סגל לעונה הבאה

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

שחקן. אקספלוסיבי מאוד לעמדה 3. שומר מצויין. לטעמי בדיוק מה שאנחנו צריכים במקום אנגולה.
אנחנו עומדים להתאהב בו.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  346 לייקים

lior777 כתב: 09 יולי 2024, 09:22 שחקן חלש.. חימם ספסל בנביאי בעיקר וגם שהיה באירופה בקבוצות חלשות לא בלט במיוחד.. חבל מאוד חשבתי ישיקיעו בעמדה הזאת אחרי הנפילה עם אנגולה.
שיין לארקין עונה לפני שהוא היה השחקן הכי טוב ביורוליג היה מחמם ספסל מקצועי בנבא
אין באמת דרך לשפוט על פי יכולת באמריקה הרמות שם זה שמיים וארץ, אבל כן הייתי שמח למישהו יותר מוכח
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

עמית כתב: 09 יולי 2024, 09:49
lior777 כתב: 09 יולי 2024, 09:22 שחקן חלש.. חימם ספסל בנביאי בעיקר וגם שהיה באירופה בקבוצות חלשות לא בלט במיוחד.. חבל מאוד חשבתי ישיקיעו בעמדה הזאת אחרי הנפילה עם אנגולה.
אין באמת דרך לשפוט על פי יכולת באמריקה הרמות שם זה שמיים וארץ, אבל כן הייתי שמח למישהו יותר מוכח
אתה לא באמת משווה ביניהם כן? לארקין לא חימם ספסל בנביאי. שיחק 14 דק בעונה הכי חלשה שלו שם, לפני זה נתן עונות די סבירות שם עם מעל 20 דק משחק, כולל עונה מצויינית בויטוריה קבוצת יורוליג. ויינרט הזה אפילו בקבוצת פח בגרמניה לא בלט..
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

הבנתי. אז צריך ללכת על שחקנים שמשחקים קבוע בנ.ב.א
ASAFABADI
קיבל.ה  232 לייקים

מפתיע אותי, ליגה שניה בגרמניה?? ועוד ממוצע די סביר שם איך זה הגיוני
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

שחקן שבאירופה עמד על 30 אחוז מהשלוש במשחקי הליגה. ממוצעים של 11 נקודות למשחק בלא מעט דקות משחק.
מצטער אבל ממש לא חושב שזה מה שאנחנו צריכים.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

למען ההבהרה, על מי אנחנו מדברים? על ויינרייט?
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

בואו נעשה סדר.
הוא התחיל בליגה השניה בגרמניה ועשה שם מספרים סבירים, לא יותר. אחר כך המשיך לקבוצת מרכז טבלה בליגה הראשונה בגרמניה, ראסטה פכטה, ועשה שם מספרים דומים. משם המשיך לשטרסבורג, קבוצת צמרת בצרפת (שיחק שם עם קולסון החלאה), וגם שם עשה אותו סדר גודל של מספרים. התחנה הבאה שלו הייתה NBA שם הוא שיחק בשלוש העונות האחרונות, כאשר העונה הכי טובה הייתה עונת 22-23 בה שיחק 60 משחקים בפיניקס, בערך 15 דקות למשחק.
איך זה שהמספרים שלו היו דומים בכל מקום? כי זה השחקן שהוא. הוא לא שחקן יוצר, הוא חי ממתפרצות, ריבאונדים התקפה, תנועה ללא כדור ושלשות פנויות. באירופה הוא מסוגל קצת לשחק עם הגב לסל, אבל זהו בגדול. אני משער שגם אצלנו המספרים שלו יראו בערך אותו דבר.
מי זה השחקן? קודם כל, שחקן חלש הוא לא. הוא חזק בצורה בלתי סבירה ויש לו מבנה גוף של שחקן פוטבול (ואכן שיחק פוטבול בקולג'). למרות מבנה הגוף הזה, הוא אתלט לא רע בכלל ויכול לסיים בדאנקים יפים. מבחינה התקפית כאמור, לא יוצר לעצמו וחי בעיקר ממה שהקבוצה נותנת לו. באירופה הוא הראה קצת יכולת לשחק עם הגב לסל וגם יכולת מסירה לא רעה בכלל עם מספרי אסיסטים טובים. חוץ מזה, הוא שומר מצוין ומאוד מחויב עם חוש אדיר לחטיפות, יכול לשמור על כמה עמדות כולל סנטרים ללא שום בעיה. הקליעה בינונית אמנם, אבל השתפרה לאורך השנים.
האם אני חושב שזו החתמה טובה, אם וכאשר? לצערי לא. כאמור שחקן רע הוא לא, אבל אני חושב שיכולנו למצוא שחקנים מתאימים יותר, בטח בסכומים שאנחנו משלמים. גם היכולות ההגנתיות שלו, הפורטה העיקרי במשחק שלו, הרבה יותר מתאימות ל-NBA שם צריך להתמודד עם מפלצות פיזיות כמו יאניס, זאיון ולוקה, על פני אירופה שזה הרבה יותר משחק של גארדים מהירים. הקליעה שלו אמנם השתפרה, אבל הרבה מזה אפשר לייחס לריווח ב-NBA שלא קיים באירופה. אני לא בטוח שהוא יכול להיות קלע אמין מבחוץ עבורנו.
בקיצור, אני מקווה שלא נחתים אותו.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

בקיצור, מקווה שוורד הוא עדיין באופציה המועדפת והוא גם אופציה ריאלית.
תגידו, אי אפשר להוציא את אוג'יליי מוולנסיה עם איזה הצעה מפתה במיוחד?

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

@הוקיץ' יש לך רעיונות לשחקנים פנויים נוספים בסגנון של טייסון וורד? אני חושב שנושא ההגנה חשוב לא מעט אחרי השחקנים שכבר חתמו.

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

למה אומרים שזה לא מה שאנחנו מחפשים?
3 פיזי שנותן הגנה אפילו על עמדות 4, לוקח ריבאונדים.
נשמע לי אחלה דבר.
חוץ מזה, שאחרי שהבאנו שחקן מהנוער של עמק חפר, אם נביא שחקן מפיניקס זה בכלל יעשה אותי מאושר.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

מעניין שאנחנו עוברים מצבע של הורד, קייל חסרי המאסה לחלוטין, לצבע של מוטלי, בנטיל ואולי ווינהארט. שלושתם עם מאסה פסיכית.
יחד, רק יחד! :heart:
יהלום14אדום
קיבל.ה  960 לייקים

תמונה
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

7even כתב:מעניין שאנחנו עוברים מצבע של הורד, קייל חסרי המאסה לחלוטין, לצבע של מוטלי, בנטיל ואולי ווינהארט. שלושתם עם מאסה פסיכית.
תן לי מישהו להגנה וריבאונד מתחת לסל - מתיאנג (הלוואי)

Sent from my 22101320G using Tapatalk

הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

רדנקו כתב: 09 יולי 2024, 12:08 @הוקיץ' יש לך רעיונות לשחקנים פנויים נוספים בסגנון של טייסון וורד? אני חושב שנושא ההגנה חשוב לא מעט אחרי השחקנים שכבר חתמו.

באירופה אני לא מכיר יותר מדי וזה תלוי מאוד בכסף. ניק וויילר באב (אחיו הצעיר של כריס באב) סיים חוזה בבאיירן מינכן, אבל אני משער שהוא די יקר וגם יש לו אזרחות גרמנית.
יש כל מיני פליטי NBA שיכולים להיות רלוונטים, אבל אני לא יודע להעריך אם הם בטווח המחירים שלנו.
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

יהלום14אדום כתב: 09 יולי 2024, 13:14 תמונה
וורן זה שחקן של 20 נק בשיאו בנביאי והוא רק בן 30.. לא נשמע לי הגיוני קבוצות טופ יורוליג לא יביאו כזה שחקן
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

מילפורד כתב: 09 יולי 2024, 12:15 למה אומרים שזה לא מה שאנחנו מחפשים?
3 פיזי שנותן הגנה אפילו על עמדות 4, לוקח ריבאונדים.
נשמע לי אחלה דבר.
חוץ מזה, שאחרי שהבאנו שחקן מהנוער של עמק חפר, אם נביא שחקן מפיניקס זה בכלל יעשה אותי מאושר.
ליד רגלנד ופוסטר אתה חייב מישהו שיכול לשמור על גארדים בעת הצורך. סטייל טוקוטו או הורד. זה שיש את פלטין זה נחמד, אבל במאני טיים הוא כנראה לא יהיה על המגרש. גם עניין הקליעה מבחוץ הוא די מטריד.
אני לא אומר שוויינרייט בהכרח לא יתן לנו את הדברים האלה, אבל על פניו אני פחות אוהב את ההתאמה.
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

lior777 כתב: 09 יולי 2024, 13:27
יהלום14אדום כתב: 09 יולי 2024, 13:14 תמונה
וורן זה שחקן של 20 נק בשיאו בנביאי והוא רק בן 30.. לא נשמע לי הגיוני קבוצות טופ יורוליג לא יביאו כזה שחקן
עבר פציעה מאוד קשה ולא ממש חזר לעצמו. די נמצא בצניחה מאז.
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

הוקיץ' כתב: 09 יולי 2024, 13:27
רדנקו כתב: 09 יולי 2024, 12:08 @הוקיץ' יש לך רעיונות לשחקנים פנויים נוספים בסגנון של טייסון וורד? אני חושב שנושא ההגנה חשוב לא מעט אחרי השחקנים שכבר חתמו.

באירופה אני לא מכיר יותר מדי וזה תלוי מאוד בכסף. ניק וויילר באב (אחיו הצעיר של כריס באב) סיים חוזה בבאיירן מינכן, אבל אני משער שהוא די יקר וגם יש לו אזרחות גרמנית.
יש כל מיני פליטי NBA שיכולים להיות רלוונטים, אבל אני לא יודע להעריך אם הם בטווח המחירים שלנו.
בעוד אנחנו מדברים, בוואלה מפרסמים שמכבי פנו לג'בונטה גרין משיקאגו.
שחקן הרבה יותר מעניין לצרכים שלנו מוויינרייט בעיני.
אוהד כורסא
קיבל.ה  508 לייקים

הוקיץ' כתב: 09 יולי 2024, 12:01 בואו נעשה סדר.
הוא התחיל בליגה השניה בגרמניה ועשה שם מספרים סבירים, לא יותר. אחר כך המשיך לקבוצת מרכז טבלה בליגה הראשונה בגרמניה, ראסטה פכטה, ועשה שם מספרים דומים. משם המשיך לשטרסבורג, קבוצת צמרת בצרפת (שיחק שם עם קולסון החלאה), וגם שם עשה אותו סדר גודל של מספרים. התחנה הבאה שלו הייתה NBA שם הוא שיחק בשלוש העונות האחרונות, כאשר העונה הכי טובה הייתה עונת 22-23 בה שיחק 60 משחקים בפיניקס, בערך 15 דקות למשחק.
איך זה שהמספרים שלו היו דומים בכל מקום? כי זה השחקן שהוא. הוא לא שחקן יוצר, הוא חי ממתפרצות, ריבאונדים התקפה, תנועה ללא כדור ושלשות פנויות. באירופה הוא מסוגל קצת לשחק עם הגב לסל, אבל זהו בגדול. אני משער שגם אצלנו המספרים שלו יראו בערך אותו דבר.
מי זה השחקן? קודם כל, שחקן חלש הוא לא. הוא חזק בצורה בלתי סבירה ויש לו מבנה גוף של שחקן פוטבול (ואכן שיחק פוטבול בקולג'). למרות מבנה הגוף הזה, הוא אתלט לא רע בכלל ויכול לסיים בדאנקים יפים. מבחינה התקפית כאמור, לא יוצר לעצמו וחי בעיקר ממה שהקבוצה נותנת לו. באירופה הוא הראה קצת יכולת לשחק עם הגב לסל וגם יכולת מסירה לא רעה בכלל עם מספרי אסיסטים טובים. חוץ מזה, הוא שומר מצוין ומאוד מחויב עם חוש אדיר לחטיפות, יכול לשמור על כמה עמדות כולל סנטרים ללא שום בעיה. הקליעה בינונית אמנם, אבל השתפרה לאורך השנים.
האם אני חושב שזו החתמה טובה, אם וכאשר? לצערי לא. כאמור שחקן רע הוא לא, אבל אני חושב שיכולנו למצוא שחקנים מתאימים יותר, בטח בסכומים שאנחנו משלמים. גם היכולות ההגנתיות שלו, הפורטה העיקרי במשחק שלו, הרבה יותר מתאימות ל-NBA שם צריך להתמודד עם מפלצות פיזיות כמו יאניס, זאיון ולוקה, על פני אירופה שזה הרבה יותר משחק של גארדים מהירים. הקליעה שלו אמנם השתפרה, אבל הרבה מזה אפשר לייחס לריווח ב-NBA שלא קיים באירופה. אני לא בטוח שהוא יכול להיות קלע אמין מבחוץ עבורנו.
בקבוצה עם ככ הרבה שחקנים שצריכים כדור ביד, זה לא יכול להתאים מה שתיארת?
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

כמה זרים צפויים להיות לנו 7 ? אם ככה צריכים להגיע לפחות עוד 3
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

אוהד כורסא כתב: 09 יולי 2024, 14:48
הוקיץ' כתב: 09 יולי 2024, 12:01 בואו נעשה סדר.
בקבוצה עם ככ הרבה שחקנים שצריכים כדור ביד, זה לא יכול להתאים מה שתיארת?
הבעיה שלי איתו זה לא שהוא לא יוצר לעצמו, זה בסדר גמור מבחינתי. הבעיות שלי איתן הן שהוא:
א. קלעי בינוני מינוס.
ב. יהיה פחות אפקטיבי הגנתית באירופה. זה החשש שלי בכל אופן.
מקווה לטעות.
oleg neduda
קיבל.ה  1963 לייקים

רק הפועל כתב: 09 יולי 2024, 14:51 כמה זרים צפויים להיות לנו 7 ? אם ככה צריכים להגיע לפחות עוד 3
רמי אמר השבוע שנפתח את העונה עם שבעה זרים
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  346 לייקים

lior777 כתב: 09 יולי 2024, 09:54
עמית כתב: 09 יולי 2024, 09:49
אתה לא באמת משווה ביניהם כן? לארקין לא חימם ספסל בנביאי. שיחק 14 דק בעונה הכי חלשה שלו שם, לפני זה נתן עונות די סבירות שם עם מעל 20 דק משחק, כולל עונה מצויינית בויטוריה קבוצת יורוליג. ויינרט הזה אפילו בקבוצת פח בגרמניה לא בלט..
אני לא באמת משווה בינהם כי אני לא מצפה ממנו להיות השחקן הכי טוב ביורוליג, אבל ויינרוט כן קיבל רול משמעותי בפיניקס שנה לפני. העונה הוא נעלם
אבל שוב אני חושב שמה שאנחנו צריכים זה שחקן 3&d שיכול לפעמים לייצר לעצמו מצבים ולא בהכרח סקורר שצריך את הכדור ביד בשביל להיות רלוונטי
וזה לא שאני חושב שהוא יהיה גרוע או יהיה טוב כן? לא ראיתי מספיק, אבל הקייס הוא שלהיות שחקן לא רלוונטי בליגה הטובה ביותר בעולם ביי פאר זה לא קייס לכמה טוב הוא יהיה בישראל ויורוקאפ
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

lior777 כתב: 09 יולי 2024, 09:54אתה לא באמת משווה ביניהם כן? לארקין לא חימם ספסל בנביאי. שיחק 14 דק בעונה הכי חלשה שלו שם, לפני זה נתן עונות די סבירות שם עם מעל 20 דק משחק, כולל עונה מצויינית בויטוריה קבוצת יורוליג. ויינרט הזה אפילו בקבוצת פח בגרמניה לא בלט..
ראיתי את כל המשחקים של הסלטיקס בעונה האחרונה שלו ב NBA, והוא בהחלט חימם ספסל. תרומה אפסית ממש.
ה 14 דקות מאד משקרות (ה 14 זה במשחקים בהם שותף, בשליש מהמשחקים העדיפו להשאיר אותו על הספסל כל המשחק למרות שהיה כשיר, הממוצע האמיתי של הדקות הוא 9).
זה שלארקין שווה משהו באירופה רק מראה כמה הרמה באירופה נמוכה.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

לאו דוקא.
סגנון המשחק שונה מאוד, פחות פיזי, פחות יכולת אישית , בדיוק הסיבה ששחקן כמו לארקין לא רלוונטי לnba וכן רלוונטי באירופה.

מצד שני , ויינרייט כן נשמע שחקן שיותר מתאים לnba מאשר לאירופה, אז…
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

חבל שוורד לא רלבנטי כנראה.
כמו שאני רואה את זה, אם מביאים את מווינרייט, כנראה לא יביאו 5 זר נוסף.

oleg neduda
קיבל.ה  1963 לייקים

רדנקו כתב: 09 יולי 2024, 18:13 חבל שוורד לא רלבנטי כנראה.
כמו שאני רואה את זה, אם מביאים את מווינרייט, כנראה לא יביאו 5 זר נוסף.

למה? ווינרייט הוא 3-4. אנחנו נפתח את הליגה עם 7 זרים (רמי אמר במפורש). בהנחה שאנגולה הולך, נשאר מקום לזר נוסף ואני די משוכנע זה יהיה זר לעמדה 5. במידה וגם מנפורד לא נשאר, מניח שיביאו עוד זר לעמדו 2-3.

לא רואה סרט שלא מגיע לפה עוד שחקן לעמדה 5. זה היה כל הרעיון בשחרור של זלי.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

מה הקשר בין ויינרייט לעוד גבוה?
אם מנפורד נשאר, זה לא מופרך שבהרבה משחקים ויינרייט בכלל לא נרשם בליגה.
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  114 לייקים

קודם כל, זר מספר 7 יהיה 5 בוודאות, בתקווה שהוא יוכל לשחק גם כ-4 ולפתוח לנו אפשרויות.

לגבי ישמעאל - על פניו החתמה לא רעה, בעיקר אם הוא יצליח לשחזר את הקליעה לשלוש במפעלים האירופיים ולא את זו של הליגה המקומית. עקרונית, שחקן שמפלרטט עם ה-35% עם הקשת של הנ.ב.א אמור להצליח להגיע ל 37-38 אחוז אצלנו, אבל זה החשש הכי גדול מבחינתי לגביו.

בצד החיובי,לפי הנתונים יש לו ווינגספן של 2.1 והוא שוקל 113. זה אומר שהוא בקלות יכול לשחק 4 בהרכב של 3 גארדים. אני לא יודע את מי היינו יכולים להביא וכמה הוא מקבל, אבל כבר שנתיים מול מכבי אכלנו חרא בגלל שלא היה את מי לשים על קולסון, וישמעל פותר את הבעיה מול שחקנים כאלו.
Gur
קיבל.ה  132 לייקים

ישמעאל שחקן מפחיד לאירופה, לפחות מהמעט שיצא לי לראות בימים הכחרונים.
פיזיות ברמה גבוהה אפילו לאנ.בי.איי, בריון ואתלט על, מבחינה בתקפית הוא איפשהוא בין קוגנר לטוקוטו,. לגמרי שחקן על ברמה ההגנתית, עם הפיזיות הזאת באירופה, בטח ביורקאפ.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

מה הפיזיות הזו בדיוק תעזור לו בשמירה על גארדים בליגה או באירופה? כלום.
והאחוזים לשלוש באנביאיי לא מרמזים שום דבר לגבינו. יש סיכוי טוב יותר שאצלנו האחוזים ירדו עוד יותר כי הריווח במשחק הרבה יותר קטן.
על סמך קובעים פה שיהיה זר בעמדה 5 בוודאות? מי קבע את זה בדיוק?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

לוגיקה, בהנחה הסבירה שיהיו 7 זרים בסגל ובהבנה שהגבוה הישראלי המחליף שיש לנו זה מירון רוינה, הגיוני שיגיע עוד שחקן זר לעמדות 4-5.
feigenbaum99
קיבל.ה  186 לייקים

התקפית יהיה לו מיסמאצ' כמעט מול כל שחקן שהוא יתקל בו. קולסון ידע לנצל את זה בצורה מדהימה. הוא פחות מוכשר מקולסון ולא בטוח שזה יתברר ככלי התקפי מדהים.

הקליעה שלו סבירה. פה אנחנו מתפשרים. היינו מעדיפים שחקן עם קליעה אמינה יותר.

הגנתית מוסיף המון קשיחות, יכול לשחק גם 4 ונגד לא מעט סנטרים, בטח בארץ, גם 5.
Gur
קיבל.ה  132 לייקים

רדנקו כתב: 09 יולי 2024, 21:18 מה הפיזיות הזו בדיוק תעזור לו בשמירה על גארדים בליגה או באירופה? כלום.
והאחוזים לשלוש באנביאיי לא מרמזים שום דבר לגבינו. יש סיכוי טוב יותר שאצלנו האחוזים ירדו עוד יותר כי הריווח במשחק הרבה יותר קטן.
אתלט על רדנקו, נודר לך, קמתי עייף לעבודה בגללו. מגיב בסדר גמור לחילופים בחסימה על גארדים, לא כמו הורד הי"ד, אבל כן מאפשר את זה.

ואם מירום רוינב מחליף את זלי ברוטציה, היינו משאירים את זלי. זלי לא הסכים להיות גבוה חמישי. אם לא מגיע גבוה זר 5 אימתני קוטף כותנה, זה יהיה מפתיע ובעיקר בכיה לדורות.
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

Gur כתב: 09 יולי 2024, 20:44 ישמעאל שחקן מפחיד לאירופה, לפחות מהמעט שיצא לי לראות בימים הכחרונים.
פיזיות ברמה גבוהה אפילו לאנ.בי.איי, בריון ואתלט על, מבחינה בתקפית הוא איפשהוא בין קוגנר לטוקוטו,. לגמרי שחקן על ברמה ההגנתית, עם הפיזיות הזאת באירופה, בטח ביורקאפ.
הוא לא היה מפחיד בקבוצות ברמה של חולון אז למה שיהיה מפחיד בקבוצה ששואפת יורוליג?
oleg neduda
קיבל.ה  1963 לייקים

רדנקו כתב: 09 יולי 2024, 21:18 מה הפיזיות הזו בדיוק תעזור לו בשמירה על גארדים בליגה או באירופה? כלום.
מזה מי קבע? מי קבע שלא? זה הדבר ההגיוני לעשות. נשמע לך הגיוני לשחק ביורוקאפ עם מוטלי וקצת בנטיל בלבד בעמדה 5?או שאתה בונה בעמדה הזאת ביורוקאפ על רוינה?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

מעניין אם דדאס בכלל יכול להביא סנטר שבמהותו ריבאונדר ושחקן הגנתי, או ידגדג לו להביא עוד גבוה שעומד מחוץ לקשת ורק זורק ל3.
אלוהים איך נתקענו עם דדאס העונה קבטנימאט.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

XM
קיבל.ה  64 לייקים

קשה לי לראות את הפאזל הזה מתחבר, רק אני?
שליחת תגובה