ומה עכשיו? אחרי מוטלי.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
עם כל הכבוד לקאבה, לא מספיק טוב למה שאנחנו מחפשים.
צריך להגיד, עזיבה של מוטלי היא מכה קשה לא רק כי הוא שחקן מצוין. אנחנו קבוצה כל כך לא מאומנת וחסרת שיטה ש-50 אחוז מההתקפה שלנו בנויה על לתת למוטלי את הכדור ולקוות לטוב.
דיברתי כבר על זה שבעונה שעברה איבדנו הרבה שחקנים לפציעות וההתקפה שלנו המשיכה לתקתק בלי בעיות, כולל ניצחונות אדירים בדרבי ועל ירושלים בסגלים מצחיקים. העונה אני פשוט לא רואה את זה קורה.
צריך להגיד, עזיבה של מוטלי היא מכה קשה לא רק כי הוא שחקן מצוין. אנחנו קבוצה כל כך לא מאומנת וחסרת שיטה ש-50 אחוז מההתקפה שלנו בנויה על לתת למוטלי את הכדור ולקוות לטוב.
דיברתי כבר על זה שבעונה שעברה איבדנו הרבה שחקנים לפציעות וההתקפה שלנו המשיכה לתקתק בלי בעיות, כולל ניצחונות אדירים בדרבי ועל ירושלים בסגלים מצחיקים. העונה אני פשוט לא רואה את זה קורה.
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
כמה הוא מרוויח בוונציה ? מניח שלא יותר מדיי ועם ההצעות הכספיות שלנו מאמין שזה תלויי בנו
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אני משער שהוא מרוויח משהו במחוזות של 400-500 אלף.
אין ספק שאנחנו יכולים להציע לו יותר, השאלה אם ונציה יהיו מוכנים לקבל בבייאאוט.
אין ספק שאנחנו יכולים להציע לו יותר, השאלה אם ונציה יהיו מוכנים לקבל בבייאאוט.
-
- קיבל.ה 61 לייקים
קאבנגאלה הוא לא מוטלי, אבל שחקן שחקן
נערך לאחרונה על ידי גולובורודקו ב 01 נובמבר 2024, 14:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
טרייד עם הכוכב האדום -
מוטלי על יאגו דוס סנטוס + כסף
טרייד עם חולון -
רגלנד + כסף על בינגהאם
לוקחים או לא?
בסוף
יאגו ובינגהאם על רגלנד ומוטלי
מוטלי על יאגו דוס סנטוס + כסף
טרייד עם חולון -
רגלנד + כסף על בינגהאם
לוקחים או לא?
בסוף
יאגו ובינגהאם על רגלנד ומוטלי
- רדפוקס
- קיבל.ה 4733 לייקים
הוא ריבאונדר טוב ממוטלי ושחקן התקפה הרבה יותר מוגבל.
אבל דווקא אולי עם בלייקני שמצטרף זה לא רעיון רע להביא שחקן יותר הגנתי ולהשאיר את יצירת הנקודות לקו האחורי.
להגיד שהוא שחקן התפה הרבה יותר מוגבל זה קצת לעשות לו עוול, מהסיבה הפשוטה שככל הנראה כל סנטר באירופה הוא שחקן התקפה מוגבל יותר ממוטלי, הוא סנטר שמעמיד מספרים בלתי נתפסים העונה בכל מה שקשור לTRB, לעניות דעתי גם מדובר במספרים תקדימיים (16 ריבאונדים למשחק עד עכשיו בליגה האיטלקית החזקה), מדובר בשחקן שפותח את העונה השלישית שלו באירופה בלבד, כך שהשיא עוד לפניו.
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
הדבר הכי חשוב,כרגע,זה לעשות הכל כדי לזיין את מוטלי.לא לשחרר,לעכב,להגיש ערעורים על גבי ערעורים,תביעות כספיות,אישיות נגד השחקן ונגד הכוכב וכו וכו.
לא בגלל שאני רוצה שישאר.הוא כבר לא ישחק כאן לצערי.אלא כדי לגרום לשחקנים הבאים שירצו לעשות לנו את זה להבין שזה לא משתלם להם כלכלית( ישלמו קנסות או פיצויים) או מקצועית( שישב ביציע כמה שיותר זמן)
לא בגלל שאני רוצה שישאר.הוא כבר לא ישחק כאן לצערי.אלא כדי לגרום לשחקנים הבאים שירצו לעשות לנו את זה להבין שזה לא משתלם להם כלכלית( ישלמו קנסות או פיצויים) או מקצועית( שישב ביציע כמה שיותר זמן)
-
- קיבל.ה 152 לייקים
אפשר לתבוע אותו בבימש בארץ? על הפרת חוזה וכו׳…?
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
שחקן מאוד שונה ממוטלי.TaCMaN11 כתב: ↑01 נובמבר 2024, 15:04להגיד שהוא שחקן התפה הרבה יותר מוגבל זה קצת לעשות לו עוול, מהסיבה הפשוטה שככל הנראה כל סנטר באירופה הוא שחקן התקפה מוגבל יותר ממוטלי, הוא סנטר שמעמיד מספרים בלתי נתפסים העונה בכל מה שקשור לTRB, לעניות דעתי גם מדובר במספרים תקדימיים (16 ריבאונדים למשחק עד עכשיו בליגה האיטלקית החזקה), מדובר בשחקן שפותח את העונה השלישית שלו באירופה בלבד, כך שהשיא עוד לפניו.
ריבאונדר הרבה יותר טוב, שחקן הגנה הרבה יותר טוב, מאוד חזק פיזית וגם אתלט מפתיע. הוא גם שחקן התקפה לא רע עם מגוון יכולות, כלומר זה לא קייל אלכסנדר שלא מסתכל על הסל בכלל.
יחד עם זאת, מוטלי הוא מרכז ההתקפה שלנו וזה ממש לא קבנגלה. למען האמת, למעט איזה שני סנטרים אין אף אחד באירופה שיכול לתת לנו את מה שמוטלי נתן. בקיצור, זה ידרוש מאיתנו כדורסל מאוד שונה, יש שיגידו שזה ידרוש מאיתנו להתחיל לשחק כדורסל.
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
ממש לא בגלל זה. הוא פצוע לשבועיים שלושה בסה"כ.מילפורד כתב:הוא פצוע, בגלל זה הם צריכים את מוטלי.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
בדיוק מה שאמרתי לפרביס היום. בלעדיו אין לנו כמעט כלום בהתקפה. וזה קורה לפני המשחק הכי קריטי העונה. ועכשיו יהיה לדדאס תירוץ למה נחטוף בראש מהתורכים. דרך אגב - המשחק לא בבלגרד?הוקיץ' כתב:עם כל הכבוד לקאבה, לא מספיק טוב למה שאנחנו מחפשים.
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
כתבתי את זה לפני חודש: בלי מוטלי אין לדדאס כלום מה למכור בכדורסל שלו, בלעדיו אנחנו הופכים לקבוצת זרוק מ3 טוטאלית. בטח ובטח כשהוא לא משתף את רגלנד,ה-רכז שלנו ומעדיף לשחק ללא רכז כלל.רדנקו כתב:בדיוק מה שאמרתי לפרביס היום. בלעדיו אין לנו כמעט כלום בהתקפה. וזה קורה לפני המשחק הכי קריטי העונה. ועכשיו יהיה לדדאס תירוץ למה נחטוף בראש מהתורכים. דרך אגב - המשחק לא בבלגרד?הוקיץ' כתב:עם כל הכבוד לקאבה, לא מספיק טוב למה שאנחנו מחפשים.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 798 לייקים
אולי כי שנה שעברה היה מאמן - בניגוד לעונה שיש ליצן....הוקיץ' כתב:עם כל הכבוד לקאבה, לא מספיק טוב למה שאנחנו מחפשים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
בוואלה זורקים בלון ניסוי ורושמים שדוויט האוורד (בן 40 אוטוטו, כן?) הוצע להפועל ואולי יהיה מוכן להגיע כי הוא חבר של בברלי.
רשמו שהוא שיחק לאחרונה בטיוואן ונבחר לזר המצטיין, רק שזה היה לפני שנה וחצי בערך.
רשמו שהוא שיחק לאחרונה בטיוואן ונבחר לזר המצטיין, רק שזה היה לפני שנה וחצי בערך.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
מקווה מאד מאד מאד שלא נמשיך עם קו השמות הגדולים לשעבר.קפטן ג'ק כתב:בוואלה זורקים בלון ניסוי ורושמים שדוויט האוורד (בן 40 אוטוטו, כן?) הוצע להפועל ואולי יהיה מוכן להגיע כי הוא חבר של בברלי.
דבר שני, לפי מה שקרה היום עם הירוט שננעץ ברכב ברעננה והפצצה בנתב"ג יש לי הרגשה שלא נשאר עם זר אחד באשר הוא.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1435 לייקים
מהיכרותי הבסיסית עם שני הסקאוטים שלנו, דווייט האוורד ממש לא נמצא בין 50 האופציות הראשונות.
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
דווייט הווארד.... מה עם קארים עבדול ג'אבר?
דווקא מתאים יופי ואני בטוח שהרבה אוהדים ישמחו לאגדה כזאת בקבוצה

-
- קיבל.ה 1609 לייקים
אם מחתימים את ברוני ג'יימס, לברון מגיע איתו ?
- 7even
- קיבל.ה 2668 לייקים
-
- קיבל.ה 798 לייקים
חחחחחחDavidSheriff9 כתב:דווייט הווארד.... מה עם קארים עבדול ג'אבר?
צחקתי בקול

- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
אם כבר סנטר מוסלמי שיסכים להגיע להביא את האקים אולאג'ואן, יכול להיות אחלה מנטור לקבוקלו והם יכולים לשחק מעולה יחד.ranjef כתב:קארים
-
- קיבל.ה 113 לייקים
האמת שיש כרגע מבחר רציני של פליטי נ.ב.א בלי קבוצה - רובין לופז, הארי גיילס, אוליבייה סאר, מוזס בראון... אף אחד מהם לא מוטלי, אבל אם נחפש תואם מוטלי נצטרך לחכות לקייץ
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
בגלל זה אני אומר להתייעץ עם פטריק שיגשש אצל חברים שלו...סכין_בבטן_האומה כתב:האמת שיש כרגע מבחר רציני של פליטי נ.ב.א בלי קבוצה - רובין לופז, הארי גיילס, אוליבייה סאר, מוזס בראון... אף אחד מהם לא מוטלי, אבל אם נחפש תואם מוטלי נצטרך לחכות לקייץ
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
ובקיץ כן נמצא?סכין_בבטן_האומה כתב:האמת שיש כרגע מבחר רציני של פליטי נ.ב.א בלי קבוצה - רובין לופז, הארי גיילס, אוליבייה סאר, מוזס בראון... אף אחד מהם לא מוטלי, אבל אם נחפש תואם מוטלי נצטרך לחכות לקייץ
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
אם תהיה ביורוליג ואולם גדול? הרבה יותר קרוב להביא כזה מאשר עכשיו.רדנקו כתב:ובקיץ כן נמצא?סכין_בבטן_האומה כתב:האמת שיש כרגע מבחר רציני של פליטי נ.ב.א בלי קבוצה - רובין לופז, הארי גיילס, אוליבייה סאר, מוזס בראון... אף אחד מהם לא מוטלי, אבל אם נחפש תואם מוטלי נצטרך לחכות לקייץ
אחרי מה שדדאס ומוטלי עשו לנו העונה, זה כנראה לא יקרה.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
מגיילס וסאר אני לא מחזיק במיוחד. לופז בן 36 ונראה די גמור בשנתיים האחרונות.
מוזס בראון? שם מעניין, אבל סיכון גבוה ושחקן לא קונבנציונלי לאירופה. לא יודע אם הייתי נכנס להרפתקה הזאת.
מוזס בראון? שם מעניין, אבל סיכון גבוה ושחקן לא קונבנציונלי לאירופה. לא יודע אם הייתי נכנס להרפתקה הזאת.
-
- קיבל.ה 956 לייקים
דיווחים שדייוויד מקורמק משוחרר ממילאנו, קדימה להביא.
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
משוחרר?Niro כתב:דיווחים שדייוויד מקורמק משוחרר ממילאנו, קדימה להביא.
סטטיסטיקה?
הוקיץ' דעתך?
5 משחקים אחרונים בקושי קיבל דקות לכן סטטיסטיקה כמעט אפס. שנה שעברה נתן עונה לא רעה בליגה הטורקית.
אגב טייריק במשחק אש עכשיו בפרטין נגד פריז
חצי אולם בפריז זה קהל מטורף של פרטיזן, הקהל הכי מטורף באירופה בפער
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
אגב מילאנו מפרקת את ריאל מדריד שנחלשה פצצות העונה ביחס למה שהיתה
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
סנטר מאוד פיזי עם גוף גדול. קצת מזכיר את מוטלי במובן הזה שמדובר בשחקן שאתה יכול לזרוק לו את הכדור פנימה ולתת לו לעבוד, אבל רחוק מאוד ממנו ברמת הכישרון. ריבאונדר טוב מאוד, שחקן הגנה לא רע שמשקיע הרבה, אבל גם לא מדהים.גביזון כתב: ↑07 נובמבר 2024, 23:00משוחרר?Niro כתב:דיווחים שדייוויד מקורמק משוחרר ממילאנו, קדימה להביא.
סטטיסטיקה?
הוקיץ' דעתך?
5 משחקים אחרונים בקושי קיבל דקות לכן סטטיסטיקה כמעט אפס. שנה שעברה נתן עונה לא רעה בליגה הטורקית.
שחקן טוב.
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
תודה. נשמע בדיוק מה שצריך.הוקיץ' כתב:סנטר מאוד פיזי עם גוף גדול. קצת מזכיר את מוטלי במובן הזה שמדובר בשחקן שאתה יכול לזרוק לו את הכדור פנימה ולתת לו לעבוד, אבל רחוק מאוד ממנו ברמת הכישרון. ריבאונדר טוב מאוד, שחקן הגנה לא רע שמשקיע הרבה, אבל גם לא מדהים.גביזון כתב: ↑07 נובמבר 2024, 23:00משוחרר?Niro כתב:דיווחים שדייוויד מקורמק משוחרר ממילאנו, קדימה להביא.
סטטיסטיקה?
הוקיץ' דעתך?
שחקן טוב.
לא משנה מי נביא הוא לא יהיה מוטלי, וככל הנראה גם די רחוק מאוד מאחד הסנטרים הטובים באירופה אם לא הטוב שבהם ( איך לעזאזל הוא התגלגל אלינו בכלל איך...)
כדאי שנתגבר עליו ונביא מישהו למידות שלנו, והכי חשוב...מאמן, הרבה יותר חשוב משחקן כזה או אחר.
אתה רואה מאמן שמצוות אותו למשל עם קבוקלו באותו ההרכב?
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אין ספק שמי שלא נביא יהיה רחוק ממוטלי, אבל אני אישית התלהבתי מהאופציה של קבנגלה יותר.
ואין סיבה שלא יוכל לשחק עם קבוקלו.
ואין סיבה שלא יוכל לשחק עם קבוקלו.
-
- קיבל.ה 271 לייקים