אני חושב שהוא דיבר על דדאס.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
שייקח מספר. יש עוד איזה 7-8 שחקנים שנשאר לראות אם דדאס יודע איך להשתמש בהם.
בבקשה, מישהו, משהו, בבקשה!!!!!!גביזון כתב:שאלוהים יעזור לנו
איטודיס בוא לפה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
זה גם לא נכון. חוץ מהנפילה של פרנקו מול בשיקטאש ומול ירושלים בגביע, ברוב המשחקים שלטנו בצורה מוחלטת והיה שטף של משחק. אצל דדאס חוץ מהמשחקים הראשונים של ההתלהבות שהרימה אותנו מהקריסה של הסוף עם פרנקו, גם שם לא הייתה שיטה ולא דרך. זה תמיד התבסס על בואו נזרוק מהשלוש ונקווה לטוב. ואם זה לא עבד אז בכל המשחקים היינו בבעיה.
הלוואיporthos כתב:אפשר להחזיר את פרנקו בבקשה?
אני מבין את הקשיים של מאמן זר, מבין הכל.
תחזירו את פרנקו, אי אפשר כבר.
אל תשכח גם שפרנקו לא רצה את קבוקלו שאיתו אין לי ספק שאנחנו לוקחים תואר אחד לפחות , קשה מאוד להחליק על דברים כאלהפומפה כתב: ↑01 אוקטובר 2024, 23:40זה גם לא נכון. חוץ מהנפילה של פרנקו מול בשיקטאש ומול ירושלים בגביע, ברוב המשחקים שלטנו בצורה מוחלטת והיה שטף של משחק. אצל דדאס חוץ מהמשחקים הראשונים של ההתלהבות שהרימה אותנו מהקריסה של הסוף עם פרנקו, גם שם לא הייתה שיטה ולא דרך. זה תמיד התבסס על בואו נזרוק מהשלוש ונקווה לטוב. ואם זה לא עבד אז בכל המשחקים היינו בבעיה.
אני לא אומר שפרנקו היה מושלם. אני גם רציתי שילך אחרי הריאיון אני מאשים שלן נגד בשיקטאש. הוא עשה המון טעויות וגם הוא שגה בניהול הסגל ובניהול החמישייה. אבל לפחות הצגנו כדורסל טוב ואפילו מעולה בחלק מהזמן. מה שאנחנו רואים היום זה לא כדורסל. דדאס מאמן מאוד חלש והוא חד משמעית צריך לסיים את דרכו בהפועל.
הכל אמת ובאמת שאתה רק מגרד את קצה הקרחון.shaolin232 כתב: ↑01 אוקטובר 2024, 23:23 קונצנזוס מוחלט על דדאס, פשוט לא לרמה.
אני לא מנתח כדורסל אדיר כמו בן קפלן אבל מה שנראה היום חסר היגיון לחלוטין, קיצור הרוטציה בתחילת העונה זה מחדל, יש לנו ספסל איכותי ועמוק שלא מנוצל בכלל וזה אשמת המאמן שלא מחלק דקות. (נעם יעקב מחוק ברוטציה) קבוקלו רק 13 דקות, בנטיל אולי 7 דקות
אפס תרגילי פיק אנד רול עם שני גבוהים מהטובים ביורו ליג, פאקינג רנגלנד עושה חסימה לקבוקלו wtf
חילופים מהבית ולא לפי רמת משחק, משגע אותי
אפס הבנה על הקבוצה היריבה, גונתן הזה שלהם חגג עלינו, 3 פעמים ברצף (!) וולבס עשו עליו תרגיל ובודדו אותו ושחקני הפועל בכל פעם פיספסו אותו בשמירה ורק בנס הוא לא סיים עם יותר
אני יכול להמשיך לרשום ולרשום, למרות הניצחון דדאס פשוט מנהל שגוי את המשחק ולא חיי אותו
לא חושב שראיתי טיפול יותר גרוע בפיקנרול/פיקנפופ מהפועל 24/25.הוקיץ' כתב: ↑02 אוקטובר 2024, 01:17הכל אמת ובאמת שאתה רק מגרד את קצה הקרחון.shaolin232 כתב: ↑01 אוקטובר 2024, 23:23 קונצנזוס מוחלט על דדאס, פשוט לא לרמה.
אני לא מנתח כדורסל אדיר כמו בן קפלן אבל מה שנראה היום חסר היגיון לחלוטין, קיצור הרוטציה בתחילת העונה זה מחדל, יש לנו ספסל איכותי ועמוק שלא מנוצל בכלל וזה אשמת המאמן שלא מחלק דקות. (נעם יעקב מחוק ברוטציה) קבוקלו רק 13 דקות, בנטיל אולי 7 דקות
אפס תרגילי פיק אנד רול עם שני גבוהים מהטובים ביורו ליג, פאקינג רנגלנד עושה חסימה לקבוקלו wtf
חילופים מהבית ולא לפי רמת משחק, משגע אותי
אפס הבנה על הקבוצה היריבה, גונתן הזה שלהם חגג עלינו, 3 פעמים ברצף (!) וולבס עשו עליו תרגיל ובודדו אותו ושחקני הפועל בכל פעם פיספסו אותו בשמירה ורק בנס הוא לא סיים עם יותר
אני יכול להמשיך לרשום ולרשום, למרות הניצחון דדאס פשוט מנהל שגוי את המשחק ולא חיי אותו
מוטלי, אחד משחקני ההתקפה היעילים באירופה, מקבל את הכדור התקפה אחרי התקפה על הקשת ומנסה לחדור משם. מה זה? למה זה? קו קדמי התקפי ברמה הכי גבוהה באירופה ואנחנו זורקים אותו מספר זריקות מהשתיים ומהשלוש. הזיה. ורק כדי לסבר את האוזן, גינת, מוטלי וקבוקלו עשו היום ביחד 15/18 לשתי נקודות.
כל התקפה שחקן אחר מוביל את הכדור כולל מוטלי בעצמו. בסוף אנחנו מתברברים ומתחילים את ההתקפה 10 שניות לסוף השעון.
על ההגנה אני בכלל לא מדבר. הטיפול שלנו בפיק אנד רול זה בגדר פשע. גם היום, גם נגד בדאלונה וגם נגד רמת גן כל פיק אנד רול נגמר במצב זריקה.
אין היררכיה, אין רעיונות משני צידי המגרש, אין רוטציה. כלום.
להשוות אותו לפרנקו זה לעשות צחוק מעבודה.