אדמונד ספרא
- גביזון
- קיבל.ה 3238 לייקים
יאללה כבר תמכרו לוווווווווו
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1198 לייקים
-
- קיבל.ה 2637 לייקים
שמענו הרבה על התקדמות וכיוון חיובי , לא מאמין לדברים עד שזה לא רשמי
-
- קיבל.ה 248 לייקים
העסקה בין מינצברג לספרא סגורה לדעתי כבר מזמן ( גם כתבתי את זה )
העניין הוא שמנסים לחייב את הניסנובים לשלם חלק מהחוב שהם יצרו - למרות שאין לניסנובים שום חבות חוקית
ומנסים לפתור את הבעיה של החוב שיש לקבוצה / מינצברגים לניסנובים
כל הסיפור וההבדלים זה בערך 4-6 מיליון שקל בטח אחרי שתושב הסכים בעצמו לכסות חלק
ועל סכום כזה לא נופלת עסקה ברמה כזאת זאת כבר מזמן ההערכה שלי
הדאגה שלי היא יותר איזה חתול בשק רוכש אותנו עכשיו לא שהדאגה הזאת עוזרת לי או לקבוצה במשהוא
העניין הוא שמנסים לחייב את הניסנובים לשלם חלק מהחוב שהם יצרו - למרות שאין לניסנובים שום חבות חוקית
ומנסים לפתור את הבעיה של החוב שיש לקבוצה / מינצברגים לניסנובים
כל הסיפור וההבדלים זה בערך 4-6 מיליון שקל בטח אחרי שתושב הסכים בעצמו לכסות חלק
ועל סכום כזה לא נופלת עסקה ברמה כזאת זאת כבר מזמן ההערכה שלי
הדאגה שלי היא יותר איזה חתול בשק רוכש אותנו עכשיו לא שהדאגה הזאת עוזרת לי או לקבוצה במשהוא
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 1176 לייקים
היתרון הגדול של הסל מול הכדורגל הוא שבכדורגל עסקנים מחליפים אחד את השני בלי שום התחיבות לציבור האוהדים.
בסל שהגיע משקיע הוא אשכרה היה צריך להסביר ולשכנע שהוא לעשות טוב ולשפוך כסף.
נקווה שהפעם דברים יהיו אחרת ממה שהורגלנו
בסל שהגיע משקיע הוא אשכרה היה צריך להסביר ולשכנע שהוא לעשות טוב ולשפוך כסף.
נקווה שהפעם דברים יהיו אחרת ממה שהורגלנו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 537 לייקים
הפועל חיפה?! תקציב של 50 מיליון קבוע?ההוא מפעם כתב: ↑19 יוני 2024, 10:15תמיד חלמתי להיות הפועל חיפהdino כתב: ↑19 יוני 2024, 09:08אני כמעט בטוח שהוא לא הולך לשפוך פה בטח לא ברמות שחר ויענקלה, מיץ וגולדהאר, אבל אשמח אם זה יהיה יותר כסף באופן משמעותי ממה שהיה עד עכשיוGiovanni Giorgio כתב: ↑19 יוני 2024, 08:34 אני עדיין תוהה על קנקנו של ספרא
אין לי שום אינדיקציה שהצלחתי להשיג שמדובר פה במיליארדר שהולך לשפוך פה תקציבים של הנבלות
ההפך, ככל שאני בודק אני רק רואה נתונים שפחות מעודדים אותי
מהכמה אגורות אצל הניסנובים, למיליונים בודדים אצל המינצברגס, אשמח אם כאן כבר זה יהיה 15 ומעלה אצל צפראל׳ה
אגב, מניח שאם ינאי היה מגיע או יגיע(עם שותפים), הסכום יהיה פלוס מינוס 15 מיליון
בקיצור מ50 מיליון תקציב, זה כבר לא רע.
נראה לי שהם חולמים וחותמים על זה.
כיוון של השקעה שנתית של 15 מיליון הוא מדהים עבורנו ואחרי עונות טובות זה ימונף לתקציב של יותר מ-50. שם אותך בקלות ברמה של ב״ש.
מי לא חותם על זה?
-
- קיבל.ה 335 לייקים
אני חותם ואומר כל יום תודהRed Ghost כתב: ↑19 יוני 2024, 12:23הפועל חיפה?! תקציב של 50 מיליון קבוע?ההוא מפעם כתב: ↑19 יוני 2024, 10:15תמיד חלמתי להיות הפועל חיפהdino כתב: ↑19 יוני 2024, 09:08
אני כמעט בטוח שהוא לא הולך לשפוך פה בטח לא ברמות שחר ויענקלה, מיץ וגולדהאר, אבל אשמח אם זה יהיה יותר כסף באופן משמעותי ממה שהיה עד עכשיו
מהכמה אגורות אצל הניסנובים, למיליונים בודדים אצל המינצברגס, אשמח אם כאן כבר זה יהיה 15 ומעלה אצל צפראל׳ה
כיוון של השקעה שנתית של 15 מיליון הוא מדהים עבורנו ואחרי עונות טובות זה ימונף לתקציב של יותר מ-50. שם אותך בקלות ברמה של ב״ש.
מי לא חותם על זה?
15 מיליון שקל בשנה הלוואי, 10 שנים של רק חרא, הלוואי יבוא מישהו ישקיע בנו 15 מיליון כל שנה מכיסו הפרטי
-
- קיבל.ה 430 לייקים
איזה נתונים אתה רואה?Giovanni Giorgio כתב: ↑19 יוני 2024, 08:34 אני עדיין תוהה על קנקנו של ספרא
אין לי שום אינדיקציה שהצלחתי להשיג שמדובר פה במיליארדר שהולך לשפוך פה תקציבים של הנבלות
-
- קיבל.ה 70 לייקים
ספר מה אתה רואה כי חוץ מתמונה אחת אני לא ראיתי כלוםGiovanni Giorgio כתב:אני עדיין תוהה על קנקנו של ספרא
ובעולם שאנחנו חיים בו היום, זה יותר מהזוי.
יש מספיק אנשים עם מוטיבציה למצא תמונה או סרטון שיוכיח שהבנאדם הזה קיים בכלל ומשום מה זה לא קורה
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 971 לייקים
אין לי איזה דאשבורד של מליארדרי העולם, אני עושה מה שעושים כשרוצים לדעת משהו, חוקרים באינטרנט
בדרכ, ממש קל למצוא על מיליארדרים מידע, על השווי נטו שלהם, על עסקים וכו׳ וכו׳
אצל אדמונד שלנו, לא מצאתי הרבה ומה שכן הצלחתי למצוא לא ככ מעודד אם כי אין פה ספק שהוא חלק ממשפחת ספרא ושאבא שלו היה מליארדר
Edmond Safra, a member of the prominent Safra banking family, has an estimated net worth of around $18.2 million as of 2024. He holds significant positions in various companies. He is the Co-CEO and a 10% owner of Replay Acquisition Corp and also a 10% owner of Finance of America Companies Inc. His involvement in these companies indicates substantial investments and ownership interests
https://wallmine.com/people/113146/edmond-safra
זה לגבי אחת החברות של אדמונד- זה לא היקף גדול של עסק
Zafra Inc, based in Laredo, Texas, specializes in the arrangement of transportation of freight and cargo. The company is privately owned, founded in 2007, and has a sales range between $5 million to $10 million annually. It employs between five to ten people. The company focuses on logistics and freight transportation services.
כאן מתחיל החלק על היחס המשפחתי שלו
Safra is the son of Moise Safra, making him a nephew of the famous Edmond J. Safra, who was a legendary banker and philanthropist until his death in 1999 .
Moise Safra, a prominent Brazilian banker, was born on April 5, 1934, in Aleppo, Syria, and passed away on June 15, 2014. He was one of the founders of Banco Safra, a significant financial institution in Brazil, alongside his brothers Joseph and Edmond Safra. At the time of his death, Moise Safra’s net worth was estimated to be around $3.4 billion .
The Safra family’s banking legacy began with financing trade between Alexandria and Constantinople during the Ottoman Empire. Moise and his brothers expanded their banking operations globally, with significant activities in Brazil, Switzerland, Luxembourg, and the United States. In 2006, Moise sold his stakes in Banco Safra and other family-owned banks to his brother Joseph for an estimated $2 billion .
שורה תחתונה, לא יודע להגיד מי הבן אדם אבל זה שלא מקושר אליו ישירות המון כסף קצת מוזר לי
בדרכ, ממש קל למצוא על מיליארדרים מידע, על השווי נטו שלהם, על עסקים וכו׳ וכו׳
אצל אדמונד שלנו, לא מצאתי הרבה ומה שכן הצלחתי למצוא לא ככ מעודד אם כי אין פה ספק שהוא חלק ממשפחת ספרא ושאבא שלו היה מליארדר
Edmond Safra, a member of the prominent Safra banking family, has an estimated net worth of around $18.2 million as of 2024. He holds significant positions in various companies. He is the Co-CEO and a 10% owner of Replay Acquisition Corp and also a 10% owner of Finance of America Companies Inc. His involvement in these companies indicates substantial investments and ownership interests
https://wallmine.com/people/113146/edmond-safra
זה לגבי אחת החברות של אדמונד- זה לא היקף גדול של עסק
Zafra Inc, based in Laredo, Texas, specializes in the arrangement of transportation of freight and cargo. The company is privately owned, founded in 2007, and has a sales range between $5 million to $10 million annually. It employs between five to ten people. The company focuses on logistics and freight transportation services.
כאן מתחיל החלק על היחס המשפחתי שלו
Safra is the son of Moise Safra, making him a nephew of the famous Edmond J. Safra, who was a legendary banker and philanthropist until his death in 1999 .
Moise Safra, a prominent Brazilian banker, was born on April 5, 1934, in Aleppo, Syria, and passed away on June 15, 2014. He was one of the founders of Banco Safra, a significant financial institution in Brazil, alongside his brothers Joseph and Edmond Safra. At the time of his death, Moise Safra’s net worth was estimated to be around $3.4 billion .
The Safra family’s banking legacy began with financing trade between Alexandria and Constantinople during the Ottoman Empire. Moise and his brothers expanded their banking operations globally, with significant activities in Brazil, Switzerland, Luxembourg, and the United States. In 2006, Moise sold his stakes in Banco Safra and other family-owned banks to his brother Joseph for an estimated $2 billion .
שורה תחתונה, לא יודע להגיד מי הבן אדם אבל זה שלא מקושר אליו ישירות המון כסף קצת מוזר לי
long live the zapta
-
- קיבל.ה 70 לייקים
קצת מוזר שבנאדם שכל כך קנאי לפרטיות שלו, עד כדי כך שאין תמונות או סרטונים שלו בשום מקום, רוצה להיות בעלים של קבוצת כדורגל, לא?
בד"כ מדובר בטיפוסים שמחפשים איזשהו ערך או תשומת לב ובכל מקרה לא יכולים להישאר אנונימיים. אני לא מבין איך אף עיתונאי עוד לא מצא תמונה אחרת של הבנאדם הזה, שלא לדבר על להיתקל בו מחוץ לבית.
אין אף עיתון פה עם נציג בניו יורק שיכול לצלם את הבעלים הבא של הפועל תל אביב??
בד"כ מדובר בטיפוסים שמחפשים איזשהו ערך או תשומת לב ובכל מקרה לא יכולים להישאר אנונימיים. אני לא מבין איך אף עיתונאי עוד לא מצא תמונה אחרת של הבנאדם הזה, שלא לדבר על להיתקל בו מחוץ לבית.
-
- קיבל.ה 971 לייקים
דווקא זה לא מוזר לי, אני לא יודע להיכנס לשיקולים אבל יש לנו דוגמא ממש מעבר לכביש של מליארדר בפרופיל מאוד נמוךברנדון מלכה כתב: ↑19 יוני 2024, 15:14 קצת מוזר שבנאדם שכל כך קנאי לפרטיות שלו, עד כדי כך שאין תמונות או סרטונים שלו בשום מקום, רוצה להיות בעלים של קבוצת כדורגל, לא?
long live the zapta
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
לא יודע אם אין עוד דוגמאות של עשירים שאין להם הרבה תמונות עדכניות כל 5 שניםברנדון מלכה כתב: ↑19 יוני 2024, 15:14 קצת מוזר שבנאדם שכל כך קנאי לפרטיות שלו, עד כדי כך שאין תמונות או סרטונים שלו בשום מקום, רוצה להיות בעלים של קבוצת כדורגל, לא?
מה כל כך קריטי בתמונה עדכנית? לדעת שהוא אמיתי או לבדוק אם הוא יכול לאתגר חתיכית את גולדהאר?
אגב גם יענקלה נראה לא רע יחסית לגילו.
- Gili
- קיבל.ה 447 לייקים
לא הבנתי, מה הבעיה למצוא תמונה שלו?
יש לו לא מעט תמונות בגוגל.
יש לו לא מעט תמונות בגוגל.
-
- קיבל.ה 404 לייקים
נראה שיש תזוזה סוף סוף עם ספרא, לא היו הרבה החתמות אבל דגו מאמן לבקו שוער ונייקי מלבישה מעיד על רצינות, מקווה שסגרו את העסקה בשקט ולא נשמע יותר מניסנוב ימח שמם.
-
- קיבל.ה 1176 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2935 לייקים
לדעתי יותר חשוב מכמה כסף ישימו זה מי ינהל את הכסף הזה ברמה המקצועית עם שחקנים במקומות הנכונים.Red Ghost כתב: ↑19 יוני 2024, 12:23הפועל חיפה?! תקציב של 50 מיליון קבוע?ההוא מפעם כתב: ↑19 יוני 2024, 10:15תמיד חלמתי להיות הפועל חיפהdino כתב: ↑19 יוני 2024, 09:08
אני כמעט בטוח שהוא לא הולך לשפוך פה בטח לא ברמות שחר ויענקלה, מיץ וגולדהאר, אבל אשמח אם זה יהיה יותר כסף באופן משמעותי ממה שהיה עד עכשיו
מי לא חותם על זה?
קראתי פה לא מזמן שהיינו מקום 5 העונה מבחינת תקציב.
לא עזר אפילו למקום 12.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 404 לייקים
רק אחרי שהתחיל המו״מ עם ספרא שמענו שרוצים לחתום עם נייקי.
-
- קיבל.ה 1176 לייקים
-
- קיבל.ה 404 לייקים
איך אתה יודע? הכתבה הראשונה מה10 במאי שזה אחרי שהתחיל המו״מ עם ספרא וגם אם מינצברג יזם את זה מההתחלה לא בטוח שזה היה נסגר בסוף, ועוד בלאומית.
-
- קיבל.ה 248 לייקים
כי הוא לא מילארדר !!!!!Giovanni Giorgio כתב: ↑19 יוני 2024, 15:16דווקא זה לא מוזר לי, אני לא יודע להיכנס לשיקולים אבל יש לנו דוגמא ממש מעבר לכביש של מליארדר בפרופיל מאוד נמוךברנדון מלכה כתב: ↑19 יוני 2024, 15:14 קצת מוזר שבנאדם שכל כך קנאי לפרטיות שלו, עד כדי כך שאין תמונות או סרטונים שלו בשום מקום, רוצה להיות בעלים של קבוצת כדורגל, לא?
נקודת המוצא הזאת שלכם היא חלק גדול מכל רעיון הקונספירציה
הוא בחור צעיר שחי חיים טובים הלוואי עלי ועל כל משפחתי מה שיש לו, אבל הוא רחוק ממיליארדר ( אולי בשקלים ).
-
- קיבל.ה 2637 לייקים
כך עוד הוא שייך למשפחה של מיליארדרים הוא מיליארדר , אם יצטרך עכשיו 200 מליון מאיזה דוד נראה לכם שהוא לא יוכל להשיג את זה ? (לצורך העניין עדיין אין הוכחה שהוא אמיתי בכלל אבל אם כן אז זה ברור )
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
אולי רק כהלוואה
ברוב המקרים זה לא עובד ככה, ומשפחות זה דבר מורכב, זה לא סרט של דיסני פה
-
- קיבל.ה 1491 לייקים
בנאדם שם 15 מיליון ₪ על רכישה של קבוצה, אבל הוא לא מיליארדר? לי יש הרגשה שהמספרים שלו יותר גבוהים ממה שנדמה לנו.ההוא מפעם כתב:כי הוא לא מילארדר !!!!!Giovanni Giorgio כתב: ↑19 יוני 2024, 15:16דווקא זה לא מוזר לי, אני לא יודע להיכנס לשיקולים אבל יש לנו דוגמא ממש מעבר לכביש של מליארדר בפרופיל מאוד נמוךברנדון מלכה כתב: ↑19 יוני 2024, 15:14 קצת מוזר שבנאדם שכל כך קנאי לפרטיות שלו, עד כדי כך שאין תמונות או סרטונים שלו בשום מקום, רוצה להיות בעלים של קבוצת כדורגל, לא?
הוא בחור צעיר שחי חיים טובים הלוואי עלי ועל כל משפחתי מה שיש לו, אבל הוא רחוק ממיליארדר ( אולי בשקלים ).
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 248 לייקים
נתחיל מזה שאתה כנראה ממש לא מכיר משפחות כאלה. נמשיך בעובדה שהמשפחה שלו מסוכסכת על הירושה כבר שנים ובזה נסגור את הדיון ההזוי על הדוד שלו שיממן לנו רכש.
- סומך
- קיבל.ה 1374 לייקים
שמע היכולת שלך לכתוב שטויות חסרות בסיס עם ביטחון של מומחה מרשימה מאוד
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 248 לייקים
Asafasraf כתב: ↑19 יוני 2024, 20:55נשבע שהלכתי אחורה בפורום לקרוא לראות אם אתה מטריל אותי בכוונהההוא מפעם כתב:בנאדם שם 15 מיליון ₪ על רכישה של קבוצה, אבל הוא לא מיליארדר? לי יש הרגשה שהמספרים שלו יותר גבוהים ממה שנדמה לנו.
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
( אתך הסליחה היו פה ברצף כמה תגובות שבאמת הרגשתי שמסתלבטים עלי בכוונה )
אז לגבי ה 15 מיליון עלות של הקבוצה כאינדיקציה לכספי הרוכש.
אתה אוהד הפועל, פעיל פה בפורום אז אתה יודע שזאת גם בערך ההשקעה של המינצברגים רק על המניות
גם אברמוב שיש לו רשת סושי רחוק ממילארדר מאוד מאוד רחוק והעלות של בית"ר הייתה הרבה יותר מ 15 מיליון
( רק השנה בתקציב יש להם 15 מיליון שקל מהכיס של אברמוב לכיסוי חובות עבר כהסכם עם הבקרה )
* תשובה למי שהזכיר את הההם מעבר לכביש
כשהמילאדר קנה אותם בסכום ששווה היום מעל 200 מיליון הוא רשם צ'ק לקח את הקבוצה כמו שהיא ואפילו השאיר ללוני את קבוצת הנוער ( לגבי הנוער אני זוכר כתה כזאת, אולי אני טועה לא ממש רלוונטי )
וכשמילאדר נמאס לו אחרי שנה שנתיים, הוא נתן את זה לחבר שלו מילארדר אחר ואמר לו אין לי עכשיו זמן קח את הקבוצה מתנה בתנאי בתנאי שתשקיע ותביא הישגים כי אני התחייבתי לאנשים שם וזה השם שלי שם.
( ולא ביקשו שם שאולי הבעלים הקודמים שכבר אין להם מניות ולא חייבים כלום יסגרו חובות שהם יצרו אפילו שאין להם שום חבות חוקית / משפטית )
-
- קיבל.ה 235 לייקים
קובי כתב: ↑03 מאי 2024, 21:12מבחינת הון עצמי אני מציע שתנמיך ציפיות, בהרבה מאוד. אחרת תתאכזב.כתב: ↑28 אפריל 2024, 21:23 ספרא מזן אחר.
20 מליארד דולר (לא סופר שקלים). נכסי המשפחה 200 מליארד דולר.
הצלחה ענקית, תרומות רבות ונדיבות בתחומים מגוונים.
יש מצב לדף חדש.
כשאתה קורא על ההון של משפחת ספרא מדובר ביוסף ספרא ומשפחתו.
אח של יוסף, משה, הוא האבא של אדמונד. כאשר נפטר ההון שלו היה 2.2-3.5 מיליארד.
אשתו עדיין בחיים כך שסביר להניח שהסכום הנ"ל הוא ברשותה.
למשה ואשתו יש 5 ילדים, אחד מהם הוא אדמונד. סביר להניח שסכום הירושה יתחלק לחמש.
אדמונד לא מופיע ברשימת המיליארדרים של פורבס.
-
- קיבל.ה 412 לייקים
עזבו כמה הון יש לספרא ג'וניור .קובי כתב: ↑19 יוני 2024, 21:51קובי כתב: ↑03 מאי 2024, 21:12מבחינת הון עצמי אני מציע שתנמיך ציפיות, בהרבה מאוד. אחרת תתאכזב.כתב: ↑28 אפריל 2024, 21:23 ספרא מזן אחר.
20 מליארד דולר (לא סופר שקלים). נכסי המשפחה 200 מליארד דולר.
הצלחה ענקית, תרומות רבות ונדיבות בתחומים מגוונים.
יש מצב לדף חדש.
כשאתה קורא על ההון של משפחת ספרא מדובר ביוסף ספרא ומשפחתו.
אח של יוסף, משה, הוא האבא של אדמונד. כאשר נפטר ההון שלו היה 2.2-3.5 מיליארד.
אשתו עדיין בחיים כך שסביר להניח שהסכום הנ"ל הוא ברשותה.
למשה ואשתו יש 5 ילדים, אחד מהם הוא אדמונד. סביר להניח שסכום הירושה יתחלק לחמש.
אדמונד לא מופיע ברשימת המיליארדרים של פורבס.
פה צריך ניהול שפוי בלי worldclass.
-
- קיבל.ה 248 לייקים
היא הנותנת , כשההוא מעבר לכביש קנה/קיבל את הקבוצה ממילארדר הקודם נכנסתי לגוגל כמו רבים אחרים והיו עליו אלפים או עשרות אלפים של אזכורים עשרות רשימות של עשירים כאלה ואחרים שהוא מופיע בהן כולל פורבס ואין סוף דיווחים על עסקאות כלכליות ואיך הוא עשה את ההון שלוGiovanni Giorgio כתב: ↑19 יוני 2024, 15:16דווקא זה לא מוזר לי, אני לא יודע להיכנס לשיקולים אבל יש לנו דוגמא ממש מעבר לכביש של מליארדר בפרופיל מאוד נמוךברנדון מלכה כתב: ↑19 יוני 2024, 15:14 קצת מוזר שבנאדם שכל כך קנאי לפרטיות שלו, עד כדי כך שאין תמונות או סרטונים שלו בשום מקום, רוצה להיות בעלים של קבוצת כדורגל, לא?
גם על הספראים ה"נכונים" יש אין סוף מידע. העובדה שלמרות שהוא ממשפחה מתוקשרת שמושכת קליקים אין עליו מידע רלוונטי מחזקת את ההנחה שלי שהוא לא מילארדר. גם סגירת קרן הגידור שלו בנסיבות לא ברורות לא מוסיפה.
במודגש: ( ובזה אסיים כל התייחסות )
אני אישית ממש בטוח שיש עסקה סגורה ומחכים רק לתפירות אחרונות / שיפור עמדות ברמה של מיליון לפה או לשם
מי שאפשר את העסקה זה כנראה מאיר תושב שנמאס לו מההתקננות ומימן מכיסו חלק גדול מהמחלוקת
נכון שאני לא מתלהב מספרא ואני חושב שאנחנו עלולים להתקע עם יואב כץ הדור הבא
אבל אהיה מאושר לגלות שהוא רק נציג מאוד נדיב של קרן ספרא והמשפחה. - מתאים לי לטוס לאירופה לעודד את הקבוצה באיזה גמר פיצוי על עוגמת הנפש הארוכה

- רדפוקס
- קיבל.ה 4983 לייקים
- בז'רנו
- קיבל.ה 739 לייקים
לפני גמרים אירופים,בוא ננסה לנצח קודם את בני יהודה.כרגע הם פייבוריטיםההוא מפעם כתב: ↑19 יוני 2024, 22:08היא הנותנת , כשההוא מעבר לכביש קנה/קיבל את הקבוצה ממילארדר הקודם נכנסתי לגוגל כמו רבים אחרים והיו עליו אלפים או עשרות אלפים של אזכורים עשרות רשימות של עשירים כאלה ואחרים שהוא מופיע בהן כולל פורבס ואין סוף דיווחים על עסקאות כלכליות ואיך הוא עשה את ההון שלוGiovanni Giorgio כתב: ↑19 יוני 2024, 15:16דווקא זה לא מוזר לי, אני לא יודע להיכנס לשיקולים אבל יש לנו דוגמא ממש מעבר לכביש של מליארדר בפרופיל מאוד נמוךברנדון מלכה כתב: ↑19 יוני 2024, 15:14 קצת מוזר שבנאדם שכל כך קנאי לפרטיות שלו, עד כדי כך שאין תמונות או סרטונים שלו בשום מקום, רוצה להיות בעלים של קבוצת כדורגל, לא?
גם על הספראים ה"נכונים" יש אין סוף מידע. העובדה שלמרות שהוא ממשפחה מתוקשרת שמושכת קליקים אין עליו מידע רלוונטי מחזקת את ההנחה שלי שהוא לא מילארדר. גם סגירת קרן הגידור שלו בנסיבות לא ברורות לא מוסיפה.
במודגש: ( ובזה אסיים כל התייחסות )
אני אישית ממש בטוח שיש עסקה סגורה ומחכים רק לתפירות אחרונות / שיפור עמדות ברמה של מיליון לפה או לשם
מי שאפשר את העסקה זה כנראה מאיר תושב שנמאס לו מההתקננות ומימן מכיסו חלק גדול מהמחלוקת
נכון שאני לא מתלהב מספרא ואני חושב שאנחנו עלולים להתקע עם יואב כץ הדור הבא
אבל אהיה מאושר לגלות שהוא רק נציג מאוד נדיב של קרן ספרא והמשפחה. - מתאים לי לטוס לאירופה לעודד את הקבוצה באיזה גמר פיצוי על עוגמת הנפש הארוכה![]()
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
אם הבנתי נכון, ה15 מיליון זה ניקוי חובותAsafasraf כתב: ↑19 יוני 2024, 20:55בנאדם שם 15 מיליון ₪ על רכישה של קבוצה, אבל הוא לא מיליארדר? לי יש הרגשה שהמספרים שלו יותר גבוהים ממה שנדמה לנו.ההוא מפעם כתב:כי הוא לא מילארדר !!!!!Giovanni Giorgio כתב: ↑19 יוני 2024, 15:16
דווקא זה לא מוזר לי, אני לא יודע להיכנס לשיקולים אבל יש לנו דוגמא ממש מעבר לכביש של מליארדר בפרופיל מאוד נמוך
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא איזה שליפה של 15 מיליון בצק למינצברג או וואטבר
לצורך העניין גם גרושניקים כמו הניסנובים ״לקחו על עצמם את החובות״
כרגע אין אינדיקציה לגבי היכולות שלו, אבל אם הוא זה שמכוון את הסגל כרגע עם קיצוצים, זה לא גולדהאר וגם לא אלונה והוא על קטגוריית אייל סגל. אם.
-
- קיבל.ה 2610 לייקים
אופיר סער מציג את הפלונטר
לאחר שיחה טובה בין דייויד מינצברג ומאיר תושב לפני עשרה ימים יחד עם נציגיהם, וכשנראה היה שיש כיוון להתקדם אל עבר עסקת ספרא, מינצברג חזר אתמול (רביעי) אחורה בניסיון להפעיל לחץ ונראה כי הצדדים שוב בפלונטר.
בשורה התחתונה, מינצברג צריך כסף ועכשיו, תושב לא מתכוון לתת לו את זה, למינצברג אין יכולת להעמיד את הקבוצה על הרגליים לקראת העונה הקרובה ולכן יש פאניקה גדולה.
המסר החדש של מינצברג: הכל סגור עם ספרא, רק צריך שמאיר תושב יפקיד כסף בנאמנות ויחתום על מכתב התחייבות בנוגע לבוררות שהתקבלה.
עד כאן הכל טוב ויפה, אך יש הרבה נקודות אמצע. בשיחה בין השניים תושב הבהיר למינצברג כי לא יחל בשום פעולה של גישור או בוררות לפני שהוא יעביר את הקבוצה לאדם שראוי להפועל תל אביב, מה שלא קורה עד עכשיו. זהו תנאי להתחלת השיחות.
בנוסף, תושב לא הסכים לגישור בארצות הברית. העסק נמצא כאן בישראל ומבחינתו ייבחן על פי הדין הישראלי. ההסכם נחתם באנגלית ועם דקויות משפטיות שמתאימות יותר לארצות הברית, אבל תושב בשלב זה לא מוכן לגישור מחוץ לישראל. יתרה מכך, בגישור שנערך בישראל מינצברג עזב באמצע, כשהבין שלא יזכה לכסף, ולכן תושב רגוע לגבי הליך של גישור או בוררות בארץ.
אבל עד כאן מינצברג-תושב, כי זה לא באמת הסיפור. נכון שמינצברג מודאג מהחשיפה למס הכנסה, חובות ל-CAS וחובות עבר, אך אלה דברים שיתבררו ברמה המשפטית. תושב עזב את האדומים כבר לפני שנה, לא ייתכן שכל הפתרון של בעלים של מועדון נשען על האם הבעלים שעזב לפני שנה יעניק או לא יעניק כספים.
למה זה תקוע? כי מינצברג צריך כסף ועכשיו. במתווה שספרא מציע, מינצברג לא מקבל החזר השקעה (כל עוד אין כסף מתושב). במודלים שעופר ינאי בחר ושקל (הוא עדיין לא קיבל החלטה אם להיכנס), מינצברג במקרה הטוב היה נשאר עם אחוזים ממכירה עתידית של המועדון, אך גם לא היה רואה החזר השקעה בשלב הזה. מכאן גם הלחץ הגדול. בעוד עשרה ימים המועדון צריך להגיש דו"ח ראשון לבקרת התקציבים, כמה שבועות לאחר מכן לעבור בבקרה - ונכון לעכשיו אין למועדון יכולת לעשות זאת עם סך ההתחייבויות שלו. הוא אפילו לא קרוב לכך.
הפתרונות הכלכליים של מינצברג נתקלים גם בהם בקשיים. בשלב זה הקהל מדבר על חרם מנויים, העובדה ששוק ההעברות עדיין לא זז גורם לכך ששחקנים מהם מבקשים לקצץ לא מגיבים ולוקחים את הזמן, ואם תהיה להם הצעה מליגת העל, הם יעברו לשם ויבקשו פיצוי. גם ההצעות על שחקנים שהפועל תל אביב רוצה למכור ייקחו זמן. מסאי דגו החתים שוער וכרגע ממתין, אך יכול להיות שבעוד חודש רוב ההרכב שלו יהיה מחוץ להפועל תל אביב והוא יצטרך להתחיל מחדש.
כל המחלוקות המשפטיות יקחו זמן. בסופו של יום מינצברג הוא הבעלים, והוא צריך לדאוג להפועל תל אביב. ראשית כל לנחות בארץ ולהפגין נוכחות, לאחר מכן להתחיל ולנהל את המועדון. בעונה שעברה ב-2 ביוני כבר הוחתם חוסה רודריגס ברעש גדול, שבוע לאחר מכן הגיע עומרי אלטמן, ולבסוף העבירו את שנת ה-100 כדי לעשות חגיגה שיווקית ומינוף. בזמנו, הבהירו במועדון כי יש דרך מקצועית לפי המנהל המקצועי, והראו שבקבוצה בוחרים את הסגל בצורה חכמה ועם חשיבה לעתיד. בגדול, עשו כל פעולה אפשרית כדי "להדליק" את הקהל לקראת פתיחת העונה.
בקיץ הזה הדברים קורים בדיוק הפוך. הכל כבוי, הקהל מיואש וכבר מדבר על מחאות והפגנות, ואם לא יהיה מושיע בדמות בעלים חדש או משקיע ראוי בקרוב, הפועל תל אביב תתקשה מאוד גם בליגה הלאומית, ובקרוב מאוד גם אולי נשמע על מכירת חיסול של שחקנים. הדרך היחידה לצאת מהסיפור באופן מיידי, היא שמינצברג יעביר לספרא את הקבוצה וילך עם תושב לבוררות. אם הוא כל כך משוכנע שמגיע לו כסף מהבעלים הקודמים, הוא לא צריך להיות בלחץ.
לאחר שיחה טובה בין דייויד מינצברג ומאיר תושב לפני עשרה ימים יחד עם נציגיהם, וכשנראה היה שיש כיוון להתקדם אל עבר עסקת ספרא, מינצברג חזר אתמול (רביעי) אחורה בניסיון להפעיל לחץ ונראה כי הצדדים שוב בפלונטר.
בשורה התחתונה, מינצברג צריך כסף ועכשיו, תושב לא מתכוון לתת לו את זה, למינצברג אין יכולת להעמיד את הקבוצה על הרגליים לקראת העונה הקרובה ולכן יש פאניקה גדולה.
המסר החדש של מינצברג: הכל סגור עם ספרא, רק צריך שמאיר תושב יפקיד כסף בנאמנות ויחתום על מכתב התחייבות בנוגע לבוררות שהתקבלה.
עד כאן הכל טוב ויפה, אך יש הרבה נקודות אמצע. בשיחה בין השניים תושב הבהיר למינצברג כי לא יחל בשום פעולה של גישור או בוררות לפני שהוא יעביר את הקבוצה לאדם שראוי להפועל תל אביב, מה שלא קורה עד עכשיו. זהו תנאי להתחלת השיחות.
בנוסף, תושב לא הסכים לגישור בארצות הברית. העסק נמצא כאן בישראל ומבחינתו ייבחן על פי הדין הישראלי. ההסכם נחתם באנגלית ועם דקויות משפטיות שמתאימות יותר לארצות הברית, אבל תושב בשלב זה לא מוכן לגישור מחוץ לישראל. יתרה מכך, בגישור שנערך בישראל מינצברג עזב באמצע, כשהבין שלא יזכה לכסף, ולכן תושב רגוע לגבי הליך של גישור או בוררות בארץ.
אבל עד כאן מינצברג-תושב, כי זה לא באמת הסיפור. נכון שמינצברג מודאג מהחשיפה למס הכנסה, חובות ל-CAS וחובות עבר, אך אלה דברים שיתבררו ברמה המשפטית. תושב עזב את האדומים כבר לפני שנה, לא ייתכן שכל הפתרון של בעלים של מועדון נשען על האם הבעלים שעזב לפני שנה יעניק או לא יעניק כספים.
למה זה תקוע? כי מינצברג צריך כסף ועכשיו. במתווה שספרא מציע, מינצברג לא מקבל החזר השקעה (כל עוד אין כסף מתושב). במודלים שעופר ינאי בחר ושקל (הוא עדיין לא קיבל החלטה אם להיכנס), מינצברג במקרה הטוב היה נשאר עם אחוזים ממכירה עתידית של המועדון, אך גם לא היה רואה החזר השקעה בשלב הזה. מכאן גם הלחץ הגדול. בעוד עשרה ימים המועדון צריך להגיש דו"ח ראשון לבקרת התקציבים, כמה שבועות לאחר מכן לעבור בבקרה - ונכון לעכשיו אין למועדון יכולת לעשות זאת עם סך ההתחייבויות שלו. הוא אפילו לא קרוב לכך.
הפתרונות הכלכליים של מינצברג נתקלים גם בהם בקשיים. בשלב זה הקהל מדבר על חרם מנויים, העובדה ששוק ההעברות עדיין לא זז גורם לכך ששחקנים מהם מבקשים לקצץ לא מגיבים ולוקחים את הזמן, ואם תהיה להם הצעה מליגת העל, הם יעברו לשם ויבקשו פיצוי. גם ההצעות על שחקנים שהפועל תל אביב רוצה למכור ייקחו זמן. מסאי דגו החתים שוער וכרגע ממתין, אך יכול להיות שבעוד חודש רוב ההרכב שלו יהיה מחוץ להפועל תל אביב והוא יצטרך להתחיל מחדש.
כל המחלוקות המשפטיות יקחו זמן. בסופו של יום מינצברג הוא הבעלים, והוא צריך לדאוג להפועל תל אביב. ראשית כל לנחות בארץ ולהפגין נוכחות, לאחר מכן להתחיל ולנהל את המועדון. בעונה שעברה ב-2 ביוני כבר הוחתם חוסה רודריגס ברעש גדול, שבוע לאחר מכן הגיע עומרי אלטמן, ולבסוף העבירו את שנת ה-100 כדי לעשות חגיגה שיווקית ומינוף. בזמנו, הבהירו במועדון כי יש דרך מקצועית לפי המנהל המקצועי, והראו שבקבוצה בוחרים את הסגל בצורה חכמה ועם חשיבה לעתיד. בגדול, עשו כל פעולה אפשרית כדי "להדליק" את הקהל לקראת פתיחת העונה.
בקיץ הזה הדברים קורים בדיוק הפוך. הכל כבוי, הקהל מיואש וכבר מדבר על מחאות והפגנות, ואם לא יהיה מושיע בדמות בעלים חדש או משקיע ראוי בקרוב, הפועל תל אביב תתקשה מאוד גם בליגה הלאומית, ובקרוב מאוד גם אולי נשמע על מכירת חיסול של שחקנים. הדרך היחידה לצאת מהסיפור באופן מיידי, היא שמינצברג יעביר לספרא את הקבוצה וילך עם תושב לבוררות. אם הוא כל כך משוכנע שמגיע לו כסף מהבעלים הקודמים, הוא לא צריך להיות בלחץ.
-
- קיבל.ה 1176 לייקים
והנה אנחנו קמים לעוד בוקר של כאבי בטן
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
אם אין לו כזה הרבה כסף זה הבדיחה הכי מצחיקה ועצובה אי פעם
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
אה זה עוד פעם מתעכבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
די המועדון הזה כבר עמוק בקבר שילכו לעזאזל כולם
די המועדון הזה כבר עמוק בקבר שילכו לעזאזל כולם
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 412 לייקים
אין בדיווח הזה שום דבר חדש.
למינצברג אין ברירה. הוא חייב להסתלק מהר כי אין ביכולתו להעמיד תקציב או יותר נכון להעביר תקציב בבקרה.
מאיר תושב הוא איש שקול ש"מת" לצאת כבר (דרך אגב הסיבה שהאמריקאים קבלו בשעתו זכויות ניהול זה בגלל שמאיר תושב לחץ לתת למישהו אחר את המושכות).
השאילה האם ספרא ג'וניור ממשיך להיות בעיניינים. אם כן, תהיה עסקה. האלטרנטיבה של מינצברג בלי עסקה זה בור בלי תחתית. עם העסקה מינצברג מקטין נזקים.
למינצברג אין ברירה. הוא חייב להסתלק מהר כי אין ביכולתו להעמיד תקציב או יותר נכון להעביר תקציב בבקרה.
מאיר תושב הוא איש שקול ש"מת" לצאת כבר (דרך אגב הסיבה שהאמריקאים קבלו בשעתו זכויות ניהול זה בגלל שמאיר תושב לחץ לתת למישהו אחר את המושכות).
השאילה האם ספרא ג'וניור ממשיך להיות בעיניינים. אם כן, תהיה עסקה. האלטרנטיבה של מינצברג בלי עסקה זה בור בלי תחתית. עם העסקה מינצברג מקטין נזקים.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1195 לייקים
"אופיר סער מציג את הפלונטר" אופיר סער מציג את מה שאומר לו המדליף שלו, בדיוק כמו שצנצי עושה, בדיוק כמו שיעקבי עושה, בדיוק כמו שרביב שכטר עושה ובדיוק כמו שכלפי עושה.
לכל אחד מהם יש מדליף אחר וכל אחד מהם מציג גרסה שונה, להגיד שלמישהו מהם יש גרסה שהיא 100% נכונה זה שקר ותפסיקו להציג את זה ככה. רחמו על הלב שלכם, שימו קצת אריק לנשמה ותפסיקו לקחת את הכתבות האלה כאילו יש בהן משהו חדש או משמעותי, הכל מחזור של משהו (גם הכתבות של היום הן מחזור של ההתקדמות שדיווחו עליה אתמול). שיהיה לכולכם יום וסופש מקסימים
לכל אחד מהם יש מדליף אחר וכל אחד מהם מציג גרסה שונה, להגיד שלמישהו מהם יש גרסה שהיא 100% נכונה זה שקר ותפסיקו להציג את זה ככה. רחמו על הלב שלכם, שימו קצת אריק לנשמה ותפסיקו לקחת את הכתבות האלה כאילו יש בהן משהו חדש או משמעותי, הכל מחזור של משהו (גם הכתבות של היום הן מחזור של ההתקדמות שדיווחו עליה אתמול). שיהיה לכולכם יום וסופש מקסימים
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!