יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1261 לייקים
נראה לי יותר סביר שאבא שלו פדופיל ואמא שלו אוהדת מכבי.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1896 לייקים
אז באמת כתבם פגע בבית של ביבי ללא אזעקה ? בהתחלה הדיווחים על הניסיון חיסול שלו נשמעו כמו בדיחה אבל זה אשכרה לא היה כזה רחוק אם באמת הייתה פגיעה (גם אם רק רסיס או משהו כזה) , העניין הזה שאין אזעקות מדאיג מאוד...
- its-sick
- קיבל.ה 1357 לייקים
הביוב מתחבא כבר שנה בוילה של מיליארדר. זה לא "במקרה" שהוא לא היה שם.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
- הפוסט קיבל 2 לייקיםKingAlpaca • תא מרבוטא
-
- קיבל.ה 931 לייקים
החשיפה הזו לא מאוד דרמטית אחרי שבאפריל אותו טיל נורה מחוץ לגבולות איראן לכאורה ופגע במכם של מערכת נ"מ.its-sick כתב: ↑21 אוקטובר 2024, 14:46 https://archive.md/AyaPo
רק בידי קומץ מדינות: המסמכים שדלפו חשפו את הטילים המסתוריים של ישראל
על פי מסמכי מודיעין אמריקאי, חיל האוויר הישראלי הכין עשרות טילים בליסטיים המשוגרים מהאוויר (ALBM) - טכנולוגיה שנמצאת גם בשימוש סין ורוסיה ■ "ניתן לשגר את הטיל מכיוונים מפתיעים, ולהגדיל את האפשרות לפגוע במטרות ולעקוף מערכות יירוט מתקדמות"
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
אני שב ואומר, עד שיבינו
זו אופצייה להתיישבות בעזה(אופציה מבחינת הצד המשיחי בממשלה) או חטופים
זו לא ציניות
לא לוקחים את העניין הזה ברצינות, אבל מי שהם המנוע של הממשלה(אחרת לא תהיה ממשלה מבחינת הפרנואיד המוכר רהיטים) בשבילם זו מטרת העל של המלחמה בעזה וזה בחסות דאגה לביטחון. בדיוק כמו שהרפורמה המשפטית זה בחסות דאגה שלהם לדמוקרטיה, אבל יש שם מטרות מוסתרות
שום עיסקה לא תהיה בלי שסמוחטריץ׳, בן גביר וחבריהם, יקבלו חתימה שיש דרך להתיישב בעזה לאחר העיסקה, מה שלא יכול לקרות כי אין פה שום דבר שמי שמחזיק את החטופים יכול להרוויח.
זה לא מזיז להם את הביצה, שנאנסות שם בחורות, כמו שיזיז להם את הביצה מהתרגשות רבה, ההגשמה שהיא חלק מהמהות שלהם בעולם. יש כעקרון ראש ממשלה, אבל מבחינתו הוא לא יקריב את עצמו בשביל עיסקה.
זו לא ציניות
לא לוקחים את העניין הזה ברצינות, אבל מי שהם המנוע של הממשלה(אחרת לא תהיה ממשלה מבחינת הפרנואיד המוכר רהיטים) בשבילם זו מטרת העל של המלחמה בעזה וזה בחסות דאגה לביטחון. בדיוק כמו שהרפורמה המשפטית זה בחסות דאגה שלהם לדמוקרטיה, אבל יש שם מטרות מוסתרות
שום עיסקה לא תהיה בלי שסמוחטריץ׳, בן גביר וחבריהם, יקבלו חתימה שיש דרך להתיישב בעזה לאחר העיסקה, מה שלא יכול לקרות כי אין פה שום דבר שמי שמחזיק את החטופים יכול להרוויח.
זה לא מזיז להם את הביצה, שנאנסות שם בחורות, כמו שיזיז להם את הביצה מהתרגשות רבה, ההגשמה שהיא חלק מהמהות שלהם בעולם. יש כעקרון ראש ממשלה, אבל מבחינתו הוא לא יקריב את עצמו בשביל עיסקה.
-
- קיבל.ה 853 לייקים
כמו שראינו בכנס שארגן הליכוד ליד רצועת עזה הצד המשיחי בממשלה כולל גם את הליכוד, כולם שם משיחיים או משתפים פעולה עם המשיחים משיקולים ביביסטים, אין באמת הבדל ביניהם .dino כתב: ↑23 אוקטובר 2024, 18:53 אני שב ואומר, עד שיבינו
זו לא ציניות
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
חלק משיקולים של רווח פוליטי השתייך לזן הזה(למשל מאי גולן הכלומניקית) וחלק משיחיים בעצמם ויש חלק שמצטרפים לטענה שזהו סיום ראוי כענישה.ארז שדה כתב: ↑23 אוקטובר 2024, 20:53כמו שראינו בכנס שארגן הליכוד ליד רצועת עזה הצד המשיחי בממשלה כולל גם את הליכוד, כולם שם משיחיים או משתפים פעולה עם המשיחים משיקולים ביביסטים, אין באמת הבדל ביניהם .dino כתב: ↑23 אוקטובר 2024, 18:53 אני שב ואומר, עד שיבינו
זו לא ציניות
משותף לכולם- הם מוכנים להרוג את החטופים
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
מי עוד נאיבי שמאמין שביבי ילך על עיסקה בלי תמיכת הבייס הימני קיצוני ובעיקר הסמוטריצים?
לא נמאס לערוץ 12 ו13 להאמין שיש אפשרות כזו גם אם הוא שולח לשיחות את ראש המוסד? לא למדתם כלום?
זה לא ערוצי הטרללה ותבהלה, זה ערוצי הנאיביות.
חלאס. הבנאדם לא יעשה עיסקה בלי תמיכת החארות.
לא נמאס לערוץ 12 ו13 להאמין שיש אפשרות כזו גם אם הוא שולח לשיחות את ראש המוסד? לא למדתם כלום?
זה לא ערוצי הטרללה ותבהלה, זה ערוצי הנאיביות.
חלאס. הבנאדם לא יעשה עיסקה בלי תמיכת החארות.
-
- קיבל.ה 853 לייקים
ביום ראשון יום הזיכרון לטבח 7.10, ביקשו בעבודה להגיע עם חולצה לבנה או צהובה.
אני מתלבט, מה כדאי ללבוש?
אני מתלבט, מה כדאי ללבוש?
- its-sick
- קיבל.ה 1357 לייקים
אני היחיד שנשאר ער כל הלילה הזה?
בטח עשרים דקות אחרי שאלך לישון תהיינה אזעקות בכל הארץ
בטח עשרים דקות אחרי שאלך לישון תהיינה אזעקות בכל הארץ
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
אתרים צבאיים
לכאורה הם לא אמורים להגיב ואפשר לסגור ת׳סיפור.
אפשר לחזור להתמקד במטרת ההתיישבות בעזה ולאבד שם כל יום 2 חיילים בשביל זה ועשרות חטופים.
לכאורה הם לא אמורים להגיב ואפשר לסגור ת׳סיפור.
אפשר לחזור להתמקד במטרת ההתיישבות בעזה ולאבד שם כל יום 2 חיילים בשביל זה ועשרות חטופים.
- הפוסט קיבל לייק אחדKingAlpaca
- הפועל
- קיבל.ה 1388 לייקים
- יצירת קשר:
אני התעוררתי, אבל אחרי שראיתי שהאיראנים מספרים שלא קרה כלום הבנתי שלא מענין אותם לפתוח מלחמת עולם. אז חזרתי לישון
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- הפוסט קיבל לייק אחדסומך
- its-sick
- קיבל.ה 1357 לייקים
זה היה ברור מראש שמה שלא יהיה הם יגידו שלא קרה כלום. זה לא אומר שהם החליטו להכנע.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 108 לייקים
1. ישראל לא הפציצה את מתקני הגרעין מחשש להסלמה.
2. ישראל לא הפציצה את מתקני הדלק מחשש לעימות עם סין שרוכשת דלק מאיראן ומעליית מחירים בעולם.
3. ישראל לא הפציצה יעדים אזרחיים מחשש לפגיעה הומניטרית
4. ישראל הפציצה יעדים צבאיים עליהם איראן ידעה (בהדלפה מכוונת של ישראל וארה"ב) מתוך מטרה שאיראן לא תגיב כדי לסיים את סבב ההסלמות.
תהיה_חכם_ולא_צודק#
2. ישראל לא הפציצה את מתקני הדלק מחשש לעימות עם סין שרוכשת דלק מאיראן ומעליית מחירים בעולם.
3. ישראל לא הפציצה יעדים אזרחיים מחשש לפגיעה הומניטרית
4. ישראל הפציצה יעדים צבאיים עליהם איראן ידעה (בהדלפה מכוונת של ישראל וארה"ב) מתוך מטרה שאיראן לא תגיב כדי לסיים את סבב ההסלמות.
תהיה_חכם_ולא_צודק#
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1261 לייקים
וטוב שכך
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- הפוסט קיבל לייק אחדארז שדה
-
- קיבל.ה 170 לייקים
היתה אחלה הצגה עד עכשיו. נראה אם המעצמות יחליטו להמשיך עם זה.
-
- קיבל.ה 931 לייקים
לגבי 4, אני די בטוח שהדעה הרווחת במערכת הביטחון היא שרק מייחלים לתגובה איראנית
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
הזמן שעובר והחטופים מתים זה טוב למוכר רהיטים
ככה הוא יוכל לעד להגיד שהוא ניסה לעשות הכל
כל עוד הוא לא אומר בגלוי שהוא לא רוצה עיסקה וכן אומר שהממשלה ״תעשה הכל״ כדי להביא אותם והזמן עובר והם מתים, לשיטתו הוא יוכל ככה להמלט מאשמה שלא ביצע את המשימה הזו.
אם ירדו מהמשוואה החטופים- לכאורה המשימה נשארת פשוטה הרבה יותר
החטופים מסבכים לו את החיים
היות וזה או חטופים או חמאס מחוץ לתמונה
או חטופים או האופציה להתיישב בעזה
אין פה שום אפשרות של גם וגם וגם
פשוט אין ומי שחושב שיש, נאיבי מאוד ומי שחושב שאלו שרוצים להתיישב בעזה מנמקים את המשך הלחימה מסיבות בטחוניות והם לא משקרים בזה- נאיבי מאוד
ככה הוא יוכל לעד להגיד שהוא ניסה לעשות הכל
כל עוד הוא לא אומר בגלוי שהוא לא רוצה עיסקה וכן אומר שהממשלה ״תעשה הכל״ כדי להביא אותם והזמן עובר והם מתים, לשיטתו הוא יוכל ככה להמלט מאשמה שלא ביצע את המשימה הזו.
אם ירדו מהמשוואה החטופים- לכאורה המשימה נשארת פשוטה הרבה יותר
החטופים מסבכים לו את החיים
היות וזה או חטופים או חמאס מחוץ לתמונה
או חטופים או האופציה להתיישב בעזה
אין פה שום אפשרות של גם וגם וגם
פשוט אין ומי שחושב שיש, נאיבי מאוד ומי שחושב שאלו שרוצים להתיישב בעזה מנמקים את המשך הלחימה מסיבות בטחוניות והם לא משקרים בזה- נאיבי מאוד
- teknoboy
- קיבל.ה 1690 לייקים
מה פתאום טיהור אתני, מה עובר עליך, אין מצב, מה אנחנו פושעי מלחמה, די להאמין לתעמולה
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 429 לייקים
טוב אחי
שלום לך ליגה ארצית, אני הפועל תל אביב שאותי רצית
איזה שבור אתה אלוהים ישמור איך יצורים כמוך אוהדים דווקא את הקבוצה שלנו אני לא יודע
- הפוסט קיבל 3 לייקיםרווי • Tenacious D • Asafasraf
- Tenacious D
- קיבל.ה 253 לייקים
היית בעזה ? מכיר מישהו שהיה? חתיכת בן אדם מטומטם אתה מתדלק פה נרטיב של רצח עם בזמן שאנחנו שם בודקים 7000 פעם לפני כל פעולה איך לפגוע במחבל מבלי שיפגעו אזרחים חפים משפע. טיהור אתני עלאק לך תשתה לבה.
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
- הפוסט קיבל לייק אחדעד המ!!ת הפועל
- פרימו לוי
- קיבל.ה 882 לייקים
-
- קיבל.ה 413 לייקים
אני מכיר מישהם שהיו. כמה וכמה שסיפרו מה היה בשטחTenacious D כתב: ↑01 נובמבר 2024, 06:56היית בעזה ? מכיר מישהו שהיה? חתיכת בן אדם מטומטם אתה מתדלק פה נרטיב של רצח עם בזמן שאנחנו שם בודקים 7000 פעם לפני כל פעולה איך לפגוע במחבל מבלי שיפגעו אזרחים חפים משפע. טיהור אתני עלאק לך תשתה לבה.
כן חלק מאד הקפידו
חלק פשוט ירו על מה שזז. לא יודע אם בטעות, מלחץ,הנחיה מלמעלה, נקמה וכו. לא הסבירו מניעים
עובדתית ירו במה שזז וזהו. ולא במקרה אחד. בהרבה
אחי נמצא כרגע בעזה יא חמאר, מעדיף שירה על כללללל מה שזז ושיחזור בשלום כולל כל החיילים שלנו.תא מרבוטא כתב: ↑01 נובמבר 2024, 09:08אני מכיר מישהם שהיו. כמה וכמה שסיפרו מה היה בשטחTenacious D כתב: ↑01 נובמבר 2024, 06:56היית בעזה ? מכיר מישהו שהיה? חתיכת בן אדם מטומטם אתה מתדלק פה נרטיב של רצח עם בזמן שאנחנו שם בודקים 7000 פעם לפני כל פעולה איך לפגוע במחבל מבלי שיפגעו אזרחים חפים משפע. טיהור אתני עלאק לך תשתה לבה.
כן חלק מאד הקפידו
חלק פשוט ירו על מה שזז. לא יודע אם בטעות, מלחץ,הנחיה מלמעלה, נקמה וכו. לא הסבירו מניעים
- הפוסט קיבל לייק אחדעד המ!!ת הפועל
- הפועל
- קיבל.ה 1388 לייקים
- יצירת קשר:
מאחל לאחיך שיחזור בשלום וישמור על עצמו.
אבל אם הצבא שלנו "יורה בכל מה שזז" זה אולי שומר (נניח) על חיי החיילים בשטח במקרים נקודתיים. אבל כמדינה זה לא מביא לנו יותר בטחון, להפך. רק מייצר עוד ועוד כאוס שמקבע אותנו עוד יותר עמוק בבוץ בעזה, ועוד ועוד ביקורת מצד בעלות הברית שלנו.
גם באופן כללי אני מאחל לו שלא יהיה פושע מלחמה. אבל אני מבין שזה לאיותר מדי מענין אנשים כרגע
אבל אם הצבא שלנו "יורה בכל מה שזז" זה אולי שומר (נניח) על חיי החיילים בשטח במקרים נקודתיים. אבל כמדינה זה לא מביא לנו יותר בטחון, להפך. רק מייצר עוד ועוד כאוס שמקבע אותנו עוד יותר עמוק בבוץ בעזה, ועוד ועוד ביקורת מצד בעלות הברית שלנו.
גם באופן כללי אני מאחל לו שלא יהיה פושע מלחמה. אבל אני מבין שזה לאיותר מדי מענין אנשים כרגע
- הפוסט קיבל 2 לייקיםKingAlpaca • תא מרבוטא
- teknoboy
- קיבל.ה 1690 לייקים
כמה הערות בהמשך לתגובות להודעה האחרונה שלי:
1. אני רואה שעדיין מפריע לאנשים הפער שקיים בין המציאות לבין מה שהם רגילים לראות, לקרוא ולחשוב. בעיניי אלה חדשות טובות, כי הפער הזה והעובדה שהוא מפריע הם מקורות לתקווה (וכשאפלה כבדה, כל מקור אור הכי קטן מאיר הרבה יותר מאשר במצב אחר).
2. אתם שמים לב שהדברים שהבאתי הם לא קשקושים תיאורטיים של איזו סטודנטית כחולת שיער מהחוג למגדר בברקלי, כן? אלה עדויות של בכירי צה"ל על דברים שאי אפשר שלא לתאר כגירוש כפוי של אוכלוסיה אזרחית באיומי אלימות. זה שתתעצבנו עליי או על הכתב או על בכירי צה"ל שמכירים במציאות לא ישנה שום דבר ממה שקורה בשטח (ושכל העולם רואה ויודע).
3. "אנחנו שם בודקים 7000 פעם לפני כל פעולה איך לפגוע במחבל מבלי שיפגעו אזרחים חפים מפשע". אני מקווה שזה ניסיון לנצח בוויכוח ולא משהו שאתה באמת מאמין בו, כי אין רחוק מזה מהמציאות. בהנחה שאתה מייצג נתח מכובד מאזרחי ישראל, אם אתה באמת מאמין ככה יהיה לך קשה מאוד להשלים בעתיד עם העולם האמיתי שמחוץ לבועת התעמולה שאתה צורך, על פניו.
* לפני כמה חודשים שיתפתי (נדמה לי שאני, אולי זה היה מישהו אחר) כאן תחקיר שבו בכירים בצבא אישרו שנזק אגבי של עשרות עד מאות אזרחים (תלוי בחשיבות המטרה) אפילו לא מצריך אישור מיוחד. היו פה כמה שזעמו על זה שדבר כזה מפריע לי. בימים האחרונים צה"ל הוריד בניין מגורים שגרים בו כמאתיים בני אדם, כמחצית מהם נהרגו. הסיבה: חשד שיום קודם לכן עמד מישהו על גג הבניין ותצפת על כוחות. אולי חלק מאלה שלא הבינו אז מה הבעיה יבינו עכשיו שהמדרון הזה לא רק חלקלק אלא גם תלול מאוד.
כמו כן מעניין לדעת איך המקרה הזה מתיישב עם "בודקים 7000 פעם איך לא לפגוע באזרחים".
1. אני רואה שעדיין מפריע לאנשים הפער שקיים בין המציאות לבין מה שהם רגילים לראות, לקרוא ולחשוב. בעיניי אלה חדשות טובות, כי הפער הזה והעובדה שהוא מפריע הם מקורות לתקווה (וכשאפלה כבדה, כל מקור אור הכי קטן מאיר הרבה יותר מאשר במצב אחר).
2. אתם שמים לב שהדברים שהבאתי הם לא קשקושים תיאורטיים של איזו סטודנטית כחולת שיער מהחוג למגדר בברקלי, כן? אלה עדויות של בכירי צה"ל על דברים שאי אפשר שלא לתאר כגירוש כפוי של אוכלוסיה אזרחית באיומי אלימות. זה שתתעצבנו עליי או על הכתב או על בכירי צה"ל שמכירים במציאות לא ישנה שום דבר ממה שקורה בשטח (ושכל העולם רואה ויודע).
3. "אנחנו שם בודקים 7000 פעם לפני כל פעולה איך לפגוע במחבל מבלי שיפגעו אזרחים חפים מפשע". אני מקווה שזה ניסיון לנצח בוויכוח ולא משהו שאתה באמת מאמין בו, כי אין רחוק מזה מהמציאות. בהנחה שאתה מייצג נתח מכובד מאזרחי ישראל, אם אתה באמת מאמין ככה יהיה לך קשה מאוד להשלים בעתיד עם העולם האמיתי שמחוץ לבועת התעמולה שאתה צורך, על פניו.
* לפני כמה חודשים שיתפתי (נדמה לי שאני, אולי זה היה מישהו אחר) כאן תחקיר שבו בכירים בצבא אישרו שנזק אגבי של עשרות עד מאות אזרחים (תלוי בחשיבות המטרה) אפילו לא מצריך אישור מיוחד. היו פה כמה שזעמו על זה שדבר כזה מפריע לי. בימים האחרונים צה"ל הוריד בניין מגורים שגרים בו כמאתיים בני אדם, כמחצית מהם נהרגו. הסיבה: חשד שיום קודם לכן עמד מישהו על גג הבניין ותצפת על כוחות. אולי חלק מאלה שלא הבינו אז מה הבעיה יבינו עכשיו שהמדרון הזה לא רק חלקלק אלא גם תלול מאוד.
כמו כן מעניין לדעת איך המקרה הזה מתיישב עם "בודקים 7000 פעם איך לא לפגוע באזרחים".
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- הפוסט קיבל לייק אחדתא מרבוטא
בוא תשמע את הסיפורים שאני שומע ותבין מה הולך שם ואיזה מלכודות שמים להם ואתה תבין שלפעמים אין להם שום ברירה.הפועל כתב: ↑01 נובמבר 2024, 12:15 מאחל לאחיך שיחזור בשלום וישמור על עצמו.
אין לך מושג מה החלאות האלה עושים להם שם. הייתה פעם שהשתמשו באישה מבוגרת בתור פיתוי בתוך מבנה.
רוב החיילים שלנו הפ אנשים טובים. תמיד יש כמה חלאות מתוך 100%. אין לך שליטה על זה. אבל רוב החיילים הם אנשים טובים.,
-
- קיבל.ה 429 לייקים
לא קראתי את התגובה של של טקנובוי כי מי שמדבר בצורה כזאת לא הבין כלום ב7.10 ולא נפל לו עם מי יש לנו עסק. יהרגו אותך במיטה שלך בלי למצמץ.
-
- קיבל.ה 413 לייקים
1. שיחזור בשלום ובמהרה. וכל החיילים והחטופיםtormenta כתב: ↑01 נובמבר 2024, 09:28אחי נמצא כרגע בעזה יא חמאר, מעדיף שירה על כללללל מה שזז ושיחזור בשלום כולל כל החיילים שלנו.תא מרבוטא כתב: ↑01 נובמבר 2024, 09:08אני מכיר מישהם שהיו. כמה וכמה שסיפרו מה היה בשטחTenacious D כתב: ↑01 נובמבר 2024, 06:56
היית בעזה ? מכיר מישהו שהיה? חתיכת בן אדם מטומטם אתה מתדלק פה נרטיב של רצח עם בזמן שאנחנו שם בודקים 7000 פעם לפני כל פעולה איך לפגוע במחבל מבלי שיפגעו אזרחים חפים משפע. טיהור אתני עלאק לך תשתה לבה.
כן חלק מאד הקפידו
2. הדאגה לאחיך מובנת אבל זה דווקא הפוך מהטענות של T.D על זהירות מופלגת של לחשוב 7000 פעם לפני שיורים. הנה- אתה מחזק הטענה שלי
3. יודע מה עוד יחזיר את אחיך בשלום וגם לא יחזיר אותו לתופת שם? הסדר מדיני. מי מסרב לקדם כזה? רוהמ
- teknoboy
- קיבל.ה 1690 לייקים
לא הייתי צריך את ה-7.10 כדי להבין את זה. התבגרתי בין אוטובוסים מתפוצצים. זה לא דבר ששוכחים כל כך מהר.
עוד דבר שאני מבין זה למה זה קורה, למה הם ככה ואיך אפשר להתקדם לעתיד שבו הם לא ישאפו לרצוח אותך במיטה.
עוד לא השתכנעתי שאתה מבין משהו מכל אלה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 429 לייקים
אתה לא מבין שום דבר מהחיים שלך ברגע שתתעורר נעמוד בקשר. המשפט צריך לדבר עם הערבים בערבית אולי נשמע גזעני אבל הוא נכון.
- הפועל
- קיבל.ה 1388 לייקים
- יצירת קשר:
אני גם מרגיש ככה (בגדול). וכל הסיפורים צפים ברשתות, שמעתי כבר סיפורים כמו מה שתיארת.tormenta כתב: ↑01 נובמבר 2024, 16:48בוא תשמע את הסיפורים שאני שומע ותבין מה הולך שם ואיזה מלכודות שמים להם ואתה תבין שלפעמים אין להם שום ברירה.הפועל כתב: ↑01 נובמבר 2024, 12:15 מאחל לאחיך שיחזור בשלום וישמור על עצמו.
אין לך מושג מה החלאות האלה עושים להם שם. הייתה פעם שהשתמשו באישה מבוגרת בתור פיתוי בתוך מבנה.
רוב החיילים שלנו הפ אנשים טובים. תמיד יש כמה חלאות מתוך 100%. אין לך שליטה על זה. אבל רוב החיילים הם אנשים טובים.,
אני רק אומר דבר פשוט - לא "ננצח" גם אם אח שלך, וכל מי ששם, וכל החרדים וכל מי שיכול להניף נשק רק יחסל כל מה שזז כל היום. להפך.
- הפוסט קיבל לייק אחדתא מרבוטא
- teknoboy
- קיבל.ה 1690 לייקים
גישה חדשנית ומקורית.רווי כתב: ↑01 נובמבר 2024, 22:05אתה לא מבין שום דבר מהחיים שלך ברגע שתתעורר נעמוד בקשר. המשפט צריך לדבר עם הערבים בערבית אולי נשמע גזעני אבל הוא נכון.
אולי באמת זה יהיה המקרה הראשון בהיסטוריה שהיא תעבוד, אין לדעת.
בהצלחה עם זה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 413 לייקים
1. אני מאד בעד לדבר עם ערבים בערבית. קונקרטית. זה ששנמכו את השפה הערבית במדינה ולא מחייבים אותה בביהס זה טמטום, ואפילו אנשים מסוימים שמזוהים עם הימין חושבים שזו טעות. אפילו בבחינת דע את האויב.רווי כתב: ↑01 נובמבר 2024, 22:05אתה לא מבין שום דבר מהחיים שלך ברגע שתתעורר נעמוד בקשר. המשפט צריך לדבר עם הערבים בערבית אולי נשמע גזעני אבל הוא נכון.
2. אם הכוונה לדבר עם הערבים בכוח, ובכן אני מבחין בין תנועות ובין אנשים. תנועה כמו חמאס צריך להאבק שתדעך ותיחלש (לא מאמין שתיעלם. גם הנאציזם כרעיון לא נעלם). עם אנשים יש גבול כמה אפשר לנהוג בכוח.
- הפוסט קיבל לייק אחדסומך
-
- קיבל.ה 249 לייקים
-
- קיבל.ה 1193 לייקים
שמת לב שזה מלפני שנה ?עידן סרור כתב: ↑02 נובמבר 2024, 13:57 תראו מופתעים
https://www.haaretz.co.il/news/politi/2 ... b943180000
-
- קיבל.ה 249 לייקים
אכן כן.
אותו דובר כרגע עצור בפרשה המדוברת..
אותו דובר כרגע עצור בפרשה המדוברת..
-
- קיבל.ה 2290 לייקים
על פי מקורות, למרות שנתניהו היה רוצה לחלץ את החטופים, המטרה הזו משנית ואף סותרת למטרת העל של השימור העצמי שלו ושל הקואליציה שלו. נתניהו לא יכול להגיד לציבור את האמת על הסיבות לטרפוד העסקה לשחרור החטופים, אז גורמים בסביבתו פועלים ליצור מבצעי הנדסת תודעה כלפי הציבור הישראלי, במסגרתם ממציאים סיבות שנשמעות לגיטימיות ומתקפים אותן בעזרת מסמכים מזויפים או מומצאים.
אחד המסמכים, שנתניהו הציג בעת נאום וטען כי הוא מלחמה פסיכולוגית נגד ישראל והחטופים שיצר החמאס, היה פתק שנמצא בעזה. לא ידוע מי כתב אותו ומדוע ואם היה קשור למדיניות חמאס והטיפול בחטופים. מסמך אחר הגיע, לטענתם, לידי הג'ואיש כרוניקל. על פי המסמך, סינוואר התכונן להעביר את החטופים דרך פילדלפי לסיני ומשם לטהרן. מסמך זה מעולם לא היה בידי העיתון, בידי הצבא, או בכלל. אפילו הכרוניקל הודה בכך ומחק את האייטם ופיטר את הכתב. מסמך נוסף שהוצג חלקית בעיתון הבילד הגרמני הוא חוות דעת של המודיעין הצבאי של חמאס שהגיעה לידי סינוואר בתגובה לטיוטת המתווה לעסקת חטופים, הפסקת אש וסיום המלחמה, שהוצגה בחודש אפריל. המסמך לא היה מעולם בידי סינוואר, וחמאס תמכו בעסקה שתוכננה באפריל. כלומר, נעשה שימוש כוזב בהדלפות של מסמכים כוזבים על מנת לעצב, גם דרך פרסומים זרים, את התודעה הישראלית.
אחד המסמכים, שנתניהו הציג בעת נאום וטען כי הוא מלחמה פסיכולוגית נגד ישראל והחטופים שיצר החמאס, היה פתק שנמצא בעזה. לא ידוע מי כתב אותו ומדוע ואם היה קשור למדיניות חמאס והטיפול בחטופים. מסמך אחר הגיע, לטענתם, לידי הג'ואיש כרוניקל. על פי המסמך, סינוואר התכונן להעביר את החטופים דרך פילדלפי לסיני ומשם לטהרן. מסמך זה מעולם לא היה בידי העיתון, בידי הצבא, או בכלל. אפילו הכרוניקל הודה בכך ומחק את האייטם ופיטר את הכתב. מסמך נוסף שהוצג חלקית בעיתון הבילד הגרמני הוא חוות דעת של המודיעין הצבאי של חמאס שהגיעה לידי סינוואר בתגובה לטיוטת המתווה לעסקת חטופים, הפסקת אש וסיום המלחמה, שהוצגה בחודש אפריל. המסמך לא היה מעולם בידי סינוואר, וחמאס תמכו בעסקה שתוכננה באפריל. כלומר, נעשה שימוש כוזב בהדלפות של מסמכים כוזבים על מנת לעצב, גם דרך פרסומים זרים, את התודעה הישראלית.