יד אליהו
-
- קיבל.ה 1198 לייקים
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אולטראס הפועל, אני שונא אותכם.
אתם נותנים פייט טוב לשימון מזרחי. חלאות!
אם לא עוברים ליד אליהו בגלל הדיקטטורים הבבונים האלה, אני מבטל את החברות עמותה שלי ומקןוה שעוד רבים.
אם הם ככה תופסים אותנו ב"ביצים" כשיש בעלים שבא לשים המון כספים, אז אין עתיד לקבוצה הזו שאנחנו כה אוהבים.
אם לא עוברים ליד אליהו בגלל הדיקטטורים הבבונים האלה, אני מבטל את החברות עמותה שלי ומקןוה שעוד רבים.
אם הם ככה תופסים אותנו ב"ביצים" כשיש בעלים שבא לשים המון כספים, אז אין עתיד לקבוצה הזו שאנחנו כה אוהבים.
-
- קיבל.ה 5 לייקים
מאור הראל בעד המעבר. רמי, מה נגיד על רמי, נדמה שהם תפסו אותו כל כך חזק בביצים שהוא לא מסוגל לעשות דבר נגד דעתם.אוהד כורסא כתב: ↑02 ספטמבר 2024, 09:15צריך להיזהר עם אובר ההקטנה לאולטראס. תסתכל על ההיסטוריה שלי אני לא סובל את ההתנהגות של האולטראס בשנים האחרונות. למעשה בגללם הילדים שלי לא זכו לראות את הפועל עדיין.
אבל דבר אחד ברור האולטראס הפועל יש חלק משמעותי בהקמת הפועל אוסישקין. ואנחנו חייבים להם המון. ואני לא מדבר בכלל על התמיכה בשנים האלו במקומות כמו אלקנה.
הדוגמה הקלאסית היא מאור הראל ורמי כהן, שהם בצד שלהם בויכוח הנוכחי ובכלל (כשמאור הראל היה על הגדרות בתחושה שלי היה הכי פחות שירי שואה אבל זה נושא אחר).
חבל מאוד שהגענו לזה, אבל וואלה לא רוצים להיות חלק? בעיה שלכם, הדלת פתוחה תלכו ותחזרו מתי שתרצו.
- הפוסט קיבל לייק אחדRaizi
- מילפורד
- קיבל.ה 1486 לייקים
הגישה של ״אם האולטראס מקבלים את שלהם אני פורש״ היא הניצחון האמיתי שלהם, מבחינתם הם האוהדים האמיתיים האחרים וכולנו מפריעים להם לעשות מה שבא להם בלי להתייחס להשלכות.הסבתא של הפועל כתב: ↑03 ספטמבר 2024, 05:46 אולטראס הפועל, אני שונא אותכם.
אני מבין את התיסכול, אבל אם נשאיר אותם לעשות ככל העולה על רוחם, זה יהיה הסוף האמיתי של המועדון.
המסר שצריך להעביר להם, כמו תמיד, הוא שהפועל תל אביב היתה לפני האולטראס ותהיה גם אחריהם.
זה הם שצריכים לשנות גישה ולא אנחנו.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
לא באמת אבטל את חברות העמותה, סתם מכעס רגעי.מילפורד כתב: ↑03 ספטמבר 2024, 07:36הגישה של ״אם האולטראס מקבלים את שלהם אני פורש״ היא הניצחון האמיתי שלהם, מבחינתם הם האוהדים האמיתיים האחרים וכולנו מפריעים להם לעשות מה שבא להם בלי להתייחס להשלכות.הסבתא של הפועל כתב: ↑03 ספטמבר 2024, 05:46 אולטראס הפועל, אני שונא אותכם.
אני מבין את התיסכול, אבל אם נשאיר אותם לעשות ככל העולה על רוחם, זה יהיה הסוף האמיתי של המועדון.
המסר שצריך להעביר להם, כמו תמיד, הוא שהפועל תל אביב היתה לפני האולטראס ותהיה גם אחריהם.
זה הם שצריכים לשנות גישה ולא אנחנו.
בכדי להעביר את המסר הזה, חייבים לעבור ליד אליהו ושמבחינתנו לא יגיעו אם לא מתאים להם, במידה ויהיה רוב כמובן.
אם תהיה הצבעה והרוב יחליטו לא לעבור ליד אליהו, אקבל זאת למרות שזאת תהיה טעות.
-
- קיבל.ה 356 לייקים
אני שמעתי דברים אחרים וגם בטוויטר לא ראיתי נטייה בעד המעבר.למה לא בעצם כתב: ↑03 ספטמבר 2024, 06:25מאור הראל בעד המעבר. רמי, מה נגיד על רמי, נדמה שהם תפסו אותו כל כך חזק בביצים שהוא לא מסוגל לעשות דבר נגד דעתם.אוהד כורסא כתב: ↑02 ספטמבר 2024, 09:15צריך להיזהר עם אובר ההקטנה לאולטראס. תסתכל על ההיסטוריה שלי אני לא סובל את ההתנהגות של האולטראס בשנים האחרונות. למעשה בגללם הילדים שלי לא זכו לראות את הפועל עדיין.
אבל דבר אחד ברור האולטראס הפועל יש חלק משמעותי בהקמת הפועל אוסישקין. ואנחנו חייבים להם המון. ואני לא מדבר בכלל על התמיכה בשנים האלו במקומות כמו אלקנה.
הדוגמה הקלאסית היא מאור הראל ורמי כהן, שהם בצד שלהם בויכוח הנוכחי ובכלל (כשמאור הראל היה על הגדרות בתחושה שלי היה הכי פחות שירי שואה אבל זה נושא אחר).
חבל מאוד שהגענו לזה, אבל וואלה לא רוצים להיות חלק? בעיה שלכם, הדלת פתוחה תלכו ותחזרו מתי שתרצו.
הוא אמנם אדם נפלא ולא מתלהם והוא מסוג האנשים שכיף להתווכח איתו אבל אני די בטוח שהוא לא בעד הצבעה ביום ראשון הקרוב.
למה בעצם לא עושים הצבעה בעמותה?
ולמי בדיוק אנחנו צריכים להימנע מלהצביע בבחירות הקרובות בעמותה כדי שדברים יתנהלו בצורה דמוקרטית?
ולמי בדיוק אנחנו צריכים להימנע מלהצביע בבחירות הקרובות בעמותה כדי שדברים יתנהלו בצורה דמוקרטית?
-
- קיבל.ה 1615 לייקים
1. לא מעלים להצבעה
2. לא מסבירים למה לא מעלים להצבעה
3. פותחים יוזר חדש בטוויטר ולא שולחים הודעות במייל כמו שהיה עד עכשיו
4. לא מתקשרים איתנו כלל את המצב, משאירים אותנו להתבשל במיץ של עצמנו ולנהל מלחמות אחד עם השני ברשת
- הפועל
- קיבל.ה 1247 לייקים
- יצירת קשר:
ההודעות במיילים אני חושד שזה קשור לעובדה שהמייל בשליטת עובדי המועדון שכרגע עובדים אצל עופר ינאי בעצם שכידוע חתול שחור עבר בינו לעמותה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1130 לייקים
אסור להתבלבל, עובדי המועדון עובדים במועדון הפועל תל אביב, לא אצל עופר ינאי או עמותת הפועל אוסישקין תל אביב, עופר והעמותה לא אויבים אחד של השני ולא יריבים אחד של השני, הם מתחלקים בצורה מסוימת בשליטה על הפועל תל אביב ויש להם את הפריבילגיה לקבל החלטות עבור מועדון הכדורסל הפועל תל אביב.
שיפתרו את המחלוקות בצורה מכובדת בחדר סגור ויעשו מה שצריך לעשות כדי לקדם את המועדון והקבוצה.
- הפוסט קיבל לייק אחדלמה לא בעצם
-
- קיבל.ה 320 לייקים
שאלה.
אני יודע מהחבר'ה הישראלים שכן מעניין אותם לשחק ביד אליהו, לגבי הזרים אני בטוח שהם יעדיפו את ההיכל. אם הקבוצה תוציא הצהרה מפי השחקנים שכל הסגל רוצה לעבור זה לא משהו שיכול לשנות את פני התמונה? בסוף מילה של שחקן בהפועל יכולה לשנות דעה של מישהו מהקהל.
אני יודע מהחבר'ה הישראלים שכן מעניין אותם לשחק ביד אליהו, לגבי הזרים אני בטוח שהם יעדיפו את ההיכל. אם הקבוצה תוציא הצהרה מפי השחקנים שכל הסגל רוצה לעבור זה לא משהו שיכול לשנות את פני התמונה? בסוף מילה של שחקן בהפועל יכולה לשנות דעה של מישהו מהקהל.
שלום לך ליגה ארצית, אני הפועל תל אביב שאותי רצית
-
- קיבל.ה 1615 לייקים
-
- קיבל.ה 474 לייקים
דובר המון בפרק האחרון של צבע אדום
מסלול התנגשות ישיר בין העמותה לעופר, האולם זה רק תירוץ, החברה הבינו שעופר לא סופר אותם ולא משתף אותם בשום החלטה.
לוקחים את ההחלטה על המעבר כבת ערובה כי זה הקלף האחרון שנשאר להם בכיס
מניח שגם ההחלטה על 50₪ משחק אימון קשורה לזה.
מסלול התנגשות ישיר בין העמותה לעופר, האולם זה רק תירוץ, החברה הבינו שעופר לא סופר אותם ולא משתף אותם בשום החלטה.
לוקחים את ההחלטה על המעבר כבת ערובה כי זה הקלף האחרון שנשאר להם בכיס
מניח שגם ההחלטה על 50₪ משחק אימון קשורה לזה.
- 7even
- קיבל.ה 2141 לייקים
לדעתי שאלו רק 1,000 פעם בפורום הזה מה נותנת בעצם החברות בעמותה מלבד הצבעה כלשהי פעם באף פעם?
הרי אפילו זכות לכרטיסים היא לא ממש נותנת אם אתה לא מנוי.
הרי אפילו זכות לכרטיסים היא לא ממש נותנת אם אתה לא מנוי.
יחד, רק יחד!
על מנת לעשות את קפיצ המדרגה מקבוצה בינוני לקבוצה מקצוענית תחרותית העמותה חייבת לסיים דרכה.
ישנם הרבה אינטרסים הסובבים את בעלי התפקידים העמותה וברגע שהכוח נלקח מהם החליטו לעמוד על הרגליים האחוריות ולהילחם.
כמובן שרוב האהדים לא איתם בנושאים הללו אבל זה שלב הכרחי בקפיצת המדרגה של הקבוצה
כדאי לעשות סדר גם בכל הבאלגן שסביב הספסל ומתחת לסלים בזמן המשחקים.מייקל23 כתב: ↑05 ספטמבר 2024, 09:41על מנת לעשות את קפיצ המדרגה מקבוצה בינוני לקבוצה מקצוענית תחרותית העמותה חייבת לסיים דרכה.
ישנם הרבה אינטרסים הסובבים את בעלי התפקידים העמותה וברגע שהכוח נלקח מהם החליטו לעמוד על הרגליים האחוריות ולהילחם.
כמובן שרוב האהדים לא איתם בנושאים הללו אבל זה שלב הכרחי בקפיצת המדרגה של הקבוצה
יותר מדי אנשים מסתובבים שם כל הזמן.
כולל החבר של אנגולה!
- הפוסט קיבל לייק אחדRaizi
-
תגובה של יוזר של העמותה בפוסט בקבוצת פייסבוק (הפועל תל אביב-אוהדים-כדורסל) ששאל לגבי הצבעה על מעבר ליד אליהו
״לא נראה לנו שזה הזמן, המקום והפורום לכבס את הכביסה המלוכלכת.
מה שנכון עכשיו הוא רק לעדכן ולדייק קצת בעובדות:
1. בכוונת הוועד המנהל לכנס בקרוב אסיפת חברים. זוהי חובתנו.
2. צר לנו שיש המנסים לפגוע בשמנו. נראה לנו שמגיע קצת יותר קרדיט. הוועד המנהל הביא גם בעבר כל נושא חשוב בפני האסיפה, אך רק לאחר שלמד את הנושא, האפשרויות, הפתרונות וכדומה. לדוגמה: גם ההסכם עם עופר ינאי עבר שנה של חשיבה ולמידה לפני שהוצג בפני החברים
3. לא ברור למה בנושא כל כך חשוב - כאשר רק לפני פחות משנה כולם טרחו להזכיר באיזה עניין רצוי שיהיו לנו זכויות וטו - לא נותנים לוועד את השבועות המעטים שחסרים לו על מנת להגיע לישיבה בצורה מסודרת, כדי לאפשר לכולנו לקבל את ההחלטות הטובות ביותר.
הדבר הנכון יהיה לכנס אסיפה והצבעה אך ורק כאשר יתגבש הסכם מחייב להרחבת אולמנו הביתי. כך נבטיח שהפועל תזכה לאולם ראוי באופן קבוע. משא ומתן אינטנסיבי מתקיים מול העיריה בנושא זה. משא ומתן אשר יעזור להבטיח את עתידה של הפועל לשנים ארוכות. אנחנו חוזרים ומבקשים מחברי העמותה לסמוך כתמיד על הוועד המנהל ולהבין שהלחץ הציבורי עלול לפגוע במאמצנו למקסם את עתידה של הפועל.
5. בכל מקרה האסיפה תכונס בקרוב (דרך אגב שום אסיפה לא נדחתה מ 05.09 כי מעולם לא נקבעה כזאת למעט באתרים שנזונים מהדלפות אינטרסנטיות כמו ערוץ הספורט).
6. האסיפה תכונס בכל מקרה וללא קשר לבקשה שהגיעה לעמותה ומטופלת בשיא הרצינות. עושה אפילו רושם שאנחנו מתייחסים לבקשה יותר ברצינות משולחי הרשימה שהגיעה אלינו אתמול. (כן רונית, ישראל ישראלי שהדואר האלקטרוני שלו הוא leaan@ הוא לא באמת חבר עמותה.....כנראה עבר למכבי....). כמובן שזאת רק דוגמה משעשעת להמחשה ואף שם מהרשימה לא ידלוף מאיתנו.
שבת שלום, קצת אמונה באנשים שמשרתים אתכם נאמנה המון שנים וניפגש בקרוב״
״לא נראה לנו שזה הזמן, המקום והפורום לכבס את הכביסה המלוכלכת.
מה שנכון עכשיו הוא רק לעדכן ולדייק קצת בעובדות:
1. בכוונת הוועד המנהל לכנס בקרוב אסיפת חברים. זוהי חובתנו.
2. צר לנו שיש המנסים לפגוע בשמנו. נראה לנו שמגיע קצת יותר קרדיט. הוועד המנהל הביא גם בעבר כל נושא חשוב בפני האסיפה, אך רק לאחר שלמד את הנושא, האפשרויות, הפתרונות וכדומה. לדוגמה: גם ההסכם עם עופר ינאי עבר שנה של חשיבה ולמידה לפני שהוצג בפני החברים
3. לא ברור למה בנושא כל כך חשוב - כאשר רק לפני פחות משנה כולם טרחו להזכיר באיזה עניין רצוי שיהיו לנו זכויות וטו - לא נותנים לוועד את השבועות המעטים שחסרים לו על מנת להגיע לישיבה בצורה מסודרת, כדי לאפשר לכולנו לקבל את ההחלטות הטובות ביותר.
הדבר הנכון יהיה לכנס אסיפה והצבעה אך ורק כאשר יתגבש הסכם מחייב להרחבת אולמנו הביתי. כך נבטיח שהפועל תזכה לאולם ראוי באופן קבוע. משא ומתן אינטנסיבי מתקיים מול העיריה בנושא זה. משא ומתן אשר יעזור להבטיח את עתידה של הפועל לשנים ארוכות. אנחנו חוזרים ומבקשים מחברי העמותה לסמוך כתמיד על הוועד המנהל ולהבין שהלחץ הציבורי עלול לפגוע במאמצנו למקסם את עתידה של הפועל.
5. בכל מקרה האסיפה תכונס בקרוב (דרך אגב שום אסיפה לא נדחתה מ 05.09 כי מעולם לא נקבעה כזאת למעט באתרים שנזונים מהדלפות אינטרסנטיות כמו ערוץ הספורט).
6. האסיפה תכונס בכל מקרה וללא קשר לבקשה שהגיעה לעמותה ומטופלת בשיא הרצינות. עושה אפילו רושם שאנחנו מתייחסים לבקשה יותר ברצינות משולחי הרשימה שהגיעה אלינו אתמול. (כן רונית, ישראל ישראלי שהדואר האלקטרוני שלו הוא leaan@ הוא לא באמת חבר עמותה.....כנראה עבר למכבי....). כמובן שזאת רק דוגמה משעשעת להמחשה ואף שם מהרשימה לא ידלוף מאיתנו.
שבת שלום, קצת אמונה באנשים שמשרתים אתכם נאמנה המון שנים וניפגש בקרוב״
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1185 לייקים
איפה 4?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- הפוסט קיבל לייק אחדVinb
-
- קיבל.ה 1615 לייקים
אור שקדי, וואלה
פחות מחודש לפתיחת העונה: היכן תפתח אותה הפועל תל אביב?
הסאגה סביב שיפוץ היכל שלמה ומעבר להיכל מנורה רחוקה מלהסתיים כשהלחץ על קיום הצבעה גובר, אך בינתיים לא נקבע תאריך. האפשרות לשחק בירושלים עדיין מונחת על השולחן
בעוד שלושה שבועות וחצי תפתח הפועל תל אביב את עונת 2024/25 בליגת העל במשחק ביתי נגד מכבי רמת גן, ונכון לעכשיו ממש לא ברור היכן הוא ייערך.
כידוע, הקבוצה קיבלה בימים האחרונים אישור להתאמן ולארח משחקים בהיכל שלמה, עם שינויים חדשים, כשבמקביל ממשיכים הלחצים שמופעלים על היו"ר רמי כהן ואנשיו לקיים הצבעה על מעבר מהיכל שלמה להיכל מנורה. בשלב הזה אין תאריך להצבעה, כשבוועד המנהל קבעו עם בעלי הקבוצה עופר ינאי בפגישה בסוף אוגוסט כי בחודשיים הקרובים ייבדקו חלופות אחרות מלבד היכל מנורה, במקביל לניסיון לסכם סופית את שיפוץ היכל שלמה, כולל תאריכים.
האופציה השלישית, מלבד האולמות בתל אביב, הוא הארנה בירושלים. בהפועל יצרו קשר עם הנהלת האולם, ושריינו לעצמם את התאריכים של המשחקים הראשונים, כשייתכן שיבוצע מהלך של פתיחת העונה בירושלים על מנת שלא לעבור להיכל מנורה כל עוד אין סיכום סופי מול עיריית תל אביב של השיפוץ של האולם הביתי של האדומים.
כזכור, נגד סגנית האלופה עומד עונש על סגירת היציע שמאחורי הסל לשישה המשחקים הראשונים של העונה, דבר שיעמיד את כמות הצופים בהיכל שלמה על כ-2,600 בלבד. עם זאת, גורמים בהפועל תל אביב טוענים כי האלטרנטיבה של מעבר לארנה לא הגיונית, שכן אין סבירות שיותר מאלף צופים יעשו את הדרך למשחק ליגה לא אטרקטיבי בירושלים.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
הסאגה סביב שיפוץ היכל שלמה ומעבר להיכל מנורה רחוקה מלהסתיים כשהלחץ על קיום הצבעה גובר, אך בינתיים לא נקבע תאריך. האפשרות לשחק בירושלים עדיין מונחת על השולחן
בעוד שלושה שבועות וחצי תפתח הפועל תל אביב את עונת 2024/25 בליגת העל במשחק ביתי נגד מכבי רמת גן, ונכון לעכשיו ממש לא ברור היכן הוא ייערך.
כידוע, הקבוצה קיבלה בימים האחרונים אישור להתאמן ולארח משחקים בהיכל שלמה, עם שינויים חדשים, כשבמקביל ממשיכים הלחצים שמופעלים על היו"ר רמי כהן ואנשיו לקיים הצבעה על מעבר מהיכל שלמה להיכל מנורה. בשלב הזה אין תאריך להצבעה, כשבוועד המנהל קבעו עם בעלי הקבוצה עופר ינאי בפגישה בסוף אוגוסט כי בחודשיים הקרובים ייבדקו חלופות אחרות מלבד היכל מנורה, במקביל לניסיון לסכם סופית את שיפוץ היכל שלמה, כולל תאריכים.
האופציה השלישית, מלבד האולמות בתל אביב, הוא הארנה בירושלים. בהפועל יצרו קשר עם הנהלת האולם, ושריינו לעצמם את התאריכים של המשחקים הראשונים, כשייתכן שיבוצע מהלך של פתיחת העונה בירושלים על מנת שלא לעבור להיכל מנורה כל עוד אין סיכום סופי מול עיריית תל אביב של השיפוץ של האולם הביתי של האדומים.
כזכור, נגד סגנית האלופה עומד עונש על סגירת היציע שמאחורי הסל לשישה המשחקים הראשונים של העונה, דבר שיעמיד את כמות הצופים בהיכל שלמה על כ-2,600 בלבד. עם זאת, גורמים בהפועל תל אביב טוענים כי האלטרנטיבה של מעבר לארנה לא הגיונית, שכן אין סבירות שיותר מאלף צופים יעשו את הדרך למשחק ליגה לא אטרקטיבי בירושלים.
-
- קיבל.ה 1715 לייקים
איזה סאגה מעייפת , בטח שברור לכולם שיש רק אופציה אחת טובה בכל הסיפור הזהגביזון כתב: ↑11 ספטמבר 2024, 18:32 אור שקדי, וואלה
- מילפורד
- קיבל.ה 1486 לייקים
ברור לי איזה אופציה אני מעדיף , יחד עם זאת ברור לי גם שהאופציה הזאת לא מוגדרת כ״טובה״ והיא יותר כורח המציאות מאשר אופציה טובה.
כמו שברור לי שמי שחושב הפוך ממני , יודע שגם לאופציה שהוא מעדיף יש חסרונות שמונעות ממנה להיות אופציה ״טובה״.
נקרא לזה הרע במיעוטו.
כמו שברור לי שמי שחושב הפוך ממני , יודע שגם לאופציה שהוא מעדיף יש חסרונות שמונעות ממנה להיות אופציה ״טובה״.
נקרא לזה הרע במיעוטו.
-
- קיבל.ה 1615 לייקים
https://103fm.maariv.co.il/programs/med ... 1t4nzVQ=KH
1:05:00
לפי רון קופמן:
העמותה שכרה את עו"ד טל שפירא, מסביר שם קצת למה אותו (משהו כזה, מי שרוצה להיות בטוח שיקשיב, אני מתבסס על דבריו של קופמן ואין לי מושג אישית מעבר לזה) על מנת לעצור את המעבר ליד אליהו.
קופמן ציין שינאי ביקש לפני חודש וחצי פגישה עם העמותה ונדחה למועד מאוחר יותר.
עופר אמור להפגש עם העיריה, אולי גם רמי יצטרף, עופר רוצה בטוחה כלשהי לגבי ההרחבה של הדרייב אין, ומוכן לשים סכום כסף עצום מראש לעניין.
1:05:00
לפי רון קופמן:
העמותה שכרה את עו"ד טל שפירא, מסביר שם קצת למה אותו (משהו כזה, מי שרוצה להיות בטוח שיקשיב, אני מתבסס על דבריו של קופמן ואין לי מושג אישית מעבר לזה) על מנת לעצור את המעבר ליד אליהו.
קופמן ציין שינאי ביקש לפני חודש וחצי פגישה עם העמותה ונדחה למועד מאוחר יותר.
עופר אמור להפגש עם העיריה, אולי גם רמי יצטרף, עופר רוצה בטוחה כלשהי לגבי ההרחבה של הדרייב אין, ומוכן לשים סכום כסף עצום מראש לעניין.
-
- קיבל.ה 1377 לייקים
טל שפירא הוא אוהד הפועל.
חבר של חיים יצחקי
היה נציג האוהדים כאשר ניסנוב התחייבו לשקיפות.
נקסט
חבר של חיים יצחקי
היה נציג האוהדים כאשר ניסנוב התחייבו לשקיפות.
נקסט
-
- קיבל.ה 1615 לייקים
ריף גרוס, ONE
על מנת לקיים ישיבת עמותה: חסרות 50 הצבעות
שבועיים אחרי שהעמותה פתחה הצבעה על מנת לקיים ישיבה בנוגע לאולם בעונה הבאה, בשלב זה כ-250 הצביעו. וגם: למה חברי העמותה שינו את נוסח המכתב?
הפועל תל אביב סגרה את הסגל באופן סופי עם צירופו של ברונו קבוקלו, כשכעת נותרה סאגה אחת לפתור הקיץ הזה – באיזה אולם הקבוצה תשחק. בזמן שעופר ינאי רוצה לעבור להיכל מנורה מטבחים, העמותה צריכה לכנס ישיבה ולהצביע על כך.
לפני שבועיים הופץ מכתב מטעם חברי העמותה הקורא לאוהדי הפועל תל אביב לאשר בחתימתם את זימון אסיפת חברי העמותה. כלומר, המכתב שיצא קרא לאוהדים לחתום ואם יגיעו ל-300 חתימות אז יקיימו אסיפת חברי עמותה בנושאים שונים ובמוקד האולם.
רק שלא מעט אוהדים לא אהבו את המכתב שיצא לפני שבועיים והביעו את חוסר שביעות רצונם, אז היום (רביעי) המכתב שונה ופורסם עם נוסח אחר. בכל מקרה, כ-250 אוהדים כבר הצביעו שהם רוצים לכנס אסיפת חברי עמותה, מה שאומר שחסרות כ-50 הצבעות על מנת להוציא את זה לפועל.
המכתב החדש
“אנו, החתומים מטה, אוהדי הפועל ת"א בכדורסל וחברי עמותת הפועל אוסישקין ת"א, פונים אליך בבקשה לקבוע מועד לקיום אסיפת חירום של חברי העמותה בשלל נושאים הנמצאים על סדר היום של המועדון אותו אנו אוהבים”.
“בימים אלו המועדון מצוי בישורת האחרונה של ההכנות לקראת עונת 2024/25. כלל החתומים מטה, אלו שהחזיקו במנוי לעונת המשחקים הקודמת, ואלו שלא יכלו לעשות זאת, מעוניינים להבטיח את מקומם ביציע במשחקי הפועל כאשר הם תומכים, מעודדים ומלווים את אהבתם הגדולה בדרך לניצחון, להישגים ולתארים בעונה היסטורית”.
“כידוע לך, קיימת כבר רשימת המתנה ארוכה מאוד של אלפי אדומים המעוניינים לרכוש מנוי לקראת העונה הקרובה. האולם בו אנו מקיימים כיום את משחקינו הביתיים צר מלהכיל את אלפי האדומים המבקשים לממש את אהבתם למועדון. לכן, אנו מבקשים לקיים דיון שבמהלכו תועלה להכרעה בקשה לקיים הצבעה דיגיטלית על החלטה לפיה המועדון יעבור לקיים את משחקי הבית בעונת 2024/25 באולם כדורסל בעל תכולת קהל גדולה יותר מאשר זו הקיימת כיום ב"היכל שלמה" (דרייב אין)”.
“כחברי עמותת הפועל אוסישקין ת"א, אנו מאמינים כי זכותנו וחובתנו להשפיע על החלטות מרכזיות במועדון, במיוחד בנושאים הקשורים לאוהדים ולהשתתפות במשחקים הביתיים. ניצבת כעת בפני העמותה והמועדון הזדמנות היסטורית להגדיל, להרחיב ולהעצים את קהל האוהדים האדומים. מדובר בהזדמנות שעלינו לתפוס בשתי ידיים, הן מבחינה מקצועית והן מבחינה כלכלית”.
“.המעבר לאולם גדול יותר ישפיע לא רק על הגדלת מספר המנויים, אלא גם יאפשר לחיילים, המגיעים מאפטר, להשתתף במשחקים בקלות רבה יותר, וכך לשמור על הזיקה שלהם למועדון גם בתקופה משמעותית זו בחייהם. נוסף לכך, משפחות שלמות יוכלו להגיע יחד למשחקים ולהעמיק את הקשר בין הדור הצעיר למועדון. חיבור זה הינו הכרחי להמשך ההתפתחות והצמיחה של קהילת אוהדי הפועל ת"א, ולעידוד דור העתיד להיות חלק בלתי נפרד מהמועדון ומהערכים שהוא מייצג”.
מבחינה כלכלית, מעבר לאולם גדול יותר יוכל להכניס למועדון תוספות כספיות משמעותיות, המוערכות בעשרות מיליוני שקלים בעונות הקרובות. ההכנסות הנוספות ממנויים, כרטיסים ונותני חסות פוטנציאליים יאפשרו השקעה רחבה יותר בקבוצה, שדרוג המתקנים ושיפור החוויה הספורטיבית עבור כל האוהדים. יתרה מכך, הגדלת נוכחות הקהל תשפיע גם על החשיפה התקשורתית והעניין במועדון, דבר שיכול להוביל לצמיחה כוללת שתשפר את כל פעילות המועדון הן על הפרקט והן מחוצה לו”.
“ידוע לנו כי נבדקו במהלך השבועות האחרונים על ידי המועדון והבעלים מספר חלופות לקיים את משחקי הבית באולם בחולון, באולם ארעי באקספו ת"א ובהיכל מנורה (יד אליהו). לצערנו, האפשרויות של חולון והאקספו אינן רלוונטיות, אך אנו רואים בהיכל מנורה הזדמנות ממשית לחוויה ספורטיבית טובה יותר ולהגעה של קהל רב יותר. אנו קוראים לקיים דיון שקוף ומעמיק בנושא, מתוך הבנה שזו החלטה גורלית לעתידו של המועדון ולהמשך צמיחתו”.
שבועיים אחרי שהעמותה פתחה הצבעה על מנת לקיים ישיבה בנוגע לאולם בעונה הבאה, בשלב זה כ-250 הצביעו. וגם: למה חברי העמותה שינו את נוסח המכתב?
הפועל תל אביב סגרה את הסגל באופן סופי עם צירופו של ברונו קבוקלו, כשכעת נותרה סאגה אחת לפתור הקיץ הזה – באיזה אולם הקבוצה תשחק. בזמן שעופר ינאי רוצה לעבור להיכל מנורה מטבחים, העמותה צריכה לכנס ישיבה ולהצביע על כך.
לפני שבועיים הופץ מכתב מטעם חברי העמותה הקורא לאוהדי הפועל תל אביב לאשר בחתימתם את זימון אסיפת חברי העמותה. כלומר, המכתב שיצא קרא לאוהדים לחתום ואם יגיעו ל-300 חתימות אז יקיימו אסיפת חברי עמותה בנושאים שונים ובמוקד האולם.
רק שלא מעט אוהדים לא אהבו את המכתב שיצא לפני שבועיים והביעו את חוסר שביעות רצונם, אז היום (רביעי) המכתב שונה ופורסם עם נוסח אחר. בכל מקרה, כ-250 אוהדים כבר הצביעו שהם רוצים לכנס אסיפת חברי עמותה, מה שאומר שחסרות כ-50 הצבעות על מנת להוציא את זה לפועל.
המכתב החדש
“אנו, החתומים מטה, אוהדי הפועל ת"א בכדורסל וחברי עמותת הפועל אוסישקין ת"א, פונים אליך בבקשה לקבוע מועד לקיום אסיפת חירום של חברי העמותה בשלל נושאים הנמצאים על סדר היום של המועדון אותו אנו אוהבים”.
“בימים אלו המועדון מצוי בישורת האחרונה של ההכנות לקראת עונת 2024/25. כלל החתומים מטה, אלו שהחזיקו במנוי לעונת המשחקים הקודמת, ואלו שלא יכלו לעשות זאת, מעוניינים להבטיח את מקומם ביציע במשחקי הפועל כאשר הם תומכים, מעודדים ומלווים את אהבתם הגדולה בדרך לניצחון, להישגים ולתארים בעונה היסטורית”.
“כידוע לך, קיימת כבר רשימת המתנה ארוכה מאוד של אלפי אדומים המעוניינים לרכוש מנוי לקראת העונה הקרובה. האולם בו אנו מקיימים כיום את משחקינו הביתיים צר מלהכיל את אלפי האדומים המבקשים לממש את אהבתם למועדון. לכן, אנו מבקשים לקיים דיון שבמהלכו תועלה להכרעה בקשה לקיים הצבעה דיגיטלית על החלטה לפיה המועדון יעבור לקיים את משחקי הבית בעונת 2024/25 באולם כדורסל בעל תכולת קהל גדולה יותר מאשר זו הקיימת כיום ב"היכל שלמה" (דרייב אין)”.
“כחברי עמותת הפועל אוסישקין ת"א, אנו מאמינים כי זכותנו וחובתנו להשפיע על החלטות מרכזיות במועדון, במיוחד בנושאים הקשורים לאוהדים ולהשתתפות במשחקים הביתיים. ניצבת כעת בפני העמותה והמועדון הזדמנות היסטורית להגדיל, להרחיב ולהעצים את קהל האוהדים האדומים. מדובר בהזדמנות שעלינו לתפוס בשתי ידיים, הן מבחינה מקצועית והן מבחינה כלכלית”.
“.המעבר לאולם גדול יותר ישפיע לא רק על הגדלת מספר המנויים, אלא גם יאפשר לחיילים, המגיעים מאפטר, להשתתף במשחקים בקלות רבה יותר, וכך לשמור על הזיקה שלהם למועדון גם בתקופה משמעותית זו בחייהם. נוסף לכך, משפחות שלמות יוכלו להגיע יחד למשחקים ולהעמיק את הקשר בין הדור הצעיר למועדון. חיבור זה הינו הכרחי להמשך ההתפתחות והצמיחה של קהילת אוהדי הפועל ת"א, ולעידוד דור העתיד להיות חלק בלתי נפרד מהמועדון ומהערכים שהוא מייצג”.
מבחינה כלכלית, מעבר לאולם גדול יותר יוכל להכניס למועדון תוספות כספיות משמעותיות, המוערכות בעשרות מיליוני שקלים בעונות הקרובות. ההכנסות הנוספות ממנויים, כרטיסים ונותני חסות פוטנציאליים יאפשרו השקעה רחבה יותר בקבוצה, שדרוג המתקנים ושיפור החוויה הספורטיבית עבור כל האוהדים. יתרה מכך, הגדלת נוכחות הקהל תשפיע גם על החשיפה התקשורתית והעניין במועדון, דבר שיכול להוביל לצמיחה כוללת שתשפר את כל פעילות המועדון הן על הפרקט והן מחוצה לו”.
“ידוע לנו כי נבדקו במהלך השבועות האחרונים על ידי המועדון והבעלים מספר חלופות לקיים את משחקי הבית באולם בחולון, באולם ארעי באקספו ת"א ובהיכל מנורה (יד אליהו). לצערנו, האפשרויות של חולון והאקספו אינן רלוונטיות, אך אנו רואים בהיכל מנורה הזדמנות ממשית לחוויה ספורטיבית טובה יותר ולהגעה של קהל רב יותר. אנו קוראים לקיים דיון שקוף ומעמיק בנושא, מתוך הבנה שזו החלטה גורלית לעתידו של המועדון ולהמשך צמיחתו”.
-
- קיבל.ה 1198 לייקים
זה המשך של המכתב שהופץ דרך לאן?גביזון כתב: ריף גרוס, ONE
המכתב החדש
MHGA
-
- קיבל.ה 320 לייקים
לא קיבלתי שום מכתב כזה. איפה זה נשלח/פורסם??
- הפוסט קיבל לייק אחדRed Wolf
- Red Wolf
- קיבל.ה 497 לייקים
-
- קיבל.ה 320 לייקים
מזתומרת בלאן?? ממתי אני מקבל הודעות מהעמותה בלאן?
שמישהו יאיר את עיניי בבקשה.
שמישהו יאיר את עיניי בבקשה.
- Red Wolf
- קיבל.ה 497 לייקים
על המכתב ״הקודם״ היה אפשר לחתום בלאן
המכתב לא מגיע מהעמותה מין הסתם מאחר והיא נמנעת מקיום ההצבעה
המכתב פורסם פה בפורום ובעוד כמה מקומות ברשתות החברתיות מאחר וזה בעצם מכתב של אוהדים חברי עמותה
העמותה טוענת שעופר אחראי על כך שחיתמה על המכתב היא דרך לאן, ולכן זה לא ״חוקי״
- הפוסט קיבל לייק אחדרווי
-
- קיבל.ה 320 לייקים
וואו מה שתקופה קצרה בחו"ל יכולה לעשות.. תודה על ההסבר.
-
- קיבל.ה 176 לייקים
מוזמן לשאול אותו, הוא בהחלט בעד המעבר, הוא התבגר איפה שהארגון לא.. זה פשוט לא אותם אנשים שהקימו את המועדון סתם חבורה של ילדים מתלהבים שהקשר בינם להקמת הפועל מקרי בהחלט (תבדקו מי הם כיום חברי הארגון, לא תצאו שם אחד מאלו שהיו אז באולטראס והקימו את הקבוצה)אוהד כורסא כתב: ↑03 ספטמבר 2024, 09:03אני שמעתי דברים אחרים וגם בטוויטר לא ראיתי נטייה בעד המעבר.למה לא בעצם כתב: ↑03 ספטמבר 2024, 06:25מאור הראל בעד המעבר. רמי, מה נגיד על רמי, נדמה שהם תפסו אותו כל כך חזק בביצים שהוא לא מסוגל לעשות דבר נגד דעתם.אוהד כורסא כתב: ↑02 ספטמבר 2024, 09:15
צריך להיזהר עם אובר ההקטנה לאולטראס. תסתכל על ההיסטוריה שלי אני לא סובל את ההתנהגות של האולטראס בשנים האחרונות. למעשה בגללם הילדים שלי לא זכו לראות את הפועל עדיין.
הוא אמנם אדם נפלא ולא מתלהם והוא מסוג האנשים שכיף להתווכח איתו אבל אני די בטוח שהוא לא בעד הצבעה ביום ראשון הקרוב.
-
- קיבל.ה 431 לייקים
שמועות בטוויטר שנחתם הסכם עם עיריית ת"א על שיפוץ והגדלת הדרייב אין לעשרת אלפים מקומות.
-
- קיבל.ה 550 לייקים
שמועות על רקע הבחירות....Niro כתב:שמועות בטוויטר שנחתם הסכם עם עיריית ת"א על שיפוץ והגדלת הדרייב אין לעשרת אלפים מקומות.
עובדי הבניה מגיעים בהמוניהם באוטובוסים להיכל שלמה
-
- קיבל.ה 1615 לייקים
חיפשתי ולא מצאתי, אבל העיתוי באמת נשמע לא מקרי ולא מקריי,הכל חשוד עכשיוNiro כתב:שמועות בטוויטר שנחתם הסכם עם עיריית ת"א על שיפוץ והגדלת הדרייב אין לעשרת אלפים מקומות.
לינק?
- red in blood
- קיבל.ה 337 לייקים
אין לי מושג אם זה נכון או לא, הכל שמועות,
אבל בחייאת׳, הטענה היא שעכשיו גם מחלקת הספורט בעיריית תל אביב פועלת נגד העמותה?
כאילו, ברור לי שחולדאי שונא אותנו וזה, אבל אתה זה כבר מערב יותר מדי אנשים בקונספריציה הזו שלך.
אי אפשר להגיד שצריך לפעול לחתום הסכמים כמה שיותר מהר, ואז להתלונן כשזה יוצא על תאריך שמרגיש לך חשוד.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 1615 לייקים
וואללה בנאדם אין לי מושג על מה אתה מדבר חחחחred in blood כתב:אין לי מושג אם זה נכון או לא, הכל שמועות,
אבל בחייאת׳, הטענה היא שעכשיו גם מחלקת הספורט בעיריית תל אביב פועלת נגד העמותה?
כאילו, ברור לי שחולדאי שונא אותנו וזה, אבל אתה זה כבר מערב יותר מדי אנשים בקונספריציה הזו שלך.
אי אפשר להגיד שצריך לפעול לחתום הסכמים כמה שיותר מהר, ואז להתלונן כשזה יוצא על תאריך שמרגיש לך חשוד.
איזה קונספירציה??
אני אפילו לא מבין על מה אתה מגיב
אני רחוק מלהיות מעורה בפוליטיקה התוך כמותית,מאני רואה האשמות וגועל נפש, אני לומד על מועמדים מהשיח פה
אני צוחק שהכל חשוד בגלל מה שהולך בטוויטר היום, נהיינו מסע בחירות של בחירות לעיריה, בית הקלפים הפועל.
-
- קיבל.ה 1615 לייקים
בלי קשר. אני הראשון שאשמח על הסכם כזה, בוא נגמור כבר עם הסאגה, נעבור ליד אליהו, ונתחיל כבר את העונה המזוינת בקטע טוב הזאת, גם ככה נאסראללה עוד שניה מחרבן במרכז כמו שהוא כבר מחרבן שנה בצפון וכל העונה הולכת לקיבינימט ,לא צריך עוד מלחמות בנינו.
-
- קיבל.ה 1615 לייקים
צנציפר אמר שמחר תהיה ישיבה בעירית ת"א שככל הנראה יודיעו בה להפועל ש מאשרים את הרחבת הדרייבאין ל10,000 מקומות.