עופר ינאי
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 521 לייקים
עופר שורף את עצמו וכספו מהר מדי לצערי.
ההתנהלות שלו אכן לגמרי מהבטן ובלי מספיק שיקולים עסקיים.
בקצב הזה, עוד 400,000 על מאמן אירופי, עוד כסף של שני סנטרים, בברלי אולי עוזב - יש מצב שייגמר לעופר הסוס בסוף העונה, סטייל כוכב-שביט שבא לרגע ואז נעלם.
אז אוקיי, מלחמה ונסיבות מיוחדות, אבל לבנות קבוצה ליורוליג זה כנראה לא עניין של עונה אחת וזהו.
צריך לבנות מערכת מקצועית מספיק (ולא רק הכל על הכתפיים של עופר עצמו), לייצר איזה שלד איכותי ויציב של שחקנים טובים מספיק, לבנות בהדרגה את עניין הקהל ומעבר לאולם גדול יותר. לבנות קשרים טובים במוסדות פיב"א או אנאעארף. אלו דברים שלוקחים 2-3 עונות, אם לא יותר.
וטוב היה עושה עופר אם היה מכוון העונה למטרות קצת יותר נמוכות (תואר בארץ וחצי גמר באירופה), עם קצת פחות שחקנים, קצת פחות לחץ, וקצת יותר שקט מערכתי.
התחושה שלי היא של קפיצה מעל לפופיק - זה הביטוי המדויק.
כל ההתנהלות של הפועל הנוכחית מזכירה לי ישראלי ממוצע שסיים צבא, יצא לטיול הגדול בחו"ל, והתחבר לאיזה יומיים שלושה לאיזה דוגמנית שוודית פצצה. הישראלי בעננים, על גג העולם.
אבל עמוק בלב הוא יודע - היא לא בליגה שלו, היא לא בשבילו, היא פאקינג אפילו לא הסגנון שלו. מחר היא כבר תסתלק לה. מה היא כבר מבינה בחומוס ומטקות?
כל מה שקורה זה לא ה-DNA של הפועל.
בקצב הזה, עוד 400,000 על מאמן אירופי, עוד כסף של שני סנטרים, בברלי אולי עוזב - יש מצב שייגמר לעופר הסוס בסוף העונה, סטייל כוכב-שביט שבא לרגע ואז נעלם.
אז אוקיי, מלחמה ונסיבות מיוחדות, אבל לבנות קבוצה ליורוליג זה כנראה לא עניין של עונה אחת וזהו.
צריך לבנות מערכת מקצועית מספיק (ולא רק הכל על הכתפיים של עופר עצמו), לייצר איזה שלד איכותי ויציב של שחקנים טובים מספיק, לבנות בהדרגה את עניין הקהל ומעבר לאולם גדול יותר. לבנות קשרים טובים במוסדות פיב"א או אנאעארף. אלו דברים שלוקחים 2-3 עונות, אם לא יותר.
וטוב היה עושה עופר אם היה מכוון העונה למטרות קצת יותר נמוכות (תואר בארץ וחצי גמר באירופה), עם קצת פחות שחקנים, קצת פחות לחץ, וקצת יותר שקט מערכתי.
כל ההתנהלות של הפועל הנוכחית מזכירה לי ישראלי ממוצע שסיים צבא, יצא לטיול הגדול בחו"ל, והתחבר לאיזה יומיים שלושה לאיזה דוגמנית שוודית פצצה. הישראלי בעננים, על גג העולם.
אבל עמוק בלב הוא יודע - היא לא בליגה שלו, היא לא בשבילו, היא פאקינג אפילו לא הסגנון שלו. מחר היא כבר תסתלק לה. מה היא כבר מבינה בחומוס ומטקות?
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- רדנקו
- קיבל.ה 1604 לייקים
באמת שאתה לא שווה תגובה לענין. ביביסטים שטופי מוח לא מסוגלים לנהל דיון עניני.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי רדנקו ב 07 נובמבר 2024, 09:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רדנקו
- קיבל.ה 1604 לייקים
איך אתה יודע שזה לוקח 2-3 שנים? ניסית לעשות את זה פעם?קפטן ג'ק כתב:עופר שורף את עצמו וכספו מהר מדי לצערי.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2439 לייקים
אני חושב שזו השנה השלישית גם שעופר מעורב בקבוצה בפועל (אמנם לא היה בעלים בעונה של מקריי ואונואקו אבל משוכנע שתרם כסף בבנייה של הקבוצה ההיא )
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 521 לייקים
מודה שאני פחות מבין בכדורסל, וכמובן לא ניסיתי לעשות את זה פעם.
אבל אני מעריך שזה לוקח כמה שנים. אפשר לשאול את דון שימון...
אבל - אני כן מבין משהו בעסקים. עסק שצומח מהר מדי, לפעמים נשרף.
במיוחד עם הכל על הכתפיים של אדם אחד שהוא המנהל והמממן של כל החגיגה הזו.
אבל אני מעריך שזה לוקח כמה שנים. אפשר לשאול את דון שימון...
אבל - אני כן מבין משהו בעסקים. עסק שצומח מהר מדי, לפעמים נשרף.
במיוחד עם הכל על הכתפיים של אדם אחד שהוא המנהל והמממן של כל החגיגה הזו.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אחת ההודעות המגעילות והמסיתות שהיו בפורום מעידה כמובן הרבה יותר על הכותב שטיפת המוח שעבר וה"הגיון" שלו מאשר על כל דבר אחר.
פשוט דוחה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
אתם באמת חושבים שהחרא הזה יעבוד לכם?
זה לא ערוץ 14 פה.
זה לא ערוץ 14 פה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- Red Wolf
- קיבל.ה 841 לייקים
אתם בפורום הלא נכון
מוזמנים לעבור לריב בוולטון
מוזמנים לעבור לריב בוולטון
-
- קיבל.ה 753 לייקים
חייב להתעשת ולעשות בקרת נזקים. אנחנו בפני שבוע עם 3 משחקים שהפסד בהם עשוי לפגוע קשות בכל השאיפות שלו ושלנו, למרות הסגל היקר שנבנה כאן.
הפירסומים על מעמדו של דאדס מערערים מאד את הבטחון בקבוצה. זאת חייבת להיות מטרה מס 1 שלו - פיזור העשן ומהר!
לאחר מכן החתמת סנטר.
הפירסומים על מעמדו של דאדס מערערים מאד את הבטחון בקבוצה. זאת חייבת להיות מטרה מס 1 שלו - פיזור העשן ומהר!
לאחר מכן החתמת סנטר.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
שמע הכנסת לי.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 214 לייקים
מעניין שאתה חושב שאתה יותר הגיוני קוהורנטי וחכם מאנשי ימין. ועוד אתה מכולם סה"כ הגיוני
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
ראיון מצויין במחצית
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
ראיון סופר ברור ונדיר.
הבהיר לנו כל כך הרבה דברים.
הבהיר לנו כל כך הרבה דברים.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 115 לייקים
לטובת אלה שבמגרש - מה אמר?
- Red Wolf
- קיבל.ה 841 לייקים
דיבר על הרבה נקודות אני אנסה לאמ"לק
- עוברים ליד אליהו (מרגיש בנח מבחינה משפטית)
- רוצה את האולטראס ביד אליהו
- יביאו מאמן בכיר מעל או במקום דדאס
- הסיפור עם מוטלי דיי תקוע, אמר באופן מפתיע שמי שעזר לתווך בניהם היה בראיין אנגולה אבל זה הופסק בהוראת הסוכן העלוב
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
וגם יביאו מחליף לבנטיל בימים הקרובים.
עופר ינאי: "אני חושב שטוב שהקהל מנהל את הדיון בינו לבין עצמו. האולטרס שמו את השלט ואז לא עודדו, שאר הקהל הגיב עם עידוד ביתר שאת. אני חושב שאנחנו מפספסים את הנקודה. זו עונה מאוד משמעותית וחגיגית לקבוצה, צריך את כל הקהילה איתנו. לא אוותר על האולטרס במנורה, הם צריכים להיות איתנו. צריך לקחת את מנורה ולהפוך אותו לאדום. אנחנו צריכים לשחק ביד אליהו כי יש ביקוש עצום וצריך לעשות את זה כדי שנתקדם עם הפרוייקט של האולם הנוכחי. מחר אני מניח שתהיה תשובה רשמית בנוגע לקול הקורא. בעוד 4-5 שנים האולם הזה יהיה מאוד גדול"
עופר ינאי: "אני חושב שטוב שהקהל מנהל את הדיון בינו לבין עצמו. האולטרס שמו את השלט ואז לא עודדו, שאר הקהל הגיב עם עידוד ביתר שאת. אני חושב שאנחנו מפספסים את הנקודה. זו עונה מאוד משמעותית וחגיגית לקבוצה, צריך את כל הקהילה איתנו. לא אוותר על האולטרס במנורה, הם צריכים להיות איתנו. צריך לקחת את מנורה ולהפוך אותו לאדום. אנחנו צריכים לשחק ביד אליהו כי יש ביקוש עצום וצריך לעשות את זה כדי שנתקדם עם הפרוייקט של האולם הנוכחי. מחר אני מניח שתהיה תשובה רשמית בנוגע לקול הקורא. בעוד 4-5 שנים האולם הזה יהיה מאוד גדול"
עובדים על מחליף גבוה לבנטיל
מאמין בדדאס אבל דוחף למאמן חדש ושדדאס יהיה עוזר. אפילו הזכיר את הגרמנים של שנת 2003 עם בלאט וגרשון. מוטלי בחור טוב אבל הסוכן שלו לא
בעד האולטראס ורוצה שיבואו ליד ושם
קול קורא של העירייה צפוי לצאת בקרוב
ובכללי עושה רושם שלא מתרגש ׳מהבלאגן׳ מסביב ועונה חד כתמיד
-
- קיבל.ה 189 לייקים
האמת שריאיון מאוד מאוד טוב שלו. אהבתי.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
אהבתי את כל המסרים מלבד המאמן.
חוזר לאותה נקודה עם המעבר ליד אליהו, סגור את הסיפור בפנים עם דדאס והמאמן החדש ואז תצא עם בשורה החוצה.
מי יודע אם דדאס מוכן לזה, אם המאמן הבא ירצה את דדאס?
חוזר לאותה נקודה עם המעבר ליד אליהו, סגור את הסיפור בפנים עם דדאס והמאמן החדש ואז תצא עם בשורה החוצה.
מי יודע אם דדאס מוכן לזה, אם המאמן הבא ירצה את דדאס?
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
לגמור מאמן במחצית של משחק בלייב זה "ראיון טוב"?
זה נחמד שהתראיין בפתיחות והכל, אבל לא מתנהגים ככה.
זה נחמד שהתראיין בפתיחות והכל, אבל לא מתנהגים ככה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 96 לייקים
באיזה עולם זה ראיון טוב? שכונה לחלוטין.
עכשיו גם נכנס למסיבת עיתונאים של אחרי המשחק עם פוסטר במקום לתת לדובר או ברגר לעשות את זה.
עכשיו גם נכנס למסיבת עיתונאים של אחרי המשחק עם פוסטר במקום לתת לדובר או ברגר לעשות את זה.
- רועי גווארה
- קיבל.ה 353 לייקים
ברגר היה שם ודיבר ראשוןלמה זה טוב כתב: ↑09 נובמבר 2024, 22:34 באיזה עולם זה ראיון טוב? שכונה לחלוטין.
https://www.youtube.com/watch?v=S20wsAMM1Fk
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
- רועי גווארה
- קיבל.ה 353 לייקים
"אם ריאל מעוניינת (במוטלי), אני מוכן לקבל A license בתור בייאאוט"רועי גווארה כתב: ↑09 נובמבר 2024, 23:25ברגר היה שם ודיבר ראשוןלמה זה טוב כתב: ↑09 נובמבר 2024, 22:34 באיזה עולם זה ראיון טוב? שכונה לחלוטין.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
- קיבל.ה 96 לייקים
כן פספסתי כניראה.רועי גווארה כתב: ↑09 נובמבר 2024, 23:25ברגר היה שם ודיבר ראשוןלמה זה טוב כתב: ↑09 נובמבר 2024, 22:34 באיזה עולם זה ראיון טוב? שכונה לחלוטין.
בכל מקרה לא מכיר הרבה מקרים אם בכלל שבעלים של קבוצה נכנס למסיבת עיתונאים של אחרי משחק אבל בסדר נצטרך כניראה ללמוד לחיות עם התנהלויות חריגות
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
למה אי אפשר לקבל יום אחד של שקט במועדון הזה?
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
מה שמעניין שהוא אומר שבגזרת המאמן כולם רוצים לבוא, אבל צריך לראות את מי אנחנו רוצים וכמה הם רציניים בגלל המלחמה.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
מאמין שמחר נדע מי המחליף של בנטיל
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
איך עם כל מה שאנחנו עוברים, כדורסל חרא, מאמן לא מאמן, עזיבת הכוכב הכי גדול בפער, מלחמה ובלאגן בקהל, הוא מצליח להשאיר אותי אופטימי, אפילו מאד.
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 09 נובמבר 2024, 23:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 976 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
אמין סטיבנס היה היום ביציע.
כמחליף לבנטיל (כלומר הגבוה שלאו דוקא נרשם בליגה), לוקח אותו בכיף.
כמחליף לבנטיל (כלומר הגבוה שלאו דוקא נרשם בליגה), לוקח אותו בכיף.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
בנטיל הוא יותר 5 מקבוקלו, בכל מקרה טוב שהדברים עובדים. הוא גם אמר שבהרכב שמוטלי יחזור בהעברת אגב אבל בקטע של גם הוא לא מאמין בזה, אלא לדעתי יותר בקטע שלהראות לסוכן שלו שעופר לא זז מההחלטה שלו.
בנוסף, הוא אמר שכשהוא היה בשנחאי הסוכן של מוטלי התקשר אליו בצורה מאד לא נעימה ואמר: או שמוטלי משתחרר או שנדבר על זה שהוא ישתחרר ועופר יקבל משהו. עופר נדלק מהחוצפה של השיחה
מסקרן אותי רצח מי המחליף של בנטיל, מצד שני זה דדאס, שלא נקבל שוב בייאאוט לפאקינג מיילס!
-
- קיבל.ה 803 לייקים
דדאס לא מחליט כיום כלום בקבוצה.גביזון כתב:בנטיל הוא יותר 5 מקבוקלו, בכל מקרה טוב שהדברים עובדים. הוא גם אמר שבהרכב שמוטלי יחזור בהעברת אגב אבל בקטע של גם הוא לא מאמין בזה, אלא לדעתי יותר בקטע שלהראות לסוכן שלו שעופר לא זז מההחלטה שלו.
בנוסף, הוא אמר שכשהוא היה בשנחאי הסוכן של מוטלי התקשר אליו בצורה מאד לא נעימה ואמר: או שמוטלי משתחרר או שנדבר על זה שהוא ישתחרר ועופר יקבל משהו. עופר נדלק מהחוצפה של השיחה
מסקרן אותי רצח מי המחליף של בנטיל, מצד שני זה דדאס, שלא נקבל שוב בייאאוט לפאקינג מיילס!
יש מנהל מקצועי.
קשה לי להאמין שסטיבנס הגיע הערב להיכל שלמה רק כדי לראות את קרית אתא אצלה שיחק אשתקד. גם ככה הקבוצה ההיא ברובה התפזרה וזו קבוצה חדשה והוא בסך הכל שיחק שם שנה, לא כמה עונות שאז הוא נקשר אליה.
מה גם שהוא ישב ביציע הזהב לידי, במקום שלא אחת יושבים שם אנשים שקשורים להפועל בצורה זו או אחרת, למשל אני זוכר את חיים סילבס כשהוא אימן את הכדורגל ועוד.
סביר להניח שסטיבנס קיבל את הכרטיס מהקבוצה ומחר יחתמו איתו סופית ויצטרכו לשלם ביי אאוט לר"ג.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
הוא שיחק שם שלוש שנים, שנתיים בליגת העל והוא היה בקבוצה שעלתה מהלאומית.Charlie כתב: ↑10 נובמבר 2024, 00:00קשה לי להאמין שסטיבנס הגיע הערב להיכל שלמה רק כדי לראות את קרית אתא אצלה שיחק אשתקד. גם ככה הקבוצה ההיא ברובה התפזרה וזו קבוצה חדשה והוא בסך הכל שיחק שם שנה, לא כמה עונות שאז הוא נקשר אליה.גביזון כתב:בנטיל הוא יותר 5 מקבוקלו, בכל מקרה טוב שהדברים עובדים. הוא גם אמר שבהרכב שמוטלי יחזור בהעברת אגב אבל בקטע של גם הוא לא מאמין בזה, אלא לדעתי יותר בקטע שלהראות לסוכן שלו שעופר לא זז מההחלטה שלו.Niro כתב: לדעתי יגיע 5 ולא מחליף לבנטיל, מהמר שיוסי גייר ייעץ לו לא להגיד שהוא עובד על מחליף למוטלי כל עוד הנושא בדיון של פיב"א.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
קבוקלו 5 מפחיד, הרבה יותר מבנטיל שלאורך הקריירה רק בורח לזרוק שלשות, הוא חיית צבע. העניין הוא שדדאס לא מאמין בכדורסל שהולך לצבע אז הוא חוסם והולך החוצה, גג לעונשין.גביזון כתב: ↑09 נובמבר 2024, 23:51בנטיל הוא יותר 5 מקבוקלו, בכל מקרה טוב שהדברים עובדים. הוא גם אמר שבהרכב שמוטלי יחזור בהעברת אגב אבל בקטע של גם הוא לא מאמין בזה, אלא לדעתי יותר בקטע שלהראות לסוכן שלו שעופר לא זז מההחלטה שלו.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
בינתיים רק פלטין עוקב אחריו.
הוא גם הוא עבר גיל 34, אפשר בחזרה את הורד?
הוא גם הוא עבר גיל 34, אפשר בחזרה את הורד?
-
- קיבל.ה 368 לייקים
סטיבנס ישב ביציע 4, שורה 6 כיסא 32, שלושה כסאות ממני בכרטיסי הזמנהCharlie כתב: ↑10 נובמבר 2024, 00:00דדאס לא מחליט כיום כלום בקבוצה.גביזון כתב:בנטיל הוא יותר 5 מקבוקלו, בכל מקרה טוב שהדברים עובדים. הוא גם אמר שבהרכב שמוטלי יחזור בהעברת אגב אבל בקטע של גם הוא לא מאמין בזה, אלא לדעתי יותר בקטע שלהראות לסוכן שלו שעופר לא זז מההחלטה שלו.Niro כתב: לדעתי יגיע 5 ולא מחליף לבנטיל, מהמר שיוסי גייר ייעץ לו לא להגיד שהוא עובד על מחליף למוטלי כל עוד הנושא בדיון של פיב"א.
יש מנהל מקצועי.
קשה לי להאמין שסטיבנס הגיע הערב להיכל שלמה רק כדי לראות את קרית אתא אצלה שיחק אשתקד. גם ככה הקבוצה ההיא ברובה התפזרה וזו קבוצה חדשה והוא בסך הכל שיחק שם שנה, לא כמה עונות שאז הוא נקשר אליה.
מה גם שהוא ישב ביציע הזהב לידי, במקום שלא אחת יושבים שם אנשים שקשורים להפועל בצורה זו או אחרת, למשל אני זוכר את חיים סילבס כשהוא אימן את הכדורגל ועוד.
סביר להניח שסטיבנס קיבל את הכרטיס מהקבוצה ומחר יחתמו איתו סופית ויצטרכו לשלם ביי אאוט לר"ג.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
עם ההתנהלות של ינאי הפועל לא תגיע רחוק, בלי קשור למנורה או אפילו לכמות הכסף שהוא שם.
אי אפשר להתנהל ככה.
אי אפשר להתנהל ככה.
-
- קיבל.ה 953 לייקים
מסכיםטכנית לארז כתב: ↑10 נובמבר 2024, 10:05 עם ההתנהלות של ינאי הפועל לא תגיע רחוק, בלי קשור למנורה או אפילו לכמות הכסף שהוא שם.
אי אפשר להתנהל ככה.
אימפולסיבי, ילדותי וחסר אחריות
בטח לא משרה יציבות ובטח לא פועל לאיחוד הקהל
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
ובשביל זה אנשים מוכנים להרוס עכשיו את הדרייב אין ל-4 שנים.Giovanni Giorgio כתב: ↑10 נובמבר 2024, 10:59מסכיםטכנית לארז כתב: ↑10 נובמבר 2024, 10:05 עם ההתנהלות של ינאי הפועל לא תגיע רחוק, בלי קשור למנורה או אפילו לכמות הכסף שהוא שם.
אי אפשר להתנהל ככה.
אימפולסיבי, ילדותי וחסר אחריות
בטח לא משרה יציבות ובטח לא פועל לאיחוד הקהל
אני לא בטוח שהוא נשאר פה אפילו עד הקיץ.
אבל בואו נהרוס בינתיים את הדרייב אין כן.
לא סומך עליו ולא אתפלא אם זה ייגמר בפירוק עצוב.