אשכול ארצות הברית של אמריקה
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
I don't feel safe in this world anymore
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
מקווה בשביל אוקראינה שיש להם איזה מאגר נשק סודי שהם הכינו.
ובשביל טייואן שזה לא יהיה כואב מדי
ובשביל טייואן שזה לא יהיה כואב מדי
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
אנחנו מקרה שונה לדעתי, אנחנו הרבה יותר במודעות וישראל הפכה לסוג של דגל לטוב ולרע בפוליטיקה האמריקאית.
לזרוק אותנו לכלבים זה הרבה יותר מורכב לטראמפ.
לא נראה לי שמישהו באמת יודע מה טראמפ יעשה. יש מצב שאפילו הוא לא יודע. זה בנאדם שיכול לקום בבוקר עם צרבת מהמקבורגר ובגלל זה לפטר מישהו
לזרוק אותנו לכלבים זה הרבה יותר מורכב לטראמפ.
לא נראה לי שמישהו באמת יודע מה טראמפ יעשה. יש מצב שאפילו הוא לא יודע. זה בנאדם שיכול לקום בבוקר עם צרבת מהמקבורגר ובגלל זה לפטר מישהו
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 230 לייקים
נראה לי שהעלייה של טראמפ לשלטון פירושה שהדמוקרטיה סיימה את תפקידה ההיסטורי והחשוב.
-
- קיבל.ה 218 לייקים
בשנים הראשונות של הפורום הזה הגיע משתמש צעיר. (הוא עדיין כותב פה
)
אני זוכר שבדיונים שונים בעיקר בפורום הכללי הוא היה כותב "שבן האדם הוא החיה הכי מטומטמת שיש"
בהתחלה לא ממש הבנתי אותו, כאילו "מה הקטע?"
האמירה הזו נשארה לי בראש, הידהדה בסיטואציות רבות ושונות ולאורך החיים נוכחתי שהוא פשוט צודק.
בן האדם הוא החיה הכי מטומטמת שיש.

אני זוכר שבדיונים שונים בעיקר בפורום הכללי הוא היה כותב "שבן האדם הוא החיה הכי מטומטמת שיש"
האמירה הזו נשארה לי בראש, הידהדה בסיטואציות רבות ושונות ולאורך החיים נוכחתי שהוא פשוט צודק.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
מתאים לאלפקה אמירה כזאתקובי כתב: ↑06 נובמבר 2024, 21:59 בשנים הראשונות של הפורום הזה הגיע משתמש צעיר. (הוא עדיין כותב פה)
-
- קיבל.ה 218 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
לא זוכר אם זה אני, אבל אני בהחלט אומר את זה כבר 30 שנה. וכל יום מוכיח לי מחדש כמה צדקתי.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
ימנים זה חרא של בני אדם לא רק אצלנו אלא בכל העולם
https://edition.cnn.com/2024/11/11/busi ... index.html
'הגוף שלך, הבחירה שלי': התקפות על נשים מתרבות ברשתות החברתיות בעקבות הבחירות
התקפות סקסיסטיות ופוגעניות על נשים, כמו "הגוף שלך, הבחירה שלי" ו"תחזרי למטבח", גברו ברשתות החברתיות מאז בחירתו מחדש של דונלד טראמפ, לפי ניתוח של המכון לדיאלוג אסטרטגי.
פוסט X מאת הלאומן הלבן ומכחיש השואה ניק פואנטס בליל שלישי שעבר ואמר: "הגוף שלך, הבחירה שלי. לנצח", נצפה יותר מ-90 מיליון פעמים ופורסם מחדש יותר מ-35,000 פעמים. בין חמישי ליום שישי, ה-ISD רשם עלייה של 4,600% באזכורים של הביטוי ב-X. ומספר נשים ב-TikTok פרסמו סרטונים שאמרו שההערות שלהן התמלאו במשתמשים שפרסמו את הביטוי.
"ניק פואנטס" עדיין היה פופולרי ב-X וב-TikTok ביום שני. הביטוי "אנחנו הבעלים של הגוף שלך" היה פופולרי גם ב-TikTok, למרות שרבים מהסרטונים הציגו נשים שמגיבות נגד המגמה.
"הגוף שלך, הבחירה שלי" הוא חתרנות לכאורה, הביטוי "הגוף שלי, הבחירה שלי", ששימש על ידי נשים כצעקת גיבוש לתמיכה בזכויות הרבייה.
העלייה בהטרדות מעידה על כך שטרולים מקוונים וקיצוניים מהימין הקיצוני מרגישים מחוזקים כתוצאה מתוצאות הבחירות שרבים ראו בהן משאל עם על זכויות הרבייה של נשים.
במהלך הקמפיין, טראמפ עצמו ספג אש בגלל הערות על נשים, כולל שהוא יגן על נשים בין אם "הן אוהבות את זה או לא". סגן הנשיא הנבחר, ג'יי.די ואנס, התלהב גם מהערות על נשים, כולל לעג ל"נשים עם חתולים נטולות ילדים" וכינת את סגנית הנשיא קמאלה האריס "זבל".
רבים מאותם טרולים הם חלק ממה שמכונה "מנוספירה", אותה מתאר ה-ISD כ"קהילות מיזוגיניסטיות מקוונות המשתנות מאנטי-פמיניזם לרטוריקה מפורשת ואלימה יותר כלפי נשים".
וכמו בסוגים רבים של פרובוקציות מקוונות, מומחים חוששים שסוג זה של הטרדה עלול לזלוג לעולם הלא מקוון.
כבר, ה-ISD אמר, "נערות והורים צעירים השתמשו במדיה חברתית כדי לשתף מקרים של הטרדה לא מקוונת" הכוללת את המשפט "הגוף שלך, הבחירה שלי".
"הם כוללים את הביטוי שמופנה אליהם בבתי ספר או מזמרים על ידי נערים צעירים בכיתות", לפי הדו"ח שפורסם ביום שישי.
בחלק מהמקרים, משתמשי X ו-TikTok הגיבו לפוסטים שאמרו "הגוף שלך, הבחירה שלי" באיומים מעורפלים של אלימות תגמול.
פוסטים הקוראים לביטול התיקון ה-19, המעניק לנשים זכות הצבעה, זינקו גם הם ב-663% ב-X בשבוע שעבר, בהשוואה לשבוע הקודם, כך דיווח ה-ISD.
https://edition.cnn.com/2024/11/11/busi ... index.html
'הגוף שלך, הבחירה שלי': התקפות על נשים מתרבות ברשתות החברתיות בעקבות הבחירות
התקפות סקסיסטיות ופוגעניות על נשים, כמו "הגוף שלך, הבחירה שלי" ו"תחזרי למטבח", גברו ברשתות החברתיות מאז בחירתו מחדש של דונלד טראמפ, לפי ניתוח של המכון לדיאלוג אסטרטגי.
פוסט X מאת הלאומן הלבן ומכחיש השואה ניק פואנטס בליל שלישי שעבר ואמר: "הגוף שלך, הבחירה שלי. לנצח", נצפה יותר מ-90 מיליון פעמים ופורסם מחדש יותר מ-35,000 פעמים. בין חמישי ליום שישי, ה-ISD רשם עלייה של 4,600% באזכורים של הביטוי ב-X. ומספר נשים ב-TikTok פרסמו סרטונים שאמרו שההערות שלהן התמלאו במשתמשים שפרסמו את הביטוי.
"ניק פואנטס" עדיין היה פופולרי ב-X וב-TikTok ביום שני. הביטוי "אנחנו הבעלים של הגוף שלך" היה פופולרי גם ב-TikTok, למרות שרבים מהסרטונים הציגו נשים שמגיבות נגד המגמה.
"הגוף שלך, הבחירה שלי" הוא חתרנות לכאורה, הביטוי "הגוף שלי, הבחירה שלי", ששימש על ידי נשים כצעקת גיבוש לתמיכה בזכויות הרבייה.
העלייה בהטרדות מעידה על כך שטרולים מקוונים וקיצוניים מהימין הקיצוני מרגישים מחוזקים כתוצאה מתוצאות הבחירות שרבים ראו בהן משאל עם על זכויות הרבייה של נשים.
במהלך הקמפיין, טראמפ עצמו ספג אש בגלל הערות על נשים, כולל שהוא יגן על נשים בין אם "הן אוהבות את זה או לא". סגן הנשיא הנבחר, ג'יי.די ואנס, התלהב גם מהערות על נשים, כולל לעג ל"נשים עם חתולים נטולות ילדים" וכינת את סגנית הנשיא קמאלה האריס "זבל".
רבים מאותם טרולים הם חלק ממה שמכונה "מנוספירה", אותה מתאר ה-ISD כ"קהילות מיזוגיניסטיות מקוונות המשתנות מאנטי-פמיניזם לרטוריקה מפורשת ואלימה יותר כלפי נשים".
וכמו בסוגים רבים של פרובוקציות מקוונות, מומחים חוששים שסוג זה של הטרדה עלול לזלוג לעולם הלא מקוון.
כבר, ה-ISD אמר, "נערות והורים צעירים השתמשו במדיה חברתית כדי לשתף מקרים של הטרדה לא מקוונת" הכוללת את המשפט "הגוף שלך, הבחירה שלי".
"הם כוללים את הביטוי שמופנה אליהם בבתי ספר או מזמרים על ידי נערים צעירים בכיתות", לפי הדו"ח שפורסם ביום שישי.
בחלק מהמקרים, משתמשי X ו-TikTok הגיבו לפוסטים שאמרו "הגוף שלך, הבחירה שלי" באיומים מעורפלים של אלימות תגמול.
פוסטים הקוראים לביטול התיקון ה-19, המעניק לנשים זכות הצבעה, זינקו גם הם ב-663% ב-X בשבוע שעבר, בהשוואה לשבוע הקודם, כך דיווח ה-ISD.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
-
- קיבל.ה 426 לייקים
וואו, בינתיים עונת המלפפונים של ממשל טראמפ יותר מרגשת מעונת המלפפונים של הפועל סל
-
- קיבל.ה 328 לייקים
כל מינוי בצבע. אני אוהב אותך דונלד!
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
אילון מאסק ושגריר שתומך בהתנחלויות וטוען שאין כיבוש זה בדיוק מה שחסר לנו.

-
- קיבל.ה 556 לייקים
-
- קיבל.ה 426 לייקים
-
- קיבל.ה 426 לייקים
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
-
- קיבל.ה 556 לייקים
ממה שאני מתרשם, אני לא רואה עתיד מאד ורוד מהמימשל החדש. גם אם הייתי תומך בסיפוח השטחים (ואני לא), יש לך ממשל בדלני, כזה שלא ממש מתלהב להשקיע במדינות אחרות- אלא רק אם משתלם לו וכמה שמשתלם. נניח לתמוך כספית בישראל בחובות שלה- לא ממש מסתדר עם בדלנות.
מה דעתך?
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
מסכים מאוד עם תא מרבותא
בנוסף, ברמה הפרסונלית קיוויתי שיתן תפקיד לניקי היילי
בנוסף, ברמה הפרסונלית קיוויתי שיתן תפקיד לניקי היילי
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
רציתי ללגלג על שר ההגנה חסר הניסיון, אבל אז נזכרתי בישראל כץ
-
- קיבל.ה 426 לייקים
-
- קיבל.ה 426 לייקים
שכמעט כל המינויים האחרונים הם לא מהאגף הרפובליקני שתומך בבדלנות
-
- קיבל.ה 426 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
ממצב @Segev עדיין עם חיוך על הפנים?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 426 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
אם אתה מתכוון לדבר איתי ברבים, אין לנו דיון
תהנה להכניס "לנו"
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
איזה דיון יכול להיות לכם בכלל? אותם אנשים שעוסקים כל היום בלצווח על אנטישמיות כמו שגב הם אותם אנשים שכמעט גומרים במכנסיים כשטראמפ נבחר, למרות שלא רק שהוא אנטישמי באופן גלוי ומובהק בכל רמ״ח אבריו, אלא גם מלבה האנטישמיות מספר אחת בעולם, מחבק ומנרמל נאצים על מלא, בקליל. אבל טראמפ גורם לשמאלנים לשים אימוג׳ים של ראש נדפק בקיר ולכן הוא המלך
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
אין גבול לטימטום
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 426 לייקים
האנטישמי הראשון עם חתן יהודיפרימו לוי כתב: ↑14 נובמבר 2024, 08:03איזה דיון יכול להיות לכם בכלל? אותם אנשים שעוסקים כל היום בלצווח על אנטישמיות כמו שגב הם אותם אנשים שכמעט גומרים במכנסיים כשטראמפ נבחר, למרות שלא רק שהוא אנטישמי באופן גלוי ומובהק בכל רמ״ח אבריו, אלא גם מלבה האנטישמיות מספר אחת בעולם, מחבק ומנרמל נאצים על מלא, בקליל. אבל טראמפ גורם לשמאלנים לשים אימוג׳ים של ראש נדפק בקיר ולכן הוא המלך
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
לא רק זה, גם כמה מחבריו הטובים הם יהודים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
טראמפ לא מספיק חכם כדי שתהיינה לו דיעות מגובשות. הוא חוזר כמו תוכי אחרי מה שהוא שומע.
אחרי שהנאצים מדברים איתו הוא אומר דברים אנטישמיים ואחרי שיהודים מדברים איתו הוא אומר דברים יודונאצים.
אחרי שהנאצים מדברים איתו הוא אומר דברים אנטישמיים ואחרי שיהודים מדברים איתו הוא אומר דברים יודונאצים.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 328 לייקים
כל שניה של סבל בשבילך היא שניה של עונג בשבילי יא חתיכת ליצן.KingAlpaca כתב:אין גבול לטימטום
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
מש"ל
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 556 לייקים
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
אז לפי ההיגיון שלך לא משנה מה הוא אומר או עושה, חתן יהודי מחסן אותו אוטומטית מהתואר אנטישמי. טיעון חזקSegev כתב: ↑14 נובמבר 2024, 11:46האנטישמי הראשון עם חתן יהודיפרימו לוי כתב: ↑14 נובמבר 2024, 08:03איזה דיון יכול להיות לכם בכלל? אותם אנשים שעוסקים כל היום בלצווח על אנטישמיות כמו שגב הם אותם אנשים שכמעט גומרים במכנסיים כשטראמפ נבחר, למרות שלא רק שהוא אנטישמי באופן גלוי ומובהק בכל רמ״ח אבריו, אלא גם מלבה האנטישמיות מספר אחת בעולם, מחבק ומנרמל נאצים על מלא, בקליל. אבל טראמפ גורם לשמאלנים לשים אימוג׳ים של ראש נדפק בקיר ולכן הוא המלך
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
זה שהוא טיפש מכדי שתהיה לו עמדה קוהרנטית לגבי משהו זה ברור, אבל הוא לגמרי אנטישמי של פעם, מהסוג שגדל עם אנטישמיות מהבית. לא צריך להיות גאון גדול כדי להיות גזען או אנטישמי, הוא בכל מקרה אנטישמי עקבי וזה ניכר