יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)
-
- קיבל.ה 2243 לייקים
״העם מלוכד״ ויריב לוין ממשיך במזימתו
יד אחת שלא רואים מנסה לדקור את החצי עם השני.
מה אומרים ברחוב הימני על זה?
יד אחת שלא רואים מנסה לדקור את החצי עם השני.
מה אומרים ברחוב הימני על זה?
-
- קיבל.ה 773 לייקים
-
- קיבל.ה 773 לייקים
וואלה לא יודע מי זה. לא תאמין אני גם לא צופה בערוץ 14.
אני אפילו לא ביביסט ולא הצעתי לו לפחות ב3 מערכות בחירות אחרונות.
וואף וואף
*אגב תודה על רמת השיח הגבוהה. נפלא לראות את הרמה של הצעד הנאור. למד אותי משהו נוסף בבקשה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1108 לייקים
א. היחידים שרוצים עיסקה בפעימות זאת ממשלת ישראל כדי שיוכלו לפוצץ את זה אחרי השלב הראשון ולהשאר בעזה.
החמאס רוצה מלכתחילה עיסקה אחת
ב. לא כתבת לפני רגע שאתה רוצה את עזה בשליטת ישראל ועכשיו אתה אומר לקפל ולצאת. איך זה מסתדר?
- סומך
- קיבל.ה 1067 לייקים
סתם ככה התיישרת עם המסר של הביביסטים. אתה לא חייב להכיר אותו או לעקוב אחריו, בגלל זה זאת נקראת *מכונה* כי יש לה הרבה חלקים.
ושחרר אותי מהנהי על רמת השיח הלא מספקת.
מצטער שאין לי אינטליגנציה מספיק גבוהה וכושר דיבייט משוכלל כמוך ואני לא יודע איך להתמודד עם טיעונים רציונליים כמו:
"אתה תעדיף כשלון של ביבי על חשבון המדינה ולא הצלחה של ביבי גם אם זה טוב למדינה.
גם ערוץ 12 היו בערב מאוד עצוב ביום שישי.
ישראל זיו במיוחד, נראה ממש מדוכא ברמה של הצליח לישר את הראש שלו כל הערב"
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- הפוסט קיבל 2 לייקיםהוקיץ' • KingAlpaca
-
- קיבל.ה 1392 לייקים
[quote=L.S post_id=312655 time=1727606362 user_id=822]
[quote="עידן סרור" post_id=312648 time=1727604260 user_id=155]
[quote=L.S post_id=312643 time=1727602471 user_id=822]
צלצל לסינוואר דבר איתו
תגיד לו שזה פשוט
אנחנו רוצים את החטופים
אין לי ספק שהוא זורם איתך בפשטות שאתה מתאר את הדברים
איזה יצורים
[/quote]
אבל ביבי לא רוצה אותם מה אתה לא מבין חתיכת בדבחת
[/quote]
יש יותר תמונת נצחון לביבי מתמונה עם החטופים כמו ג'ימס בונד?
אתם מספרים לעצמכם סיפור
[/quote]
כן...
תמונה של קרעי, רגב וסמוטריץ מניחים אבן פינה לניסנית.
[quote="עידן סרור" post_id=312648 time=1727604260 user_id=155]
[quote=L.S post_id=312643 time=1727602471 user_id=822]
צלצל לסינוואר דבר איתו
תגיד לו שזה פשוט
אנחנו רוצים את החטופים
אין לי ספק שהוא זורם איתך בפשטות שאתה מתאר את הדברים
איזה יצורים
[/quote]
אבל ביבי לא רוצה אותם מה אתה לא מבין חתיכת בדבחת
[/quote]
יש יותר תמונת נצחון לביבי מתמונה עם החטופים כמו ג'ימס בונד?
אתם מספרים לעצמכם סיפור
[/quote]
כן...
תמונה של קרעי, רגב וסמוטריץ מניחים אבן פינה לניסנית.
-
- קיבל.ה 2243 לייקים
למיטב הבנתי החמאס מעוניין בכך ובתנאי שישראל תיסוג נסיגה מלאה
אבל זה מתנגש עם התנאי לפילדלפי ושאר תנאים מומצאים איש איש לפי אינטרסו הוא-
ביבי עם האינטרס להמשך המלחמה(שעכשיו עם צירופו ל סער וההצלחות בלבנון, אולי פחות יחשוש מבחירות)
והמשיחיים עם האינטרס להתיישבות חוזרת בעזה
כשכמובן כמו מוכר רהיטים טוב, הוא מוכר לך את זה כאינטרס ביטחוני
-
- קיבל.ה 773 לייקים
הדרישות של חמאס הן נסיגה מלאה, התחיבות בינלאומית שלא נתקוף שוב, התחיבות שהוא יהיה הריבון שוב. ושאנחנו נקבל בפעימה ראשונה 30 חטופים.dino כתב: ↑30 ספטמבר 2024, 07:31למיטב הבנתי החמאס מעוניין בכך ובתנאי שישראל תיסוג נסיגה מלאה
ביבי עם האינטרס להמשך המלחמה(שעכשיו עם צירופו ל סער וההצלחות בלבנון, אולי פחות יחשוש מבחירות)
הוא לא מוכן לתת רשימה שמית של החטופים. הוא לא מוכן להתחייב לחטופים חיים או מתים. בגדול הוא רוצה הכל ולתת מעט.
אם אתה מוכן לזה אתה מחבל
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2243 לייקים
קודם כל אני לא מתרגש מאחד ועוד אחד שווה מחבל בתיאוריות המצומקות מאוד מחשבתית ומרובעות מאוד של הימין.L.S כתב: ↑30 ספטמבר 2024, 09:41הדרישות של חמאס הן נסיגה מלאה, התחיבות בינלאומית שלא נתקוף שוב, התחיבות שהוא יהיה הריבון שוב. ושאנחנו נקבל בפעימה ראשונה 30 חטופים.dino כתב: ↑30 ספטמבר 2024, 07:31למיטב הבנתי החמאס מעוניין בכך ובתנאי שישראל תיסוג נסיגה מלאה
הוא לא מוכן לתת רשימה שמית של החטופים. הוא לא מוכן להתחייב לחטופים חיים או מתים. בגדול הוא רוצה הכל ולתת מעט.
אם אתה מוכן לזה אתה מחבל
דבר שני, אני לא יודע אם ככה זה באמת, ברור שלצד הממשלה הימניסטית יהיה את האינטרס להגיד שדרישות החמאס מונעות התקדמות. אבל גם אם נניח זה ממש ככה, לפי תיאורך בדיוק(ושוב- אני כמעט בטוח שזה לא ככה)
אז גם כאן אפשר ויש איך לשחק עם זה לעוד כיוונים.
שוב- לממשלה יש אינטרסים שונים שמתמזגים לאינטרס להשאר עוד בעזה. חלקם רוצים להשאר לעולמים והשאר עד שיעבור הזעם או עד שהחמאס יסכים גם להכנע לגמרי על מלא וגם יחזיר את כל החטופים(שכבר יהיו מתים)
-
- קיבל.ה 773 לייקים
אלו הדרישות לפחות ע"פ דיווחים של מקורות מארה"ב.dino כתב: ↑30 ספטמבר 2024, 10:24קודם כל אני לא מתרגש מאחד ועוד אחד שווה מחבל בתיאוריות המצומקות מאוד מחשבתית ומרובעות מאוד של הימין.L.S כתב: ↑30 ספטמבר 2024, 09:41הדרישות של חמאס הן נסיגה מלאה, התחיבות בינלאומית שלא נתקוף שוב, התחיבות שהוא יהיה הריבון שוב. ושאנחנו נקבל בפעימה ראשונה 30 חטופים.dino כתב: ↑30 ספטמבר 2024, 07:31
למיטב הבנתי החמאס מעוניין בכך ובתנאי שישראל תיסוג נסיגה מלאה
אם אתה מוכן לזה אתה מחבל
דבר שני, אני לא יודע אם ככה זה באמת, ברור שלצד הממשלה הימניסטית יהיה את האינטרס להגיד שדרישות החמאס מונעות התקדמות. אבל גם אם נניח זה ממש ככה, לפי תיאורך בדיוק(ושוב- אני כמעט בטוח שזה לא ככה)
שוב- לממשלה יש אינטרסים שונים שמתמזגים לאינטרס להשאר עוד בעזה. חלקם רוצים להשאר לעולמים והשאר עד שיעבור הזעם או עד שהחמאס יסכים גם להכנע לגמרי על מלא וגם יחזיר את כל החטופים(שכבר יהיו מתים)
אני יודע שקשה לכם לקבל עובדות מיהודים, אז הנה לך נתונים מהצד האמריקאי.
אני לא מכיר הצעה אחרת.
אם יש לך אחת כזאת, שתף אותנו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 912 לייקים
אז מנהיג חמאס בלבנון היה בכיר באונרא בלבנון?
ולזריני הנציב החלאה ידע את זה ודאג שהוא יישאר בתפקידו?
לא ייתכן
ולזריני הנציב החלאה ידע את זה ודאג שהוא יישאר בתפקידו?
לא ייתכן
-
- קיבל.ה 2243 לייקים
אתה יכול להביא לינק לזה?L.S כתב: ↑30 ספטמבר 2024, 10:34אלו הדרישות לפחות ע"פ דיווחים של מקורות מארה"ב.dino כתב: ↑30 ספטמבר 2024, 10:24קודם כל אני לא מתרגש מאחד ועוד אחד שווה מחבל בתיאוריות המצומקות מאוד מחשבתית ומרובעות מאוד של הימין.
אני יודע שקשה לכם לקבל עובדות מיהודים, אז הנה לך נתונים מהצד האמריקאי.
אני לא מכיר הצעה אחרת.
אם יש לך אחת כזאת, שתף אותנו
- Tenacious D
- קיבל.ה 249 לייקים
החלה לבנון ה-3 והכרחית, שיהיה בהצלחה לחיילים שלנו, שייגמר כמה שיותר מהר עם כמה שפחות מוות מיותר לשני הצדדים ושנוכל לחזור כבר הביתה לצפון בשקט!
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
-
- קיבל.ה 1791 לייקים
מעניין אם ביבי החלאה ידע על תוכנית כיבוש הגליל כל הזמן הזה שהוא זיבל תשכל על המהפכה המשפטית שלו , אם הם היו תוקפים בצפון באותו היום לא היה לנו מענה לזה ועכשיו ככל הנראה היו מלחמות על שטחים פה בין חמאס לחיזבאלהה
-
- קיבל.ה 355 לייקים
מפות של תוכנית כיבוש הגליל היו בגוגל כבר לפני כמה שנים זה לא היה איזה משהו סודי
שלום לך ליגה ארצית, אני הפועל תל אביב שאותי רצית
- its-sick
- קיבל.ה 1322 לייקים
האינטרס הכי ברור שהוא של הביוב: הוא רוצה מלחמה כמה שיותר ארוכה. ככה אין ועדת חקירה ממלכתית וככה אין את המשפטים הפליליים שלו.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1211 לייקים
-
- קיבל.ה 912 לייקים
-
- קיבל.ה 822 לייקים
-
- קיבל.ה 2243 לייקים
-
- קיבל.ה 822 לייקים
הם איתך
ובסוף המתקפה של איראן רצחה פלסטיני מעזה. משטר של כוליערות
ובסוף המתקפה של איראן רצחה פלסטיני מעזה. משטר של כוליערות
-
- קיבל.ה 2243 לייקים
-
- קיבל.ה 912 לייקים
לא מדויק. קראו להפסקת אש בלבנון אבל כשהצורך הובן הנה הם תומכים בכניסה קרקעית לדרום לבנון .
תקיפה עכשיו באיראן, גם חריפה מאוד, תקבל, גם אם בדיעבד, גב מהאמריקאים ומרוב מנהיגי העולם המערבי שאין להם אנטישמים בהנהגה.
וחוץ מזה, הסיבה הכי טובה לתגובה המדודה באפריל הייתה הפחד מחיזבאללה, זה כבר לא פאקטור.
-
- קיבל.ה 2243 לייקים
D&3 כתב: ↑01 אוקטובר 2024, 21:03
לא מדויק. קראו להפסקת אש בלבנון אבל כשהצורך הובן הנה הם תומכים בכניסה קרקעית לדרום לבנון .
תקיפה עכשיו באיראן, גם חריפה מאוד, תקבל, גם אם בדיעבד, גב מהאמריקאים ומרוב מנהיגי העולם המערבי שאין להם אנטישמים בהנהגה.
וחוץ מזה, הסיבה הכי טובה לתגובה המדודה באפריל הייתה הפחד מחיזבאללה, זה כבר לא פאקטור.
נשמע כמו ההורות שלי לילדיי…
אבל עכשיו ברצינות(ננסי), זה בסדר שהם נותנים גב, אבל התקפית קשה לי לראות אותם משתפים פעולה עם טייסות f22 שלהם לצד הטייסות שלנו(הסרבנים), כנף אל כנף שם באיראן. הם גם מקפידים להוציא הודעה אחרי כל חיסול של ישראל, שזה לא קשור אליהם, שחלילה מי שלא יהיה, לא יכוון טיל על הבסיסים שלהם ואז יאלץ אותם לפעולות התקפיות.
אם האיראנים יודעים שהשיגורים שלהם יכניסו את ארהב לפעולות התקפיות, הם לכאורה כאילו מתאבדים, מניח שהם מניחים שארהב היא רק הגנה ושאר האיומים זה רק פקה פקה.
ישראל יכולה לפגוע בהם קשה, אבל לא יכולה לחוג שעות מעל איראן ולהפציץ. היא יכולה לעקוץ(כואב)במתפרצות
-
- קיבל.ה 773 לייקים
2 לוחמי צדק פלשו לעיר הכבושה תל אביב והרגו 6 מתנחלים ציונים.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1211 לייקים
אתה מודע לזה שאיראן מדינה הרבה יותר גדולה, מתקדמת וחזקה ממך, כן?
שלא לדבר שאם מוסיפים להם את חמאס+ג'יהאד+חיזבאללה+חות'ים זה כבר "לא כוחות".
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- its-sick
- קיבל.ה 1322 לייקים
גדולה ברור, חזקה מוטל בספק (במיוחד במרחקים האלה, עיקר כוחם בהמון חיילים).KingAlpaca כתב: ↑02 אוקטובר 2024, 03:00אתה מודע לזה שאיראן מדינה הרבה יותר גדולה, מתקדמת וחזקה ממך, כן?
אבל מתקדמת? באמת? הם טכנולוגית שנים אחורה בכל תחום ותחום.
הח'ותים בינתיים באמת מתאימים לבדיחות של ארץ נהדרת, לא איום רציני. רוב הצבא שלנו יהיה על חיזבאללה וחמאס בכל מקרה.
מול איראן זה טילים ומטוסים, ויש אכן שאלה כמה חיל האוויר וההגנה האוירית שלנו מספיקים לכמויות. אבל אם ארצות הברית ממשיכה לספק הגנה מטילים איראניים, מצבנו טוב (עד כמה שאפשר להגיד את זה על פאקינג מלחמה כשהכלכלה קורסת).
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 372 לייקים
מעניין אם כשיש מלחמה אזורית בקואליציה יבינו שפטור מגיוס לחרדים זה עוול ואסון מבחינה צבאית חברתית וכלכליתTenacious D כתב: ↑01 אוקטובר 2024, 07:49 החלה לבנון ה-3 והכרחית, שיהיה בהצלחה לחיילים שלנו, שייגמר כמה שיותר מהר עם כמה שפחות מוות מיותר לשני הצדדים ושנוכל לחזור כבר הביתה לצפון בשקט!
נההה
- הפועל
- קיבל.ה 1314 לייקים
- יצירת קשר:
הפוך גוטה הפוך. עכשיו צריך כמה שיותר מתפללים, יותר מתמיד. לא ראית איזה נס גדול היה לנו הלילה בזכות התפילות האלו?תא מרבוטא כתב: ↑02 אוקטובר 2024, 06:16מעניין אם כשיש מלחמה אזורית בקואליציה יבינו שפטור מגיוס לחרדים זה עוול ואסון מבחינה צבאית חברתית וכלכליתTenacious D כתב: ↑01 אוקטובר 2024, 07:49 החלה לבנון ה-3 והכרחית, שיהיה בהצלחה לחיילים שלנו, שייגמר כמה שיותר מהר עם כמה שפחות מוות מיותר לשני הצדדים ושנוכל לחזור כבר הביתה לצפון בשקט!
נההה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 372 לייקים
שעוד חברת דירוג הורידה את דירןג האשראי?הפועל כתב: ↑02 אוקטובר 2024, 07:20הפוך גוטה הפוך. עכשיו צריך כמה שיותר מתפללים, יותר מתמיד. לא ראית איזה נס גדול היה לנו הלילה בזכות התפילות האלו?תא מרבוטא כתב: ↑02 אוקטובר 2024, 06:16מעניין אם כשיש מלחמה אזורית בקואליציה יבינו שפטור מגיוס לחרדים זה עוול ואסון מבחינה צבאית חברתית וכלכליתTenacious D כתב: ↑01 אוקטובר 2024, 07:49 החלה לבנון ה-3 והכרחית, שיהיה בהצלחה לחיילים שלנו, שייגמר כמה שיותר מהר עם כמה שפחות מוות מיותר לשני הצדדים ושנוכל לחזור כבר הביתה לצפון בשקט!
נההה
-
- קיבל.ה 912 לייקים
לא, איראן לא מדינה הרבה יותר חזקה ומתקדמת מישראל.KingAlpaca כתב: ↑02 אוקטובר 2024, 03:00אתה מודע לזה שאיראן מדינה הרבה יותר גדולה, מתקדמת וחזקה ממך, כן?
- הפוסט קיבל לייק אחדL.S
- הפועל
- קיבל.ה 1314 לייקים
- יצירת קשר:
-
- קיבל.ה 372 לייקים
בקצב הזה אנחנו נשיג אותם. גם הפועל הוליכה 3 רבעים על רמת גן בגביע ווינר והפסידה.D&3 כתב: ↑02 אוקטובר 2024, 09:08לא, איראן לא מדינה הרבה יותר חזקה ומתקדמת מישראל.KingAlpaca כתב: ↑02 אוקטובר 2024, 03:00אתה מודע לזה שאיראן מדינה הרבה יותר גדולה, מתקדמת וחזקה ממך, כן?
וגם במקרה של המדינה זה המאמן
-
- קיבל.ה 372 לייקים
-
- קיבל.ה 912 לייקים
הם ישיגו אותנו הכוונה?תא מרבוטא כתב: ↑02 אוקטובר 2024, 10:24בקצב הזה אנחנו נשיג אותם. גם הפועל הוליכה 3 רבעים על רמת גן בגביע ווינר והפסידה.D&3 כתב: ↑02 אוקטובר 2024, 09:08לא, איראן לא מדינה הרבה יותר חזקה ומתקדמת מישראל.KingAlpaca כתב: ↑02 אוקטובר 2024, 03:00
אתה מודע לזה שאיראן מדינה הרבה יותר גדולה, מתקדמת וחזקה ממך, כן?
וגם במקרה של המדינה זה המאמן
ואין לי מושג מה יקרה בעתיד, אבל שתי המדינות במגמה שלילית.
-
- קיבל.ה 912 לייקים
וגם ההורדה הייתה כי הפריעו לתפילות של קבוצת חרדים בצפת.
טוב אבל שהם הכו את מי שניסה להפריע להם, שלא יקרה שוב. לא רלוונטי שהם התפללו במרחב מוגן ומי שהם הרביצו לו ניסה להיכנס אליו בזמן אזעקה
- הפוסט קיבל לייק אחדתא מרבוטא
-
- קיבל.ה 2243 לייקים
אתמול התממשה חלקית התיאוריה שלי, שברגע שהאיראנים שיגרו את הטילים ושצהל מפורס ומפוקס בצפון, ינסו שאריות חמאס לעשות פעולות חדירה(אתמול למוצבים בתוך הרצועה) אבל לצערי ולדעתי זה יקרה שוב בכל פעם שתהיה איזשהי התמקדות חזקה בכיוון אחד ולדעתי הם ינסו להכנס שוב לעוטף ברגעים כאלו.