יד אליהו
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
נו, יש תאריך להצבעה?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 190 לייקים
עופר הסכים לקנות את הפועל, למרות האולטראס לא בזכות.Red roy כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 09:53נו באמתAsafasraf כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 08:19צודק. צריך ללכת עם אנשי מפא״י החדשים, הידועים בשמם ״העמותה״ , אלה שרוצים הפועל בינונית ו״מרגשת״ והפכו את הדרייב אין לבית מקדש ואת יד אליהו ליאן יונס.Red roy כתב:בלי קשר לעבור או לא לעבור ליד אליהו
לא מבין איך אפשר לתמוך בהתנהלות של ינאי
אלה שרוצים לקבוע עם 19% בעלות ושהבעלים הפראייר ישים עשרות מיליונים.
מאוד מקווה שעופר ינאי, עד להצבעה לא ידאג לפתרון של סגירת היציע וכל אלה שגרמו וגורמים לנו נזק ישארו מחוץ לדרייב אין.
Sent from my iPhone using Tapatalk
סיסמאות של "מפא"י, מה הקשר למה ששאלתי .
ותדע לך איש קטן וכלום שאתה , עופר ינאי וגם לצורך העניין ספרא, באו להפועל בגלל אותם אנשים שתמיד היו שם ( אלה שכולכם מזלזלים בהם )הם ידעו שיש בסיס שתמיד יבוא ותמיד ילך אחרי הקבוצה ... עלק "האוהדים השקטים"...
אותכם לא לקחו בתור מובן מאליו , כי אתם תלכו ותבואו בהתאם להצלחה .
ינאי קנה כי הוא יודע שיש בסיס שתמיד יהיה ויופיע ביציע .
בטח זה לא אתה ואנשים שמזיינים תשכל שוב .... על האולטראס.
מעניין אם נתראה ביום ראשון באחד מהמגרשים ....
לנוכחות של הארגון שלכם ביציע יש השפעה שלילית עצומה על הערך של המועדון, לאף אחד לא מזיז שיש 400 איש שיבואו עם הקבוצה לכל מקום (כל עוד הקבוצה תשחק איפה שהם רוצים והם יקבלו כרטיסים מהמועדון), אין לכם שום משמעות בהחלטות עסקיות כי אין לכם שום ערך כלכלי חיובי. מאידך אתם מייצרים קנסות ועונשים באופן שיטתי שעולים מאות אלפים בשנה בנזקים ישירים ומליונים בנזקים עקיפים (שיווקיים ותדמיתיים). לכן עופר דואג כבר השנה למנוע מהארגון ועושי דברו בעמותה כל אחיזה בעמדת כוח, אנחנו נשחק ביד אליהו אם תרצו או לא (בהצלחה לתבוע את עופר) ותוכלו לבחור אם אתם אוהדי הפועל ביד אליהו או אוהדי אולטראס בבית שלכם.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
ואוו,ארדיטי כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 11:04עופר הסכים לקנות את הפועל, למרות האולטראס לא בזכות.Red roy כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 09:53נו באמתAsafasraf כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 08:19
צודק. צריך ללכת עם אנשי מפא״י החדשים, הידועים בשמם ״העמותה״ , אלה שרוצים הפועל בינונית ו״מרגשת״ והפכו את הדרייב אין לבית מקדש ואת יד אליהו ליאן יונס.
מאוד מקווה שעופר ינאי, עד להצבעה לא ידאג לפתרון של סגירת היציע וכל אלה שגרמו וגורמים לנו נזק ישארו מחוץ לדרייב אין.
ותדע לך איש קטן וכלום שאתה , עופר ינאי וגם לצורך העניין ספרא, באו להפועל בגלל אותם אנשים שתמיד היו שם ( אלה שכולכם מזלזלים בהם )הם ידעו שיש בסיס שתמיד יבוא ותמיד ילך אחרי הקבוצה ... עלק "האוהדים השקטים"...
לנוכחות של הארגון שלכם ביציע יש השפעה שלילית עצומה על הערך של המועדון, לאף אחד לא מזיז שיש 400 איש שיבואו עם הקבוצה לכל מקום (כל עוד הקבוצה תשחק איפה שהם רוצים והם יקבלו כרטיסים מהמועדון), אין לכם שום משמעות בהחלטות עסקיות כי אין לכם שום ערך כלכלי חיובי. מאידך אתם מייצרים קנסות ועונשים באופן שיטתי שעולים מאות אלפים בשנה בנזקים ישירים ומליונים בנזקים עקיפים (שיווקיים ותדמיתיים). לכן עופר דואג כבר השנה למנוע מהארגון ועושי דברו בעמותה כל אחיזה בעמדת כוח, אנחנו נשחק ביד אליהו אם תרצו או לא (בהצלחה לתבוע את עופר) ותוכלו לבחור אם אתם אוהדי הפועל ביד אליהו או אוהדי אולטראס בבית שלכם.

למסגר ולתלות כשלט מול יציע האולטראס בכל אולם בו נשחק.
לוותר על התליה אם הם לא מגיעים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1050 לייקים
זה נראה לי קצת ארוך בשביל שלט, צריך לתמצת את המסר, למשל: הולך איתך לכל מקום.
-
- קיבל.ה 802 לייקים
כתבת: "אין לאנשים ברירה אלא להגיד אמן על כל דבר שעופר יגיד".למה זה טוב כתב:ברור שהיו בעיות בהתנהלות של העמותה אבל אתם באמת חושבים שמישהו בעמותה לא מעוניין בהפועל הישגית? אנשים שהלכו וחיפשו ספונסרים בלי סוף במשך שנים רק כדי שנצליח כל שנה להתקדם עוד קצת?
אנשים שהכניסו את עופר, התרגשו מזה ובירכו בכל מקום שסוף סוף מגיע מי שציפו לו לא רוצים להתקדם?
עופר דיבר על שותפות דרך ועל כך שמעמד העמותה לא ייפגע, מפה לשם הוא רוצה לפרק את העמותה בכל דרך ומחפש דרכים להציג אותה כרעה בסיפור בעוד שהוא עושה מהלכים בעיתיים עד לא חוקיים, האחרון הוא להגיד שעוברים מבלי לחכות להצבעה של העמותה.
לא חושב שיש מישהו שלא התרגש מההחתמות השנה ומהמחשבה איך העונה הזאת יכולה להיגמר אבל זה בדיוק מה שעופר רצה שיקרה. "תראו, ככה אנחנו יכולים להיראות וככה אנחנו נראים, עכשיו תעשו כל מה שאני אומר כדי שזה יישאר, עוד העונה אחרת הם כולם הולכים הביתה באמצע כי אין לי איך להחזיק את זה באמת". בפועל מה שקורה, כמו שאמרו פה, אין לאנשים ברירה אלא להגיד אמן על כל דבר שעופר יגיד אחרת הם מרגישים שהדבר הכי טוב שקרה להם יילקח וסורי אבל זה לא העמותה שגורמת להרגשה הזאת .
וזה נכון. ככה זה כשיש קבוצה עם בעלים אחד, חזק, רציני, עשיר מאד ששופך המון כסף ודעתן.
יכול להיות שהעמותה פינטזה על מיטש גולדהאר כזה, ששופך כסף ולא מתעניין. אבל עופר לא מיטש. עופר זה כמו יעקב שחר.
ואכן גם בחיפה "אין לאנשים ברירה אלא להגיד אמן על כל דבר שיענקל'ה יגיד" כי מה לעשות שבעל המאה הוא בעל הדעה.
אפשר גם לוותר על בעל המאה ולתת לעמותה לנהל והפועל תחזור להיות מה שהיתה לפני כמה שנים. שיהיה בהצלחה.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
כן.Red roy כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 10:46אתה ראית חוץ מדיבורים של איש במאניה , שהמעבר ליד אליהו לא הולך להיות קבוע ?
הפועל משלמת מראש 25 שנה על השימוש בדרייב אין המשופץ.
רוי אני אשאל שאלה פשוטה.
מה החזון שלך לקבוצת הכדורסל ואיך העמותה יכולה להגשים אותו?
-
- קיבל.ה 96 לייקים
אז אי אפשר לבקר? כל חצי שנה אוהדי חיפה זורקים אבוקות לדשא כדי להוציא עין ליענקל'ה.Charlie כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 11:59כתבת: "אין לאנשים ברירה אלא להגיד אמן על כל דבר שעופר יגיד".למה זה טוב כתב:ברור שהיו בעיות בהתנהלות של העמותה אבל אתם באמת חושבים שמישהו בעמותה לא מעוניין בהפועל הישגית? אנשים שהלכו וחיפשו ספונסרים בלי סוף במשך שנים רק כדי שנצליח כל שנה להתקדם עוד קצת?
אנשים שהכניסו את עופר, התרגשו מזה ובירכו בכל מקום שסוף סוף מגיע מי שציפו לו לא רוצים להתקדם?
עופר דיבר על שותפות דרך ועל כך שמעמד העמותה לא ייפגע, מפה לשם הוא רוצה לפרק את העמותה בכל דרך ומחפש דרכים להציג אותה כרעה בסיפור בעוד שהוא עושה מהלכים בעיתיים עד לא חוקיים, האחרון הוא להגיד שעוברים מבלי לחכות להצבעה של העמותה.
לא חושב שיש מישהו שלא התרגש מההחתמות השנה ומהמחשבה איך העונה הזאת יכולה להיגמר אבל זה בדיוק מה שעופר רצה שיקרה. "תראו, ככה אנחנו יכולים להיראות וככה אנחנו נראים, עכשיו תעשו כל מה שאני אומר כדי שזה יישאר, עוד העונה אחרת הם כולם הולכים הביתה באמצע כי אין לי איך להחזיק את זה באמת". בפועל מה שקורה, כמו שאמרו פה, אין לאנשים ברירה אלא להגיד אמן על כל דבר שעופר יגיד אחרת הם מרגישים שהדבר הכי טוב שקרה להם יילקח וסורי אבל זה לא העמותה שגורמת להרגשה הזאת .
וזה נכון. ככה זה כשיש קבוצה עם בעלים אחד, חזק, רציני, עשיר מאד ששופך המון כסף ודעתן.
יכול להיות שהעמותה פינטזה על מיטש גולדהאר כזה, ששופך כסף ולא מתעניין. אבל עופר לא מיטש. עופר זה כמו יעקב שחר.
ואכן גם בחיפה "אין לאנשים ברירה אלא להגיד אמן על כל דבר שיענקל'ה יגיד" כי מה לעשות שבעל המאה הוא בעל הדעה.
אפשר גם לוותר על בעל המאה ולתת לעמותה לנהל והפועל תחזור להיות מה שהיתה לפני כמה שנים. שיהיה בהצלחה.
העמותה פינטזה על מישהו שאומר שהוא בא להתנהל בשותפות, קיבלה כזה וגילתה זה לא ממש ככה.
לפי מה שאתה אומר כל עוד יש למועדון בעלים אסור לבקר אותו כי הוא הבעלים? אסור לי לבקר התנהגויות הזויות?
אסור לי לבקר את העובדה שהוא בונה הרים וגבעות ואז מבקש ממני טובות כי אחרת נתפרק בזה הרגע?
ואם נעבור ועוד שנה הוא יקנה את לברון הבא וספאנוליס הבא וישלם להם 7 וחצי מליון? אז אני אצטרך לשלם על מנוי 20 אלף כדי שאוכל לבוא לראות משחקים? איפה זה נגמר?
לפני כמה שנים הצבענו בכמעט מאה אחוז לא לעלות ליגה תמורת תשלום. אם עופר היה אז ואומר אנחנו משלמים ועולים כי אני מחליט היית מבקר אותו על ההתנהלות או שותק ואומר תודה אבא?
אני לא רוצה לוותר, אני חושב שחשוב שהמועדון יהיה חזק כלכלית ביחד עם עופר ולעשות ביחד(אם המועדון באמת חשוב לשני הצדדים) פעולות גם ליום שאחרי עופר וזה בעיקר מה שהעמותה מנסה להשיג, בואו נעבור ליד אליהו כשיש בטחון יחסי בשיפוץ ולא דיבורים.
נערך לאחרונה על ידי למה זה טוב ב 11 אוקטובר 2024, 13:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 574 לייקים
לטנף בסושיאל זה ביקורת? כי מטורלל זה לא ממש עונה להגדרה על ביקורתלמה זה טוב כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 12:59אז אי אפשר לבקר? כל חצי שנה אוהדי חיפה זורקים אבוקות לדשא כדי להוציא עין ליענקל'ה.Charlie כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 11:59כתבת: "אין לאנשים ברירה אלא להגיד אמן על כל דבר שעופר יגיד".למה זה טוב כתב:ברור שהיו בעיות בהתנהלות של העמותה אבל אתם באמת חושבים שמישהו בעמותה לא מעוניין בהפועל הישגית? אנשים שהלכו וחיפשו ספונסרים בלי סוף במשך שנים רק כדי שנצליח כל שנה להתקדם עוד קצת?
העמותה פינטזה על מישהו שאומר שהוא בא להתנהל בשותפות וגילתה שזה לא ככה.
לפי מה שאתה אומר כל עוד יש למועדון בעלים אסור תבקר אותו כי הוא הבעלים? אסור לי לבקר התנהגויות הזויות?
אסור לי לבקר את העובדה שהוא בונה הרים וגבהות ואז מבקש ממני טובות כי אחרת נתפרק?
ואם נעבור ועוד שנה הוא יקנה את לברון הבא וספאנוליס הבא וישלם להם 7 וחצי מליון? אז אני אצטרך לשלם על מנוי 20 אלף כדי שאוכל לבוא לראות משחקים? איפה זה נגמר?
לפני כמה שנים הצבענו בכמעט מאה אחוז לא לעלות ליגה תמורת תשלום. אם עופר היה אז ואומר אנחנו משלמים ועולים כי אני מחליט היית מבקר אותו על ההתנהלות או שותק ואומר תודה אבא?
אני לא רוצה לוותר, אני חושב שחשוב שהמועדון יהיה חזק כלכלית ביחד עם עופר ולעשות ביחד(אם המועדון באמת חשוב לשני הצדדים) פעולות גם ליום שאחרי עופר וזה בעיקר מה שהעמותה מנסה להשיג, בואו נעבור ליד אליהו כשיש בטחון יחסי בשיפוץ ולא דיבורים.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
ראינו כמה הפועל הייתה השגית כשהעמותה העמידה תקציב
אנחנו השגיים רק בשנתיים האחרונות, ואלו השנתיים שעופר (עם עזרה של אבי) הזרים כסף.
אנחנו השגיים רק בשנתיים האחרונות, ואלו השנתיים שעופר (עם עזרה של אבי) הזרים כסף.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
הטינוף הוא זהה בכל הצדדים, לגמרי זהה.תא מרבוטא כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 13:05לטנף בסושיאל זה ביקורת? כי מטורלל זה לא ממש עונה להגדרה על ביקורתלמה זה טוב כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 12:59אז אי אפשר לבקר? כל חצי שנה אוהדי חיפה זורקים אבוקות לדשא כדי להוציא עין ליענקל'ה.Charlie כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 11:59
כתבת: "אין לאנשים ברירה אלא להגיד אמן על כל דבר שעופר יגיד".
לפי מה שאתה אומר כל עוד יש למועדון בעלים אסור תבקר אותו כי הוא הבעלים? אסור לי לבקר התנהגויות הזויות?
-
- קיבל.ה 96 לייקים
שמע, נכון שהעמותה לא יכלה לבד להעמיד קבוצות תחרותיות. אבל אם כל החבר'ה שרוצים להצטרף עכשיו היו מכניסים כסף לעמותה במשך כל השנים שלפני עופר כן היינו תחרותיים הרבה יותר.oleg neduda כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 13:06 ראינו כמה הפועל הייתה השגית כשהעמותה העמידה תקציב
העובדה היא שאבי הלך בגלל ההתנהלות של עופר אז אני לא מבין את הדוגמא.
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
עופר ינאי וגם ספרא באו בגלל כל הקהל של הפועל ת״א, לא בגללך ובגלל חבריך. תפסיק לחיות בסרט.Red roy כתב:נו באמתAsafasraf כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 08:19צודק. צריך ללכת עם אנשי מפא״י החדשים, הידועים בשמם ״העמותה״ , אלה שרוצים הפועל בינונית ו״מרגשת״ והפכו את הדרייב אין לבית מקדש ואת יד אליהו ליאן יונס.Red roy כתב:בלי קשר לעבור או לא לעבור ליד אליהו
לא מבין איך אפשר לתמוך בהתנהלות של ינאי
הוא רוצה לקדם את הרבותה והשקיע לא מעט כסף רק בהדמיות של הדרייב אין, אבל אתה רוצה כספומט שרק ייתן כסף ולא יקבע כלום.
לי יש 4 מנויים בכדורגל ואחד בכדורסל, ולפי הכתיבה שלך, אני די בטוח שראיתי את הפועל עוד לפני שאתה היית מחשבה בכלל, יא מביך.
מוזמן לראות אותי ביום ראשון באצטדיון ר״ג, ביציע העליון, אבל נראה לי שאתה וחבריך תתעסקו בעוד תליה של שלט ארסי, או שתתעסקו במריבה עם כוחות האבטחה.
שוב, מאחל שאם נשחק העונה בדרייב אין שכל אלה שאחראים לעונש הזה ישארו בחוץ.
-
- קיבל.ה 574 לייקים
עופר מטנף על האולטרס?למה זה טוב כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 13:07הטינוף הוא זהה בכל הצדדים, לגמרי זהה.תא מרבוטא כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 13:05לטנף בסושיאל זה ביקורת? כי מטורלל זה לא ממש עונה להגדרה על ביקורתלמה זה טוב כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 12:59
אז אי אפשר לבקר? כל חצי שנה אוהדי חיפה זורקים אבוקות לדשא כדי להוציא עין ליענקל'ה.
מאחר ורוב מוחלט של אוהדי הקבוצה מאוחדים מאחורי עופר ינאי ואילו קומץ (אלים, מסיט ואנרכיסטי) מנסה לקבל כח בקבוצה במקרה הטוב ולהזיק לקבוצה במקרה הרע.
העמותה תעלה את השאלה בדבר מעבר ליד אליהו לאחר החג ללא העלאת תנאים לכך, במידה ולא יקרה אנחנו כחברי עמותה נקח את ההחלטה דרך בית משפט ונדאג לאחר מכן לפרק את העמיתה מאחר שמעלה בתפקידה כפי שמתבטא מהתקנון
העמותה תעלה את השאלה בדבר מעבר ליד אליהו לאחר החג ללא העלאת תנאים לכך, במידה ולא יקרה אנחנו כחברי עמותה נקח את ההחלטה דרך בית משפט ונדאג לאחר מכן לפרק את העמיתה מאחר שמעלה בתפקידה כפי שמתבטא מהתקנון
-
- קיבל.ה 96 לייקים
לא שיתף, פירסם, דחף וסיבסד לפני חודש וחצי מכתב שיוצא נגד האולטראס בו היה רשום שהם האשמים הישירים באלימות המשטרתית שכולנו סובלים ממנה?
אגב, חוץ מהכתבה בוואן אף אחד מחבריי לא קיבל את ההודעה הזאת מה גם שכשהאולטראס מוציאים הודעה רשמית, והם עושים את זה הרבה, היא דרך העמוד של לאה קטמין.
והויכוח פה הוא לא האולטראס. לא כל מי שנגד המעבר הוא חבר באולטראס, אנשים עושים לעצמם הקלות כמו כל להגיד שכל הערבים מחבלים.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
מסוג הדברים שאין באמת איך להוכיח אם תמיד מחפשים בכוח סיבות שזה יקרה , חוץ מזה אני מצטער אבל כל העניין הזה סביב באיזה אולם עם 4 קירןת נשחק פחות מזיז לי כל עןד יהיו שם אוהדים ואווירה טובה ואין סיבה שזה לא יהיה המצב , לא כזה אכפת לי שגם החלאות משחקים שם האמתRed roy כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 10:46אתה ראית חוץ מדיבורים של איש במאניה , שהמעבר ליד אליהו לא הולך להיות קבוע ?
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
אם הוא היה רוצה, 70% מהיציע המעודד כבר היו מורחקים מהמשחקים של הפועל, אבל הוא הלך עם רמי (הפחדן) בנושא הזה.למה זה טוב כתב:לא שיתף, פירסם, דחף וסיבסד לפני חודש וחצי מכתב שיוצא נגד האולטראס בו היה רשום שהם האשמים הישירים באלימות המשטרתית שכולנו סובלים ממנה?
אגב, חוץ מהכתבה בוואן אף אחד מחבריי לא קיבל את ההודעה הזאת מה גם שכשהאולטראס מוציאים הודעה רשמית, והם עושים את זה הרבה, היא דרך העמוד של לאה קטמין.
והויכוח פה הוא לא האולטראס. לא כל מי שנגד המעבר הוא חבר באולטראס, אנשים עושים לעצמם הקלות כמו כל להגיד שכל הערבים מחבלים.
מסכים לחלוטין!מייקל23 כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 13:22 מאחר ורוב מוחלט של אוהדי הקבוצה מאוחדים מאחורי עופר ינאי ואילו קומץ (אלים, מסיט ואנרכיסטי) מנסה לקבל כח בקבוצה במקרה הטוב ולהזיק לקבוצה במקרה הרע.
בכל מיני מקומות פרסמו שההצבעה תהיה עם חלופה מתחכמת ל״כן מעוניין לעבור״ שתשרת את העמותה ותתקע הכל.
אסור לתת לזה לקרות
כמו שאסור לעופר להתייחס לווטו/ווטו זמני אם מישהו יטיל בטרם בוצעה הצבעה נקייה.
אין לאף אחד סמכות להטיל ווטו ללא הצבעה ורוב של חברי העמותההולכן אסור לדירקטוריון להתייחס לווטו שכזה ואם בעמותה רוצה שתלך לבית משפט ותסביר שאנשים בעמותה החליטו להטיל ווטו בשם עצמם, בהצלחה להם.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
קפלניסטים אלימים
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
למה זה טוב כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 09:45 ברור שהיו בעיות בהתנהלות של העמותה אבל אתם באמת חושבים שמישהו בעמותה לא מעוניין בהפועל הישגית? אנשים שהלכו וחיפשו ספונסרים בלי סוף במשך שנים רק כדי שנצליח כל שנה להתקדם עוד קצת?
התשובה היא כן.
צריך ללכת להיסטוריה ולנרטיב של המועדון בסל וברגל.. להבין מאיפה בא השיוך הפוליטי של לא מעט מהאוהדים
אנשים הלכו וחיפשו ספונסר כדי לממן שחקן כמו קרטיס קלי, הם רצו בעלים שישלם למתן נאור ואפילו תומר גינת. אבל פה זה נגמר.
אני באמת חושב שיש אנשים שבתת הכרה שלהם לא רוצים הפועל מנצחת
לדעת רבים, מהות הקיום הספורטיבי של הפועל סל זה להיות המועדון הזה שכולם חבטו בו, השנוא, העני, זה שמקופח על ידי העירייה והממסד
זה שבוחר לשחק עם ישראלים על הפרקט שהיריבה העירונית שלו משחקת עם מתאזרחים
אני לא מבקר את אותם אנשים בעמותה שמרגישים כך. אבל אני מלא בוז לחוסר השקיפות ולאי אמירת האמת.
תהיו אמיתיים ותגרשו אותו מפה. תגידו לעמותה שתהיה פה אחלה קבוצה בלעדיו ויהיה יותר מרגש אם נשאר בבית.
אבל הם עדיין רוצים את מוטלי. רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
אז הם, בדיוק כמו עופר, בוחרים לפעול בצורה מניפוליטיבית כדי לממש את השאיפה הפוליטית שלהם בתוך המועדון (ולשמור על כוחם כבעלי השפעה).
הבעיה שבזמן שהכוח הפוליטי של עופר בא עם כסף אדיר ואולי פאקינג אולם גדול.
הם לא שווים דבר. ממש כלום. אוהדי הפועל עם זמן פנוי וכמה חברים. הם לא שווים יותר מאף אחד. וגם לא שילמו יותר.
הם בוחרים לייצר מצב דברים שייתר את ההצבעה של הקהילה (שהסמיכה אותם לנהל בשמה אבל לא להחליט בשמה)
מה שקורה עכשיו ברור ושקוף: יש בחירה לכרוך דברים זה בזה ולעכב את ההצבעה כדי להביא אותנו למצב שאין אפשרות מעשית לקיים הצבעה או שההצבעה שתתקיים תמנע מעופר לקדם את הבנייה של הדרייב אין ואז בלית ברירה תתקבל החלטה להשאר בדרייב אין (זאת למרות שהוחלט על ידי העמותה אחרת).
אתם רואים בטוויטר אוהדים שקיבלו מושב בוועד המנהל ומצייצים כל שני וחמישי את האג׳נדה המאוד ברורה שלהם. אין לי שום ספק שאותם אנשים לא רוצים לתת לנו את כוח ההחלטה.
וזו בושה.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
טוב דרך טובה לא להגיב לדברים שאמרתיAsafasraf כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 13:33אם הוא היה רוצה, 70% מהיציע המעודד כבר היו מורחקים מהמשחקים של הפועל, אבל הוא הלך עם רמי (הפחדן) בנושא הזה.למה זה טוב כתב:לא שיתף, פירסם, דחף וסיבסד לפני חודש וחצי מכתב שיוצא נגד האולטראס בו היה רשום שהם האשמים הישירים באלימות המשטרתית שכולנו סובלים ממנה?
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
גם ככה רמי אמר שהוא יתפטר אחריי שהעניין יסתיים אז מה חשוב לו הווטו הזה עכשיו ?
-
- קיבל.ה 890 לייקים
חשוב מאוד שכל מי שיכול יגיע ביום ראשון לארנה
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
וגם העניין של הפרת הסכם זה פשוט חרטא , העמותה לא ממלאת את החלק שלה ודוחה כל פעם את עניין ההצבעה כי היא (או הבכירים בה) פשוט לא מעונינים אפילו שתהיה הצבעה כזו
בגדול אני לגמרי בתחושה שכל הסיפור כרגע זה שאנסו אותנו להרבה מהלכים שכנראה לא נמצאים בהלימה עם תחושת רוב הקהל שעד עכשיו תמך במועדון ועבר איתו דרך חתחתים בשביל שבכלל נגיע לרגע הזה שאלו יהיו הדילמות שלו, לכן אני לגמרי יכול להזדהות ולהבין ולצודד באותו צד, מה גם שאני חלק ממנו, בלי הגדרות, פשוט אוהד הפועל.
הדרך בה אני מסתכל על הדברים היא כזאת ששואלת האם השנים האחרונות נבנו כך שמהלך כזה יותנע ממש כרגע...
אני מדבר על הרעיון הראשוני שבו בהצבעה של העמותה הוחלט לשחק עם יותר מארבעה זרים, רק בשל העובדה שהגיע אלינו הידיעה שכלכלית יד את האפשרות תוך ניצול הרעיון שאנו כן שואפים לתחרותיות וידעים שהשתתפות בשני מפעלים דורשים יותר מאמץ מקצועי?! אבל כל זה היסטוריה וההחלטה נלקחה ונדמה שהיא נקודת המוצא לכל התהליך שנבנה כאן. רק רכבת הזרים הבלתי הגיונית שקרתה כאן במהלך השנים האחרונות היא עדות לכך שכנראה שחררו את הסוסים מהאורבה ועכשיו... לך תחפש.
הדרך השניה שאני מסתכל על הדברים היא דרך הספקטרום שמשטרת ישראל הוציאה הודעה חריגה לסגור את האולם, לא רק בשביל משחקים, זה עוד מילא, אלא גם בשביל אימונים וזה כשלעצמו הודעה חריגה מאוד, אפשר להיכנס לקונספרציות, אבל מצד שני אפשר לדבר תכל'ס ולבוא ולומר, כל עוד משטרת ישראל הוציאה כזאת הודעה כאזרח (לא כאוהד הפועל) אני מאוד רוצה להאמין שהודעה כזאת יצאה בגלל שהיא באמת התקופה רגישה כמו עכשיו יודעת משהו שאני לא יודע ורוצה לשמור עלי ושכמותי שרואים באולם הזה לא פחות מביתם, ולכן הרבה מהאחריות של כל החלטה שלא תלקח במעבר לאולם אחר היא גם על אחריותם.
אספקט אחר אחר שבגינו אני מסתכל על כל המהלכים האלה ומגדיר אותם כ-"אונס" היא משום שכנראה בדי.אנ.איי של רובנו אף אחד לא ביקש את כל הטוב הזה שמרעיפים עלינו כעת, ולצערי יש לי באופן אישי תחושה שזה הולך לפן מאוד לא ספורטיבי ותאמינו או לא להפועל ירושלים יש חלק ניכר בזה לא פחות ממכבי, במיוחד לאור העובדה שהם חזרו למפעל הזה שנקרא יורוקאפ ובתוספת רכישת הבעלים שלה קבוצת אנ.בי.איי (וכיוצא מן הכלל הרעיון שאת שידורי המשחקים כעת באותו המפעל ניתנים לצפייה רק דרך האפליקציה של עיתון שבבעולתה, גם אם זה בחינם, זכרו- אין מתנות בחינם!).
אבל מעבר לכל אני מגדיר את המהלכים האחרונים כ-"אונס" היא מעצם העובדה שבתקופה שבה הכל נמצא החוסר יציבות בדגש על כל האספקטים במדינתו (בטחון, כלכלה וכו'...), הכסף והמהלכים שמדברים עליהם הם בגדר הלא הגיוניים ונדמה שהתרחיש הזה שקורה עכשיו לא היה יכול לקרות בתקופה אחרת.
לכן, אני, על כי אני אינני סובל את האולם הזה שמגדיר מבחינתי את כל מה שפגום בספורט התחרותי ובפרט את הרס הענף, חושב שאנו כאוהדים צריכים לחשוב איך אנחנו חותכים הפסדים כי הסכומים שהושקעו כרגע הן תהליך שיכול להוביל להרס המועדון וזה הדבר היחיד שאמור לעניין אותנו ולהתנות כל מעבר בתקופה מוגבלת בשביל לבדוק עד כמה הדברים מסתנכרנים עם המציאות תכל'ס, משמא: המצב במדינה (עד כמה שזה ישמע מוזר), האספרציות לאולם חדש ושיח קונקרטי על כמות המושבים והלימה עם המציאות בה הפועל משחקת ומתרכזת בליגה מבלי שזה יפגם בערך הבלתי מבוטל של יתרון הביתיות (יש הבדל עצום בין 3,500 איש באולם של 5,000 איש ל-3,500 איש באולם של 10,000), וכמובן ולא פחות חשוב מבחן גם לרצינות של הבעלים.
לכן אם כרגע יוחלט להתנות כל מעבר לעונה שבסופה אוטומטית חוזרים לאולם הביתי שלנו ואז לחזור לשיח פתוח בכדי לבחון את המעבר שוב זה נראה לי כפתרון הטוב ביותר.
ושוב - המטרה היא האינטרס שלנו איך לחתוך הפסדים שיכולים להיווצר כתוצאה מהאספרציות של הבעלים הנוכחי, לפחות בכל מה שקשור להוצאת הכספים הבלתי הגיונית עכשיו שלא עומדת בהלימה עם ההכנסות הטבעיות של המועדון.
וחשוב מאוד שהכל יתנהל ברוח טובה
נ.ב:
אסור לזלזל בדיבור הזה של להפוך את ליגת העל למאין G-League סטייל ה-N.B.A בגלל רצון של שתי קבוצות ישראליות לשחק ביורוליג וכנראה מהלך מסתמן של להפוך את היורוליג לליגה בפני עצמה סטייל ה-N.B.A, מה שמאשש לי את הסיבה שבגינה הצטרפה השנה ירושלים בחזרה לאותו מפעל וההבנה של אתגור התפיסה של הפועל לספורטיביות שהיא חלק מהדי.אנ.איי הכי בסיסי שלה ובגלל זה חשש מסויים לעתידה בבניית כל המהלכים המופרכים האחרונים.
מה שגורם לי לחשוב כי אחד המאבקים שהפועל צריכה לנהל במקביל היא רטימת כל המועדונים הישראלים למאבק שקבוצות שיתנו יד למהלך הזה לא יוכלו להחזיק לכל היותר בתי ספר לכדורסל שבו הרעיון המרכזי הוא קידומו של השחקן הישראלי ויתרה מכך פיקוח בו אותן קבוצות חוקית יוכלו לנהל דיאלוג עם שחקנים ישראלים או לקשור את עצמן לקבוצות ישראליות שבו הם כביכול "יתנו" עליהם חסות. כמאין קבוצת ב'.
המהלך הלא פחות חשוב לקבוצות שרוצות לסחק בנדמה לי ולחתבסס ולהקים ליגה מקצוענית שכזאת שבה כנראה הן יוכלו לנצל עד תום את הערך הבלתי ספורטיבי בכדי לעלות את קרנם, הוא לנשל אותם משמות האיגודים להם הם משוייכים, משמא, מהיום אימרו- אריות ת"א במקום 'מכבי' או מעופפי ירושלים במקום 'הפועל' ולדאוג שכך הן יהוזכרו תמיד גם אם הם בליגה הישראלית ובכל מזכר שיוצא שקשור אליהם ולהתיל קנסות על כל מי שיזכיר אותן בצורה אחרת, האוהדים יכולים להזכיר אותן חופשי איך שבא להם, כמו שאריק אמר... "It's a free country baby!"
הדרך בה אני מסתכל על הדברים היא כזאת ששואלת האם השנים האחרונות נבנו כך שמהלך כזה יותנע ממש כרגע...
אני מדבר על הרעיון הראשוני שבו בהצבעה של העמותה הוחלט לשחק עם יותר מארבעה זרים, רק בשל העובדה שהגיע אלינו הידיעה שכלכלית יד את האפשרות תוך ניצול הרעיון שאנו כן שואפים לתחרותיות וידעים שהשתתפות בשני מפעלים דורשים יותר מאמץ מקצועי?! אבל כל זה היסטוריה וההחלטה נלקחה ונדמה שהיא נקודת המוצא לכל התהליך שנבנה כאן. רק רכבת הזרים הבלתי הגיונית שקרתה כאן במהלך השנים האחרונות היא עדות לכך שכנראה שחררו את הסוסים מהאורבה ועכשיו... לך תחפש.
הדרך השניה שאני מסתכל על הדברים היא דרך הספקטרום שמשטרת ישראל הוציאה הודעה חריגה לסגור את האולם, לא רק בשביל משחקים, זה עוד מילא, אלא גם בשביל אימונים וזה כשלעצמו הודעה חריגה מאוד, אפשר להיכנס לקונספרציות, אבל מצד שני אפשר לדבר תכל'ס ולבוא ולומר, כל עוד משטרת ישראל הוציאה כזאת הודעה כאזרח (לא כאוהד הפועל) אני מאוד רוצה להאמין שהודעה כזאת יצאה בגלל שהיא באמת התקופה רגישה כמו עכשיו יודעת משהו שאני לא יודע ורוצה לשמור עלי ושכמותי שרואים באולם הזה לא פחות מביתם, ולכן הרבה מהאחריות של כל החלטה שלא תלקח במעבר לאולם אחר היא גם על אחריותם.
אספקט אחר אחר שבגינו אני מסתכל על כל המהלכים האלה ומגדיר אותם כ-"אונס" היא משום שכנראה בדי.אנ.איי של רובנו אף אחד לא ביקש את כל הטוב הזה שמרעיפים עלינו כעת, ולצערי יש לי באופן אישי תחושה שזה הולך לפן מאוד לא ספורטיבי ותאמינו או לא להפועל ירושלים יש חלק ניכר בזה לא פחות ממכבי, במיוחד לאור העובדה שהם חזרו למפעל הזה שנקרא יורוקאפ ובתוספת רכישת הבעלים שלה קבוצת אנ.בי.איי (וכיוצא מן הכלל הרעיון שאת שידורי המשחקים כעת באותו המפעל ניתנים לצפייה רק דרך האפליקציה של עיתון שבבעולתה, גם אם זה בחינם, זכרו- אין מתנות בחינם!).
אבל מעבר לכל אני מגדיר את המהלכים האחרונים כ-"אונס" היא מעצם העובדה שבתקופה שבה הכל נמצא החוסר יציבות בדגש על כל האספקטים במדינתו (בטחון, כלכלה וכו'...), הכסף והמהלכים שמדברים עליהם הם בגדר הלא הגיוניים ונדמה שהתרחיש הזה שקורה עכשיו לא היה יכול לקרות בתקופה אחרת.
לכן, אני, על כי אני אינני סובל את האולם הזה שמגדיר מבחינתי את כל מה שפגום בספורט התחרותי ובפרט את הרס הענף, חושב שאנו כאוהדים צריכים לחשוב איך אנחנו חותכים הפסדים כי הסכומים שהושקעו כרגע הן תהליך שיכול להוביל להרס המועדון וזה הדבר היחיד שאמור לעניין אותנו ולהתנות כל מעבר בתקופה מוגבלת בשביל לבדוק עד כמה הדברים מסתנכרנים עם המציאות תכל'ס, משמא: המצב במדינה (עד כמה שזה ישמע מוזר), האספרציות לאולם חדש ושיח קונקרטי על כמות המושבים והלימה עם המציאות בה הפועל משחקת ומתרכזת בליגה מבלי שזה יפגם בערך הבלתי מבוטל של יתרון הביתיות (יש הבדל עצום בין 3,500 איש באולם של 5,000 איש ל-3,500 איש באולם של 10,000), וכמובן ולא פחות חשוב מבחן גם לרצינות של הבעלים.
לכן אם כרגע יוחלט להתנות כל מעבר לעונה שבסופה אוטומטית חוזרים לאולם הביתי שלנו ואז לחזור לשיח פתוח בכדי לבחון את המעבר שוב זה נראה לי כפתרון הטוב ביותר.
ושוב - המטרה היא האינטרס שלנו איך לחתוך הפסדים שיכולים להיווצר כתוצאה מהאספרציות של הבעלים הנוכחי, לפחות בכל מה שקשור להוצאת הכספים הבלתי הגיונית עכשיו שלא עומדת בהלימה עם ההכנסות הטבעיות של המועדון.
וחשוב מאוד שהכל יתנהל ברוח טובה
נ.ב:
אסור לזלזל בדיבור הזה של להפוך את ליגת העל למאין G-League סטייל ה-N.B.A בגלל רצון של שתי קבוצות ישראליות לשחק ביורוליג וכנראה מהלך מסתמן של להפוך את היורוליג לליגה בפני עצמה סטייל ה-N.B.A, מה שמאשש לי את הסיבה שבגינה הצטרפה השנה ירושלים בחזרה לאותו מפעל וההבנה של אתגור התפיסה של הפועל לספורטיביות שהיא חלק מהדי.אנ.איי הכי בסיסי שלה ובגלל זה חשש מסויים לעתידה בבניית כל המהלכים המופרכים האחרונים.
מה שגורם לי לחשוב כי אחד המאבקים שהפועל צריכה לנהל במקביל היא רטימת כל המועדונים הישראלים למאבק שקבוצות שיתנו יד למהלך הזה לא יוכלו להחזיק לכל היותר בתי ספר לכדורסל שבו הרעיון המרכזי הוא קידומו של השחקן הישראלי ויתרה מכך פיקוח בו אותן קבוצות חוקית יוכלו לנהל דיאלוג עם שחקנים ישראלים או לקשור את עצמן לקבוצות ישראליות שבו הם כביכול "יתנו" עליהם חסות. כמאין קבוצת ב'.
המהלך הלא פחות חשוב לקבוצות שרוצות לסחק בנדמה לי ולחתבסס ולהקים ליגה מקצוענית שכזאת שבה כנראה הן יוכלו לנצל עד תום את הערך הבלתי ספורטיבי בכדי לעלות את קרנם, הוא לנשל אותם משמות האיגודים להם הם משוייכים, משמא, מהיום אימרו- אריות ת"א במקום 'מכבי' או מעופפי ירושלים במקום 'הפועל' ולדאוג שכך הן יהוזכרו תמיד גם אם הם בליגה הישראלית ובכל מזכר שיוצא שקשור אליהם ולהתיל קנסות על כל מי שיזכיר אותן בצורה אחרת, האוהדים יכולים להזכיר אותן חופשי איך שבא להם, כמו שאריק אמר... "It's a free country baby!"
נערך לאחרונה על ידי vangroder ב 11 אוקטובר 2024, 16:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 219 לייקים
הקנאים לאורך כל היסטוריה האנושית בכלל והיהודית בפרט השאירו אחריהם ועבור הרוב הדומם שובל של הרס וחורבן.
לקנאים בפועל תל אביב כדורגל וכדורסל הכי חשוב להיות ההופכי של מכבי תל אביב.
השנאה, לא זו הספורטיבית, אלא אמיתית למכבי תל אביב מניעה אותם יותר מאשר האהדה לפועל תל אביב.
הם עם בעלים עשירים אז אנחנו דווקא נהיה עניים.
הם לוקחים כמה אליפויות בעשור אז אנחנו לא ניקח בכדורסל כבר 55 שנים ובכדורגל 14 שנים (בעזרת הקיזוז, אחרת זה היה 24 שנים).
ואז אם ננצח אותם בדרבי פעם ב.... וואו, נרגיש כמו דוד שניצח את גוליית.
לקחת אליפות בכדורסל, בניצחון על מכבי תל אביב דווקא ביד אליהו כשכולו צבוע אדום בפרקט אדום וב 10,000 אוהדים אדומים, זה אסון בשבילם זה חורבן.
"ואיזה מסכנים האוהדים שאוכלים להם ת'לב" עושה אותם מאושרים.
כמו כל הקנאים הדתיים ומהכתות השונות, כמה שאתה יותר מסכן, עלוב, מוכה, מושפל, מופסד, סובל, כואב ושבע מרורים ככה אתה אוהד אדוק יותר. טהור יותר צדיק יותר.
זה לא ספורט בשבילם זו דרך חיים, זו המהות שלהם.
השנאה, לא זו הספורטיבית, אלא אמיתית למכבי תל אביב מניעה אותם יותר מאשר האהדה לפועל תל אביב.
הם לוקחים כמה אליפויות בעשור אז אנחנו לא ניקח בכדורסל כבר 55 שנים ובכדורגל 14 שנים (בעזרת הקיזוז, אחרת זה היה 24 שנים).
לקחת אליפות בכדורסל, בניצחון על מכבי תל אביב דווקא ביד אליהו כשכולו צבוע אדום בפרקט אדום וב 10,000 אוהדים אדומים, זה אסון בשבילם זה חורבן.
כמו כל הקנאים הדתיים ומהכתות השונות, כמה שאתה יותר מסכן, עלוב, מוכה, מושפל, מופסד, סובל, כואב ושבע מרורים ככה אתה אוהד אדוק יותר. טהור יותר צדיק יותר.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
ואסור לתת להם לנצח , העניין הזה שאי אפשר לעבור ליד אליהן אפילו באופן זמני (בשביל הרחבת הדרייב אין)מציב את קבוצת הכדורסל ללא אופק לצמוח אפילו אם יגיע לפה מישהו עם הון כמו של איילון מאסק , הבדיחה הזן חייבת להיגמר בהקדםקובי כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 15:38 הקנאים לאורך כל היסטוריה האנושית בכלל והיהודית בפרט השאירו אחריהם ועבור הרוב הדומם שובל של הרס וחורבן.
-
- קיבל.ה 674 לייקים
אחד הכוחות הגדולים של הפועל זו היכולת בתוך המציאות הישראלית האלימה בה אסור אף פעם להיות חלש, לקבל את החולשה של עצמך, את האפשרות של הפסד, את האהדה שלא בהכרח תלויה בניצחון או ההפסד של הקבוצה. זו גישה מהפכנית בתרבות בה רק לחזק יש מקום והיא חלק ממה שמאפשר להפועל לקבל אליה אנשים מכל קצוות החברה ולהפוך אותם לחלק בלתי נפרד ממנה.קובי כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 15:38 הקנאים לאורך כל היסטוריה האנושית בכלל והיהודית בפרט השאירו אחריהם ועבור הרוב הדומם שובל של הרס וחורבן.
מי שמוכן להיפרד מזה עבור איזה מיליארדר תועה שאין שום ערובה שיהיה פה עוד שנה או שנתיים, לא יכול לחלוק את אותה דרך עם מי שלא. ככה זה, למרבה הצער.
אינתי עומרי, הפועל.
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
כתבתי ואכתוב שוב, שהדמוניזציה שאתם עושים לכל מי שמעז להתנגד עושה לי חשק להקיא.רק הפועל כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 15:51ואסור לתת להם לנצח , העניין הזה שאי אפשר לעבור ליד אליהן אפילו באופן זמני (בשביל הרחבת הדרייב אין)מציב את קבוצת הכדורסל ללא אופק לצמוח אפילו אם יגיע לפה מישהו עם הון כמו של איילון מאסק , הבדיחה הזן חייבת להיגמר בהקדםקובי כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 15:38 הקנאים לאורך כל היסטוריה האנושית בכלל והיהודית בפרט השאירו אחריהם ועבור הרוב הדומם שובל של הרס וחורבן.
את הניתוחים הפסיכוליגיים בשקל תשעים האלה אפשר בקלות לעשות גם כלפי הצד שלכם.
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
הוא לא אמר אפילו פעם אחת שיעזוב אם לא יזרמו איתו. אפילו אמר בדיוק את ההיפך.Shacham כתב:גם אפשר לחשוד שאם פחות או יותר כל מי שהיה שותף לניהול הקבוצה בשנים האחרונות עזב את המועדון, אז אולי עופר הוא לא בן אדם שקל להתנהל איתו ואולי קורים יותר דברים ממה שאתה יודע. וזה אחרי שרק לפני שנה, כשהעמותה העבירה לו את זכויות הניהול, הוא דיבר באסיפת עמותה על עתיד משותף וארוך שנים של ניהול הקבוצה עם העמותה יד ביד (אנחנו מבינים כבר שזה לא יקרה) יחד עם שותפים לדרך כמו אבי זיינדברג (עזב), שחר גרשון (עזב), נדב טנא (עזב) ורמי כהן (בדרך לעזוב). לא בדיוק מעורר אמון.Adom_Adom כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 00:05אני מבין מה אתה אומר ועדיין אפשר לחשוד שלא כל הכוונות טוהרות, כאוהד המועדון ב2 הענפים כבר נפגענו לא פעם ולא פעמיים מאוהדי הקבוצה שחשבנו שבאו לעשות טוב.מילפורד כתב: ↑10 אוקטובר 2024, 23:59 מסכים לגמרי.
בין זה לבין מה שנאמר עליו פה, יש פער.
ולהודעה לפני, אני לא חושב שרמי פועל שלא מתוך כוונה להביא להצלחת הקבוצה.
יכול להיות שיש פער בין מה שהוא חושב שיבטיח את עתיד והצלחת הקבוצה לבין מה שאתה חושב.
אבל לטעון עליו שזה לא בראש סדר העדיפויות שלו , שוב, אחרי 16 השנים האחרונות, לא מגיע לו שיגידו עליו דבר כזה.
אני מאמין שהמניעים של רמי והעמותה (גם אם הם טועים) הם שמירה על טובת הפועל ולא אגו וטובתם אישית, לא ראיתי שום סיבה לחשוב אחרת.
עופר שועט קדימה במהירות מטורפת. אישית, לצד זה שאני מתרגש מהסגל והקבוצה שנבנים השנה, אני גם חושש מזה. כרגע זה נראה שהקהל הרחב יגיד אמן לכל דבר שיגיע מכיוונו מהחשש שאם לא יגידו אמן, הוא יעזוב (חשש שהוא יודע טוב מאוד לשחק עליו עם ההצהרה החודשית שהוא יעזוב אם לא יזרמו איתו).
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
בכל הזדמנות שהוא נשאל על הנושא הוא אומר (בהקשר של מנורה) משפטים בסגנון "אם הקהל לא ירצה אותי או לא ישתף אותי, אין לי מה לחפש פה" או "אם לא נעבור ליד אליהו, יהיו לזה השלכות ואשקיע לפי ההסכם המקורי" (כלומר 5 מיליון שקל ולא עשרות מיליוני שקלים כמו עכשיו).רדנקו כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 16:43הוא לא אמר אפילו פעם אחת שיעזוב אם לא יזרמו איתו. אפילו אמר בדיוק את ההיפך.Shacham כתב:גם אפשר לחשוד שאם פחות או יותר כל מי שהיה שותף לניהול הקבוצה בשנים האחרונות עזב את המועדון, אז אולי עופר הוא לא בן אדם שקל להתנהל איתו ואולי קורים יותר דברים ממה שאתה יודע. וזה אחרי שרק לפני שנה, כשהעמותה העבירה לו את זכויות הניהול, הוא דיבר באסיפת עמותה על עתיד משותף וארוך שנים של ניהול הקבוצה עם העמותה יד ביד (אנחנו מבינים כבר שזה לא יקרה) יחד עם שותפים לדרך כמו אבי זיינדברג (עזב), שחר גרשון (עזב), נדב טנא (עזב) ורמי כהן (בדרך לעזוב). לא בדיוק מעורר אמון.
אני מאמין שהמניעים של רמי והעמותה (גם אם הם טועים) הם שמירה על טובת הפועל ולא אגו וטובתם אישית, לא ראיתי שום סיבה לחשוב אחרת.
עופר שועט קדימה במהירות מטורפת. אישית, לצד זה שאני מתרגש מהסגל והקבוצה שנבנים השנה, אני גם חושש מזה. כרגע זה נראה שהקהל הרחב יגיד אמן לכל דבר שיגיע מכיוונו מהחשש שאם לא יגידו אמן, הוא יעזוב (חשש שהוא יודע טוב מאוד לשחק עליו עם ההצהרה החודשית שהוא יעזוב אם לא יזרמו איתו).
הציטוטים האלה מאתמול, הוא אמר דברים דומים בכל הזדמנות בשלל הריאיונות שקיים לאחרונה בפודקאסטים וכו'.
בקיצור עושה "תחזיקו אותי", שזו זכותו כמובן אבל בעיניי המניפולציות האלה (שאני מאמין שהוא עושה אותן באופן מאוד מודע ומחושב) שופכת המון אש לחיכוכים שגם ככה יש בקרב הקהל, ומשבשת דעה של אנשים שחוששים מהאיומים שלו ולא עוצרים שניה לראות כמה מהר אנחנו רצים בלי שיש הכרח אמיתי לזה.
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
אני חייב להגיד שזה מאוד מעצבן אותי כשאנשים מדברים על כך ששני הצדדים צריכים לקחת אחריות וצריך למנוע פילוג בקהל.
קודם כל, עופר איש מאוד כוחני וחלק מהדברים שהוא עושה הם אכן לא סבבה, אבל לעמותה יש בערך 95 אחוז אשמה במצב שהגענו אליו. הייתה כאן סיטואציה מאוד פשוטה. ידוע מזמן שעופר רוצה לעבור ליד אליהו. מאחר והוא יודע שזה משהו שקשה להרבה אנשים לעכל אותו, הוא הסכים לשים סכומי כסף מאוד גדולים כדי לשפץ את הדרייב אין כך שהמעבר הזה יהיה זמני בלבד. בעיני הוא עשה פה מעל ומעבר. יחד עם זאת, לעמותה יש זכות וטו על מעבר כזה וכל מה שבוועד המנהל היו צריכים לעשות זה להעלות את העניין להצבעה. מכאן התחיל מסע של מסמוסים וגרירת רגליים כדי לנסות ולהכשיל את כל המהלך. ברגע שההנהלה החליטה ללכת בדרך הזו, הם לא רק שמו את עצמם במסלול התנגשות מול עופר, הם גם מעלו בתפקידם ושמו זין גדול על הקהל הרחב.
זאת חכמה מאוד קטנה לגרור את כולם לבוץ ואז להתלונן שאנשים משחקים מלוכלך.
לגבי הפילוג בקהל, זה בכלל בדיחה. אין פילוג בקהל בגלל יד אליהו. יש פילוג בקהל כי אנשים כבר שנים מרגישים שהם בני ערובה של ארגון אוהדים ששם את עצמו לפני הקבוצה ולפני שאר האוהדים. שירי השואה, האבוקות, השלכות החפצים, הקנסות, ההחרמות, הכל דברים שלא מקובלים על הציבור הרחב של אוהדי הפועל, אלא שמדובר בציבור לא מאורגן שאין לו את היכולת להילחם באולטראס. פה הייתה אמורה להיכנס הנהלת העמותה, אלא שזאת העדיפה לתמוך באולטראס ברוב המוחלט של המקרים.
לכן אין זה פלא שהדברים הגיעו לנקודת רתיחה סביב נושא כל כך משמעותי, כאשר שוב האולטראס מנסה לקחת בעלות ולקבוע דברים לשאר הקהל, ושוב ההנהלה בוחרת בצד של האולטראס.
אני רואה הרבה טענות על כך שאצל חלק בקהל יש תמיכה עיוורת בעופר ויתכן שזה אכן המצב, אלא שזה ממש לא רק בגלל שהוא שם הרבה כסף. אני חושב שלא מעט אנשים שמחים לראות סוף סוף מישהו שמתעמת עם האולטראס ולא מתחשב בדעתם.
קודם כל, עופר איש מאוד כוחני וחלק מהדברים שהוא עושה הם אכן לא סבבה, אבל לעמותה יש בערך 95 אחוז אשמה במצב שהגענו אליו. הייתה כאן סיטואציה מאוד פשוטה. ידוע מזמן שעופר רוצה לעבור ליד אליהו. מאחר והוא יודע שזה משהו שקשה להרבה אנשים לעכל אותו, הוא הסכים לשים סכומי כסף מאוד גדולים כדי לשפץ את הדרייב אין כך שהמעבר הזה יהיה זמני בלבד. בעיני הוא עשה פה מעל ומעבר. יחד עם זאת, לעמותה יש זכות וטו על מעבר כזה וכל מה שבוועד המנהל היו צריכים לעשות זה להעלות את העניין להצבעה. מכאן התחיל מסע של מסמוסים וגרירת רגליים כדי לנסות ולהכשיל את כל המהלך. ברגע שההנהלה החליטה ללכת בדרך הזו, הם לא רק שמו את עצמם במסלול התנגשות מול עופר, הם גם מעלו בתפקידם ושמו זין גדול על הקהל הרחב.
לגבי הפילוג בקהל, זה בכלל בדיחה. אין פילוג בקהל בגלל יד אליהו. יש פילוג בקהל כי אנשים כבר שנים מרגישים שהם בני ערובה של ארגון אוהדים ששם את עצמו לפני הקבוצה ולפני שאר האוהדים. שירי השואה, האבוקות, השלכות החפצים, הקנסות, ההחרמות, הכל דברים שלא מקובלים על הציבור הרחב של אוהדי הפועל, אלא שמדובר בציבור לא מאורגן שאין לו את היכולת להילחם באולטראס. פה הייתה אמורה להיכנס הנהלת העמותה, אלא שזאת העדיפה לתמוך באולטראס ברוב המוחלט של המקרים.
לכן אין זה פלא שהדברים הגיעו לנקודת רתיחה סביב נושא כל כך משמעותי, כאשר שוב האולטראס מנסה לקחת בעלות ולקבוע דברים לשאר הקהל, ושוב ההנהלה בוחרת בצד של האולטראס.
אני רואה הרבה טענות על כך שאצל חלק בקהל יש תמיכה עיוורת בעופר ויתכן שזה אכן המצב, אלא שזה ממש לא רק בגלל שהוא שם הרבה כסף. אני חושב שלא מעט אנשים שמחים לראות סוף סוף מישהו שמתעמת עם האולטראס ולא מתחשב בדעתם.
- סומך
- קיבל.ה 1335 לייקים
לכולם יש הצדקות לכאן ולכאן, ואני מבין את טענות העמותה ואת טענותיו של ינאי.
אבל יש צד שלישי, שעד עכשיו הסב לינאי בעיקר הפסדים כספיים, לשאר האוהדים סיפק רדיוסים ולילדים שלי סיפק חוויה מזעזעת בדמות חברות מופרעים בשחור שהכו מול העיניים שלהם אוהדים אחרים במקלות, ברזלים וגדרות ברזל, וטרק את הדלת בפנים של ינאי ולא השאיר חריץ לשיח
וזה הארגון שההתייחסות הרשמית הראשונה שלו לעניין היתה "לא יקרה!"
אז איך אפשר להתייחס לצד שלהם בקונפליקט הזה באופן סלחני ומכיל?
אבל יש צד שלישי, שעד עכשיו הסב לינאי בעיקר הפסדים כספיים, לשאר האוהדים סיפק רדיוסים ולילדים שלי סיפק חוויה מזעזעת בדמות חברות מופרעים בשחור שהכו מול העיניים שלהם אוהדים אחרים במקלות, ברזלים וגדרות ברזל, וטרק את הדלת בפנים של ינאי ולא השאיר חריץ לשיח
וזה הארגון שההתייחסות הרשמית הראשונה שלו לעניין היתה "לא יקרה!"
אז איך אפשר להתייחס לצד שלהם בקונפליקט הזה באופן סלחני ומכיל?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
לגבי הפסקה הראשונה, אני חושב שחלק גדול מהחשש של העמותה הוא שהדיבורים על שיפוץ הדרייב אין הם מאוד באוויר ולאו דווקא יתממשו. די בטוח (ונראה לי העמותה די אמרה את זה במפורש) שאם עופר היה מוכן לקיים הצבעה על כך שברגע שמתחיל שיפוץ או שמגיעים לאיזשהו אבן דרך באמת מחייבת (עם כל הכבוד להדמיות אדריכליות) אז עוברים ליד אליהו, כבר הייתה מתקיימת הצבעה. עופר רוצה לעבור עכשיו בלי התחייבות אמיתית מצידו לשיפוץ הדרייב אין, מתי השיפוץ יתחיל, מתי הוא יסתיים וכו'. אין שום דבר שמונע ממנו תיאורטית עוד שנה לצאת בהצהרה שאין הסכמות עם עיריית תל אביב, השיפוץ לא מתקיים ונשארים ביד אליהו. זה ששיפוץ הדרייב אין כל כך נולד בשליפה מהשרוול (פירטתי על הכרנולוגיה בהודעות קודמות), רק מגביר אצלי את החשש מתסריט כזה.הוקיץ' כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 17:00 אני חייב להגיד שזה מאוד מעצבן אותי כשאנשים מדברים על כך ששני הצדדים צריכים לקחת אחריות וצריך למנוע פילוג בקהל.
וכן, גרירת הרגליים של העמותה היא לא בסדר. לגיטימי מצידם לא להעמיד להצבעה מעכשיו לעכשיו ולבחון את הנושא על שלל רבדיו, וכנראה שגם ההסכם לא מחייב אותם לעשות הצבעה מיד כשעופר מבקש, אבל היו מספיק חודשים לטפל בבעיה והם לא עשו את זה כמו שצריך.
לגבי הפסקה השניה, אתה מציג את זה כאילו המלחמה היא אולטראס VS עופר כאשר אני לא מסכים עם הניתוח הזה. בעיניי המניעים של רמי כהן ושאר החבר'ה מהעמותה הם לא כי הם מרגישים מאוימים מהאולטראס או מחויבים להם, אלא מחשש אמיתי לאופן שבו עופר מתנהל.
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
אבל הענין הוא שיש לא מעט אנשים שרוצים מעבר ליד אליהו בלי קשר להרחבת הדרייב אין. הם רוצים כבר עכשיו להביא את הילדים למשחקים ויש גם רבים שפשוט רוצים אפשרות לראות את הקבוצה. בלי קשר לדרייב אין.
אני מבין שחברי העמותה יקבעו (ואני ביניהם) אבל יש פה עוד אלפי אוהדים של הפועל שאני חושב גם עליהם.
אני מבין שחברי העמותה יקבעו (ואני ביניהם) אבל יש פה עוד אלפי אוהדים של הפועל שאני חושב גם עליהם.
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
אבל ברגע שעופר מציג לציבור שהתרחיש על הפרק הוא מעבר תמורת שיפוץ הדרייב אין, אז שיפוץ הדרייב אין הוא הכרח ואם הוא לא יתממש זה בגדר הטעייה (שלא נגיד רמאות) של האנשים כדי שיצביעו תמורת המעבר.רדנקו כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 17:20 אבל הענין הוא שיש לו מעט אנשים שרוצים מעבר ליד אליהו בלי קשר להרחבת הדרייב אין. הם רוצים כבר עכשיו להביא את הילדים למשחקים ויש גם רבים שפשוט רוצים אפשרות לראות את הקבוצה. בלי קשר לדרייב אין.
אז הרצון של האנשים שרוצים לעבור ליד אליהו בכל מקרה הוא נחמד ולגיטימי, אבל הוא לא כל כך רלוונטי להצבעה שעל הפרק כרגע.
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
א. החשש של אנשי העמותה לא מעניין ולא אמור להשפיע פה על כלום. לכלל העמותה יש זכות להצביע על העניין הזה בין אם הוועד המנהל חושש ובין אם לאו. למעשה, יש לנו זכות להצביע על זה גם אם אין בכלל שיפוץ. הוועד המנהל יכול לכנס ישיבה ולהביע בפני חברי העמותה את החששות שלו, הוא גם יכול לדבר עם עופר ולנסות להשיג בטחונות כלשהם שהשיפוץ יתממש, אבל מה שהוא לא יכול לעשות זה למנוע מחברי העמותה להצביע על הסוגיה וזה מקור כל הבלאגן. כל השאר זה רעשי רקע.
ב. אני לא מסכים איתך וחושב שלאולטראס יש חלק עצום בעמדה שלקח הוועד המנהל, אבל גם אם זה נכון זה לא מבטל את התחושות של אנשים רבים בקהל ואפשר לראות את זה פה בפורום. לאנשים נמאס.
זה בדיחה לדבר על פילוג בקהל כשיש בו קבוצה אחת ששמה זין על כולם והרוב הדומם פשוט נאלץ לבלוע.
ב. אני לא מסכים איתך וחושב שלאולטראס יש חלק עצום בעמדה שלקח הוועד המנהל, אבל גם אם זה נכון זה לא מבטל את התחושות של אנשים רבים בקהל ואפשר לראות את זה פה בפורום. לאנשים נמאס.
זה בדיחה לדבר על פילוג בקהל כשיש בו קבוצה אחת ששמה זין על כולם והרוב הדומם פשוט נאלץ לבלוע.
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
היו הרבה נסיונות לפנות להנהלה כדי להביא את סוגיית יד אליהו להצבעה בלי קשר בכלל לשיפוץ, כולל של אחד המשתמשים פה בפורום. ההנהלה לא רצתה לשמוע על זה ונפנפה את כולם, אז עכשיו זה לא רלוונטי כי זו לא הסוגייה?Shacham כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 17:24אבל ברגע שעופר מציג לציבור שהתרחיש על הפרק הוא מעבר תמורת שיפוץ הדרייב אין, אז שיפוץ הדרייב אין הוא הכרח ואם הוא לא יתממש זה בגדר הטעייה (שלא נגיד רמאות) של האנשים כדי שיצביעו תמורת המעבר.רדנקו כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 17:20 אבל הענין הוא שיש לו מעט אנשים שרוצים מעבר ליד אליהו בלי קשר להרחבת הדרייב אין. הם רוצים כבר עכשיו להביא את הילדים למשחקים ויש גם רבים שפשוט רוצים אפשרות לראות את הקבוצה. בלי קשר לדרייב אין.
אז הרצון של האנשים שרוצים לעבור ליד אליהו בכל מקרה הוא נחמד ולגיטימי, אבל הוא לא כל כך רלוונטי להצבעה שעל הפרק כרגע.
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
הקלות שאנשים מזלזלים בכסף שעופר ינאי שם רק לטובת ההדמיות פשוט מרתיחה.
נראה לכם שהבנאדם שילם כסף מכיסו סתם? הוא רוצה להרחיב את הדרייב אין ואני מאמין לו הרבה יותר מלמתנגדים.
נראה לכם שהבנאדם שילם כסף מכיסו סתם? הוא רוצה להרחיב את הדרייב אין ואני מאמין לו הרבה יותר מלמתנגדים.