עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2336 לייקים

15.5.2010 כתב: 26 יולי 2024, 21:30
רדפוקס כתב: 26 יולי 2024, 16:01 זה מאוד פשוט:
מי שרוצה מועדון הישגי יתמוך בעופר ינאי באש ובמים כי הוא האיש הנכון במקום הנכון.
מי שרוצה קבוצת אוהדים "מרגשת" בלי "להתמסחר", רוצה להדליק אבוקות באולמות סגורים ולהיות הקהל הכי רדיקלי ומגניב בעולם - מוזמן לפתוח מחדש מועדון אוהדים בליגה נמוכה.
הקבוצה הזאת לא הוקמה(מחדש) כ"קבוצת אוהדים מרגשת בלי להתמסחר" ?

*אני לא נגד המעבר, רק קרץ לי החלק הזה במשפט שלך
הקבוצה הזאת קמה מחדש כקבוצת אוהדים בגלל שמה שהיה לפני התפורר וכמעט נעלם (היה בליגה ארצית בזמן ההקמה מחדש).
לא היה לזה שום קשר ללהתמסחר כן או לא.
אם כבר, מהיום הראשון הוצהר שהקבוצה קמה מחדש כדי לחזור לבמה הראשית ולקדם את המועדון כמה שאפשר קדימה.
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

בסך הכל יש אנשים שרוצים לדעת שאם עוברים למנורה יש לזה תאריך סיום כלשהו, ולא לחשוש ממצב שמשחקים במנורה בזמן שעלילות שיפוץ הדרייב אין נותרות בגדר דיבורים באוויר, בלי שום דבר שקורה בפועל.

וזה נחמד לזלזל באולטראס, אבל בלעדיהם החוויה של משחקי ליגה של הפועל היא לא כזו מדהימה. בטח במנורה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1439 לייקים

אם האולטראס יחרימו יהיה מי שיחליף אותם בטווח הארוך.
להיפך, עדיף שיחרימו, אחרת ניכנס ללופים האינסופיים של עונשים חוזרים ונשנים.
ranjef
קיבל.ה  1470 לייקים

טכנית לארז כתב:בסך הכל יש אנשים שרוצים לדעת שאם עוברים למנורה יש לזה תאריך סיום כלשהו, ולא לחשוש ממצב שמשחקים במנורה בזמן שעלילות שיפוץ הדרייב אין נותרות בגדר דיבורים באוויר, בלי שום דבר שקורה בפועל.

וזה נחמד לזלזל באולטראס, אבל בלעדיהם החוויה של משחקי ליגה של הפועל היא לא כזו מדהימה. בטח במנורה.
היא תהיה הרבה יותר אמיתית ולא אלימה.
היא תהיה כולה מאחורי הפועל, אך ורק לטובת הפועל, ולא מאחורי עקרונות של כבוד של מאפיה ולצאת באמצע המשחק (גמר ווינר להשאיר את הפועל ללא קהל, אחרי שהם קיבלו כרטיסים חינם מהפועל). לא יהיו רדיוסים ולא הורדת נקודות. לא יהיו גם עצירות מומנטום של הפועל במשחק על אליפות. אני מהמר גם ששום שוטר לא ירביץ לאף אוהד הפועל בהיכל ללא אולטראס.
אז יהיה פחות עידוד. בהתחלה.
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

נראה.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

מילפורד כתב: 26 יולי 2024, 22:00
מי שרוצה קבוצת אוהדים "מרגשת" בלי "להתמסחר", רוצה להדליק אבוקות באולמות סגורים ולהיות הקהל הכי רדיקלי ומגניב בעולם - מוזמן לפתוח מחדש מועדון אוהדים בליגה נמוכה.

הקבוצה הזאת כמה מחדש כקבוצת אוהדים בגלל שמה שהיה לפני התפורר וכמעט נעלם (היה בליגה ארצית בזמן ההקמה מחדש).
אם כבר, מהיום הראשון הוצהר שהקבוצה כמה מחדש כדי לחזור לבמה הראשית ולקדם את המועדון כמה שאפשר קדימה.
היו עוד כמה מטרות שהוצהרו. גם אם זה לא נוח לזכור את זה עכשיו
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
ranjef
קיבל.ה  1470 לייקים

הפועל כתב:
מילפורד כתב: 26 יולי 2024, 22:00
15.5.2010 כתב: 26 יולי 2024, 21:30 הקבוצה הזאת לא הוקמה(מחדש) כ"קבוצת אוהדים מרגשת בלי להתמסחר" ?

הקבוצה הזאת כמה מחדש כקבוצת אוהדים בגלל שמה שהיה לפני התפורר וכמעט נעלם (היה בליגה ארצית בזמן ההקמה מחדש).
אם כבר, מהיום הראשון הוצהר שהקבוצה כמה מחדש כדי לחזור לבמה הראשית ולקדם את המועדון כמה שאפשר קדימה.
היו עוד כמה מטרות שהוצהרו. גם אם זה לא נוח לזכור את זה עכשיו
מה המטרות שהוצהרו?
בחולצת המטרות שיצאה בליגה א' בערך היה גם צ'קבוקס לגביע ואליפות.
נראה לי שעופר טיפה מקדם אותנו לשם.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2336 לייקים

יש שם עקרונות שמדברים גם על נושאים קהילתיים , קידום השחקן והכדורסל הישראלי וכדומה.
דברים שהעמותה והקבוצה בהחלט צריכים להמשיך לעבוד ולקדם גם אם נהיה קבוצה מובילה וחזקה.
אבל אין בזה סתירה לרצון שלנו להתקדם.
לגבי ההתמסחרות, כבר בשלב מוקדם יחסית היה ברור שמודל העמותה לבדו לא מספיק והוכן השטח התקנוני לשיתוף פעולה עם גופים פרטיים.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4734 לייקים

הקבוצה הזאת הוקמה ככה כי לא הייתה ברירה אחרת והיא קיבלה תמיכה מהציבור הרחב של אוהדי הפועל כי הם קיוו, ציפו ורצו שהיא תחזור להיות בעתיד קבוצה תחרותית והישגית.
אם מראש היו מודיעים שאין שום כוונה כזאת לא נראה לי שהפרויקט הזה היה זוכה לתמיכה ואמונה מהקהל הרחב.
לכן אם השאיפה של האנשים שחושבים שהמציאו את הגלגל היא להישאר "קבוצת אוהדים מרגשת בלי להתמסחר" מוזמנים תמיד להתחיל מחדש.
Nati
קיבל.ה  1763 לייקים

בני12 כתב:
עידן סרור כתב: 26 יולי 2024, 20:14
גביזון כתב: 26 יולי 2024, 20:09 הוא כתב שהוא יפגש איתנו פנים מול פנים השבוע, השערה שלי בלבד, יפגש עם נציגי האולטראס.
2 אפשרויות במידה וזה יקרה:
1. עופר ייתן להם מנויים ליציע תחתון מאחורי הסל, האולטראס יכתבו פוסט של למען הקבוצה ואחדות הקהל ובלה בלה בלה וירדו מהעץ, בעצם יתפסו את עופר בביצים
2. פיצוץ בין עופר לאולטראס אחרי שיבואו בדרישות הזויות מדי

Sent from my 22101320G using Tapatalk
אופציה שלישית היא לארח בארנה עם סבסוד הסעות מתל אביב, לא?
אפשר גם לארח במדיסון סקוור גארדן עם סבסוד טיסות. לא?
די כבר להיות אגואיסטים,צריך לארח במלבורן עם סבסוד של כרטיסי טיסה.
Tals2000
קיבל.ה  70 לייקים

רדפוקס כתב: 26 יולי 2024, 23:26

הקבוצה הזאת הוקמה ככה כי לא הייתה ברירה אחרת והיא קיבלה תמיכה מהציבור הרחב של אוהדי הפועל כי הם קיוו, ציפו ורצו שהיא תחזור להיות בעתיד קבוצה תחרותית והישגית.
אם מראש היו מודיעים שאין שום כוונה כזאת לא נראה לי שהפרויקט הזה היה זוכה לתמיכה ואמונה מהקהל הרחב.
לכן אם השאיפה של האנשים שחושבים שהמציאו את הגלגל היא להישאר "קבוצת אוהדים מרגשת בלי להתמסחר" מוזמנים תמיד להתחיל מחדש.
מסכים לחלוטין
מלווה את הקבוצה מהדר יוסף כמעט לכל משחק, גם כשהפועל הייתה עלובה, בגלל שביב התקווה והחלום שיבוא יום ונחזור להיות קבוצת טופ ובינתיים נהיה שם ונתרום את חלקינו.
אם יגרמו לעופר לעזוב, משמע חוזרים מבחירה להיות קבוצה עלובה לעד, שתתמודד על כניסה לפליאוף.
כשהעליבות תהיה מבחירה, התקווה תיעלם ולי ורבים אחרים כבר לא יהיה טעם לבוא כי כבר לא מרגש לבוא למשחקים של קבוצה עלובה מבחירה.
ואז יהיה סופר מרגש ל 1,000 אוהדים בדרייב אין לבוא למשחקי הישרדות. מזה הפועל לא תתאושש
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2336 לייקים

החבר החדש של עופר מתרוצץ לו על הלפיד האולימפי בטקס פתיחה של האולימפיאדה
Red roy
קיבל.ה  188 לייקים

הטעות היא שאנשים חושבים שהשנה לעבור ליד אליהו שאנחנו עדיין ביורוקאפ ולא מארחים ארופה בבית זה מה שיהפוך את המועדון לתחרותי .
בואו ניקח גביע בארץ , בואו ניקח אליפות .
בדרייב אין יש סיכוי יותר גדול שזה יקרה לדעתי .
ההשקעה של ינאי מבורכת אבל לא אמורה לבוא עם תנאים .
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3091 לייקים

אם יש סיכוי להרחיב את הדרייב אין ל10,000 מקומות כל הסיפור נגמר בצורה מדהימה, עוברים למנורה וחוזרים לבית כשיסתיים.

טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

מצחיק שאנשים שנראה שהתחילו להתעניין בהפועל כדורסל גג לפני שנתיים, מטיפים מוסר לאולטראס שהיו עם הפועל עם הקמתה המחודשת בכל מגרש (ולעיתים הדליקו אבוקות באולם סגור).

שוב, זכותו של כל אחד לחשוב מה שבא לו, הקטע הזה של לעשות דה לגיטימציה לכל דיעה שמתנגדת לעבור למנורה הוא די דוחה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2336 לייקים

Red roy כתב: 27 יולי 2024, 00:22 הטעות היא שאנשים חושבים שהשנה לעבור ליד אליהו שאנחנו עדיין ביורוקאפ ולא מארחים ארופה בבית זה מה שיהפוך את המועדון לתחרותי .
לא, מה שאנחנו אומרים שכדי להפוך את המועדון לתחרותי לאורך זמן צריך להגדיל את כמות האוהדים שמשלמים לראות את הקבוצה (רצוי בצורת מנוי שנתי).
למשל , אם יש לך פוטנציאל השנה להגדיל את כמות המנויים מ3,100 למעל 7,000 (לפי מספר הנרשמים כרגע) אז צריך לעשות את זה בלי שום קשר לאיזה מפעל משחקים ואיפה מארחים באירופה.
מה לעשות, שכרגע יש רק אולם באזור גוש דן (אם כל הכבוד של הרעיונות לשחק בניו יורק, אוסטרליה או ירושלים) שיכול להכיל כמויות כאלה.
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

גביזון כתב: 27 יולי 2024, 00:29 אם יש סיכוי להרחיב את הדרייב אין ל10,000 מקומות כל הסיפור נגמר בצורה מדהימה, עוברים למנורה וחוזרים לבית כשיסתיים.

מניח שיש סיכוי, אף אחד לא יודע כמה הוא גבוה.
ההנחה הסבירה היא לדעתי שלא יהיה שם שום שיפוץ ושום הרחבה.
זה גם אולם של העירייה כן? יש בו עוד דברים חוץ מהפועל.

לא רואה את עיריית תל אביב ככה בהינף יד מחליטה לשלוח את האולם הזה לשנתיים שבתון בשביל הרחבה רק כי עופר ינאי מבקש והפועל כדורסל רוצה בזה.
Red roy
קיבל.ה  188 לייקים

מילפורד כתב: 27 יולי 2024, 00:38
Red roy כתב: 27 יולי 2024, 00:22 הטעות היא שאנשים חושבים שהשנה לעבור ליד אליהו שאנחנו עדיין ביורוקאפ ולא מארחים ארופה בבית זה מה שיהפוך את המועדון לתחרותי .
לא, מה שאנחנו אומרים שכדי להפוך את המועדון לתחרותי לאורך זמן צריך להגדיל את כמות האוהדים שמשלמים לראות את הקבוצה (רצוי בצורת מנוי שנתי).
למשל , אם יש לך פוטנציאל השנה להגדיל את כמות המנויים מ3,100 למעל 7,000 (לפי מספר הנרשמים כרגע) אז צריך לעשות את זה בלי שום קשר לאיזה מפעל משחקים ואיפה מארחים באירופה.
מה לעשות, שכרגע יש רק אולם באזור גוש דן (אם כל הכבוד של הרעיונות לשחק בניו יורק, אוסטרליה או ירושלים) שיכול להכיל כמויות כאלה.
אם באמת מתכננים להרחיב את הדרייב אין , אין שום מניעה לחכות שנתיים , השנה אתה לא ביורוליג , לא מארח ארופה בארץ .
עוד שנתיים תהיה ביורו ליג ? נדבר שוב , כרגע לא צריך לעבור מבחינתי לשום מקום .
ואני לא רואה 7000 מנויים , ואני כן רואה משחקים 🆚 נס ציונה וכו שיש ביד אליהו לא יותר מ 4000 איש
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2336 לייקים

טכנית לארז כתב: 27 יולי 2024, 00:34 מצחיק שאנשים שנראה שהתחילו להתעניין בהפועל כדורסל גג לפני שנתיים, מטיפים מוסר לאולטראס שהיו עם הפועל עם הקמתה המחודשת בכל מגרש (ולעיתים הדליקו אבוקות באולם סגור).

שוב, זכותו של כל אחד לחשוב מה שבא לו, הקטע הזה של לעשות דה לגיטימציה לכל דיעה שמתנגדת לעבור למנורה הוא די דוחה.
לא יודע מי פה התחיל להתעניין גג לפני שנתיים.
רובנו כאן כותבים ועוקבים כבר שנים רבות, אישית, אני חבר עמותה מהיום הראשון ומנוי מאז שיש מנויים אחרי הקמת העמותה.
במשך שנים (למעשה עד המעבר לדרייב אין) התנדבתי לעזור במגוון תפקידים פרקטיים שיכלתי להשקיע בהם מזמני.
עד הקיץ האחרון שבו עופר ינאי נכנס לתמונה השארתי מדי עונה צ׳ק מכובד של עשרות אלפי שקלים ערבות אישית שלי לבקרה התקציבית.
גדלתי בשער 7, בהמשך היגרתי לשער חמש כששם היה העניין , אין לאף אחד באולטראס זכות על הפועל יותר משלי ולצורך העיניין יותר משל אף חבר עמותה אחר, לא משנה מתי הצטרף, כמה התנדב, תרם ו/או נוסע למשחקי חוץ.

לעניין הביקורת עליהם בנושא הספציפי הזה, אין לי שום ביקורת על ההתנגדות שלהם, זכותם גם לא לבוא אם נשחק ביד אליהו.
ההתרעמות העיקרית שלי היא על הביטוי ״לא נאפשר״ , מה זה לא נאפשר? איך לא תאפשרו? זה איום?
זה לא לגיטימי בעיני , אין להם שום זכות להגיד דבר כזה , יש עמותה, תהיה הצבעה וככה תתקבל ההחלטה.
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

סבבה, זו לא תחרות אהדה.
פשוט יש פה משתמשים שלא ממש זכור לי שהרבו מדי לכתוב בפורום כדורסל ועכשיו נורא חשוב להם להטיף מוסר לאנשים שהלכו למשחקים נגד באר יעקב או עמק יזרעאל ולזלזל בדיעה שלהם כאילו מדובר באנשים שלא צריך ממש להתייחס אליהם.ף

ואני מסכים שההתנחסות שלהם של ה"לא יקרה" היא לא דמוקרטית.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 27 יולי 2024, 00:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2336 לייקים

ויש להם זכות מלאה לעשות זאת.
האולטראס , עם כל הכבוד, אין להם שום זכויות יתר על אוהדים אחרים.
איך אמרת, זו לא תחרות אהדה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3091 לייקים

טכנית לארז כתב:
גביזון כתב: 27 יולי 2024, 00:29 אם יש סיכוי להרחיב את הדרייב אין ל10,000 מקומות כל הסיפור נגמר בצורה מדהימה, עוברים למנורה וחוזרים לבית כשיסתיים.

מניח שיש סיכוי, אף אחד לא יודע כמה הוא גבוה.
ההנחה הסבירה היא לדעתי שלא יהיה שם שום שיפוץ ושום הרחבה.
זה גם אולם של העירייה כן? יש בו עוד דברים חוץ מהפועל.
עופר מראה סקיצות, מפגשים עם משרד אדריכלות, ופירוט הכסף שייצא ממנו בין היתר. חלום.
אף אחד לא יודע מה יהיה.
להשאר באולם קטן בכל מקרה זה לא אופציה.
הייתי במספיק משחקים באוסישקין, בסוף הפגנתי שם נגד ההריסה, זה הזמן שלנו להתקדם ולחלום.
אשרי המאמין, אני מאמין (ואני האדם הכי פסימי בכל מה שקשור להפועל).
יאללה הפועל🤍תמונה

טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

סקיצות זה נחמד.
נראה לי מוזר אגב שפתאום בתוך יממה מסקיצות לשיפוץ ל-7,000 עברנו לזה שעכשיו האדריכלים אומרים שתהיה הגדלה ל-10,000.

צריך לקבוע תאריך רשמי להתחלת שיפוץ בדרייב אין ולהתארגן לזה כמו שצריך בצורה שכולם מסכימים איתה במקום פשוט להחליט בסוף יולי ש"הנה עוברים תהיה הרחבה אחי 10 אלף מקומות אוטוטו".

לא יקרה כלום אם נשחק עוד שנה בדרייב אין.
זה לא שהשוחד הצליח והתקבלנו ל"יורוליג" כבר העונה.
אפילו אירופה אין.
אז כל הטררם הזה בשביל שנגד עפולה יהיו עוד 1500 אוהדים? באמת?
מיותר מאוד ומסב יותר נזק מתולת.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 27 יולי 2024, 00:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3091 לייקים

סקיצות זה חמוד, המהירות מוזרה.
גם בברלי באירופה זה מוזר, מוטלי זה חמוד, להלחיץ את מכבי בשחקנים זה מוזר, לספוג חצי מליון הפסד בדרבי כי אתה לא עולה כי קודם כל האוהדים זה חמוד, מטוס כולל שהיה וכלכלה לאוהדים שעברו טראומה זה חמוד ומוזר ביחד.
קורים פה כל הזמן, כל שניה דברים חמודים ומוזרים.
אני נותן לו קרדיט, לדעתי מאד מאד בצדק, להמשיך בעשיה חמודה מוזרה, אם יש מישהו שיכול זה הוא. עד עכשיו יותר טוב מזה נשתגע.

נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 27 יולי 2024, 00:58, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2336 לייקים

אתה נהנה לסלף דברים שיתאימו למה שאתה רוצה להגיד.
זה לא שהאדריכלים אומרים שתהיה הגדלה ל10,000, הם הגישו תוכנית הגדלה ל7,000 ועכשיו עופר דרש מהם לקבל תוכנית חדשה ל10,000.
האם תוך שבוע תהיה כבר סקיצה כזאת? נשמע יומרני , נחיה ונראה.
מן הסתם, אם אנחנו בשלב הסקיצות, תאריכים כרגע זה קצת מוקדם לפרסם.
מה לא מוקדם? למכור מנויים לשנה הבאה.
מה ברור לנו אחרי היומיים האחרונים? שיש לנו ביקוש ליותר מפי 2 הדרייב אין הנוכחי.
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

יותר קל לשים לבברלי ארגז ולהביא אותו להפועל. מאשר לארגן שיפוץ מהיום למחר בדרייב אין שיגדיל אותו ל10,000 מקומות, כשזה אולם של עיריית תל אביב.

נראה לי תמים מאוד להאמין לסיפורי ההרחבה הזו, בטח להאמין שזה גם יקרה תוך שנה או משהו כזה.
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

מילפורד כתב: 27 יולי 2024, 00:59 אתה נהנה לסלף דברים שיתאימו למה שאתה רוצה להגיד.
זה לא שהאדריכלים אומרים שתהיה הגדלה ל10,000, הם הגישו תוכנית הגדלה ל7,000 ועכשיו עופר דרש מהם לקבל תוכנית חדשה ל10,000.
נגיד מכרת 8,000 מנויים למנורה.
כמה צופים לדעתך יבואו למשחקי בית נגד נס ציונה ואילת בממוצע?

לדעתי גג 5000.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 27 יולי 2024, 01:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
Adom_Adom
קיבל.ה  271 לייקים

טכנית לארז כתב: 27 יולי 2024, 00:51 סקיצות זה נחמד.
נראה לי מוזר אגב שפתאום בתוך יממה מסקיצות לשיפוץ ל-7,000 עברנו לזה שעכשיו האדריכלים אומרים שתהיה הגדלה ל-10,000.

צריך לקבוע תאריך רשמי להתחלת שיפוץ בדרייב אין ולהתארגן לזה כמו שצריך בצורה שכולם מסכימים איתה במקום פשוט להחליט בסוף יולי ש"הנה עוברים תהיה הרחבה אחי 10 אלף מקומות אוטוטו".

לא יקרה כלום אם נשחק עוד שנה בדרייב אין.
זה לא שהשוחד הצליח והתקבלנו ל"יורוליג" כבר העונה.
אפילו אירופה אין.
אז כל הטררם הזה בשביל שנגד עפולה יהיו עוד 1500 אוהדים? באמת?
מיותר מאוד ומסב יותר נזק מתולת.
תגיד, אתה מפחד שבטעות נצליח? שנקח איזה תואר מסכן אחרי הרבה שנים? שפתאום לא תוכל אחרי שנים לכתוב(גם פה וגם באייסוקר בזמנו)על מכבי, הכסף ומיצ'לה הקנדי העשיר? לזכות בתואר זה לא מכביזם!
התקדמות בספורט היא בכסף, העמותה וכל הדברים הקדושים שהיא עשתה הובילה אותנו לנקודת הזמן הזאת אבל בשביל לעלות שלב מה לעשות צריך בעל בית עשיר ואולם גדול יותר ולשלם יותר במשכורות ובטח לא צריך לתקוע לעופר ינאי אצבע בעין.
מה גם אתה מצפה לתאריך רשמי להתחלה ותאריך סופי לסיום כאילו שבישראל זה קדוש עמידה בזמנים.

עובדתית גם כרגע רשימת ההמתנה וחידוש המנויים עומד על 7000 ב3 ימים, שלוש ימים בלבד.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4734 לייקים

טכנית לארז כתב: 27 יולי 2024, 00:45 סבבה, זו לא תחרות אהדה.
פשוט יש פה משתמשים שלא ממש זכור לי שהרבו מדי לכתוב בפורום כדורסל ועכשיו נורא חשוב להם להטיף מוסר לאנשים שהלכו למשחקים נגד באר יעקב או עמק יזרעאל ולזלזל בדיעה שלהם כאילו מדובר באנשים שלא צריך ממש להתייחס אליהם.ף

אם אתה מתכוון אלי במקרה אז אני בהחלט לא רושם הרבה בפורום של הכדורסל, זה לא אומר שאני מתעניין בכדורסל שנתיים.
אני בהחלט פחות מתעניין בכדורסל מהכדורגל ולרוב רואה את הכדורסל בטלוויזיה, אבל הייתי שם שעלינו מהלאומית לליגת העל, הייתי בדרבי הראשון שניצחנו בבית מכבי וכו' וכו'.
אבל הכי חשוב זה שאני לא מטיף מוסר לאף אחד - באמירה שלי, שמי שמעוניין להישאר קבוצת אוהדים לא תחרותית שיקים אחת כזאת כי הפועל במתכונת הנוכחית כבר לא שם, אין הטפת מוסר.
אם לא התכוונת אלי מודה ועוזב ירוחם.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 27 יולי 2024, 01:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2336 לייקים

Red roy כתב: 27 יולי 2024, 00:42
אם באמת מתכננים להרחיב את הדרייב אין , אין שום מניעה לחכות שנתיים , השנה אתה לא ביורוליג , לא מארח ארופה בארץ .
ואני לא רואה 7000 מנויים , ואני כן רואה משחקים 🆚 נס ציונה וכו שיש ביד אליהו לא יותר מ 4000 איש
למה שנחכה שנתיים?
יש לך כבר עכשיו רשימת המתנה של 4,000 מנויים , שזה יותר מלהכפיל את כמות המנויים המקסימאלית שיש בדרייב אין הנוכחי.
איזה סיבה יש לחכות ולאבד את המומנטום הזה?
Red roy
קיבל.ה  188 לייקים

מילפורד כתב: 27 יולי 2024, 01:02

למה שנחכה שנתיים?
יש לך כבר עכשיו רשימת המתנה של 4,000 מנויים , שזה יותר מלהכפיל את כמות המנויים המקסימאלית שיש בדרייב אין הנוכחי.
נדבר שיהיו 7500 מנויים ...
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2336 לייקים

טכנית לארז כתב: 27 יולי 2024, 01:02
מילפורד כתב: 27 יולי 2024, 00:59 אתה נהנה לסלף דברים שיתאימו למה שאתה רוצה להגיד.

לדעתי גג 5000.
מדהים, זה 1,600 יותר מהמקסימום של הדרייב אין (כולל קהל אורח שאין לאילת אז אפשר למכור את הכרטיסים שלהם).
סמל אישי של משתמש
Gili
קיבל.ה  437 לייקים

כמה מחברי האולטראס הנוכחיים היו שם בזמן ההקמה או בליגה ב? זה כבר מזמן לא האולטראס של מאור הראל.
לא מכיר את הנפשות הפועלות כיום, אבל הם נראים לי באזורי שנות ה-20 המוקדמות.
בזמן ההקמה מחדש הם היו איפשהו בין גן חובה לטיול שנתי ביסודי. שיחסכו ממני את ההטפה על הערכים שלשמה העמותה קמה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2336 לייקים

Red roy כתב: 27 יולי 2024, 01:04
מילפורד כתב: 27 יולי 2024, 01:02

למה שנחכה שנתיים?
נדבר שיהיו 7500 מנויים ...
בשמחה, זה יקרה כמובן רק אם נעבור ליד אליהו.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3091 לייקים

טכנית לארז כתב:יותר קל לשים לבברלי ארגז ולהביא אותו להפועל. מאשר לארגן שיפוץ מהיום למחר בדרייב אין שיגדיל אותו ל10,000 מקומות, כשזה אולם של עיריית תל אביב.

נראה לי תמים מאוד להאמין לסיפורי ההרחבה הזו, בטח להאמין שזה גם יקרה תוך שנה או משהו כזה.
לא קל להביא לפה את בברלי בכלל בכלל אלף סיבות בתקופה הזו, אבל אוקיי, כל מה שעופר עד עכשיו טריוויאלי, מנותק טוטאלית מהאוהדים, לא קשוב ומנותק, למרות שעומד בכל מילה שלו עד עכשיו הוא כל כולו תרמית אחת גדולה, ייתכן והוא מושתל של עמיחי שיקולי.
לכל אחד זכות לראות את המציאות כמו שהוא רוצה.

טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

מילפורד כתב: 27 יולי 2024, 01:05

לדעתי גג 5000.
מדהים, זה 1,600 יותר מהמקסימום של הדרייב אין (כולל קהל אורח שאין לאילת אז אפשר למכור את הכרטיסים שלהם).
אז שווה לך כל הבלגאן והפילוג הזה עכשיו בשביל עוד 1600 איש במנורה חצי ריק?
באמת מדהים.
Red roy
קיבל.ה  188 לייקים

Gili כתב: 27 יולי 2024, 01:05

כמה מחברי האולטראס הנוכחיים היו שם בזמן ההקמה או בליגה ב? זה כבר מזמן לא האולטראס של מאור הראל.
לא מכיר את הנפשות הפועלות כיום, אבל הם נראים לי באזורי שנות ה-20 המוקדמות.
בזמן ההקמה מחדש הם היו איפשהו בין גן חובה לטיול שנתי ביסודי. שיחסכו ממני את ההטפה על הערכים שלשמה העמותה קמה.
חוסכים ממך
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2336 לייקים

עוד 1,600 במשחק ליגה נגד אילת כן?
משחק שלפני שנתיים היינו שמחים אם סה״כ היו באים 1,000 איש.
אז עוד 1,600 וסה״כ 5,000 נשמע לי מדהים והתקדמות פסיכית של הקבוצה.
משחקים עם קצת יותר עניין יהיו 7,000 איש?
משחקי צמרת ופלייאוף 10,000?
קניתי (תרתי משמע).
הפילוג פה, הוא של מי ששם את עצמו מעל הקבוצה, כדאי שיתאפס על עצמו ויבין מה הסדרי עדיפות פה…
Adom_Adom
קיבל.ה  271 לייקים

טכנית לארז כתב: 27 יולי 2024, 01:07
מילפורד כתב: 27 יולי 2024, 01:05

לדעתי גג 5000.
אז שווה לך כל הבלגאן והפילוג הזה עכשיו בשביל עוד 1600 איש במנורה חצי ריק?
באמת מדהים.
במשחקים החשובים הוא יהיה מלא, בפליאוף הוא יהיה מלא, מה גם 8000 מנויים זה הכנסה כספית גדולה יותר אבל כמובן שפתאום לא מפריע לך שיש בעל בית ששם את הכסף...
Red roy
קיבל.ה  188 לייקים

מילפורד כתב: 27 יולי 2024, 01:10 עוד 1,600 במשחק ליגה נגד אילת כן?
משחק שלפני שנתיים היינו שמחים אם סה״כ היו באים 1,000 איש.
אז עוד 1,600 וסה״כ 5,000 נשמע לי מדהים והתקדמות פסיכית של הקבוצה.
הפילוג פה, הוא של מי ששם את עצמו מעל הקבוצה, כדאי שיתאפס על עצמו ויבין מה הסדרי עדיפות פה…
המילה פילוג לא נכונה ורק התומכים במעבר ליד אליהו משתמשים בה .
יש אנשים שלא מוכנים ולא יכולים פיזית ונפשית להגיע ליד אליהו .
הפועל תעבור , ראבק תנו בראש ויאללה הפועל .
נתראה במשחקי חוץ
שליחת תגובה