קשה לי להאמין ששחקן בן 29 יסתכן בלאבד עונה
אני לא מומחה אבל נראה לי שאו שהוא יחזור או שינהל עכשיו מו"מ על שחרור מוסכם תמורת ויתור על הרבה כסף
קשה לי להאמין ששחקן בן 29 יסתכן בלאבד עונה
אם הוא חוזר,אף אחד לא ישרוק לו בוז.הלך המומנטום כתב:אם יש לו שכל, הוא חוזר בשלב הראשון רק למשחקים באירופה, הרי הוא ״מפחד״ ומבחינת הקבוצה אין בעיה שיגור בבולגריה בזמן הקרוב.
ככה הוא גם לא יצטרך לקבל בוז צורם בדרייב אין בתקופה הקרובה.
הופעה או כמה טובות באירופה ויכול לחזור לארץ.
מעניין איך חברי הקבוצה יקבלו אותו, בואו נגיד ככה, בברלי לא נשמע שמח מאוד מהעזיבה שלווזה מאוד בלשון המעטה…
או שנעביר אותו לריאל תמורת מיליון יורו וטבארס, חותם על זה.
יגיע לו בוז צורם
במידה וחוזר, האם מקבל בוז פעם אחת בלי שיר שחקן והלאה או שעכשיו יגררו את זה?DavidSheriff9 כתב: ↑12 נובמבר 2024, 07:26יגיע לו בוז צורם
ככה לא מתנהגים והוא פגע בקבוצה.
נכון שבוז כזה יגרום לו לשחק ביותר חוסר חשק .. אבל אי אפשר לסלוח כאילו כלום
לכן - לסחוט מהלימון הכי הרבה לימונדה בטעם כסף
אני בעד בוז פעם אחת ולחזור לשגרה, אבל זה סביר שלא כולם חושבים כמוני.הלך המומנטום כתב: ↑12 נובמבר 2024, 07:40במידה וחוזר, האם מקבל בוז פעם אחת בלי שיר שחקן והלאה או שעכשיו יגררו את זה?DavidSheriff9 כתב: ↑12 נובמבר 2024, 07:26יגיע לו בוז צורם
מהיכרותי עם אוהדי העקרונות שלנו הם יגררו את זה עד המעבר ליד אליהו שבו שורקי הבוז יפסיקו להגיע.
אני לא חשוב שהוא יחזור כי זה בעיקר יגרום לשחקן בטופ של הטופ להראות כמו מטומטם רציני (בגלל הסוכן אבל עדיין), למרות שעופר אחר וואמר כל הזמן: תחזור, נקבל אותך.הלך המומנטום כתב:במידה וחוזר, האם מקבל בוז פעם אחת בלי שיר שחקן והלאה או שעכשיו יגררו את זה?DavidSheriff9 כתב: ↑12 נובמבר 2024, 07:26יגיע לו בוז צורם
מהיכרותי עם אוהדי העקרונות שלנו הם יגררו את זה עד המעבר ליד אליהו שבו שורקי הבוז יפסיקו להגיע.
אז מה החדשות פה...
מן הסתם מישהו התדיין לצורך ההודעה הזאת של פיב״א, הרי לקח להם שבועיים להוציא אותה…הפועל כתב: ↑12 נובמבר 2024, 09:00 אבל שחרור "על בסיס מלחמה" גם קורה רק אחרי דיון כלשהו לא?
אלא אם אני לא מבין נכון איך התהליכים האלו עובדים.
נראה לי יותר שאין פה "החלטה" כי החלטה מצריכה דיון כלשהו שבסיומו מגיעים להחלטה. פשוט הודיעו מה המצב המשפטי נכון להרגע.
זה כמו שמשרד המשפטים יודיע "ביבי לא אשם" לגבי המשפטים שלו. מה שנכון לרגע זה. אבל זה רק כי התהליך המשפטי לא הסתיים בכלל.
חולק עליך בענק!!
מה שקרה זה זה שהסוכן שלו התקשר לעופר ואמר לו "או שמוטלי ישתחרר בחינם, או בוא נדבר על זה ותקבל משהו".הפועל כתב:אבל שחרור "על בסיס מלחמה" גם קורה רק אחרי דיון כלשהו לא?
אלא אם אני לא מבין נכון איך התהליכים האלו עובדים.
נראה לי יותר שאין פה "החלטה" כי החלטה מצריכה דיון כלשהו שבסיומו מגיעים להחלטה. פשוט הודיעו מה המצב המשפטי נכון להרגע.
זה כמו שמשרד המשפטים יודיע "ביבי לא אשם" לגבי המשפטים שלו. מה שנכון לרגע זה. אבל זה רק כי התהליך המשפטי לא הסתיים בכלל.
מצד שני - שחקן כבוי הוא שחקן שלא מתערבב במרקם החברתי בקבוצה, משחק בחוסר חשק וזה בא לידי ביטוי במספרים שלו.הלך המומנטום כתב:חולק עליך בענק!!
חוזה זה הסכם בין שחקן לבין מועדון ושניהם צריכים לכבד אותו.
אם הוא היה משחק על הפנים ולא חוזר כמו שצריך מהפציעה או שהייתה לו פציעה חוזרת, האם הפועל יכולה להגיד: שומע רגע? אתה לא נותן מספרים של 1.5 מיליון דולר, אני משלם לך מעכשיו שכר של 500 אלף דולר. ברור שלא.
כמו שעם אנגולה מתחנו את זה עד שהתרצה וקיבל חוזה בקבוצה אחרת.
הוא + הסוכן / העו״ד שלו חתמו על החוזה במודע ללא אופציית יציאה מצידו וללא ביי אאוט, עכשיו צריך לעמוד מאחורי מה שחתם עליו.
דרך אגב באופן כללי אני ממש לא אוהב את העניין הזה של להישאר בבולגריה ולשחק רק באירופה , אם זה ככה עדיף.לשחרר לדעתי השחקן מקבל שכר מלא בסוף ולא רק על משחקים ביורוקאפ , זה קרקס לדעתי כמו המצב של סייבן לי במכביshaar7_12 כתב: ↑12 נובמבר 2024, 13:12 לא חושב שהמצב כל כך מסובך. הוא קיבל הצעה מיורוליג עם שיפור שכר והיה בטוח שיש לו קייס , גם על בסיס השחרור של לוייד.
עופר משך את השטיח מתחת לרגליו עם הטענה שהוא יכול להשאר בבולגריה.
עכשיו אנחנו בשלב הפיצויים - לא רואה מצב שהוא חוזר.
מה שכן - אבא made his point ואין מצב שמישהוא יתעסק איתו
מקצועית זאת פגיעה אבל אין מה לעשות
לא מגיעים ליד בורקסיהוits-sick כתב:לדעתי צריך להעביר גם את משחקי הליגה לבולגריה