בלאט??ASAFABADI כתב:אין לנן סיכוי מולם נטו בגל הישראלים, סורקין ובלאט לא רואים כרגע את תומר ובר/נעם
זה השקר הכי גדול שלהם.
הלוואי שלא יביאו מישהו במקומו.
אם בברלי או פלטין נצמדים אליו הם הורגים אותו.
בלאט??ASAFABADI כתב:אין לנן סיכוי מולם נטו בגל הישראלים, סורקין ובלאט לא רואים כרגע את תומר ובר/נעם
א. זה אומר שהצריך להפסיק את הגנת החילופים האוטומטיים
לא אוהב בכלל את הזלזול בישראלים שלנו.Nati כתב:בלאט??ASAFABADI כתב:אין לנן סיכוי מולם נטו בגל הישראלים, סורקין ובלאט לא רואים כרגע את תומר ובר/נעם
זה השקר הכי גדול שלהם.
סלח לי אבל אני חושב שאתה מדבר קצת שטויות.Asafasraf כתב:לא אוהב בכלל את הזלזול בישראלים שלנו.Nati כתב:בלאט??ASAFABADI כתב:אין לנן סיכוי מולם נטו בגל הישראלים, סורקין ובלאט לא רואים כרגע את תומר ובר/נעם
זה השקר הכי גדול שלהם.
תומר שחקן עם ממצעים של קרוב ל-15 נקודות בעונה.
בכל רגע נתון אני לוקח את פלטין לפני מנקו.
לנועם יעקב יש פוטנציאל פי 10 יותר גדול מאשר לדיברתולומיאו (מקווה שהמאמן החדש יידע להשתמש בו).
Sent from my iPhone using Tapatalk
שמע תאכלס פציעה שלו לא פציעה לו יש לך שורה תחתונה את המאמן שמרוויח הכי הרבה באירופה , כל דבר שהם זוכים על חשבוננו זה כשלון שלנו לדעתי
חייבת לבוא כבר סטיית תקן , ממש מעצבן שבתקופה הכי טובה שלנו כביכול והם בתקופה סבירה עדיין רואים תארים לפניינו (למרות שבמקרה הזה לא מדובר באמת בתואר משמעותי מדיי )
אני מניח שיתחיל פסטיבל תקשורתי באתרי הספורט שהם ניצחו בגלל שלא שרקו להם, כמו שהיה על הבלתי שלא נשרקה לבברלי מול אתא.רווי כתב:נמנעו מטכנית על חמישה זרים