מה זה "לא הוגדרה ככובשת"? יש ספק שישראל נכנסה לעזה ומפעילה שם כוח? שהיא שולטת בשטח בפועל?Asafasraf כתב: ↑21 נובמבר 2024, 19:55פרט קטן ושולי- ישראל לא הוגדרה עדיין ככובשת (ומקווה שזה גם לא יקרה), לכן היא לא אמורה לחלק את הסיוע.teknoboy כתב:1. זה לא משהו שהמצאתי, זאת החובה של ישראל ככוח הכובש.
אתה בטוח שקראת את מה שאתמול טענת שקראת?
2. לא לקח לך הרבה זמן לעבור לגופו של אדם. ככה זה כשאין איך לענות לעניין, כנראה.
3. לכוח הכובש יש חובות, גם אם אתה לא יודע על זה.
הכוח הכובש (למרות שלא הוגדר כזה) אין שום חובה לחלק בעצמו את הסיוע.
לגביי האישי- יותר כדאי שתסתכל על התגובות המתנשאות שלך לכל מי שלא מסכים איתך (״אתה בטוח שקראת את מה ששלחתי״) לפני שאתה מטיף לאחרים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)
- teknoboy
- קיבל.ה 1715 לייקים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1318 לייקים
אני חושד בנורווגיה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- הפוסט קיבל לייק אחדארז שדה
-
- קיבל.ה 1190 לייקים
כשאתה מדבר על דיני מלחמה (משהו שהוא רשמי), אתה צריך שגם ההגדרה תהיה רישמית.teknoboy כתב:מה זה "לא הוגדרה ככובשת"? יש ספק שישראל נכנסה לעזה ומפעילה שם כוח? שהיא שולטת בשטח בפועל?Asafasraf כתב: ↑21 נובמבר 2024, 19:55פרט קטן ושולי- ישראל לא הוגדרה עדיין ככובשת (ומקווה שזה גם לא יקרה), לכן היא לא אמורה לחלק את הסיוע.teknoboy כתב: 1. זה לא משהו שהמצאתי, זאת החובה של ישראל ככוח הכובש.
אתה בטוח שקראת את מה שאתמול טענת שקראת?
2. לא לקח לך הרבה זמן לעבור לגופו של אדם. ככה זה כשאין איך לענות לעניין, כנראה.
3. לכוח הכובש יש חובות, גם אם אתה לא יודע על זה.
לגביי האישי- יותר כדאי שתסתכל על התגובות המתנשאות שלך לכל מי שלא מסכים איתך (״אתה בטוח שקראת את מה ששלחתי״) לפני שאתה מטיף לאחרים.
- teknoboy
- קיבל.ה 1715 לייקים
יש הגדרה רשמית. חפש באמנה הרלוונטית (רמז: לא תצטרך להרחיק מעבר לכמה סעיפים הראשונים, בדיוק כמו שאתה אוהב).Asafasraf כתב: ↑22 נובמבר 2024, 09:11כשאתה מדבר על דיני מלחמה (משהו שהוא רשמי), אתה צריך שגם ההגדרה תהיה רישמית.teknoboy כתב:מה זה "לא הוגדרה ככובשת"? יש ספק שישראל נכנסה לעזה ומפעילה שם כוח? שהיא שולטת בשטח בפועל?Asafasraf כתב: ↑21 נובמבר 2024, 19:55
פרט קטן ושולי- ישראל לא הוגדרה עדיין ככובשת (ומקווה שזה גם לא יקרה), לכן היא לא אמורה לחלק את הסיוע.
ספוילר: הוראות האמנה בהחלט חלות על ישראל, בהיותה צד לסכסוך והכוח הכובש.
ספולר 2: לא צריך לכנס ערכאות כדי לקבוע מיהו כוח כובש, יש בשביל זה הגדרה מילונית.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1190 לייקים
שוב, ישראל לא הוגדרה ככוח כובש בעזה ולא יעזורו לך כל המניפולציות הזולות האלה.teknoboy כתב:יש הגדרה רשמית. חפש באמנה הרלוונטית (רמז: לא תצטרך להרחיק מעבר לכמה סעיפים הראשונים, בדיוק כמו שאתה אוהב).
ספולר 2: לא צריך לכנס ערכאות כדי לקבוע מיהו כוח כובש, יש בשביל זה הגדרה מילונית.
ד״א, אם התפיסה שלך היתה נכונה, אז גם דרום לבנון היתה עונה לאותה ״הגדרה מילונית״
- teknoboy
- קיבל.ה 1715 לייקים
ברור שאותן חובות (שמוטלות על כל הצדדים בסכסוך) חלות גם בדרום לבנון. גם שם ישראל היא צד בסכסוך, כוח לוחם וכו' וכו'.Asafasraf כתב: ↑23 נובמבר 2024, 10:35שוב, ישראל לא הוגדרה ככוח כובש בעזה ולא יעזורו לך כל המניפולציות הזולות האלה.teknoboy כתב:יש הגדרה רשמית. חפש באמנה הרלוונטית (רמז: לא תצטרך להרחיק מעבר לכמה סעיפים הראשונים, בדיוק כמו שאתה אוהב).
ד״א, אם התפיסה שלך היתה נכונה, אז גם דרום לבנון היתה עונה לאותה ״הגדרה מילונית״
הבהרונת: בינתיים הצצתי באמנה עצמה (כמו שהמלצתי לך לעשות, רק לפני) והתברר לי שחלק (אם לא כל) החובות האלה מוטלות על הצדדים הלוחמים, בלי קשר לכיבוש או שליטה בשטח.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1715 לייקים
לגבי "לא הוגדר רשמית":
תשמע, בגדול, התגובה שרציתי לכתוב היא משהו כמו "העיקר שאתה מאמין לעצמך", אבל במחשבה שנייה זה בדיוק האסון שלך (ושל ישראל והישראלים בכלל).
הניתוק הזה מהמציאות - ולא ניתוק במובן של "כולם חושבים X ואתה חושב Y ולא במובן של "הניתוח שלך מאוד לא מדויק", אלא במובן של מאמץ מכוון ופעיל לקבור את המציאות מתחת לקשקושים - הוא שורש האסון שלך, של המדינה ושל כל המזרח התיכון.
תשמע, בגדול, התגובה שרציתי לכתוב היא משהו כמו "העיקר שאתה מאמין לעצמך", אבל במחשבה שנייה זה בדיוק האסון שלך (ושל ישראל והישראלים בכלל).
הניתוק הזה מהמציאות - ולא ניתוק במובן של "כולם חושבים X ואתה חושב Y ולא במובן של "הניתוח שלך מאוד לא מדויק", אלא במובן של מאמץ מכוון ופעיל לקבור את המציאות מתחת לקשקושים - הוא שורש האסון שלך, של המדינה ושל כל המזרח התיכון.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
בשורות טובות למוכר הרהיטים, פחות כאב ראש.
חמאס טוען: חטופה נהרגה בשבי בעקבות הפצצת צה"ל
-
- קיבל.ה 1190 לייקים
הוא האסון הכי גדול שלנו מאז קום המדינה.dino כתב:בשורות טובות למוכר הרהיטים, פחות כאב ראש.
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1318 לייקים
לא, הוא לא.
אתם האסון הכי גדול שלנו,
הוא רק התוצאה.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- teknoboy
- קיבל.ה 1715 לייקים
הכול בזכות החיסול של נסראללה*.
העיקר הסמולנים המנותקים מהמציאות אמרו שזה לא ישנה כלום. מזל שהם מיעוט מבוטל.
*או אולי בזכות הפצצת מבני מגורים בביירות, כבר קשה לדעת למי לתת את הקרדיט
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1190 לייקים
האסון הכי גדול שלנו הוא אנשים כמוך- מנותק מהמדינה ומחלק ציונים לכולם (בזמן שאתה לא מטריל).
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 25 נובמבר 2024, 06:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- הפוסט קיבל לייק אחדעד המ!!ת הפועל
-
- קיבל.ה 941 לייקים
עוד אחד נפל
-
- קיבל.ה 1190 לייקים
עם אנשים כמוך, ה-7.10.23 היה מתרחש בכל הגזרות.
המלחמה עם החיזבאללה כן שינתה את המצב בצפון, גם אם אתה חושב אחרת.
היכולות הרקטיות של חזבאללה נפגעו בצורה משמעותית והם איבדו לא מעט מחבלים. תמשיך לזלזל.
-
- קיבל.ה 941 לייקים
"הפצצת מבני מגורים בביירות"
טוב לדעת שאתה עושה פרופגנדה שקרית בחינם לארגוני הטרור באשר הם ולא רק לנאצים מהחמאס. גבלס היה גאה
למרות שאם חושבים על זה קצת ברצינות אתה כן עושה רווח מהפצת הפרופגנדה, אז לא הייתי אומר שאתה עושה בפילנתרופיה לטרוריסטים
- הפוסט קיבל 2 לייקיםL.S • עד המ!!ת הפועל
-
- קיבל.ה 1190 לייקים
לפי התפיסה שלו, היינו צריכים להיכנס לעזה וללבנון בלי נשק ולכרוז למחבלים:D&3 כתב:"הפצצת מבני מגורים בביירות"
טוב לדעת שאתה עושה פרופגנדה שקרית בחינם לארגוני הטרור באשר הם ולא רק לנאצים מהחמאס. גבלס היה גאה
למרות שאם חושבים על זה קצת ברצינות אתה כן עושה רווח מהפצת הפרופגנדה, אז לא הייתי אומר שאתה עושה בפילנתרופיה לטרוריסטים
״ברהל׳ה ברהל׳ה צא החוצה
אמא ואבא יתנו לך עוגה״
בכלל, העובדה שיש כאן חברים שהיו במלחמה הזו בעזה וציינו במפורש שכמעט כל בית שם היה ממולכד ומלא באמל״ח עדיין מביאה אותו להאשים את צה״ל בכל אותם אזרחים הרוגים, למרות שקיבלו הוראת פינוי מבעוד מועד.
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
אני מתייחס להצהרה של כבוד השר ירון ברלד שהסביר שבעצם אנחנו ניצחנו את החיזבאללה.
אני שואל עצמי מה זה ניצחון, האם על החיזבאללה זה ניצחון ומה שרוצים לעשות מול החמאס זה ניצחון פלוס פלוס, ניצחון מוחלט?
שואל איך אדם כמוני טמבל מהישוב, אמור לדעת שניצחנו. להמתין להצהרה בעניין?
אולי אפשר לנצח אותו דבר את החמאס ואז להחזיר את החטופים, אם זה בסדר מבחינת סמוט ובן גביר שבכך נוותר על אופציית ההתיישבות ברצועה
-
- קיבל.ה 1190 לייקים
כל עוד החטופים בעזה, אין כזה מושג ״נצחון״dino כתב:אני מתייחס להצהרה של כבוד השר ירון ברלד שהסביר שבעצם אנחנו ניצחנו את החיזבאללה.Asafasraf כתב: ↑25 נובמבר 2024, 09:20עם אנשים כמוך, ה-7.10.23 היה מתרחש בכל הגזרות.teknoboy כתב: הכול בזכות החיסול של נסראללה*.
העיקר הסמולנים המנותקים מהמציאות אמרו שזה לא ישנה כלום. מזל שהם מיעוט מבוטל.
*או אולי בזכות הפצצת מבני מגורים בביירות, כבר קשה לדעת למי לתת את הקרדיט
המלחמה עם החיזבאללה כן שינתה את המצב בצפון, גם אם אתה חושב אחרת.
היכולות הרקטיות של חזבאללה נפגעו בצורה משמעותית והם איבדו לא מעט מחבלים. תמשיך לזלזל.
אני שואל עצמי מה זה ניצחון, האם על החיזבאללה זה ניצחון ומה שרוצים לעשות מול החמאס זה ניצחון פלוס פלוס, ניצחון מוחלט?
אולי אפשר לנצח אותו דבר את החמאס ואז להחזיר את החטופים, אם זה בסדר מבחינת סמוט ובן גביר שבכך נוותר על אופציית ההתיישבות ברצועה
בצפון, מבחינה צבאית אנחנו בתוך לבנון+ חיסלנו את כל הצמרת של חיזבאללה.
שר הביטחון שלנו פשוט ליצן וסמרטוט של ביבי.
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
ואם כל החטופים בעזה מתים בחלוף הזמן(מן הסתם) וישראל מחליטה לשלוט צבאית בעזהAsafasraf כתב: ↑25 נובמבר 2024, 14:24כל עוד החטופים בעזה, אין כזה מושג ״נצחון״dino כתב:אני מתייחס להצהרה של כבוד השר ירון ברלד שהסביר שבעצם אנחנו ניצחנו את החיזבאללה.
אם תשאל צופה ממוצע בערוץ 14, בשבילו זה ניצחון. זה לא יגרום להם לטיפת אכזבה ובטח לא יגרום להם להצביע אחרת(וכרגיל)
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
השלכות כלכליות כבדות מאוד במלחמה ארוכה מאוד וזה שלא יהיה להם כסף לאוכל?
השמאל אשם. פשוט מאוד וקל מאוד.
אין לי כסף לקנות לילדים אוכל, הם לא הולכים לבית ספר, אבל העיקר שאנחנו הראנו להם ונשארנו בציר פילדלפי.
מזכיר את תושבי הכפרים באיראן.
השמאל אשם. פשוט מאוד וקל מאוד.
אין לי כסף לקנות לילדים אוכל, הם לא הולכים לבית ספר, אבל העיקר שאנחנו הראנו להם ונשארנו בציר פילדלפי.
מזכיר את תושבי הכפרים באיראן.
-
- קיבל.ה 1190 לייקים
ערוץ 14 הוא צפון קוריאה מבחינתי ופשוט אסור להשאיר את החטופים בעזה עוד דקה אחת.dino כתב:ואם כל החטופים בעזה מתים בחלוף הזמן(מן הסתם) וישראל מחליטה לשלוט צבאית בעזהAsafasraf כתב: ↑25 נובמבר 2024, 14:24כל עוד החטופים בעזה, אין כזה מושג ״נצחון״dino כתב: אני מתייחס להצהרה של כבוד השר ירון ברלד שהסביר שבעצם אנחנו ניצחנו את החיזבאללה.
אם תשאל צופה ממוצע בערוץ 14, בשבילו זה ניצחון. זה לא יגרום להם לטיפת אכזבה ובטח לא יגרום להם להצביע אחרת(וכרגיל)
- הפוסט קיבל 3 לייקיםסומך • ארז שדה • עד המ!!ת הפועל
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
מי שרוצה להבין מדוע גורל החטופים זה מוות
ולא תהיה שום עיסקה ולמה זה לא נאמר בגלוי שזו דרך הממשלה והמשימה שלה
כל השאר נאיביים ולא מכוונים למקום ולסיבה הנכונה.
https://www.kan.org.il/content/kan/kan- ... s8/828487/
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
המטרה(ההתיישבות) מקדשת את האמצעים
יונקים את זה עוד מהציצי של האמא.
החטופות והחטופים אמורים להיות קורבן בדרך הזו וזה קורבן שהוא קטן מהראיה הרחבה להתיישבות.
שום טבח הבא או ביטחון לא מעניין אותם, זה רק הדרך שלהם לשכנע את הציבור למה אסור להפסיק את הלחימה שם בעזה
המטרה מאוד ברורה(לי לפחות)
יונקים את זה עוד מהציצי של האמא.
החטופות והחטופים אמורים להיות קורבן בדרך הזו וזה קורבן שהוא קטן מהראיה הרחבה להתיישבות.
שום טבח הבא או ביטחון לא מעניין אותם, זה רק הדרך שלהם לשכנע את הציבור למה אסור להפסיק את הלחימה שם בעזה
המטרה מאוד ברורה(לי לפחות)
-
- קיבל.ה 821 לייקים
הכי חשוב זה להאמין לאג'נדה שהמצאת ולפמפם אותה אול אובר ללא הפסקה כדי שבטעות לא יחשבו סביבך אחרתdino כתב: ↑25 נובמבר 2024, 14:28ואם כל החטופים בעזה מתים בחלוף הזמן(מן הסתם) וישראל מחליטה לשלוט צבאית בעזהAsafasraf כתב: ↑25 נובמבר 2024, 14:24כל עוד החטופים בעזה, אין כזה מושג ״נצחון״dino כתב:
אני מתייחס להצהרה של כבוד השר ירון ברלד שהסביר שבעצם אנחנו ניצחנו את החיזבאללה.
ככה זה עובד
אתה זקוק לכדור שינה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
אתה לא מסכים שזה סיום עדיף למלחמה?L.S כתב: ↑26 נובמבר 2024, 13:41הכי חשוב זה להאמין לאג'נדה שהמצאת ולפמפם אותה אול אובר ללא הפסקה כדי שבטעות לא יחשבו סביבך אחרת
ככה זה עובד
אתה זקוק לכדור שינה
החטופים בחלוף הזמן מתים, ישראל מנשלת את החמאס ונמצאת שם במקומו
על חשבון סיום המלחמה, נסיגה מלאה והחזרת כל החטופים(גופות ומה שנשאר בחיים)
-
- קיבל.ה 821 לייקים
וביבי המלך נשאר על הכסא לנצחdino כתב: ↑26 נובמבר 2024, 13:57אתה לא מסכים שזה סיום עדיף למלחמה?
החטופים בחלוף הזמן מתים, ישראל מנשלת את החמאס ונמצאת שם במקומו
על חשבון סיום המלחמה, נסיגה מלאה והחזרת כל החטופים(גופות ומה שנשאר בחיים)
עשיתי את זה טוב?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1318 לייקים
כן, חשבתי שתהנה מהתוכנית...dino כתב: ↑26 נובמבר 2024, 12:37 מי שרוצה להבין מדוע גורל החטופים זה מוות
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
בנתיים לא אמרת איזה סיום ממה שהצגתי תעדיף
- רווי
- קיבל.ה 471 לייקים
בן זונה בן זונהה כמה אני שונא אותו!! מערבב בשידור ישיר חתיכת חרא גדול הכל קרה במשמרת הבילתי נגמרת שלך!
OMG עווופררר
- הפוסט קיבל לייק אחדסומך
-
- קיבל.ה 821 לייקים
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
מה שאתה רוצה הוא בלתי אפשרי.
תסביר לי איך תשכנע את החמאס לוותר על הנכס היחידי שנשאר לו כדי לשרוד
בזה שתגיד לו שבסוף אתה אמור להתישב בעזה?
-
- קיבל.ה 821 לייקים
מצור
לא אוכל לא מים לא חשמל ולא דלק עד שכל החטופים בבית
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- הפוסט קיבל 2 לייקיםרווי • עד המ!!ת הפועל
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1318 לייקים
LOL
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- סומך
- קיבל.ה 1138 לייקים
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
בכל מקרה, הסוף שלהם ברור וידוע.
חלק מהימין נאיבים וחלק יודעים מה המטרה ולא אומרים בגלוי שהם מעדיפים את העלק ניצחון מוחלט מאשר החזרת החטופים.
ואם להיות בשיטת הפילוג של הביבי- הימין הרג ויהרוג את החטופים.
כן, זה החמאס שמחזיק ומתעלל בהם, אבל לימין היתה ויש אפשרות להחזיר אותם, את מה שנשאר מהם והוא מסרב לעשות זאת שלא בתנאי ברור ומוחלט של שליטה מלאה בעזה והתיישבות שם.
זה כל הסיפור.
חלק מהימין נאיבים וחלק יודעים מה המטרה ולא אומרים בגלוי שהם מעדיפים את העלק ניצחון מוחלט מאשר החזרת החטופים.
כן, זה החמאס שמחזיק ומתעלל בהם, אבל לימין היתה ויש אפשרות להחזיר אותם, את מה שנשאר מהם והוא מסרב לעשות זאת שלא בתנאי ברור ומוחלט של שליטה מלאה בעזה והתיישבות שם.
זה כל הסיפור.
-
- קיבל.ה 821 לייקים
dino כתב: ↑27 נובמבר 2024, 17:08 בכל מקרה, הסוף שלהם ברור וידוע.
זה כל הסיפור.
צא להפגין בשבת
יש שמועה שמסתובבת שזה מוריד את המחיר ומחזיר אותם
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
המחיר המדובר לא מפחיד אותי ומי כמוני כתושב העוטף שגר מאות מטרים מהגדר, יכול לתת על זה את דעתו.L.S כתב: ↑27 נובמבר 2024, 17:50dino כתב: ↑27 נובמבר 2024, 17:08 בכל מקרה, הסוף שלהם ברור וידוע.
זה כל הסיפור.
צא להפגין בשבת
יש שמועה שמסתובבת שזה מוריד את המחיר ומחזיר אותם
לפחות למי שלא תומך הממשלה, יש פתרון ריאלי ולצד השני אין שום פיתרון ריאלי להחזירם. מבחינתם טוב שימותו אם הפרס זה התיישבות בעזה.