יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
219
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 279
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

בלי מעבר ליד אליהו, לא רק שהיכל שלמה לא ישופץ, ינאי יחפש אקזיט מהפועל
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

לאוהדים צריך להיות ברור:
רוצים להיות קבוצת צמרת אז בעל המאה הוא בעל הדעה.
לא רוצים? תחזרו להיות קבוצת בינונית עם 1000 איש מקסימום בדרייב אין.
מי שלא עשה או יעשה חברות בעמותה שלא יקטר אח"כ.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

מילפורד כתב: 02 אוקטובר 2024, 22:07
Adom_Adom כתב: 02 אוקטובר 2024, 18:07
סעיף 7. אומר בפשטות, אין יד אליהו השנה, אין שיפוץ לדרייב אין.
מן הסתם , הקבוצה לא יכולה גם לארח בדרייב אין וגם שיהיה שיפוץ אז יד אליהו האופציה היחידה כי אין אולם אחר
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

הפועל כתב: 02 אוקטובר 2024, 23:08 יכול להיות. אבל זה משהו שצריך לדבר עליו לא בצורה כ"כ פומבית ולעומתית כמו שהגענו עכשיו. כשמציבים אולטימטום, זה לא שיח.
ואני לא צופה הרבה טוב אם דברים ימשיכו להתנהל ככה. גם אם עופר "ינצח" בסיבוב הזה.
זה יכול להיות נצחון פירוס בסופו של דבר.
מישהו מנע מהעמותה לנהל על זה שיח בארבעת החודשים האחרונים?
עופר הבין שבועד המנהל מנצלים אותו וזה שהוא הוריד מההתבטאויות שלו והועד מנצל את זה להמשיך למרוח את הזמן.
גם השיחה בשבת היא כי הופעל לחץ על ההנהלה.
אם זה היה תלוי בהם לא היה שום שיח גם עכשיו
היו מסתפקים ב"לא יקרה" של שאקו
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1335 לייקים

זאת נקודה חשובה, כי יש כאלה שמרגישים לא נוח עם הדחיפות שבה הכל קורה ורוצים להבין ולהשתכנע.
אבל יש כאלה שטוענים שיד אליהו לא בא בחשבון,
זאת בעיה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

הפועל כתב:
Asafasraf כתב: 02 אוקטובר 2024, 22:11
רדנקו כתב:ינאי שוב עושה טעות גדולה בדרך שבה הוא פועל ומציג את הדברים.

Sent from my NE2215 using Tapatalk
אני אשמח להסבר למה.
לדעתי, נתן ועושה הרבה מעבר למה שנדרש. מאוד מקווה שלא יקרה לנו מקרה מאיר שמיר והפועל פתח תקווה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
מבלי להתייחס בכלל לנושא צודק או לא - הוא שם אקדח על השולחן באופן פומבי. אף אחד לא אוהב להיכנע לאיומים, על אחת כמה וכמה פומביים. גם עופר אגב אני בטוח שלא, ואני די בטוח שגם זאת אחת הסיבות למעשה שהגענו למצב הנוכחי.
אני חושב שהאקדח כבר היה השולחן ודווקא מהצד שמתנגד.

Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

El dudernio כתב:
רדנקו כתב:ינאי שוב עושה טעות גדולה בדרך שבה הוא פועל ומציג את הדברים.

אני אשמח להסבר למה.
לדעתי, נתן ועושה הרבה מעבר למה שנדרש. מאוד מקווה שלא יקרה לנו מקרה מאיר שמיר והפועל פתח תקווה.

כי הוא מציב לעמותה / חברים אקדח לרקה.
לא ככה יתקבלו כאן החלטות.
כמה עוד אפשר למרוח את סוגיית ההיכל? נראה שאנשים עושים הכל כדי שלא תהיה הצבעה.
אני רוצה ומעוניין בהפועל חזקה ותחרותית ואם בשביל זה נצטרך לנדוד להיכל העירוני לכמה עונות, אני אבלע כדור נגד בחילה לפני הכניסה לשם, אבל אדע שהקבוצה שאני אוהד בדרך הנכונה ובדרך לייצר לעצמה הכנסות הרבה יותר גבוהות ממה שהיה עד היום.

רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

מייחל ליום שבוו נדבר כבר יותר על ענינים מקצועיים פה מאשר איזה היכל נשחק , מעייף כבר (בתקווה שזה יהיה יד אליהו כמובן )
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

Asafasraf כתב:
El dudernio כתב:
אני אשמח להסבר למה.

אני רוצה ומעוניין בהפועל חזקה ותחרותית ואם בשביל זה נצטרך לנדוד להיכל העירוני לכמה עונות, אני אבלע כדור נגד בחילה לפני הכניסה לשם, אבל אדע שהקבוצה שאני אוהד בדרך הנכונה ובדרך לייצר לעצמה הכנסות הרבה יותר גבוהות ממה שהיה עד היום.

אני מסכים. שלא יהיה ספק. אני חושב שכשיש כזה ביקוש לכרטיסים ומנויים היינו צריכים לעבור בתחילת השנה ליד אליהו. למרות שאני מתעב את המקום.
אבל לטעמי דרך האיומים עושה למטרה נזק.

בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

רדנקו כתב: 03 אוקטובר 2024, 00:32
Asafasraf כתב:
El dudernio כתב:

אני מסכים. שלא יהיה ספק. אני חושב שכשיש כזה ביקוש לכרטיסים ומנויים היינו צריכים לעבור בתחילת השנה ליד אליהו. למרות שאני מתעב את המקום.

כזכור לך, הראשונים שאיימו היו האולטראס
אלון1
קיבל.ה  129 לייקים

תגידו
במידה ונעבור ליד אליהו והאולטראס יחרימו(חרא של החלטה שלהם) במיוחד לאור העובדה שבונים לנו אולם ככל הנראה על חשבון הדרייב אין ואין באמת אופציות ריאליות אחרות כרגע
חולון למה לא? מישהו יודע?
למשחקי החוץ של הקבוצה הם מתכוונים להגיע?
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

אלון1 כתב:תגידו
במידה ונעבור ליד אליהו והאולטראס יחרימו(חרא של החלטה שלהם) במיוחד לאור העובדה שבונים לנו אולם ככל הנראה על חשבון הדרייב אין ואין באמת אופציות ריאליות אחרות כרגע
חולון למה לא? מישהו יודע?
למשחקי החוץ של הקבוצה הם מתכוונים להגיע?
חולון לא רלוונטי כי ראש העיר שלהם לא מעוניין.
למשחקי החוץ האולטראס מתכוונים להגיע, ואם אתה שואל אותי, גם לעשות נזקים בכוונה.

סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

סומך כתב: 03 אוקטובר 2024, 00:17 זאת נקודה חשובה, כי יש כאלה שמרגישים לא נוח עם הדחיפות שבה הכל קורה ורוצים להבין ולהשתכנע.
זאת בעיה.
לגבי הדחיפות, חשוב להבין מה ההסכם של ינאי עם העמותה אומר.
העמותה לא מחליטה איפה משחקים, זה החלטה של הנהלת המועדון, ואפשר להעביר את זה לכל מקום ובכל רגע, לשיקולם.
אם ההנהלה רוצה להעביר ליד אליהו, לעמותה יש זכות ווטו על הנושא. זה הכל.
זה אומר שטכנית ינאי יכול מחר להודיע על מעבר, והעמותה תצטרך להודיע האם היא מפעילה את זכות הווטו או לא.
הוא לא עשה את זה, עבר לא מעט זמן, כמה חודשים, מאז שעניין הרצון לעבור נהפך לפומבי, כמה חודשים שההנהלה יכלה להודיע על המעבר, אבל רצו לתת זמן לדון על הנושא קודם. העמותה לא קידמה שום דיון ציבורי על זה במשך כל הזמן הזה. אז פתאום מרגיש שזה דחוף, שמזיזים ממש מהר, אבל זה לא המצב. היה המון זמן להבין מה דעת הקהל, מה הדרישות בשביל אישור או דחייה וכו׳, ודחו הכל לרגע האחרון.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

תקראו את המכתב שלו.
הוא כתב במפורש שהוא זימן את הדריקטוריון בשמיני לאוקטובר בכדי לקבל את ההחלטה הזאת.
זה לו״ז בעייתי לטעמי כי הרי ההחלטה לא תתקבל במוצאי שבת, הכי הרבה שיתקבל במוצ״ש זה האם לקיים הצבעה בנושא ואת זה לא נספיק לעשות עד השמיני, מה שאומר שלא תהיה ברירה אלה להטיל וטו על ההחלטה הזאת.
ואז נראה מה יהיה, לא נשמע שטוב.
מקוה שתהיה איזשהי הארכה למועד הזה.

לגבי אקדח לרקה ומי מחזיק אותו למי, זה תגובה הגיונית וברורה להרגיש ככה כשאתה מקבל אולטימטום.
יחד עם זאת, האולטימטום פה ברור והגיוני, אי אפשר לצפות מבן אדם להשקיע מאות מיליוני שקלים מכספו מבלי שתנאי המינימום שלו להשקעה הזאת מתקיים.
על כן, לטעמי זה חשוב שהוא מבהיר את הנקודה הזאת ולפני האסיפה בשבת כדי שכולנו נבין את זה.
חשוב להבין פה, שמי שחשב שיש זמן עד שיתחילו העובדות ובינתיים לשחק בדרייב אין, הבן אדם צריך להוציא 25 מיליון רק על שלב התיכנון, אי אפשר לצפות שיעשה את זה בלי לקבל מהקהל את מה שהוא מבקש.

אני חייב להדגיש את ההבדל בסיטואציה לבין כל פעם אחרת בעבר שהתבקשנו לשחק ביד אליהו, יש פה פוטנציאל לשינוי מהיסוד של העתיד של המועדון הזה בעלות של כמה שנים לשחק במקום שאנחנו לא אוהבים.
אנחנו חייבים לילדים שלנו ונהיה דרמטי גם לנכדים שלנו שיזכו לאהוד מועדון הישגי ומצליח לפחות לנסות את זה.
אם נעבור ליד אליהו, ואז נראה את עופר ממסמס את עיניין השיפוץ , אז אפשר יהיה לכעוס עליו, ובצדק.
כרגע, אפילו אם קיים הסיכון הזה שעופר עובד על כולנו , ההזדמנות שעומדת בפנינו מספיק גדולה כדי לקחת את הסיכון הזה.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1110 לייקים

ההתנהלות של עופר בעייתית בהמון מובנים, ספציפית לגבי המעבר ליד אליהו ההאשמה על המצב הזה היא 100 אחוז העמותה. היתה צריכה להיות הצבעה חמש דקות אחרי ש4000 איש רכשו שמירת מקום ביד אליהו, וזה היה לפני חודשים. זה ברור לכולם שההתנהלות של הועד המנהל של העמותה מאז נועדה לטרפד הצבעה וזה מהלך הכי כוחני שיש.
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

בני12 כתב: 03 אוקטובר 2024, 00:37
Asafasraf כתב: כמה עוד אפשר למרוח את סוגיית ההיכל? נראה שאנשים עושים הכל כדי שלא תהיה הצבעה.

האקדח נשלף במערכה הראשונה ולא על ידי העמותה.

אתה לא יכול לבנות על דעת עצמך קבוצת חלומות בעלות של 70 מליון ואז להגיד אם אתם רוצים שזה ימשך תוותרו על הנכסים שלכם...

דר"א הייתי כרגע שוקל 2 אפשרויות.
1. אישור זמני של העמותה לשחק רק השנה ביד אליהו.. כלומר לשמור את זכות הווטו לשנים הבאות.

2. הסעות מסודרות, אפשר בנדל עם המנוי, לארנה.
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

תוותרו על הנכסים שלכם? הוא משפץ לנו את האולם הביתי כדי שנוכל להיות בליגה של הגדולים.
על איזה נכסים אנחנו מוותרים? העמותה הזו הופכת מיום ליום למפא״י 2 בהתנהלות שלה, כשהיו״ר שלה לא מסוגל להילחם בעשבים השוטים שיש לנו.

Tals2000
קיבל.ה  70 לייקים

זה אמנם לא קשור באופן ישיר, אבל ההמשך עם המאמן הזה ועם איך שהקבוצה נראית, אני חושש שיד אליהו יהיה ריק ברוב המשחקים.
אין מה לעשות, בסוף האקסטרה אוהדים באים עם הצלחות.
אז גם עופר צריך לראות את התמונה ולעשות מעשה גם בתחום הזה ולהחליף את המאמן, כי אין שום עקומת לימוד וממשיכים לשחק בשיטה שרואים שלא מתאימה לשחקנים.

אם משחק באולם חצי ריק ברוב המשחקים, באמת נאבד את ייתרון הבית החם כמו שהמתנגדים חוששים וכבר בהצבעה יהיו כאלה שיראו את חוסר ההצלחה וחוסר החשק למלא את האולם (ולממש את ההרשמה למנויי) ויצביעו נגד מעבר למרות שהיה בעד/מתנדנדים.

אגב, ברור שמה שעומד על הפרק גדול מזה ואין ברירה אלא לעבור, כי אחרת עופר לא ייגש לקול הקורא וזה יהיה אל חזור מבחינת שיפוץ והגדלת האולם, אבל כן, כל האווירה המקצועית בקבוצה תשפיע על תוצאות ההצבעה
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

red in blood כתב: 03 אוקטובר 2024, 06:20
סומך כתב: 03 אוקטובר 2024, 00:17 זאת נקודה חשובה, כי יש כאלה שמרגישים לא נוח עם הדחיפות שבה הכל קורה ורוצים להבין ולהשתכנע.
זאת בעיה.
לגבי הדחיפות, חשוב להבין מה ההסכם של ינאי עם העמותה אומר.
העמותה לא מחליטה איפה משחקים, זה החלטה של הנהלת המועדון, ואפשר להעביר את זה לכל מקום ובכל רגע, לשיקולם.
אם ההנהלה רוצה להעביר ליד אליהו, לעמותה יש זכות ווטו על הנושא. זה הכל.
זה אומר שטכנית ינאי יכול מחר להודיע על מעבר, והעמותה תצטרך להודיע האם היא מפעילה את זכות הווטו או לא.
הוא לא עשה את זה, עבר לא מעט זמן, כמה חודשים, מאז שעניין הרצון לעבור נהפך לפומבי, כמה חודשים שההנהלה יכלה להודיע על המעבר, אבל רצו לתת זמן לדון על הנושא קודם. העמותה לא קידמה שום דיון ציבורי על זה במשך כל הזמן הזה. אז פתאום מרגיש שזה דחוף, שמזיזים ממש מהר, אבל זה לא המצב. היה המון זמן להבין מה דעת הקהל, מה הדרישות בשביל אישור או דחייה וכו׳, ודחו הכל לרגע האחרון.
יש לעמותה זכות וטו מיידית? גם ללא הצבעה?
אם מגייסים מספיק חתימות אפשר לחייב את העמותה לערוך הצבעה בנושא?
Tals2000
קיבל.ה  70 לייקים

Tals2000 כתב: 03 אוקטובר 2024, 09:19 זה אמנם לא קשור באופן ישיר, אבל ההמשך עם המאמן הזה ועם איך שהקבוצה נראית, אני חושש שיד אליהו יהיה ריק ברוב המשחקים.
אין מה לעשות, בסוף האקסטרה אוהדים באים עם הצלחות.
אז גם עופר צריך לראות את התמונה ולעשות מעשה גם בתחום הזה ולהחליף את המאמן, כי אין שום עקומת לימוד וממשיכים לשחק בשיטה שרואים שלא מתאימה לשחקנים.

אם משחק באולם חצי ריק ברוב המשחקים, באמת נאבד את ייתרון הבית החם כמו שהמתנגדים חוששים וכבר בהצבעה יהיו כאלה שיראו את חוסר ההצלחה וחוסר החשק למלא את האולם (ולממש את ההרשמה למנויי) ויצביעו נגד מעבר למרות שהיו בעד/מתנדנדים.

אגב, ברור שמה שעומד על הפרק גדול מזה ואין ברירה אלא לעבור, כי אחרת עופר לא ייגש לקול הקורא וזה יהיה אל חזור מבחינת שיפוץ והגדלת האולם, אבל כן, כל האווירה המקצועית בקבוצה תשפיע על תוצאות ההצבעה
אורי
קיבל.ה  114 לייקים

אני חושב שפתרון טוב יכול להיות להתחיל את העונה בדרייב אין ולעבור ליד אליהו כשהשיפוצים באמת מתחילים.

ברור לכולם שיקח כמה חודשים עד שהשיפוצים באמת יתחילו, אני חושב שזה יעזור להרבה אנשים שחוששים להבין סופית שהדרייב אין באמת הולך לשיפוצים ואין ברירה אחרת וגם בתקווה שאולי אולי המצב ישתפר ואיכשהו משחקים באירופה יחזרו לארץ.

או אולי אפילו לעבור לחולון לתקופה הזאת אם זה אפשרי (עופר כתב במכתב שחולון יכול להיות פתרון למספר משחקים ותקופה זמנית קצרה, אולי זה יכול לעבוד).
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

מילפורד כתב: 03 אוקטובר 2024, 07:27 תקראו את המכתב שלו.
הוא כתב במפורש שהוא זימן את הדריקטוריון בשמיני לאוקטובר בכדי לקבל את ההחלטה הזאת.
זה לו״ז בעייתי לטעמי כי הרי ההחלטה לא תתקבל במוצאי שבת, הכי הרבה שיתקבל במוצ״ש זה האם לקיים הצבעה בנושא ואת זה לא נספיק לעשות עד השמיני, מה שאומר שלא תהיה ברירה אלה להטיל וטו על ההחלטה הזאת.
ואז נראה מה יהיה, לא נשמע שטוב.
מקוה שתהיה איזשהי הארכה למועד הזה.
עופר מבקש מיולי שיהיה דיון על כך בעמותה.
לא הוא מנע את זה
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

El dudernio כתב: 03 אוקטובר 2024, 08:46
רדנקו כתב: 03 אוקטובר 2024, 00:32 אני מסכים. שלא יהיה ספק. אני חושב שכשיש כזה ביקוש לכרטיסים ומנויים היינו צריכים לעבור בתחילת השנה ליד אליהו. למרות שאני מתעב את המקום.

אתה לא יכול לבנות על דעת עצמך קבוצת חלומות בעלות של 70 מליון ואז להגיד אם אתם רוצים שזה ימשך תוותרו על הנכסים שלכם...

1. אישור זמני של העמותה לשחק רק השנה ביד אליהו.. כלומר לשמור את זכות הווטו לשנים הבאות.

2. 6000 איש, 120 אוטובוסים, 70-80 אלף ש"ח לכל משחק.
אתה מממן ? האולטראס ?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

Asafasraf כתב: כמה עוד אפשר למרוח את סוגיית ההיכל? נראה שאנשים עושים הכל כדי שלא תהיה הצבעה.

ממה שאני מבין מאחורי הקלעים הוא התנהל במנותק בכל הנושא הזה, בלי להקשיב לאנשים מהקהל והעמותה. זה נשמע לי גם הגיוני, כי ככה נראית ההתנהלות שלו באופן כללי בחודשים האחרונים.
ההתנהגות הלעומתית של האולטראס נובעת גם מכך שדי הציבו עובדה בנושא המעבר. כל ההתנהלות של עופר בנושא הזה היתה אולי צודקת, אבל לא חכמה.
ובתור ראש המועדון שמנווט קהילה ענקית (כמו שהוא כל הזמן מדגיש בעצמו) האחריות להתנהל יותר בחוכמה היא קודם כל עליו.
אם יהיה פיצוץ ו/או יעזוב, הפועל תפסיד. אבל אי אפשר לחשוב על עצמך כמו קורבן כשאתה פאקינג עומד בראש המערכת. כמו שכבר אמרתי בעבר, זה סוג של ביביזם. האחריות היא קודם כל עליו לדעת לנווט במציאות מורכבת, ולא לספר סיפורים איך כולם לא נותנים לו לנצח.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Adom_Adom
קיבל.ה  275 לייקים

הפועל כתב: 03 אוקטובר 2024, 11:19
רדנקו כתב: 03 אוקטובר 2024, 00:32 אני מסכים. שלא יהיה ספק. אני חושב שכשיש כזה ביקוש לכרטיסים ומנויים היינו צריכים לעבור בתחילת השנה ליד אליהו. למרות שאני מתעב את המקום.

ממה שאני מבין מאחורי הקלעים הוא התנהל במנותק בכל הנושא הזה, בלי להקשיב לאנשים מהקהל והעמותה. זה נשמע לי גם הגיוני, כי ככה נראית ההתנהלות שלו באופן כללי בחודשים האחרונים.
ההתנהגות הלעומתית של האולטראס נובעת גם מכך שדי הציבו עובדה בנושא המעבר. כל ההתנהלות של עופר בנושא הזה היתה אולי צודקת, אבל לא חכמה.
ובתור ראש המועדון שמנווט קהילה ענקית (כמו שהוא כל הזמן מדגיש בעצמו) האחריות להתנהל יותר בחוכמה היא קודם כל עליו.
אם יהיה פיצוץ ו/או יעזוב, הפועל תפסיד. אבל אי אפשר לחשוב על עצמך כמו קורבן כשאתה פאקינג עומד בראש המערכת. כמו שכבר אמרתי בעבר, זה סוג של ביביזם. האחריות היא קודם כל עליו לדעת לנווט במציאות מורכבת, ולא לספר סיפורים איך כולם לא נותנים לו לנצח.
בוא תסביר איך אתה מצפה שיתנהל? מדבריך נשמע שאתה מצפה שהוא ישים את הכסף אבל את ההחלטות יקבלו רק במשותף שמה לעשות בחיים הדברים לא עובדים ככה, זכותו של בעל הבית שמחזיק ברוב האחוזים ושם את רוב הכסף לקבל לפעמים החלטות לבד ובטח להביא את האנשים שלו למערכת, איך זה פוגע במועדון? זה אולי פוגע באגו של כמה אנשים ולא יותר.
אתה גם אומר על האולטראס, לא משנה איזה התנהלות הייתה בנושא הם היו מפרסמים הודעת התנגדות למעבר.
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

העימות מול האולטראס צפוי כבר שנים. רק שרמי וחים פחדנים מדי או מסכימים עם התנהלותם.
כשעופר נכנס הוא כנראה חשב שכשהם יבינו שהוא מקדם את הפועל הם יתיישרו או לפחות יפסיקו להזיק
הוא התבדה.
כשזה היה רדיוס או קנס פה ושם אז הקהל הרחב עוד הכיל את זה.
כיום כשהם הפכו להיות נזק משמעותי, הקהל הרחב לגמרי נגדם.
ר.ש
קיבל.ה  420 לייקים

1. הרעיון לעבור לחולון עד שהשיפוץ יהיה ודאי הוא לא רע בעיניי (בתקווה שהאולטראס יסכימו).
2. גם הרעיון לאשר את המעבר ליד אליהו לשנה בלבד הוא רעיון טוב שאמור להרגיע מעט את החששות ולהשאיר לעמותה מרחב תמרון לתיקון טעויות אם חלילה יידרש.

שניהם כנראה לא יהיו מקובלים על מי מהצדדים, אבל זה הכיוון הנכון בעיניי - פתרון ביניים.
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

Adom_Adom כתב: 03 אוקטובר 2024, 11:37

בוא תסביר איך אתה מצפה שיתנהל? מדבריך נשמע שאתה מצפה שהוא ישים את הכסף אבל את ההחלטות יקבלו רק במשותף שמה לעשות בחיים הדברים לא עובדים ככה, זכותו של בעל הבית שמחזיק ברוב האחוזים ושם את רוב הכסף לקבל לפעמים החלטות לבד ובטח להביא את האנשים שלו למערכת, איך זה פוגע במועדון? זה אולי פוגע באגו של כמה אנשים ולא יותר.
אתה גם אומר על האולטראס, לא משנה איזה התנהלות הייתה בנושא הם היו מפרסמים הודעת התנגדות למעבר.
הייתי מצפה שיתנהל מאחורי הקלעים קודם כל, ולא בטויטר והנחתות. שלא נראה שזה מה שעשה.
שיפעל בשיתוף פעולה עם רמי, הקהל הרחב והאולטראס כדי לבנות את המהלך ולעשות אותו במשותף עם העמותה.
שיראה מאמץ רציני, כנה ושקוף למצוא חלופות, ולא מהלכי ראווה לא רציניים בדיעבד של "הנה שלחתי ווצאפ לחולון ואמרו לא"
שיתחיל לגלגל מהלך כזה לפחות שנה מראש, ולא להודיע בתחילת הקיץ שאוטוטו עוברים וככה גם לאפשר לקהל להתבשל, ויאפשר גם לנושא האולם החדש שייבנה להפוך לרציני ולא כמו שזה נראה עכשיו מין תוכנית אד-הוק שמשתנה מרגע לרגע בתגובה ללחצים ולא ברור מה הסיכוי שלה באמת לצאת לפועל ומתי
שיחשוב טוב טוב אלף פעם אם הזמן הנכון למעבר הוא בדיוק בעונה שבכלל לא משחקים פה בגביעי אירופה, ואפילו לא ברור כמה משחקים עם קהל יהיו בליגה

בינתים כאמור עופר יוצא אולי צודק, אבל ממש לא חכם. אולי גם אם היה עושה הכל נכון התוצאה היתה אותו דבר. אני אישית מאמין שלא, שעם יותר פתיחות ושקיפות, והתייעצות והפעלת האנשים הנכונים אפשר היה לכל הפחות לרכך מאד את ההתנגדות, ולחזק מאדאת התחושה שאכן מדובר במעבר זמני בלית ברירה אחרי שמוצו כל האופציות ולקראת מעבר לדרייב אין גדול ומשופץ.

כנראה שבעסקים הסגנון הזה של "לנוע מהר ולשבור דברים" עובד לו. קטונתי. כשאתה עומד בראש קהילה גדולה וותיקה בעל המאה הוא לא אוטומטית בעל הדעה. צריך הרבה יותר התנהלות מחושבת ולעשות פוליטיקה פנימית. לשפוך עוד כסף ולהיכנס לעימותים אולי יביא מבחינה טכנית את התוצאה הרצויה. אבל זאת לא הדרך האופטימלית להתנהל וזה יכול בקלות להוות סוג של נצחון פירוס.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

אורי כתב: 03 אוקטובר 2024, 10:51 אני חושב שפתרון טוב יכול להיות להתחיל את העונה בדרייב אין ולעבור ליד אליהו כשהשיפוצים באמת מתחילים.

ברור לכולם שיקח כמה חודשים עד שהשיפוצים באמת יתחילו, אני חושב שזה יעזור להרבה אנשים שחוששים להבין סופית שהדרייב אין באמת הולך לשיפוצים ואין ברירה אחרת וגם בתקווה שאולי אולי המצב ישתפר ואיכשהו משחקים באירופה יחזרו לארץ.

או אולי אפילו לעבור לחולון לתקופה הזאת אם זה אפשרי (עופר כתב במכתב שחולון יכול להיות פתרון למספר משחקים ותקופה זמנית קצרה, אולי זה יכול לעבוד).
אין אופציה כזאת, ומדגיש שוב כי זאת אולי הנקודה הכי חשובה שעופר ניסה להבהיר במכתב שלו.
מעבר ליד אליהו הוא תנאי הכרחי מבחינתו כדי לגשת אל הקול קורא, ואפשר להבין למה.
אם לא נודיע לו בזמן שאנחנו מוכנים למעבר, לא יהיה שיפוץ.
בקיצור, אם פותחים את השנה בדרייב אין, גם מסיימים אותה בדרייב אין ולא נקבל אולם יותר גדול גם בעתיד (וכנראה שגם לא נראה יותר קבוצה בסדר גדול שיש לנו השנה).
Adom_Adom
קיבל.ה  275 לייקים

הפועל כתב: 03 אוקטובר 2024, 12:12
Adom_Adom כתב: 03 אוקטובר 2024, 11:37
הייתי מצפה שיתנהל מאחורי הקלעים קודם כל, ולא בטויטר והנחתות. שלא נראה שזה מה שעשה.
שיפעל בשיתוף פעולה עם רמי, הקהל הרחב והאולטראס כדי לבנות את המהלך ולעשות אותו במשותף עם העמותה.
שיראה מאמץ רציני, כנה ושקוף למצוא חלופות, ולא מהלכי ראווה לא רציניים בדיעבד של "הנה שלחתי ווצאפ לחולון ואמרו לא"
שיתחיל לגלגל מהלך כזה לפחות שנה מראש, ולא להודיע בתחילת הקיץ שאוטוטו עוברים וככה גם לאפשר לקהל להתבשל, ויאפשר גם לנושא האולם החדש שייבנה להפוך לרציני ולא כמו שזה נראה עכשיו מין תוכנית אד-הוק שמשתנה מרגע לרגע בתגובה ללחצים ולא ברור מה הסיכוי שלה באמת לצאת לפועל ומתי
שיחשוב טוב טוב אלף פעם אם הזמן הנכון למעבר הוא בדיוק בעונה שבכלל לא משחקים פה בגביעי אירופה, ואפילו לא ברור כמה משחקים עם קהל יהיו בליגה

בינתים כאמור עופר יוצא אולי צודק, אבל ממש לא חכם. אולי גם אם היה עושה הכל נכון התוצאה היתה אותו דבר. אני אישית מאמין שלא, שעם יותר פתיחות ושקיפות, והתייעצות והפעלת האנשים הנכונים אפשר היה לכל הפחות לרכך מאד את ההתנגדות, ולחזק מאדאת התחושה שאכן מדובר במעבר זמני בלית ברירה אחרי שמוצו כל האופציות ולקראת מעבר לדרייב אין גדול ומשופץ.

כנראה שבעסקים הסגנון הזה של "לנוע מהר ולשבור דברים" עובד לו. קטונתי. כשאתה עומד בראש קהילה גדולה וותיקה בעל המאה הוא לא אוטומטית בעל הדעה. צריך הרבה יותר התנהלות מחושבת ולעשות פוליטיקה פנימית. לשפוך עוד כסף ולהיכנס לעימותים אולי יביא מבחינה טכנית את התוצאה הרצויה. אבל זאת לא הדרך האופטימלית להתנהל וזה יכול בקלות להוות סוג של נצחון פירוס.
כתבתי פה באיזה נושא לפני חודשיים שנראה שיש חלק מהקהל שרוצה לעשות 50 50 עם עופר, שעופר ישים את הכסף אבל הם יקבלו את ההחלטות, אולי אנחנו רואים את העולם בצורה שונה לגמרי,
דווקא שהוא כותב בטוויטר ומשקף קצת לקהל את דעותיו זה לא לרעתו, אפשר להתווכח על ההתנהלות ואיך שהדברים נכתבים אבל יש גם בעלי בית שפשוט היו עושים את המהלך בצורה דורסנית בלי לראות ימינה ושמאלה ובלי לכתוב ובטח לא לענות לאוהדים ברשתות החברתיות.
הוא נותן מזמנו ועונה לאוהדים פעם אחרי פעם בטוויטר, זה רע?
אתה שוכח שיש כאן צד שני שלא בדיוק "צדיק" למה העמותה לא כינסה ישיבה כבר לפני לחודשיים? למה רמי והועד המנהל לא ינסו לדבר עם ראש עיירית חולון ולהביא חלופה ליד אליהו? הם יכלו להציג את זה בישיבת עמותה שהנה מהצד שלהם יש חלופה, יש כאן צד שרק שם תמרור עצור ואין כניסה וזהו.
דבר נוסף אנחנו כקהל וגם כחברי עמותה חייב שיהיו קווים אדומים ברורים, יד אליהו ממש לא צריך להיות קו אדום, צריך לזכור שיש פה בעלים ששם 70 מיליון שקל מכיסו האישי בשנתיים, רוצה להביא אותנו לצמרת, לבנות אולם ראוי ולא תפקידנו "לחנך" אותו
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

בעל המאה ובעל השליטה הוא גם בעל הדעה בכל מקום. גם בספורט מקצועני שבו כסף הוא שם המשחק.
אם מחוייבים להביא להצבעה אז שיעשו את זה. אם לא , מועדון הכדורסל הזה יישאר עם כמה מאות אוהדים פעילים ואולם קטן עם אווירת משחק אימון.
זו המציאות האלטרנטיבית שרצוי להפנים.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 03 אוקטובר 2024, 13:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

El dudernio כתב:

נכסים??
תגיד אתה צוחק?

ודי,מספיק כבר עם השטות של ירושלים,שחוץ ממך אף אחד אפילו לא חושב בכיוון הזה.
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

דרך אגב, הטייטל של המפגש בשבת השתנה לאסיפת עמותה
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

לא נראה לי שרשמית זה אפשרי , צריך להודיע חודש מראש נדמה לי בשביל אסיפה מן המניין.
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

Nati כתב: 03 אוקטובר 2024, 13:09
El dudernio כתב:

נכסים??
תגיד אתה צוחק?

1. כן נכסים. זה הדבר היחיד שנשאר לעמותה שהוא שווה ערך.

2. זה שרק אני מדבר לכיוון הזה לא הופך את זה לשטות. אגיד את זה בצורה פשוטה לא חושב שאם יש עכשיו הצבעה יותר מ 60% תומכים במעבר ולא אתפלא אם בכלל יהיה רב נגד, ולכן זה סיכון מיותר שכל תוצאה שתהיה יפגע בקבוצה. הפתרון לכן הוא פשוט, ארנה עם הסעות... בגדול נראה לי שאין בעיה להגיע להסכם עם אחת מחברות האוטובוסים על שטח פרסום + מחיר נסיעה סימל, ואולי אפילו לסבסד אותו במנוי, למשל מנוי רגיל בארנה 1000, מנוי עם נסיעה 1400, זה ישרת גם את הרצון של עופר להגדלת "הכנסות".
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

לא נראה לי שאתה קולט בכלל כמה מנותק מהמציאות זה מה שאתה כותב.
אבל אתה מוזמן להגיע מחר לאסיפה ולהציע את זה כפיתרון.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1335 לייקים

El dudernio כתב: 03 אוקטובר 2024, 15:38
Nati כתב: 03 אוקטובר 2024, 13:09
El dudernio כתב:

נכסים??
תגיד אתה צוחק?

1. כן נכסים. זה הדבר היחיד שנשאר לעמותה שהוא שווה ערך.

2. זה שרק אני מדבר לכיוון הזה לא הופך את זה לשטות. אגיד את זה בצורה פשוטה לא חושב שאם יש עכשיו הצבעה יותר מ 60% תומכים במעבר ולא אתפלא אם בכלל יהיה רב נגד, ולכן זה סיכון מיותר שכל תוצאה שתהיה יפגע בקבוצה. הפתרון לכן הוא פשוט, ארנה עם הסעות... בגדול נראה לי שאין בעיה להגיע להסכם עם אחת מחברות האוטובוסים על שטח פרסום + מחיר נסיעה סימל, ואולי אפילו לסבסד אותו במנוי, למשל מנוי רגיל בארנה 1000, מנוי עם נסיעה 1400, זה ישרת גם את הרצון של עופר להגדלת "הכנסות".
אתה על גבול ההזייה
אני אוהב מאוד את הפועל אבל לא ברמה של לפנות 5-6 שעות מינימום, באמצע השבוע בשביל לראות משחק.
יש ילדים, עבודה, אתה לא בכיוון בכלל
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
למה לא בעצם
קיבל.ה  58 לייקים

אני חושב ש1 זאת הפשרה הכי הגיונית שכל הצדדים יוכלו להסכים עליה, מעין הצבעה שנתית של העמותה לגבי האולם בו נשחק בעונה הבאה. ארנה לא רלבנטי בשום אופן, אין מצב שאנשים עושים מנוי לאולם שנמצא שעתיים נסיעה לכל כיוון, גם אם הם לא צריכים לנהוג.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

מצטער אבל הדעה של מי ששופך פה סכומים כאלה הרבה ורוצה לקדם את הקבוצה צריכה להיות הרבה יותר חשובה מאוהדים כאלה ואחרים , הם חייבים לשים את האגו שלהם בצד כי הם אמורים להיות פה לטובת הקבוצה ולא לטובתם האישית , בסוף לעופר יש את הכסף ולהם אין
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

למה אנחנו צריכים לדון על החרא הזה כל כך הרבה לעזאזל? יש במעבר כזה רק טוב לקבוצה ואשכרה החשש היחיד שיש לנו זה "אוהדים " שלנו כביכול , פשוט הזויי
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 03 אוקטובר 2024, 22:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
שליחת תגובה