הקבוצה הזאת קמה מחדש כקבוצת אוהדים בגלל שמה שהיה לפני התפורר וכמעט נעלם (היה בליגה ארצית בזמן ההקמה מחדש).
לא היה לזה שום קשר ללהתמסחר כן או לא.
אם כבר, מהיום הראשון הוצהר שהקבוצה קמה מחדש כדי לחזור לבמה הראשית ולקדם את המועדון כמה שאפשר קדימה.
הקבוצה הזאת קמה מחדש כקבוצת אוהדים בגלל שמה שהיה לפני התפורר וכמעט נעלם (היה בליגה ארצית בזמן ההקמה מחדש).
היא תהיה הרבה יותר אמיתית ולא אלימה.טכנית לארז כתב:בסך הכל יש אנשים שרוצים לדעת שאם עוברים למנורה יש לזה תאריך סיום כלשהו, ולא לחשוש ממצב שמשחקים במנורה בזמן שעלילות שיפוץ הדרייב אין נותרות בגדר דיבורים באוויר, בלי שום דבר שקורה בפועל.
וזה נחמד לזלזל באולטראס, אבל בלעדיהם החוויה של משחקי ליגה של הפועל היא לא כזו מדהימה. בטח במנורה.
היו עוד כמה מטרות שהוצהרו. גם אם זה לא נוח לזכור את זה עכשיומילפורד כתב: ↑26 יולי 2024, 22:00הקבוצה הזאת כמה מחדש כקבוצת אוהדים בגלל שמה שהיה לפני התפורר וכמעט נעלם (היה בליגה ארצית בזמן ההקמה מחדש).
לא היה לזה שום קשר ללהתמסחר כן או לא.
אם כבר, מהיום הראשון הוצהר שהקבוצה כמה מחדש כדי לחזור לבמה הראשית ולקדם את המועדון כמה שאפשר קדימה.
מה המטרות שהוצהרו?הפועל כתב:היו עוד כמה מטרות שהוצהרו. גם אם זה לא נוח לזכור את זה עכשיו
הקבוצה הזאת הוקמה ככה כי לא הייתה ברירה אחרת והיא קיבלה תמיכה מהציבור הרחב של אוהדי הפועל כי הם קיוו, ציפו ורצו שהיא תחזור להיות בעתיד קבוצה תחרותית והישגית.
די כבר להיות אגואיסטים,צריך לארח במלבורן עם סבסוד של כרטיסי טיסה.בני12 כתב:אפשר גם לארח במדיסון סקוור גארדן עם סבסוד טיסות. לא?עידן סרור כתב: ↑26 יולי 2024, 20:14אופציה שלישית היא לארח בארנה עם סבסוד הסעות מתל אביב, לא?גביזון כתב: ↑26 יולי 2024, 20:09 הוא כתב שהוא יפגש איתנו פנים מול פנים השבוע, השערה שלי בלבד, יפגש עם נציגי האולטראס.
2 אפשרויות במידה וזה יקרה:
1. עופר ייתן להם מנויים ליציע תחתון מאחורי הסל, האולטראס יכתבו פוסט של למען הקבוצה ואחדות הקהל ובלה בלה בלה וירדו מהעץ, בעצם יתפסו את עופר בביצים
2. פיצוץ בין עופר לאולטראס אחרי שיבואו בדרישות הזויות מדי
Sent from my 22101320G using Tapatalk
מסכים לחלוטיןרדפוקס כתב: ↑26 יולי 2024, 23:26הקבוצה הזאת הוקמה ככה כי לא הייתה ברירה אחרת והיא קיבלה תמיכה מהציבור הרחב של אוהדי הפועל כי הם קיוו, ציפו ורצו שהיא תחזור להיות בעתיד קבוצה תחרותית והישגית.
אם מראש היו מודיעים שאין שום כוונה כזאת לא נראה לי שהפרויקט הזה היה זוכה לתמיכה ואמונה מהקהל הרחב.
לכן אם השאיפה של האנשים שחושבים שהמציאו את הגלגל היא להישאר "קבוצת אוהדים מרגשת בלי להתמסחר" מוזמנים תמיד להתחיל מחדש.
לא, מה שאנחנו אומרים שכדי להפוך את המועדון לתחרותי לאורך זמן צריך להגדיל את כמות האוהדים שמשלמים לראות את הקבוצה (רצוי בצורת מנוי שנתי).
מניח שיש סיכוי, אף אחד לא יודע כמה הוא גבוה.
אם באמת מתכננים להרחיב את הדרייב אין , אין שום מניעה לחכות שנתיים , השנה אתה לא ביורוליג , לא מארח ארופה בארץ .מילפורד כתב: ↑27 יולי 2024, 00:38לא, מה שאנחנו אומרים שכדי להפוך את המועדון לתחרותי לאורך זמן צריך להגדיל את כמות האוהדים שמשלמים לראות את הקבוצה (רצוי בצורת מנוי שנתי).
למשל , אם יש לך פוטנציאל השנה להגדיל את כמות המנויים מ3,100 למעל 7,000 (לפי מספר הנרשמים כרגע) אז צריך לעשות את זה בלי שום קשר לאיזה מפעל משחקים ואיפה מארחים באירופה.
מה לעשות, שכרגע יש רק אולם באזור גוש דן (אם כל הכבוד של הרעיונות לשחק בניו יורק, אוסטרליה או ירושלים) שיכול להכיל כמויות כאלה.
לא יודע מי פה התחיל להתעניין גג לפני שנתיים.טכנית לארז כתב: ↑27 יולי 2024, 00:34 מצחיק שאנשים שנראה שהתחילו להתעניין בהפועל כדורסל גג לפני שנתיים, מטיפים מוסר לאולטראס שהיו עם הפועל עם הקמתה המחודשת בכל מגרש (ולעיתים הדליקו אבוקות באולם סגור).
שוב, זכותו של כל אחד לחשוב מה שבא לו, הקטע הזה של לעשות דה לגיטימציה לכל דיעה שמתנגדת לעבור למנורה הוא די דוחה.
עופר מראה סקיצות, מפגשים עם משרד אדריכלות, ופירוט הכסף שייצא ממנו בין היתר. חלום.טכנית לארז כתב:מניח שיש סיכוי, אף אחד לא יודע כמה הוא גבוה.
ההנחה הסבירה היא לדעתי שלא יהיה שם שום שיפוץ ושום הרחבה.
זה גם אולם של העירייה כן? יש בו עוד דברים חוץ מהפועל.
נגיד מכרת 8,000 מנויים למנורה.מילפורד כתב: ↑27 יולי 2024, 00:59 אתה נהנה לסלף דברים שיתאימו למה שאתה רוצה להגיד.
זה לא שהאדריכלים אומרים שתהיה הגדלה ל10,000, הם הגישו תוכנית הגדלה ל7,000 ועכשיו עופר דרש מהם לקבל תוכנית חדשה ל10,000.
האם תוך שבוע תהיה כבר סקיצה כזאת? נשמע יומרני , נחיה ונראה.
מן הסתם, אם אנחנו בשלב הסקיצות, תאריכים כרגע זה קצת מוקדם לפרסם.
מה לא מוקדם? למכור מנויים לשנה הבאה.
מה ברור לנו אחרי היומיים האחרונים? שיש לנו ביקוש ליותר מפי 2 הדרייב אין הנוכחי.
תגיד, אתה מפחד שבטעות נצליח? שנקח איזה תואר מסכן אחרי הרבה שנים? שפתאום לא תוכל אחרי שנים לכתוב(גם פה וגם באייסוקר בזמנו)על מכבי, הכסף ומיצ'לה הקנדי העשיר? לזכות בתואר זה לא מכביזם!טכנית לארז כתב: ↑27 יולי 2024, 00:51 סקיצות זה נחמד.
נראה לי מוזר אגב שפתאום בתוך יממה מסקיצות לשיפוץ ל-7,000 עברנו לזה שעכשיו האדריכלים אומרים שתהיה הגדלה ל-10,000.
צריך לקבוע תאריך רשמי להתחלת שיפוץ בדרייב אין ולהתארגן לזה כמו שצריך בצורה שכולם מסכימים איתה במקום פשוט להחליט בסוף יולי ש"הנה עוברים תהיה הרחבה אחי 10 אלף מקומות אוטוטו".
לא יקרה כלום אם נשחק עוד שנה בדרייב אין.
זה לא שהשוחד הצליח והתקבלנו ל"יורוליג" כבר העונה.
אפילו אירופה אין.
אז כל הטררם הזה בשביל שנגד עפולה יהיו עוד 1500 אוהדים? באמת?
מיותר מאוד ומסב יותר נזק מתולת.
אם אתה מתכוון אלי במקרה אז אני בהחלט לא רושם הרבה בפורום של הכדורסל, זה לא אומר שאני מתעניין בכדורסל שנתיים.טכנית לארז כתב: ↑27 יולי 2024, 00:45 סבבה, זו לא תחרות אהדה.
פשוט יש פה משתמשים שלא ממש זכור לי שהרבו מדי לכתוב בפורום כדורסל ועכשיו נורא חשוב להם להטיף מוסר לאנשים שהלכו למשחקים נגד באר יעקב או עמק יזרעאל ולזלזל בדיעה שלהם כאילו מדובר באנשים שלא צריך ממש להתייחס אליהם.ף
ואני מסכים שההתנחסות שלהם של ה"לא יקרה" היא לא דמוקרטית.
למה שנחכה שנתיים?Red roy כתב: ↑27 יולי 2024, 00:42אם באמת מתכננים להרחיב את הדרייב אין , אין שום מניעה לחכות שנתיים , השנה אתה לא ביורוליג , לא מארח ארופה בארץ .מילפורד כתב: ↑27 יולי 2024, 00:38לא, מה שאנחנו אומרים שכדי להפוך את המועדון לתחרותי לאורך זמן צריך להגדיל את כמות האוהדים שמשלמים לראות את הקבוצה (רצוי בצורת מנוי שנתי).
למשל , אם יש לך פוטנציאל השנה להגדיל את כמות המנויים מ3,100 למעל 7,000 (לפי מספר הנרשמים כרגע) אז צריך לעשות את זה בלי שום קשר לאיזה מפעל משחקים ואיפה מארחים באירופה.
מה לעשות, שכרגע יש רק אולם באזור גוש דן (אם כל הכבוד של הרעיונות לשחק בניו יורק, אוסטרליה או ירושלים) שיכול להכיל כמויות כאלה.
עוד שנתיים תהיה ביורו ליג ? נדבר שוב , כרגע לא צריך לעבור מבחינתי לשום מקום .
ואני לא רואה 7000 מנויים , ואני כן רואה משחקיםנס ציונה וכו שיש ביד אליהו לא יותר מ 4000 איש
נדבר שיהיו 7500 מנויים ...מילפורד כתב: ↑27 יולי 2024, 01:02למה שנחכה שנתיים?Red roy כתב: ↑27 יולי 2024, 00:42אם באמת מתכננים להרחיב את הדרייב אין , אין שום מניעה לחכות שנתיים , השנה אתה לא ביורוליג , לא מארח ארופה בארץ .מילפורד כתב: ↑27 יולי 2024, 00:38
לא, מה שאנחנו אומרים שכדי להפוך את המועדון לתחרותי לאורך זמן צריך להגדיל את כמות האוהדים שמשלמים לראות את הקבוצה (רצוי בצורת מנוי שנתי).
ואני לא רואה 7000 מנויים , ואני כן רואה משחקיםנס ציונה וכו שיש ביד אליהו לא יותר מ 4000 איש
יש לך כבר עכשיו רשימת המתנה של 4,000 מנויים , שזה יותר מלהכפיל את כמות המנויים המקסימאלית שיש בדרייב אין הנוכחי.
איזה סיבה יש לחכות ולאבד את המומנטום הזה?
מדהים, זה 1,600 יותר מהמקסימום של הדרייב אין (כולל קהל אורח שאין לאילת אז אפשר למכור את הכרטיסים שלהם).טכנית לארז כתב: ↑27 יולי 2024, 01:02נגיד מכרת 8,000 מנויים למנורה.מילפורד כתב: ↑27 יולי 2024, 00:59 אתה נהנה לסלף דברים שיתאימו למה שאתה רוצה להגיד.
זה לא שהאדריכלים אומרים שתהיה הגדלה ל10,000, הם הגישו תוכנית הגדלה ל7,000 ועכשיו עופר דרש מהם לקבל תוכנית חדשה ל10,000.
כמה צופים לדעתך יבואו למשחקי בית נגד נס ציונה ואילת בממוצע?
לדעתי גג 5000.
כמה מחברי האולטראס הנוכחיים היו שם בזמן ההקמה או בליגה ב? זה כבר מזמן לא האולטראס של מאור הראל.טכנית לארז כתב: ↑27 יולי 2024, 00:45 סבבה, זו לא תחרות אהדה.
פשוט יש פה משתמשים שלא ממש זכור לי שהרבו מדי לכתוב בפורום כדורסל ועכשיו נורא חשוב להם להטיף מוסר לאנשים שהלכו למשחקים נגד באר יעקב או עמק יזרעאל ולזלזל בדיעה שלהם כאילו מדובר באנשים שלא צריך ממש להתייחס אליהם.ף
בשמחה, זה יקרה כמובן רק אם נעבור ליד אליהו.Red roy כתב: ↑27 יולי 2024, 01:04נדבר שיהיו 7500 מנויים ...מילפורד כתב: ↑27 יולי 2024, 01:02למה שנחכה שנתיים?Red roy כתב: ↑27 יולי 2024, 00:42
אם באמת מתכננים להרחיב את הדרייב אין , אין שום מניעה לחכות שנתיים , השנה אתה לא ביורוליג , לא מארח ארופה בארץ .
יש לך כבר עכשיו רשימת המתנה של 4,000 מנויים , שזה יותר מלהכפיל את כמות המנויים המקסימאלית שיש בדרייב אין הנוכחי.
איזה סיבה יש לחכות ולאבד את המומנטום הזה?
לא קל להביא לפה את בברלי בכלל בכלל אלף סיבות בתקופה הזו, אבל אוקיי, כל מה שעופר עד עכשיו טריוויאלי, מנותק טוטאלית מהאוהדים, לא קשוב ומנותק, למרות שעומד בכל מילה שלו עד עכשיו הוא כל כולו תרמית אחת גדולה, ייתכן והוא מושתל של עמיחי שיקולי.טכנית לארז כתב:יותר קל לשים לבברלי ארגז ולהביא אותו להפועל. מאשר לארגן שיפוץ מהיום למחר בדרייב אין שיגדיל אותו ל10,000 מקומות, כשזה אולם של עיריית תל אביב.
נראה לי תמים מאוד להאמין לסיפורי ההרחבה הזו, בטח להאמין שזה גם יקרה תוך שנה או משהו כזה.
אז שווה לך כל הבלגאן והפילוג הזה עכשיו בשביל עוד 1600 איש במנורה חצי ריק?מילפורד כתב: ↑27 יולי 2024, 01:05מדהים, זה 1,600 יותר מהמקסימום של הדרייב אין (כולל קהל אורח שאין לאילת אז אפשר למכור את הכרטיסים שלהם).טכנית לארז כתב: ↑27 יולי 2024, 01:02נגיד מכרת 8,000 מנויים למנורה.מילפורד כתב: ↑27 יולי 2024, 00:59 אתה נהנה לסלף דברים שיתאימו למה שאתה רוצה להגיד.
לדעתי גג 5000.
חוסכים ממךGili כתב: ↑27 יולי 2024, 01:05כמה מחברי האולטראס הנוכחיים היו שם בזמן ההקמה או בליגה ב? זה כבר מזמן לא האולטראס של מאור הראל.טכנית לארז כתב: ↑27 יולי 2024, 00:45 סבבה, זו לא תחרות אהדה.
לא מכיר את הנפשות הפועלות כיום, אבל הם נראים לי באזורי שנות ה-20 המוקדמות.
בזמן ההקמה מחדש הם היו איפשהו בין גן חובה לטיול שנתי ביסודי. שיחסכו ממני את ההטפה על הערכים שלשמה העמותה קמה.
במשחקים החשובים הוא יהיה מלא, בפליאוף הוא יהיה מלא, מה גם 8000 מנויים זה הכנסה כספית גדולה יותר אבל כמובן שפתאום לא מפריע לך שיש בעל בית ששם את הכסף...טכנית לארז כתב: ↑27 יולי 2024, 01:07אז שווה לך כל הבלגאן והפילוג הזה עכשיו בשביל עוד 1600 איש במנורה חצי ריק?מילפורד כתב: ↑27 יולי 2024, 01:05מדהים, זה 1,600 יותר מהמקסימום של הדרייב אין (כולל קהל אורח שאין לאילת אז אפשר למכור את הכרטיסים שלהם).טכנית לארז כתב: ↑27 יולי 2024, 01:02
נגיד מכרת 8,000 מנויים למנורה.
לדעתי גג 5000.
באמת מדהים.
המילה פילוג לא נכונה ורק התומכים במעבר ליד אליהו משתמשים בה .