בול, כמה אוהבים את הראייה הפסימית, זה יכול גם להיות שיחוק רציני להביא שחקן בקליבר הזה להפועל.משמאל לעץ כתב: ↑15 יולי 2024, 10:49 תרגעו אף אחד פה לא יוציא על פטריק בוורלי 3 מליון
יורו לעונה. אנחנו אמנם עשירים, אבל לא פראיירים מטומטמים.
במידה וזה לא בחוזה מטופש כמו שרובכם צופים פה,
אני ממש ממש בעד ההחתמה הזאת. כל השנים
רציתי שיביאו איזה גארד בסגנון של בוורלי… אז את בוורלי
עצמו?! תביא. יכול רק להוסיף. וזה שהוא ״ערס כדורסל״
לא אומר שהוא נזק לחדר ההלבשה. אין נכס כזה
לחדר הלבשה!!! אהוב על כולם, תחרותי ברמות לא
הגיוניות, מתאמן חזק. רק בשביל להעלות את הרמה באימונים ובשביל הנסיון שלו שווה להביא אותו אם זה
במחיר שתואם את הגיל שלו. פטריק בוורלי בהפועל
זה חלום בקיצור, די לראות הכל שחור. תאמינו לי שמכבי
לא יהיו שמחים לשמוע שהבאנו אותו.
סגל לעונה הבאה
-
- קיבל.ה 194 לייקים
-
- קיבל.ה 129 לייקים
מצטער, אני לא מאמין שיש לו מה לתרום לנו.
בכמה שנים האחרונות הוא אפילו לא מגן טוב. זה נראה כאילו הוא סתם מתרוצץ על המגרש. אפילו האחוזים שלו מהשלוש לא טובים כבר שנים.
וזה מבלי לדבר על הפרובוקציות המטומטמות שלו.
מקווה שזאת בדיחה כי הוא כבר WAYYYYY PAST HIS PRIME
בכמה שנים האחרונות הוא אפילו לא מגן טוב. זה נראה כאילו הוא סתם מתרוצץ על המגרש. אפילו האחוזים שלו מהשלוש לא טובים כבר שנים.
וזה מבלי לדבר על הפרובוקציות המטומטמות שלו.
מקווה שזאת בדיחה כי הוא כבר WAYYYYY PAST HIS PRIME
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
מספורט 5:
טי ג`יי שורטס הוא השחקן שאליו נשואות רוב העיניים. הרכז (26, 1.75 מ`) רשם שתי עונות מדהימות, כשהוא זוכה בתארי ה-MVP בגרמניה, צרפת, יורוקאפ וליגת האלופות של פיב"א, כשביורוקאפ ממוצעים של 18.0 נקודות ו-7.3 אסיסטים למשחק.
שורטס הוא הסוגייה המעניינת ביותר בסגל של הקבוצה הצרפתית. הרכז הרוויח העונה 500 אלף יורו כולל בונוסים על העלייה ליורוליג, אך מחזיק בחוזה לעונה הבאה. באירופה מדווחים שישנה סיטואציה בה השחקן ירצה לעזוב, שכן איסלו איתו עבר את כל הדרך כבר לא נמצא ואולי יוכל להשתדרג כלכלית במקום אחר.
שם מעניין נוסף הוא נדיר חיפי, הגארד בן ה-21 היה אחד מתגליות העונה באירופה, כשסיפק ממוצעים של 16.6 נקודות ו-2.4 אסיסטים למשחק ביורוקאפ. הצרפתי מנסה את מזלו בליגת הקיץ של ה-NBA, הרוויח העונה 200 אלף יורו בלבד.
שמות נוספים שעשויים להיפלט מהקבוצה הם הפורוורדים קולין מלקום וטייסון וורד, שהוזכר כמועמד להפועל תל אביב. השניים רשמו שתי עונות מצוינות במדי פריז ובון וייתכן שמצבם יושפע גם כן מעזיבת המאמן והרצון להשתדרג כלכלית.
טי ג`יי שורטס הוא השחקן שאליו נשואות רוב העיניים. הרכז (26, 1.75 מ`) רשם שתי עונות מדהימות, כשהוא זוכה בתארי ה-MVP בגרמניה, צרפת, יורוקאפ וליגת האלופות של פיב"א, כשביורוקאפ ממוצעים של 18.0 נקודות ו-7.3 אסיסטים למשחק.
שורטס הוא הסוגייה המעניינת ביותר בסגל של הקבוצה הצרפתית. הרכז הרוויח העונה 500 אלף יורו כולל בונוסים על העלייה ליורוליג, אך מחזיק בחוזה לעונה הבאה. באירופה מדווחים שישנה סיטואציה בה השחקן ירצה לעזוב, שכן איסלו איתו עבר את כל הדרך כבר לא נמצא ואולי יוכל להשתדרג כלכלית במקום אחר.
שם מעניין נוסף הוא נדיר חיפי, הגארד בן ה-21 היה אחד מתגליות העונה באירופה, כשסיפק ממוצעים של 16.6 נקודות ו-2.4 אסיסטים למשחק ביורוקאפ. הצרפתי מנסה את מזלו בליגת הקיץ של ה-NBA, הרוויח העונה 200 אלף יורו בלבד.
שמות נוספים שעשויים להיפלט מהקבוצה הם הפורוורדים קולין מלקום וטייסון וורד, שהוזכר כמועמד להפועל תל אביב. השניים רשמו שתי עונות מצוינות במדי פריז ובון וייתכן שמצבם יושפע גם כן מעזיבת המאמן והרצון להשתדרג כלכלית.
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 15 יולי 2024, 12:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
המשך להודעה הקודמת:גביזון כתב:הספורט 5:
Sent from my 22101320G using Tapatalk
ייתכן ואולי פריס בסקטבול בקשיים ולא בטוח תצליח להעמיד תקציב מינימום של 7 מליון אירו ליורוליג.
אם אלה הסכומים שוורד חיפוי ושורטס קיבלו שם, זה כבר כסף קטן בשבילנו.
הלוואי וורד יגיע.
אסור ששורטס יגיע למכבי, אם לא היה לנו את רנגלנד הייתי מפנטז עליו אצלנו, בן 26 ובלתי ניתן לעצירה, יחד עם ניהול משחק אדיר.
- הפועל
- קיבל.ה 1714 לייקים
- יצירת קשר:
אם צריך, אנחנו מוכנים TO STEP UP במקום פריז כמו שאנחנו 

נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
אם הייתי יכול הייתי מביא את חיפי בשניה. למרות שאני בטוח שיהיו מספיק קבוצות יורוליג שיקחו אותו.
אני גם מאמין שיש סיכוי לא רע שהוא יקבל חוזה באנביאיי לעונה הבאה.
אני גם מאמין שיש סיכוי לא רע שהוא יקבל חוזה באנביאיי לעונה הבאה.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
אני לא רואה שום סיכוי שיסכים לשחק אצלנו, בהתחשב במצב הפוליטי ובמוצאו.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
יש כל כך הרבה שחקנים שאפשר להביא לכאן במחיר שעליו מדובר בתקשורת בקשר לבוורלי שיתרמו לנו לפחות פי שתיים ממנו.
אני פשוט לא מצליח להבין את זה.
אני פשוט לא מצליח להבין את זה.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
חיפי קיבל 200 אלף יורו השנה?? אחד הprice per value הטובים שראיתיגביזון כתב: ↑15 יולי 2024, 11:56 מספורט 5:
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
לא ברור לי, אחרי כל ההשקעה שנה שעברה הם הולכים פשוט להתפרק? מוזר
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
לא על זה אני מדבר, הם השקיעו סכומים גדולים מתוך כוונה להגיע ליורוליג.
ביורוליג מאוד רצו קבוצה מעיר גדולה (פריז/לונדון) שתגיע.
ועכשיו פתאום מדברים על זה שאין להם יכולת להעמיד תקציב מינימום? ממש מוזר.
מילא בלונדון שנכשלו בניסיון להגיע ליורוליג אני מבין את זה, אבל בפריז ציפיתי שהמצב יהיה אחר.
ביורוליג מאוד רצו קבוצה מעיר גדולה (פריז/לונדון) שתגיע.
ועכשיו פתאום מדברים על זה שאין להם יכולת להעמיד תקציב מינימום? ממש מוזר.
מילא בלונדון שנכשלו בניסיון להגיע ליורוליג אני מבין את זה, אבל בפריז ציפיתי שהמצב יהיה אחר.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1110 לייקים
לא יודע, אני אשמח לראות את בוורלי בהפועל. נשמע לי פאן ברמות של נייט רובינסון פלוס. מעדיף בהרבה לראות אותו בהפועל מאשר את סורקין
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
לא חושב שזה על חשבון רגלנד, אנחנו לא יכולים לבנות על רכז (שהוא לא לגמרי רכז) בן 36 בלבד.
לא שרגלנד ילד, אבל ביחד אפשר לבנות על זה שאחד מהם כשיר.
אבל אכן הייתי מעדיף שחקן שהוא יותר 2-3 מאשר 1-2 בהינתן הסגל שיש לנו.
מאמין שבברלי באירופה יכול לשחק גם 3 בכיף.
ועדיין מקוה שלא זה השחקן שנביא, ״כוכבים״ מהnba שמגיעים לאירופה לקראת פרישה ברוב המקרים זה לא ממש מצליח.
לא שרגלנד ילד, אבל ביחד אפשר לבנות על זה שאחד מהם כשיר.
אבל אכן הייתי מעדיף שחקן שהוא יותר 2-3 מאשר 1-2 בהינתן הסגל שיש לנו.
מאמין שבברלי באירופה יכול לשחק גם 3 בכיף.
ועדיין מקוה שלא זה השחקן שנביא, ״כוכבים״ מהnba שמגיעים לאירופה לקראת פרישה ברוב המקרים זה לא ממש מצליח.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
מה בעצם העמדה הכי קריטית כרגע לחזור בהנחה ורצים ב-2 חזיתות חזק?
למעט חזית הגביע כמובן.
למעט חזית הגביע כמובן.
יחד, רק יחד! 

- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
מאמן.7even כתב:מה בעצם העמדה הכי קריטית כרגע לחזור בהנחה ורצים ב-2 חזיתות חזק?
למעט חזית הגביע כמובן.
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
שיחתימו כבר עוד גארד 2-3.7even כתב:מה בעצם העמדה הכי קריטית כרגע לחזור בהנחה ורצים ב-2 חזיתות חזק?
למעט חזית הגביע כמובן.
ואם אין מישהו בקליבר- אז קדימה מנפורד ואז להתפנות להחתים גבוה מחליף למוטלי.
החרא הכי גדול שאכלנו בשנים האחרונות היה מתחת לסל, ומוטלי לא יוכל לשחק 35 דקות כפול 60 משחקים
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
המטרה הראשונה,גביע ווינר7even כתב:מה בעצם העמדה הכי קריטית כרגע לחזור בהנחה ורצים ב-2 חזיתות חזק?
למעט חזית הגביע כמובן.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
אם בונים על עוד רכז זר ויש 3 מיליון דולר להוציא, עדיף ללכת על ברייס קוטון.
עושה כבר כמה שנים חיל באוסטרליה, שחקן על..
ונישאר עם לא מעט עודף להביא עוד סנטר כגיבוי ליונתן מוטלי.
עושה כבר כמה שנים חיל באוסטרליה, שחקן על..
ונישאר עם לא מעט עודף להביא עוד סנטר כגיבוי ליונתן מוטלי.
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
בברלי בא אז הסגל מעולה ומדהים ומוזר ועמוס וזקן
מקווה שכל הפאזל תתחבר כי אם כן זה הפועל הכי כיפית בהיסטוריה ביי פאר
חייבים יהיה לשחק באולם גדול יותר
מקווה שכל הפאזל תתחבר כי אם כן זה הפועל הכי כיפית בהיסטוריה ביי פאר
חייבים יהיה לשחק באולם גדול יותר
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 645 לייקים
למי שמתנגד להחתמה הזאת אין שום הבנה בסיסית בעולם העסקים.
החתמה של בברלי תחזיר את ההשקעה שלה מהר מאוד. רק היום נחשפו 1.6 מיליון אנשים לדיווח שהפועל מעוניינת בפטריק בברלי.
יש לו פודקאסט עם מאות אלפי השמעות. עשרות מיליוני אוהדים בארצות הברית ובעולם שיחשפו להפועל תל אביב.
ההחתמה הזאת גדולה גם על המגרש אבל בעיקר מחוץ למגרש
החתמה של בברלי תחזיר את ההשקעה שלה מהר מאוד. רק היום נחשפו 1.6 מיליון אנשים לדיווח שהפועל מעוניינת בפטריק בברלי.
יש לו פודקאסט עם מאות אלפי השמעות. עשרות מיליוני אוהדים בארצות הברית ובעולם שיחשפו להפועל תל אביב.
ההחתמה הזאת גדולה גם על המגרש אבל בעיקר מחוץ למגרש
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
זאת ועוד, הוא החליף קבוצה לא כי פילדלפיה זרקה אותו, להיפך, מילווקי יזמה את הטרייד כדי להשיג את בברלי.נייט רובינסון כתב: ↑14 יולי 2024, 20:06קודם כל העובדות שאתה רושם פה הם שגויות. הוא החליף 2 קבוצות העונה.7even כתב: ↑14 יולי 2024, 16:14חבר, בדקת בכלל למה הוא קיבל 35 דקות?נייט רובינסון כתב: ↑14 יולי 2024, 15:39
מה? על מה אתה מדבר?
מדובר על שחקן שהעונה (כן לפני 4 חודשים) שיחק 35 דקות למשחק במילווקי באקס בפלייאוף הנבא. קלע בפלייאוף 8 נקודות ו 5.5 אסיסטים בנבא.
באיזה עולם אתה יכול לחשוב ששחקן שמתאים לשחק 35 דקות בפלייאוף הנבא לא מתאים להפועל. אלוהים ישמור
מדובר על שחקן של 20 דקות למשחק שהחליף 3 קבוצות בעונה אחת כי לכולן פשוט נמאס ממנו. אני קצת עוקב.
הסיבה היחידה, אבל ממש היחידה, שהוא קיבל 35 דקות למשחק היא, מה לעשות, שיאניס ולילארד היו פצועים.
הראשון לא שיחק בכלל בסדרה, השני החמיץ בערך חצי סדרה. את המשחק הכי טוב שלו בברלי בכלל נתן במשחק שכמעט כולו היה גארבג'.
סתם רק לסבר את האוזן למי שקצת מתעמק ולא ניזון מכותרות בספורט 5 - הבחור קלעי מחריד ביותר מהשדה, קלעי עונשין גרוע, והוא התפרסם נטו על פרובוקציות.
האם הוא יהיה טוב בהפועל? לוידע. אני כן יודע שהוא מאוס. ברמות קיצוניות. בכדורסל הוא כבר לא כזה טוב.
קלעי עונשין גרוע? הוא 85 אחוז מהעונשין העונה. קלעי מחריד מהשדה? הוא 36 אחוז לשלוש ו 42 אחוז ל 2 העונה במילווקי, 37 אחוז קריירה לשלוש. התפרסם נטו על הפובוקציות? הוא היה חמישיית הגנה ראשונה בנבא ופעמיים חמישיית הגנה שנייה. לפני כן היה mvp של היורוקאפ.
מה הקשר שיאניס נפצע? הם לא באותה עמדה בכלל.
זה שקונטנדרית בנבא בנתה עליו לרכז שני ואתה אומר שהוא שחקן חלש זה הזוי מבחינתי, בלי להיכנס לכל השקרים שכתבת כאן כעובדות
בנוסף, לילארד אמנם היה פצוע שני משחקים בסדרה, אלא שבברלי פתח בחמישיה בכל המשחקים בסדרה כולל בארבעה בהם לילארד שיחק. מי שנכנס לחמישיה בפציעה של לילארד היה מאליק ביזלי. גם לצד לילארד הוא שיחק למעלה מ-30 דקות למשחק.
ולבסוף, המשחק הטוב שלו בסדרה, משחק מספר 5 בו סיים עם 13 נקודות, 12 אסיסטים, 4 ריבאונדים ו-2 חטיפות, נכנס לגארבג' טיים רק בסוף רבע שלישי ועד אז בברלי כבר קלע את כל הנקודות שלו במשחק ומסר את מרבית האסיסטים.
פטריק בברלי הוא עדיין שחקן טוב ואני מאמין שהוא יכול להיות מאוד משמעותי ברמות שלנו, ספציפית עם הדברים שהוא מביא - הגנה ברמה גבוהה, ניהול משחק, ניסיון, פיזיות, אופי, וגם יכולת לייצר. כמובן שזה הימור לא קטן.
מבחינתי יש שתי שאלות:
א. מהן העלויות? אם זה צפונה מ-800 אלף דולר זה כבר טו מאץ' ויש דרכים יותר נכונות להוציא את הכסף.
ב. מה הסטייט אוף מיינד שלו? הוא יכול להיות משמעותי עבורנו רק אם הוא מביא את אותה אינטנסיביות ותשוקה שהוא מביא ל-NBA. זה לא מובן מאליו שבגילו ואחרי מה שהוא עבר בקריירה הוא גם יביא את זה לקבוצת יורוקאפ.
-
- קיבל.ה 448 לייקים
לגבי א' נראה לי אנחנו לא במצב של להיות רואי חשבון, אם עופר החליט שהוא הולך אול אין עם הכסף שלו אז שיהיה לו לבריאות.הוקיץ' כתב: ↑16 יולי 2024, 00:14זאת ועוד, הוא החליף קבוצה לא כי פילדלפיה זרקה אותו, להיפך, מילווקי יזמה את הטרייד כדי להשיג את בברלי.נייט רובינסון כתב: ↑14 יולי 2024, 20:06קודם כל העובדות שאתה רושם פה הם שגויות. הוא החליף 2 קבוצות העונה.7even כתב: ↑14 יולי 2024, 16:14
חבר, בדקת בכלל למה הוא קיבל 35 דקות?
מדובר על שחקן של 20 דקות למשחק שהחליף 3 קבוצות בעונה אחת כי לכולן פשוט נמאס ממנו. אני קצת עוקב.
הסיבה היחידה, אבל ממש היחידה, שהוא קיבל 35 דקות למשחק היא, מה לעשות, שיאניס ולילארד היו פצועים.
הראשון לא שיחק בכלל בסדרה, השני החמיץ בערך חצי סדרה. את המשחק הכי טוב שלו בברלי בכלל נתן במשחק שכמעט כולו היה גארבג'.
סתם רק לסבר את האוזן למי שקצת מתעמק ולא ניזון מכותרות בספורט 5 - הבחור קלעי מחריד ביותר מהשדה, קלעי עונשין גרוע, והוא התפרסם נטו על פרובוקציות.
האם הוא יהיה טוב בהפועל? לוידע. אני כן יודע שהוא מאוס. ברמות קיצוניות. בכדורסל הוא כבר לא כזה טוב.
קלעי עונשין גרוע? הוא 85 אחוז מהעונשין העונה. קלעי מחריד מהשדה? הוא 36 אחוז לשלוש ו 42 אחוז ל 2 העונה במילווקי, 37 אחוז קריירה לשלוש. התפרסם נטו על הפובוקציות? הוא היה חמישיית הגנה ראשונה בנבא ופעמיים חמישיית הגנה שנייה. לפני כן היה mvp של היורוקאפ.
זה שקונטנדרית בנבא בנתה עליו לרכז שני ואתה אומר שהוא שחקן חלש זה הזוי מבחינתי, בלי להיכנס לכל השקרים שכתבת כאן כעובדות
בנוסף, לילארד אמנם היה פצוע שני משחקים בסדרה, אלא שבברלי פתח בחמישיה בכל המשחקים בסדרה כולל בארבעה בהם לילארד שיחק. מי שנכנס לחמישיה בפציעה של לילארד היה מאליק ביזלי. גם לצד לילארד הוא שיחק למעלה מ-30 דקות למשחק.
ולבסוף, המשחק הטוב שלו בסדרה, משחק מספר 5 בו סיים עם 13 נקודות, 12 אסיסטים, 4 ריבאונדים ו-2 חטיפות, נכנס לגארבג' טיים רק בסוף רבע שלישי ועד אז בברלי כבר קלע את כל הנקודות שלו במשחק ומסר את מרבית האסיסטים.
פטריק בברלי הוא עדיין שחקן טוב ואני מאמין שהוא יכול להיות מאוד משמעותי ברמות שלנו, ספציפית עם הדברים שהוא מביא - הגנה ברמה גבוהה, ניהול משחק, ניסיון, פיזיות, אופי, וגם יכולת לייצר. כמובן שזה הימור לא קטן.
מבחינתי יש שתי שאלות:
א. מהן העלויות? אם זה צפונה מ-800 אלף דולר זה כבר טו מאץ' ויש דרכים יותר נכונות להוציא את הכסף.
ב. מה הסטייט אוף מיינד שלו? הוא יכול להיות משמעותי עבורנו רק אם הוא מביא את אותה אינטנסיביות ותשוקה שהוא מביא ל-NBA. זה לא מובן מאליו שבגילו ואחרי מה שהוא עבר בקריירה הוא גם יביא את זה לקבוצת יורוקאפ.
לגבי ב' הלוואי הוא עוד יבוא קצת רעב, אבל איך תשפיע ההגעה שלו על נועם יעקב למשל? לא חושב שהוא בא לקבל פירורים באירופה שיש שני רכזים לפניו בהיררכיה.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
לדעתי הכסף פחות העניין כי ההחתמה הזאת תחזיר את כל ההשקעה שלה, לעומת החתמה של שחקן אחר שיביא 0 חשיפההוקיץ' כתב: ↑16 יולי 2024, 00:14זאת ועוד, הוא החליף קבוצה לא כי פילדלפיה זרקה אותו, להיפך, מילווקי יזמה את הטרייד כדי להשיג את בברלי.נייט רובינסון כתב: ↑14 יולי 2024, 20:06קודם כל העובדות שאתה רושם פה הם שגויות. הוא החליף 2 קבוצות העונה.7even כתב: ↑14 יולי 2024, 16:14
מבחינתי יש שתי שאלות:
-
- קיבל.ה 190 לייקים
שוב אגב, זה הקשרים של דדאס.
https://clutchpoints.com/nba-news-patri ... for-europeConsidering that Stefanos Dedas is now leading the Tel Aviv club and previously worked with Beverley at Spartak St. Petersburg during the 2011/12 season, it becomes even more plausible that the 2012 EuroCup MVP could take his talents to Hapoel Tel Aviv
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
אין בעיה שעופר ילך אול אין עם הכסף שלו, אהלן וסהלן
, אני רק חושב שאם מוציאים סכומים כאלה יש דרכים בטוחות יותר ונבונות יותר.
ואני לא בטוח שאני מבין איך ההחתמה הזאת תחזיר את עצמה בדיוק.

ואני לא בטוח שאני מבין איך ההחתמה הזאת תחזיר את עצמה בדיוק.
-
- קיבל.ה 114 לייקים
מצד אחד אם עופר מחליט להשקיע הרבה בשביל לבנות מותג - אז יש היגיון בלנסות להביא את בברלי. מקצועית - לא ברור לי איך זה יעבוד כשאנחנו רושמים רק 5 זרים לליגה. בסוף שחקנים עם הרבה אגו (ובצדק) יצטרכו לבלות משחקים מכריעים מעודדים מהספסל על אזרחי.
-
- קיבל.ה 132 לייקים
לא רואה מצב שרגילנד ישאר אם בברלי יגיע.
רוטציה:
1: בברלי,רגילנד,יעקוב,טימור
2. פוסטר, בברלי, טימור,פלטין
3. ווינראט, בלייזר,פלטין
4. גינת, בנטלי, זר1
5. מוטלי, זר1,רוינה
בור עמוק בעמדה 3, על עומס לא סביר בגארדים, שמה יש לך גם את בברלי וגם את רגילנד ששניהם 20-30 דקות, פוסטר אותו דבר. יעקוב קיבל הבטחה לשחק, טימור אם לא ישחק יעשה פרצופים. בלי שום קשר, רגילנד זה שחקן שהקבוצה שלו, והוא כרגע הזר בפרופיל הכי נמוך שלנו- ככה שיוצא קצת קונפליקט בהיררכריה.
יש מצב שבברלי, שהוא דמות מוכרת בNBA, ויש לו פודקאסט די מצליח וחברים וזה, הוא בכלל מהלך שיווקי כלכלי.
רוטציה:
1: בברלי,רגילנד,יעקוב,טימור
2. פוסטר, בברלי, טימור,פלטין
3. ווינראט, בלייזר,פלטין
4. גינת, בנטלי, זר1
5. מוטלי, זר1,רוינה
בור עמוק בעמדה 3, על עומס לא סביר בגארדים, שמה יש לך גם את בברלי וגם את רגילנד ששניהם 20-30 דקות, פוסטר אותו דבר. יעקוב קיבל הבטחה לשחק, טימור אם לא ישחק יעשה פרצופים. בלי שום קשר, רגילנד זה שחקן שהקבוצה שלו, והוא כרגע הזר בפרופיל הכי נמוך שלנו- ככה שיוצא קצת קונפליקט בהיררכריה.
יש מצב שבברלי, שהוא דמות מוכרת בNBA, ויש לו פודקאסט די מצליח וחברים וזה, הוא בכלל מהלך שיווקי כלכלי.
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
בכל מקרה יהיו לנו 7-8 זרים, החלש בינהם יכול להיות כוכב ברוב קבוצות הליגה.
ככה שבכל משחק נתון 2-3 זרים יושבים בחוץ.
זאת מציאות שנצטרך להתרגל אליה (שלא לאמר התרגלנו אליה כבר שנה שעברה).
אני חושב שבברלי בהפועל ישחק יותר בעמדות 2/3 ועל כן מי שיושפע מזה יהיה יותר בר טימור ופחות נועם יעקב, אבל זה כבר נצטרך לראות איך העונה מתגלגלת.
אני מבין את הטיעון העיסקי מאחורי זה, עדיין אני פחות חושב שזה מתאים לנו ומקווה שמי שיגיע בסוף יהיה שחקן אחר.
ככה שבכל משחק נתון 2-3 זרים יושבים בחוץ.
זאת מציאות שנצטרך להתרגל אליה (שלא לאמר התרגלנו אליה כבר שנה שעברה).
אני חושב שבברלי בהפועל ישחק יותר בעמדות 2/3 ועל כן מי שיושפע מזה יהיה יותר בר טימור ופחות נועם יעקב, אבל זה כבר נצטרך לראות איך העונה מתגלגלת.
אני מבין את הטיעון העיסקי מאחורי זה, עדיין אני פחות חושב שזה מתאים לנו ומקווה שמי שיגיע בסוף יהיה שחקן אחר.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אני כמטעט לא רואה NBA, אשמח להבהרה - בשל צורת המשחק הכל כך שונה, האם הגנה ברמה גבוהה בNBA בהכרח אומרת הגנה ברמה גבוהה באירופה?הוקיץ' כתב: ↑16 יולי 2024, 00:14זאת ועוד, הוא החליף קבוצה לא כי פילדלפיה זרקה אותו, להיפך, מילווקי יזמה את הטרייד כדי להשיג את בברלי.נייט רובינסון כתב: ↑14 יולי 2024, 20:06קודם כל העובדות שאתה רושם פה הם שגויות. הוא החליף 2 קבוצות העונה.7even כתב: ↑14 יולי 2024, 16:14
מבחינתי יש שתי שאלות:
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 426 לייקים
וואי לשנייה שכחתי שאחד הגיפים הכי מפורסמים באינטרנט זה פטריק בוורלי

"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אפשר להציע 4.5 מליון דולר לעונה לדניס רודמן, זה מהלך שיווקי מעולה שידברו עליו בכל העולם, ככה נוכל למכור מלא גופיות.
אולי הוא מבוגר מידי ולא עמדה שצריך, ויש מצב שיפרק תחדר הלבשה שגם ככה מלא אגו, ןשופטים יעשו ממנו מטעמים כי ידוע שהוא פרובוקטור, אבל יהיו לנו אוהדים בארה"ב, הרי זה מה שיעזור לנו ולא לבנות קבוצה מאוזנת. כמו האנגלית שלי ביבי כשקורה משהו חרא, אבל איזה אנגלית יש לו.
אולי הוא מבוגר מידי ולא עמדה שצריך, ויש מצב שיפרק תחדר הלבשה שגם ככה מלא אגו, ןשופטים יעשו ממנו מטעמים כי ידוע שהוא פרובוקטור, אבל יהיו לנו אוהדים בארה"ב, הרי זה מה שיעזור לנו ולא לבנות קבוצה מאוזנת. כמו האנגלית שלי ביבי כשקורה משהו חרא, אבל איזה אנגלית יש לו.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
נראה שדדאס בונה קבוצה גריאטרית מכל מי שאימן בעבר, החברה יוכלו לשבת ביחד על פונג'אן שחור ולהעביר חוויות מהעבר.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
לא יודע מאיפה להתחיל לענות לשטות מוחלטת כזאת.גביזון כתב: ↑16 יולי 2024, 07:19 אפשר להציע 4.5 מליון דולר לעונה לדניס רודמן, זה מהלך שיווקי מעולה שידברו עליו בכל העולם, ככה נוכל למכור מלא גופיות.
פטריק בברלי שיחק 35 דקות בממוצע למשחק בפלייאוף הנבא לפני 4 חודשים וקלע 8 נקודות. אתה חתיכת הזייה שמשוןה אותו לשחקן שפרש כבר
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
אחלה, ועדיין רכז זר נמוך בגובה 1.83 כבר יש לנו, וזו לא העמדה להוציא עליה כרגע 1.5 מיליון דולר.
בלי להחשיב את בר, נועם ופוסטר.
ב-3 לעומת זאת, אם איש עם מתיחת שריר קטנה למשל, יש את פלטין או בלייזר שיפתחו שם ביורוקאפ.
בלי להחשיב את בר, נועם ופוסטר.
ב-3 לעומת זאת, אם איש עם מתיחת שריר קטנה למשל, יש את פלטין או בלייזר שיפתחו שם ביורוקאפ.