יד אליהו
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
לא מבין את העליהום על הארגון.
הם לא פותחים במחאה נגד עופר ינאי,
הם לא מקללים או מאיימים שבלעדיהם לא יהיה כדורסל וכו'.
הם בסך הכל הודיעו שלא יגיעו במידה והמעבר יתבצע, מה לא דמוקרטי בזה?
אפשר להבין אותם ואפשר שלא, אבל העליהום הזה מגוחך.
גם ככה נראה שרוב הקהל סולד מהם, אז מה הבעיה?
- 7even
- קיבל.ה 2760 לייקים
חכה. כל המחאות מתחילות בקטן. לדעתי עוד לא ראינו כלום.
לא אתפלא אם יגעו לעופר הביתה ביום שהמעבר ליד אליהו יהיה רשמי.
מעבר לכך, הארגון הזה גורם לכ"כ הרבה נזק, גם תדמיתי, להפועל...שזה פסיכי.
העיקר ששרים 'איפה שתשחקי אני שם'.
ממה שאני רואה רוב רובו של הקהל בכלל מאושר מההודעה שלהם. אם בגלל המעבר הה הם מתנתקים מהקבוצה, חבל שלא עברנו לפני 10 שנים.
לא אתפלא אם יגעו לעופר הביתה ביום שהמעבר ליד אליהו יהיה רשמי.
מעבר לכך, הארגון הזה גורם לכ"כ הרבה נזק, גם תדמיתי, להפועל...שזה פסיכי.
העיקר ששרים 'איפה שתשחקי אני שם'.
ממה שאני רואה רוב רובו של הקהל בכלל מאושר מההודעה שלהם. אם בגלל המעבר הה הם מתנתקים מהקבוצה, חבל שלא עברנו לפני 10 שנים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 221 לייקים
אני כן מבין את העליהום, אבל לא מבין את ה"לא צריך אותם" שהרבה אומרים, כן צריך אותם וזו הסיבה שהסיטואציה הזאת כל כך מתסכלת.עידן סרור כתב: ↑23 יולי 2024, 16:40 לא מבין את העליהום על הארגון.
התנהלות טיפשית ולא דמוקרטית שלהם, דמוקרטיה זה להגיד אנחנו נגד אבל נקבל את הכרעת הרוב, הם לא עשו את זה.
אבל, יש להם חלק גדול בטירוף הזה שנקרא משחק של הפועל ת''א, זאת עובדה בלי קשר לדעה שלכם עליהם או על ההודעה שהוציאו. משחק של הפועל בנוקיה, עם כמה קהל שלא יהיה אבל יישוב, מנומנם ומוחא כפיים מדי פעם (ואל תשלו את עצמכם זה מה שיהיה) זה דימיון שדי מדכא אותי. את חלקכם אולי לא אותי כן.
לא תופס את הצד שלהם, בטח לא בהחרמות ילדותיות, אבל מאוד קרוע מהמצב כאוהד הפועל.
די עם ה-נו
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אני עדיין לא מבין את ההקשר ללא דמוקרטי.
נניח שיש בחירות לראשות הממשלה במדינה והתוצאה לא מוצאת חן בעיניי אזרח מסוים, במידה והוא יבחר לעזוב את הארץ זה אומר שהוא לא דמוקרטי?
נניח שיש בחירות לראשות הממשלה במדינה והתוצאה לא מוצאת חן בעיניי אזרח מסוים, במידה והוא יבחר לעזוב את הארץ זה אומר שהוא לא דמוקרטי?
-
- קיבל.ה 190 לייקים
דמוקרטי דמוקרטי, פשוט קצת ילדותי ובעיקר חוסם כל אפשרות לשיח. שזה קצת מצחיק ביחס לזה שהטענה היא שעושים דברים במחטף בלי שיח... יש מקום להביע את הדעה שלהם ולנסות לשכנע אוהדים להצביע נגד וכמובן להגיע לדיון ולאתגר את עופר בשאלות (וגם כמובן להתנגד להצעה שיעלה על השולחן שכמו שלמדנו עד עכשיו, תהיה רצינית ובהירה), אבל להכריז דקה אחרי שהמועדון מוציא הודעה, שמנסה לפתור את הפלונטר הזה ומתייחסת ברגישות לנושא, שמחרימים זה מבאס. כן דמוקרטי וזכותם וכל זה, אבל פשוט חבל לקחת את זה למקום הזה כל כך מהר. להחרים תמיד אפשר, הייתי שמח שיהיה ניסיון לדיון ומחשבה עמוקה יותר לפני שמכריזים הכרזה כל כך מוחלטת באופן חד צדדי. זה הכול
-
- קיבל.ה 2500 לייקים
,באמת שאלה שמאיימים להחרים הם כפויי טובה , עופר בקלות היה יכול לבחור להפוך את יד אליהו לאולם ביתי באופן קבוע ולא כפתרון זמני להשלמת ההרחבה של הדרייב אין ( וזה היה בסדר גמור מצידי ומצד רוב האוהדים) והם במקום להגיד תודה מאיימים בלהחרים , שיעופו מפה ולא יחזרו
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
קודם כל, ההודעה שלהם היא עם המילים ״לא יקרה!״.עידן סרור כתב: ↑23 יולי 2024, 16:40 לא מבין את העליהום על הארגון.
זה לא אמירה שהם מתנגדים, אלא שהוא קובעים עובדה שזה לא יקרה. גם אם הרוב ירצו - הם ידאגו לזה שזה לא יקרה.
שנית, מה שהם עשו זו הודעת נטישה, וזה הדבר האחרון שמצפים מארגון אוהדים לעשות. אמרו שאם עוברים הם מפסיקים להגיע.
תראה את זה לעומת ההודעה שהם עשו לקראת ההצבעה האם למכור לינאי או לא - הם הבהירו מפורשות את עמדתם, למה הם מתנגדים לזה, קראו לאחרים להצביע נגד, אבל סיימו במילים ש-״כך או כך, אולטראס הפועל ימשיך להיות שם בכל משחק, כמו שהוא עושה באופן רציף מ-1999״.
מדהים, באמת. תתנגדו, תהיו קול ממול ותבהירו מה נכון לדעתכם. אבל אל תגידו שאם זה לא יקרה אתם תנטשו את הקבוצה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אני מבין את הביקורת ואת האכזבה מהם.
"לא יקרה" אפשר לפרש גם כעמדה מבוצרת לאחר שנעשו שיחות מאחורי הקלעים.
במידה והם יפעלו באלימות כלשהי ויפריעו לניהול התקין אז המשטרה/מועדון/וואטבר יצטרכו לנקוט נגדם בצעדים.
כל עוד הם הביעו עמדה נחרצת שלא מקובלת על רוב הקהל זה לא משהו פסול לדעתי.
פשוט מצב מבאס
במידה והם יפעלו באלימות כלשהי ויפריעו לניהול התקין אז המשטרה/מועדון/וואטבר יצטרכו לנקוט נגדם בצעדים.
פשוט מצב מבאס
-
- קיבל.ה 77 לייקים
הלוואי שמתקיימות שיחות מאחורי הקלעים, ושיש עוד יש הזדמנות לתקן. כן צריך אותם איתנו למרות הכל.
- גביזון
- קיבל.ה 3123 לייקים
האולטראס הוציא הודעת לא יקרה, ועכשיו אני מניח מחפשים סולם לרדת ממנו, במיוחד כשהם רואים את תגובות המיאוס מתסכול שהצטבר אצל האוהדים יותר מידי שנים.
האולטראס יהיה בסופו של דבר ביד אליהו מסיבה פשוטה,
בלי הפועל תל אביב אין אולטראס.
בלי אולטראס, היתה, קיימת ותהיה הפועל תל אביב.
הם לא יגזרו על עצמם אי קיום.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 77 לייקים
כן רק שנשאר להם עוד הכדורגל.גביזון כתב: ↑23 יולי 2024, 19:55 האולטראס הוציא הודעת לא יקרה, ועכשיו אני מניח מחפשים סולם לרדת ממנו, במיוחד כשהם רואים את תגובות המיאוס מתסכול שהצטבר אצל האוהדים יותר מידי שנים.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 789 לייקים
אפשר להציע להעביר את הגוש המעודד לשער 11 ולראות איך זה ילךלמה לא בעצם כתב: ↑23 יולי 2024, 19:59כן רק שנשאר להם עוד הכדורגל.גביזון כתב: ↑23 יולי 2024, 19:55 האולטראס הוציא הודעת לא יקרה, ועכשיו אני מניח מחפשים סולם לרדת ממנו, במיוחד כשהם רואים את תגובות המיאוס מתסכול שהצטבר אצל האוהדים יותר מידי שנים.
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 1479 לייקים
ברור שלא, אבל זה הופך אותו (מאוד) פתטי אם הוא ישיר "אלך איתך לכל מקום", "איפה שתשחקי אני שם", כשבפועל אפילו בתוך ת"א מכריז שלא יגיע.עידן סרור כתב:אני עדיין לא מבין את ההקשר ללא דמוקרטי.
אוהדים של עצמם.
ואני שונא את האולם הזה מאוד, עוד לפני שרוב הילדי כאפות האלה נולדו.
אבל קודם כל אין ברירה, שנית זה אולם עירוני *בדיוק* כמו בלומפילד רק שהם ניכסו אותו לעצמם, וזה בדיוק הזמן להפוך אותו לאדום על הראש שלהם (תוך כדי שהוא מוציא עשן מעצבים), והכי חשוב - זה תומך ועוזר להפועל בכ"כ הרבה מובנים.
כל השאר לא מעניין
- הפועל
- קיבל.ה 1726 לייקים
- יצירת קשר:
אני לא חושב שהכעס על האולטראס מוצדק. בסופו של דבר הגענו לנקודת החלטה. האם אנחנו הולכים לכיוון התקציבים הגדולים, או לכיוון סט פאולי.
סט פאולי בבעלות אוהדים. בצורה רצינית עמוקה ולטווח ארוך. ולכן הם יכולים ללכת בכיוון הרומנטי הזה, ולא אכפת להם גם להיות קבוצת ליגה שנייה אנרכיסטית כזאת. לא חושב שזה מה שהיינו בכדורסל, אבל ההתקדמות היתה איטית ומדודה.
אצלנו החליטו לא להיות בבעלות אוהדים. אני לא אכנס פה להיסטוריה של זה, אבל זאת המציאות. ואם להיות כנים (ושוב לא אכנס ללמה ואיך) רוב האוהדים היו בעד זה. כולנו ראינו ברשתות החברתיות בשנים האחרונות את הכעס על הניהול אוהדים שבגללו אנחנו לכאורה תקועים במקום ולא מגיעים להישגים וכו'. רמי בעצמו כבר 10 שנים רוצה לעבור לבעלות פרטית.
אז זאת המשמעות. הבעלים הפרטי (שלא במפתיע) רוצה "להתקדם", ולהיות אימפריה תקציבית וכו'. והוא לא רוצה שזה יקרה עוד 10 שנים, אלא עכשיו. ומאחר שזה הצעצוע שלו, הוא (בגדול) מחליט. ובמקרה הזה גם הקהל איתו ברובו.
אבל אני יכול לגמרי להבין את מי שלא אוהב את הכיוון הזה. אני בעצמי לא אוהב את הכיוון הזה. אבל גם ברור לי שזה קרב אבוד, וממזמן.
סט פאולי בבעלות אוהדים. בצורה רצינית עמוקה ולטווח ארוך. ולכן הם יכולים ללכת בכיוון הרומנטי הזה, ולא אכפת להם גם להיות קבוצת ליגה שנייה אנרכיסטית כזאת. לא חושב שזה מה שהיינו בכדורסל, אבל ההתקדמות היתה איטית ומדודה.
אצלנו החליטו לא להיות בבעלות אוהדים. אני לא אכנס פה להיסטוריה של זה, אבל זאת המציאות. ואם להיות כנים (ושוב לא אכנס ללמה ואיך) רוב האוהדים היו בעד זה. כולנו ראינו ברשתות החברתיות בשנים האחרונות את הכעס על הניהול אוהדים שבגללו אנחנו לכאורה תקועים במקום ולא מגיעים להישגים וכו'. רמי בעצמו כבר 10 שנים רוצה לעבור לבעלות פרטית.
אז זאת המשמעות. הבעלים הפרטי (שלא במפתיע) רוצה "להתקדם", ולהיות אימפריה תקציבית וכו'. והוא לא רוצה שזה יקרה עוד 10 שנים, אלא עכשיו. ומאחר שזה הצעצוע שלו, הוא (בגדול) מחליט. ובמקרה הזה גם הקהל איתו ברובו.
אבל אני יכול לגמרי להבין את מי שלא אוהב את הכיוון הזה. אני בעצמי לא אוהב את הכיוון הזה. אבל גם ברור לי שזה קרב אבוד, וממזמן.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1479 לייקים
אתה מעדיף להיות קבוצה מקום 7-9 רומנטית?
שמושפלת ברוב הדרבים?
שמושפלת ברוב הדרבים?
-
- קיבל.ה 156 לייקים
שתי נקודות מפתח בעיניי:
לא עוברים ליד אליהו עד שלא מתחיל שיפוץ דרייב אין
לא מארחים אירופה ביד אליהו וליגה בדרייב אין המשופץ, ברגע שיש דרייב אין משופץ מארחים אך ורק שם
אם עופר יתפשר על שתי הנקודות האלה, אצביע בעד מעבר זמני ליד אליהו
לא מארחים אירופה ביד אליהו וליגה בדרייב אין המשופץ, ברגע שיש דרייב אין משופץ מארחים אך ורק שם
-
- קיבל.ה 194 לייקים
משיחה שלי עם עופר הוא מאוד מאוד מאוכזב מההתנהלות של האולטראס.. שישר רצו להוציא את ההודעה שהם מתנגדים בלי לדבר איתו בכלל. פייר, הוא צודק לגמרי, הלכו על הראש שלועידן סרור כתב: ↑23 יולי 2024, 16:40 לא מבין את העליהום על הארגון.
-
- קיבל.ה 220 לייקים
הליגה השניה בגרמניה היא ברמה גבוהה בהרבה מרוב הליגות הראשונות באירופה, ועם ממוצע קהל שגדול יותר מליגות ראשונות במדינות כדורגל מובהקות.הפועל כתב: ↑23 יולי 2024, 21:20 אני לא חושב שהכעס על האולטראס מוצדק. בסופו של דבר הגענו לנקודת החלטה. האם אנחנו הולכים לכיוון התקציבים הגדולים, או לכיוון סט פאולי.
סט פאולי, קבוצת הקאלט, אגב, קרעה את הליגה השניה השנה ותשחק בליגה הראשונה בעונה הקרובה.
- גביזון
- קיבל.ה 3123 לייקים
זה מה שהם רוצים, שידברו עליהם לא משנה מה, ושעופר יעוף.avivx2 כתב:משיחה שלי עם עופר הוא מאוד מאוד מאוכזב מההתנהלות של האולטראס.. שישר רצו להוציא את ההודעה שהם מתנגדים בלי לדבר איתו בכלל. פייר, הוא צודק לגמרי, הלכו על הראש שלועידן סרור כתב: ↑23 יולי 2024, 16:40 לא מבין את העליהום על הארגון.
עבודה נהדרת של ארגון "אוהדים"?
-
- קיבל.ה 194 לייקים
מי שיכול לתמוך בעופר בהודעות פרטיות זה מבורך, חייבים להבהיר לו שהקהל איתוגביזון כתב: ↑23 יולי 2024, 21:35זה מה שהם רוצים, שידברו עליהם לא משנה מה, ושעופר יעוף.avivx2 כתב:משיחה שלי עם עופר הוא מאוד מאוד מאוכזב מההתנהלות של האולטראס.. שישר רצו להוציא את ההודעה שהם מתנגדים בלי לדבר איתו בכלל. פייר, הוא צודק לגמרי, הלכו על הראש שלועידן סרור כתב: ↑23 יולי 2024, 16:40 לא מבין את העליהום על הארגון.
- הפועל
- קיבל.ה 1726 לייקים
- יצירת קשר:
זה יופי. אבל בשורה התחתונה הם קבוצת ליגה שניה רוב השנים, כלומר בהגדרה הם לא קבוצה גדולה בגרמניה (מבחינה מקצועית לפחות), ונשארים עם אצטדיון קטן עם ביקוש אדיר. וזה מתוך בחירה במידה רבה. לצורך הענין, הם לא יעברו השנה לאצטדיון של המבורג. למרות הביקוש הגדול.Karl Marx כתב: ↑23 יולי 2024, 21:32הליגה השניה בגרמניה היא ברמה גבוהה בהרבה מרוב הליגות הראשונות באירופה, ועם ממוצע קהל שגדול יותר מליגות ראשונות במדינות כדורגל מובהקות.הפועל כתב: ↑23 יולי 2024, 21:20 אני לא חושב שהכעס על האולטראס מוצדק. בסופו של דבר הגענו לנקודת החלטה. האם אנחנו הולכים לכיוון התקציבים הגדולים, או לכיוון סט פאולי.
סט פאולי, קבוצת הקאלט, אגב, קרעה את הליגה השניה השנה ותשחק בליגה הראשונה בעונה הקרובה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 1479 לייקים
זה בדיוק התיסכול, חייבים להראות לו שהאולטראס במקרה הטוב הם 10% מהקהל של הפועל, והשאר הם בדיוק הפוך.avivx2 כתב:מי שיכול לתמוך בעופר בהודעות פרטיות זה מבורך, חייבים להבהיר לו שהקהל איתוגביזון כתב: ↑23 יולי 2024, 21:35זה מה שהם רוצים, שידברו עליהם לא משנה מה, ושעופר יעוף.avivx2 כתב: משיחה שלי עם עופר הוא מאוד מאוד מאוכזב מההתנהלות של האולטראס.. שישר רצו להוציא את ההודעה שהם מתנגדים בלי לדבר איתו בכלל. פייר, הוא צודק לגמרי, הלכו על הראש שלו
-
- קיבל.ה 77 לייקים
העמדה הזאת, של להשאר עם הרומנטיקה על חשבון הקהל הגדול וההצלחה המקצועית, היא כמובן מקובלת וגם אני, בתור אחד שבעד המעבר חש אי נוחות מסויימת עם הקפיצה הענקית והמהירה של המועדון. העניין הוא החרם, פשוט החלטה מבאסת של הארגון להפסיק להיות חלק.הפועל כתב: ↑23 יולי 2024, 21:20 אני לא חושב שהכעס על האולטראס מוצדק. בסופו של דבר הגענו לנקודת החלטה. האם אנחנו הולכים לכיוון התקציבים הגדולים, או לכיוון סט פאולי.
עופר וההנהלה השקיעו מאמצים גדולים מול העירייה, שעד לא מזמן לא הייתה מוכנה להקשיב, בכדי להתקרב לרצון הארגון ולמצוא דרך משותפת שיכולה לעבוד. חבל שהם לא רואים את זה.
מה זה מאמצים מול העיריה? הוא לוקח על עצמו 150ֶמיליון שזה מטורף!!!למה לא בעצם כתב: ↑23 יולי 2024, 22:09העמדה הזאת, של להשאר עם הרומנטיקה על חשבון הקהל הגדול וההצלחה המקצועית, היא כמובן מקובלת וגם אני, בתור אחד שבעד המעבר חש אי נוחות מסויימת עם הקפיצה הענקית והמהירה של המועדון. העניין הוא החרם, פשוט החלטה מבאסת של הארגון להפסיק להיות חלק.הפועל כתב: ↑23 יולי 2024, 21:20 אני לא חושב שהכעס על האולטראס מוצדק. בסופו של דבר הגענו לנקודת החלטה. האם אנחנו הולכים לכיוון התקציבים הגדולים, או לכיוון סט פאולי.
עופר וההנהלה השקיעו מאמצים גדולים מול העירייה, שעד לא מזמן לא הייתה מוכנה להקשיב, בכדי להתקרב לרצון הארגון ולמצוא דרך משותפת שיכולה לעבוד. חבל שהם לא רואים את זה.
-
- קיבל.ה 1267 לייקים
מדהים איך כולנו מנהלים דיון על החבורת מזדיינים האלה מהאולטראס. אומר זאת כך אם המעבר יוביל להריסת הארגון המזויין הזה והקמתו מחדש בצורה שפויה אז אני מצטער שלא עברנו לפני 10 שנים ליד אליהו. שנים אני אומר שהגיע הזמן שהם יקבלו כאפת מציאות ויש מצב שהם מקבלים אותה עכשיו בעוצמה מטורפת וזה לא כיף להם. דבר נוסף רמי וחיים צריכים לטוס הביתה יחד איתם מיציתי את האירוע הזה שנקרא אולטרס והשרמוטות שלהם מההנהלה
-
- קיבל.ה 322 לייקים
אנשים ששכחו שרק לפני כמה שבועות
האוהבי הפועל בשם האולטראס
החליטו לזרוק אבוקות לכוון הפרקט
ולפני כמה חודשים עשו לינץ באוהד הפועל חיפה
האוהבי הפועל בשם האולטראס
החליטו לזרוק אבוקות לכוון הפרקט
ולפני כמה חודשים עשו לינץ באוהד הפועל חיפה
האולטרס באמת מעודדים בצורה יפה..
אבל
בכמה דקות של הרס הורסים כל חלקה טובה
קללות קיצוניות
שירי שואה
אלימות וכו׳
מי שלא רוצה להגיע שלא יבוא, בכלל הייתי משקיע מאמץ באיתור חולוגנים והרחקתם לאלתר.
בסוף בלונג ראן, אם רוצים מועדון שפוי, שאנשים יביאו גם את הילדים שלהם חובה לנקות את האלימות מהיציע.
מעדיף קבוצה חזקה עם קבל מנומנם מאשר כמה פסיכופטים שמנהלים את המועדון ובאים לבעלים לבית.
אם צריך תקופה לסבול ביד אליהו, נעשה את זה למען המטרה הגדולה.
אבל
בכמה דקות של הרס הורסים כל חלקה טובה
קללות קיצוניות
שירי שואה
אלימות וכו׳
מי שלא רוצה להגיע שלא יבוא, בכלל הייתי משקיע מאמץ באיתור חולוגנים והרחקתם לאלתר.
בסוף בלונג ראן, אם רוצים מועדון שפוי, שאנשים יביאו גם את הילדים שלהם חובה לנקות את האלימות מהיציע.
מעדיף קבוצה חזקה עם קבל מנומנם מאשר כמה פסיכופטים שמנהלים את המועדון ובאים לבעלים לבית.
אם צריך תקופה לסבול ביד אליהו, נעשה את זה למען המטרה הגדולה.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
הוא צריך לחתום כבר בקרוב על חוזה שהוא מתחייב לשלם 150 מיליון, הרבה לפני תחילת העבודות. אם לא הוחלט שעוברים, הוא לא יחתום וכל הסיפור יבוטל.הדגל האדום כתב: ↑23 יולי 2024, 21:23 שתי נקודות מפתח בעיניי:
ואם נשחק ביורוליג עד החזרה לשם, אלא אם נקבל אישור מיוחד (שהוא אמר שינסה להשיג) הדרייב אין עדיין לא יספיק, ככה שנצטרך לשחק עדיין ביד אליהו.
אין כאן סיפור של פשרה, מה שאתה מציע לא פרקטי.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 1571 לייקים
א. אני אתחיל מהדבר החשוב ואני בעד לעבור ליד אליהו בלי קשר לאולם שיבנה / שיפוץ הדרייב אין.
ב. אחרי שאמרתי את זה ההתנהלות פשוט לא ברורה לי. אין שום הגיון בלעבור לאולם גדול יותר מאשר האולם העתידי ולמכור לו מנויים. אלא אם מגבילים את כמות המנוים לכזאת המקסימאלית באולם החדש ומוכרים זכאות כגון הגרין פלוס של חיפה לכרטיסים הנוספים. אבל לא נראה שזה מה שעושים.
ג. בנוסף נראה שחלק גדול מהמהלכים של המועדון בחודש האחרון הם כדי לדפוק את מכבי ולא בשביל הפועל. אסור לנו להתנהג כמו מכבי והרדיפה הזה וייצר הנקם פשוט יפגע בנו בסוף. אני לגמרי יכול להבין אנשים שיצביעו לא כדי להגיד לעופר... אבא כפרה עליך אתה מגזים, זאת לא דרכנו
ב. אחרי שאמרתי את זה ההתנהלות פשוט לא ברורה לי. אין שום הגיון בלעבור לאולם גדול יותר מאשר האולם העתידי ולמכור לו מנויים. אלא אם מגבילים את כמות המנוים לכזאת המקסימאלית באולם החדש ומוכרים זכאות כגון הגרין פלוס של חיפה לכרטיסים הנוספים. אבל לא נראה שזה מה שעושים.
ג. בנוסף נראה שחלק גדול מהמהלכים של המועדון בחודש האחרון הם כדי לדפוק את מכבי ולא בשביל הפועל. אסור לנו להתנהג כמו מכבי והרדיפה הזה וייצר הנקם פשוט יפגע בנו בסוף. אני לגמרי יכול להבין אנשים שיצביעו לא כדי להגיד לעופר... אבא כפרה עליך אתה מגזים, זאת לא דרכנו
-
- קיבל.ה 1062 לייקים
תסביר בבקשה את הרעיון של גרין פלוס של חיפה איך זה עובד בדיוק?El dudernio כתב: ↑24 יולי 2024, 18:40 א. אני אתחיל מהדבר החשוב ואני בעד לעבור ליד אליהו בלי קשר לאולם שיבנה / שיפוץ הדרייב אין.
-
- קיבל.ה 1438 לייקים
צא מההזיה. בארגון הזה היה צריך לטפל לפני הרבה הרבה זמן. הוא הפך בהתנהלות שלו לארגון פשע.עידן סרור כתב:אני מבין את הביקורת ואת האכזבה מהם.
פשוט מצב מבאס
Sent from my iPhone using Tapatalk
ככל שאני חושב על זה, האולטראס הראשונים שהיו צריכים לשמוח ולתמוך שנעבור העונה, כי הרי אם נשארים, הם ממילא לא היו יכולים להיכנס ל 2/3 ממשחקי הבית כי פורמלית היציע שלהם אמור להיות סגור, ככה שבעצם גם לכאן הם לא יכנסו וגם לא לשם.
או שהם בונים על שיתוף פעולה עם ההנהלה באיזו קומבינה שתאפשר להם להיכנס למשחקים על חשבון צפיפות בלתי הגיונית בשאר היציעים ( מה שכעת אני בכלל לא בטוח שכבר יכול לקרות)
או שהם בונים על שיתוף פעולה עם ההנהלה באיזו קומבינה שתאפשר להם להיכנס למשחקים על חשבון צפיפות בלתי הגיונית בשאר היציעים ( מה שכעת אני בכלל לא בטוח שכבר יכול לקרות)
-
- קיבל.ה 1571 לייקים
הגרין פלוס להבנתי זה סוג של חברות במועדון האוהדים הרשמי. החברות בו עולה סכום סימלי של 100-150 שקל לשנה.ארז שדה כתב: ↑24 יולי 2024, 18:46תסביר בבקשה את הרעיון של גרין פלו⁴ס של חיפה איך זה עובד בדיוק?El dudernio כתב: ↑24 יולי 2024, 18:40 א. אני אתחיל מהדבר החשוב ואני בעד לעבור ליד אליהו בלי קשר לאולם שיבנה / שיפוץ הדרייב אין.
הוא מקנה לך ברכישת כרטיסים.
לכן אם למשל בסמי עופר יש 30500 מושבים וחיפה מוכרים 23000 מנויים אחרי ניקוי קהל חוץ זה מאפשר לחבר גרין פלוס אפשרות לרכוש כרטיסים למשחקי בית במידה ותרצה להגיע. רק שהזכות הזאת עולה לך כסף.
אם נתייחס אלינו.
אם למשל נמכור 6000 מנויים. מתוכם 4000 יהיו "פועלים" ובנוסף להם יהיו עוד 6000 פועלים כאלו בעלות של 150 שקל אשר תאפשר להם זכאות לדרבים / גביע משחקי ליגה וכו' אתה בעצם מגדיל את מספר האוהדים שיגיעו למגרשים, יוצר שייכות גדולה יותר בין הקהל הרחב ובין הקבוצה אבל גם לא מגדיל את מספר המנויים מעבר לתכולה העתידית של הדריב אין.
-
- קיבל.ה 1267 לייקים
לפעמים עושה לי רושם שחלק מהאנשים חושבים שבאמת הבחירה כפשוטו, בין לעבוד ליד אליהו, לבין להישאר בדרייב אין ולשחק בו עם קבוצה פסיכית כאילו כלום לא קרה.
אם זו הייתה הבחירה ברור שהאופציה השנייה הייתה עדיפה על הרבה אוהדים (גם עלי), אבל מה?, זה לא על הפרק!!
חשוב שאנשים יבינו שהבחירה היא אחרת לגמרי, והיא בין להישאר בדרייב אין והחל מהעונה הבאה לחזור להעמיד קבוצות בינוניות בלי סיכוי להגיע לטופ האירופאי (עופר אמר שהוא לא יעזוב אם לא נעבור, אבל שאובייקטיבית אי אפשר להמשיך להעמיד קבוצה כזו),
או לעבור ליד אליהו (ואחר כך לחזור לדרייב אין גדול) ולהמשיך להעמיד קבוצות פסיכיות כל שנה שהשמיים הם הגבול.
וזהו זה המצב וזו הבחירה עם היתרונות והחסרונות של כל חלופה ואיזו קבוצה רוצים לראות.
גם אני (ובטח עוד רבים) הייתי מת לאפשרות להמשיך לשחק כל שנה עם קבוצה כזו בדרייב אין, אבל מה לעשות זה לא עומד על הפרק!!!
אז חשוב לבין בין מה למה בוחרים ושזה רק לא האולם שנשחק. הבחירה, עם כל הכאב לעבור (ולחזור) ולהעמיד קבוצות טופ אירופה, או להישאר ולהעמיד בכל שנה פחות או יותר מה שהיה עד השנה האחרונה שאולי פה ושם תצליח להרגיז את הדב (והדון) אבל לא להביס אותו
אם זו הייתה הבחירה ברור שהאופציה השנייה הייתה עדיפה על הרבה אוהדים (גם עלי), אבל מה?, זה לא על הפרק!!
חשוב שאנשים יבינו שהבחירה היא אחרת לגמרי, והיא בין להישאר בדרייב אין והחל מהעונה הבאה לחזור להעמיד קבוצות בינוניות בלי סיכוי להגיע לטופ האירופאי (עופר אמר שהוא לא יעזוב אם לא נעבור, אבל שאובייקטיבית אי אפשר להמשיך להעמיד קבוצה כזו),
או לעבור ליד אליהו (ואחר כך לחזור לדרייב אין גדול) ולהמשיך להעמיד קבוצות פסיכיות כל שנה שהשמיים הם הגבול.
וזהו זה המצב וזו הבחירה עם היתרונות והחסרונות של כל חלופה ואיזו קבוצה רוצים לראות.
גם אני (ובטח עוד רבים) הייתי מת לאפשרות להמשיך לשחק כל שנה עם קבוצה כזו בדרייב אין, אבל מה לעשות זה לא עומד על הפרק!!!
אז חשוב לבין בין מה למה בוחרים ושזה רק לא האולם שנשחק. הבחירה, עם כל הכאב לעבור (ולחזור) ולהעמיד קבוצות טופ אירופה, או להישאר ולהעמיד בכל שנה פחות או יותר מה שהיה עד השנה האחרונה שאולי פה ושם תצליח להרגיז את הדב (והדון) אבל לא להביס אותו
-
- קיבל.ה 1802 לייקים
כשהזבל מחדרה בדעה שלך,אתה צריך לבדוק את עצמך.Red roy כתב:לא לעבור !!!
בבקשה לא
-
- קיבל.ה 194 לייקים
תקשיב, אין מקום אחר, אין מספיק מקום בדרייב אין.
יש לך שתי אפשרויות- להרוס לקבוצה את העונה הבאה (כנראה שזה הכיוון), או להבין שיש עוד אוהדים לקבוצה הזאת ומה שתקבע העמותה זה מה שיקרה. אני הולך לכבד כל החלטה, גם הישארות בדרייב למרות שהוא קטן מדי, נראה שמי שמתנגד הולך להחרים את הקבוצה ולפגוע, וסתם באמת סתם, בגלל מעבר זמני עד לשיפוץ הדרייב אין.