יורוקאפ 24/25
בצפייה באתר של היורוקאפ יש אפשרות לצפיה שאינה בלייב? לטובת אלה מאיתנו שלפעמים מגיעים לצפיה רק אחרי העבודה..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1906 לייקים
כןbspnf כתב:בצפייה באתר של היורוקאפ יש אפשרות לצפיה שאינה בלייב? לטובת אלה מאיתנו שלפעמים מגיעים לצפיה רק אחרי העבודה..
בימים האחרונים אני צופה במשחקים מ22/23.
אך ג׳ייקובן,כמה אני מתגעגע אליך.
-
- קיבל.ה 2619 לייקים
נראה לי שכדאי להנמיך ציפיות לקראת ההמשך , אנחנו לא פייבוריטים לזכייה ביורוקאפ , את זה אפשר לומר על ולנסיה , ונקווה לראות שיפור ממשחק למשחק
-
- קיבל.ה 548 לייקים
משפחה של מולטי מיליארדים קונה זכויות שידור ולא יכולה להפריש איזה 100 אלף שקל למפתח סוג ז שיתאים את האפליקציה לטלויזיות בשוק ?????
חצי מדינה צריכה ללכת לרכוש סטרימרים מיותרים או לעשות קסטינג מהסלולר?
חצי מדינה צריכה ללכת לרכוש סטרימרים מיותרים או לעשות קסטינג מהסלולר?
- porthos
- קיבל.ה 130 לייקים
אז מה אני צריך לעשות בשביל לראות הפועל ביורוקאפ בטלוויזיה?
האם יתאפשר לצפות בזה מחו"ל?
- De Niro
- קיבל.ה 916 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3206 לייקים
עכשיו מופיערדנקו כתב:עכשיו שאמרת את זה אז באמת הוא לא מופיע.גביזון כתב:מצאת את המשחק מול באדאלונה בחוץ?רדנקו כתב:יש לי סמסונג בת עשר
התקנתי את האפליקציה של ישראל היום על סטרימר של שיומי (סלקום) וזה נראה בסדר. חבל שמשדרים רק את המשחקים שלנו, של ירושלים ושל אולם.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- porthos
- קיבל.ה 130 לייקים
התקנתי את הגועל נפש הזה.
המון תודה
- רדנקו
- קיבל.ה 1684 לייקים
כן, אלא שהלינק שם מוביל לאפליקציה הרגילה של העיתון ולא לאפליקציה של שידורי הטלביזיה.
- Mr.china
- קיבל.ה 204 לייקים
איזה מבחר קטן של טלוזיות חכמות
כנראה לא יעבוד עם הTLC שלי
- הפועל
- קיבל.ה 1796 לייקים
- יצירת קשר:
רק ארגון מנותק מושחת ומעפן כמו יול"ב מסוגל לאשר דבר כזה, שמעבירים שידורים של קבוצות רק באתר/אפליקציה שלא עובדת בחצי מהטלביזיות.
זה ממש לכרות את הענף עליו אתה יושב.
זה ממש לכרות את הענף עליו אתה יושב.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 2587 לייקים
רכוש סטרימר מסריח ובסיסי זול וחבר לטלוויזיהMr.china כתב: ↑23 ספטמבר 2024, 12:01איזה מבחר קטן של טלוזיות חכמות
-
- קיבל.ה 420 לייקים
לי גם הודיע שהגירסה לא עדכנית או משהו דומה, אבל נתן להוריד ולפתוח בכל מקרה. ייתכן שההודעה שגויה
רואה שחורות המקורי
- its-sick
- קיבל.ה 1397 לייקים
לא עובד על הסטרימרים של שיאומי
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
-
- קיבל.ה 1128 לייקים
אולי אפשר להעלות את הAPK לאינשהו? ואז דרך אפליקציה שמתקינה apk
- 7even
- קיבל.ה 2906 לייקים
דל"פ
הבעיה זה לא אם אנחנו נצליח לראות, אנחנו נסתדר. תחשבו על מבוגרים יותר. מה להם ולכל זה?
כאדם מאד טכנולוגי ולמרות שלכאורה זה קל להסתדר, לדעתי זה יוריד את אחוזי הצפיה בהפועל (והחשיפה) דרסטית.
אפילו מי שלא אוהד הפועל צופה מפעם לפעם במשחקים שלה. מי בדיוק יעשה את זה במיוחד עכשיו?
יישמע אבסורדי אבל לדעתי רייטינג סופר נמוך במשחק הזה וזה שאחריו טוב יותר בלונג ראן.
כן אני יודע שיישמע מוזר אבל מי שיצליח להתאפק עכשיו יקבל אפשרות נוחה יותר לכולם בעתיד.
העתיד הוא רק הסטרימינג כמובן וגמני לא רואה טלוויזיה אלא נטו נטפליקס ויוטיוב, אבל לא ככה עושים את זה...לא מעכשיו לעכשיו.
סתם ריץ' מעצבן שעושים פה על הגב שלנו.
הבעיה זה לא אם אנחנו נצליח לראות, אנחנו נסתדר. תחשבו על מבוגרים יותר. מה להם ולכל זה?
כאדם מאד טכנולוגי ולמרות שלכאורה זה קל להסתדר, לדעתי זה יוריד את אחוזי הצפיה בהפועל (והחשיפה) דרסטית.
אפילו מי שלא אוהד הפועל צופה מפעם לפעם במשחקים שלה. מי בדיוק יעשה את זה במיוחד עכשיו?
יישמע אבסורדי אבל לדעתי רייטינג סופר נמוך במשחק הזה וזה שאחריו טוב יותר בלונג ראן.
כן אני יודע שיישמע מוזר אבל מי שיצליח להתאפק עכשיו יקבל אפשרות נוחה יותר לכולם בעתיד.
העתיד הוא רק הסטרימינג כמובן וגמני לא רואה טלוויזיה אלא נטו נטפליקס ויוטיוב, אבל לא ככה עושים את זה...לא מעכשיו לעכשיו.
יחד, רק יחד! 

- De Niro
- קיבל.ה 916 לייקים
כפי שכתבתי בהודעות קודמות באמת כואב הלב על האוהדים הוותיקים
זו שערוריה שאישרו פורמט שידור כזה
זו שערוריה שאישרו פורמט שידור כזה
-
- קיבל.ה 548 לייקים
אני חושב שזה פחות קטע של "להתחשב במבוגרים"
יותר חוצפה שהמולטי גזיליונר הזה לא דאג שתהיה תמיכה רחבה הרבה יותר בכל הטלויזיות והסטרימרים בשוק.
יותר חוצפה שהמולטי גזיליונר הזה לא דאג שתהיה תמיכה רחבה הרבה יותר בכל הטלויזיות והסטרימרים בשוק.
-
- קיבל.ה 540 לייקים
מה עם ערוץ 13?
נראה לי שנקבל תשובה ביחד עם האולם הביתי שנארח בו..
-
- קיבל.ה 548 לייקים
כן, שניהם יקרו במקרה הטוב בעונה הבאה אם בכללאוהד כורסא כתב: ↑23 ספטמבר 2024, 15:33 מה עם ערוץ 13?
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1511 לייקים
אתה חייב עזרה.
מקצועית.
דחוף.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- רדנקו
- קיבל.ה 1684 לייקים
דווקא בסל ניוז מישהו כתב שעבד בלי בעיה ב-TCL שלו.Mr.china כתב: ↑23 ספטמבר 2024, 12:01איזה מבחר קטן של טלוזיות חכמות
- רדנקו
- קיבל.ה 1684 לייקים
-
- קיבל.ה 528 לייקים
האמת נראה דיי הזוי כל הסיפור הזה של השידורים בישראל היום.
מצאתי ערוץ ספורט גרמני שבלוח השידורים כתוב שישדר המשחק ,
אז נראה את הפועל בגרמנית
ושיז....ן אדלסון
מצאתי ערוץ ספורט גרמני שבלוח השידורים כתוב שישדר המשחק ,
אז נראה את הפועל בגרמנית
ושיז....ן אדלסון
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
-
- קיבל.ה 548 לייקים
-
- קיבל.ה 528 לייקים
זה דרך ה-iptv למי שמבין
אני לא כזה מבין
פשוט מישהו התקין לי
וזה כמו לראות כל ערוץ בטלוויזיה
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1193 לייקים
זו בהחלט בעיה, כבר קבעתי עם סבא שלי לעזור לו מחר עם ההתקנה של האפליקציה על הטלוויזיה. לכו תדעו כמה אנשים מבוגרים לא יראו את המשחק מחר בגלל הדבר הזה7even כתב: ↑23 ספטמבר 2024, 15:00 דל"פ
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- גביזון
- קיבל.ה 3206 לייקים
כאחד שאזור הבית שלו הפך היום מגן עדן שרק שומעים מבומים בקטנה לסיוט בגלל נאסראללה, אני חושש שהיורוקאפ יהיה לפחות לזמן בקרוב (מקווה שלא רחוק) המסגרת היחידה שלנו, אלא אם כן יעבירו את כל המשחקים מגוש דן ודרומה, אבל גם הם יכולים בין רגע להכנס למטרות.
ווקצור להשאיר את הזרים בחו"ל בינתיים.
ווקצור להשאיר את הזרים בחו"ל בינתיים.
- הפועל
- קיבל.ה 1796 לייקים
- יצירת קשר:
צריך להניח שזה ייקח כמה חודשים לפחות עכשיו 

נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
- De Niro
- קיבל.ה 916 לייקים
ב-yes פתחו את ערוצי הפרימיום לכולם.
אף גוף שידור לא ירים את הכפפה?
אף גוף שידור לא ירים את הכפפה?
- רדנקו
- קיבל.ה 1684 לייקים
ניסיתי עכשיו לעשות מנוי ליורוליג טיוי בטלפון ואני מקבל תשובה שלא ניתן לעשות מנוי.
מנחש שזה קשור למכירת הזכויות.
אנסה עם ויפיאן מחר.
מנחש שזה קשור למכירת הזכויות.
אנסה עם ויפיאן מחר.
-
- קיבל.ה 2619 לייקים
רק לי זה נראה איטי רצח ? אולי בגלל המהירות באינטרנט בבית שלי לא יודע , נקווה שזה יעבוד בסדר , האפליקציה הזו נראית על הפנים
-
- קיבל.ה 1906 לייקים
כןporthos כתב:אז מה אני צריך לעשות בשביל לראות הפועל ביורוקאפ בטלוויזיה?
-
- קיבל.ה 518 לייקים
אני מודה לכל צעירי הפורום שנאלצו להגיע להורים/לסבים שלהם כדי להוריד את האפליקציה לטלוויזיה (הבן שלי כלול...).
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 1906 לייקים
יש גם מבוגרים שיודעים להסתדר לבדארבעת המופלאים כתב:אני מודה לכל צעירי הפורום שנאלצו להגיע להורים/לסבים שלהם כדי להוריד את האפליקציה לטלוויזיה (הבן שלי כלול...).

ידוע האם יועלה הקלטה מלאה של המשחק בסופה?

- גביזון
- קיבל.ה 3206 לייקים
אני צריך את האקספיזם קצת יותר עכשיו אחרי לילה של בומים ואזעקות,
@הוקיץ' מה אומר על בבדאלונה? מה החוזקה שלהם בעיקר? פנים? חוץ? צורת משחק?
מי החמישיה שלך?
פט, ג'ו/פוסטר, איש, ברונו/בלייזר/פלטין, מוטלי?
@הוקיץ' מה אומר על בבדאלונה? מה החוזקה שלהם בעיקר? פנים? חוץ? צורת משחק?
מי החמישיה שלך?
פט, ג'ו/פוסטר, איש, ברונו/בלייזר/פלטין, מוטלי?
-
- קיבל.ה 6080 לייקים
איבדו בקיץ את טיילר קוק, שאנון אוונס, אנדרו אנדרוז וכמובן אנדרס פליז, השחקן הכי טוב שלהם. גם קרלוס דוראן שאימן אותם הרבה שנים עזב ובמקומו מינו מאמן צעיר ולא מנוסה.
הגיעו בקיץ דבון דוטסון, רכז שהיה בג'י ליג בעיקר וסיים את העונה באוברדוריו שירדה ליגה בספרד, קסיוס רוברטסון שהגיע מולנסיה, ואדם הנגה, פורוורד הונגרי ששיחק הרבה שנים בברצלונה וריאל, אבל כבר בן 35 ונמצא בדעיכה משמעותית.
חוץ מזה עדיין נמצאים הלהקה הקבועה של טומיץ', פאו ריבאס, וויווס ובוסקטס, יחד עם כמה צעירים מוכשרים.
על פניו הם נחלשו בקיץ ויש גם דיבורים על בעיות כלכליות, אבל זו עדיין קבוצה ספרדית עם רוטציה ארוכה, הרבה ניסיון, סייז משמעותי ולא מעט כישרון. רוברטסון שהגיע מולנסיה הוא קלעי שמסוגל להתחמם ולתפור שלשות בקצב, דוטסון הוא סקורר מוכשר ומהיר כמו שד, ואת טומיץ' והחבורה אנחנו כבר מכירים.
אנחנו יותר טובים על הנייר, אבל זה בהחלט עשוי להתפתח למשחק קשה, בטח בחוץ עם הקהל שלהם שמפעיל לחץ על השופטים.
אני מהמר על חמישיה של רגלנד, בברלי, וויינרייט, בנטיל ומוטלי, אבל לא יפתיע אותי גם לראות את פלטין על חשבון וויינרייט או בלייזר על חשבון בנטיל.
יהיה מעניין.
הגיעו בקיץ דבון דוטסון, רכז שהיה בג'י ליג בעיקר וסיים את העונה באוברדוריו שירדה ליגה בספרד, קסיוס רוברטסון שהגיע מולנסיה, ואדם הנגה, פורוורד הונגרי ששיחק הרבה שנים בברצלונה וריאל, אבל כבר בן 35 ונמצא בדעיכה משמעותית.
חוץ מזה עדיין נמצאים הלהקה הקבועה של טומיץ', פאו ריבאס, וויווס ובוסקטס, יחד עם כמה צעירים מוכשרים.
על פניו הם נחלשו בקיץ ויש גם דיבורים על בעיות כלכליות, אבל זו עדיין קבוצה ספרדית עם רוטציה ארוכה, הרבה ניסיון, סייז משמעותי ולא מעט כישרון. רוברטסון שהגיע מולנסיה הוא קלעי שמסוגל להתחמם ולתפור שלשות בקצב, דוטסון הוא סקורר מוכשר ומהיר כמו שד, ואת טומיץ' והחבורה אנחנו כבר מכירים.
אנחנו יותר טובים על הנייר, אבל זה בהחלט עשוי להתפתח למשחק קשה, בטח בחוץ עם הקהל שלהם שמפעיל לחץ על השופטים.
אני מהמר על חמישיה של רגלנד, בברלי, וויינרייט, בנטיל ומוטלי, אבל לא יפתיע אותי גם לראות את פלטין על חשבון וויינרייט או בלייזר על חשבון בנטיל.
יהיה מעניין.