שאר הליגה 23/24
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
סכומים מטורפים , מעניין איך הוא בהשוואה למוטלי
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
אוברפיי משוגע בעיני, אבל נחכה ונראה.oleg neduda כתב: ↑03 יולי 2024, 10:40 בכל מקרה, למי שפקפק (אם היו כאלה) - גם אדלסון שופך כספים ולפי הפרסומים משלם לוויילי 2.5 מיליון דולר ל-3 שנים
-
- קיבל.ה 194 לייקים
זה התשובה של הצ'אט:
While both players have their unique strengths, Johnathan Motley might be considered a better overall player due to his versatility, offensive skills, and experience in the NBA. However, Austin Wiley's defensive prowess and traditional center skills make him valuable in specific roles and team needs. The "better" player ultimately depends on the team's requirements and the specific context in which they are being evaluated.
-
- קיבל.ה 448 לייקים
גם ג'סטין סמית' סיכם בירושלים לפי וייסברג
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אם אני מבין נכון
מתן חשב להתקדם לאט ולבנות מלמטה. הוא גם האמין שהשנה של מלחמה זה לא הזמן הנכון להילחם על היורוקאפ.
מהרגע שהוא רואה שעופר משתולל הוא מבין שהמאבק על היורוליג הוא כאן ועכשיו ואי אפשר לדחות לעוד שנה שנתיים.
נראה בשבועיים הקרובים אם זה נכון.
לגבי מכבי, הם עדיין בקומה
מתן חשב להתקדם לאט ולבנות מלמטה. הוא גם האמין שהשנה של מלחמה זה לא הזמן הנכון להילחם על היורוקאפ.
מהרגע שהוא רואה שעופר משתולל הוא מבין שהמאבק על היורוליג הוא כאן ועכשיו ואי אפשר לדחות לעוד שנה שנתיים.
נראה בשבועיים הקרובים אם זה נכון.
לגבי מכבי, הם עדיין בקומה

בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 802 לייקים
היה ברור שמתישהו הירושלמים יתעוררו
כסף לא חסר שם
לדעתי נראה עוד כמה החתמות טובות
בינתיים מלבד הורד - מכבי נראים הכי גרוע
כסף לא חסר שם
לדעתי נראה עוד כמה החתמות טובות
בינתיים מלבד הורד - מכבי נראים הכי גרוע
-
- קיבל.ה 431 לייקים
לפי וואלה הפועל ירושלים סיכמה עם גסטין סמית.
חבל מאוד בעיניי. היה יכול להתאים לנו מאוד
חבל מאוד בעיניי. היה יכול להתאים לנו מאוד
שחקן אדיר אבל לא מתאים לנו בכלל, 4 נטול קליעה שאינו משאבת ריבאונד לא נחוץ בהפועל בשיטה הקיימת, אפילו אם הוא אתלט על כמו סמית.
מה שכן, הקו הקדמי של ירושלים אימתני, אנחנו מגיעים למצב בשוק שלא משנה את מי מכבי תביא הקו הקדמי שלה יהיה נחות משמעותית מהקווים הקדמיים שלנו ושל ירושלים.
אם מכבי תנחית את קאבוקלו, הקו הקדמי שלה ממש לא יפול משלנו.TaCMaN11 כתב: ↑03 יולי 2024, 13:38שחקן אדיר אבל לא מתאים לנו בכלל, 4 נטול קליעה שאינו משאבת ריבאונד לא נחוץ בהפועל בשיטה הקיימת, אפילו אם הוא אתלט על כמו סמית.
מה שכן, הקו הקדמי של ירושלים אימתני, אנחנו מגיעים למצב בשוק שלא משנה את מי מכבי תביא הקו הקדמי שלה יהיה נחות משמעותית מהקווים הקדמיים שלנו ושל ירושלים.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
קו קידמי של קאבוקלו, ריברו, סורקין הורד וגיק כהן זה הקו קידמי הטוב בליגה. שלא יהיה ספק.hapoel15 כתב: ↑03 יולי 2024, 15:05אם מכבי תנחית את קאבוקלו, הקו הקדמי שלה ממש לא יפול משלנו.TaCMaN11 כתב: ↑03 יולי 2024, 13:38שחקן אדיר אבל לא מתאים לנו בכלל, 4 נטול קליעה שאינו משאבת ריבאונד לא נחוץ בהפועל בשיטה הקיימת, אפילו אם הוא אתלט על כמו סמית.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
צודק בהחלטEl dudernio כתב:קו קידמי של קאבוקלו, ריברו, סורקין הורד וגיק כהן זה הקו קידמי הטוב בליגה. שלא יהיה ספק.hapoel15 כתב: ↑03 יולי 2024, 15:05אם מכבי תנחית את קאבוקלו, הקו הקדמי שלה ממש לא יפול משלנו.TaCMaN11 כתב: ↑03 יולי 2024, 13:38 שחקן אדיר אבל לא מתאים לנו בכלל, 4 נטול קליעה שאינו משאבת ריבאונד לא נחוץ בהפועל בשיטה הקיימת, אפילו אם הוא אתלט על כמו סמית.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
אז תנו לי לומר לכם , הברזילאי יחתום במכבי כי אנחנו הפועל ובסוף שום דבר לא הולך בקלות אז תהיו מוכנים לוולקאם הזה
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
מישהו חושב שהתקציב של מכבי לא יהיה הכי גדול בליגה?
חוץ מזה זה ברור לכולם שלהם הכי קל למשוך שחקנים, הרי הם ביורוליג. כולם מציירים את זה שמכבי במשבר ענק, אבל אסוף לטעות, הם אולי במשבר ברמת היורוליג, אבל ברמת הליגה הם עדיין יהיו הקבוצה עם הפוטנציאל הכי גבוה, הפער הצטמצם בעיקר לעומתנו ולעומת ירושלים, אבל עדיין קיים פער והם הפייבוריטים לזכייה בכל תואר בארץ.
חוץ מזה זה ברור לכולם שלהם הכי קל למשוך שחקנים, הרי הם ביורוליג. כולם מציירים את זה שמכבי במשבר ענק, אבל אסוף לטעות, הם אולי במשבר ברמת היורוליג, אבל ברמת הליגה הם עדיין יהיו הקבוצה עם הפוטנציאל הכי גבוה, הפער הצטמצם בעיקר לעומתנו ולעומת ירושלים, אבל עדיין קיים פער והם הפייבוריטים לזכייה בכל תואר בארץ.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
ובלי סורקין? מוטלי, גינת, בנטיל וסנטר זר לא יפול מהקו שלהם.El dudernio כתב: ↑03 יולי 2024, 15:45קו קידמי של קאבוקלו, ריברו, סורקין הורד וגיק כהן זה הקו קידמי הטוב בליגה. שלא יהיה ספק.hapoel15 כתב: ↑03 יולי 2024, 15:05אם מכבי תנחית את קאבוקלו, הקו הקדמי שלה ממש לא יפול משלנו.TaCMaN11 כתב: ↑03 יולי 2024, 13:38
שחקן אדיר אבל לא מתאים לנו בכלל, 4 נטול קליעה שאינו משאבת ריבאונד לא נחוץ בהפועל בשיטה הקיימת, אפילו אם הוא אתלט על כמו סמית.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
היתרון הגדול שלנו ושל ירושלים על מכבי שהם בסוג של שיתוק בעלים. הכותרות שמספקים בתקשורת על מכבי זה על מריבות בין בעלי תפקידים מאשר על החתמות של שחקנים.הלך המומנטום כתב: ↑03 יולי 2024, 16:35 מישהו חושב שהתקציב של מכבי לא יהיה הכי גדול בליגה?
אני מניח שה 27% העשירים מתבאסים שה 27% שלא רוצים לשים שקל מנהלים את הכל כמעט לבד. - שימשיכו ככה עוד חודש וישארו להם פירורים ( כי ה 27% העשירים יכולים להנחית פה איזה שחקן שהם ירצו )
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 521 לייקים
השחקן היהודי-אמריקאי ריאן טורל (שפעם קיוו שיגיע ל-NBA) עשה עלייה וחתם בנס-ציונה.
נייס ג'ואיש ישיבה בוי. מסקרן.
נייס ג'ואיש ישיבה בוי. מסקרן.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
אחלה, רק שבדרבים לא כל הזרים ישחקו, ולכן אחד או שניים מהם לא ישחקוEl dudernio כתב:קו קידמי של קאבוקלו, ריברו, סורקין הורד וגיק כהן זה הקו קידמי הטוב בליגה. שלא יהיה ספק.hapoel15 כתב: ↑03 יולי 2024, 15:05אם מכבי תנחית את קאבוקלו, הקו הקדמי שלה ממש לא יפול משלנו.TaCMaN11 כתב: ↑03 יולי 2024, 13:38 שחקן אדיר אבל לא מתאים לנו בכלל, 4 נטול קליעה שאינו משאבת ריבאונד לא נחוץ בהפועל בשיטה הקיימת, אפילו אם הוא אתלט על כמו סמית.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
אני מאמין לך כי אני לא יודע איך הדברים מתנהלים שם, ובכל זאת אני משער שהתקציב שלהם עדיין יהיה הגבוה בליגה וחידוש המנויים שלהם יהיה לפחות 80%, כי יהיו 7 אנשים שאכפת להם מהליגה ו-7993 אנשים שישריינו מקום ליום שבו היורוליג יחזור.ההוא מפעם כתב: ↑03 יולי 2024, 17:09היתרון הגדול שלנו ושל ירושלים על מכבי שהם בסוג של שיתוק בעלים. הכותרות שמספקים בתקשורת על מכבי זה על מריבות בין בעלי תפקידים מאשר על החתמות של שחקנים.הלך המומנטום כתב: ↑03 יולי 2024, 16:35 מישהו חושב שהתקציב של מכבי לא יהיה הכי גדול בליגה?
אני מניח שה 27% העשירים מתבאסים שה 27% שלא רוצים לשים שקל מנהלים את הכל כמעט לבד. - שימשיכו ככה עוד חודש וישארו להם פירורים ( כי ה 27% העשירים יכולים להנחית פה איזה שחקן שהם ירצו )
לא יפתיע אותי אם מהסיבה הזה הם יהיו סולד אאוט מנויים, הלוואי ואני טועה בענק.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 779 לייקים
ג'ייק כהן עוזב את מכבי
מופרך להגיד שהייתי מעדיף אותו על בלייזר או שבבניית הסגל עדיף לנו בלייזר כדי לאפשר עוד חופש דקות ל5 זר?
מופרך להגיד שהייתי מעדיף אותו על בלייזר או שבבניית הסגל עדיף לנו בלייזר כדי לאפשר עוד חופש דקות ל5 זר?
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 214 לייקים
הלך המומנטום אני מסכים אתך 100 אחוז.
אני לא מומחה שם, אבל בזמן האחרון נהייתי סוג של מבין. כי כדי לקית אליפות חשוב לא רק מה אנחנו יכולים ועושים אלה גם מה הם לא עושים
השבוע היו מלא ידיעות על המנהל המקצועי אבי אבן והיום כנ פיטרו את המנהל שהיה מקורב כנראה לחלק מהבעלים ופחות לאחרים ( לא היה כתוב למי אז אין לי מושג)
ההגיון שלי אומר שבסוף בויכוח מי שיש לו יותר כסף ינצח אני רק מקווה שזה ייקח הרבה זמן וייעשה שם הרבה נזק
אני לא מומחה שם, אבל בזמן האחרון נהייתי סוג של מבין. כי כדי לקית אליפות חשוב לא רק מה אנחנו יכולים ועושים אלה גם מה הם לא עושים
השבוע היו מלא ידיעות על המנהל המקצועי אבי אבן והיום כנ פיטרו את המנהל שהיה מקורב כנראה לחלק מהבעלים ופחות לאחרים ( לא היה כתוב למי אז אין לי מושג)
ההגיון שלי אומר שבסוף בויכוח מי שיש לו יותר כסף ינצח אני רק מקווה שזה ייקח הרבה זמן וייעשה שם הרבה נזק
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
לא יישארו להם פירורים, כי בערך עוד 20 תסתיים ליגת הקיץ וייפלטו ממנה עשרות אם לא מאות שחקנים לאירופה.ההוא מפעם כתב: ↑03 יולי 2024, 17:09היתרון הגדול שלנו ושל ירושלים על מכבי שהם בסוג של שיתוק בעלים. הכותרות שמספקים בתקשורת על מכבי זה על מריבות בין בעלי תפקידים מאשר על החתמות של שחקנים.הלך המומנטום כתב: ↑03 יולי 2024, 16:35 מישהו חושב שהתקציב של מכבי לא יהיה הכי גדול בליגה?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 802 לייקים
ה"דאגה" של חלקכם למכבי מכמירת לב.
אל תדאגו - מכבי תעמיד קבוצה חזקה מאד עם קו קדמי מעולה והתקציב הכי גבוה בישראל. שום משבר ושום נעליים. מהפכה בסגל. כמו בהפועל רק ששם זה ללא רצון ואצלנו מיוזמתנו. התוצאה אותה תוצאה.
אל תדאגו - מכבי תעמיד קבוצה חזקה מאד עם קו קדמי מעולה והתקציב הכי גבוה בישראל. שום משבר ושום נעליים. מהפכה בסגל. כמו בהפועל רק ששם זה ללא רצון ואצלנו מיוזמתנו. התוצאה אותה תוצאה.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
ההחתמות שלהם עד עכשיו לא ממש מעידות על זה (וגם השכר שהם מוכנים לשלם )
-
- קיבל.ה 214 לייקים
יסלח כבודו אבל שחרור של ג'ייק כהן במצב שיש היום מעיד שמישהו עבר שם כנראה אירוע מוחי
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
פורסם שעכשיו הם מנסים להחזיר אותו , הזויי
-
- קיבל.ה 196 לייקים
גיי'ק כהן זה תסמונת האשה מוכה, מכבי כל פעם זורקים אותו והוא מתחנן ואיכשהו חוזר אליהם לחמם את הספסל בעיקר.. איזה סמרטוט רצפה עלוב.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
יפתח זיו חתם בחולון
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
איזה לחמם את הספסל? הוא פתח ביותר משחקים מווב שהגחי בהרבה יותר כסף.lior777 כתב:גיי'ק כהן זה תסמונת האשה מוכה, מכבי כל פעם זורקים אותו והוא מתחנן ואיכשהו חוזר אליהם לחמם את הספסל בעיקר.. איזה סמרטוט רצפה עלוב.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
פותח בחמישייה, יורד אחרי שלוש דקות ולא חוזר לשחק.
-
- קיבל.ה 196 לייקים
מה שעושים לו ביורוליג זה השפלה.. עולה בחמישיה לשתי דק , יורד לספסל ולא חוזר.. היה יכול להיות בקבוצות יורוקאפ סבירה כל השנים האלה ולעשות יותר.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
העיקר לשחק ביורוליג , נקווה שגם ככה ירגיש הורד הסמרטוט שהתלהב מהרעיון והגיע לשם במשכרות נמוכה בהרבה ממה שיכל לקבל במקומות אחרים
-
- קיבל.ה 802 לייקים
הורד הולך להיות שחקן חמישיה ובורג חשוב ומרכזי שם, אל תדאג לורק הפועל כתב:העיקר לשחק ביורוליג , נקווה שגם ככה ירגיש הורד הסמרטוט שהתלהב מהרעיון והגיע לשם במשכרות נמוכה בהרבה ממה שיכל לקבל במקומות אחרים
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
המתאזרח הזה של ירושלים נשוי לישראלית או משהו? מה הסיפור שם?
-
- קיבל.ה 448 לייקים
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
הורד לא יראה שם יותר מ15 דקות למשחק בתור התחלה וככל שהעונה תתקדם זה ירד. זה ההימור שלי
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
-
- קיבל.ה 448 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
כי לפני שנתיים היה הזר הכי טוב בליגה, עד שאזרחו אותו, זה כבר לא המצב