אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 368 לייקים
רכשתי מנוי לא בגלל ספרא ולא כדי לראות את הפועל מנצחת העונה דרבי (כפר שלם, קביליו ובני יהודה).
רכשתי מנוי כדי לשדר לרוכש המיועד (ספרא או אחר) שיש להפועל קהל גדול ונאמן שרכש 8000 מנויים ללאומית!
רכשתי מנוי כדי לשדר לרוכש המיועד (ספרא או אחר) שיש להפועל קהל גדול ונאמן שרכש 8000 מנויים ללאומית!
-
- קיבל.ה 1080 לייקים
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
אני לא חושב שאנחנו בפוזציה להטיל ספק בלמה כל אחד הוציא מנוי ולמה אם עסקת ספרא לא יוצאת לפועל למה יהיו אנשים שירצו לבטל את המנוי
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
בכל מקרה לנושא:
אמא של כולם זונה
אמא של כולם זונה
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 56 לייקים
מה זה בת ערובה? על מה הלך הכסף שבמחלוקת?L.S כתב:תגיד, אתה מבין שהקבוצה שלך היא בת ערובה של סיטואציה?RnM כתב: ↑28 יולי 2024, 12:23קודם כל, לא יודע למה יש פה לא מעט אנשים שמניחים שאם יש למישהו כסף או אפילו הרבה הרבה כסף הוא פראייר לבוא ולשפוך אותו בלי הכרה, על קבוצה שהוא יכול לקבל בעוד שנה-שנתיים בחינם? אין הרבה פראיירים כמו הקנדי וראינו כבר שמכל הדיבורים על מיליארדרים ציוניים או חובבי כדורגל, אנחנו גומרים בסוף עם האחים ניסנוב, מינצברג או מקסימום גרסה ברזילאית משודרגת שלהם.
לגבי ספרא עצמו וגרושניק - כן, זה לגמרי מה שהוא משדר, לדעתי גם כל הסיפורים על השקעה חכמה וכו' זה עוד סיפורים סטייל מינצברג. נקבל איזה יואב כץ משודרג שישתעמם מהקבוצה אחרי שנתיים-שלוש (או בפעם הראשונה שהאולטראס יפוצצו איזה משחק ...) ונחזור לנקודת האפס כרגיל ...
לגבי האחים הפחים - עם כל השנאה שלי אליהם, הם לא עד כדי כך מפגרים לוותר לדיוויד "וורלד קלאס" מינצברג על מיליונים, בין אם מגיע להם או לא (כנראה שמגיע להם, לא סתם מינצברג עומד על הרגליים האחוריות סביב הסיפור הזה). בתכלס? אני גם לגמרי בעד שילכו איתו ראש בראש, האפס עם המבטא האמריקאי הרס אותנו ועוד מנסה להחזיר את ההשקעה שלו, מצידי שייצא מפה בנזק של מיליונים שהשם ישראל יעשה לו פריחה בגוף.
החוב הוא של המועדון
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 56 לייקים
אני קראתי שהם פשוט לא "בתכניות המקצועיות"בז'רנו כתב:העסקה כנראה פוצצה.
עכשיו גם הודיעו לאלטמן לחפש קבוצה וגם לציבוטה.אין כסף לשלם.
בקיצור- מי שקנה מנוי,לבטל ומהר,אחרת הלך הכסף
-
- קיבל.ה 371 לייקים
-
- קיבל.ה 976 לייקים
מעריך שזה עניין של דקות עד שכלפי בוואן יוציא כתבה קונטרה.
מלחמות של כל המצורעים על הגב שלנו.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
די די אפשר כבר לקפל את המועדון הגמור הזה די
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
ברור.שם יפה לאין שקל על התחת.ברנדון מלכה כתב: ↑28 יולי 2024, 14:25אני קראתי שהם פשוט לא "בתכניות המקצועיות"בז'רנו כתב:העסקה כנראה פוצצה.
עכשיו גם הודיעו לאלטמן לחפש קבוצה וגם לציבוטה.אין כסף לשלם.
בקיצור- מי שקנה מנוי,לבטל ומהר,אחרת הלך הכסף
בוא נראה את מי יביאו שאמור לעלות אותנו ליגה
-
- קיבל.ה 368 לייקים
מני ויצמן לא יכול לפצות את ניסנוב וגרינברג?
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
איזה קונספירציות?לירון האדום כתב: ↑28 יולי 2024, 13:53זה נכון וגם אפשר היה לראות את זה במשחקי אימון, אבל אל תפריע לאלו שאוהבים לקטול ומאמינים בקונספירציות
אין כסף.כנראה שאין רוכש.ואם יש רוכש- אין גם לו יותר מידי כסף.
עכשיו יחתימו שני כוכבים מהפועל כפר סבא ומרמורק ואז תתחיל להתלונן למה אין לנו סיכוי לעלות ליגה
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
לא מסכים.אם מדברים מקצועית - הם יכולים להיות ההבדל בין עליה להישארות.
אני בהחלט מסכים דאם נעלה לליגת העל-אין להם מקום
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
כולם כולל כולם (ניסנוב, גרינברג, מינצברג, ספרא) נוכלים רוכלים שרוצים לנהל מועדון כדורגל בלי להשקיע.
בינתיים בכדורסל יש איש אדיר שבא להשקיע וחלק מהאוהדים החביבים משתינים לו על הראש.
מגיע לנו הכל כנראה.
בינתיים בכדורסל יש איש אדיר שבא להשקיע וחלק מהאוהדים החביבים משתינים לו על הראש.
מגיע לנו הכל כנראה.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
אשכרה.. חוץ מספרא שאין לנו מושג באמת כמה יש לו וכמה הוא מעוניין להשקיע
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
מישהו יכול לעשות פה סדר?
לקח להם חודש להסכים להפקיד מליונים בערבויות, עבור מה זה אם לא חובות וריבים אחד עם השני?
אז מה קורה פה עכשיו בעצם שמטלטל את עולמנו?
לקח להם חודש להסכים להפקיד מליונים בערבויות, עבור מה זה אם לא חובות וריבים אחד עם השני?
אז מה קורה פה עכשיו בעצם שמטלטל את עולמנו?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 172 לייקים
אז אם גרינברג (לטענתו של צנצ) תוקע את העסקה,
על כמה כסף מדובר?
לא נראה לי שזה סכום שאמור לשבור מיליארדר.
הכל היה פה בלבול ביצים.
על כמה כסף מדובר?
לא נראה לי שזה סכום שאמור לשבור מיליארדר.
הכל היה פה בלבול ביצים.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
מה נראה רע?L.S כתב: ↑28 יולי 2024, 14:00מה הקטע לקטול כל מי שלא חושב כמוך ועוד לקרוא לו בשמות?לירון האדום כתב: ↑28 יולי 2024, 13:53זה נכון וגם אפשר היה לראות את זה במשחקי אימון, אבל אל תפריע לאלו שאוהבים לקטול ומאמינים בקונספירציות
דברים נראים רע. נקודה.
אחרי העונה האחרונה קשה להמשיך לשבת על ענן כמו שאתה עושה
לאיוס היה ברור עוד מהשנה שעברה שלא ימשיך.
צ'יבוטה היה כל כך גרוע ויושב על שכר גבוה - היה ברור שלא ימשיך, אפילו הגיעו איתו להסכמה על עזיבה.
רוחאנא - שחקן שלא הצליח ויש עליו את בנימין ואת ארי כהן.
אז אלטמן? זה הסיפור הגדול !
הקפטן הגדול שלנו שבפעם הראשונה שירדנו ליגה הלך לאכול סושי ובפעם השניה אפילו לא העלה פוסט התנצלות?
זה הסיפור? אלטמן?
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
מה נראה רע? שאין כסףלירון האדום כתב: ↑28 יולי 2024, 15:28מה נראה רע?L.S כתב: ↑28 יולי 2024, 14:00מה הקטע לקטול כל מי שלא חושב כמוך ועוד לקרוא לו בשמות?לירון האדום כתב: ↑28 יולי 2024, 13:53
זה נכון וגם אפשר היה לראות את זה במשחקי אימון, אבל אל תפריע לאלו שאוהבים לקטול ומאמינים בקונספירציות
דברים נראים רע. נקודה.
צ'יבוטה היה כל כך גרוע ויושב על שכר גבוה - היה ברור שלא ימשיך, אפילו הגיעו איתו להסכמה על עזיבה.
הקפטן הגדול שלנו שבפעם הראשונה שירדנו ליגה הלך לאכול סושי ובפעם השניה אפילו לא העלה פוסט התנצלות?
זה הסיפור? אלטמן?
היה ידוע שהם לא ימשיכו כי אין כסף להחזיק אותם והיתה תקווה שבעלים חדש יכניס קצת פפילינוס
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
נראה רע שמספרים לנו שההחלטה היא מקצועית כשברור לכולנו שמדובר בכסף.לירון האדום כתב: ↑28 יולי 2024, 15:28מה נראה רע?L.S כתב: ↑28 יולי 2024, 14:00מה הקטע לקטול כל מי שלא חושב כמוך ועוד לקרוא לו בשמות?לירון האדום כתב: ↑28 יולי 2024, 13:53
זה נכון וגם אפשר היה לראות את זה במשחקי אימון, אבל אל תפריע לאלו שאוהבים לקטול ומאמינים בקונספירציות
דברים נראים רע. נקודה.
זה הסיפור? אלטמן?
אלטמן שאכל סושי (אוי אוי אוי) הוא שחקן מעל הליגה השניה שיכול לעזור לנו לעלות ליגה.
צ'יבוטה, עם כמה שאני לא סובל אותו הוא שחקן שהוא מעל הליגה השניה.
לאויס, גם אותו אני לא סובל, אבל הוא שחקן מעל הליגה. ומעבירים אותו ישירות ליריבה הכי גדולה שלך. יריקה בפרצוף.
המשותף לשלושת השחקנים האלה שמספרים לנו עליהם סיפור. אבל האמת היא שאין כסף. לא מקצועית ולא נעליים.
יש לך אפשרות להחתים שלושה זרים בסה"כ. עם הסחורה שהביאו בוא נגיד שהם לא יעשו את ההבדל.
איזה שחקנים ישראלים טובים תביא במקומם לליגה שניה?
או שאתה מבסוט מחוד של ליעד רמות ורוי קורין. ממש משקשקים מאיתנו שאר קבוצות הליגה הלאומית
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
זה ברור שאין כסף , לא בתוכניות עלק כאילו מתכוונים להביא לפה שחקנים ברמה גבוהה , אנחנו קבוצת ליגה שנייה על מה מדברים לא בתוכניות כאילו איזה שאיפות כבר יש פה , ייאוש
-
- קיבל.ה 275 לייקים
באמת כבר לא הצלחתי להבין מי דרש מה ולמה??
ב2017 הקבוצה עברה ממפרק לניסנוב שהקבוצה בלי חובות מלבד תביעות קאס שעד היום לא נפתר אז איך הגענו ל30-35 מיליון חובות? כנראה לא נדע אף פעם
ב2017 הקבוצה עברה ממפרק לניסנוב שהקבוצה בלי חובות מלבד תביעות קאס שעד היום לא נפתר אז איך הגענו ל30-35 מיליון חובות? כנראה לא נדע אף פעם
מה יהיה עם ספרא העבם הזה מישהו יכול להסביר לי מה נסגר?
אפשר לבטל מנויים? אולי בגלל הכמות של המנויים והכסף התזרימי , הם לא מוותרים אחרת אין לי הסבר אחר לסאגה הזאת שלא נגמרת
אפשר לבטל מנויים? אולי בגלל הכמות של המנויים והכסף התזרימי , הם לא מוותרים אחרת אין לי הסבר אחר לסאגה הזאת שלא נגמרת
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
אם נשים רגע עצבים בצד, זה נראה די פשוט.
ספרא קיבל החלטה עקרונית - לקנות קבוצה נקייה במאה אחוז בעלות. בלי שום כוכביות ושום תלות באף אחד.
כרגע יש עוד טפילים שלא רוצים לשחרר והם כנראה יודעים למה וחושבים שהוא בסוף יקח צעד אחורה אבל הוא לא דובר ישראלית ולא משחק את המשחק הזה.
עם כל זה שנשבר הזין מכל החרא הזה אין דרך לעקוף את ההתמודדות הישירה מול הטפילים
ספרא קיבל החלטה עקרונית - לקנות קבוצה נקייה במאה אחוז בעלות. בלי שום כוכביות ושום תלות באף אחד.
כרגע יש עוד טפילים שלא רוצים לשחרר והם כנראה יודעים למה וחושבים שהוא בסוף יקח צעד אחורה אבל הוא לא דובר ישראלית ולא משחק את המשחק הזה.
-
- קיבל.ה 275 לייקים
ספרא לא אשם , שיסבירו גרינברג וניסנוב מה חייבים להם ולמה?? ואיך הגיע הקבוצה לגובה החובות שמפורסם בפחות מ7 שנים של ניהול שלהםאוגוסטוס היל כתב: ↑28 יולי 2024, 16:30 אם נשים רגע עצבים בצד, זה נראה די פשוט.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
אם הם היו כל כך בטוחים שחייבים להם לא היתה להם שום בעיה לשים כסף בנאמנות..Adom_Adom כתב: ↑28 יולי 2024, 16:37ספרא לא אשם , שיסבירו גרינברג וניסנוב מה חייבים להם ולמה?? ואיך הגיע הקבוצה לגובה החובות שמפורסם בפחות מ7 שנים של ניהול שלהםאוגוסטוס היל כתב: ↑28 יולי 2024, 16:30 אם נשים רגע עצבים בצד, זה נראה די פשוט.
-
- קיבל.ה 267 לייקים
אני לא קונה את הבלוף הזה של ספרא.
אם הוא היה רציני מספיק הוא היא הבעלים של הפועל.
בן אדם עם ההון הכספי שיש לו לא אמור לעשות חישובים על עוד כמה מאות אלפיי שקלים.
-
- קיבל.ה 508 לייקים
בקיצור עוד סיבןב
אין תקווה למועדון הזה
ועם הקהל ימשיך ככה
גם לסל בסוף לא תהיה תקווה
אין תקווה למועדון הזה
ועם הקהל ימשיך ככה
גם לסל בסוף לא תהיה תקווה
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אנשים פה כל הזמן מניחים הנחות לגבי ההון שיש לו בלי שום בסיס רציני להנחה הזאתאנחנו בתהליך כתב: ↑28 יולי 2024, 16:54 אני לא קונה את הבלוף הזה של ספרא.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אתה שלושה צעדים מאחור , כל זה היה ונגמרAdom_Adom כתב: ↑28 יולי 2024, 16:37ספרא לא אשם , שיסבירו גרינברג וניסנוב מה חייבים להם ולמה?? ואיך הגיע הקבוצה לגובה החובות שמפורסם בפחות מ7 שנים של ניהול שלהםאוגוסטוס היל כתב: ↑28 יולי 2024, 16:30 אם נשים רגע עצבים בצד, זה נראה די פשוט.
סגרו הכל עכשיו נשאר חוב ( חוקי) של הפועל תל אביב מתקופת הניהול של מינצברג שחייבים לפחים וחבורתם.
זה חוב פסוק שאין בעיה לקבל על כולו צו הוצאה לפועל, לא צריך בכלל בית משפט
מיצנברג דורש X מיליון שזאת ההשקעה שלו, ספרא מוכן לשלם X בתנאי שהקבוצה בלי חובות בכלל. הדרך שלהם להגיע לזה היא לדרוש מהפחים לוותר על הכסף
מצידי ששלושתם ישרפו והכסף ילך כולו לחיזוק, אבל אנחנו לא תמימים
גם הסיכוי שהפחים יוותרו מיוזמתם ומרצונם הטוב על כמה מיליונים לא גדול
הפתרון : או שיעשו פשרה כלומר מינצברג יקבל פחות ספרא ישלם יותר ואולי גם תושב יכניס יד לכיס
או שיבוא אביר שנמאס לו לשמוע את כל הבכיינים ויסגור את החוב הזה או שיגיעו לדד ליין ויראו שאין ברירה
מה שחשוב, שהקבוצה חייבת לעבור בבקרה וזה דד ליין שבו הם צריכים כולם לסגור את העינוי הזה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 275 לייקים
אבל איזה כסף חייבים להם? אם הם השאירו את הקבוצה בחובות טכנית הם חייבים למועדון כסף לא?ההוא מפעם כתב: ↑28 יולי 2024, 17:27אתה שלושה צעדים מאחור , כל זה היה ונגמרAdom_Adom כתב: ↑28 יולי 2024, 16:37ספרא לא אשם , שיסבירו גרינברג וניסנוב מה חייבים להם ולמה?? ואיך הגיע הקבוצה לגובה החובות שמפורסם בפחות מ7 שנים של ניהול שלהםאוגוסטוס היל כתב: ↑28 יולי 2024, 16:30 אם נשים רגע עצבים בצד, זה נראה די פשוט.
סגרו הכל עכשיו נשאר חוב ( חוקי) של הפועל תל אביב מתקופת הניהול של מינצברג שחייבים לפחים וחבורתם.
זה חוב פסוק שאין בעיה לקבל על כולו צו הוצאה לפועל, לא צריך בכלל בית משפט
מיצנברג דורש X מיליון שזאת ההשקעה שלו, ספרא מוכן לשלם X בתנאי שהקבוצה בלי חובות בכלל. הדרך שלהם להגיע לזה היא לדרוש מהפחים לוותר על הכסף
מצידי ששלושתם ישרפו והכסף ילך כולו לחיזוק, אבל אנחנו לא תמימים
גם הסיכוי שהפחים יוותרו מיוזמתם ומרצונם הטוב על כמה מיליונים לא גדול
הפתרון : או שיעשו פשרה כלומר מינצברג יקבל פחות ספרא ישלם יותר ואולי גם תושב יכניס יד לכיס
או שיבוא אביר שנמאס לו לשמוע את כל הבכיינים ויסגור את החוב הזה או שיגיעו לדד ליין ויראו שאין ברירה
מה שחשוב, שהקבוצה חייבת לעבור בבקרה וזה דד ליין שבו הם צריכים כולם לסגור את העינוי הזה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
הבסיס הוא שהוא מגיע ממשפחה מיוחסת ועשירה.ההוא מפעם כתב: ↑28 יולי 2024, 17:18אנשים פה כל הזמן מניחים הנחות לגבי ההון שיש לו בלי שום בסיס רציני להנחה הזאתאנחנו בתהליך כתב: ↑28 יולי 2024, 16:54 אני לא קונה את הבלוף הזה של ספרא.
מצד שני זה שהוא יקבל ירושה שמנה מתישהו לא אומר שיש לו סכומי כסף (נזילים או לאו) עצומים כמו שמדמיינים פה.
-
- קיבל.ה 405 לייקים
העובדה שמינצברג וספרא דורשים וויתור על תביעה נגד הפועל ת"א אומרת שיש להם מה לחשוש מהליך משפטי.
עכשיו, בהנחה שיש עסקה על הפרק, מדובר על מי ממצמץ ראשון.
כרגע ספרא ומנצברג במלכוד. בעצם רק מינצברג. הפועל ת"א לא תוכל להעביר תקציב ומינצברג יגורש מהכפר ויאלץ לאכול כל הדגים המסריחים.
עכשיו, בהנחה שיש עסקה על הפרק, מדובר על מי ממצמץ ראשון.
כרגע ספרא ומנצברג במלכוד. בעצם רק מינצברג. הפועל ת"א לא תוכל להעביר תקציב ומינצברג יגורש מהכפר ויאלץ לאכול כל הדגים המסריחים.
Nadav Zenziper
@NZenziper
מינצברג הציע לגרינברג לשים את הכסף של התביעות בנאמנות, בכדי שגרינברג יוכל לתבוע אותם ישירות ממנו ולא מהמועדון אך גרינברג סירב. גרינברג דורש את הכסף מיידית ולא מוכן לחכות לבוררות, ולכן תוקע את החתימה
@NZenziper
מינצברג הציע לגרינברג לשים את הכסף של התביעות בנאמנות, בכדי שגרינברג יוכל לתבוע אותם ישירות ממנו ולא מהמועדון אך גרינברג סירב. גרינברג דורש את הכסף מיידית ולא מוכן לחכות לבוררות, ולכן תוקע את החתימה