יש עשרים שחקנים שאפשר להביא בפחות מחצי מיליון דולר שיתנו לנו תרומה כפולה או משולשת מזו של בברלי בלי כל הבלגן מסביב.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
יורוקאפ מחזור 2 - וולבס בית, 1/10 20:45
-
- קיבל.ה 1235 לייקים
-
- קיבל.ה 1788 לייקים
מרגיש שחייב לציין עד כמה רנגלנד שחקן ענק , לא נראה שהוא מקבל כל כך קרדיט באופן כללי
-
- קיבל.ה 1788 לייקים
ואפשר לרדת מבברלי ?, לא חושב שהוא שחקן ששווה 2 מליון אבל הוא שחקן טוב שבסוף ניצח לנו את המשחק , הבנתי שגם באירופה מפרגנים לו
-
- קיבל.ה 553 לייקים
אנשים באים להאשמות על בברלי, ואללה יש לי הרבה ביקורת כלפיו, אבל מי שחירב אותנו זה אדון מאמן נטו, חלוקת דקות רעה, אפס תרגילים הכל מקרי, שוב ירי לשלוש שיש לנו שנים מהגבוהים הטובים ביורוליג, אפס הבנה על שחקני היריבה (גונתן חגג עלינו)
-
- קיבל.ה 290 לייקים
די להיות קיצוני.
בוא אני אשאל אותך שאלה ותענה בכנות.
אם אומרים לך שהפועל מפסידה היום ואת המשחק הבא ודדאס מפוטר ולאחר מכן מביאים מאמן שמביא אותנו לגמר יורוקאפ וגמר פלייאוף עם אופציה לזכייה בשניהם, או להישאר עם דדאס ועם היכולת שאתה רואה עד כה, אתה רוצה להגיד לי שאתה לא לוקח את האופציה הראשונה?
לא צריך להיות קיצוני. לא אמרתי שאני רוצה שהפועל תתפרק ושמוטלי ישבור רגל. בסהכ אמרתי מה שהרבה אוהדים עם עיניים רואים - עם דדאס לא נגיע לשום דבר!
מה שראינו היום ובשני המשחקים שקדמו להיום זה חרפה. אסור לקבוצה עם סגל כזה להראות ככה. אף פעם!
-
- קיבל.ה 1235 לייקים
אני עדיין רוצה שהפועל תנצח.פומפה כתב:די להיות קיצוני.
אם אומרים לך שהפועל מפסידה היום ואת המשחק הבא ודדאס מפוטר ולאחר מכן מביאים מאמן שמביא אותנו לגמר יורוקאפ וגמר פלייאוף עם אופציה לזכייה בשניהם, או להישאר עם דדאס ועם היכולת שאתה רואה עד כה, אתה רוצה להגיד לי שאתה לא לוקח את האופציה הראשונה?
לא צריך להיות קיצוני. לא אמרתי שאני רוצה שהפועל תתפרק ושמוטלי ישבור רגל. בסהכ אמרתי מה שהרבה אוהדים עם עיניים רואים - עם דדאס לא נגיע לשום דבר!
מה שראינו היום ובשני המשחקים שקדמו להיום זה חרפה. אסור לקבוצה עם סגל כזה להראות ככה. אף פעם!
לא מסוגל בכלל לעלות את המחשבה שאני ארצה שהפועל תפסיד.
חוץ מזה אין אחד בעולם שיכול להבטיח גם עם יביאו את המאמן הכי טוב בעולם התואר להפועל.
-
- קיבל.ה 1235 לייקים
ד״א,גם אם אני יודע שהפסד של הפועל מוריד את מכבי ליגה,אני עדיין ירצה שהפועל תנצח.
אם תפסיד,אני בטח לא אבכה.אבל עדיין ארצה שהיא תנצח.
אם תפסיד,אני בטח לא אבכה.אבל עדיין ארצה שהיא תנצח.
-
- קיבל.ה 1788 לייקים
העניין הוא שאם רואים שדברים לא עובדים לא צריך לחכות להפסד בשביל שהמאמן יילך , כרגע הוא ישאר בגלל המצב במדינה שקשה להביא מישהו אחר אבל אין ספק שאם יש אופציה להביא מישהו אחר גם אם לא עילויי צריך ללכת על זה בכל הכוח
-
- קיבל.ה 290 לייקים
זה נכון, אף אחד לא יכול להבטיח את זה. אבל להראות יותר גרוע ממה שאנחנו נראים עכשיו אני בספק אם אפשר.Nati כתב: ↑01 אוקטובר 2024, 23:43אני עדיין רוצה שהפועל תנצח.פומפה כתב:די להיות קיצוני.
לא מסוגל בכלל לעלות את המחשבה שאני ארצה שהפועל תפסיד.
חוץ מזה אין אחד בעולם שיכול להבטיח גם עם יביאו את המאמן הכי טוב בעולם התואר להפועל.
גם אני לא חשבתי שארצה שהפועל תפסיד, אבל מה לעשות לפעמים המציאות חזקה יותר. אם זה יגרום להפועל להיות טובה יותר וחזקה יותר בהמשך אז אני לוקח את זה בשתי ידיים. אבל זה אני, אתה חושב אחרת וזה לגיטימי ובסדר. בסופו של דבר שנינו רוצים את הצלחת הפועל, כל אחד בדרכו שלו.
-
- קיבל.ה 800 לייקים
זה בדיוק הסיפורנייט רובינסון כתב: ↑01 אוקטובר 2024, 23:15וזה אשמתו? זה אשמת המאמן. הוא ניצח לנו את המשחק בזמן שאין שיטת משחק, אין הגנה למעט הגנת חילופים, אין תרגילים אין ניהול דקות. תחליף מאמן ונהיה אלופים
הוא ניצח את המשחק שהיינו מנצחים בעבר בקלות
-
- קיבל.ה 1788 לייקים
וזה משנה כי? אם נגיד היום בסגל הנוכחי הוא לא משחק אני לא רואה אותנו מנצחים אם איך שהמשחק התפתח בסוףXavi כתב: ↑01 אוקטובר 2024, 23:58זה בדיוק הסיפורנייט רובינסון כתב: ↑01 אוקטובר 2024, 23:15וזה אשמתו? זה אשמת המאמן. הוא ניצח לנו את המשחק בזמן שאין שיטת משחק, אין הגנה למעט הגנת חילופים, אין תרגילים אין ניהול דקות. תחליף מאמן ונהיה אלופים
-
- קיבל.ה 1788 לייקים
כתבה בפאקינג ערוץ הספורט שיש שם פרגונים לבברלי (מאירופה אמנם) ופה? רק שומעים כמה היה גרוע , נו באמת
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=484924
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=484924
-
- קיבל.ה 800 לייקים
אני כותב לא ברור או משהו? כן הוא ניצח את המשחקרק הפועל כתב: ↑02 אוקטובר 2024, 00:00וזה משנה כי? אם נגיד היום בסגל הנוכחי הוא לא משחק אני לא רואה אותנו מנצחים אם איך שהמשחק התפתח בסוףXavi כתב: ↑01 אוקטובר 2024, 23:58זה בדיוק הסיפורנייט רובינסון כתב: ↑01 אוקטובר 2024, 23:15
וזה אשמתו? זה אשמת המאמן. הוא ניצח לנו את המשחק בזמן שאין שיטת משחק, אין הגנה למעט הגנת חילופים, אין תרגילים אין ניהול דקות. תחליף מאמן ונהיה אלופים
אבל זה מראה מה הסיפור של הקבוצה שצריך 3 שלשות שלו והרבה מזל כדי לנצח משחק ששנה שעברה דפקנו להם 20 הפרש
- רדנקו
- קיבל.ה 914 לייקים
ביצים ואפס כדורסל בראש.KingAlpaca כתב:לפטר את דדאס עכשיו ולמנות את בב כמאמן זמני.
היחיד עם ביצים פה.
-
- קיבל.ה 1788 לייקים
אוקייי פשוט אני רואה פה הרבה ביקורות כלפי בברלי ולא ברור לי למה , לא צריך להסחף אחריי התקשורת ורקנטי על זה שהוא ממלא את הקבוצה ברעל ושאר הקלישאות , הקבוצה אכן נראתה רע מאוד היום ובשאר המשחקים העונה עד עכשיו בלי קשר
- רדנקו
- קיבל.ה 914 לייקים
הוא ודדאס הם הגורמים לכך שאנחנו לא מסוגלים לשחק כדורסל נורמלי.
איתו על המגרש אי אפשר לשחק כדורסל אינטיליגנטי.
יכול להיות שאני עושה לו עוול ועם מאמן נורמלי הוא היה נראה אחרת, אבל כרגע זה המצב.
איתו על המגרש אי אפשר לשחק כדורסל אינטיליגנטי.
יכול להיות שאני עושה לו עוול ועם מאמן נורמלי הוא היה נראה אחרת, אבל כרגע זה המצב.
-
- קיבל.ה 1788 לייקים
כל הקבוצה נראית רע לא רק הוא , זה חייב להיות על המאמן
-
- קיבל.ה 1017 לייקים
הוא ממש לא ממלא ברעל. הוא מאוד רוצה לנצח.
קודם כל מבחינת יכולת בהתקפה הוא לא שובר שיוויון באירופה. נניח שזה היה ידוע מראש. בהגנה הוא היום היה חלש, והכי חשוב - הוא מושך את המשחק אליו, מאלתר דברים ועוצר את השטף בהתקפה. השאר מסתכלים. אני די בטוח שפוסטר היה מוציא מעצמו יותר אם היה מקבל טיפה מהפוקוס שהולך לבברלי. אבל כל הפוקוס על בברלי. וזה לא בריא לקבוצה, בטח לא לקבוצה עם סגל כזה.
קודם כל מבחינת יכולת בהתקפה הוא לא שובר שיוויון באירופה. נניח שזה היה ידוע מראש. בהגנה הוא היום היה חלש, והכי חשוב - הוא מושך את המשחק אליו, מאלתר דברים ועוצר את השטף בהתקפה. השאר מסתכלים. אני די בטוח שפוסטר היה מוציא מעצמו יותר אם היה מקבל טיפה מהפוקוס שהולך לבברלי. אבל כל הפוקוס על בברלי. וזה לא בריא לקבוצה, בטח לא לקבוצה עם סגל כזה.
- הפוסט קיבל לייק אחדסומך
-
- קיבל.ה 1788 לייקים
ולא מובן למה לא להשתמש גם יותר בשחקנים הישראלים כמו פלטין שבקושי רואה דקות ובלייזר שלא רואה דקות בכלל וגם נעם יעקב
לא רשמו פה על זה או שלא ראיתי..
איך קבוקלו משחק רק 13 דקות?!??
איך קבוקלו משחק רק 13 דקות?!??
-
- קיבל.ה 1017 לייקים
וגם ששיחק בגדול לא נגע בכדור. כמו שחקן מהנוער.
סתם רץ הלוך חזור וחסם.
סתם רץ הלוך חזור וחסם.
העיקר שניצחנו תודה לאל
בנתיים אנחנו קבוצה חלשה לאללה
בנתיים אנחנו קבוצה חלשה לאללה
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1204 לייקים
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 543 לייקים
השתדלנו להפסיד ולא הצלחנו...
אחרי הטילים והמקלט, קיויתי לאסקפיזם עם הפועל וגם זה נמנע ממני.
אחרי הטילים והמקלט, קיויתי לאסקפיזם עם הפועל וגם זה נמנע ממני.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 1788 לייקים
יש לך באפליקציה של ישראל היום את כל המשחק , גם בשידור חוזר זה מעייף לראות את זה האמת
- הפוסט קיבל 2 לייקיםKingAlpaca • הוקיץ'
- De Niro
- קיבל.ה 881 לייקים
יש סיכום של מחזור היורוקאפ האחרון?
תודה
תודה
-
- קיבל.ה 4836 לייקים
כמה נקודות אחרי צפייה שניה:
1. הגנה פשוט מזעזעת לאורך כל ארבעים הדקות. גם בחירת הטיפולים ההגנתיים ששיחקה ליתרונות של וולבס וגם התיאום בין השחקנים שחצי מהזמן לא היו סגורים על מה עושים בכלל. יש לנו מספיק שחקני הגנה מצוינים בסגל כדי לחנוק יריבות, אבל רוב הזמן אנחנו בכלל לא מפעילים לחץ על הכדור. גם חוסר הנכונות של דדאס לתת דקות ליעקב ובלייזר פוגעת בנו במובן הזה. היכולת להפעיל לחץ לאורך 40 דקות זה בדיוק היתרון של סגל עמוק ודדאס בכלל לא משתמש בזה.
מבחינתי אנחנו צריכים להיות קודם כל קבוצת הגנה, דווקא בגלל כל הכישרון ההתקפי. זה גם יאפשר לנו הרבה נקודות קלות בצד שני וקצת משחק ריצה שכרגע לא קיים.
2. מחצית ראשונה שיחקנו טוב מאוד בהתקפה. הלכנו פנימה שוב ושוב, לא התפשרנו על זריקות מחוץ לקשת וזה התבטא ב-53 נקודות קלילות. מחצית שניה וולבס עשו כמה התאמות בהגנה ובפעם המי יודע כמה דדאס לא הצליח להתמודד עם זה ועברנו ליידות שלשות בכמויות. ברגע שהיריבות לא מאפשרות את הכנסת הכדור פנימה בקלות לדדאס פשוט אין מושג מה לעשות. בסוף רק התעלות של בברלי הביאה לנו את הניצחון.
3. ניהול משחק נורא של דדאס. זה לא רק שוב אי השימוש בספסל כפי שציינתי כבר, אלא גם חוסר תגובה למה שקורה על הפרקט. גינת היה מצוין במחצית הראשונה, אחלה, אבל הוא היה חלש מאוד במחצית השניה ולמרות זאת בנטיל לא ראה שניה וקבוקלו בקושי שיחק במחצית השנייה, על אף שאת המחצית הראשונה הוא סיים עם 8 נקודות במאה אחוז מהשדה. כנ"ל טימור שהיה נורא ואיום ופשוט קיבל עוד ועוד דקות.
4. מרכוס פוסטר. 9 דקות בלבד, יכל אולי לקבל יותר, אבל האמת היא שכל דקה שלו על המגרש היא זוועה. פוסטר זה לא וויינרייט או בנטיל, הוא אמור להיות כוכב כדורסל. מישהו שיכול לתת קליעה ברמה גבוהה, יכולת ייצור נקודות באחד על אחד ובכלל סקורינג. כרגע הוא לא נותן כלום מזה ולמען האמת עושה בעיקר נזק. הוא שומר רע, הוא לא מייצר לאחרים, הוא לא קולע אפילו זריקות פנויות. זה מאוד מאוד פוגע בנו גם בגלל שזה עוד 15-16 נקודות שאין לנו, גם בגלל שיותר קל ליריבות לצופף כשאין קלעי, וגם בגלל שאין סקורר ברור בקו האחורי שאליו הולך הכדור בסיטואציות מסוימות.
הוא חלק מאוד משמעותי בבניית הקבוצה גם מבחינת מקום בסגל וגם מבחינה תקציבית ומה שהוא נותן עד כה לא מתקבל על הדעת. זה מגיע לנקודה של לקבל החלטות.
5. עונשין. אנחנו עושים לעצמנו חיים מאוד קשים עם אחוזי העונשין שלנו. גם וולבס וגם בדאלונה היו משחקים שונים לגמרי אם היינו קולעים עונשין ברמה בינונית אפילו. גם רמת גן למען האמת. אני לא יודע אם זה לחץ, ריכוז או מה, אבל כרגע אנחנו קולעים באחוזים של שאקיל.
1. הגנה פשוט מזעזעת לאורך כל ארבעים הדקות. גם בחירת הטיפולים ההגנתיים ששיחקה ליתרונות של וולבס וגם התיאום בין השחקנים שחצי מהזמן לא היו סגורים על מה עושים בכלל. יש לנו מספיק שחקני הגנה מצוינים בסגל כדי לחנוק יריבות, אבל רוב הזמן אנחנו בכלל לא מפעילים לחץ על הכדור. גם חוסר הנכונות של דדאס לתת דקות ליעקב ובלייזר פוגעת בנו במובן הזה. היכולת להפעיל לחץ לאורך 40 דקות זה בדיוק היתרון של סגל עמוק ודדאס בכלל לא משתמש בזה.
מבחינתי אנחנו צריכים להיות קודם כל קבוצת הגנה, דווקא בגלל כל הכישרון ההתקפי. זה גם יאפשר לנו הרבה נקודות קלות בצד שני וקצת משחק ריצה שכרגע לא קיים.
2. מחצית ראשונה שיחקנו טוב מאוד בהתקפה. הלכנו פנימה שוב ושוב, לא התפשרנו על זריקות מחוץ לקשת וזה התבטא ב-53 נקודות קלילות. מחצית שניה וולבס עשו כמה התאמות בהגנה ובפעם המי יודע כמה דדאס לא הצליח להתמודד עם זה ועברנו ליידות שלשות בכמויות. ברגע שהיריבות לא מאפשרות את הכנסת הכדור פנימה בקלות לדדאס פשוט אין מושג מה לעשות. בסוף רק התעלות של בברלי הביאה לנו את הניצחון.
3. ניהול משחק נורא של דדאס. זה לא רק שוב אי השימוש בספסל כפי שציינתי כבר, אלא גם חוסר תגובה למה שקורה על הפרקט. גינת היה מצוין במחצית הראשונה, אחלה, אבל הוא היה חלש מאוד במחצית השניה ולמרות זאת בנטיל לא ראה שניה וקבוקלו בקושי שיחק במחצית השנייה, על אף שאת המחצית הראשונה הוא סיים עם 8 נקודות במאה אחוז מהשדה. כנ"ל טימור שהיה נורא ואיום ופשוט קיבל עוד ועוד דקות.
4. מרכוס פוסטר. 9 דקות בלבד, יכל אולי לקבל יותר, אבל האמת היא שכל דקה שלו על המגרש היא זוועה. פוסטר זה לא וויינרייט או בנטיל, הוא אמור להיות כוכב כדורסל. מישהו שיכול לתת קליעה ברמה גבוהה, יכולת ייצור נקודות באחד על אחד ובכלל סקורינג. כרגע הוא לא נותן כלום מזה ולמען האמת עושה בעיקר נזק. הוא שומר רע, הוא לא מייצר לאחרים, הוא לא קולע אפילו זריקות פנויות. זה מאוד מאוד פוגע בנו גם בגלל שזה עוד 15-16 נקודות שאין לנו, גם בגלל שיותר קל ליריבות לצופף כשאין קלעי, וגם בגלל שאין סקורר ברור בקו האחורי שאליו הולך הכדור בסיטואציות מסוימות.
הוא חלק מאוד משמעותי בבניית הקבוצה גם מבחינת מקום בסגל וגם מבחינה תקציבית ומה שהוא נותן עד כה לא מתקבל על הדעת. זה מגיע לנקודה של לקבל החלטות.
5. עונשין. אנחנו עושים לעצמנו חיים מאוד קשים עם אחוזי העונשין שלנו. גם וולבס וגם בדאלונה היו משחקים שונים לגמרי אם היינו קולעים עונשין ברמה בינונית אפילו. גם רמת גן למען האמת. אני לא יודע אם זה לחץ, ריכוז או מה, אבל כרגע אנחנו קולעים באחוזים של שאקיל.
- הפוסט קיבל 2 לייקיםshaolin232 • גביזון
- סומך
- קיבל.ה 1061 לייקים
מסכים אתך מאוד!
גם בזמן הצפייה בשידור הישיר בלט, במיוחד במחצית השנייה, שוולבס קולעים סלים יחסית מהירים ולנו אין משחק ריצה כמעט בכלל. נתקעים מסביב לקשת ומתחילים לאלתר.
החילופים או, חוסר החילופים, התמוהים.
והאחוזים הגרועים מהעונשין
גם בזמן הצפייה בשידור הישיר בלט, במיוחד במחצית השנייה, שוולבס קולעים סלים יחסית מהירים ולנו אין משחק ריצה כמעט בכלל. נתקעים מסביב לקשת ומתחילים לאלתר.
החילופים או, חוסר החילופים, התמוהים.
והאחוזים הגרועים מהעונשין
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- הפוסט קיבל לייק אחדshaolin232