וולקאם יזן נסאר - האשכול הפוליטי

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

תא מרבוטא כתב: 09 אוקטובר 2024, 19:03
רווי כתב: 09 אוקטובר 2024, 18:25
פרימו לוי כתב: 09 אוקטובר 2024, 11:27 פה זה המקום לדבר על המעצר של המדריכה מטמרה? והארכת המעצר שלה על ידי בית המשפט? קצת מזכיר לי את הסיפור של יזן נסאר, במובן שהציבור היהודי בישראל הטרלל על כל הראש ואיבד את זה לגמרי, פשוט לא שפוי
מה הבעיה?
היא נעצרה על סרטון ריקוד בטיקטוק כולל צילום עם פלנלית על העיניים כאילו היא ראשונת הנוחבות
נשים בצד את זה שהיא פרסמה זעזוע וצער על חברת קיבוץ שנרצחה בפוסט אחר. נשים בצד שלא הוכח קשר בין הסרטון לטבח.
נניח שהטענה נכונה והיא חלאה שחגגה את 7.10
ראית פעם יהודי שנעצר על *הבעת שמחה* על רצח ערבים? לא מחבלים- ערבים?
על רצח ?
יש יהודים ששמחים על כל ידיעה של תאונת דרכים שנהרגים בה ערבים
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

פרימו לוי כתב: 09 אוקטובר 2024, 11:27 פה זה המקום לדבר על המעצר של המדריכה מטמרה? והארכת המעצר שלה על ידי בית המשפט? קצת מזכיר לי את הסיפור של יזן נסאר, במובן שהציבור היהודי בישראל הטרלל על כל הראש ואיבד את זה לגמרי, פשוט לא שפוי
מה הבעיה?
כן
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

בני12 כתב: 09 אוקטובר 2024, 19:36

מה הבעיה?
היא נעצרה על סרטון ריקוד בטיקטוק כולל צילום עם פלנלית על העיניים כאילו היא ראשונת הנוחבות
נשים בצד את זה שהיא פרסמה זעזוע וצער על חברת קיבוץ שנרצחה בפוסט אחר. נשים בצד שלא הוכח קשר בין הסרטון לטבח.
על רצח ?
נכון עדיף לחלק בקלאוות
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

רווי כתב: 09 אוקטובר 2024, 20:19

מה הבעיה?
כן
והנה הבסיס של להיות איש ימין: לשקר גם לעצמך וגם לאחרים.
אני בטוח שהוא מאמין לעצמו. ממש חי את השקר.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

מה הבעיה?
כן
בחיאת תביא מקור.
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

רווי כתב: 09 אוקטובר 2024, 20:20

על רצח ?
נכון עדיף לחלק בקלאוות
מזכיר שלא הוכח שהיא חגגה רצח יהודים. אם כבר- ההיפך.
וזה שיש ערבים חארות אומר שמוצדק להיות יהודי חרא?
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

תא מרבוטא כתב: 09 אוקטובר 2024, 22:06
כן
בחיאת תביא מקור.
אני. עוצר נערי גבעות. באיוש.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

תא מרבוטא כתב: 09 אוקטובר 2024, 22:08
על רצח ?
נכון עדיף לחלק בקלאוות
אין לי מושג מי "החוגגת" אבל הרצון שלכם תמיד לחפש מה חרא אצלנו בלי להבין בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל מי האויב מולך היא מביכה.
כל מי שרבע חשוד בהסתה לטרור או בתמיכה כזו או אחרת בימים אלו, שכוחות הביטחון יעשו כל מה שצריך. ירצחו אותך ביום שתוריד את הרגל מגז.
OMG עווופררר
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

רווי כתב: 09 אוקטובר 2024, 22:34

כן
בחיאת תביא מקור.
נערי גבעות נעצרו והושמו בתא מעצר על הבעת שמחה? לא על שריפת מכןניות/ידוי אבנים /גניבת כבשים וכו?
נערך לאחרונה על ידי תא מרבוטא ב 09 אוקטובר 2024, 22:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

רווי כתב: 09 אוקטובר 2024, 22:37
תא מרבוטא כתב: 09 אוקטובר 2024, 22:08

נכון עדיף לחלק בקלאוות
אין לי מושג מי "החוגגת" אבל הרצון שלכם תמיד לחפש מה חרא אצלנו בלי להבין בכלל בכלל בכלל בכלל בכלל מי האויב מולך היא מביכה.
כל מי שרבע חשוד בהסתה לטרור או בתמיכה כזו או אחרת בימים אלו, שכוחות הביטחון יעשו כל מה שצריך. ירצחו אותך ביום שתוריד את הרגל מגז.
לא יודע מי זה אנחנו וכו
יש חרא אצלנו ויש טוב אצלנו, יש צודק ויש עוול

להניח על אוטומט שאם ערבי נעצר הןא בטח אשם, זה פרופיילינג. זה מה שעשו אגב ליוצאי עדות המזרח בשנות ה60. עע מהומות ואדי סאליב.

אני בעד שיעצרו מי שיש בסיס להיותו טרוריסט- בתנאי ש1. יש בסיס 2. זה לא לפי מוצא אלא לפי התנהלות.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

תא מרבוטא כתב: 09 אוקטובר 2024, 22:51

בחיאת תביא מקור.
נערי גבעות נעצרו על הבעת שמחה? לא על שריפת מכןניות/ידוי אבנים /גניבת כבשים וכו?
אני לדוגמא עצרתי נערי גבעות בגבעת אסף בבינימין שעשו בלאגן בציר 60, צפרו וישבו על החלונות הרכב אחרי רצח של ילד ערבי. אבל עזוב אני שקרן ימני מטונף ומשיחי שחי בסרט והמדינה שלנו מתעללת בערבים חסרי ישע ויהודים אונסים ורוצחים פלסטינאים על בסיס שעתי ואל תיתן לי לעצור אותך. לכו תזדיינו עוכרי ישראל.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

יזן נאסר חף מפשע!! הוא היה הראשון לתרום לחיילים!
OMG עווופררר
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

רווי כתב: 09 אוקטובר 2024, 22:56
תא מרבוטא כתב: 09 אוקטובר 2024, 22:51

נערי גבעות נעצרו על הבעת שמחה? לא על שריפת מכןניות/ידוי אבנים /גניבת כבשים וכו?
אני לדוגמא עצרתי נערי גבעות בגבעת אסף בבינימין שעשו בלאגן בציר 60, צפרו וישבו על החלונות הרכב אחרי רצח של ילד ערבי. אבל עזוב אני שקרן ימני מטונף ומשיחי שחי בסרט והמדינה שלנו מתעללת בערבים חסרי ישע ויהודים אונסים ורוצחים פלסטינאים על בסיס שעתי ואל תיתן לי לעצור אותך. לכו תזדיינו עוכרי ישראל.
שמת לב ששוב החלטת שאני קורא לך שקרן כשמעולם לא קראתי?
אני חוזר ושואל שוב כי זו טענה רווחת פה לאפליה ואתה טוענת אחרת
עצרת נערי גבעות על הבעת שמחה- אזקת ושמת במעצר? כי אם כן זה חתיכת חידוש בשבילי
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

מה חידוש פה? שמשטרה עוצרת אנשים על פי המעשים שלהם ולא על פי הדת שלהם? בתור אחד שהיה לו קשר לגוף הזה תאמין לי שיש לי ביקורת מפה ועד שם על המשטרה אבל יהודים חוטפים מהם בדיוק כמו ערבים. אבל תמשיכו לטפח את הנרטיב שמתעללים פה בערבים בזמן שהם חיים יותר טוב מכמעט כל ערבי במדינות אחרות.. ואז משתינים עלינו וחוגגים טבח של חיות אדם.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

עשו בלגן בשטח (שזה אצל המתנחבלים בדרך כלל אומר לזרוק אבנים ולהרביץ ולשבור דברים) זה לא "הבעת שמחה" כמו לשים גיף של ריקוד בפייסבוק.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

רווי כתב: 10 אוקטובר 2024, 07:32 מה חידוש פה? שמשטרה עוצרת אנשים על פי המעשים שלהם ולא על פי הדת שלהם? בתור אחד שהיה לו קשר לגוף הזה תאמין לי שיש לי ביקורת מפה ועד שם על המשטרה אבל יהודים חוטפים מהם בדיוק כמו ערבים. אבל תמשיכו לטפח את הנרטיב שמתעללים פה בערבים בזמן שהם חיים יותר טוב מכמעט כל ערבי במדינות אחרות.. ואז משתינים עלינו וחוגגים טבח של חיות אדם.
1. אתה היית שוטר? ועצרת את נערי הגבעות כשוטר? או שמנעת מהם כחייל להביע שמחה בסושיאל? או סתם לשיר? (ולא, ליידות אבנים ולהפוך דןכנים ולרסס גרפיטי זו לא הבעת שמחה. זה ונדליזם)
2. המשטרה אלימה גם לחרדים, גם לאתיופים, גם לאןהדי כדורסל. בזה אני איתך.
אני לא מכיר אף מעצר משטרתי כולל פלנלית כלפי יהודי שהביע שמחה. אני גם בספק לגבי מעצר יהןדי שאשכרה עבר עבירה אבל אולי בזה אני טועה.

אני מוכן לתלות בבית תמונה של שימון מזרחי אם תובא בפניי הןכחה שמשטרה אשכרה עצרה ככה,כמו אותה בחורה מטמרה, יהודי על סרטון שמחה בסושיאל.
L.S
קיבל.ה  1029 לייקים

תא מרבוטא כתב: 10 אוקטובר 2024, 12:23
רווי כתב: 10 אוקטובר 2024, 07:32 מה חידוש פה? שמשטרה עוצרת אנשים על פי המעשים שלהם ולא על פי הדת שלהם? בתור אחד שהיה לו קשר לגוף הזה תאמין לי שיש לי ביקורת מפה ועד שם על המשטרה אבל יהודים חוטפים מהם בדיוק כמו ערבים. אבל תמשיכו לטפח את הנרטיב שמתעללים פה בערבים בזמן שהם חיים יותר טוב מכמעט כל ערבי במדינות אחרות.. ואז משתינים עלינו וחוגגים טבח של חיות אדם.
1. אתה היית שוטר? ועצרת את נערי הגבעות כשוטר? או שמנעת מהם כחייל להביע שמחה בסושיאל? או סתם לשיר? (ולא, ליידות אבנים ולהפוך דןכנים ולרסס גרפיטי זו לא הבעת שמחה. זה ונדליזם)
אני לא מכיר אף מעצר משטרתי כולל פלנלית כלפי יהודי שהביע שמחה. אני גם בספק לגבי מעצר יהןדי שאשכרה עבר עבירה אבל אולי בזה אני טועה.

אני מוכן לתלות בבית תמונה של שימון מזרחי אם תובא בפניי הןכחה שמשטרה אשכרה עצרה ככה,כמו אותה בחורה מטמרה, יהודי על סרטון שמחה בסושיאל.
האם אדם יהודי יכול להביע שמחה על מות פלסטינים בשטח הפלסטיני ללא מעצר? או לינץ'?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

האינטרנט הוא שטח יהודי? ולכן בטוח מלינץ'?
ראיתי מאות יהודים שמחים בפייסבוק על מות פעוטות ערבים ישראלים בתאונת דרכים. אף אחד לא נענש.
لا إله
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

L.S כתב: 10 אוקטובר 2024, 13:18
תא מרבוטא כתב: 10 אוקטובר 2024, 12:23

האם אדם יהודי יכול להביע שמחה על מות פלסטינים בשטח הפלסטיני ללא מעצר? או לינץ'?
ללא מעצר- עד כה לא השתכנעתי שיהודי יעצר על הבעת שמחה נטו על מות פלסתינים. אפילו על ונדליזם לא תמיד מגיבים, קל וחומר על הבעת שמחה.
ללא לינץ' אני מניח שזה תלוי אם הוא לבד בתוך המון פלסתיני או עם עוד אנשים חמושים. וזה בלי להתייחס לגןעל שבהבעת שמחה על מות פלסתינים חפים מפשע (בניגוד לשמחה על מות מחבל שאת זה אני לגמרי מבין, וזה גם לא יגרור מעצר).
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

D&3 כתב: 26 ספטמבר 2024, 14:49 במציאות כשבזמן אמת האום עדכן את הנתונים האלה, טקנובוי טען בתוקף שזה חרטא ולא היו דברים מעולם. עכשיו הוא משתמש בתיקון הזה כדי לגזלט על אמינות הנתונים של האום( זאת אומרת של החמאס, פשוט זרוע פחות שקרנית שלו).
בפעם הקודמת הם לא "תיקנו נתונים" אלא דיווחו על מספר ההרוגים **שזוהו** במקום על ההערכה.
מה שהיה חרטא היה הטענה "האו"ם מעריך עכשיו שמספר ההרוגים הוא רק חמישים אחוז ממה שהוא העריך לפני שבוע".
למרבה הפלא אותה טענה חוזרת שוב כעבור כמה חודשים, והפעם טוען הטענה אפילו לא טורח לנסות לגבות אותה במשהו (בפעם שעברה מי שטען את זה ניסה אבל התברר אז שהוא משווה תפוזים למלפפונים).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
שליחת תגובה