וולקאם יזן נסאר - האשכול הפוליטי

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
אמה גולדמן
קיבל.ה  400 לייקים

הצבא הישראלי לא "נלחם מתוך אוכלוסייה אזרחית"? החמישה קרובי משפחה שלי שחמאס הרג ב7.10 נהרגו בצדק כי אחת מהן הייתה חיילת? אתה מבין כמה אתם שטופי מוח בשיוק כמו הגרמנים שתמכו בנאצים שכל זוועה שישראל תעשה אתם תמצאו לה הצדקה שתוך שנייה וחצי אפשר להפעיל גם לכיוון השני פי מאה?
אנטי ביתר לשעבר
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

צריך להיות או ממש דביל או ממש שפל כדי לרמוז שהחמאס מנסה להימנע מפגיעה בילדים יותר מצהל

ספציפית הפעם הרומז הוא גם וגם
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

אמה גולדמן כתב: 18 ספטמבר 2024, 18:19 הצבא הישראלי לא "נלחם מתוך אוכלוסייה אזרחית"? החמישה קרובי משפחה שלי שחמאס הרג ב7.10 נהרגו בצדק כי אחת מהן הייתה חיילת? אתה מבין כמה אתם שטופי מוח בשיוק כמו הגרמנים שתמכו בנאצים שכל זוועה שישראל תעשה אתם תמצאו לה הצדקה שתוך שנייה וחצי אפשר להפעיל גם לכיוון השני פי מאה?
לא הצבא הישראלי לא נלחם מתוך אוכלוסיה אזרחית (ולא, בסיסי צה"ל לא נחשבים ניהול לחימה). הצבא פרוס על הגבול ונלחם שם.
אפילו ביהודה ושומרון לא ידוע לי על חיילי צה"ל שמתחבאים מאחורי מתנחלים כדי שלא יהרגו אותם.
אם החיילת היתה מתחבאת מאחורי בן משפחה שלה בנסיון לירות במחבלים מבלי שהם יירו עליה חזרה זה היה מצדיק.
מכיוון שזה לא היה המקרה, אין לו קשר לדיון הנ"ל.
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

זה לא עמוד שנאה למדינת ישראל, זה עמוד שמציג את הסבל בעזה.
אנשים בזמן מלחמה הופכים להיות טיפשים וגזענים אפילו יותר מאשר במצבם הטבעי.
מי ששורק לו בוז פוגע רק בהפועל, פוגע גם מקצועית וגם באתוס של המועדון הזה.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

אמה גולדמן כתב: 18 ספטמבר 2024, 18:19 הצבא הישראלי לא "נלחם מתוך אוכלוסייה אזרחית"? החמישה קרובי משפחה שלי שחמאס הרג ב7.10 נהרגו בצדק כי אחת מהן הייתה חיילת? אתה מבין כמה אתם שטופי מוח בשיוק כמו הגרמנים שתמכו בנאצים שכל זוועה שישראל תעשה אתם תמצאו לה הצדקה שתוך שנייה וחצי אפשר להפעיל גם לכיוון השני פי מאה?
אתה מפגר נכון?
אמה גולדמן
קיבל.ה  400 לייקים

רדפוקס כתב: 18 ספטמבר 2024, 20:08
אתה מפגר נכון?
לך תזדייין
אנטי ביתר לשעבר
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

אמה גולדמן כתב: 18 ספטמבר 2024, 20:46
רדפוקס כתב: 18 ספטמבר 2024, 20:08
אתה מפגר נכון?
לך תזדייין
יש לשניכם טיעונים מאוד משכנעים
אמה גולדמן
קיבל.ה  400 לייקים

אם להיות מסוגל להתנגד לג'נוסייד למרות שעברתי בעצמי פיגוע ולמרות שקרובי משפחה שלי נהרגו הופך אותי למפגר בעיני אפס תומך ג'נוסייד כמוך אז לוקח את התואר הזה בגאווה. הרי אנשים נורמטיביים כמוך עושים את כל הזוועות בעולם הזה אז במילא עדיף להיות מפגר
אנטי ביתר לשעבר
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

לא התכוונתי לשאול אם אתה מפגר כי אתה מתנגד לרצח עם שלא מתרחש (למרות שזאת אחלה סיבה להיקרא מפגר בגינה).
התכוונתי לשאול אם אתה מפגר בגלל שאתה חושב שב-7/10 שחמאס פרץ לישובים אזרחיים והרג חמישה קרובי משפחה שלך ואחת מהן הייתה חיילת זה אומר שצה"ל "נלחם מתוך אוכלוסייה אזרחית".
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

אמה גולדמן כתב: 18 ספטמבר 2024, 20:52 אם להיות מסוגל להתנגד לג'נוסייד למרות שעברתי בעצמי פיגוע ולמרות שקרובי משפחה שלי נהרגו הופך אותי למפגר בעיני אפס תומך ג'נוסייד כמוך אז לוקח את התואר הזה בגאווה. הרי אנשים נורמטיביים כמוך עושים את כל הזוועות בעולם הזה אז במילא עדיף להיות מפגר
פשוט אין שום קשר בין הטראומה האישית שעברת (וכמו שאתה יודע, יש אנשים שעברו את אותה טראומה כמוך ומדברים כיום אחרת) לבין ההאשמה שאנחנו תומכי ג'נוסייד.
אם ישראל היתה רוצה לבצע ג' נוסייד היו עוד מאות אלפי פלסטינים מתים (וגם הרבה פחות חיילים מתים)
tormenta
קיבל.ה  29 לייקים

יהלום14אדום כתב: 18 ספטמבר 2024, 18:06
tormenta כתב: 18 ספטמבר 2024, 17:45 חלאס עם כל החארטות.

בן אדן שעוקב אחרי עמוד שנאה למדינת ישראל לא עוקב סתם בטעות, הוא וכמו הרבה ערבים ישראלים חושבים אותו דבר ורוצים אותו דבר. הוא פשוט נתפס על חם זה הכל.

הוא שחקן טוב לפי מה שראיתי, לא אשרוק לו בוז, וגם לא אהיה מעריץ שלו. שיבוא יתן תנשמה להפועל יעלה אותם ליגה ומבחינתי שימשיך בחיים שלו.
אני מניח שעברת על העמוד הזה שאתה יודע שזה עמוד שנאה למדינת ישראל?
סליחה טעות שלי, עברתי על עמוד ואני ומשנה את דעתי, העמוד פרו ישראלי, יותר מזה, ברגע שאתה נכנס לעמוד, ההמנון של המדינה מתנגן ברקע וצבעי הכחול לבן שוטפים את הפרופיל.

זה פשוט הזוי כמה שאתה הזוי בשביל לכתוב משפט מטומטם כזה.
tormenta
קיבל.ה  29 לייקים

קירקגור כתב: 18 ספטמבר 2024, 19:25 זה לא עמוד שנאה למדינת ישראל, זה עמוד שמציג את הסבל בעזה.

לך תחפש תחברים שלך ותצפו ביחד בתוכן שמציג את הסבל בעזה, עוד גאון שבא להשתמש במילה גזען...
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

מי שמשתמש במילה ג'נוסייד בהקשר של הסכסוך הישראלי-פלסטני צריך להתבייש ולבקש סליחה מכל אדם ועם שעברו ג'נוסייד בהיסטוריה.
ג'נוסייד עלאק יא חי בסרט :bang:
OMG עווופררר
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

tormenta כתב: 18 ספטמבר 2024, 21:34
יהלום14אדום כתב: 18 ספטמבר 2024, 18:06
tormenta כתב: 18 ספטמבר 2024, 17:45 חלאס עם כל החארטות.

בן אדן שעוקב אחרי עמוד שנאה למדינת ישראל לא עוקב סתם בטעות, הוא וכמו הרבה ערבים ישראלים חושבים אותו דבר ורוצים אותו דבר. הוא פשוט נתפס על חם זה הכל.

הוא שחקן טוב לפי מה שראיתי, לא אשרוק לו בוז, וגם לא אהיה מעריץ שלו. שיבוא יתן תנשמה להפועל יעלה אותם ליגה ומבחינתי שימשיך בחיים שלו.
אני מניח שעברת על העמוד הזה שאתה יודע שזה עמוד שנאה למדינת ישראל?
סליחה טעות שלי, עברתי על עמוד ואני ומשנה את דעתי, העמוד פרו ישראלי, יותר מזה, ברגע שאתה נכנס לעמוד, ההמנון של המדינה מתנגן ברקע וצבעי הכחול לבן שוטפים את הפרופיל.

זה פשוט הזוי כמה שאתה הזוי בשביל לכתוב משפט מטומטם כזה.
לא ציפיתי למשהו אחר.
יאללה הביתה!!!
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

tormenta כתב: 18 ספטמבר 2024, 21:36
קירקגור כתב: 18 ספטמבר 2024, 19:25 זה לא עמוד שנאה למדינת ישראל, זה עמוד שמציג את הסבל בעזה.

לך תחפש תחברים שלך ותצפו ביחד בתוכן שמציג את הסבל בעזה, עוד גאון שבא להשתמש במילה גזען...
אם אתה אוהב את ישראל, אתה בטח לא מעוניין שהשיח הציבורי במדינה יהיה ברמה נמוכה ומבוסס על שקרים. נכון?
אתה בטח נגד התופעה בה אנשים חסרי חסרי כבוד לאמת מביעים את "דעתם" (זוהי לא באמת דעה, זוהי הולוגרמה דהויה) ומרדדים את המחשבה של ישראלים, נכון?

אני לא גאון. אני פשוט חכם ממך, ישר ממך, משכיל ממך, ובעל יכולת לנמק באופן ענייני את הטיעונים שלי. אם אתה מתיימר להיות פרו ישראלי - אתה אמור להעדיף שדעות מנומקות ישמעו ולא "דעות" פופוליסטיות וזולות.
tormenta
קיבל.ה  29 לייקים

קירקגור כתב: 19 ספטמבר 2024, 09:36

אם אתה אוהב את ישראל, אתה בטח לא מעוניין שהשיח הציבורי במדינה יהיה ברמה נמוכה ומבוסס על שקרים. נכון?
אתה בטח נגד התופעה בה אנשים חסרי חסרי כבוד לאמת מביעים את "דעתם" (זוהי לא באמת דעה, זוהי הולוגרמה דהויה) ומרדדים את המחשבה של ישראלים, נכון?

אני לא גאון. אני פשוט חכם ממך, ישר ממך, משכיל ממך, ובעל יכולת לנמק באופן ענייני את הטיעונים שלי. אם אתה מתיימר להיות פרו ישראלי - אתה אמור להעדיף שדעות מנומקות ישמעו ולא "דעות" פופוליסטיות וזולות.
" אני אני אני ואני"

יצור. ברמה הכי גבוהה שיש.
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

tormenta כתב: 19 ספטמבר 2024, 16:14
קירקגור כתב: 19 ספטמבר 2024, 09:36

" אני אני אני ואני"

יצור. ברמה הכי גבוהה שיש.
כתבתי בדיוק פעמיים את המילה "אני". הוכחת בדיוק את הטענה.
גם טיפש מוחלט, גם דביל מוסת, וגם שונא ישראל.
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  426 לייקים

D&3 כתב:צריך להיות או ממש דביל או ממש שפל כדי לרמוז שהחמאס מנסה להימנע מפגיעה בילדים יותר מצהל

ספציפית הפעם הרומז הוא גם וגם
אין בכלל ספק שכמעט כל צבא בהיסטוריה מנסה להימנע מהרג ילדים יותר מצה"ל

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

חברים יקרים נא להפסיק להגיב לחמוד מלוד הוא בהתקף פסיכוטי והזיות. אנא התחשבו בו והטיבו עם מצבו.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

חצי מהעם עם דיעות המתאימות לתדמית של חיילי צה"ל שהגלמוד מתאר, כך שזה לא מנותק מהמציאות.
בתור מי שראה רצח של נער פלסטיני ע"י קצין ימני קיצוני, אני חושב שיש סבירות גבוהה שאכן יש מקרי רצח של ילדים פלסטינים ע"י חיילים שלנו.
אבל הסיכוי שנשמע על המקרים האלה מהתקשורת בארץ אפסי, ואין מה לדבר על מקרים שרק החמאס מדווח עליהם (הוא שקרן לפחות כמו דובר צה"ל, ששיקר בלי בושה על מה שראיתי בעצמי).
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

בני12 כתב: 18 ספטמבר 2024, 18:04
teknoboy כתב: 18 ספטמבר 2024, 17:31 1. אתה מתחיל מלהגיד שזה לא בסדר ואז עובר ללהסביר לי למה זה בסדר, לא אשמת ישראל, בכלל לא קשור אליה וכו' וכו', ועל הדרך מעוות את המספרים: באיזה מלחמות בדיוק שליש מההרוגים הם ילדים? אפילו חמאס ב-7.10 הצליח להרוג פחות ילדים באחוזים, ולא תגיד שהם דוגמה לאנושיות מופלגת.

2. איך הבדל של כמה אלפי ילדים הרוגים לא ישנה את הסטטיסטיקה?
אמרת בזמנו שגם אם מתוך אלפי גופות קבורות מאה אחוז יהיו ילדים (במקום השליש פלוס מינוס מבין המדווחים) זה לא ישנה כלום.
כמה מדווחים היו אז? 35,000? אתה לא רואה הבדל בין 12K מתוך 35K לבין 19K מתוך 42K?
אגב חבל שלא המשכת לצטט מאותו דיון, כי התברר מעט אחרי ההודעה שאתה מצטט ממנה (ומשום מה לא טרחת להביא את הלינק) שאתה מדבר שטויות - מחשב חישובים לא רלוונטיים על סמך מספרים מדומינים כדי להגיע ל"מסקנה" שהנחת מראש.

לגבי 3: יש איזשהו שלב שבו "לא התכוונתי" כבר פחות מעניין. נגיד את האלף ילדים הראשונים אולי אף אחד לא שם לב שילדים מתים, אבל באיזשהו שלב זה כבר תירוץ.

יפה שכדי לסתור את הטענה שלי - שהיחס שלך למוות של ילדים פלסטינים הוא איפשהו בטווח שבין הכחשה להשלכת אחריות לתמיכה, אתה נותן תערובת של שני הראשונים.

ואחרון חביב - איכשהו פספסת את התוספת שהוספתי בעריכה
עריכה: נזכרתי שבתחילת המלחמה כתבת לי שמבחינת 99% מהישראלים השאלה היחידה היא האם להשמיד את עזה עם אטום או עם נאפל"ם.
עכשיו פתאום אי אפשר למצוא שני שליש שחושבים שזה בסדר להרוג ילדים?
1. אני מתחיל בלאמר שזה לא בסדר ועובר להסביר לך למה זה עדיין קורה.
מכיוון שכנראה הבנת הנקרא שלך לוקה אני אדגיש לך את תשובתי
כאשר המלחמה היא לא בין שני צבאות בחזית אלא כשארגון טרור נלחם מתוך אוכלוסיה אזרחית אזי נהרגים הרבה יותר ילדים

ובנוגע לאחוזים אצל החמאס, איציק שאל בזמנו את אותה שאלה, הסברתי לו והוא קבל את התשובה (אתה יכול ללכת לחפש אותה)
2. שוב אתה מוציא מהקשר.
הנה הציטוט המדויק:
גם אם יש כמה אלפים שעדיין קבורים ואפילו אם יתברר שכל האלפים האלה הם ילדים זה לא ישנה מהותית את הסטטיסטיקה.
עדיין טוענים בכתבה שנהרגו משפחות שלמות (הרי האישור לנזק אגבי גדול נבע מזה שהפעיל היה בביתו עם משפחתו) אבל בפועל יש כאן פחות משני ילדים בממוצע למשפחה.
אני הייתי מצפה שיהיו כ-5 ילדים למשפחה (שזה הממוצע בעזה) ולא 1.3
הנושא היה שאם צה"ל ניסה לחסל משפחות שלמות (בהתעלמות מהנזק האגבי) הרי שהיו אמורים להיות הרבה יותר ילדים מתים ושגם אם כל המתים הקבורים היו ילדים עדיין היו אמורים להיות הרבה יותר ילדים מתים יחסית (אם צה"ל אכן היה שם לו למטרה להרוג כמה שיותר ילדים כמו שהגלמוד מלוד ואתה טוענים).
הערת אגב, אפילו האו"ם כבר הוריד בחצי את כמות הילדים המתים במספרים שלך מ-12K ל-6K.
להיפך הדיון אחר כך רק הוכיח שאני צדקתי ואתה קשקשת אבל ברגע ש-D&3 הביא שם את החישובים עברתם לדברים אחרים
3. החמאס דווקא מאד מתכוון שיהרגו כמה שיותר ילדים. זאת אחת ממטרות הלחימה שלו
1. כשכתבתי שאתה מסביר "שזה בסדר" הכוונה לא הייתה שאתה חושב שזה טוב וצריך להמשיך, אלא שמבחינתך אתה\ישראל בסדר גמור ולא עשית שום דבר רע.
לגבי המודגש, אני מבין שאתה אוהב לדמיין שזה מצב ייחודי בעולם ולכן אי אפשר להשוות, אבל אשמח אם תזכיר לי כמה ילדים (באחוזים) האמריקאים הרגו בעירק או במלחמה שלהם בדאע"ש.
2. בדיוק לזה התכוונתי קודם כשכתבתי שאתה מחשב חישובים לא רלוונטיים כדי להגיע למסקנות שאתה מעוניין בהן, והכול כדי להימנע ממחשבה על העובדה שישראל הרגה אלפים רבים של ילדים
(12K זה היה המספר נכון לזמנו. אפשר לינק לנתונים של האו"ם שאתה מספר עליהם?)
3. לא יודע לקרוא מחשבות, ועוד בערבית, אבל שיעור הילדים מקרב הרוגי ה-7.10 (גם מהמספר הכללי וגם מהאזרחים) נמוך (בהרבה, אאל"ט) משיעורם בקרב ההרוגים בעזה

בני12 כתב: 18 ספטמבר 2024, 17:33 ולגבי תוספת העריכה שלך.
ניסיתי אז להסביר לך את הלך הרוח והדם הרותח של התושבים בישראל לעומת אנשים מנותקים שחיים בחו"ל.
העובדה ששום דבר כזה לא בוצע רק מראה שהגלמוד מלוד טועה.
ב-7 באוקטובר היתה לגיטימציה (גם עולמית) להרג של מאות אלפי פלסטינים - זה לא קרה
אה, אז נהרגו רק חמישים אלף ולא מספר ששלפת מהתחת אז הכול בסדר
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

בקרבות במוסול ובראקה אזרחים היוו כ60% מההרוגים. וזה במקומות שהמונים ברחו. (במוסול גם מתו מילדים מרעב במצור, והייתה לחימה עזה בבתי חולים אבל אין יהודים באף אחד מהצדדים אז למי אכפת).
בעזה, בפעם אחרונה שבדקתי לפני חודש-חושיים, לפי נתוני חמאס (המפוברקים להחריד) מדובר ב 75%, לפי התקנון שאני עשיתי וראיתי שאנשים דומים הגיעו לתוצאות דומות, סביב ה 66%, וסביר שמאז ירד עוד לכיוון ה 60% (בחודשים האחרונים היחס נמוך מ 1:1). במלחמה בעיראק אגב מדברים על קרוב ל 80%.
תוסיפו לסיפור שפרופורציוניות הן פונקציה של הצורך הצבאי, והצורך הצבאי של הלחימה של ישראל בעזה "קצת" יותר גבוהה מזו של הקואליציה הבינלאומית בראקה או מוסול.
תוסיפו עוד שחמאס פועל אקטיבית כדי להגדיל את כמות האזרחים ההרוגים, בעקיפין במישרין והצהרתית.

בקיצור, לא נראה לי שזו ההשוואה שאתה מחפש.
אבל יפה המשחק בין אחוזים (שנוח לך) למספרים מוחלטים מתי שמתאים, למדת מהטובים ביותר.
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  426 לייקים

וואלה. בדיוק סיימתי לראות סרטון של חיילי צה"ל זורקים ילדים מתים מגג של בניין, סליחה שהפרעתי.

"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

אם מחבל עם נשק זה ילד בשבילך אז זה מספר את כל הסיפור
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

תגובה של טרול על מלא
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

הגלמוד מלוד כתב: 20 ספטמבר 2024, 04:31 וואלה. בדיוק סיימתי לראות סרטון של חיילי צה"ל זורקים ילדים מתים מגג של בניין, סליחה שהפרעתי.

לדעתי הגופות שם גדולות מכדי להיות של ילדים
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

its-sick כתב: 20 ספטמבר 2024, 12:25
הגלמוד מלוד כתב: 20 ספטמבר 2024, 04:31 וואלה. בדיוק סיימתי לראות סרטון של חיילי צה"ל זורקים ילדים מתים מגג של בניין, סליחה שהפרעתי.

אפילו במקורות הפלסטינים שראיתי לא טענו שזה ילדים, אין גבול לפנטזיות של האידיוט מלוד.
במציאות: זורקים מגג גופות של מחבלים
בפנטזיה של הגלמוד: זורקים מגג גופות של ילדים שנאנסו על ידי חיילי צה"ל

its-sick כתב: 19 ספטמבר 2024, 20:51 חצי מהעם עם דיעות המתאימות לתדמית של חיילי צה"ל שהגלמוד מתאר, כך שזה לא מנותק מהמציאות.
בתור מי שראה רצח של נער פלסטיני ע"י קצין ימני קיצוני, אני חושב שיש סבירות גבוהה שאכן יש מקרי רצח של ילדים פלסטינים ע"י חיילים שלנו.
אבל הסיכוי שנשמע על המקרים האלה מהתקשורת בארץ אפסי, ואין מה לדבר על מקרים שרק החמאס מדווח עליהם (הוא שקרן לפחות כמו דובר צה"ל, ששיקר בלי בושה על מה שראיתי בעצמי).
יכול להיות שיש מקרים נקודתיים, אבל האידיוט מלוד טען שמדובר במשהו סיסטמטי.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

רדפוקס כתב: 20 ספטמבר 2024, 15:22
its-sick כתב: 20 ספטמבר 2024, 12:25

אפילו במקורות הפלסטינים שראיתי לא טענו שזה ילדים, אין גבול לפנטזיות של האידיוט מלוד.
במציאות: זורקים מגג גופות של מחבלים
בפנטזיה של הגלמוד: זורקים מגג גופות של ילדים שנאנסו על ידי חיילי צה"ל

its-sick כתב: 19 ספטמבר 2024, 20:51 חצי מהעם עם דיעות המתאימות לתדמית של חיילי צה"ל שהגלמוד מתאר, כך שזה לא מנותק מהמציאות.
יכול להיות שיש מקרים נקודתיים, אבל האידיוט מלוד טען שמדובר במשהו סיסטמטי.
ברור שיש מקרים כאלה.
אף אחד פה לא מכחיש את זה.
זה לא מוכוון מלמעלה, זה לא סיסטמתי (מה שמפיל את ההגדרה של זה כג'נוסייד) וזה לא 90 אחוז מהחיילים
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

@בני12 , לפני כמה ימים טענת שהאו"ם הוריד את ההערכה שלו למספר הילדים המתים מ-12K ל-6K.
ביקשתי אסמכתא ולא הגבת.
יש לך דבר כזה?
כי אני בדיוק מסתכל על הנתונים של האו"ם ואני רואה שהמספר שלהם הוא 11,355 ילדים מתים **שזוהו** עד 31.8.24

למיטב זכרוני באשכול המקביל כבר טענת פעם טענה דומה והתברר שמה שאמרת לא היה נכון\אמיתי. אני רוצה להאמין שלא נפלת\ניסית להפיל אותנו פעם שנייה באותה פח.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

https://www.google.com/amp/s/www.bbc.co ... 014893.amp
הנה כתבה מה bbc במאי על השינוי מ 14500 ל 7800.
ועם הסבר( שניתן פה מזמן ) למה הנתון של ה 14500 לא היה סביר לוגית( שגם הוא ניתן פה מזמן, בהרחבה ).

"... התברר שמה שאמרת לא היה נכון/אמיתי".
אין משמעות לעובדות בעולם המטורלל של כל מי אנשים פה, אפילו אם משתמשים מביאים הוכחות ברורות ל דברים מסוימים, אנשים כמו טקנובוי יבואו אחרי כמה חודשים ומבחינתם לא היה ולא נברא. כל מה שקצת חורג מהאג'נדה זה סתם פח שמנסים להפיל אותך בו, אין שום משמעות לעובדות.
כת.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

teknoboy כתב: 24 ספטמבר 2024, 21:33 @בני12 , לפני כמה ימים טענת שהאו"ם הוריד את ההערכה שלו למספר הילדים המתים מ-12K ל-6K.
ביקשתי אסמכתא ולא הגבת.
יש לך דבר כזה?
כי אני בדיוק מסתכל על הנתונים של האו"ם ואני רואה שהמספר שלהם הוא 11,355 ילדים מתים **שזוהו** עד 31.8.24

למיטב זכרוני באשכול המקביל כבר טענת פעם טענה דומה והתברר שמה שאמרת לא היה נכון\אמיתי. אני רוצה להאמין שלא נפלת\ניסית להפיל אותנו פעם שנייה באותה פח.
לקחת נתון שאמרתי בדיון בתחילת אפריל ועכשיו אתה מביא נתון לסוף אוגוסט ולא מבין למה זה לא מסתדר לך ועוד טוען שאני אומר דברים לא נכונים ?
ולא התברר שום דבר כזה באשכול מקביל
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1823 לייקים

בני12 כתב: 25 ספטמבר 2024, 19:23
teknoboy כתב: 24 ספטמבר 2024, 21:33 @בני12 , לפני כמה ימים טענת שהאו"ם הוריד את ההערכה שלו למספר הילדים המתים מ-12K ל-6K.
ביקשתי אסמכתא ולא הגבת.
יש לך דבר כזה?

לקחת נתון שאמרתי בדיון בתחילת אפריל ועכשיו אתה מביא נתון לסוף אוגוסט ולא מבין למה זה לא מסתדר לך ועוד טוען שאני אומר דברים לא נכונים ?
ולא התברר שום דבר כזה באשכול מקביל
הבנת הנקרא.
לא כתבתי שמה שכתבת באפריל לא מסתדר עם מה שכתבת השבוע, אלא שפעם כבר נפלת בפח של "המספרים השתנו!!! סימן שהכול שקר!!"

אפשר בבקשה את המקור לנתון של 6K?
אני רק אציין שאני **לא** מניח שאתה טועה. להפך, אני אשמח לגלות שנהרגו 6,000 ילדים פחות.

@D&3
בכתבה שהבאת כתוב שהמקור האמין יותר הוא משרד הבריאות.
כיום הנתונים של משרד הבריאות (אתה יכול לראות את המספרים העדכניים פה, הגעתי לזה מוויקיפדיה העברית) זהים לאלה של המקור השני - קצת יותר מ-41K הרוגים בכללי, מהם כ31K שזוהו, מהם למעלה מ-11K ילדים.
ובאופן כללי, תודה שהסברת למה אפשר לתת אמון בנתונים שהאו"ם מפרסם, איך הארגון הזה לומד ומתקן את עצמו תוך כדי תנועה, וכו' וכו'.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

במציאות כשבזמן אמת האום עדכן את הנתונים האלה, טקנובוי טען בתוקף שזה חרטא ולא היו דברים מעולם. עכשיו הוא משתמש בתיקון הזה כדי לגזלט על אמינות הנתונים של האום( זאת אומרת של החמאס, פשוט זרוע פחות שקרנית שלו).

ובני, אני מתנצל שאתה צריך לחוות את זה.
fidel
קיבל.ה  105 לייקים

לשיטתו של הדביל מלוד השניים מיפו אתמול היו גם ילדים
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

fidel כתב: 02 אוקטובר 2024, 13:22 לשיטתו של הדביל מלוד השניים מיפו אתמול היו גם ילדים
לא יודע אם לשיטתו הם נחשבים ילדים, אבל לשיטתו מכיוון שהיו חיילי מילואים חמושים (על אזרחי כמובן) בשדרות ירושלים מדובר בפעולת צה"ל בשטח אזרחי ולכן זה fair game.
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  426 לייקים

כמובן שאתם צריכים להמציא סיטואציות שקריות כדי לתקוף אותי, ומשום מה החלטתם שאני בעד פגיעה באזרחים. אבל לא, זה רק אתם שתומכים באופן בלתי מסויג ברצח אזרחים, אני אישית נגד!

אה, ועוד סקר

תמונה
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1109 לייקים

פה זה המקום לדבר על המעצר של המדריכה מטמרה? והארכת המעצר שלה על ידי בית המשפט? קצת מזכיר לי את הסיפור של יזן נסאר, במובן שהציבור היהודי בישראל הטרלל על כל הראש ואיבד את זה לגמרי, פשוט לא שפוי
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

פרימו לוי כתב: 09 אוקטובר 2024, 11:27 פה זה המקום לדבר על המעצר של המדריכה מטמרה? והארכת המעצר שלה על ידי בית המשפט? קצת מזכיר לי את הסיפור של יזן נסאר, במובן שהציבור היהודי בישראל הטרלל על כל הראש ואיבד את זה לגמרי, פשוט לא שפוי
וזה שהשר המטונף מתעסק בזה ומפרסם תמונות שלה זה עוד חלק בטרלול המפואר הזה.
מבחינתי זה המשך ישיר של פוליטיקת ה06.10 שבה הצהרות ופעולות סמליות שוות יותר ממעשים ותוצאות בשטח.
ככה הגענו לאן שהגענו וכאילו לא למדנו שום לקח. מייאש ממש
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

פרימו לוי כתב: 09 אוקטובר 2024, 11:27 פה זה המקום לדבר על המעצר של המדריכה מטמרה? והארכת המעצר שלה על ידי בית המשפט? קצת מזכיר לי את הסיפור של יזן נסאר, במובן שהציבור היהודי בישראל הטרלל על כל הראש ואיבד את זה לגמרי, פשוט לא שפוי
מה הבעיה?
OMG עווופררר
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

רווי כתב: 09 אוקטובר 2024, 18:25
מה הבעיה?
היא נעצרה על סרטון ריקוד בטיקטוק כולל צילום עם פלנלית על העיניים כאילו היא ראשונת הנוחבות
נשים בצד את זה שהיא פרסמה זעזוע וצער על חברת קיבוץ שנרצחה בפוסט אחר. נשים בצד שלא הוכח קשר בין הסרטון לטבח.
נניח שהטענה נכונה והיא חלאה שחגגה את 7.10
ראית פעם יהודי שנעצר על *הבעת שמחה* על רצח ערבים? לא מחבלים- ערבים?
שליחת תגובה