יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)
-
- קיבל.ה 2243 לייקים
זה חתיכת בור עצום(גם בדאחיה) למצוא לו מחליף
- its-sick
- קיבל.ה 1322 לייקים
ןאנחנו נתקענו עם הביב עד שיהיה בן 90
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
-
- קיבל.ה 912 לייקים
חיסול כפול אתמול של הנהגת החיזבאללה ושל כלכלת ישראל
- הפוסט קיבל 5 לייקיםסומך • its-sick • KingAlpaca • הפועל • Red Wolf
-
- קיבל.ה 2243 לייקים
השאלה מה יותר מסוכן לביבי, ללכת לבחירות או שאנשים יתחילו לקנות ירקות ב1000 שקל לקילו ובסוף יעדיפו לקנות פיתה בפחות כסף
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1211 לייקים
בחירות.
קל.
קל.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 2243 לייקים
-
- קיבל.ה 800 לייקים
-
- קיבל.ה 2243 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1314 לייקים
- יצירת קשר:
האמת אני די בהלם שגיליתי אתמול שהניו יורק טיימס מתייחס לחיזבאללה כmilitants.
הבנאדם עם דם של מאות אמריקאים על הידיים
הבנאדם עם דם של מאות אמריקאים על הידיים
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 372 לייקים
-
- קיבל.ה 1791 לייקים
אני חייב להבין את זה , באמת חיסול נאסראלה זה הישג מרשים על הנייר אבל מה הבעיה לעשות עסקה ולהחזיר את כל החטופים ורק אחר כך לעשות את הפעילויות האלו ? החיים של החטופים הרבה יותר חשובים מחיסול של בכיר כזה או אחר בארגוני טרור ואפשר לעשות את זה בקלות , בסוף ביבי מקבל קרדיט על הדברים האלה וכולם שוכחים מהחטופים ( ושוב , החיסול של נאסרלה מרשים ללא ספק ) , אחריי עסקה אפשר לחסל את כל המחבלים המשוחררים שלהם בקלות , פשוט טמטום
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 28 ספטמבר 2024, 21:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- הפוסט קיבל לייק אחדתא מרבוטא
-
- קיבל.ה 800 לייקים
-
- קיבל.ה 2243 לייקים
״עם מלוכד״
אמר אבי תורת השיסוי
-
- קיבל.ה 377 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1671 לייקים
אתם לוקחים בחשבון את הנטייה של התקשורת היותר ממוסדת להתבטא בצורה שהיא מאוד understated כדי שלא להיתפס כמי שנוקטים עמדה?
חוץ מזה ש-militants זה מושג עם קונוטציות די שליליות של אלימות והתעלמות מהסביבה ומהפגיעה בה בניסיון להשיג את המטרות של המיליטנטים.
איך הייתם רוצים שהם יקראו להם?
חוץ מזה ש-militants זה מושג עם קונוטציות די שליליות של אלימות והתעלמות מהסביבה ומהפגיעה בה בניסיון להשיג את המטרות של המיליטנטים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 377 לייקים
טרוריסטיםteknoboy כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 00:16 אתם לוקחים בחשבון את הנטייה של התקשורת היותר ממוסדת להתבטא בצורה שהיא מאוד understated כדי שלא להיתפס כמי שנוקטים עמדה?
-
- קיבל.ה 773 לייקים
במקרה שלך כן.
אתה תעדיף כשלון של ביבי על חשבון המדינה ולא הצלחה של ביבי גם אם זה טוב למדינה.
גם ערוץ 12 היו בערב מאוד עצוב ביום שישי.
ישראל זיו במיוחד, נראה ממש מדוכא ברמה של הצליח לישר את הראש שלו כל הערב.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1108 לייקים
-
- קיבל.ה 773 לייקים
אז תפסיק עם הסטלהבני12 כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 10:53לא מומלץ לראות חדשות כשאתה בסטלה.
זה מעוות את המציאות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 773 לייקים
צלצל לסינוואר דבר איתורק הפועל כתב: ↑28 ספטמבר 2024, 20:04 אני חייב להבין את זה , באמת חיסול נאסראלה זה הישג מרשים על הנייר אבל מה הבעיה לעשות עסקה ולהחזיר את כל החטופים ורק אחר כך לעשות את הפעילויות האלו ? החיים של החטופים הרבה יותר חשובים מחיסול של בכיר כזה או אחר בארגוני טרור ואפשר לעשות את זה בקלות , בסוף ביבי מקבל קרדיט על הדברים האלה וכולם שוכחים מהחטופים ( ושוב , החיסול של נאסרלה מרשים ללא ספק ) , אחריי עסקה אפשר לחסל את כל המחבלים המשוחררים שלהם בקלות , פשוט טמטום
תגיד לו שזה פשוט
אנחנו רוצים את החטופים
אין לי ספק שהוא זורם איתך בפשטות שאתה מתאר את הדברים
איזה יצורים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1791 לייקים
עכשיו זה מאוחר מדיי לזה ברור עסקה כבר לא תהיה וגם הרוב פה כבר מקבלים את זהL.S כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 12:34צלצל לסינוואר דבר איתורק הפועל כתב: ↑28 ספטמבר 2024, 20:04 אני חייב להבין את זה , באמת חיסול נאסראלה זה הישג מרשים על הנייר אבל מה הבעיה לעשות עסקה ולהחזיר את כל החטופים ורק אחר כך לעשות את הפעילויות האלו ? החיים של החטופים הרבה יותר חשובים מחיסול של בכיר כזה או אחר בארגוני טרור ואפשר לעשות את זה בקלות , בסוף ביבי מקבל קרדיט על הדברים האלה וכולם שוכחים מהחטופים ( ושוב , החיסול של נאסרלה מרשים ללא ספק ) , אחריי עסקה אפשר לחסל את כל המחבלים המשוחררים שלהם בקלות , פשוט טמטום
תגיד לו שזה פשוט
אנחנו רוצים את החטופים
איזה יצורים
-
- קיבל.ה 773 לייקים
אם הצד השני היה מעונין בעסקה היתה עסקה.רק הפועל כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 12:41עכשיו זה מאוחר מדיי לזה ברור עסקה כבר לא תהיה וגם הרוב פה כבר מקבלים את זהL.S כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 12:34צלצל לסינוואר דבר איתורק הפועל כתב: ↑28 ספטמבר 2024, 20:04 אני חייב להבין את זה , באמת חיסול נאסראלה זה הישג מרשים על הנייר אבל מה הבעיה לעשות עסקה ולהחזיר את כל החטופים ורק אחר כך לעשות את הפעילויות האלו ? החיים של החטופים הרבה יותר חשובים מחיסול של בכיר כזה או אחר בארגוני טרור ואפשר לעשות את זה בקלות , בסוף ביבי מקבל קרדיט על הדברים האלה וכולם שוכחים מהחטופים ( ושוב , החיסול של נאסרלה מרשים ללא ספק ) , אחריי עסקה אפשר לחסל את כל המחבלים המשוחררים שלהם בקלות , פשוט טמטום
תגיד לו שזה פשוט
אנחנו רוצים את החטופים
איזה יצורים
הצד השני לא מעונין בכך. חבל על הבלבולי תחת שאתם מספרים לעצמכם
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 225 לייקים
-
- קיבל.ה 225 לייקים
אבל ביבי לא רוצה אותם מה אתה לא מבין חתיכת בדבחתL.S כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 12:34צלצל לסינוואר דבר איתורק הפועל כתב: ↑28 ספטמבר 2024, 20:04 אני חייב להבין את זה , באמת חיסול נאסראלה זה הישג מרשים על הנייר אבל מה הבעיה לעשות עסקה ולהחזיר את כל החטופים ורק אחר כך לעשות את הפעילויות האלו ? החיים של החטופים הרבה יותר חשובים מחיסול של בכיר כזה או אחר בארגוני טרור ואפשר לעשות את זה בקלות , בסוף ביבי מקבל קרדיט על הדברים האלה וכולם שוכחים מהחטופים ( ושוב , החיסול של נאסרלה מרשים ללא ספק ) , אחריי עסקה אפשר לחסל את כל המחבלים המשוחררים שלהם בקלות , פשוט טמטום
תגיד לו שזה פשוט
אנחנו רוצים את החטופים
איזה יצורים
- its-sick
- קיבל.ה 1322 לייקים
הבוגדים הביוביסטים אשכרה חושבים שהאנשים השפויים הם הבוגדים. חולי רוח על מלא.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 773 לייקים
יש יותר תמונת נצחון לביבי מתמונה עם החטופים כמו ג'ימס בונד?עידן סרור כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 13:04אבל ביבי לא רוצה אותם מה אתה לא מבין חתיכת בדבחתL.S כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 12:34צלצל לסינוואר דבר איתורק הפועל כתב: ↑28 ספטמבר 2024, 20:04 אני חייב להבין את זה , באמת חיסול נאסראלה זה הישג מרשים על הנייר אבל מה הבעיה לעשות עסקה ולהחזיר את כל החטופים ורק אחר כך לעשות את הפעילויות האלו ? החיים של החטופים הרבה יותר חשובים מחיסול של בכיר כזה או אחר בארגוני טרור ואפשר לעשות את זה בקלות , בסוף ביבי מקבל קרדיט על הדברים האלה וכולם שוכחים מהחטופים ( ושוב , החיסול של נאסרלה מרשים ללא ספק ) , אחריי עסקה אפשר לחסל את כל המחבלים המשוחררים שלהם בקלות , פשוט טמטום
תגיד לו שזה פשוט
אנחנו רוצים את החטופים
איזה יצורים
אתם מספרים לעצמכם סיפור
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 773 לייקים
-
- קיבל.ה 4862 לייקים
-
- קיבל.ה 4862 לייקים
יש אנשים שחושבים שביבי לא רוצה עסקה כי הוא עסוק בהישרדותו הפוליטית. יש כאלה שחושבים שהוא לא רוצה עסקה כי הוא מר ביטחון. מסתבר שיש כאלה שמאמינים שהוא רוצה עסקה.
יש שני דברים אינסופיים, לגבי הראשון אני לא בטוח.
- הפוסט קיבל 2 לייקיםסומך • KingAlpaca
- its-sick
- קיבל.ה 1322 לייקים
בחיים הכל יחסי. אני לבטח יותר שפוי ויותר מחובר למציאות מכל ביוביסט בוגד שאוהב גנב יותר מאת המדינה.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 2243 לייקים
נראה שהימין באופוריה מטורפת
כאילו הם בלבד אלו שלחצו על כל הכפתורים והם אלו שסידרו הכל
שכחו ש15 שנה זיבי נתן לאוייבים להתחזק היטב
כאילו הם בלבד אלו שלחצו על כל הכפתורים והם אלו שסידרו הכל
שכחו ש15 שנה זיבי נתן לאוייבים להתחזק היטב
-
- קיבל.ה 225 לייקים
-
- קיבל.ה 2243 לייקים
דווקא לא
אבל בניגוד לימין, אני לא חושב שביבי ראה את המטרה הזו לנגד עינייו, אלא שבעזרת תחת של גרנט(הצורך בפיצוץ מוקדם של הביפרים בגלל חשד של החיזבאללה) ופעולות שתיכננו אחרים, הקלפים הסתדרו.
יצא טוב לנו, אבל השאלה הגדולה היא מה הוא יעשה עם עזה והחטופים.
איך הם קראו לבן לאדן, ולאבו בכר אל בגדדי?teknoboy כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 00:16 אתם לוקחים בחשבון את הנטייה של התקשורת היותר ממוסדת להתבטא בצורה שהיא מאוד understated כדי שלא להיתפס כמי שנוקטים עמדה?
-
- קיבל.ה 2243 לייקים
לצד של סינוואר יש תנאים ולצד של ביבי יש תנאיםL.S כתב: ↑29 ספטמבר 2024, 12:34צלצל לסינוואר דבר איתורק הפועל כתב: ↑28 ספטמבר 2024, 20:04 אני חייב להבין את זה , באמת חיסול נאסראלה זה הישג מרשים על הנייר אבל מה הבעיה לעשות עסקה ולהחזיר את כל החטופים ורק אחר כך לעשות את הפעילויות האלו ? החיים של החטופים הרבה יותר חשובים מחיסול של בכיר כזה או אחר בארגוני טרור ואפשר לעשות את זה בקלות , בסוף ביבי מקבל קרדיט על הדברים האלה וכולם שוכחים מהחטופים ( ושוב , החיסול של נאסרלה מרשים ללא ספק ) , אחריי עסקה אפשר לחסל את כל המחבלים המשוחררים שלהם בקלות , פשוט טמטום
תגיד לו שזה פשוט
אנחנו רוצים את החטופים
איזה יצורים
אין פה צד שלא רוצה וצד שכן רוצה
את זה כנראה שומעים רק בערוץ של ולדימיר פוטין ערוץ 14
-
- קיבל.ה 2243 לייקים
ההבדל בין חלק מהימין לחלק השפוי יותר, זה שהחלק הימני ישמח מאוד לסיומת של עזה בשליטת ישראל, רצועת ביטחון בדרום לבנון ובערך 50-60 חטופים שהיו חיים, ימותו. הימין קונה סיומת כזו.
אופוריה ושיכרון כוח. אני מקווה שזה לא יעלה לנו ביוקר עם שאננות. בכל מקרה ביבי יהיה מוגן מביקורת כי הוא לא יידע.
רק כשהמוסד מצליח במשימה, אז ביבי כן ידע ואף תיכנן והורה
האמריקאים נאיבים? הימין נאיבי
אופוריה ושיכרון כוח. אני מקווה שזה לא יעלה לנו ביוקר עם שאננות. בכל מקרה ביבי יהיה מוגן מביקורת כי הוא לא יידע.
רק כשהמוסד מצליח במשימה, אז ביבי כן ידע ואף תיכנן והורה
האמריקאים נאיבים? הימין נאיבי
-
- קיבל.ה 773 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1067 לייקים
הבנתי מאיפה LS הביא את הדימוי של "הראש של ישראל זיו מוטה הצידה". מדובר בביביסט שעוקב אחרי מכונת הרעל וקיבל הוראת 'פעל' ממשרוקית הכלבים.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1211 לייקים
והנה סער מצטרף לממשלה...
מדהים כמה המדינה הזאת גמורה.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!