הזוועות בבנגלדש

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
שליחת תגובה
גביזון
קיבל.ה  1608 לייקים

לא כל כך מעורה בהפיכה שוקוראת שם, הבנתי שראשת/י המדינה ברחו והפרלמנט נפל?

מה שאני כן רואה זה סרטונים כאלה בטלגראם:

החרבת מקדשים הינדים
ריכוז גברים, הפשטה שלהם, בדיקה אם הם נימולים בצורה מחרידה (הטלגראם מכיל הכל) , אם הם לא (הינדים) מוצאים להורג במיידי
סרטונים מחרידים, אחד נוסף שנחשפתי אליהם היא אמא עם בנותיה לכודה בבית, צורחות מפחד ורצות בבית, שוברים להם את החלון ונכנסים להם הביתה כשהן צורחות, ופה הסרטון נגמר.

בתמונה ד"ר טלעת פהמי, דובר האחים המוסלמים מברך על ההפיכה בבנגדש.

מניח שתוך כדי שההודעה הזאת נכתבת מאות מרצי אקדמיה במערב יקראו לפעולה, דגלי בנגלדש יציפו את חברי הwoke והפרוגרסיביםתמונה

הכל מטומטם.תמונה

Sent from my 22101320G using Tapatalk

הפוסט קיבל לייק אחדL.S
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1240 לייקים
יצירת קשר:

בינתים מינו זוכה פרס נובל לשלום כראש הממשלה החדש. ויש בערך 500 הרוגים בסה"כ מאז שהחלה ההפיכה לפי העיתונות. זה לא כלום כמובן, ונשמע לי שיש שם לא מעט מעשי לינץ' וזוועות. אבל באיזור שיש בו היסטוריה עשירה מאד של רצח עם סיטוני מכל הכיוונים בערך, זה יחסית מתון.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Segev
קיבל.ה  373 לייקים

הפועל כתב: 08 אוגוסט 2024, 21:34 בינתים מינו זוכה פרס נובל לשלום כראש הממשלה החדש. ויש בערך 500 הרוגים בסה"כ מאז שהחלה ההפיכה לפי העיתונות. זה לא כלום כמובן, ונשמע לי שיש שם לא מעט מעשי לינץ' וזוועות. אבל באיזור שיש בו היסטוריה עשירה מאד של רצח עם סיטוני מכל הכיוונים בערך, זה יחסית מתון.
איך האחים המוסלמים מברכים על הפיכה שבסופה שמו זוכה פרס נובל לשלום כראש ממשלה?
(אלא אם זה זוכה פרס נובל סגנון יאסר עראפת… שואל באמת כי לא מכיר את הסיטואציה שם)
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1240 לייקים
יצירת קשר:

מוחמד יונוס קיבל פרס נובל על פיתוח המצאה כלכלית (פשוטה אבל גאונית) להלוואות קטנות לנשים עניות (בעיקר) שהוציאו עשרות מיליונים מעוני. הוא הדבר האמיתי.

אני לא מתמצא יותר מדי בפוליטקיה של האחים המוסלמים, אבל מהמעט שקראתי מוסלמים קיצוניים די מנסים לנצל את המצב שם כדי למשוך דברים לכיוונם (לא תקדים היסטורי בדיוק בהקשר של קיצונים פוליטיים). אני מניח שזאת הסיבה שהאחים המוסלמים פתאום מאד מתעניינים בבנגלדש.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Segev
קיבל.ה  373 לייקים

מחר יש בכמה ערים באירופה הפגנות הזדהות עם ההינדים. מעניין כמה מאותם פרחים שמפגינים למען פלשתין יהיו שם
שליחת תגובה