הם לא טמבלים, הם גזענים
מה קורה בבחירות באירופה?
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
בחירה בין תחת לקדחת.
הכי חשוב ששיקלי בחר נכון, והצליח להעמיד אותנו לצד ימין קיצוני שמתברר שרוב צרפת לא סובלת ברמה שיצביעו לקומוניסטים לפניו.
הכי חשוב ששיקלי בחר נכון, והצליח להעמיד אותנו לצד ימין קיצוני שמתברר שרוב צרפת לא סובלת ברמה שיצביעו לקומוניסטים לפניו.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
לא מדויק, ההצבעה לשמאל ירדה מהסיבוב הראשון (ירדו מ28.2 ל 25.8) ושל המפלגה של לה פן עלתה (עלו מ 33% ל 37% ), אבל השיתוף פעולה של השמאל עם מקרון (של פרישה המונית של המועמדים מהמקום השני) הביא לזה שהקולות שלהם נוצלו הרבה יותר טוב.
(וזה לא ספציפית החלאה האנטישמית שבראש אלא איחוד מפלגות, אבל זה שהוא שם הופך זה למספיק מזעזע)
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
זה גם לא מדויק, כי היתה הרי התנהלות טקטית שהציבו מועמד אחד של מלנשון/מקרון כדי לא לפצל קולות. כלומר הרבה אנשים סתמו את האף והלכו להצביע לנציג של הברית של מלנשון רק כדי שהנציג של לה פן לא ייבחר
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
Elon Musk's claim that "civil war is inevitable" in the UK
אני רואה הרבה סרטוני לינץ' טלגראם, מה קורה באנגליה?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אני רואה הרבה סרטוני לינץ' טלגראם, מה קורה באנגליה?
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
ימנים שונאי זרים ושונאי מוסלמים משתוללים, תוקפים מקומות שמזוהים עם מהגרים ועם מוסלמים ו\או עם סמולנים (למשל ספריות).
בדיוק כמו שהזהרת אותנו במשך שנים - רק לגמרי הפוך.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
כמה מספרים על מה שקורה באנגליה
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
כתבתי עכשיו בגוגל "muslim riots uk".
19 מתוך עשרים הקישורים הראשונים היו על פרעות של הימין הקיצוני, אחד על מוסלמים שהתארגנו להתגונן מפרעות מתוכננות שלא קרו בסוף, אז הם התפרעו על איזה פאב של הימין הקיצוני (אולי אני לא מדייק באיזה פרט, קראתי רק את הכותרת).
בפרפרזה על דבריך: אופסי ממש במקרה ניסית להציג תמונה של סימטריה כשבמציאות הימין הקיצוני משתולל כנגד זרים ואנשים שלא שונאים זרים. אני בשוק.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
אני מבין אותך, זה באמת קשה לראות מה קורה במציאות כשברגע שהמציאות משודרת אצל ערוצי התקשורת האהובים עליך הם דואגים לחזור מיד לאולפן.teknoboy כתב: ↑07 אוגוסט 2024, 18:25כתבתי עכשיו בגוגל "muslim riots uk".
19 מתוך עשרים הקישורים הראשונים היו על פרעות של הימין הקיצוני, אחד על מוסלמים שהתארגנו להתגונן מפרעות מתוכננות שלא קרו בסוף, אז הם התפרעו על איזה פאב של הימין הקיצוני (אולי אני לא מדייק באיזה פרט, קראתי רק את הכותרת).
בפרפרזה על דבריך: אופסי ממש במקרה ניסית להציג תמונה של סימטריה כשבמציאות הימין הקיצוני משתולל כנגד זרים ואנשים שלא שונאים זרים. אני בשוק.
בפועל, היו לא מעט מקרים של לינצ'ים של ממש של המון מוסלמי אלים, זה לא אומר שהייתה או לא הייתה סימטריה, זה אומר שההצגה שלך של הדברים הייתה שקרית ומטעה.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
סימוכין?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 338 לייקים
אבל הקורבנות הם בדרך כלל פאשיסטים שהיו נוהגים באנשים עם צבע עור אחר באותו אופן.
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
הטלגראם מלא בסרטוני לינצ'ים, כולל ברכבים אקראיים שעברו במקומות.Ron.T כתב:
אבל הקורבנות הם בדרך כלל פאשיסטים שהיו נוהגים באנשים עם צבע עור אחר באותו אופן.
חלק מהנאצים הפוגעים נושאים דגלי פלשתין, יפה שה edl חזרו בתשובה והצטרפו לפרוגרסיבים.
אוירה לא נעימה.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
בהזמנות להפגנות הקונטרה ה״אנטי-פאשיסטיות״ כתוב:
Get facist, racist, Nazis and Zionists out of our streets
איזה חמודים כל ה״אנטי-פאשיסטיים״ האלה, משהו משהו.
Get facist, racist, Nazis and Zionists out of our streets
איזה חמודים כל ה״אנטי-פאשיסטיים״ האלה, משהו משהו.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
https://thenationalpulse.com/2024/08/06 ... urnalists/
זה אחרי כמה דקות של חיפוש, בסופ"ש עצמו שלא היה צריך לגלול למטה היית יכול למצוא עוד הרבה כאלה (אני זוכר עוד כמה סרטונים שלא מופיעים פה).
אני סקרן לדעת אם באמת לא הכרת את התופעה
-
- קיבל.ה 338 לייקים
לא חושב שהוא לא מכיר את ההתארגנויות הגנה עצמית האלה. הן בסך הכל תגובה להשתוללויות של החוליגנים הלבנים. הייתי מכנה את זה אינטגרציה של מהגרים בתרבות הבריטית.D&3 כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 00:41
https://thenationalpulse.com/2024/08/06 ... urnalists/
זה אחרי כמה דקות של חיפוש, בסופ"ש עצמו שלא היה צריך לגלול למטה היית יכול למצוא עוד הרבה כאלה (אני זוכר עוד כמה סרטונים שלא מופיעים פה).
אני סקרן לדעת אם באמת לא הכרת את התופעה
נערך לאחרונה על ידי Ron.T ב 08 אוגוסט 2024, 16:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
אתה רציני איתי?
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
לגבי הדוגמאות מטוויטר: קשקושים של אנשים ברשתות חבריות זה לא בהכרח המקור הכי אמין.
רק בשביל ההקשר, כל העסק התחיל בגלל שאיזה מפורסם חובב פאשיזם פרסם שקרים בטוויטר.
בכוונה הלכתי לחפש מקורות מידע אמינים יותר, וכשעושים את זה מגלים ש***אין*** פרעות של מוסלמים ברחבי בריטניה.
אגב, הכי אהבתי את זה שבדוגמאות שהובאו פה יש מקרה שבו מוסלמים מתגוננים מפני מי שמתוארים כ"white British patriots"' שזאת באמת דרך יפה לקרוא לנאצים, ואין בכלל מצב שמי שקורא להם ככה מחבב אותם או שהוא אחד מהם, מה פתאום.
ולהביא ציוץ של טומי רובינסון בתור הוכחה למשהו? קשה לי להאמין שאתה לא יודע שהוא אחד ממנהיגי הנאו-נאצים, סליחה "פטריוטים של בריטניה הלבנה".
(ראוי לציין שבסרטונים אי אפשר להבין מה קורה, מי תוקף את מי ולמה, ורק את חלקם הקטן אפשר בכלל לפרש כתקיפה של אנשים רנדומליים מצד מוסלמים.
בפרט: מי הם רעולי הפנים וגלוחי הראש שמקבלים מכות ואז בורחים? הייתכן שאלה בעצם "פטריוטים של בריטניה הלבנה" שבאו לפרוע במוסלמים\מהגרים ולא אנשים רנדומליים שהותקפו?)
אגב 2, בהמשך השרשור שקישרתי אליו יש אפילו הסבר על למה מי שמסתכל בטוויטר רואה דבר אחד, ומי שמסתכל על המציאות רואה דברים אחרים לגמרי.
אבל מי שרוצה לראות "פטריוטים של בריטניה הלבנה" במקום נאצים, יהיה קשה לשכנע אותו שהמציאות שונה מהדמיונות שלו.
אגב 3: כל הסרטונים האלה הם משלושה מקרים. חצי מהסרטונים הם מהמקרה שאליו התייחסתי בהודעה הקודמת שלי.
לא בדיוק הראיות הכי מרשימות, אלא אם כן אתה ממש בעד ה"פטריוטים של בריטניה הלבנה", כנראה.
רק בשביל ההקשר, כל העסק התחיל בגלל שאיזה מפורסם חובב פאשיזם פרסם שקרים בטוויטר.
בכוונה הלכתי לחפש מקורות מידע אמינים יותר, וכשעושים את זה מגלים ש***אין*** פרעות של מוסלמים ברחבי בריטניה.
אגב, הכי אהבתי את זה שבדוגמאות שהובאו פה יש מקרה שבו מוסלמים מתגוננים מפני מי שמתוארים כ"white British patriots"' שזאת באמת דרך יפה לקרוא לנאצים, ואין בכלל מצב שמי שקורא להם ככה מחבב אותם או שהוא אחד מהם, מה פתאום.
ולהביא ציוץ של טומי רובינסון בתור הוכחה למשהו? קשה לי להאמין שאתה לא יודע שהוא אחד ממנהיגי הנאו-נאצים, סליחה "פטריוטים של בריטניה הלבנה".
(ראוי לציין שבסרטונים אי אפשר להבין מה קורה, מי תוקף את מי ולמה, ורק את חלקם הקטן אפשר בכלל לפרש כתקיפה של אנשים רנדומליים מצד מוסלמים.
בפרט: מי הם רעולי הפנים וגלוחי הראש שמקבלים מכות ואז בורחים? הייתכן שאלה בעצם "פטריוטים של בריטניה הלבנה" שבאו לפרוע במוסלמים\מהגרים ולא אנשים רנדומליים שהותקפו?)
אגב 2, בהמשך השרשור שקישרתי אליו יש אפילו הסבר על למה מי שמסתכל בטוויטר רואה דבר אחד, ומי שמסתכל על המציאות רואה דברים אחרים לגמרי.
אבל מי שרוצה לראות "פטריוטים של בריטניה הלבנה" במקום נאצים, יהיה קשה לשכנע אותו שהמציאות שונה מהדמיונות שלו.
אגב 3: כל הסרטונים האלה הם משלושה מקרים. חצי מהסרטונים הם מהמקרה שאליו התייחסתי בהודעה הקודמת שלי.
לא בדיוק הראיות הכי מרשימות, אלא אם כן אתה ממש בעד ה"פטריוטים של בריטניה הלבנה", כנראה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
מרקסיסטים פשיסטים בכל מקום. לפחות היית כמו רון T כותב ישר ולעניין שאתה תומך בלינצ'ים כשצריך.
וזה אשכרה כמו צופה ערוץ 14 קלאסי, קודם כל זה לא קרה כי לא ראיתי את זה בתקשורות שאני צורך, אז זה לא כרגע כי המקורות האחרים הם נאצים\ערוצי תרעלה, ובסוף גם אם זה קרה זה הגיע להם.
לא מפתיע למה SKY NEWS מידי עוברים חזרה לאולפן שהם בטעות מצלמים המון מוסלמי אלים, אנשים כמו טקנובוי דורשים לראות "מציאות" אחרת.
וזה אשכרה כמו צופה ערוץ 14 קלאסי, קודם כל זה לא קרה כי לא ראיתי את זה בתקשורות שאני צורך, אז זה לא כרגע כי המקורות האחרים הם נאצים\ערוצי תרעלה, ובסוף גם אם זה קרה זה הגיע להם.
לא מפתיע למה SKY NEWS מידי עוברים חזרה לאולפן שהם בטעות מצלמים המון מוסלמי אלים, אנשים כמו טקנובוי דורשים לראות "מציאות" אחרת.
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
אם זה לא היה ברור, אני בהחלט בעד שנאצים יקבלו לומים לראש. נראה לי די טבעי.
זה שאתה מעדיף שהם ידפקו לומים לראש של אנשים חומים מעיד בעיקר עליך.
כל זה לא קשור (ואולי בעצם קשור מאוד) לקטע המוזר להחריד של ללמוד על העולם מנאו-נאצים, סליחה "פטריוטים של בריטניה הלבנה", ולקטע המוזר לא פחות שאפילו ערוצי מרדוק סמולניים מדי בשבילך.
איפה אומרים לדעתך את האמת על מה שקורה בבריטניה? GB News? או שאתה מסתפק בטלגרם של טומי רובינסון?
עריכה: לא קריטי לי שנאצים יקבלו לום לראש, מבחינתי אפשר לסתום להם את הפה גם בדרכים אחרות, אולי אפילו עדיף. אבל אני בהחלט בהחלט מעדיף שהם יחטפו לום לראש מאשר שהם ידפקו לומים לראש של אנשים חומים ו\או אחרים שהם הולכים לצוד ברחובות.
זה שאתה מעדיף שהם ידפקו לומים לראש של אנשים חומים מעיד בעיקר עליך.
כל זה לא קשור (ואולי בעצם קשור מאוד) לקטע המוזר להחריד של ללמוד על העולם מנאו-נאצים, סליחה "פטריוטים של בריטניה הלבנה", ולקטע המוזר לא פחות שאפילו ערוצי מרדוק סמולניים מדי בשבילך.
איפה אומרים לדעתך את האמת על מה שקורה בבריטניה? GB News? או שאתה מסתפק בטלגרם של טומי רובינסון?
עריכה: לא קריטי לי שנאצים יקבלו לום לראש, מבחינתי אפשר לסתום להם את הפה גם בדרכים אחרות, אולי אפילו עדיף. אבל אני בהחלט בהחלט מעדיף שהם יחטפו לום לראש מאשר שהם ידפקו לומים לראש של אנשים חומים ו\או אחרים שהם הולכים לצוד ברחובות.
נערך לאחרונה על ידי teknoboy ב 08 אוגוסט 2024, 15:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
-
- קיבל.ה 426 לייקים
התבלבלת,
טומי רובינסון אוהב ישראל ענק, ביקר בישראל הרבה, כותב בעדנו ואף משתתף בהפגנות פרו ישראליות רבות.
תרנגולות בעד KFC זה יהודים שהולכים להפגין או תומכים במפגינים "נגד פאשיזם" יחד עם "אנטי פאשיסטיים" שמזמינים להפגנה שלהם את על מי שמתנגד ל"גזענות, פאשיזם, איסלמופוביה וציונות"
-
- קיבל.ה 338 לייקים
יותר כמו מצא מין את מינו. עבריין עם איי, קיו של קרש חיתוך שלא עבד יום אחד בחייו וחי מלהפיץ פייק ניוז מאתרי נופש ברשתות חברתיות. דרך אגב הוא בכלל נקרא סטפן לנון, טומי רובינסון זה שם אנגלי שהוא המציא לעצמו, כנראה בגלל שהוא התבייש ברקע האירי שלו.
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
צריך לדפוק לום בראש לנאצים מEDL, ולדפוק לום בתחת לנאצים מהחמאס.
מי שמעדיף שהחמאסניק ידחוף לום לתחת של יהודים זה אומר בעיקר עליו.
תארו לכם גם לאיזה רמות טרלול צריך להגיע בשביל לדבוק במספרים שהנאצים מהחמאס מפרסמים אפילו שאין להם שום סימוכין, ולהפך, יש עדויות שהם מפברקים אותם באותן קיצוני, אבל לסרב להאמין למה שהעיניים שלך רואות בסרטון כי הוא פורסם על ידי טומי רוביניסון.
חוץ מזה, החברים של המרקסיסטים הפאשיסטים קבע טרחו להאשים את ה"ציונים" בהתפרעויות - https://www.thejc.com/news/uk/islamic-h ... s-re97pvhb .
בכללי זה נהיה טרנד חם:
תארו לכם גם לאיזה רמות טרלול צריך להגיע בשביל לדבוק במספרים שהנאצים מהחמאס מפרסמים אפילו שאין להם שום סימוכין, ולהפך, יש עדויות שהם מפברקים אותם באותן קיצוני, אבל לסרב להאמין למה שהעיניים שלך רואות בסרטון כי הוא פורסם על ידי טומי רוביניסון.
חוץ מזה, החברים של המרקסיסטים הפאשיסטים קבע טרחו להאשים את ה"ציונים" בהתפרעויות - https://www.thejc.com/news/uk/islamic-h ... s-re97pvhb .
בכללי זה נהיה טרנד חם:
-
- קיבל.ה 338 לייקים
אכן אנשים שמתגוננים כאשר בוזזים להם את העסק או שוברים להם את הרכבים, זה בדיוק כמו סוהרים שאונסים אסיר שלא הורשע בשום עבירה , רק כי הוא במקרה שוטר פלסטיני ממחלק הסמים ולא סתם עוד עזתי שנזרק לשדה תימן.D&3 כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 16:03 צריך לדפוק לום בראש לנאצים מEDL, ולדפוק לום בתחת לנאצים מהחמאס.
בכללי זה נהיה טרנד חם:
נ,ב
אני לא בדיוק מרקסיסט ותומך בכלכלת שוק (עם מדינת רווחה ומערכת חינוך ובריאות ציבורית).
נערך לאחרונה על ידי Ron.T ב 08 אוגוסט 2024, 16:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
מזכיר את רשימת המקורות של הצורר בדיוני קורונה - טיפוסים מפוקפקים בטוויטר. שזה קטע כי חצי מהדיון שם היה משתמשים צוחקים על הצורר שאלו מקורות המידע שלו, ואחד הצוחקים הראשיים הוא אותו d&3
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
באמת? לא היו דיונים על תוכן? הכל הסתכם במי פרסם מה?
ואתה חושב שאתה עקבי עם הגישה הזו?
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
לתקוף כמה אנשים בן אדם שברצפה (בטח אם הוא מחוסר הכרה) זה לא הגנה עצמית.Ron.T כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 16:20אכן אנשים שמתגוננים כאשר בוזזים להם את העסק או שוברים להם את הרכבים, זה בדיוק כמו סוהרים שאונסים אסיר שלא הורשע בשום עבירה , רק כי הוא במקרה שוטר פלסטיני ממחלק הסמים ולא סתם עוד עזתי שנזרק לשדה תימן.D&3 כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 16:03 צריך לדפוק לום בראש לנאצים מEDL, ולדפוק לום בתחת לנאצים מהחמאס.
בכללי זה נהיה טרנד חם:
נ,ב
אני לא בדיוק מרקסיסט ותומך בכלכלת שוק (עם מדינת רווחה ומערכת חינוך ובריאות ציבורית).
ומתנצל אז שקראתי לך מרקסיסט, זה באמת מעליב. נשאר עם סתם פאשסיט.
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
נבחרת ישראל לנוער בפריסבי הגיעה לבלגיה לאליפות אירופה, שם גירשו אותה חזרה לארץ הסיבה: החשש מהתפרעויות פרופלשתיניות
אני קורא לצד הצודק הפורגרסיבי באירופה לא לעצור לרגע, להמשיך להשליט טרור ופחד על די כולם, האירופאים להמשיך לטפל בפחד מטרור בביטול אירועים, טרור על נערים ישראלים זה הכי חשוב. אחר כך להשתין על בייקון בסופרים (זה היה סרטון משעשע, האירופאים ההמומים הפסיקו אפילו לצקצק).
לפחד לארח נערים מישראל, עוד הישג פרוגרסיבי, מקדם חברה, והתאבדותי.

לפחד לארח נערים מישראל, עוד הישג פרוגרסיבי, מקדם חברה, והתאבדותי.
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 08 אוגוסט 2024, 17:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
אני נגד כל סוג של אלימות, המשטרה הייתה צריכה להיות שם ולעצור את הנאצים, מה שהם עשו בר השוואה לשי דרומי לא לאנסי צהל.D&3 כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 17:19לתקוף כמה אנשים בן אדם שברצפה (בטח אם הוא מחוסר הכרה) זה לא הגנה עצמית.Ron.T כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 16:20D&3 כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 16:03 צריך לדפוק לום בראש לנאצים מEDL, ולדפוק לום בתחת לנאצים מהחמאס.
בכללי זה נהיה טרנד חם:
אכן אנשים שמתגוננים כאשר בוזזים להם את העסק או שוברים להם את הרכבים, זה בדיוק כמו סוהרים שאונסים אסיר שלא הורשע בשום עבירה , רק כי הוא במקרה שוטר פלסטיני ממחלק הסמים ולא סתם עוד עזתי שנזרק לשדה תימן.
נ,ב
ומתנצל אז שקראתי לך מרקסיסט, זה באמת מעליב. נשאר עם סתם פאשסיט.
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
מתקדם יופי יופי

-
- קיבל.ה 426 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים