אדום ותיק כתב: ↑10 נובמבר 2024, 10:10
בהפסקה, כשהובלנו 18 הפרש, כתבתי לבן שלי שאני מקווה שננצח את המשחק....
כמו בכדורגל, גם כשמובילים ביתרון מבטיח אני במתח שלא נפסיד.
טעויות גדולות של דאדס לאורך כל המחצית השניה. חוסר אימון ותרגיל כנגד לחץ. מדוע בהוצאות הכדור בוורלי בורח למעלה, תן לו את הכדור הוא חזר ודריבליסט או שיעבור חצי או שיעשו עליו עבירה.
זה שנגררנו לזריקה\שריקה של מזל לאחר מספר בריחות מראה כמה אנחנו לא מאומנים. כשהשופטים יתנו בשריקה לא נכונה, אליפות או גביע להפועל כל המלעיזים יוכלו להגיד שופטים של הפועל,
נכון הם התעלמו מעבירה שיכלה לתת להם את המשחק.
הייתה הסטריה כללית שלנו , החלטות לא חכמות ופאניקה
בברלי ממשיך לעשות עברות במתכוון
הקבוצה פשוט לא עומדת בלחץ
איזה דיון עושים ערוץ החלאות, יחד עם יו"ר איגוד השופטים, על אי השריקה נגד קרית אתא. לא זכור לי ניתוח כזה על טעויות שהביאו למחלה ניצחונות ותארים או שגזלו לנו גביע מול בני הרצליה.
אבל לבדוק אירועים אחרים במהלך המשחק שלא נשרקו, את זה לא טרחו לעשות.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
הפועל כתב: ↑11 נובמבר 2024, 15:17
ההתנהלות תחת לחץ היא רק סימפטום לזה שאין לנו רכז ראוי על המגרש ושיטת משחק רצינית.
בדקה וחצי האחרונות היו על המגרש טימור, בברלי ונעם יעקב - שלשתם רכזים. היו מספיק רכזים כדי להתמודד עם הלחץ.
מה לא היה?
שיטת משחק (שיטה+סיסטמה, לא אילתור) מי מכניס את הכדור ולמי, ומי בא לקבל ממנו. בודאי שלא נותנים לנעם יעקב שאינו מספיק גברתן להתמודד עם הפורוורדים של אתא. היה צריך לתת את הכדור לבברלי.
גם המאמן שלנו פישל בזה שלא מחה על הפיצוצים שקרית אתא כשיטה עשתה ללא תגובת שופטים. אפילו במחיר הרחקה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
ההתנהלות תחת לחץ היא רק סימפטום לזה שאין לנו רכז ראוי על המגרש ושיטת משחק רצינית.
בדקה וחצי האחרונות היו על המגרש טימור, בברלי ונעם יעקב - שלשתם רכזים. היו מספיק רכזים כדי להתמודד עם הלחץ.
מה לא היה?
שיטת משחק (שיטה+סיסטמה, לא אילתור) מי מכניס את הכדור ולמי, ומי בא לקבל ממנו. בודאי שלא נותנים לנעם יעקב שאינו מספיק גברתן להתמודד עם הפורוורדים של אתא. היה צריך לתת את הכדור לבברלי.
גם המאמן שלנו פישל בזה שלא מחה על הפיצוצים שקרית אתא כשיטה עשתה ללא תגובת שופטים. אפילו במחיר הרחקה.
גם רכז איכותי היה מתקשה בכדורסל שהוא ברובו לעמוד בחוץ ולזרוק.
אבל מילא זה.
בברלי לא ממש מצליח בלרכז, לפחות אצלנו.לא יודע אם זה הסיטואציה, הלחץ לקלוע, לא יודע. שורה תחתונה נראה הרבה יותר מתאים כקומבו עם עוד רכז דומיננטי לצידו. נכון להיום אין לי ספק שגקובן של לפני שנתיים מוציא מהקבוצה הזאת הרבה יותר ממנו.
נעם יעקב בינתים בעיקר נראה לא מתאים לרמה.
וטימור רכז, אבל לא מתורגל ככזה, וגם האמת כששנה שעברה לקח את המפתחות לתקופה הוא לא נראה מספיק איכותי. לא יודע אם זה הגיל או פשוט שמעולם לא היה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
מה לא היה?
גם רכז איכותי היה מתקשה בכדורסל שהוא ברובו לעמוד בחוץ ולזרוק.
אבל מילא זה.
בברלי לא ממש מצליח בלרכז, לפחות אצלנו.לא יודע אם זה הסיטואציה, הלחץ לקלוע, לא יודע. שורה תחתונה נראה הרבה יותר מתאים כקומבו עם עוד רכז דומיננטי לצידו. נכון להיום אין לי ספק שגקובן של לפני שנתיים מוציא מהקבוצה הזאת הרבה יותר ממנו.
נעם יעקב בינתים בעיקר נראה לא מתאים לרמה.
וטימור רכז, אבל לא מתורגל ככזה, וגם האמת כששנה שעברה לקח את המפתחות לתקופה הוא לא נראה מספיק איכותי. לא יודע אם זה הגיל או פשוט שמעולם לא היה.
התייחסתי לדקה האחרונה מול קריית אתא ולא ככלל.
בגלל הלחץ של אתא היה ראוי לתת את הכדור לבוורלי שיוביל את ההתקפה ויעבור את החצי ומשם להמשיל עם בר או נעם יעקב.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
הפועל כתב: ↑11 נובמבר 2024, 17:58
לדעתי הצנועה מה שבאמת היה נכון זה שרגלנד יהיה בסגל וישחק דקות משמעותיות. ויהיה על המגרש גם בדקות האלה
הוא יהיה באירופה איפה שאין מגבלות והוא גם קולע עונשין באחוזים גבוהים .
אגב אם לא יודעים להוציא כדור אז גם רגלנד לא ממש יעזור , בזמן הבלגן והלחץ בברלי בכלל רץ קדימה.
מה שאני כן מסכים אתך זה שבברלי הוא לא מספיק רכז והשאר לא מספיק רגועים