כן חסר
כחלוץ הוא יותר מגוון ממילאן וכנראה שגם היה נותן ומייצר יותר גולים ממנו.
עמרי אלטמן
-
- קיבל.ה 506 לייקים
מה עושה בימים אלה?
איפה חתם בסוף?
איפה חתם בסוף?
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
סליחה שאני קצת מנפץ את אשליית ה שיחק 24 מ-33 אבל הנה לך ה 24 מ-33. בצד ימין זה הדקות בכל משחק שבו שיחק. וזה היה המרוויח הבכיר שלך שנה שעברה כן?

יחד, רק יחד! 

- Shacham
- קיבל.ה 843 לייקים
עזוב לא צריך להסתבך עם התמונה הזאת, קח את הנתון - הוא שותף ב24 משחקים וכששותף שיחק בממוצע 60 דקות למשחק שזה לא הרבה אבל לא מספר חריג, רוב שחקנים ההתקפה שלנו שנה שעברה היו ככה (צ'יבוטה, אוז'בולט...)
ברור שהייתה לו בעיית כשירות עונה שעברה, אף אחד לא בא להכחיש את זה, אבל זו העונה היחידה בקריירה שהייתה לו את הבעיה הזאת, כשהוא סחב פציעה מעונה שלפני זה. אני באמת לא חושב שהוא בהכרח כזה פציע כמו שאתם עושים ממנו פה (שוב פעם, על סמך עונה אחת).
בדקות שהוא כן שיחק הוא היה כנראה השחקן הכי טוב שלנו (אחרי העזיבה של רודריגז).
לראות שחקנים כמו מקאריץ', רוטמן וחבורת הצעירים המייאשת הזאת שסביבם ולחשוב שאלטמן לא היה משדרג אותנו זה די הזייה.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
אין ספק ולא לרגע שבדקות בהן שיחק הוא היה השחקן הכי טוב בקבוצה. בקלות אפילו. גם רשמתי את זה יותר מפעם אחת.Shacham כתב: ↑08 ספטמבר 2024, 11:56עזוב לא צריך להסתבך עם התמונה הזאת, קח את הנתון - הוא שותף ב24 משחקים וכששותף שיחק בממוצע 60 דקות למשחק שזה לא הרבה אבל לא מספר חריג, רוב שחקנים ההתקפה שלנו שנה שעברה היו ככה (צ'יבוטה, אוז'בולט...)
ברור שהייתה לו בעיית כשירות עונה שעברה, אף אחד לא בא להכחיש את זה, אבל זו העונה היחידה בקריירה שהייתה לו את הבעיה הזאת, כשהוא סחב פציעה מעונה שלפני זה. אני באמת לא חושב שהוא בהכרח כזה פציע כמו שאתם עושים ממנו פה (שוב פעם, על סמך עונה אחת).
בדקות שהוא כן שיחק הוא היה כנראה השחקן הכי טוב שלנו (אחרי העזיבה של רודריגז).
לראות שחקנים כמו מקאריץ', רוטמן וחבורת הצעירים המייאשת הזאת שסביבם ולחשוב שאלטמן לא היה משדרג אותנו זה די הזייה.
הבעיה שלא ממש שיחק בצורה עקבית כולל במשחק הכי חשוב של העונה.
יחד, רק יחד! 

מהקנדציה הראשונה שלו בהפועל, אין לו קשר לענף.