יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
219
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 279
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

Red Wolf כתב:אני מסכים שההדמייה הזאת מראה אולם דיי מוזר ואני בספק שהוא יהיה משהו ברמה טובה
להשאיר יציע אחד רגיל נמוך ואת כל שאר האולם גבוהה עם 3 קומות בינהם תאי צפיה זה מוזר ולא מכיר שום אולם כזה בעולם (אשמח לראות אם יש משהו דומה, ברצינות)
דווקא הענין של היציע הוא נתון שכנראה אי אפשר להתווכח איתו. זה כתוב בקול הקורא. אין לי מושג למה זה ככה. אולי יש כוונה לבנות מעל היציע את התאים או שטח ציבורי כלשהו.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3111 לייקים

רדנקו כתב:
Red Wolf כתב:אני מסכים שההדמייה הזאת מראה אולם דיי מוזר ואני בספק שהוא יהיה משהו ברמה טובה
להשאיר יציע אחד רגיל נמוך ואת כל שאר האולם גבוהה עם 3 קומות בינהם תאי צפיה זה מוזר ולא מכיר שום אולם כזה בעולם (אשמח לראות אם יש משהו דומה, ברצינות)
דווקא הענין של היציע הוא נתון שכנראה אי אפשר להתווכח איתו. זה כתוב בקול הקורא. אין לי מושג למה זה ככה. אולי יש כוונה לבנות מעל היציע את התאים או שטח ציבורי כלשהו.

לפי כל מיני שמועות יהיו שם משרדי האולם או אולם אימונים משהו כזה, אין לי מושג

Sent from my 22101320G using Tapatalk

למה לא בעצם
קיבל.ה  58 לייקים

דווקא אני מרגיש שהקיר מאחורי היציע הנמוך יגרום לאולם להרגיש צפוף שזה דבר טוב.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  817 לייקים

רדנקו כתב: 30 ספטמבר 2024, 18:55 אהבתי שמישהו שמע שמשתיקים אותו במקום שלא. אולי צריך לשפר קצת הבנת הנקרא.
כתבתי שלגבי בלומפילד אף אחד לא שואל אותך (ולצורך הענין גם אותי או כל אוהד אחר) כי התכנון והביצוע נעשו על ידי העיריה.
פה התכנון יעשה על ידי מי שיזכה בקול הקורא (אם זה יעשה על ידי הפועל אז זה בידיים שלנו) ולכן זה שונה משמעותית ממה שהיה בבלומפילד.
כמו שאמרתי - אם היית טורח לקרוא כמה הודעות מעליך אז זה כתוב שם.
לא נכנסתי לקונטקסט של מה שכתוב למעלה כי אין קשר בין הדיון הזה למה שכתבתי, התייחסתי כמו שאמרתי כבר לטיב המתקן הזה, ענית לי בציניות שעדיף להישאר באולם של 3500 איש למרות שזה לא מה שאמרתי וציינת את החשיבות של דעתי שהיא לא העניין פה, אחרי זה אכן אני הבנתי אותך לא נכון, תודה על החידוד וסליחה כמובן על מה שאמרתי בעקבות זה
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

מקבל ומתנצל על הסגנון. היה לי יום קצת קשה.

Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

ביכולת הזו במאי יש 900 איש ביד אליהו במשחקי ליגה
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

7even post_ כתב: הייתי עם חברים לפני כמה שנים במסיבת לאה קטמין...ונחרדתי. היו שם שירי הלל לחמאס(!) ושירים נגד צה"ל.
אתה שקרן ונבלה
אתה שמעון מזרחי ואראל סגל בתחפושת אדומה .
חברים , מעןלם זה לא היה , מעןלם !!!
אותי מכירים פה , אני לא אשקר .
חברים , המשתמש הזה שקרן , סכסכן , גיס חמישי וחולירע .
תדעו לכם !!!
מנהלי הפורום הנכבדים , אתם נותנים יד לשקרן שמלכלך על אוהדי הפועל שהם אוהדים בדיוק כמוכם .
אתם נותנים יד לשונאים הגדולים ביותר שלנו .
אתם צריכים להעיף מפה את השרמוטה השקרן הזה !!!
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  759 לייקים

Red roy כתב: 02 אוקטובר 2024, 01:27
7even post_ כתב: הייתי עם חברים לפני כמה שנים במסיבת לאה קטמין...ונחרדתי. היו שם שירי הלל לחמאס(!) ושירים נגד צה"ל.
אתה שקרן ונבלה
תדעו לכם !!!
מנהלי הפורום הנכבדים , אתם נותנים יד לשקרן שמלכלך על אוהדי הפועל שהם אוהדים בדיוק כמוכם .
לא יודע מה נכון מה לא אבל כולם פה שמעו מה האוהדים שרו לפני חודשיים במחנה אימון של הרגל בפולין .
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

בשורה התחתונה כל הויכוח איפה משחקים נראה דבילי במיוחד כרגע. ולמען האמת, חבל שהגענו לזה, כי זה היה די צפוי שכדורסל לא יהיה פה, בטח לא אירופי.
היה עדיף פשוט מראש לאמר שמשחקים בדרייב אין ומתעסקים בכל נושא המעבר עונה הבאה.
בעיניי עוד דוגמה מצערת לזה שעופר ינאי מאד ממהר לרוץ קדימה ולא מספיק מתייעץ עם האנשים הנכונים. כי התרומה של יד אליהו לתקציב תהיה אפסית בשנה כזאת, והתרומה של כל העיסוק בנושא הזה לשבר בקהל ולחוסר האמון בו אישית ובשיקול הדעת שלו (גם מאנשים בקהל הרחב ולא רק אולטראס) הרבה יותר גדולה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

רווי כתב: 02 אוקטובר 2024, 06:22
אתה שקרן ונבלה
תדעו לכם !!!
לא יודע מה נכון מה לא אבל כולם פה שמעו מה האוהדים שרו לפני חודשיים במחנה אימון של הרגל בפולין .
אתה יודע איזה קללות שמעתי ליגאל אנטבי משער 2 ?
לעומרי אפק ? לרמי חליס ? לבערך כל שחקן של הפועל ? איחולי סרטן ומוות נוראיים , ולצורך העניין בשער 5 מעולם לא היו .
כל אמירה או קללה זה אולטראס הפןעל ?

יאללה , די כבר
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 02 אוקטובר 2024, 07:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

הפועל כתב: 02 אוקטובר 2024, 06:32 בשורה התחתונה כל הויכוח איפה משחקים נראה דבילי במיוחד כרגע. ולמען האמת, חבל שהגענו לזה, כי זה היה די צפוי שכדורסל לא יהיה פה, בטח לא אירופי.
בעיניי עוד דוגמה מצערת לזה שעופר ינאי מאד ממהר לרוץ קדימה ולא מספיק מתייעץ עם האנשים הנכונים. כי התרומה של יד אליהו לתקציב תהיה אפסית בשנה כזאת, והתרומה של כל העיסוק בנושא הזה לשבר בקהל ולחוסר האמון בו אישית ובשיקול הדעת שלו (גם מאנשים בקהל הרחב ולא רק אולטראס) הרבה יותר גדולה.
תודה רבה 🤎
זה כל מה שאני ונוספים אומרים כבר חודשיים
פשוט אתה ניסחת את זה יפה 😄
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  759 לייקים

Red roy כתב: 02 אוקטובר 2024, 06:53

אתה שקרן ונבלה
תדעו לכם !!!
לעומרי אפק ? לרמי חליס ? לבערך כל שחקן של הפועל ? איחולי סרטן ומוות נוראיים , ולצורך העניין בשער 5 מעולם לא היו .

יאללה , די כבר
לא אמרתי שאלה אולטראס רשמתי אוהדים, אבל אפשר להניח כמעט ללא ויכוח שמי שנמצא במשחק אימון בפולין באוגוסט זה uh99.
בקשר לקללות לשחקנים אני מסכים שזה לא תופעה שקורת בשער 5 בכלל אבל זה גם לא רלוונטי לדיון לדעתי.
OMG עווופררר
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

רווי כתב: 02 אוקטובר 2024, 07:09
Red roy כתב: 02 אוקטובר 2024, 06:53

יאללה , די כבר
לא אמרתי שאלה אולטראס רשמתי אוהדים, אבל אפשר להניח כמעט ללא ויכוח שמי שנמצא במשחק אימון בפולין באוגוסט זה uh99.
בקשר לקללות לשחקנים אני מסכים שזה לא תופעה שקורת בשער 5 בכלל אבל זה גם לא רלוונטי לדיון לדעתי.
זה רלוונטי כי את ההתנהגות של אותם אוהדים בשער 2 היו מפנים לאולטראס , זה הכי קל .
אנשים פה חושבים שאם בן אדם לובש חולצה של האולטראס ומכיר אנשים מהאולטראס ויושב בטעות בשער 5 או 1 בדרייב אין ומקלל בצורה נוראית זו איזו שהיא הנחיה מלמעלה ( כאילו בכלל יש דבר כזה ) .
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

אתה שקרן ונבלה
תדעו לכם !!!
תבחר אחד משניים:
1. להמשיך לעשות מעצמך צחוק
2. להמשיך להתכחש לעובדות

כי כשאתה עושה את שניהם בפרהסיה זה פשוט נורא מבדר.
משעשע לראות איך אתה כבר שבועות מתפתל בהסברים, קללות, ושפה מכוערת כלפי כל חברי הפורום רק כדי להתחמק מלהודות בבעיה, שאתה חלק אינטרגרלי ממנה.
כשתבין שחלק עצום בקהל שלנו מקיא אתכם, אז אולי יהיה על מה לשוחח איתך. אתה בהכחשה פסיכית.

בהצלחה עם זה.
יחד, רק יחד! :heart:
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

Red roy כתב: 02 אוקטובר 2024, 06:54
הפועל כתב: 02 אוקטובר 2024, 06:32 בשורה התחתונה כל הויכוח איפה משחקים נראה דבילי במיוחד כרגע. ולמען האמת, חבל שהגענו לזה, כי זה היה די צפוי שכדורסל לא יהיה פה, בטח לא אירופי.
תודה רבה 🤎
זה ברור אבל זה קצת לחיות במציאות מקבילה...

כשאתה שומע וקורא את מה שעופר טוען אתה מבין ממנו שיש חלון הזדמנויות מאוד קטן (שנתיים - שלוש) שנפתח עכשיו בשביל ליישם את החזון שלו מבלי לייצר תמורות משמעותיות בכדורסל האירופאי.

חלק מניצול ההזדמנות זה טראפיק ומצגת יח"צ ליורוליג, הרחבת האולם, עם כל המשתמע, זה חלק מזה. אתם מציעים לבזבז שנה מהחלוןן כי זה מהר מידי, שזה מחשבה נכונה אם החלון לא היה מצומצם ולא היתה לך תחרות כל כך גדולה גם מבית על הכרטיס במיוחל
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

ההזדמנות היחידה שנוצלה בחודשים האחרונים היתה ההזדמנות להסתכסך כמה שיותר מהר עם כל השותפים שלך וליצור שבר בקהל.

אפשר לחשוב מה היה פה לבזבז. באירופה אתה לא משחק בישראל. וזה לא הולך להשתנות בקרוב, וזה היה גם צפוי למדי.
בתכלס כל הבלגן הזה היה בשביל לשחק מול הפועל עפולה ביד אליהו. וגם זה לא קורה בסוף.
מה שהיה פה זה ריצת אמוק לנסות לקבוע עובדות בשטח, מבלי להתייעץ עם מי שצריך, מבלי לבנות את זה כמו שצריך, ובתקופה הכי לא אידיאלית שיש. ובסוף אנחנו (ועופר) אוכלים אותה מכל הכיוונים. אין פה שום ניצול הזדמנות, רק בזבוז הזדמנות, כי חלק גדול מהקרדיט של עופר אצל חלק לא קטנים בקהל נפגע, לא רק אצל האולטראס. התנהלות חובבנית למדי בחודשים האחרונים.
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

אתה מסתכל עלצזה בצורה קצרת טווח וחד מימדית.

עפולה לא מעניינת את עופר.

עופר רוצה לקבל שריון A ליורוליג. להבנתו יש 5-7 כרטיסים שהולכים להינתן ב שנתיים שלוש הבאות.
אולם משלך של 10000 אלף איש. פטריק בברלי, קאבוקלו, ההצעות לשחקני מכבי, הכל נועד בשביל זה.

לדחות את הכל בשנה זה ביזבוז זמן מבחינתו ולתת לירושלים (למשל) עוד ייתרון בנוסף לארנה שכבר יש להם.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

יש גם את עניין שיפוץ הדרייב אין שזה לא קשור כמה אנשים יראו את הקבוצה וזה חוסך לנו הרבה זמן , זה לא רק עניין המנויים לעונה הזו
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

גם אם זורמים עם התיאוריה הזאת שליורוליג טהור הכפיים נורא חשוב לשפוט אותנו אובייקטיבית לפי האולם, איזה יתרון יש לנו בלשחק בליגה בלבד בצורה ספורדית ביד אליהו?
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

Red roy כתב: 02 אוקטובר 2024, 06:54
תודה רבה 🤎
כאילו בעוד שנה הייתם עוברים בכיף ליד אליהו.
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

הפועל כתב: 02 אוקטובר 2024, 10:08 ההזדמנות היחידה שנוצלה בחודשים האחרונים היתה ההזדמנות להסתכסך כמה שיותר מהר עם כל השותפים שלך וליצור שבר בקהל.

אפשר לחשוב מה היה פה לבזבז. באירופה אתה לא משחק בישראל. וזה לא הולך להשתנות בקרוב, וזה היה גם צפוי למדי.
בתכלס כל הבלגן הזה היה בשביל לשחק מול הפועל עפולה ביד אליהו. וגם זה לא קורה בסוף.
מה שהיה פה זה ריצת אמוק לנסות לקבוע עובדות בשטח, מבלי להתייעץ עם מי שצריך, מבלי לבנות את זה כמו שצריך, ובתקופה הכי לא אידיאלית שיש. ובסוף אנחנו (ועופר) אוכלים אותה מכל הכיוונים. אין פה שום ניצול הזדמנות, רק בזבוז הזדמנות, כי חלק גדול מהקרדיט של עופר אצל חלק לא קטנים בקהל נפגע, לא רק אצל האולטראס. התנהלות חובבנית למדי בחודשים האחרונים.
תודה
תודה
תודה
תודה

תודה.
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

הפועל כתב: 02 אוקטובר 2024, 10:44 גם אם זורמים עם התיאוריה הזאת שליורוליג טהור הכפיים נורא חשוב לשפוט אותנו אובייקטיבית לפי האולם, איזה יתרון יש לנו בלשחק בליגה בלבד בצורה ספורדית ביד אליהו?
א. מבחינתי הדיון על זה הוא הרבה יותר ישוב מכן יד אליהו או לא ומשום מה זה דיון שלא מתקיים.

ב. הייתרון הוא לא במשחק נגד עפולה אלא באופק הפיננסי של המועדון
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

הפועל כתב:בשורה התחתונה כל הויכוח איפה משחקים נראה דבילי במיוחד כרגע. ולמען האמת, חבל שהגענו לזה, כי זה היה די צפוי שכדורסל לא יהיה פה, בטח לא אירופי.
ושום מילה על העונש של סגירת היציעים בדרייב אין לחצי עונה.
את זה עופר צריך לפתור לאלה שגרמו לעונש.
גם אם כל האולמות היו תפוסים ויד אליהו פנוי היו מוצאים תירוץ לשחק תחת כיפת השמיים.
״חוסר האמון בו״- אני מאמין בו פי אלף מאשר לאינטרס של האולטראס.

Sent from my iPhone using Tapatalk
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

וגם אני אוהב את ההקטנה לעבור ליד אליהו רק כדי לשחק שם נגד עפולה.
הבאנו 3 אלף איש לחולון בתשלום נוסף לפאקינג גביע הטוטו נגד מכבי רג.
אבל לא, נשמע די מתאים להישאר בדרייב אין, בקטנה, אז יהיו רק 3000 איש במשחק בית נגד חולון (או פחות, בגלל עונשים אחרי אירועים של ארגון השלום והאחווה) במקום 8000 ביד אליהו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

האסיפה ביום שבת ב20:00 בתיכונט כתלות במצב הביטחוני.
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

7even כתב: 02 אוקטובר 2024, 09:17
אתה שקרן ונבלה
תדעו לכם !!!
תבחר אחד משניים:
1. להמשיך לעשות מעצמך צחוק
2. להמשיך להתכחש לעובדות

כי כשאתה עושה את שניהם בפרהסיה זה פשוט נורא מבדר.
משעשע לראות איך אתה כבר שבועות מתפתל בהסברים, קללות, ושפה מכוערת כלפי כל חברי הפורום רק כדי להתחמק מלהודות בבעיה, שאתה חלק אינטרגרלי ממנה.
כשתבין שחלק עצום בקהל שלנו מקיא אתכם, אז אולי יהיה על מה לשוחח איתך. אתה בהכחשה פסיכית.

בהצלחה עם זה.
שפה מכוערת וקללות רק אלייך כי אתה שקרן וגיס חמישי .
בהצלחה גם לך
Maor
קיבל.ה  100 לייקים

אם הבנתי נכון, ההנהלה יכולה להחליט לעבור למנורה, ורק וטו של העמותה יכול להפיל את ההחלטה?
הוועד המנהל מקבל את ההחלטה עבור העמותה? או שמקרה כזה מחייב אותם לקבל החלטה בכפוף להצבעה רחבה?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

יש אסיפה במוצאי שבת, שם נשמע מה חושבים בועד המנהל ומתי/איך תתקבל ההחלטה הזאת.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

ינאי שוב עושה טעות גדולה בדרך שבה הוא פועל ומציג את הדברים.

רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

אין ברירה. המעבר חייב להתבצע , אגב בענייני מי שלא מתאים לו פתאום שהקבוצה עם כסף ורוצה להגדיל את ההכנסות והמנויים גרוע באותה מידה כמו טרמפיסט שמתחיל לאהוד את הקבוצה רק בגלל הכסף הגדול כביכול , את הפועל אוהדים בכל מצב גם עם כסף וגם בלי כסף גם בדרייב אין וגם ביד אליהו , הלוואי והסאגה הזאת תסתיים כבר
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

רדנקו כתב: 02 אוקטובר 2024, 18:54 ינאי שוב עושה טעות גדולה בדרך שבה הוא פועל ומציג את הדברים.

אולי רצף ה"טעויות" הזה שלו הוא מבחינתו פשוט הדרך בה הוא פועל?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

Adom_Adom כתב: 02 אוקטובר 2024, 18:07
סעיף 7. אומר בפשטות, אין יד אליהו השנה, אין שיפוץ לדרייב אין.
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

רדנקו כתב:ינאי שוב עושה טעות גדולה בדרך שבה הוא פועל ומציג את הדברים.

אני אשמח להסבר למה.
לדעתי, נתן ועושה הרבה מעבר למה שנדרש. מאוד מקווה שלא יקרה לנו מקרה מאיר שמיר והפועל פתח תקווה.

רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

ואם אין שיפוץ לדרייב אין גם לא יהיה עופר
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

Asafasraf כתב: 02 אוקטובר 2024, 22:11

אני אשמח להסבר למה.
לדעתי, נתן ועושה הרבה מעבר למה שנדרש. מאוד מקווה שלא יקרה לנו מקרה מאיר שמיר והפועל פתח תקווה.

מבלי להתייחס בכלל לנושא צודק או לא - הוא שם אקדח על השולחן באופן פומבי. אף אחד לא אוהב להיכנע לאיומים, על אחת כמה וכמה פומביים. גם עופר אגב אני בטוח שלא, ואני די בטוח שגם זאת אחת הסיבות למעשה שהגענו למצב הנוכחי.
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

Asafasraf כתב: 02 אוקטובר 2024, 22:11

אני אשמח להסבר למה.

כי הוא מציב לעמותה / חברים אקדח לרקה.
לא ככה יתקבלו כאן החלטות.
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

עופר לא טפש.
הוא יודע שהועד המנהל מורח את הזמן בכוונה כדי לטרפד את המעבר.
הוא הבין שאם הוא לא יציב אולטימטום שום דבר לא יזוז פה שנים.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

אקדח בראש לעמותה ? אם העמותה לא מאשרת את המעבר זה אקדח בראש לקבוצה ולכולנו , יש פה בדרך עדיפויות ברור וטובת הקבוצה מעל הכל ושיפוץ הדרייב אין יכול וישדרג אותנו ברמות מטורפות
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

יכול להיות. אבל זה משהו שצריך לדבר עליו לא בצורה כ"כ פומבית ולעומתית כמו שהגענו עכשיו. כשמציבים אולטימטום, זה לא שיח.
ואני לא צופה הרבה טוב אם דברים ימשיכו להתנהל ככה. גם אם עופר "ינצח" בסיבוב הזה.
זה יכול להיות נצחון פירוס בסופו של דבר.
שליחת תגובה