יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
219
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 279
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

רק הפועל כתב:אם בגלל העמותה לא ישפצו את הדרייב אין זה ייזכר לדראון עולם , הרס ברמה של הניסנובים וגיס חמישי
הרבה יותר גרוע מהניסנובים. מהתחלה הם היו על תנאי. בלי הרבה כסף , בלי חזון ועם ניהול שכונתי. אבל לפחות היתה תקווה שיבוא היום ויגיע רוכש אמיד, אולי כמו ספרא.

פה עלול להיות חורבן שכן כבר הגיע המיליארדר. עופר הציע להפוך את הפועל לשם גדול, השקיע מכיסו בתוך שנה מעל 100 מיליון שקל(!) ומוכן להשקיע עוד כסף כדי להרחיב לנו את האולם ולבנות סגל ליורוליג.
אם הוא יעזוב - לא יבוא אחר במקומו כי כולם יתרחקו מהעמותה והקהל הזה. לא תהיה תקווה. יהיו ניסנובים בדמות חברי ועד בעמותה וזרים של 80 אלף דולר לעונה.
נערך לאחרונה על ידי Charlie ב 05 אוקטובר 2024, 23:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

מילפורד כתב: 05 אוקטובר 2024, 22:56 אין הרבה מה לחדש.
מנסים למצוא דרך לעבוד יחד עם עופר אבל קשה כי לא נשאר לעמותה שום say במה שקורה במועדון.
תהיה הצבעה, ככל הנראה בעוד חודש וחצי בערך (אחרי שתנוסח שאלת ההצבעה , ייערך זום יותר כולל להסביר לקהל הרחב ועוד 30 יום נדרשים בתקנון).
הרבה התייחסות לסוגיה של איך מנהלים את היחסים בין עופר לעמותה מפה והלאה.
נשמע שרב מי שהגיע חושב שההתנהלות של עופר בעיתית.

1. האם היתה התייחסות לשינויים בדירקטוריון?
2. האם היתה התייחסות לזמינות של יד אליהו לאימונים?
יהלום14אדום
קיבל.ה  960 לייקים

מנסים למצוא דרך לעבוד יחד עם עופר אבל קשה כי לא נשאר לעמותה שום say במה שקורה במועדון.
תהיה הצבעה, ככל הנראה בעוד חודש וחצי בערך (אחרי שתנוסח שאלת ההצבעה , ייערך זום יותר כולל להסביר לקהל הרחב ועוד 30 יום נדרשים בתקנון).
ובעיקרון מאז שעופר נכנס וניתן לו הרוב בקבוצה לא אמור להיות לעמותה יותר מדי say. הבעיה שבמקום לנסות ללכת יד ביד ולנסות למצוא פיתרון עוד ביולי, הם הלכו ראש בראש ועכשיו מערכת היחסים הגיע למצב שהתקשורת פגומה.
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

מילפורד כתב: הרבה התייחסות לסוגיה של איך מנהלים את היחסים בין עופר לעמותה מפה והלאה.
אני בוחר לצטט את הקטע הזה מדברים,

כדי שהעמותה תדע איך לנהל את היחסים בינה לבין עופר, היא צריכה ראשית להגדיר מה התפקיד שלה בימים שיש בעלים יחיד, איפה היא באה עבור האוהדים? איך היא נכנסת לתמונה? מה תפקידה בעידן הזה? יכול להיות לה תפקיד מדהים.
כל עוד העמותה לא תעשה חושבים והגדרה מחדש היא תהיה מבולבלת בשגעון גדלות וערבול מקצועי, והדבר האחרון שהיא תדע זה איך לנהל את היחסים מול עופר ומולנו, אם היא לא תדע קודם מה המהות שלה עכשיו.

סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

יהלום14אדום כתב: 05 אוקטובר 2024, 23:29
ובעיקרון מאז שעופר נכנס וניתן לו הרוב בקבוצה לא אמור להיות לעמותה יותר מדי say. הבעיה שבמקום לנסות ללכת יד ביד ולנסות למצוא פיתרון עוד ביולי, הם הלכו ראש בראש ועכשיו מערכת היחסים הגיע למצב שהתקשורת פגומה.
ממה שאני מבין, הבעיה היא דווקא מכיוון עופר. שישבו איתו כמה פעמים מהעמותה/אולטראס ושמעו תוכניות והבטחות על ההתנהלות בהמשך, ובפועל הוא הלך בניגוד מה שתיאר ועשה מה שרוצה. שזה מותר לו מבחינה פורמלית כמובן. אבל יצר בעיה קשה של חוסר אמון שהביאה אותנו עד הלום.
שמעתי את זה כבר מכמה אנשים.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
ר.ש
קיבל.ה  420 לייקים

אותי מתסכל שאנחנו כבר שלושה חודשים על קוליז׳ן קורס שלא הצליחו למנוע. מבחינתי זה היה התפקיד של רמי - לנסות ולמצוא פתרון לשביעות רצונם של שני הצדדים.

הוא דיבר היום בשלוות נפש על זה שעופר יתייאש אם לא נעבור, או שהאולטראס יחרימו אם כן. זו בדיוק הבעיה שהיה צריך לפתור! ברור שאפשר להגיע בקלות לפתרון שלא מקובל על מי מהצדדים, בשביל זה לא היה צורך לחכות שלושה חודשים…

אני נגד החלטות נמהרות וחושב שהחיפזון מהשטן, אבל להגיד שדרוש עוד זמן למרות שההחלטה באוויר חודשים, ולמרות שיש החלטות שלא מאפשרות מסגרת זמנים נוחה - זה לעג לרש. ואם מחר יציעו לנו תוך 24 שעות להצטרף ליורוליג, גם נבקש זמן לחשוב?

אני נגד המעבר ליד אליהו, אבל ברגע שממילא צריכים לעבור לטובת שיפוץ הדרייב אין (שעליו כןלנו מסכימים), ובהיעדר חלופה אחרת - מה עוד אפשר לעשות? נשאר רק להתווכח על מתי עוברים ובהתקיים אילו תנאים.
רואה שחורות המקורי
ר.ש
קיבל.ה  420 לייקים

חרם של האולטראס הוא אסון, ועזיבה של ינאי היא אסון. לא צריך להכריע בין ״הניצים״ אלא לעשות הכל כדי שיסכימו.
ההבנה שדרוש ״מגשר״ בין רמי לעופר דיכאה אותי מאוד. אם זה המצב, המהמורה הבאה מעבר לפינה.
רואה שחורות המקורי
Matan
קיבל.ה  101 לייקים

ר.ש כתב: 05 אוקטובר 2024, 23:43 אותי מתסכל שאנחנו כבר שלושה חודשים על קוליז׳ן קורס שלא הצליחו למנוע. מבחינתי זה היה התפקיד של רמי - לנסות ולמצוא פתרון לשביעות רצונם של שני הצדדים.

הוא דיבר היום בשלוות נפש על זה שעופר יתייאש אם לא נעבור, או שהאולטראס יחרימו אם כן. זו בדיוק הבעיה שהיה צריך לפתור! ברור שאפשר להגיע בקלות לפתרון שלא מקובל על מי מהצדדים, בשביל זה לא היה צורך לחכות שלושה חודשים…

אני נגד החלטות נמהרות וחושב שהחיפזון מהשטן, אבל להגיד שדרוש עוד זמן למרות שההחלטה באוויר חודשים, ולמרות שיש החלטות שלא מאפשרות מסגרת זמנים נוחה - זה לעג לרש. ואם מחר יציעו לנו תוך 24 שעות להצטרף ליורוליג, גם נבקש זמן לחשוב?

אני נגד המעבר ליד אליהו, אבל ברגע שממילא צריכים לעבור לטובת שיפוץ הדרייב אין (שעליו כןלנו מסכימים), ובהיעדר חלופה אחרת - מה עוד אפשר לעשות? נשאר רק להתווכח על מתי עוברים ובהתקיים אילו תנאים.
צריך עוד קצת זמן בשביל להסכים על התנאים למעבר
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

הייתם צריכים להיות שם כדי לשמוע איך האולטראס התנפלו והשתוללו על מישהו שהעז לומר משהו נגדם.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

אני נשברתי והלכתי לפני הסוף.
אני לא מכיר את כל הפרטים אבל מה שאני מבין ממה שנאמר זה שהעמותה למעשה רוצה לפתוח את ההסכם שחתמו (וניסחו כנראה בצורה גרועה) עם עופר ולהתנות את ההצבעה בהבטחת המעמד של העמותה בתוך המבנה של הקבוצה.
הוסבר שהדיון היום נערך כדי לשמוע דעות לגבי סוג ההחלטה שיובא להצבעה בפני החברים.
מה שלי היה די ברור שאין כוונה להביא להצבעה את השאלה - לעבור ליד אליהו כן או לא אלא בכל מקרה להתנות את המעבר בתנאים כמו למשל שלב מסוים של התקדמות בנושא הרחבת הדרייב אין או משהו אחר.
בשולי הדברים הבנתי מאנשים בעמותה שהם טוענים שעופר הפר את ההסכם עם העמותה בכל דבר בערך, אבל אין לי שום דרך לדעת מי צודק ומי לא.
מה שאני יכול לומר זה שלדעתי הציפיה שעופר יקבל את ההצעה להביא את הנושא להצבעה רק אחרי שתהיה התקדמות בנושא הרחבת האולם היא עלבון לאינטיליגנציה. למה שמישהו ישקיע עשרות מיליונים רק כדי לגלות שהעמותה החליטה לא לעבור ליד אליהו?
כרגע הבנתי שהדברים בדרך לפיצוץ ואני מאוד מקווה שזה לא יקרה.

סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1477 לייקים

זה נשמע רע מאוד
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

גביזון כתב: 05 אוקטובר 2024, 23:31
מילפורד כתב: הרבה התייחסות לסוגיה של איך מנהלים את היחסים בין עופר לעמותה מפה והלאה.
אני בוחר לצטט את הקטע הזה מדברים,

כדי שהעמותה תדע איך לנהל את היחסים בינה לבין עופר, היא צריכה ראשית להגדיר מה התפקיד שלה בימים שיש בעלים יחיד, איפה היא באה עבור האוהדים? איך היא נכנסת לתמונה? מה תפקידה בעידן הזה? יכול להיות לה תפקיד מדהים.
כל עוד העמותה לא תעשה חושבים והגדרה מחדש היא תהיה מבולבלת בשגעון גדלות וערבול מקצועי, והדבר האחרון שהיא תדע זה איך לנהל את היחסים מול עופר ומולנו, אם היא לא תדע קודם מה המהות שלה עכשיו.
חד משמעית מה שהוגדר כנושא אותו צריך ללבן ולהסדיר גם פנימית בעמותה וגם מול עופר.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

הישיבת דירקטוריון ביום שלישי תהיה המבחן האמיתי לכולם האם יש איך להמשיך מפה ביחד או שאנחנו על מסלול פיצוץ.
מצד אחד, העמותה וחבריה צריכים להכיר בעבודה שכנראה נעבור לשחק ביד אליהו בשלב זה או אחר.
מצד שני, עופר צריך להבין שהוא צריך לתת זמן לתהליך הזה כי הוא לא פשוט וקל להרבה אנשים.
אם אחד מהצדדים לא יראה את הגמישות והסבלנות הזאת, נמשיך להיות קבוצה בתקציבים של 20-30 מיליון ש״ח בעונה שפעם בעשור מצליחה להרים קבוצה תחרותית.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

ר.ש כתב: 05 אוקטובר 2024, 23:45 חרם של האולטראס הוא אסון, ועזיבה של ינאי היא אסון. לא צריך להכריע בין ״הניצים״ אלא לעשות הכל כדי שיסכימו.
ההבנה שדרוש ״מגשר״ בין רמי לעופר דיכאה אותי מאוד. אם זה המצב, המהמורה הבאה מעבר לפינה.
חרם של האולטראס הוא אסון לאולטראס.
כי אם הקבוצה שלנו (שלנו!) תחליט שהיא לא צריכה את האנשים האלה שגורמים לה בעיקר לנזק אז נוכל להגיד סופית שהשתחררנו והם יישארו עם הדבר הזה ביד ויבינו שהם מאיימים על ריק. במה הם מנפנפים בדיוק?
אני בכלל בהלם שנותנים במה לאנשים שאיומים הם כלי הנשק היחיד שלהם. מהזה הטרוריזם הזה? אנחנו הרי תמיד טוענים שאנחנו שונים מהשאר לא? שאצלינו ויש הידברות, וסובלנות וכו'. פתאום שיטות איום נלקחות בחשבון?

אפשר במקום הצבעה על אולם, להעמיד קלפי ולהצביע:
1. עופר ינאי
2. אולטראס הפועל

מי שייבחר, איתו נתקדם.
יחד, רק יחד! :heart:
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

למה מי הם ומה הם עשו שהם צריכים לעמוד בשורה אחת עם בנאדם ששם פה 100 מליון שקל , זו בדיחה ?
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

אחר כך רואים פה כל מיני יצורים שרושמים שעופר צריך להירגע והם לא פחות ממנו , בדיחה
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 06 אוקטובר 2024, 10:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
Matan
קיבל.ה  101 לייקים

רדנקו כתב: 06 אוקטובר 2024, 00:11 אני נשברתי והלכתי לפני הסוף.
אני לא מכיר את כל הפרטים אבל מה שאני מבין ממה שנאמר זה שהעמותה למעשה רוצה לפתוח את ההסכם שחתמו (וניסחו כנראה בצורה גרועה) עם עופר ולהתנות את ההצבעה בהבטחת המעמד של העמותה בתוך המבנה של הקבוצה.
הוסבר שהדיון היום נערך כדי לשמוע דעות לגבי סוג ההחלטה שיובא להצבעה בפני החברים.
מה שלי היה די ברור שאין כוונה להביא להצבעה את השאלה - לעבור ליד אליהו כן או לא אלא בכל מקרה להתנות את המעבר בתנאים כמו למשל שלב מסוים של התקדמות בנושא הרחבת הדרייב אין או משהו אחר.
בשולי הדברים הבנתי מאנשים בעמותה שהם טוענים שעופר הפר את ההסכם עם העמותה בכל דבר בערך, אבל אין לי שום דרך לדעת מי צודק ומי לא.
מה שאני יכול לומר זה שלדעתי הציפיה שעופר יקבל את ההצעה להביא את הנושא להצבעה רק אחרי שתהיה התקדמות בנושא הרחבת האולם היא עלבון לאינטיליגנציה. למה שמישהו ישקיע עשרות מיליונים רק כדי לגלות שהעמותה החליטה לא לעבור ליד אליהו?
כרגע הבנתי שהדברים בדרך לפיצוץ ואני מאוד מקווה שזה לא יקרה.

הכוונה היא להביא להצבעה לפני ההתקדמות, אבל להצביע על נוסח מותנה. כלומר עופר יוכל לדעת שאם הוא מתקדם עם השיפוץ הוא יוכל לעבור ליד אליהו.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

גם זאת שערורייה לטעמי.
אני לא מכיר כמובן את ההסכם לעומק אבל אין לעמותה לדעתי סמכות להתנות תנאים.ובסופו של דבר כמו שכבר אמרתי - הם עשו הסכם רע ועכשיו הם מנסים לפתוח אותו מחדש באמצעות בתניית המעבר בתנאים שלא קיימים בהסכם שלהם וגם לחזק את מעמדם כתנאי לקיום ההצבעה.

Money
קיבל.ה  890 לייקים

תמיד מפתיע אותי כמה אנשים יכולים להיות כפוי טובה.
אם מישהו חושב שכל הסיפור הזה מהצד של העמותה והאולטרס זה על עקרונות ולא על משחקי כוח הוא טועה טעות מרה.
הבן אדם שם 2 מיליון שח על הדמיות וכל מיני דברים שיהיו ביד אליהו לפני שבכלל הדבר אושר. נשים בצד את כל העשרות מיליונים שהוא שם כדי לחזק את הקבוצה.
יש פה משחק כוח ואני בצד של מי שמנסה להיות בעד הקבוצה ולא בעד עצמו
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

ההכרעה כאן היא בין הסעיפים שניסח עופר במכתבו לבין שמירת כבודו של האולטראס (בכך שלא נשחק ביד אליהו) והבחירה בהחלט קשה ומייסרת.
די דומה למאבקי הכוח הפנימיים בלבנון.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

סה"כ כיף.
מראים לבן אדם קבלת פנים יפה על זה ששם 100 מיליון ש"ח, לא כולל קנסות,הדמיות,וחרא מול עיריית ת"א.
למה לא בעצם
קיבל.ה  58 לייקים

נשמע לי שרמי נקלע לסיטואציה קשה מאוד מול עופר, ואני חושש ששניהם טיפסו על עצים גבוהים מידי. הרבה הרבה טעויות נעשו וחבל שהעמותה ועופר לא התנהלו אחרת.
מבאס מאוד המצב הזה.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

כשעופר ילך והפועל כדורסל תחזור להיות קבוצה זבל עם 800 אוהדים מרגשים, כולם ידעו מי האנשים שהרסו אותה. והם ילכו לישון כל לילה עם הכאב הזה בבטן.
עצוב אבל כנראה שאנחנו הולכים לשם.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

ר.ש כתב: 05 אוקטובר 2024, 23:45 חרם של האולטראס הוא אסון, ועזיבה של ינאי היא אסון. לא צריך להכריע בין ״הניצים״ אלא לעשות הכל כדי שיסכימו.
כן ממש אותו אסון.
:bang:
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

מילפורד כתב: 06 אוקטובר 2024, 00:32 הישיבת דירקטוריון ביום שלישי תהיה המבחן האמיתי לכולם האם יש איך להמשיך מפה ביחד או שאנחנו על מסלול פיצוץ.
מצד אחד, העמותה וחבריה צריכים להכיר בעבודה שכנראה נעבור לשחק ביד אליהו בשלב זה או אחר.
מצד שני, עופר צריך להבין שהוא צריך לתת זמן לתהליך הזה כי הוא לא פשוט וקל להרבה אנשים.
אם אחד מהצדדים לא יראה את הגמישות והסבלנות הזאת, נמשיך להיות קבוצה בתקציבים של 20-30 מיליון ש״ח בעונה שפעם בעשור מצליחה להרים קבוצה תחרותית.
האולטראס זה כמו החרדים, כולנו צריכים להתחשב בהם אבל הם לא צריכים להתחשב באף אחד.

אם יש משהו שמעצבן אותי פה זה המסגור של כל האירוע כ"עופר נגד האולטראס". זה קשקוש.
עופר הוא בעלי הקבוצה. הוא החליט שהוא רוצה לעבור ליד אליהו כדי להגדיל את ההכנסות (נשים בצד רגע את הגדלת הדרייב אין) ולעמותה יש יכולת להטיל וטו על כך. סה טו.
לכאורה, הדבר המתבקש פה הוא להביא את העניין להצבעה של חברי העמותה, אלא שהאולטראס (והוועד המנהל בשליחותם) לא רוצים לקחת את הסיכון שההחלטה תעבור. אז הם מאיימים, ושולחים מסרים בתקשורת, ומורחים, וממסמסים.
בסוף, המסגור הזה שבו עופר נגד האולטראס (או אפילו עופר נגד אוהדי הפועל בחלק מהמקומות) משחק ישר לידיים של האולטראס. עופר בכלל לא צד פה. למען האמת, אפילו יד אליהו זה לא העניין פה. זה האולטראס נגד חברי העמותה.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

האדס כתב: 06 אוקטובר 2024, 10:11 כשעופר ילך והפועל כדורסל תחזור להיות קבוצה זבל עם 800 אוהדים מרגשים, כולם ידעו מי האנשים שהרסו אותה. והם ילכו לישון כל לילה עם הכאב הזה בבטן.
עצוב אבל כנראה שאנחנו הולכים לשם.
הם לא יכלו לישון עם שום כאב בטן כי לא אכפת להם. אם היה אכפת הם לא היו עושים את הבעיות האלה מלכתחילה , גיס חמישי
מייקל23
קיבל.ה  52 לייקים

הקבוצה נכבשה ע"י כמה עשרות "אוהדים" שרוצים להישאר בעמדות כח ובמינתם לשרוף את המועדון.
זאת הזדמנות מצויינות להחלחם בהם בכל הכוח ולהוקיא והלקיא אותם מכל עמדה שהיתה להם במועדון.
אין שום בעיה לשרוף את העונה הזאת ואפילו את הבאה העיקר להשתחרר מהעונש הזה.
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

קראתי את כל פוסטים מאמש, ולא ראיתי פוסט אחד אפילו שבו מישהו מטעם העמותה מסכם את הדיון, בעבר הרחוק אחרי האספות (בהדר יוסף..) היה יוצא סיכום של עיקרי הדברים.
יש ציבור גדול של אוהדים, הרבה מעבר לכ 500 (?) שהשתתפו אמש בדיון שהקבוצה בנפשם (גם אם הם לא חברים בעמותה, או מגיעים למשחקים..) ומעונינים לדעת מה קורה ומה עתיד להיות.
גילוי נאות:
1. בעבר היתי חבר עמותה והפסקתי כי דברים מסוימים לא נראו לי.
2. אני תומך במעבר למנורה-מבטחים, וחושב שעופר ינאי זאת הזדמנות של פעם בדור לחזור להיות קבוצת כדורסל מובילה (כפי שהינו עד סוף שנות ה 60, כשכל מיני עסקני הסתדרות גרמו לכך שנהייה ספורטיבית נחותים מהם). לגדל דור חדש של אוהדים שלא יתבישו להגיד "אני אוהד הפועל" בביהס, באונברסיטה, בצבא וכו, ולשבור את ההגמוניה של מכבי בעיר ובמדינה!
נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק ב 06 אוקטובר 2024, 10:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

הוקיץ' כתב: 06 אוקטובר 2024, 10:19
מילפורד כתב: 06 אוקטובר 2024, 00:32 הישיבת דירקטוריון ביום שלישי תהיה המבחן האמיתי לכולם האם יש איך להמשיך מפה ביחד או שאנחנו על מסלול פיצוץ.
האולטראס זה כמו החרדים, כולנו צריכים להתחשב בהם אבל הם לא צריכים להתחשב באף אחד.

אם יש משהו שמעצבן אותי פה זה המסגור של כל האירוע כ"עופר נגד האולטראס". זה קשקוש.
עופר הוא בעלי הקבוצה. הוא החליט שהוא רוצה לעבור ליד אליהו כדי להגדיל את ההכנסות (נשים בצד רגע את הגדלת הדרייב אין) ולעמותה יש יכולת להטיל וטו על כך. סה טו.
לכאורה, הדבר המתבקש פה הוא להביא את העניין להצבעה של חברי העמותה, אלא שהאולטראס (והוועד המנהל בשליחותם) לא רוצים לקחת את הסיכון שההחלטה תעבור. אז הם מאיימים, ושולחים מסרים בתקשורת, ומורחים, וממסמסים.
בסוף, המסגור הזה שבו עופר נגד האולטראס (או אפילו עופר נגד אוהדי הפועל בחלק מהמקומות) משחק ישר לידיים של האולטראס. עופר בכלל לא צד פה. למען האמת, אפילו יד אליהו זה לא העניין פה. זה האולטראס נגד חברי העמותה.
אני לא לגמרי מסכים איתך.
אני חושב שהעמותה כעמותה, כולל כל חבריה צריכים לעבור פה תהליך.
תקרא לזה שבעת שלבי האבל , זה אולי ישמע קיצוני לחלקינו , אבל בכל החלטה ו/או שינוי שבן אדם חווה הוא עובר את התהליכים האלה בצורה כזאת או אחרת.
אני חושב שיש הבנה , גם אצל הועד המנהל ואפילו אצל האולטראס מה יקרה בסופו של דבר, אבל צריך לתת זמן לתהליך פה…
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

מילפורד כתב: 06 אוקטובר 2024, 10:33

אני לא לגמרי מסכים איתך.
תקרא לזה שבעת שלבי האבל , זה אולי ישמע קיצוני לחלקינו , אבל בכל החלטה ו/או שינוי שבן אדם חווה הוא עובר את התהליכים האלה בצורה כזאת או אחרת.
אני חושב שיש הבנה , גם אצל הועד המנהל ואפילו אצל האולטראס מה יקרה בסופו של דבר, אבל צריך לתת זמן לתהליך פה…
סליחה, אבל על מה ולמה? למה בהם צריך להתחשב אבל בי, חבר עמותה ומנוי, לא צריך להתחשב?
חוצפה שאין כדוגמתה.
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

מילפורד כתב:

אני לא לגמרי מסכים איתך.
זמן?זמן??
מיוני לא היה להם מספיק זמן??
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

איפה אמרתי שלא צריך להחשב בך?
אם כבר , נהפוך הוא , אמרתי שהם צריכים להבין שהם במיעוט ושזה הדבר הנכון לעשות.
רק שצריך לתת זמן לתהליך לקרות.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

Nati כתב: 06 אוקטובר 2024, 10:48
מילפורד כתב:

אני לא לגמרי מסכים איתך.
זמן?זמן??
מיוני לא היה להם מספיק זמן??
אם לקחת את זה לאנלוגיה של אבל , שתתפלא אבל יש כאלה שזה ממש ככה בשבילם (ובתור אחד שבדיוק סיים שנת אבלות) אז לא , זה לא מספיק זמן.
ומצד שני , אם התהליך הזה ייקח עוד חודשיים ואפילו שלושה , אבל יסתיים בהסכמה יותר רחבה ומכילה , אז זה לא יהיה אסון.
ואני אומר את זה בתור אחד שהיה בעד המעבר ליד אליהו מהרגע הראשון גם בלי קשר לאם/מתי מתחילים לשפץ את הדרייב אין.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

אני רק שאלה
הדיונים הרשמיים בנושא יד אליהו/אולם חדש/שיפוץ הדרייב אין מתי החלו? יש מצב שביולי בכלל?
אני פשוט כל הזמן שומע שצריך עוד זמן ועוד זמן ועוד זמן.

אוטוטו נובמבר.

האשכול הזה אגב נפתח ביוני בכלל.
יחד, רק יחד! :heart:
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

מילפורד כתב: 06 אוקטובר 2024, 10:49 איפה אמרתי שלא צריך להחשב בך?
אם כבר , נהפוך הוא , אמרתי שהם צריכים להבין שהם במיעוט ושזה הדבר הנכון לעשות.
רק שצריך לתת זמן לתהליך לקרות.
איך ההתחשבות בי באה לידי ביטוי? בזה שיביאו עוד חודש וחצי להצבעה משהו שהיה צריך לעלות להצבעה מזמן (ועוד לא ראינו את הניסוח, יש לי הרגשה שגם שם יהיו אוצרות)?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2370 לייקים

ההתחשבות בך תבוא לידי ביטוי בזה שבסופו של דבר (אני מקוה) העמדה שלך היא זאת שתתקבל.

אבהיר את זה, אם תהיה הצבעה, והרוב יכריע לעבור , ואכן נשחק משחקי בית ביד אליהו.
זה יהיה מעצבן שלא עשינו את זה יותר מהר, אבל חצי שנה לפה או לשם פחות חשובה לי, אם ההבדל בין חצי שנה לפה או לשם היה לטובת השלמת תהליכים והסכמה יותר רחבה למהלך (מישהו אמר מהפיכה משפטית?).
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

אם זה יקרה זאת לא תהיה התחשבות, זה מה שהרוב החליט.
אני לא מצפה שיעקמו חוקים לטובתי או שידפקו אנשים אחרים, אני רק מצפה שנושא כל כך קריטי יעלה להצבעת העמותה ואני לא רואה בזה שום התחשבות.
לצערי, בדומה לחברי מרכז ליכוד, חברי האולטראס משתמשים בכוח האלקטורלי שלהם כדי להשפיע על החלטות הוועד המנהל. לקרוא לזה התחשבות מצד מישהו זה לעשות צחוק מעבודה.

ומצחיק שבחרת להשוות למהפכה המשפטית. גם שם הבעיה לא הייתה קשורה לזמן או להסכמה רחבה.
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

מילפורד כתב:

אני לא לגמרי מסכים איתך.
איזה זמן איזה תהליך.. מה יקרה בזמן הזה? יש פה קנאות דתית זה לא משהו שאפשר לפתור בהגיון.
כל הדיבור על "ההתנהלות של עופר" וצורך בזמן, קהילה וכן עסק/לא עסק אלה אמירות שמכסות על עמדה שהיא מלכתחילה לא רציונלית ואין אפשרות לשכנע ולשנות אותה בטיעונים רציונליים.
כל מה שיש זו מריחת זמן ובלבולי מח על גישור פערים ושיח פורה ומפרה, כשבשורה התחתונה לא יקום ולא יהיה.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

אנשים פה שולחים אטת הדרייב אין להריסה ושיפוץ עכשיו לאיזה 4 שנים בשם מה בדיוק?
מה בדיוק מבטיח לכם שינאי נשאר פה עוד X זמן?
מה מונע תסריט בו ינאי עוזב בעוד נניח שנה או שנתיים, ואנחנו נשארים עם מנורה ודרייב אין הרוס?
מה ייתן לנו אולם של 10,000 מקומות ביום שינאי יעזוב?

אנשים מוכנים לשרוף הכל (דרייב אין שהוא אחלה אולם עבורינו) בשם איזה חלום שאוטוטו אנחנו אולימפיאקוס.

יאללה מנורה, יאללה להרוס את הדרייב אין, יאללה אולם 10,000 אלף.
חכו שניה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

טכנית לארז כתב: 06 אוקטובר 2024, 13:07 אנשים פה שולחים אטת הדרייב אין להריסה ושיפוץ עכשיו לאיזה 4 שנים בשם מה בדיוק?
מה בדיוק מבטיח לכם שינאי נשאר פה עוד X זמן?
מה מונע תסריט בו ינאי עוזב בעוד נניח שנה או שנתיים, ואנחנו נשארים עם מנורה ודרייב אין הרוס?
מה ייתן לנו אולם של 10,000 מקומות ביום שינאי יעזוב?

אנשים מוכנים לשרוף הכל (דרייב אין שהוא אחלה אולם עבורינו) בשם איזה חלום שאוטוטו אנחנו אולימפיאקוס.

יאללה מנורה, יאללה להרוס את הדרייב אין, יאללה אולם 10,000 אלף.
חכו שניה.
הלו אתה הפועל תל אביב לא הפועל כפר סבא , עלק מה ייתן לנו אולם של 10000 ביום שינאי יעזוב
שליחת תגובה