אני מחבב אותך מאוד זאת הסיבה שאני לא מציע לך להתערב על 10000 שקל.
לא יהיה אולם עוד שנתיים בוודאות של 1000 אחוז, סביר מאוד להניח שגם לא יהיה אולם עוד 5 שנים
* זה לא זלזול בעופר, זה הכרה של המציאות
מזכיר לי את הדברים שאמרו על המעבר מהדר יוסף לבית מכבי בראשון עד שיבנה הדרייב אין במתכונתו הנוכחית.
היינו שתי עונות בראשון ועברנו לדרייב אין.
וכאן הצביעות של חלק מהקהל.
איך לא היתה להם בעיה לשחק ב״בית מכבי״ בראשון? אנחנו לא נגד כל מה שהוא מכבי?
באמת שלדעתי העניין של להתנגד למעבר פשוט הזויי , זוכר שהלכתי למשחק לאירוע האולסטר במנורה וחושב על כמה זה מטומטם להתנגד לזה כי כביכול זה הבית של מכבי , שהאולם לא בשליטה צהובה מדובר בעוד אולם , טמטום מוחלט
אני ממש לא מת על הרעיון לעבור לשם, ולא סתם בנו את הדרייב אין, היו לעירייה כמה סיבות אבל הפועל הייתה הטריגר לבניית האולם, הפועל במשך שנים התנגדה לשחק שם.
ברור שעכשיו יש היתכנות למהלך לא בגלל שזה היה חלומו של כל אוהד הפועל, אלא כי זה יביא עוד אוהדים והכנסות לקבוצה.
בני12 כתב: ↑28 יולי 2024, 09:57
אנשים מבלבלים בין העברת הביתיות בסדרות גמר ליד אליהו כדי להרוויח כסף על ידי הנהלות הפועל בעבר לבין להפוך את יד אליהו למגרש ביתי במשך כל השנה
לא מבלבלים, זה פשוט הופך מבחינתם את הטיעון עכשיו לטיעון עם דוגמה מהעבר.
אוטוטו השחקנים מגיעים,
לא רצוי שנדע כבר באיזה אולם נשחק?
7even:
להגיע לנתב"ג ב 8.8 לפגוש את ווינרייט ומוטלי
להגיע לנתב"ג ב 10.8 לפגוש את בברלי, בנטיל ורגלנד
להגיע לנתב"ג ב 11.8 לפגוש את פוסטר
להגיע לנתב"ג ב 13.8 לפגוש את כולם ממריאים למחנה בבולגריה.
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 29 יולי 2024, 10:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני באמת חושב שכל הזמן שלוקח לנו "להחליט" על קיום הצבעה רק מזיק לנו וגורם לבלגן להתבשל ולבעבע..
אם יש פה חבר'ה מההנהלת העמותה בבקשה תקבעו תאריך ותפרסמו אותו כי אנחנו חייבים לסגור את זה כבר לכאן או לכאן ולהגיע להחלטות איך אנחנו מתמודדים עם השנה הקרובה ומחאות אם יהיו
גביזון כתב: ↑29 יולי 2024, 10:15
אוטוטו השחקנים מגיעים,
גביזון כתב: ↑29 יולי 2024, 10:15
אוטוטו השחקנים מגיעים,
אייבר דה-בונלס כתב:אני באמת חושב שכל הזמן שלוקח לנו "להחליט" על קיום הצבעה רק מזיק לנו וגורם לבלגן להתבשל ולבעבע..
אם יש פה חבר'ה מההנהלת העמותה בבקשה תקבעו תאריך ותפרסמו אותו כי אנחנו חייבים לסגור את זה כבר לכאן או לכאן ולהגיע להחלטות איך אנחנו מתמודדים עם השנה הקרובה ומחאות אם יהיו
אייבר דה-בונלס כתב: ↑29 יולי 2024, 10:20
אני באמת חושב שכל הזמן שלוקח לנו "להחליט" על קיום הצבעה רק מזיק לנו וגורם לבלגן להתבשל ולבעבע..
אני חושב שזה חלק מהעניין
רוצים לראות לאן הרוח נושבת
אני חושב שלא ילכו להצבעה אם יראו שיש התנגדות גדולה
אני חושב שרוצים להמנע מתוצאות גבוליות בהצבעה (תעבור ליד אליהו עם ״רק״ 55% הצביעו בעד?)
או שיחליט לוותר כי זה לא שווה את הפילוג בקהל שמתחיל להווצר
אני חושב שזה חלק מהעניין
אני חושב שרוצים להמנע מתוצאות גבוליות בהצבעה (תעבור ליד אליהו עם ״רק״ 55% הצביעו בעד?)
בלי הצבעות לא תדע
גם לפני עופר ינאי הרבה כתבו נגד וראינו מה יצא
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 29 יולי 2024, 13:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני חושב שזה חלק מהעניין
בלי הצבעות לא תדע
Sent from my 22101320G using Tapatalk
עופר כבר ידאג לעשות עוד 500 חברי עמותה
שיצביעו לכל מה שהוא צריך.
רק הפועל כתב: ↑28 יולי 2024, 09:38
באמת שלדעתי העניין של להתנגד למעבר פשוט הזויי , זוכר שהלכתי למשחק לאירוע האולסטר במנורה וחושב על כמה זה מטומטם להתנגד לזה כי כביכול זה הבית של מכבי , שהאולם לא בשליטה צהובה מדובר בעוד אולם , טמטום מוחלט
מה גם שנהפוך אותו לאדום בלי הרבה בעיה.. נחליף את האורות, את המושבים, את הפרקט..
*רוב הקהל של הפועל בעד המעבר ליד אליהו ותומך בכל המהלכים של עופר ינאי *
המיעוט הקולני והבזויי שגם עושה את רוב הנזק לקבוצה הוא כמובן נגד - הרי איפה שניתן לפגוע בקבוצה הם תמיד יהיו שם.
לא צריך להתייחס אליהם יותר מדי ולא לתת במה
אני כן מקווה שהם אכן יחרימו ולא יגיעו יותר למשחקים (wishful thinking )
מייקל23 כתב: ↑29 יולי 2024, 15:12
*רוב הקהל של הפועל בעד המעבר ליד אליהו ותומך בכל המהלכים של עופר ינאי *
המיעוט הקולני והבזויי שגם עושה את רוב הנזק לקבוצה הוא כמובן נגד - הרי איפה שניתן לפגוע בקבוצה הם תמיד יהיו שם.
לא יודע עד כמה זה משנה שהם מיעוט , 20 איש יכולים לעשות נזק של מאות אם הם ממש רוצים (והם ממש רוצים )
מייקל23 כתב:*רוב הקהל של הפועל בעד המעבר ליד אליהו ותומך בכל המהלכים של עופר ינאי *
תראה את הבליץ שקורה בכל הודעה בפייסבוק הרשמי של הקבוצה, זה מה עופר רואה.
זו בדיוק הבעיה כי אוליי זה מיעוט אבל יש בקהל שלנו אנשים כאלה שממש מתנגדים לעופר ובדרך כלל אנשים כאלה עושים הרבה רעש כמו זה שאומר שעופר מארגן מנויים לטובתו כאילו הוא איזה רודן , הזויי אבל זה המצב
רק הפועל כתב: ↑29 יולי 2024, 17:11
זו בדיוק הבעיה כי אוליי זה מיעוט אבל יש בקהל שלנו אנשים כאלה שממש מתנגדים לעופר ובדרך כלל אנשים כאלה עושים הרבה רעש כמו זה שאומר שעופר מארגן מנויים לטובתו כאילו הוא איזה רודן , הזויי אבל זה המצב
מדבור בעבריינים עלובים כל אחד ואחת מהם
ברגע שיבינו לאן הרוח נושבת לצערנו הם יקפלו את הזנב ויחכו להבעיר את היציעים (ליטרלי) פעם אחרת
צריך להוציא אותם מהקבוצה וכמה שיותר מהר
סומך כתב: ↑29 יולי 2024, 18:10
יש הבדל בין להביע חשש לבין להוציא דיבה ומה שאתה כתבת יותר מתקרב לגבול של הוצאת דיבה
אם הייתי כותב את זה תחת השם שלי ברשת חברתית
פתוחה לכולם יש מצב שאתה צודק. גם אז זה נתון לויכוח.
ול״האדס״- אני האחרון שמתנגד למעבר. מוזמן לקרוא
הודעות קודמות שלי בנושא אם זה לא ברור.