מנויים 24\25
- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
פורסם עכשיו שיש כבר 3000 ברשימת המתנה.
זה עוד לא מחייב כי לא כל מי שקנה את המקום ברשימה בהכרח יקנה מנוי בסוף, אבל יחד עם המנויים הקיימים, בהחלט אפשר להניח שנעבור את ה6,000.
עוד סיבה לכל אלו שחשבו שחולון מספיק להבין שהוא לא אופציה (חוץ מזה שאף אחד לא התכוון לתת לנו לארח שם).
זה עוד לא מחייב כי לא כל מי שקנה את המקום ברשימה בהכרח יקנה מנוי בסוף, אבל יחד עם המנויים הקיימים, בהחלט אפשר להניח שנעבור את ה6,000.
עוד סיבה לכל אלו שחשבו שחולון מספיק להבין שהוא לא אופציה (חוץ מזה שאף אחד לא התכוון לתת לנו לארח שם).
- הפועל
- קיבל.ה 1726 לייקים
- יצירת קשר:
זה כבר דיון אחר, האם המחירים האלו הכרחיים עבור קבוצת יורוליג, והאם זה שווה את זה. כאמור, זה בכלל לא מה שהתייחסתי אליו (ממש כתבתי את זה). אמרתי דבר פשוט- המנוי יקר השנה. מאד. באופן אבסולוטי, באופן היסטורי. נקודה.ranjef כתב: ↑25 יולי 2024, 16:34
עם העלייה ברמה ובתקציב מגיעה עליית מחירים. בליגה א' כרטיס כניסה עלה 15 שקל.
בחוץ ישבה נועה סקלי עם קופה מפח ומכרה כרטיסי נייר. היה כיף. באמת.
לפני חודשיים נגד קרית אתא שילמתי 100 שקל למשחק בודד (לא כלול במנוי). זה שווה לכל נפש? ממש לא.
האם זה חלק מהעניין? ברור שכן.
השנה יש פה קבוצה ברמת יורוליג פחות או יותר, וזה המחיר. אפשר לבדוק כמה עולים המנויים בקבוצת היורוליג השנייה. רמז: פי 3-4-5.
אז זה מצחיק בעיניי לזלזל במי שאומר "רגע, הפועל יוצאת לי ממש יקר השנה" ולשלוח אותו לצמצם בחופשות וכל מיני ווטאבאוטיזם על משחקים פעם.
זאת בדיוק הדרך לקהל הרולקסים של מכבי.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
-
- קיבל.ה 420 לייקים
אני מכיר כאלה שרכשו קדימות אבל מתכוונים להצביע נגד המעבר.
רואה שחורות המקורי
- גביזון
- קיבל.ה 3123 לייקים
כלומר רוב סוחף של מה שהקהל רוצה יגרום לקרע בקהל,
מה?
תחזירו לנו את הנקודה שהורדתם לנו
אגב בפייסבוק כתבו 300, פה 400
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3123 לייקים
אגב הרבה מאד עוד תקועים עם בעיה טכנית, נראה מה יהיה המספר הסופי
- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1726 לייקים
- יצירת קשר:
אני לא מצביע בכלל אבל זה טיעון מאד משונה בעיניי, שהתנגדות לשינוי כלשהו מותרת רק למי שמוכן להפוך עצמו לקדוש מעונה שלא ינסה בשום אופן להקל את חייו אם המאבק שלו ייכשל.
מזכיר לי ויכוחים בילדות עם כל מיני ימנואידים שלא הבינו למה קרל מרקס שילם מסים בזמנו.
-
- קיבל.ה 1571 לייקים
יש במכתב הזה כמה סוגיות שאני לא מצליח להבין את מי שכתב אותן.
- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
לא מתווכח על האם העמדה הזאת לגיטימית, רק אומר שהיא צבועה.הפועל כתב: ↑25 יולי 2024, 22:08אני לא מצביע בכלל אבל זה טיעון מאד משונה בעיניי, שהתנגדות לשינוי כלשהו מותרת רק למי שמוכן להפוך עצמו לקדוש מעונה שלא ינסה בשום אופן להקל את חייו אם המאבק שלו ייכשל.
מזכיר לי ויכוחים בילדות עם כל מיני ימנואידים שלא הבינו למה קרל מרקס שילם מסים בזמנו.
ההשוואה פה למרקס היא קצת דמגוגיה, חוץ מהעובדה שבשתי הדוגמאות מישהו עושה משהו מנוגד לעמדתו הסיטואציות שונות במהותן, חשיבותן ופרט שולי, האם מישהו נדרש לעבור על החוק כדי לעמוד על עמדותיו או רק להנות מזה שהרוב איפשר לו משהו שהעמדה המקורית שלו לא איפשרה לו.
- הפועל
- קיבל.ה 1726 לייקים
- יצירת קשר:
אז אם אתה לא נדרש לעבור על החוק, אלא סתם חושב שאם לא יקבלו את עמדתך זה לא אומר שאתה מתנתק באופן מוחלט אז זהו? אתה צבוע?
אסור לראות גוונים של אפור בעולם, זה הכל שחור ולבן? בחיאת.
זאת דמגוגיה בהגדרה ידידי. צר לי
אסור לראות גוונים של אפור בעולם, זה הכל שחור ולבן? בחיאת.
זאת דמגוגיה בהגדרה ידידי. צר לי
-
- קיבל.ה 1478 לייקים
האם זה שווה את זה כל אחד יחליט לעצמו.הפועל כתב:זה כבר דיון אחר, האם המחירים האלו הכרחיים עבור קבוצת יורוליג, והאם זה שווה את זה. כאמור, זה בכלל לא מה שהתייחסתי אליו (ממש כתבתי את זה). אמרתי דבר פשוט- המנוי יקר השנה. מאד. באופן אבסולוטי, באופן היסטורי. נקודה.ranjef כתב: ↑25 יולי 2024, 16:34
לפני חודשיים נגד קרית אתא שילמתי 100 שקל למשחק בודד (לא כלול במנוי). זה שווה לכל נפש? ממש לא.
השנה יש פה קבוצה ברמת יורוליג פחות או יותר, וזה המחיר. אפשר לבדוק כמה עולים המנויים בקבוצת היורוליג השנייה. רמז: פי 3-4-5.
אז זה מצחיק בעיניי לזלזל במי שאומר "רגע, הפועל יוצאת לי ממש יקר השנה" ולשלוח אותו לצמצם בחופשות וכל מיני ווטאבאוטיזם על משחקים פעם.
זה שאתה אומר המנוי יקר זאת זכותך. הוא אכן יקר יותר משנה שעברה. שוב, גם המשחק נגד קרית אתא יקר פי כמה מהמשחקים שהיו בהפועל אוסישקין. מה ההבדל בין המקרים? בשני המקרים תקציבים יותר גדולים, מוצר אחר לגמרי, וזאת קהילה שבעונה שעברה גייסה כסף להביא זר חמישי והצליחה. זה בדיוק הפוך מפרוות ורולקסים.
במחיר השנה יחד עם הזיכוי שהפועל נתנה, עוד *לפני* הורדת המחיר שעופר אמר שתהיה, התוספת שלי היא 400 שקל למנוי (כולל אירופה אם תהיה).
אני (וכנראה רוב המנויים) יחשבו שהיא סבירה ושווה את זה. ואני לא איש עשיר.
- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
אהמ, כן.
אם אתה מצביע נגד הרחבת מעגל המנויים אבל אם מרחיבים אותו אתה תופס מקום של מישהו אחר שיכול היה להיכנס אם לא היית תופס את המקום הזה, אתה צבוע (אם זה אפור, אז הוא מאוד כהה).
שוב, זה לגיטימי להיות צבוע.
אני פשוט רוצה לשקף את הסיטואציה פה.
אם אתה מצביע נגד הרחבת מעגל המנויים אבל אם מרחיבים אותו אתה תופס מקום של מישהו אחר שיכול היה להיכנס אם לא היית תופס את המקום הזה, אתה צבוע (אם זה אפור, אז הוא מאוד כהה).
שוב, זה לגיטימי להיות צבוע.
אני פשוט רוצה לשקף את הסיטואציה פה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
אגב, שמח לשמוע שבר חיון משתף פעולה עם המכתב הזה, נתון שחשוב לדעת לקראת הבחירות הקרובות לעמותה.
-
- קיבל.ה 1801 לייקים
אגב, דווקא אותם אפשר לכבד, כי זה הם אומרים בעצם מראש שהם נגד מעבר, אבל שיכבדו את ההחלטה ויגיעו (אפילו בכוחות מוגברים) גם אם נעבור
- הפועל
- קיבל.ה 1726 לייקים
- יצירת קשר:
אם אני חושב שמדיניות החניה של העיריה היא נוראית ומתירנית יותר מדי ופועל לשינוי שלה, אבל במקביל אני מגיש בקשה לתו חניה כדי שלא אצטרך לשלם סכומים מופרכים לחניה בתשלום , ולא "מפנה" את מקומי לאנשים שחושבים אחרת ממני, אז אני צבוע?
אם אני פועל במרץ להחלפת הגננת בגן של הילדים שלי כי אני חושב שהיא גרועה אבל במקביל עדיין רושם את הילד לגן ולא "מפנה" את מקומי, אז אני צבוע?
הדבר היחיד שאתה משקף פה הוא שאם מישהו לא רואה את העולם בשחור לבן הוא צבוע לדעתך. תפיסה מאד דיכוטומית שאני בספק רב אם אתה מיישם במקומות רבים אחרים בחייך.
- הפועל
- קיבל.ה 1726 לייקים
- יצירת קשר:
אז אם לא התנגדתי כשהעלו את המחיר מ15 שח, אסור לי להתנגד בשום שלב? עוד פעם צביעות? עוד פעם ראיית העולם בשחור לבן מוחלט?ranjef כתב: ↑25 יולי 2024, 22:40האם זה שווה את זה כל אחד יחליט לעצמו.הפועל כתב:זה כבר דיון אחר, האם המחירים האלו הכרחיים עבור קבוצת יורוליג, והאם זה שווה את זה. כאמור, זה בכלל לא מה שהתייחסתי אליו (ממש כתבתי את זה). אמרתי דבר פשוט- המנוי יקר השנה. מאד. באופן אבסולוטי, באופן היסטורי. נקודה.ranjef כתב: ↑25 יולי 2024, 16:34
זה שאתה אומר המנוי יקר זאת זכותך. הוא אכן יקר יותר משנה שעברה. שוב, גם המשחק נגד קרית אתא יקר פי כמה מהמשחקים שהיו בהפועל אוסישקין. מה ההבדל בין המקרים? בשני המקרים תקציבים יותר גדולים, מוצר אחר לגמרי, וזאת קהילה שבעונה שעברה גייסה כסף להביא זר חמישי והצליחה. זה בדיוק הפוך מפרוות ורולקסים.
במחיר השנה יחד עם הזיכוי שהפועל נתנה, עוד *לפני* הורדת המחיר שעופר אמר שתהיה, התוספת שלי היא 400 שקל למנוי (כולל אירופה אם תהיה).
אני (וכנראה רוב המנויים) יחשבו שהיא סבירה ושווה את זה. ואני לא איש עשיר.
וכל זה עוד במסגרת שיח שכולו לגלוג על אנשים שהם רדיקלים מנותקים. די מצחיק האמת.
-
- קיבל.ה 284 לייקים
למה אתה לא רוצה שהמועדון יגדל? שיהיה יותר אוהדים במשחקים? שהבסיס הכספי של המועדון יגדל? שננסה להגדיל את סיכוי ההצלחה של המועדון?הפועל כתב: ↑25 יולי 2024, 23:02אם אני חושב שמדיניות החניה של העיריה היא נוראית ומתירנית יותר מדי ופועל לשינוי שלה, אבל במקביל אני מגיש בקשה לתו חניה כדי שלא אצטרך לשלם סכומים מופרכים לחניה בתשלום , ולא "מפנה" את מקומי לאנשים שחושבים אחרת ממני, אז אני צבוע?
אם אני פועל במרץ להחלפת הגננת בגן של הילדים שלי כי אני חושב שהיא גרועה אבל במקביל עדיין רושם את הילד לגן ולא "מפנה" את מקומי, אז אני צבוע?
הדבר היחיד שאתה משקף פה הוא שאם מישהו לא רואה את העולם בשחור לבן הוא צבוע לדעתך. תפיסה מאד דיכוטומית שאני בספק רב אם אתה מיישם במקומות רבים אחרים בחייך.
רק בגלל שזה יד אליהו? לאולם אחר הייתה מסכים?
- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
אתה שוב מביא דוגמאות חצי מתאימות או לא מתאימות לסיטואציה.הפועל כתב: ↑25 יולי 2024, 23:02אם אני חושב שמדיניות החניה של העיריה היא נוראית ומתירנית יותר מדי ופועל לשינוי שלה, אבל במקביל אני מגיש בקשה לתו חניה כדי שלא אצטרך לשלם סכומים מופרכים לחניה בתשלום , ולא "מפנה" את מקומי לאנשים שחושבים אחרת ממני, אז אני צבוע?
במקרה הראשון, לא חושב שיש לך חלופה, לצורך העיניין זה יותר דומה לסוגיה של מנוי קיים האם לחדש או לא לאור המעבר, לא דומה למי שנרשם לקנות מנוי חדש במידה ועוברים.
במקרה השני , אם רוב ההורים בגן מרוצים מהגננת ורוצים שתישאר ורק מיעוט רוצים בהחלפתה, אז תחת ההנחה שיש חלופות וגנים אחרים, אז כן, אם אתה נשאר בגן שאתה לא מרוצה בו כשפוטנציאלית יש אחרים שכן יהיו בו מרוצים , אז אתה צבוע.
אם רוב ההורים רוצים בהחלפה, אז זאת לא הסיטואציה שאנחנו מדברים עליה.
אם אין לך חלופות, אז שוב זאת לא הסיטואציה פה.
אני ממש לא מאמין בעולם של שחור ולבן, אבל המצב פה , לדעתי לפחות, מאוד קרוב לזה.
-
- קיבל.ה 1658 לייקים
הרבה עשו בימים האחרונים חברת בעמותה כדי לעשות זכאות מוקדם.
מניח שה-400 האלה הם בערך 12% מחברי העמותה.
מניח שה-400 האלה הם בערך 12% מחברי העמותה.
-
- קיבל.ה 1801 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3123 לייקים
נפתחה אפשרות רכישת הזכאות לכולם, כל אחד יכול לקנות כמה זכאויות שהוא רוצה
זו הדמייה מאוד מאוד סכמטית
הפינה הזו זה מה שיש היום וזה לא סתם קירות, אלו הפירים של כל המבנה (למשל אויר צח, שחרור עשן וכדומה), לכן כנראה לא עשו שינוי באזור הזה.
יכול להיות שיציאה מהקונספט הזה שלא נוגעים בפירים, כן תאפשר מציאת פיתרון לפירים ולפתיחה של הפינות
- הפועל
- קיבל.ה 1726 לייקים
- יצירת קשר:
אבל (שוב) אנחנו בני אדם והחיים שלנו הם לא כזה שחור ולבן, אלא הרבה יותר מורכבים. ואפילו אם אני חושב שהגננת לא טובה, לא יכול להיות שיש לי עוד שיקולים רלבנטיים? למשל שאני עדיין מהסס להעביר את הילדה שלי לגן חדש עד שהתרגלה כבר לגן הקיים ולנתק אותה מהשכונה ומכל החברים? ואני מעדיף לנסות להחליף את הגננת אבל לא להעביר גן כי אני חושב שזאת אלטרנטיבה יותר גרועה?מילפורד כתב: ↑25 יולי 2024, 23:18אתה שוב מביא דוגמאות חצי מתאימות או לא מתאימות לסיטואציה.הפועל כתב: ↑25 יולי 2024, 23:02אם אני חושב שמדיניות החניה של העיריה היא נוראית ומתירנית יותר מדי ופועל לשינוי שלה, אבל במקביל אני מגיש בקשה לתו חניה כדי שלא אצטרך לשלם סכומים מופרכים לחניה בתשלום , ולא "מפנה" את מקומי לאנשים שחושבים אחרת ממני, אז אני צבוע?
במקרה הראשון, לא חושב שיש לך חלופה, לצורך העיניין זה יותר דומה לסוגיה של מנוי קיים האם לחדש או לא לאור המעבר, לא דומה למי שנרשם לקנות מנוי חדש במידה ועוברים.
במקרה השני , אם רוב ההורים בגן מרוצים מהגננת ורוצים שתישאר ורק מיעוט רוצים בהחלפתה, אז תחת ההנחה שיש חלופות וגנים אחרים, אז כן, אם אתה נשאר בגן שאתה לא מרוצה בו כשפוטנציאלית יש אחרים שכן יהיו בו מרוצים , אז אתה צבוע.
אם רוב ההורים רוצים בהחלפה, אז זאת לא הסיטואציה שאנחנו מדברים עליה.
אם אין לך חלופות, אז שוב זאת לא הסיטואציה פה.
אני ממש לא מאמין בעולם של שחור ולבן, אבל המצב פה , לדעתי לפחות, מאוד קרוב לזה.
זאת לא דוגמה תיאורטית אגב. הייתי בדיוק במצב הזה עם הילדים שלי לפני כמה שנים. ונשארנו בגן. אם זה הופך אותי לצבוע כי היססתי אם מרכיב רע אחד (חשוב ככל שיהיה) בגן מצדיק את הטלטלה והסבל שייגרם לילדים שלי, אז וואלה, אני צבוע. וכמוני כנראה הרבה הורים אחרים
אני מאד מאד מתקשה להאמין שמישהו פה (כולל אותך) מנהל את חייו בכזאת קיצוניות. זה ממש מגוחך
- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
אני הייתי בצד השני של הסיפור הזה, גן וגננת מדהימים ש99% מההורים שעברו בו מרוצים עד הגג.
האחוז אחד הזה, בפעולותיו פירק את הגן (תרתי משמע) וגמר את הקריירה של הגננת תוך אפס אכפתיות לאחרים חוץ מלעצמו והילד שלו.
אכן היה מופע צביעות באותו מצב.
לא שאני אומר שזה המצב שלך, לא מכיר את הסיפור והפרטים שלו, ייתכן שאצלכם רוב ההורים רוצים להחליף את הגננת (רוב המקרים בהם שמעתי עד היום על מצב שרוצים להחליף גננת זה כי רוב אם לא כל ההורים מתלוננים) , שזה מצב שבו ההורים צריכים להתאגד ולהילחם על טובת הילד שלהם בגן שלהם.
וגם ציינתי את זה בהודעה הקודמת שלי.
ההתייחסות שלי לדוגמאת הגננת שהבאת היתה לציין כמה שהיא לא מתאימה לסיטואציה שלנו בגלל מגוון הפרמטרים שיש עוד בהשפעה על ההחלטה לעבור גן או לא וציינתי שלוש אפשרויות שונות שרק אחת מהן עוד איכשהו רלוונטית לדיון כאן.
לסכם את עמדתי בנושא, בן אדם שמצביע נגד המעבר, אבל דואג לעצמו למנוי אם עוברים, אולי על חשבון מישהו שהצביע בעד המעבר , הוא צבוע ולא הוגן.
לצורך העניין, אם היה מצביע נגד, ואחרי שכל מי שרצה והצביע בעד דאג לעצמו למנוי ואז היו נשארים מנויים פנויים , שילך על זה בכיף.
מאחר וההצבעה צריכה להיות חשאית, אין דרך לעשות את זה, ואז אנשים שמצביעים נגד ולוקחים את ההזדמנות מאלה שמצביעים בעד, נו , אתה כבר אמור לדעת מה זה…
האחוז אחד הזה, בפעולותיו פירק את הגן (תרתי משמע) וגמר את הקריירה של הגננת תוך אפס אכפתיות לאחרים חוץ מלעצמו והילד שלו.
לא שאני אומר שזה המצב שלך, לא מכיר את הסיפור והפרטים שלו, ייתכן שאצלכם רוב ההורים רוצים להחליף את הגננת (רוב המקרים בהם שמעתי עד היום על מצב שרוצים להחליף גננת זה כי רוב אם לא כל ההורים מתלוננים) , שזה מצב שבו ההורים צריכים להתאגד ולהילחם על טובת הילד שלהם בגן שלהם.
ההתייחסות שלי לדוגמאת הגננת שהבאת היתה לציין כמה שהיא לא מתאימה לסיטואציה שלנו בגלל מגוון הפרמטרים שיש עוד בהשפעה על ההחלטה לעבור גן או לא וציינתי שלוש אפשרויות שונות שרק אחת מהן עוד איכשהו רלוונטית לדיון כאן.
לסכם את עמדתי בנושא, בן אדם שמצביע נגד המעבר, אבל דואג לעצמו למנוי אם עוברים, אולי על חשבון מישהו שהצביע בעד המעבר , הוא צבוע ולא הוגן.
לצורך העניין, אם היה מצביע נגד, ואחרי שכל מי שרצה והצביע בעד דאג לעצמו למנוי ואז היו נשארים מנויים פנויים , שילך על זה בכיף.
מאחר וההצבעה צריכה להיות חשאית, אין דרך לעשות את זה, ואז אנשים שמצביעים נגד ולוקחים את ההזדמנות מאלה שמצביעים בעד, נו , אתה כבר אמור לדעת מה זה…
יכול להבין מה שאתה אומר לגבי הצביעות ואולי גם להסכים, אבל האנשים הללו לא רלוונטים לויכוח הגדול שיכול ״לפרק אותנו״מילפורד כתב: ↑26 יולי 2024, 10:51 אני הייתי בצד השני של הסיפור הזה, גן וגננת מדהימים ש99% מההורים שעברו בו מרוצים עד הגג.
הם אולי בדעה שונה ופועלים בהתאם, אבל לפחות במעשה שלהם הוכיחו שיהיו דמוקרטיים ויכבדו את דעת הרוב ולכן איתם זה בתחום הויכוח הלגיטימי. מי שעלול לפרק אותנו זה אלו שהצהירו שלא יכבדו את דעת הרוב
נערך לאחרונה על ידי Tals2000 ב 26 יולי 2024, 15:57, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
נכון.
לא אמרתי שהעמדה הצבועה היא לא לגיטימית, רק שיקפתי שזה המצב. (ואדגיש פה , לטעמי)
אגב, גם להחליט שאתה לא מוכן לבוא ליד אליהו זה לגיטימי.
מה שלא לגיטימי זה לנסות לכפות דעתך על אחרים (כפיה דתית מישהו?) מחוץ ולפני המוסדות שצריכים לקבוע ואולי בניגוד לעמדת הרוב.
לא אמרתי שהעמדה הצבועה היא לא לגיטימית, רק שיקפתי שזה המצב. (ואדגיש פה , לטעמי)
אגב, גם להחליט שאתה לא מוכן לבוא ליד אליהו זה לגיטימי.
מה שלא לגיטימי זה לנסות לכפות דעתך על אחרים (כפיה דתית מישהו?) מחוץ ולפני המוסדות שצריכים לקבוע ואולי בניגוד לעמדת הרוב.
- גביזון
- קיבל.ה 3123 לייקים
מעניין מה יהיה מצב הזכאויות ביום ראשון אחר הצהריים.
כמה מנויים חידשו?
כמה מנויים חידשו?
-
- קיבל.ה 554 לייקים
-
- קיבל.ה 1478 לייקים
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
לא, הם חידשו מנוי.
החרם הוא על ההגעה למשחקים בהיכל במידה ונעבור.
- גביזון
- קיבל.ה 3123 לייקים
הבנתי, המטרה של ארגון אוהדים היא מנוי על מנת לתפוס מקום של מאות אנשים כדי להראות שיש קרחת ביציע שלהם? זו הדרך שלהם שבעצם ימשיכו לדבר עליהם גם אם בן לא יגיעו? תוך פגיעה ממשית נוספת בקבוצה שהם בדעת מיעוט משמעותי בה? או שלא הבנתי נכון?
הם ימכרו את המנויים שלהם?
יספסרו כרטיסים?
מה התכנית בעצם?
איל הלא יקרה הזה אמור לקרות בתכלס?
משהו מפחיד אותי במעבר ליד אליהו.
ביצעתי השוואה למחירי המנויים של מכבי.
מי מבטיח לי שבתור יושב שער 2 לא יושיבו אותי למטה ביד אליהו והשנה יגידו לי זה מה ששילמת סבבה, אבל שנה הבאה בגלל שאתה למטה אתה תשלם קטגוריה כמו של מכבי?
ביצעתי השוואה יחסית למחירים של מכבי אבל במכבי יש קאצט', המחירים האלה במכבי זה מחיר למנוי חדש, לא למחיר של מחדש, שהוא כנראה זול יותר.

פיצויים:
במכבי נתנו 15% פיצוי מיידי
עוד 25% פיצוי לקניית כרטיסים/מנויים/טיסות עם הקבוצה למשך שנתיים
כרטיסים ל4 משחקים מכריעים של הקבוצה.
מי מבטיח לי שבתור יושב שער 2 לא יושיבו אותי למטה ביד אליהו והשנה יגידו לי זה מה ששילמת סבבה, אבל שנה הבאה בגלל שאתה למטה אתה תשלם קטגוריה כמו של מכבי?
ביצעתי השוואה יחסית למחירים של מכבי אבל במכבי יש קאצט', המחירים האלה במכבי זה מחיר למנוי חדש, לא למחיר של מחדש, שהוא כנראה זול יותר.

פיצויים:
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אין לי מושג, תצטרך לשאול אותם.גביזון כתב: ↑26 יולי 2024, 16:59הבנתי, המטרה של ארגון אוהדים היא מנוי על מנת לתפוס מקום של מאות אנשים כדי להראות שיש קרחת ביציע שלהם? זו הדרך שלהם שבעצם ימשיכו לדבר עליהם גם אם בן לא יגיעו? תוך פגיעה ממשית נוספת בקבוצה שהם בדעת מיעוט משמעותי בה? או שלא הבנתי נכון?
הם ימכרו את המנויים שלהם?
יספסרו כרטיסים?
מה התכנית בעצם?
איל הלא יקרה הזה אמור לקרות בתכלס?
- גביזון
- קיבל.ה 3123 לייקים
במכבי הבטיחו א ונתנו בפועל ז.Adom bdam כתב:משהו מפחיד אותי במעבר ליד אליהו.
פיצויים:
זו הסיבה שאבא של אשתי מוותר על המנוי שלו למחלה, נמאס לו מחוסר האמינות שלהם.
הוא יושב למעלה באמצע מנוי ב3400 ש"ח, למטה זה סכומי העתק.
- מילפורד
- קיבל.ה 2423 לייקים
סיכום הציוץ של עופר, יש כבר 4,000 איש שחתמו בצורת 150₪ שיקנו מנוי חדש כשנעבור ליד אליהו.
זה לעומת ה500 (או שהמספר הזה עלה דרך פלא שוב?) שחתמו על מכתב ״אנחנו החשובים ולא משנה הרוב״.
עופר דרש ויקבל שבוע הבא תוכנית להרחבת הדרייב אין ל10,000 מקומות ולא 7,000.
זה לעומת ה500 (או שהמספר הזה עלה דרך פלא שוב?) שחתמו על מכתב ״אנחנו החשובים ולא משנה הרוב״.
עופר דרש ויקבל שבוע הבא תוכנית להרחבת הדרייב אין ל10,000 מקומות ולא 7,000.