יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
219
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 279
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

העמותה הזאת זה גידול ממאיר בתוך המועדון.. כל כך חבל לי על עופר. לא יהיה בעלים כזה עוד מאתיים שנה בשום קבוצת כדורסל בישראל כולל מכבי.
אדום ותיק
קיבל.ה  755 לייקים

lior777 כתב: 29 אוקטובר 2024, 09:13 העמותה הזאת זה גידול ממאיר בתוך המועדון.. כל כך חבל לי על עופר. לא יהיה בעלים כזה עוד מאתיים שנה בשום קבוצת כדורסל בישראל כולל מכבי.
"גידול ממאיר" - בחירת מילים אומללה והיסחפות.
העמותה הזאת, בכלל יצאה מצב שמישהו כמו עופר בכלל התעניין בהפועל כדורסל.
אני אישית בעד המעבר ליד אליהו,
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

לא ברור לי מה לחוץ לאדמינים פה למחוק אשכולות ולהוסיף את התוכן לאשכול אחר
שלגיריס 2.0
קיבל.ה  15 לייקים

רק הפועל כתב: 29 אוקטובר 2024, 08:44 ראשי העמותה העלובים האלה הם האוייב הכי גדול שלנו , חבורה של אפסים מאופסים , הם ישלמו כסף על שחקנים כמו מוטלי ובברלי ויביטיחו מקום לאוהדים נוספים שלא יכולים להגיע כי אין מספיק מקומות ?
האויב הכי גדול שלך? שלנו??
חתיכת חוצפן
לפני פחות מחודשיים נבחרו לתפקידם (כנראה בידי מאות 'עלובים' אחרים)
אפסים מאופסים??
צריך לשבור את האצבעות למי שלימד אותך לכתוב הודעות כאלה או למי שדאג שיהיה לך פס רחב
הנהלה זונה
רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

שלגיריס 2.0 כתב: 29 אוקטובר 2024, 10:18
רק הפועל כתב: 29 אוקטובר 2024, 08:44 ראשי העמותה העלובים האלה הם האוייב הכי גדול שלנו , חבורה של אפסים מאופסים , הם ישלמו כסף על שחקנים כמו מוטלי ובברלי ויביטיחו מקום לאוהדים נוספים שלא יכולים להגיע כי אין מספיק מקומות ?
חתיכת חוצפן
אפסים מאופסים??
צריך לשבור את האצבעות למי שלימד אותך לכתוב הודעות כאלה או למי שדאג שיהיה לך פס רחב
תרגע כרגע הם מונעים מכל חברי העמותה את זכות ההצבעה שזה הדבר הכי בסיסי שיש כן ?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

החלקתם על הראש עם התיאורים פה.
היה פה איפוק גדול לא לחלק הזהרות הבוקר, מציע לאנשים למתן את הניסוח שלהם גם אחד לשני וגם לאנשים שלאו דוקא קוראים כאן.

לגבי איחוד האשכולות , אני אחזיר בשאלה , לא מבין מה הלחץ לפתוח אשכולות על נושאים שכבר מתקיים לגביהם דיון?
במקרה הספציפי הזה אומנם היה גבולי ואחד האדמינים איחד את האשכולות לפני שהתקיים דיון פנימי בנושא , אבל גם לאחר הדיון הפנימי יש הסכמה שזה הצעד הנכון.
רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

ואגב מה שהחלאה שהגיב לי רשם הרבה יותר גרוע מההודעה שלי בנושא (גם אם לא התנסחתי בצורה הכי יפה ) , לאחל לאנשים מבוגרים שישברו להם היידים , טינופת נחותה מהזן הכי גרוע שיש
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 29 אוקטובר 2024, 11:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

שלגיריס 2.0 כתב: 29 אוקטובר 2024, 10:18
חתיכת חוצפן
אפסים מאופסים??
יש לכם תורנות תגובות ?
אתה עושה שבוע-שבוע עם רוי ?
bambo_leo
קיבל.ה  144 לייקים

"גידול ממאיר, אויבי האומה".
תמשיכו.
איכס.
Nati
קיבל.ה  1780 לייקים

רק הפועל כתב:ואגב מה שהחלאה שהגיב לי רשם הרבה יותר גרוע מההודעה שלי בנושא (גם אם לא התנסחתי בצורה הכי יפה ) , לאחל לאנשים מבוגרים שישברו להם היידים , טינופת נחותה מהזן הכי גרוע שיש
אתה איש מבוגר?
רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

Nati כתב: 29 אוקטובר 2024, 11:42
רק הפועל כתב:ואגב מה שהחלאה שהגיב לי רשם הרבה יותר גרוע מההודעה שלי בנושא (גם אם לא התנסחתי בצורה הכי יפה ) , לאחל לאנשים מבוגרים שישברו להם היידים , טינופת נחותה מהזן הכי גרוע שיש
אתה איש מבוגר?
"לשבור את האצבעות למי שלימד אותך לכתוב" מצטט , תלויי מה זה מבוגר מבחינתך
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3113 לייקים

אפרת עמורבן, ynet
המעבר ליד אליהו מתקרב? הפועל ת"א ו"היכלי הספורט" ייפגשו לקבוע תאריך
בפגישה שתתקיים היום (שלישי) יתאמו האדומים יחד עם החברה העירונית את המעבר מעורר המחלוקת לאולמה של היריבה העירונית, שצפוי להתרחש לכל המאוחר ב-12 בינואר. נכון לעכשיו קיים נתק בין הבעלים עופר ינאי לראשי עמותת האוהדים
מנכ"ל הקבוצה צחי רייכנשטיין ייפגש היום (שלישי) עם מנכ"ל היכלי הספורט מאור בנימיני ומנכ"ל מינהלת הליגה דיוויד בסן, במטרה לקבוע תאריך מעבר ליד אליהו.
עד כמה בהולה וקונקרטית הפגישה, תמחיש ההחלטה של רייכנשטיין להישאר בארץ ולא להצטרף לנסיעה של האדומים למשחק היורוקאפ ה"ביתי" מחר (20:00) נגד בודוצ'נוסט, שיתקיים בבולגריה.
בפגישה אמורים הצדדים, למעשה, לתאם את המועד הצפוי למעבר, לו תהיה השפעה ישירה על לוח האירועים בהיכל העירוני. זאת תחת האילוצים של משחקים או מופעים שכבר נקבעו במקום. הצפי למעבר, נכון לעכשיו ובמקרה שהפסטיגל יבוטל בגלל המצב הביטחוני, הוא ב-1 בדצמבר. במקרה שלא, המעבר יידחה לינואר, ומשחק הבית הראשון של הפועל ת"א ב"מנורה מבטחים" יהיה ב-12.1 מול הפועל ירושלים.
כזכור, ביום חמישי האחרון, התפטר יו"ר הפועל ת״א, רמי כהן אחרי 16 שנה בתפקיד, זאת על רקע חילוקי הדעות בינו ובין הבעלים עופר ינאי. כהן, מצדו, הבהיר את דרישתה של העמותה שבתמורה להסדרה מחייבת וחתומה של זכויותיה וחובותיה, יוכרז באופן מיידי על כינוס אסיפת חברים בנושא המעבר. במידה שבאותה הצבעה יחליטו להעביר באופן זמני את המשחקים להיכל, יצטרכו להתקיים תנאים נוספים - זכייה של ינאי ב"קול קורא" לשדרוג היכל קבוצת שלמה והעמדת ערבות בנקאית של מיליון שקל לעיריית ת"א, זאת בנוסף לחתימה על סכום התכנון ותשלום בפועל של מקדמה לאדריכל או לעיריית ת"א בסך 25 מיליון שקל.
ינאי לא אהב את המתווה החדש שהציע כהן, נוכח השינוי של סעיף אחד קריטי - בהסכם הקודם הערבות הבנקאית והמקדמה לאדריכל היו צריכים להישלח כצ'ק אישי לשר המדע לשעבר, יזהר שי, ובכך ההצעה של כהן הפכה ללא רלוונטית, מאחר שיש חשש בצד של ינאי שהעמותה תגיש ערר לעיריית ת"א ותעכב את הפרויקט.
נכון לעכשיו, אין הידברות בין הצדדים, והוועד של העמותה מעוניין להפעיל את זכות הווטו על המעבר לאולם של היריבה העירונית. למרות ה"איום" שבהפעלת הווטו, עליו צריכה העמותה לקיים הצבעה, בוועד המנהל הבהירו לינאי שהם עדיין מעוניינים להגיע להסכמות, ורק לאחר מכן יקבעו תאריך להצבעה על עצם המעבר. במידה שינאי יקבל החלטה חד צדדית ויפתח במכירת מנויים, לעמותה יהיו כלים משפטיים לעצור את המהלך.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

גביזון כתב: 29 אוקטובר 2024, 12:21 תמונה אפרת עמורבן, ynet
המעבר ליד אליהו מתקרב? הפועל ת"א ו"היכלי הספורט" ייפגשו לקבוע תאריך
בפגישה שתתקיים היום (שלישי) יתאמו האדומים יחד עם החברה העירונית את המעבר מעורר המחלוקת לאולמה של היריבה העירונית, שצפוי להתרחש לכל המאוחר ב-12 בינואר. נכון לעכשיו קיים נתק בין הבעלים עופר ינאי לראשי עמותת האוהדים
מנכ"ל הקבוצה צחי רייכנשטיין ייפגש היום (שלישי) עם מנכ"ל היכלי הספורט מאור בנימיני ומנכ"ל מינהלת הליגה דיוויד בסן, במטרה לקבוע תאריך מעבר ליד אליהו.
עד כמה בהולה וקונקרטית הפגישה, תמחיש ההחלטה של רייכנשטיין להישאר בארץ ולא להצטרף לנסיעה של האדומים למשחק היורוקאפ ה"ביתי" מחר (20:00) נגד בודוצ'נוסט, שיתקיים בבולגריה.
בפגישה אמורים הצדדים, למעשה, לתאם את המועד הצפוי למעבר, לו תהיה השפעה ישירה על לוח האירועים בהיכל העירוני. זאת תחת האילוצים של משחקים או מופעים שכבר נקבעו במקום. הצפי למעבר, נכון לעכשיו ובמקרה שהפסטיגל יבוטל בגלל המצב הביטחוני, הוא ב-1 בדצמבר. במקרה שלא, המעבר יידחה לינואר, ומשחק הבית הראשון של הפועל ת"א ב"מנורה מבטחים" יהיה ב-12.1 מול הפועל ירושלים.
כזכור, ביום חמישי האחרון, התפטר יו"ר הפועל ת״א, רמי כהן אחרי 16 שנה בתפקיד, זאת על רקע חילוקי הדעות בינו ובין הבעלים עופר ינאי. כהן, מצדו, הבהיר את דרישתה של העמותה שבתמורה להסדרה מחייבת וחתומה של זכויותיה וחובותיה, יוכרז באופן מיידי על כינוס אסיפת חברים בנושא המעבר. במידה שבאותה הצבעה יחליטו להעביר באופן זמני את המשחקים להיכל, יצטרכו להתקיים תנאים נוספים - זכייה של ינאי ב"קול קורא" לשדרוג היכל קבוצת שלמה והעמדת ערבות בנקאית של מיליון שקל לעיריית ת"א, זאת בנוסף לחתימה על סכום התכנון ותשלום בפועל של מקדמה לאדריכל או לעיריית ת"א בסך 25 מיליון שקל.
ינאי לא אהב את המתווה החדש שהציע כהן, נוכח השינוי של סעיף אחד קריטי - בהסכם הקודם הערבות הבנקאית והמקדמה לאדריכל היו צריכים להישלח כצ'ק אישי לשר המדע לשעבר, יזהר שי, ובכך ההצעה של כהן הפכה ללא רלוונטית, מאחר שיש חשש בצד של ינאי שהעמותה תגיש ערר לעיריית ת"א ותעכב את הפרויקט.
נכון לעכשיו, אין הידברות בין הצדדים, והוועד של העמותה מעוניין להפעיל את זכות הווטו על המעבר לאולם של היריבה העירונית. למרות ה"איום" שבהפעלת הווטו, עליו צריכה העמותה לקיים הצבעה, בוועד המנהל הבהירו לינאי שהם עדיין מעוניינים להגיע להסכמות, ורק לאחר מכן יקבעו תאריך להצבעה על עצם המעבר. במידה שינאי יקבל החלטה חד צדדית ויפתח במכירת מנויים, לעמותה יהיו כלים משפטיים לעצור את המהלך.

למה הם מתנקים קשר עם עופר , זה יילך לכיוןן משפטי לדעתי והלוואי שאני טועה , סיוט
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

מה חשבתם שיקרה?
ש2 הצדדים ימשכו את החבל והוא לא יקרע?
יש לנו עד סוף העונה במקרה הטוב להנות עם הסגל הקיים
רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

עידן סרור כתב: 29 אוקטובר 2024, 12:49 מה חשבתם שיקרה?
במקרה כזה לצעד שיש פחות יכולת להצעיד את הקבוצה קדימה חייב לוותר , זו המהות של אהדה
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

רק הפועל כתב: 29 אוקטובר 2024, 12:51
עידן סרור כתב: 29 אוקטובר 2024, 12:49 מה חשבתם שיקרה?
במקרה כזה לצעד שיש פחות יכולת להצעיד את הקבוצה קדימה חייב לוותר , זו המהות של אהדה
גם אם אתה צודק זה לא ישנה את המציאות הנוכחית.

המצב הזה מורכב כל כך שאני רכשתי 2 זכאויות למנוי
וכרגע לפחות אני נגד המעבר.

מהרגע שהצד שמתנגד למעבר הכתיב "לא יקרה"
והצד שבעד המעבר עשה לאולטראס חיסול ממוקד בנושאים שלא קשורים למעבר, הסוף ידוע מראש
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

זה מעניין , איזה חיסול ממוקד בנושאים שלא קשורים למעבר נעשה לאולטראס?
וחשוב מזה , האם הוא הצליח?
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

ארגון טרור/לא רוצים תארים ובגלל זה מעיפים בעלים/שירי שואה/קביעה מוחלטת שהמועדון לא מעניין אותם/מכתב ובו נעצו מסמרים שלא *קשורים* למעבר/לא צריכים אתכם יותר אבל תודה על שעזרתם לנו להגיע עד הלום/לכו תפתחו קבוצה חדשה בהדר יוסף/אנשים שרוצים שליטה במועדון וטובת הקבוצה בתחתית סדר העדיפויות/מרביצים לאוהדים שנכנסים ליציע(?)/מאשימים אותם באלימות המשטרה/אנטיפא אנרכיסטים בלה בלה בלה...

בגדול, יש מי שמרוויח מהקרע הזה ומלחמת האחים שכמעט התפרצה לה בחודשים האחרונים.

האם זה הצליח?
אצל 7evenים זה פתח את הצ'אקרה כמו ביביסטים ששמעו שלא התקשרו לביבי בלילה ה7.10.
אצלי לפחות זה גרם להאט, לחשוד ולהיות נגד המעבר, לפחות בשנה הנוכחית.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  844 לייקים

כל עוד יש הגבלת קהל אין מה לעבור ליד אליהו
אני כן חושב שצריך להכין את הקרקע למעבר ליום שיורידו את ההגבלות, אבל פה במדינה זה יכול לקרות גם עוד שנתיים
רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

Red Wolf כתב: 29 אוקטובר 2024, 14:17 כל עוד יש הגבלת קהל אין מה לעבור ליד אליהו
אני כן חושב שצריך להכין את הקרקע למעבר ליום שיורידו את ההגבלות, אבל פה במדינה זה יכול לקרות גם עוד שנתיים
יותר חשוב זה השיפוץ של הדרייב אין , הרבה יותר חשוב מאשר כמה יגיעו בעונה הנוכחית
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

אם רוצים להתחיל לשפץ לפני שמאושר על ידי העמותה לשחק ביד אליהו וכשעדיין יש מגבלה של 2,000 צופים יש עוד אפשרויות יחסית רלוונטיות (בהשוואה לירושלים וחיפה שעלו כאופציות) כמו ראשון לציון, חדרה ונתניה.
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

השאלה היא אם אפשר בכלל להתחיל לשפץ בחודשים הקרובים.
מבחינת תכנית מהנדס, אישורים וכל הפרוצדורות הנלוות עד להעמדת הפיגום הראשון
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1605 לייקים

עידן סרור כתב: 29 אוקטובר 2024, 14:44 השאלה היא אם אפשר בכלל להתחיל לשפץ בחודשים הקרובים.
מבחינת תכנית מהנדס, אישורים וכל הפרוצדורות הנלוות עד להעמדת הפיגום הראשון
ברור שלא.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

נחדד, כל עוד יש מגבלה של 2,000 צופים והדרייב אין עומד וזמין , אין שום סיבה בעולם לעבור לאולם אחר.
אם איכשהו (לא נשמע סביר) יתחילו עבודות בדרייב אין כשעדיין יש מגבלה של 2,000 איש , יש את האולומות שציינתי כאפשרות.
ברגע שיורדת ההגבלה ל2,000 איש , אם יש רוב לעבור ליד אליהו עד לסיום השיפוץ (בהנחה שמתישהו נצביע על זה) , אין שום סיבה לחכות לעליית דחפורים ו/או פיגומים ויהיה צריך לעבור בהקדם האפשרי.
ועד העמותה כרגע רוצה לראות כתנאי את הזכיה בקול קורא והנחת המקדמה לאדריכל כתנאי למעבר, שזה להבנתי יכול לקרות עוד לפני שיד אליהו יהיה זמין בכלל לארח אותנו.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1605 לייקים

התבלבלתם. הענין זה לא המעבר.
הענין זה "הסדרת מעמד העמותה".
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

אני לא התבלבלתי , כתבתי בסוגריים בהנחה שמתישהו נצביע על זה , כלומר מתישהו הנושא הזה ייסגר.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1605 לייקים

מילפורד כתב:אני לא התבלבלתי , כתבתי בסוגריים בהנחה שמתישהו נצביע על זה , כלומר מתישהו הנושא הזה ייסגר.
הרושם שלי הוא שזה לב הענין.
זה מענין את העמותה הרבה יותר מאשר מתי ואיך נעבור.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

מסכים.
אבל העובדה שכרגע יש מגבלה ל2,000 איש, ושבכל מקרה יד אליהו לא זמין לפני ינואר (אלה אם יוחלט לבטל את הפסטיגל), נותן עוד קצת זמן להתבחבש על הנושא הזה.
אני מאמין שבסופו של דבר זה ייסגר באחת משלוש דרכים , או שעופר יתן לעמותה את מה שהיא רוצה, או שהעמותה תוותר על הדרישה הזאת או שתימצא איזושהי פשרה ואז נלך להצביע על המעבר בהתאם לאופציה לעיל שתנצח.
אני רוצה לקוות, שאם בסופו של דבר יוחלט לעבור, זאת לא תהיה ההצבעה עצמה שתעכב את המעבר. (שוב, נכון לעכשיו גם אם כבר היינו מצביעים לעבור זה לא אפשרי טכנית לפני ינואר)
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3113 לייקים

שמעון אמסלם: מאמין שהאוהדים יבינו את חשיבות המעבר ליד אליהו: "זה הזמן להפוך אותו לאדום ופשוט להשתלט עליו

סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

אם לכאורה זה די ברור שצועדים לעבר מאבק משפטי , אז שיילכו לגישור.
נראה שכל הניסיונות לגשר מבפנים לא צלחו.
ארדיטי
קיבל.ה  190 לייקים

De Niro כתב: 29 אוקטובר 2024, 15:49 אם לכאורה זה די ברור שצועדים לעבר מאבק משפטי , אז שיילכו לגישור.
אין להפועל תל אביב שום אינטרס ללכת לגישור, לעמותה אין שום קרקע משפטית או יכולת פיננסית לתבוע את המועדון ו\או את עופר.
הפועל פשוט תסגור עם ההיכל והעירייה ותעבור לשחק ביד-אליהו והעמותה תמשיך להוציא הודעות מביכות לתקשורת.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

ארדיטי כתב: 29 אוקטובר 2024, 15:59
De Niro כתב: 29 אוקטובר 2024, 15:49 אם לכאורה זה די ברור שצועדים לעבר מאבק משפטי , אז שיילכו לגישור.
אין להפועל תל אביב שום אינטרס ללכת לגישור, לעמותה אין שום קרקע משפטית או יכולת פיננסית לתבוע את המועדון ו\או את עופר.
הפועל פשוט תסגור עם ההיכל והעירייה ותעבור לשחק ביד-אליהו והעמותה תמשיך להוציא הודעות מביכות לתקשורת.
על מה אתה מסתמך שאין לעמותה יסוד משפטי? הרי לעמותה יש זכות וטו על המעבר בהסכם עם הבעלים.
להבנתי (אני לא משפטן) , העמותה בהחלט עשויה לקבל סעד משפטי מבית המשפט.
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

בהצלחה לעמותה להסביר בבית משפט למה עדיין לא היתה הצבעה על ההחלטה או מה הקשר בין הסדרת מעמד העמותה להצבעה
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

בני12 כתב: 29 אוקטובר 2024, 16:06 בהצלחה לעמותה להסביר בבית משפט למה עדיין לא היתה הצבעה על ההחלטה או מה הקשר בין הסדרת מעמד העמותה להצבעה
איפה נכתב שהם מחוייבים להביא להצבעה?
ואן גוך
קיבל.ה  156 לייקים

פשוט לא יאומן שיש אוהדים שהם רוצים הפועל קטנה עם אולם קטן ועם שאיפות קטנות.
אנחנו שבויים ואני מקווה שעופר יעשה את מה שהוא יודע ורוצה וזה בסוף להקים אולם עם זכויות מסחריות וזה יהפוך את הפועל (וגם אותו) לקבוצה עם גב כלכלי מאוד מאוד ברמות הגבוהות של אירופה
Niro
קיבל.ה  977 לייקים

הוקיץ' כתב: 28 אוקטובר 2024, 13:58
מילפורד כתב: 28 אוקטובר 2024, 13:51 שאלה מעניינת בהקשר הזה, האם העמותה אי פעם הוגדרה כמו שאתה קורא לה ״עמותת כדורסל״?
ברור שהיא קמה והקדישה את מרצה בכדי להקים מחדש את קבוצת הכדורסל, אבל האם באיזשהו שלב הוגדר/הובהר/תוקנן שזה יעודה/תפקידה (שלא לאמר הבלעדי)?

אם כן, אז אני מבין את התלונות שלך, ואני שואל באמת ובתמים אם כך הדבר.

אחרת, אני לא בטוח שמדובר בנושא עקרוני שמחייב שיתוף חברים.
לא יודע מה להגיד על זה.

יכול להיות שבגלל שאני ספציפית יחסית מתחבר לספורט הכדורמים , אז אני זורם עם זה.
מצד שני, תמיד אמרתי שאני אוהד הפועל תל אביב גם אם התחרות היא דוקים…
תסתכל בתקנון, המילה "כדורסל" מוזכרת בו עשרות פעמים בהקשרים שונים ובשום שלב לא נאמר שיש כוונה להתרחב לענפי ספורט נוספים.
למען האמת, גם אם זה לא היה המצב עדיין הייתי מצפה שהנושא יעלה לדיון נרחב. לא הגיוני שעמותה שהוקמה לשם הקמה מחדש של קבוצת הכדורסל של הפועל תל אביב ובמשך 20 שנה מתעסקת אך ורק בכדורסל פתאום תחליט שהיא מרכזת בתוכה את כל פעילויות הפועל תל אביב בכל הענפים מבלי לנהל על כך שום דיון.
מעבר לתקנון, המטרות הרשמיות של העמותה הן: בניית אגודת ספורט בענף הכדורסל למען אוהדי הפועל תל אביב. מהפכה חברתית - יצירת תרבות ארגונית חדשה לקבוצות ספורט בישראל. הקמת מועדון כדורסל שינוהל על ידי האוהדים. יצירת הזדהות בקרב אוהדי הפועל תל אביב לדורותיהם. פעולה למען הקמת בית חלופי לאולם אוסישקין.
לא חושב שתמיכה/רכישת מועדון כדורמים עונה על "מהפכה חברתית", וראיתי בעבר פסיקות שפעולה שלא עפ"י המטרות הרשמיות מהווה חוסר יושר כלפי התורמים של העמותה.
רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

זה באמת לא עניין של מי צודק ומי לא , לא ברור לי איך האוהדים שמתנגדים למעבר מוכנים לקחת את הסיכון שהקבוצה שיש פה תתפרק אם לא יהיה מעבר כזה , עופר הריי אמר שהוא ישקיע משמעותית פחות , אתם מוכנים להגיע למצב כזה רק בשביל לשחק במבנה אחר ? איך זה הגיוני בדיוק (ואני לא מדבר על מצבים יותר קיצונים שעופר יעזוב ופירוק וכו )
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2727 לייקים

רק הפועל כתב: 30 אוקטובר 2024, 08:43 זה באמת לא עניין של מי צודק ומי לא , לא ברור לי איך האוהדים שמתנגדים למעבר מוכנים לקחת את הסיכון שהקבוצה שיש פה תתפרק אם לא יהיה מעבר כזה , עופר הריי אמר שהוא ישקיע משמעותית פחות , אתם מוכנים להגיע למצב כזה רק בשביל לשחק במבנה אחר ? איך זה הגיוני בדיוק (ואני לא מדבר על מצבים יותר קיצונים שעופר יעזוב ופירוק וכו )
כי הם לא אוהדי הפועל נו. נרשם כבר עשרות פעמים.
הם פה בשם האנרכיה. יש במה לאנרכיה? יש מצלמות? אז נגיע.

אנרכיסטים, קווים לדמותם.
יחד, רק יחד! :heart:
Charlie
קיבל.ה  803 לייקים

גביזון כתב:שמעון אמסלם: מאמין שהאוהדים יבינו את חשיבות המעבר ליד אליהו: "זה הזמן להפוך אותו לאדום ופשוט להשתלט עליו

בדיוק כמו שמכבי עשו לאיצטדיון "הפועל" ע"ש האחים בלומפילד ביפו.
היום, אחרי כל השנים שלהם שם, לפני ובעיקר אחרי השיפוץ, מישהו בכלל זוכר שבמשך שנים הם שיחקו בר"ג?
יש פה דור שלם של אוהדים שלא מכיר מציאות אחרת מלבד בלומפילד (ונתניה בתקופת השיפוץ שלו). הם לא מרגישים בבית?
הם כבר בעלי הבית. ממלאים את האיצטדיון וכו'. דווקא אנחנו מרגישים כמו בני יהודה שם, משחקים מול איצטדיון חצי ריק בתחתית ליגת העל או כיום מול יציעים ריקים בימי שישי המדכאים.

ובמקרה של הכדורסל - לא מדובר בהפיכת יד אליהו לבית החדש אלא לאכסניה זמנית עד שנקבל את האולם הכי חדש, הכי יפה והכי מתקדם בארץ שיהיה רק שלנו.
bambo_leo
קיבל.ה  144 לייקים

7even כתב: 30 אוקטובר 2024, 08:53
רק הפועל כתב: 30 אוקטובר 2024, 08:43 זה באמת לא עניין של מי צודק ומי לא , לא ברור לי איך האוהדים שמתנגדים למעבר מוכנים לקחת את הסיכון שהקבוצה שיש פה תתפרק אם לא יהיה מעבר כזה , עופר הריי אמר שהוא ישקיע משמעותית פחות , אתם מוכנים להגיע למצב כזה רק בשביל לשחק במבנה אחר ? איך זה הגיוני בדיוק (ואני לא מדבר על מצבים יותר קיצונים שעופר יעזוב ופירוק וכו )
כי הם לא אוהדי הפועל נו. נרשם כבר עשרות פעמים.
הם פה בשם האנרכיה. יש במה לאנרכיה? יש מצלמות? אז נגיע.

אנרכיסטים, קווים לדמותם.
איך הדברים שאתה רושם בעקביות מתיישבים עם החתימה שלך?
שליחת תגובה