איפה בניון עשה טעויות שהןא דפקט מקצועי?dino כתב: ↑26 ספטמבר 2024, 10:19 ס5
במקביל להכנות למשחקים, במועדון ממשיכים בחיפושים אחר מנהל מקצועי. בגזרת הישראלים, האופציה של יוסי בניון עדיין על הפרק, אך כרגע המגעים מולו הוקפאו אחרי שהובן כי ציפיות השכר שלו גבוהות בהרבה מאלה שבמועדון האדום ציפו להן. בשבועות
נחמד שמה שהוביל להקפאה זה עניין החיסכון ולא דפקטיות מקצועית
אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
קח בערבון מוגבל כל דבר שנרשם בתקשורת הישראליתdino כתב: ↑26 ספטמבר 2024, 10:19 ס5
במקביל להכנות למשחקים, במועדון ממשיכים בחיפושים אחר מנהל מקצועי. בגזרת הישראלים, האופציה של יוסי בניון עדיין על הפרק, אך כרגע המגעים מולו הוקפאו אחרי שהובן כי ציפיות השכר שלו גבוהות בהרבה מאלה שבמועדון האדום ציפו להן. בשבועות
נחמד שמה שהוביל להקפאה זה עניין החיסכון ולא דפקטיות מקצועית
-
- קיבל.ה 2466 לייקים
יפה
אפשר גם להביא את תן קח, שנראה שלא יסיים את העונה כמאמן שם.
https://www.transfermarkt.co.uk/luke-fe ... ner/128664
- מילפורד
- קיבל.ה 2370 לייקים
רק אני רואה בתמונה הזאת את אבי נוסבאום?
- Red Wolf
- קיבל.ה 841 לייקים
מעדיף את דדאס בכדורגלdino כתב: ↑04 אוקטובר 2024, 17:42 יפה
-
- קיבל.ה 976 לייקים
-
- קיבל.ה 12 לייקים
לפי צנציפר, אחד משני המועדים הרלוונטים הוא מנהל הסקאוטינג של אקדמיית מנצ'סטר יונייטד.
זה רציני, כי בניגוד לבוגרים אקדמיית מנצ'סטר יונייטד ברמה גבוהה מאוד.
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... /bkxolvpa0
ה-U18 לקח בצורה משכנעת את אליפות אנגליה.
ובשנתיים האחרונות ייצרה טלנטים ברמה אירופאית לבוגרים. כמו מיינו שבגיל 18 משחק בנבחרת (של הבוגרים, כמובן). האקדמיה, כמובן, אינה אחראית שטן האח לא יודע מהחיים שלו.
זה רציני, כי בניגוד לבוגרים אקדמיית מנצ'סטר יונייטד ברמה גבוהה מאוד.
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... /bkxolvpa0
ה-U18 לקח בצורה משכנעת את אליפות אנגליה.
ובשנתיים האחרונות ייצרה טלנטים ברמה אירופאית לבוגרים. כמו מיינו שבגיל 18 משחק בנבחרת (של הבוגרים, כמובן). האקדמיה, כמובן, אינה אחראית שטן האח לא יודע מהחיים שלו.
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1335 לייקים
אסור קירחים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 177 לייקים
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
- Carajo
- קיבל.ה 335 לייקים
מדובר פה בחן סול רק ממנצ׳סטר יונייטד, כן?
איש מקצוע שמעולם לא התעסק בבוגרים, אפילו לא היה ראש האקדמיה, היה הסקאוט הראשי של האקדמיה של מנצ׳סטר יונייטד…
אולי אני טועה, אבל זה לא איש מקצוע שהייתי אומר בינגו
איש מקצוע שמעולם לא התעסק בבוגרים, אפילו לא היה ראש האקדמיה, היה הסקאוט הראשי של האקדמיה של מנצ׳סטר יונייטד…
אולי אני טועה, אבל זה לא איש מקצוע שהייתי אומר בינגו
-
- קיבל.ה 2466 לייקים
לא בינגו, אבל כן בא ממקום מקצועי בכמה דרגות יותר ממה שיש לכדורזבל המקומי שלנו להציע
מניח שגם כדי להתקבל לגוב שלו שם, הוא צריך להוכיח עצמו במה שעוסק הרבה יותר ממה שחן סול היה צריך להוכיח את יכולותיו שיתלבשו על התפקיד
-
- קיבל.ה 12 לייקים
אם יגיע - הצלחה מדהימה.
מקצועית, אנשים התבלבלו ותפקיד בכיר באקדמיה מהשורה הראשונה ברמה אנגלית שווה לנו מעל ומעבר. נראה לכם שהיו נותנים בקלות (או, בכלל) את התפקיד שלו לישראלי ?
אם נצליח יוכל להביא גם "שאריות" של אקדמיית מנצ'סטר יונייטד. עד רמת שורטירה שהוא ברמת על לליגת העל.
יגיע, מן הסתם, בזכות שכר גבוה ומלים מרוממות על עתיד המועדון תחת ספרא. (אירופה). דמוי איביץ'.
קודם נראה שיגיע.
מקצועית, אנשים התבלבלו ותפקיד בכיר באקדמיה מהשורה הראשונה ברמה אנגלית שווה לנו מעל ומעבר. נראה לכם שהיו נותנים בקלות (או, בכלל) את התפקיד שלו לישראלי ?
אם נצליח יוכל להביא גם "שאריות" של אקדמיית מנצ'סטר יונייטד. עד רמת שורטירה שהוא ברמת על לליגת העל.
יגיע, מן הסתם, בזכות שכר גבוה ומלים מרוממות על עתיד המועדון תחת ספרא. (אירופה). דמוי איביץ'.
קודם נראה שיגיע.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
לא יודע אם הקירח יגיע או לא.
אבל יש מנכל
ומכוונים למנהל מקצועי הרמה קצת יותר גבוהה מאסי רחמים ויוסי בניון. אני מתחיל להתעודד.
נקווה לטוב
אבל יש מנכל
ומכוונים למנהל מקצועי הרמה קצת יותר גבוהה מאסי רחמים ויוסי בניון. אני מתחיל להתעודד.
נקווה לטוב
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2466 לייקים
מואיז ספרא, בנו של אדמונד ספרא, בעלי הפועל ת"א, פעיל מאוד ברשתות החברתיות בכל הנוגע להפועל ת"א, אולם היום, הוא סיפק פוסט לא שגרתי, דווקא על נבחרת ישראל. בנו בן ה-18 של הבעלים האדומים מסיבה לא ברורה כתב פוסט חריג ברשתות: "איך הנבחרת הלאומית תנצח אם רקע דתי נראה כמו הפקטור החשוב ביותר בקביעת מי מוזמן? אנחנו חייבים להיות יותר טובים".
בסגל הנוכחי של נבחרת ישראל יש שני ספורטאים ישראלים-ערבים - ענאן חלאיילי ומוחמד אבו פאני, והם בעלי תפקיד משמעותי ברוטציה של רן בן שמעון, כך שכוונת הפוסט לא ברורה. מעניין יהיה לעקוב לגבי אחרי התבטאויות נוספות שלו בנושא.
בסגל הנוכחי של נבחרת ישראל יש שני ספורטאים ישראלים-ערבים - ענאן חלאיילי ומוחמד אבו פאני, והם בעלי תפקיד משמעותי ברוטציה של רן בן שמעון, כך שכוונת הפוסט לא ברורה. מעניין יהיה לעקוב לגבי אחרי התבטאויות נוספות שלו בנושא.
-
- קיבל.ה 303 לייקים
מריח לי שיש לנו פה איזה ורסיה אמריקאית של יאיר נתניהו
ילד, סתום תפה וgo get wasted עם החברים בקולג.
ילד, סתום תפה וgo get wasted עם החברים בקולג.
-
- קיבל.ה 180 לייקים
שמישהו יעשה מצווה ויפרוץ לטוויטר של עופר ינאי ומויז
יעשה רק טוב להפועל
אלוהים כמה שהאנשים האלה אוהבים לקשקש חלאסססס
יעשה רק טוב להפועל
אלוהים כמה שהאנשים האלה אוהבים לקשקש חלאסססס
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
פוסט סבבה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
בהתחלה לא אהבתי.
אבל אם זה מעצבן את כולם אני מתחיל לאהוב את ההטרלות האלה
אבל אם זה מעצבן את כולם אני מתחיל לאהוב את ההטרלות האלה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
למה הטרלות? הוא צודק.
לא קצת מוזר שעדיין לא ראינו את הפנים שלהם בלייב לפחות?
-
- קיבל.ה 214 לייקים
כל הערבים מוזמנים חופשי לנבחרת, קפטן הנחברת היה ערבי אבל רק השמן קציצה העצלן הזה שגם רב עם כל העולם
רק אותו המאמן ( וכל המאמנים הקודמים ) לא מזמינים בגלל שהוא ערבי
אני מתחיל לחשוב שהתגובות שלך זה בשביל לבדוק את העירנות שלנו
* ומואיז מתגלה כמאותר מחשבתית ובגרותית
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
אוי אני עכשיו אחשוב כמה פעמים לפני שאני כותב משהו כדי שההוא מפעם לא יחשוב שאני בודק עירנות.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אם זה מה שיגרום לך לחשוב לפני שאתה כותב... מוכן להיות אשםטכנית לארז כתב: ↑10 אוקטובר 2024, 16:43 אוי אני עכשיו אחשוב כמה פעמים לפני שאני כותב משהו כדי שההוא מפעם לא יחשוב שאני בודק עירנות.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 2466 לייקים
מתוך ראיון טרי עם עופר ינאי
"ספרא איש יקר, הוא נמצא בשלב שהייתי בו בשנה שהייתי מאחורי הקלעים שלא הכירו אותי בכלל. הוא מתקדם כבר ואמר שהוא יתקדם עם המנכ"ל, הוא בונה כוורת. דיברתי איתו ארוכות על האסטרטגיה, אני חושב שהאתגר בכדורגל פשוט בהרבה מהאתגר בסל. אמרתי שאני חושב שאם יצליח לעלות השנה, אסטרטגיה אגרסיבית בשנה הראשונה תשרת אותו. הוא צריך להגיע לאירופה וזה יביא לו כסף. בסוף הוא אדם לעצמו וצריך להחליט בעצמו. אעמוד לרשותו במה שצריך. אני לא רוצה לבטל את הצד המתנגד. אני בגלל שהשקעתי כל כך הרבה בקבוצה השנה ובגלל שאני רוצה להשקיע עוד הרבה כדי להפוך את הפועל למועדון גדול, מקווה מאוד שהדבר הזה יתקבל בצורה חיובית"
"ספרא איש יקר, הוא נמצא בשלב שהייתי בו בשנה שהייתי מאחורי הקלעים שלא הכירו אותי בכלל. הוא מתקדם כבר ואמר שהוא יתקדם עם המנכ"ל, הוא בונה כוורת. דיברתי איתו ארוכות על האסטרטגיה, אני חושב שהאתגר בכדורגל פשוט בהרבה מהאתגר בסל. אמרתי שאני חושב שאם יצליח לעלות השנה, אסטרטגיה אגרסיבית בשנה הראשונה תשרת אותו. הוא צריך להגיע לאירופה וזה יביא לו כסף. בסוף הוא אדם לעצמו וצריך להחליט בעצמו. אעמוד לרשותו במה שצריך. אני לא רוצה לבטל את הצד המתנגד. אני בגלל שהשקעתי כל כך הרבה בקבוצה השנה ובגלל שאני רוצה להשקיע עוד הרבה כדי להפוך את הפועל למועדון גדול, מקווה מאוד שהדבר הזה יתקבל בצורה חיובית"
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
אם הוא חושב שהאתגר בכדורגל פשוט בהרבה מהאתגר בסל אז אין לו שמץ של מושג בכדורגל.dino כתב: ↑10 אוקטובר 2024, 23:24 מתוך ראיון טרי עם עופר ינאי
-
- קיבל.ה 2466 לייקים
נראה לי שאולי הוא מתכוון שיש יותר אפשרות ריאלית להגיע לאזור רווחי כלכלית באירופה במסגרות של האירופאית והקונפרנסרדפוקס כתב: ↑10 אוקטובר 2024, 23:29אם הוא חושב שהאתגר בכדורגל פשוט בהרבה מהאתגר בסל אז אין לו שמץ של מושג בכדורגל.dino כתב: ↑10 אוקטובר 2024, 23:24 מתוך ראיון טרי עם עופר ינאי
מניח שבכדורסל חוץ מהיורוליג אין משהו רווחי
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
האתגר יותר פשוט כי פה אין סוגיה על לעבור לאולם / אצטדיון גדול יותר , בכדורסל זה משהו שקורה ועשויי לפרק אותנו יכול להיות שהתכוון לזה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
כי היורוליג זה מועדון סגור כביכול.dino כתב: ↑10 אוקטובר 2024, 23:37נראה לי שאולי הוא מתכוון שיש יותר אפשרות ריאלית להגיע לאזור רווחי כלכלית באירופה במסגרות של האירופאית והקונפרנסרדפוקס כתב: ↑10 אוקטובר 2024, 23:29אם הוא חושב שהאתגר בכדורגל פשוט בהרבה מהאתגר בסל אז אין לו שמץ של מושג בכדורגל.dino כתב: ↑10 אוקטובר 2024, 23:24 מתוך ראיון טרי עם עופר ינאי
מניח שבכדורסל חוץ מהיורוליג אין משהו רווחי
אבל במציאות הסיכוי של הפועל סל להיכנס ליורוליג גבוה מהסיכוי של הפועל רגל לעלות ליגה -> לסיים במקום שמוביל לאירופה -> להעפיל לשלב בתים כלא מדורגת -> לעשות את זה באופן קבוע.
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
אבל זה רק כי יש לך בסל בעלים שמשקיע בצורה מטורפת. וגם איתו רוב הסיכויים שאף אחד לא יכניס אותך ליורוליג אלא אם תזכה ליורוקאפ.רדפוקס כתב: ↑11 אוקטובר 2024, 00:11כי היורוליג זה מועדון סגור כביכול.
אבל במציאות הסיכוי של הפועל סל להיכנס ליורוליג גבוה מהסיכוי של הפועל רגל לעלות ליגה -> לסיים במקום שמוביל לאירופה -> להעפיל לשלב בתים כלא מדורגת -> לעשות את זה באופן קבוע.
עם בעלים בכדורגל שמשקיע כמו עופר ינאי זה עניין של זמן עד שהיינו חוזרים לאירופה.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
עופר איש יקר.dino כתב: ↑10 אוקטובר 2024, 23:24 מתוך ראיון טרי עם עופר ינאי
לפעמים צריך את האדם הזה שיהיה הראשון להתגש בקיר. אין מה לעשות.
זה כואב, זה יכאב, אבל בסוף זה ישתחרר.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2466 לייקים
מויז תכינו את עצמכם לעוד עונה בלאומית
-
- קיבל.ה 1774 לייקים
לקראת העונה הבאה,מדברים על נסיון של להחזיר כמה שיותר בנים הביתה.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
-
- קיבל.ה 177 לייקים