IsraelM כתב:פרימו לוי כתב: ↑26 יולי 2024, 13:17
feigenbaum99 כתב: ↑26 יולי 2024, 09:21
מעצבן לראות אוהדים כל כך כפויי טובה. המעבר הזה נדרש מהרבה סיבות טובות ומוצדקות:
2. הכנסות - לעופר ולמועדון מגיעות ההכנסות האלה. בנו פה קבוצה מאוד מסקרנת, בתקציב גדול, עופר הכניס את היד עמוק לכיס. אי אפשר לצפות שככה זה יהיה כל שנה.
4. מלבד ההשקעה בקבוצה, עופר עשה פה המון מהלכים יפים ומרגשים לטובת קהילת הפועל. לא זכור לי אף בעלים של קבוצה שעשה דברים דומים. אם הוא רוצה וחושב שמדובר בצעד נכון, צריך לתת לו כבוד ואמון ולא לדחות אותו בכזאת קלות מתוך קפריזות ילדותיות.
אקדים ואומר שחשבתי כבר לפני שנה שכדאי לעבור ליד אליהו בעונות הבאות וגם כתבתי את זה כאן, מהשיקול הפשוט שדרייב אין הוא אולם עירוני בדיוק כמו יד אליהו, והסיבה שלא שיחקנו שם היא שהגודל של קהל האוהדים שלנו היה קטן מדי, ומרגע שיש לנו קהל אוהדים גדול מספיק אין שום סיבה בעולם לא לשחק באולם העירוני שכן מתאים עכשיו למידותינו. זה הרבה יותר הפועל מאשר לשחק באולם פרטי בבעלות בעלי הון. אבל זה השיקול היחיד שרלוונטי. 2 הסיבות שציטטתי כאן שכתבת בתור סיבות שצריך לעבור בגללן, ואני רואה אותן חוזרות הרבה פעמים, הן לא רק לא רלוונטיות אלא גם מזיקות. עופר ינאי בעל הון שהחליט להכנס ולהשקיע במועדון הזה מהאינטרסים האישיים שלו, הפועל זה לא מפעל חסד שלו ועופר ינאי לא קבצן נתמך. לא צריך לקבל החלטות כדי לעשות נעים בגב לעופר או לחתוך לו הפסדים, האחריות להתנהל באופן שקול כלכלית היא שלו, אין פה שום אלמנט של כבוד או חוסר כבוד כלפיו. הוא ילד גדול שבחר לשפוך פה כספים והוא צריך לקחת בחשבון שהקהל לא ילך איתו בכל החלטה שיקח. זאת גם הסיבה שאני קורא לסיבות האלה מזיקות, כי כשאנשים מכבים עכשיו את חוש הביקורת הפנימי שלהם כדי לעשות כבוד לפריץ, זה כבר יקרה מראש אוטומטית בהמשך. ספוילר: יום אחד עופר ינאי יבקש מהקהל תמיכה בשריון ליורוליג שהוא כל כך עמל להשיג, וכולם כאן יהנהו ויקשקשו בזנב ויבלעו את זה כמו כלבלבים טובים כי "מגיע לעופר" ו"מה אתה לא רוצה שהמועדון יגדל? לך תקים קבוצת אוהדים במתנס" למרות ששריון ליורוליג יהיה החותמת הסופית שאנחנו מכבי באדום. אני אמשיך להתנגד להשתלטות של עופר ינאי על הקבוצה ואופני הפעולה שלו, גם אם אני תומך במהלכים נקודתיים כמו מעבר אולם. זה שהוא זורק פה סכומים פסיכיים לא צריך לתת לו יד חופשית לעשות מה שהוא רוצה בלי ביקורת. הוא לא אויב אבל מטרת העל שלו שהיא בלי ספק רישיון קבוע ליורוליג היא אסון מבחינתי.
אתה אמיתי ?!
היורוליג הוא שכולם שם מקבלים וויט קארד למעט הזוכה ביורוקאפ , אז מה אתה מציע ששנה נזכה ביורוקאפ שנה משחק ביורוליג ושוב נצטרך לזכות ביורוקאפ , אתה מתנסח יפה אבל הגישה שלך הזויה .
ובנתיים האיש כבר כמעט התייאש לגמריי

מה שעופר אומר פה, הוכחתי את עצמי מעל ומעבר בכל דרך אפשרית ולא אפשרית
עניתי על כל שאלה הגיונית ולא הגיונית, השקעתי סכומים לא הגיוניים מכספי האישי.
מגיע שלב שאני כבר לא מבין מה עוד אני יכול לעשות, ומי ששונא אותכם (שימון) מחכה שאסתלק.
מה שנקרא מלחמת התשה ליד שמאכילה אותך.
עוד קצת אולטראס, עוד קצת עבודה והקבוצה חוזרת אליכם, אבל היא לא תחזור אותו הדבר.
במקום להתעסק בהתרגשות, אופטימיות ולדבר על שחקנים, אנחנו מחפשים כל דרך להתאבד, לא שימון, אנחנו.
זה באמת כבר נואשות חושש שהוא בסוף יתעייף ויגידו ניסיתי, לא רוצים, כל טוב.
ואנחנו נזכה בחוסר גב מול המנהלת עם קבוצת אולטראס שתנהל אותנו.
שאלוהים יעזור לנו.
Sent from my 22101320G using Tapatalk