עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

הוקיץ' כתב: 18 יוני 2024, 16:38 זה שההנהלה שלנו לדורותיה לא עשתה את המינימום הנדרש כדי להילחם בכלומניקים האלה זה ברור, אבל להגיד שרמי אשם באבוקות שנזרקות? אנחנו אשכרה קונים את הקשקושים של התקשורת והאיגוד שזו אחריות הקבוצות לטפל באוהדים מתפרעים?
הנהלת הפועל צריכה לטפל בתופעה הזו כי זה האינטרס של הפועל בסופו של דבר, אבל האשמה נמצאת כל כולה אצל משטרת ישראל.
כשמנסים לטפל בחוליגנים צורחים אלימות, כשלא מצליחים צורחים בעיה של המשטרה
אם זה היה רק אבוקות או אלימות חד פעמית שמגיעה משום מקום היה אפשר להבין
אבל אתה יודע כמו כל אוהד הפועל שאלה דפוסים קבועים זה כבר מושרש במועדון וזכה להרבה גב מרמי וכנ' עכשיו גם מעופר.
אז או שמחליטים לעקור את זה מהשורש או שמחליטים לחיות עם זה ולשלם את מחיר המגניבות
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

ההוא מפעם כתב: 18 יוני 2024, 17:11
הוקיץ' כתב: 18 יוני 2024, 16:38 זה שההנהלה שלנו לדורותיה לא עשתה את המינימום הנדרש כדי להילחם בכלומניקים האלה זה ברור, אבל להגיד שרמי אשם באבוקות שנזרקות? אנחנו אשכרה קונים את הקשקושים של התקשורת והאיגוד שזו אחריות הקבוצות לטפל באוהדים מתפרעים?
הנהלת הפועל צריכה לטפל בתופעה הזו כי זה האינטרס של הפועל בסופו של דבר, אבל האשמה נמצאת כל כולה אצל משטרת ישראל.
כשמנסים לטפל בחוליגנים צורחים אלימות, כשלא מצליחים צורחים בעיה של המשטרה
אם זה היה רק אבוקות או אלימות חד פעמית שמגיעה משום מקום היה אפשר להבין
אבל אתה יודע כמו כל אוהד הפועל שאלה דפוסים קבועים זה כבר מושרש במועדון וזכה להרבה גב מרמי וכנ' עכשיו גם מעופר.
אז או שמחליטים לעקור את זה מהשורש או שמחליטים לחיות עם זה ולשלם את מחיר המגניבות
אתה לא הבנת אותי. אני בעד שנטפל באנשים האלה ביד הכי קשה שאפשר. לא כי זה לא בסדר, אלא כי זה פוגע בהפועל.
זה לא משנה את העובדה שהאחריות האמיתית לטיפול באירוע היא של המשטרה ואם זה אשמת מישהו, זו אשמתם.

ועם כל הכבוד (ואין כזה), אם המשטרה לא מסוגלת לטפל בחוליגנים מבלי לפוצץ במכות אנשים חפים מפשע על בסיס קבוע, אז צריך לסגור את הארגון הזה.
משום מה התרגלנו לזה שמתייחסים אלינו כמו לזבל.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  949 לייקים

האולטראס לא באחריות של המועדון
המועדון אולי יכול לעשות יותר על מנת לעזור לעצור אותם אבל הם לא באחריותו
המשטרע לא צריכה את העזרה של הפועל בכדי לאתר את הפורעים ולהעניש אותם
המשטרע לא צריכה להרביץ לאנשים רנדומלים
המשטרע לא צריכה להתעלל ב99 אחוז מהקהל כדי למגר אחוז אחד של קיצוניים

חלאס עם ההלקאה העצמית הזאת
אנחנו לא אשמים ולא צריכים לקחת אחריות

הייתה טעות לעלות לשחק, חבל
long live the zapta
טכנית לארז
קיבל.ה  1959 לייקים

מדהים שיש אנשים שעדיין מניחים שהמשטרה מתעללת באוהדי הפועל בגלל שהיא מנסה "לטפל בחולויגנים".
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3091 לייקים

ינאי הוא הדבר היחיד שגורם לי לסיים אתה עונה המחורבנת הזאת עם חיוך. הבנאדם איש מעשה ומדבר ברצינות על אולם חדש ראוי, התחבר לקבוצה בצורה פסיכית, נהיה ממש אוהד ומציין את זה בכל דרך, העתיד עם עופר ורוד מאד, זכינו זכינו זכינו. אם האולטראס לא יחליט שהוא בא לו ברע.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

ברנדון מלכה
קיבל.ה  55 לייקים

Segev כתב:
ברנדון מלכה כתב: 18 יוני 2024, 11:37 עמד בתוך היציע של האבוקות במשחק הראשון כאילו חשוב לו להיות חלק מזה. איפה התגובה שלו למאורעות הפועל חיפה?
הוא לא יעזוב בגללם. אולי להפך. כרגע נראה שהוא ורמי הופרדו בלידתם

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
כי במשחק הראשון זה לא נזרק ואין עם זה שום בעיה, זה קורה ביוון וסרביה וכולם מתפלאים מהאווירה הנהדרת. ואם לא היו עושים כזה רעש וכזה אסון עולמי ממה שהיה במשחק הראשון אז באופן כללי היו הרבה פחות אבוקות.

ועל הפועל חיפה הוא הגיב יופי
אין דבר כזה. לא מעניין יוון וסרביה ולא רוצים לנגיע לשם. אבוקות באולם סגור זה פשע וכל דבר שהוא מחוץ לחוק ולנורמה יכול להסלים. מי שמנרמל את האבוקות דוחק את ה"לא נורמטיבים" לפעולות שהם מחוץ "לנורמה". זה תמיד יקרה.

Nati
קיבל.ה  1763 לייקים

אל באנדי כתב:אני חייב להגיד
שהעניין עם הטבעות וכל הנאחס
זה חלק מהלא לקחת אליפןת
קצת צניעות לא תזיק
כןןן
כי לפני השעונים לקחנו 5 אליפויות.
מכבי לא ממש צנועה,וזה לא מפריע להם.
Nati
קיבל.ה  1763 לייקים

2 אבוקות נזרקו למטה.
המשטרה עם כל המצלמות שיש באולם(ביחוד מצלמות שמכוונות ליציע שלנו)לא יכולה לתפוס את השתיים זרקו ולהכנס בהם?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2337 לייקים

נזרקו לפחות חמש או שש.
Nati
קיבל.ה  1763 לייקים

מילפורד כתב:נזרקו לפחות חמש או שש.
אני ראיתי שניים,אולי שלוש.
אבל אם נזרקו יותר אז זאת אפשרות למשטרה לתפוס שתיים מהם.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3091 לייקים

אם יש משהו טוב מאד שקרה השנה זה שעופר הפך מאדם שהיה לו פעם מנוי למכבי לשונא מכבי בדם.
הכל כתוב אצלו, ולא רק במחברת.
הוא לא יעזוב אותם, הוא לא ירפה מהם עד שהוא ייקח אליפות על הראש שלהם, ואחרי שזה יקרה הוא ידאג לסובב את הסכין, זה כבר נהיה אישי אצלו.
תמונה

Segev
קיבל.ה  426 לייקים

ברנדון מלכה כתב: 18 יוני 2024, 19:26
Segev כתב:
ברנדון מלכה כתב: 18 יוני 2024, 11:37 עמד בתוך היציע של האבוקות במשחק הראשון כאילו חשוב לו להיות חלק מזה. איפה התגובה שלו למאורעות הפועל חיפה?
הוא לא יעזוב בגללם. אולי להפך. כרגע נראה שהוא ורמי הופרדו בלידתם

כי במשחק הראשון זה לא נזרק ואין עם זה שום בעיה, זה קורה ביוון וסרביה וכולם מתפלאים מהאווירה הנהדרת. ואם לא היו עושים כזה רעש וכזה אסון עולמי ממה שהיה במשחק הראשון אז באופן כללי היו הרבה פחות אבוקות.

ועל הפועל חיפה הוא הגיב יופי
אין דבר כזה. לא מעניין יוון וסרביה ולא רוצים לנגיע לשם. אבוקות באולם סגור זה פשע וכל דבר שהוא מחוץ לחוק ולנורמה יכול להסלים. מי שמנרמל את האבוקות דוחק את ה"לא נורמטיבים" לפעולות שהם מחוץ "לנורמה". זה תמיד יקרה.

למה זה פשע? מה כל כך לא בסדר בזה? אני חייב להבין.
בפועל כולם מספרים כמה זה פשע ונורא, וברגע שזה קורה כולם (כולל אוהדי היריבה) רצים לצלם
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1326 לייקים

Nati כתב: 18 יוני 2024, 19:54
נזרקו יותר מ2 וזה נראה שהן נזרקו ספציפית על השוטרים ולא על הקהל
(מבלי להוריד מחומרת המעשה וסיכון שלום הקהל שישב ביציע)
אבל לקהל החלאות הצהוב זה הספיק בשביל לתת לגיטימציה לטווח את ספסל הפועל עד לעצירה (בזמן מומנטום) שממנה לא חזרנו לשחק.
אם בדרבי הבא הספסל שלהם יחטוף דרכמות לראש אני לא אתאבל
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
בני12
קיבל.ה  1610 לייקים

Nati כתב: 18 יוני 2024, 19:54
נזרקו 4 למטה ועוד 3 פגעו ברשת
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

Nati כתב: 18 יוני 2024, 19:50 2 אבוקות נזרקו למטה.
המשטרה עם כל המצלמות שיש באולם(ביחוד מצלמות שמכוונות ליציע שלנו)לא יכולה לתפוס את השתיים זרקו ולהכנס בהם?
עובדתית לא
וכשאתה אומר שתיים אתה לא באמת מאמין לעצמך
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
Nati
קיבל.ה  1763 לייקים

ההוא מפעם כתב:
Nati כתב: 18 יוני 2024, 19:50 2 אבוקות נזרקו למטה.
עובדתית לא
וכשאתה אומר שתיים אתה לא באמת מאמין לעצמך
זה מה שהיה נדמה לי שראיתי.
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

פודקאסט עם עופר:
https://open.spotify.com/episode/4HL0Sj ... kEgCsoNQeA
מדבר בין היתר על הקבוצה ועל האירועים האחרונים.
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

כמה היילייטים עיקריים:
א. רואה את הפועל כמפעל חיים ולא כתחביב לכמה שנים.
ב. מספר שנפגש עם בעלי קבוצות ביורוליג וטוען שלמכבי אין יכולת לחסום כניסה שלנו.
ג. חוזר שוב על הטענה שהמשטרה פעלה בשירות מכבי במשחק מספר 3 וטוען שהוא הולך להיכנס חזק לסיפור של יחסי הפועל-משטרה.
ד. אישר שהוא עשה בדיקות לגבי הכדורגל, אבל רק כדי לתת סיוע על מנת להחזיר את הקבוצה לליגת העל. אומר שלא כל כך מתחבר לכדורגל. אפילו מספר על פגישה שלו עם ספרא, מה שנותן לראשונה אישור שהאיש קיים.
ה. אומר באופן מסתורי משהו שהוא מתכוון לקחת את המועדון קדימה אם האוהדים יזרמו איתו. אם לא, אולי זה יגרום לו לקחת צעד אחורה. לדעתי הוא מדבר על מעבר ליד אליהו, אבל לא הזכיר את זה מפורשות.
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

הוקיץ' כתב: 24 יוני 2024, 10:31 כמה היילייטים עיקריים:
ג. חוזר שוב על הטענה שהמשטרה פעלה בשירות מכבי במשחק מספר 3 וטוען שהוא הולך להיכנס חזק לסיפור של יחסי הפועל-משטרה.
ד. אישר שהוא עשה בדיקות לגבי הכדורגל, אבל רק כדי לתת סיוע על מנת להחזיר את הקבוצה לליגת העל. אומר שלא כל כך מתחבר לכדורגל. אפילו מספר על פגישה שלו עם ספרא, מה שנותן לראשונה אישור שהאיש קיים.
ה. אומר באופן מסתורי משהו שהוא מתכוון לקחת את המועדון קדימה אם האוהדים יזרמו איתו. אם לא, אולי זה יגרום לו לקחת צעד אחורה. לדעתי הוא מדבר על מעבר ליד אליהו, אבל לא הזכיר את זה מפורשות.
א. זה המשפט הכי חשוב. שלא נקבל גרסה "מקומית" לגוזינסקי. אם כי זה עומד בסתירה למשפט בסעיף ה'.

ב. כנ"ל לגבי ירושלים ולכן חשוב שאנחנו נקדים אותם בדרך ליורוליג

ג. אשרי המאמין שמשהו ישתנה פה

ד. גם משפט חשוב ומרכזי ומרגיע. מעבר לעובדה שלא הבנתי מה לאדם דתי ולספורט שברירת המחדל שלו הוא חילול שבת בפרהסיה, אז עזרה למינצברג להעמיד תקציב ולעבור את הבקרה לקראת העונה הקרובה - זה משהו אחר. קודם כל משחקים ביום שישי. דבר שני, חששתי מאד שהוא ירצה להשקיע הרבה בכדורגל וזה יבוא ע"ח הכדורסל. תתכבד קבוצת הכדורגל ויתכבדו האדונים המכובדים מינצברג ותושב וימצאו לעצמם פראייר אחר שיזרוק עשרות מיליונים על המוצר החולה שלהם. אני מעדיף את כל הכסף שמתכוון ינאי להשקיע בספורט - שיוזרם אך ורק לקבוצת הכדורסל. כל שקל לכדורגל זה להוריד כסף באסלה.

ה. זה המשפט המדאיג ביותר. לא המעבר, המבורך כשלעצמו, לאולם גדול יותר משלנו, גם אם באופן זמני נשחק באולם העירוני בניהול היכלי הספורט של עיריית ת"א-יפו ברח' יגאל אלון, אלא שאם האוהדים לא יזרמו איתו וישימו לו רגל בדרך להגשת חזונו, הוא עלול "להתקרר" ולקחת צעד לאחור. זו תהיה מכה, כי אדלסון הולך רק קדימה ושימון כבר מזמן קדימה. מקווה שיהיה בסדר. מתי נדע על מה מדובר?!
red_boy
קיבל.ה  53 לייקים

Charlie כתב: 24 יוני 2024, 11:38
הוקיץ' כתב: 24 יוני 2024, 10:31 כמה היילייטים עיקריים:
א. זה המשפט הכי חשוב. שלא נקבל גרסה "מקומית" לגוזינסקי. אם כי זה עומד בסתירה למשפט בסעיף ה'.

ב. כנ"ל לגבי ירושלים ולכן חשוב שאנחנו נקדים אותם בדרך ליורוליג

ג. אשרי המאמין שמשהו ישתנה פה

ד. גם משפט חשוב ומרכזי ומרגיע. מעבר לעובדה שלא הבנתי מה לאדם דתי ולספורט שברירת המחדל שלו הוא חילול שבת בפרהסיה, אז עזרה למינצברג להעמיד תקציב ולעבור את הבקרה לקראת העונה הקרובה - זה משהו אחר. קודם כל משחקים ביום שישי. דבר שני, חששתי מאד שהוא ירצה להשקיע הרבה בכדורגל וזה יבוא ע"ח הכדורסל. תתכבד קבוצת הכדורגל ויתכבדו האדונים המכובדים מינצברג ותושב וימצאו לעצמם פראייר אחר שיזרוק עשרות מיליונים על המוצר החולה שלהם. אני מעדיף את כל הכסף שמתכוון ינאי להשקיע בספורט - שיוזרם אך ורק לקבוצת הכדורסל. כל שקל לכדורגל זה להוריד כסף באסלה.

ה. זה המשפט המדאיג ביותר. לא המעבר, המבורך כשלעצמו, לאולם גדול יותר משלנו, גם אם באופן זמני נשחק באולם העירוני בניהול היכלי הספורט של עיריית ת"א-יפו ברח' יגאל אלון, אלא שאם האוהדים לא יזרמו איתו וישימו לו רגל בדרך להגשת חזונו, הוא עלול "להתקרר" ולקחת צעד לאחור. זו תהיה מכה, כי אדלסון הולך רק קדימה ושימון כבר מזמן קדימה. מקווה שיהיה בסדר. מתי נדע על מה מדובר?!
מאמין שכבר הקיץ תהיה הצבעה אם לעבור ליד אליהו או לא
לא רואה פתרון אחר (בהנחה שחולון לא מסכימים לארח אותנו)
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2677 לייקים

לשמוע אותו מדבר זה תמיד כזה כיף, לוידע להסביר את זה.
הבנאדם קנה אותי מהשניה הראשונה בשקט המשולב באסרטיביות הזו...
יחד, רק יחד! :heart:
oleg neduda
קיבל.ה  1960 לייקים

הפועל תל אביב צריכה לעזוב את הדרייב אין בעונה הקרובה כדי להתקדם מקצועית. זה שווה מיליונים בטווח הקצר ועשרות מיליונים בטווח הארוך. אם מעבר כזה ייפול ברור שזה עלול לקרר את עופר ינאי. לא חסרים בעלים של קבוצת ספורט שעזבו בגלל איצטדיון/אולם לא מספיק מכניס ולא מספיק מתאים.

אני אישית אצביע בעד מעבר ליד אליהו בהנחה שעופר ורמי יתמכו בהצעה כזאת ויעלו אותה (ודי ברור שזה מה שיקרה). עופר שם הרבה מאוד כסף, החזיר אותנו לקדמת הבמה, ואין שום סיבה לאנוס אותו לשים עוד מיליונים ולאנוס את המועדון להכניס מיליוני ש"ח פחות.
סמל אישי של משתמש
רועי גווארה
קיבל.ה  351 לייקים

הוקיץ' כתב: 24 יוני 2024, 00:37 פודקאסט עם עופר:
גם ביוטיוב
https://www.youtube.com/watch?v=dPZ5UsOr6qY
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
Nati
קיבל.ה  1763 לייקים

רועי גווארה כתב:
גם ביוטיוב
עכשיו הבנתי איפה נדבקתי,והדבקתי חצי מהמשפחה שלי.
אני אכלתי אותה ממש חזק.3 ימי מחלה קשים.
עד עכשיו הגרון שלי שורף.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3091 לייקים

רועי גווארה כתב:
גם ביוטיוב
נהדר

Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

פודקאסט ממש מעניין. גם נושא האנרגיה היה מעניין וגם דיברו קצת פוליטיקה. ינאי פשוט תותח. זכינו . כיף לשמוע אותו .
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

בעיקר נשמע שהוא באטרף. נראה שההחתמה של היום זה רק הסיפתח
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
oleg neduda
קיבל.ה  1960 לייקים

ארורים יהיו אלו שיבריחו את הדבר הזה מהפועל.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3091 לייקים

הפועל כתב:בעיקר נשמע שהוא באטרף. נראה שההחתמה של היום זה רק הסיפתח
הם לא מפסיקים להכנס בו ברשת ובחוץ לה, עופר חיה פצועה, הוא רוצה ללעוס אותם, והוא ילעס.

פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

אני באמת תוהה מה הוא מרוויח מזה שהוא משקיע כל כך הרבה כסף בקבוצה כמו הפועל?

האם זה להשיג הון פוליטי למען כניסה עתידית?

האם ניסיון לבנות מערכת כמו מכבי שמניבה כסף לבעלים? (לא יודע אם זה המצב שם באמת אני סתם זורק ושואל)

האם הפרסום שהוא זוכה לו מניב לו רווחים גדולים יותר בעסקים האישיים שלו וזה משתלם לו?

האם זה יוצר לו קשרים עם אנשים בעמדות מפתח שלא היו לו לפני?

אני באמת מנסה להבין מה גורם לאדם כזה להיכנס לתוך מיטה כזאת שיש לה כל כך הרבה שונאים ומתנגדים בתוספת שם לא טוב לקהל שלה?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

זה פסיכולוגיה בגרוש, אבל אני חושב שהוא פשוט נהנה מאתגרים. דווקא כשאומרים לו שאי אפשר זה מדליק אותו.
ראיתי את הפודקסט ביוטיוב, ממש רואים לו את האש בעיניים כשהוא מסנן "נחכה לראות בעונה הבאה".
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2677 לייקים

פומפה כתב: 25 יוני 2024, 10:06 אני באמת תוהה מה הוא מרוויח מזה שהוא משקיע כל כך הרבה כסף בקבוצה כמו הפועל?
האם ניסיון לבנות מערכת כמו מכבי שמניבה כסף לבעלים? (לא יודע אם זה המצב שם באמת אני סתם זורק ושואל)
האם הפרסום שהוא זוכה לו מניב לו רווחים גדולים יותר בעסקים האישיים שלו וזה משתלם לו?
אני באמת מנסה להבין מה גורם לאדם כזה להיכנס לתוך מיטה כזאת שיש לה כל כך הרבה שונאים ומתנגדים בתוספת שם לא טוב לקהל שלה?
זה פשוט.
99.7% מהאנשים רואים הר גבוה מאד וינסו להימנע מלטפס עליו, אלא להגיע ליעד במיליון דרכים עוקפות שבד"כ לא מצליחות.
יש איזה 0.3% שרואים את ההר ויגייסו את כל מה שיש להם כדי לטפס עליו. אם הם נכשלו בפעם הראשונה והשניה והחמישית הם יגייסו עוד ועוד משאבים וידע כדי להצליח.

ככה הם נולדו. לרובנו זה זר. להם זה טבעי ביותר. הם נולדו לצלוח אתגרים בדרך לעוד ועוד כאלו. לנו נשאר להתפעם ולתמוך.
יחד, רק יחד! :heart:
ranjef
קיבל.ה  1470 לייקים

בבקשה שהאולטראס לא יבריחו אותו!!!!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3091 לייקים

7even כתב:
פומפה כתב: 25 יוני 2024, 10:06 אני באמת תוהה מה הוא מרוויח מזה שהוא משקיע כל כך הרבה כסף בקבוצה כמו הפועל?
זה פשוט.
99.7% מהאנשים רואים הר גבוה מאד וינסו להימנע מלטפס עליו, אלא להגיע ליעד במיליון דרכים עוקפות שבד"כ לא מצליחות.
יש איזה 0.3% שרואים את ההר ויגייסו את כל מה שיש להם כדי לטפס עליו. אם הם נכשלו בפעם הראשונה והשניה והחמישית הם יגייסו עוד ועוד משאבים וידע כדי להצליח.

ככה הם נולדו. לרובנו זה זר. להם זה טבעי ביותר. הם נולדו לצלוח אתגרים בדרך לעוד ועוד כאלו. לנו נשאר להתפעם ולתמוך.
ranjef כתב:בבקשה שהאולטראס לא יבריחו אותו!!!!
!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!

אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

אין מילים!
תודה על ההשקעה המחויבות והרצון!
מקווה מאד שאנחנו ואתה נממש את ההישגיות שאליה כולנו מייחלים!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
ונרקומן
קיבל.ה  301 לייקים

עד שמגיע להפועל כלשהי דבר כזה.. שחרר מהשאלות הנכונות וההגיוניות האלה שלך. מגיע לנו וזהו
shaharot
קיבל.ה  554 לייקים

תודה רבה :bow:
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

[/quo

הוא בעלים של קונצרן תעשיתי ענק. יש לו תקציב פירסום ויחסי ציבור.
הפירסום ויחסי הציבור שהוא קיבל מאז שלקח בעלות על הפועל ללא קשר להשקעה. היה צריך להשקיע בסדרי גודל כדי לקבל חשיפה כזאת.
כמו בתאגידים אחרים, חלק מזה יוכר כהוצאות לצרכי התחשבנות עם מס הכנסה.
שחר, אלונה ברקת, הפדרמנים וכו - הם לא שמים כסף מכיסם האישי, לוקחים מהעסק ומתקזזים על חלק עם רשות המיסים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1439 לייקים

לפני שנתיים ואחרונה תמיד המשפט של אוהדי והנהלת מכבי היה: למה אתם מורידים אותנו? רוצים להתחרות תעלו את הרמה וכולם ירוויחו מזה.
פתאום בשנתיים האחרונות עם המהלכים של עופר והפוטנציאל של אדלסון שומעים קולות אחרים.

לקרוא היום את ההודעות של אוהדי מכבי:
- מה הוא הולך ליורוקאפ
- מבטיחים לו משכורת שגם ככה לא ישלמו
- קנו אותו בשעון?
- ראה תל אביב אז היה בטוח שהוא הולך למכבי

פתאום האמירה שלהם של תשימו כסף משלכם ותעלו את הרמה שלכם, הופכת לחלום הבלהות שלהם. לא לטווח המיידי, אבל לטווח הארוך.

רק על זה (+ תואר אינשאללה) עופר ינאי צריך לקבל פסל בהפועל.
האיש נכס, בואו נשמור עליו חזק אצלנו.
נערך לאחרונה על ידי הלך המומנטום ב 25 יוני 2024, 11:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

ונרקומן כתב: 25 יוני 2024, 10:46

עד שמגיע להפועל כלשהי דבר כזה.. שחרר מהשאלות הנכונות וההגיוניות האלה שלך. מגיע לנו וזהו
אתה חד משמעית צודק אני פשוט רוצה להרגיע את הנפש שלי אם יש לנו עוד הרבה שנים כאלה או שהחלום הזה יסתיים בעוד שנה שנתיים.
שליחת תגובה