אמת ,מכבי לא הייתה יותר טובה לדעתי מהמשחק השני שקיבלו מאיתנו 18 הפרש פשוט אנחנו היינו מאוד חלשים
גמר מול מכבי
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
-
- קיבל.ה 544 לייקים
זה נכון
הובלנו 55-50 כדור שלנו , 2 דקות לסןף רבע 3.
מכבי עברו להרכב נמוכים עם לורנזו בלאט ודיברתולמאו.
הספקת לאבד ולעשות 0 מ3 משלוש.
הרבע נגמר 55-54.
רבע אחרון התחיל עם 3 ריב התקפה של מכבי!! ואז שלשה. מכבי במומנטום אתה לא עומד על הרגלים ונגמר לך המשחק.
-
- קיבל.ה 544 לייקים
נכון מאוד, דדאס בונה על השלשות ומספיק היית ביום סביר של 12-13 מ31 והיית מנצח (במקום 8 ש3 מתוכם הגיעו בדקה האחרונה)
מכבי היו פחות או יותר כמו משחק הקודם.
-
- קיבל.ה 294 לייקים
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
פשוט לא מספיק טובים.
סגל פחות טוב משמעותית.
לא סתם משחק 1 ומשחק 3 היו כמעט שכפול.
סגל פחות טוב משמעותית.
לא סתם משחק 1 ומשחק 3 היו כמעט שכפול.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
מנחש שעונה הבאה מכבי תיפול , יהיה לה קשה להביא שחקנים ברמה דומה למה שיש לה עכשיו (לטעמי נכון לעכשיו מבחינת סגל הם עדיפים מהקבוצה שזכתה בירוליג ב2014) מאמין שנוכל להיות טובים מהם , נראה מה יהיה עם ירושלים ,
-
- קיבל.ה 328 לייקים
מועדון של לוזרים.
גם אם נסיים מקום ראשון נפסיד משחק בבית.
גם אם נסיים מקום ראשון נפסיד משחק בבית.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הבעיה הכי גדולה של הפועל היא שיש כמה אוהדים שכמעט ביצעו רצח אתמול במגרשי ספורט.
אח״כ אפשר לטפל בפיק אנד רול, אנגולה ושאר השטויות.
עופר לך על זה.
אח״כ אפשר לטפל בפיק אנד רול, אנגולה ושאר השטויות.
עופר לך על זה.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
על עוד יש לה את היורוליג כגב כלכלי ו 10,000 מנויים כגב כלכלי (מנוי שם הוא לא דבר זול) היא תוכל להביא כמעט כל שחקן שתרצה. יילך בולדווין יבוא אחר.
זה לא שאם הפועל היו זוכים אתמול זה היה משתנה כן?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לא מדויק.
מכבי משחקת ללא בית נכון להרגע, מה שאומר שזרים שיגיעו לכאן מגיעים בלי המשפחות שלהם, חיים על הקו (פי 2 טיסות) ונמצאים באיזור מלחמה (גם אם זה רק ״תפיסתית״).
ההערכה שלי שמכבי תתמקד בכל הכוח על השוק המקומי (עדות לכך זה רנדולף, שחקן שמכבי לא מביאה בעונה רגילה בחיים) ובהשארת זרים שכבר במכבי (קולסון, ריברו, קליבלנד).
לא אופתע אם הם ינסו להנחית גם את הורד (לא יודע איך עוצרים את זה, כי הוא רוצה יורוליג ומכבי זה הזדמנות עבורו) ואולי גם ינסו להביא את ים מדר.
בגדול הם יהיו יותר פגיעים בעונה הבאה, אבל עדיין עם שליטה חזקה בליגה.
מכבי משחקת ללא בית נכון להרגע, מה שאומר שזרים שיגיעו לכאן מגיעים בלי המשפחות שלהם, חיים על הקו (פי 2 טיסות) ונמצאים באיזור מלחמה (גם אם זה רק ״תפיסתית״).
ההערכה שלי שמכבי תתמקד בכל הכוח על השוק המקומי (עדות לכך זה רנדולף, שחקן שמכבי לא מביאה בעונה רגילה בחיים) ובהשארת זרים שכבר במכבי (קולסון, ריברו, קליבלנד).
לא אופתע אם הם ינסו להנחית גם את הורד (לא יודע איך עוצרים את זה, כי הוא רוצה יורוליג ומכבי זה הזדמנות עבורו) ואולי גם ינסו להביא את ים מדר.
בגדול הם יהיו יותר פגיעים בעונה הבאה, אבל עדיין עם שליטה חזקה בליגה.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
ממש לא סובל את השלח הזה.Frenzy כתב:שלח הנבלה, עושה שמיניות באוויר כדי להגיד שזה היה פאול של גינת
הוא כזה מנחוס במשחקים שלנו.
חוץ מזה הוא חייב ללקק להם,כי אם לא,הם יעיפו אותו מלפרשן את המשחקים שלהם באירופה.
-
- קיבל.ה 544 לייקים
וגם ממה שהצלחתי להבין שעל כל משחק יורוליג שלא מתקיים אצלהם בבית הם מחזירים לאוהדים 3% מערך המנוי.
סהכ 50% מערך המנוי במידה ואין אף משחק בית שנה הבאה ביורוליג.
סהכ 50% מערך המנוי במידה ואין אף משחק בית שנה הבאה ביורוליג.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
מה שעבר על הורד היום זה שהשתמשו בו לא טוב. נתנו לו יותר מדי דקות לשחק בלי הרכב הגבוהים, וככה הוא נשחק מול מגדלי תאומים.El dudernio כתב: ↑18 יוני 2024, 00:27 כרגיל אצל דדאס אתה חיי ומת על שלשות.
כשאקס, בר ואנגולה ביחד עם 2 מ 18 אין לך סיכוי לנצח.
וכמובן עומק... זלי מתוק אבל לא ברמה.
האנס ובני הם שחקנים של צד 1...
ומשהו לא טוב עבר על הורד היום
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
פרשן כדורסל מעולה והקהל שלנו סתם ילדות בכיניות עם קוקיות.Nati כתב:ממש לא סובל את השלח הזה.Frenzy כתב:שלח הנבלה, עושה שמיניות באוויר כדי להגיד שזה היה פאול של גינת
חוץ מזה הוא חייב ללקק להם,כי אם לא,הם יעיפו אותו מלפרשן את המשחקים שלהם באירופה.
לא נמאס להתבכיין על כל המסביב.
חלק מהאנשים פה הם העתק של ביבי- כולם נגדנו וכולם אשמים, רק לא אנחנו.
תפתחו עיניים, תוציאו את האצבע מהתחת ותתחילו להתנהג כמו גברים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
לא מבין את ההשתלחות בשלח. בלי קשר שיש ערמות של גרועים ממנו רק בערוץ שבוא הוא עובדAsafasraf כתב: ↑18 יוני 2024, 18:56פרשן כדורסל מעולה והקהל שלנו סתם ילדות בכיניות עם קוקיות.Nati כתב:ממש לא סובל את השלח הזה.Frenzy כתב:שלח הנבלה, עושה שמיניות באוויר כדי להגיד שזה היה פאול של גינת
לא נמאס להתבכיין על כל המסביב.
חלק מהאנשים פה הם העתק של ביבי- כולם נגדנו וכולם אשמים, רק לא אנחנו.
תפתחו עיניים, תוציאו את האצבע מהתחת ותתחילו להתנהג כמו גברים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 945 לייקים
אני חייב להגיב פה בתור אוהד של הכדורגל שהצטרף להייפ בכדורסל
מהצד, זה נראה מעולה
אני יודע שאנשים בדיכאון, להפסיד אליפות פעם שניה למכבי במשחק 3 זה שובר
אבל
אם נסתכל על הסיטואציה בצורה קרה, הפועל הגיעה מלא להיות הישגית בכלל למועמדת קבועה לאליפות
אם לצורך העניין זאת לא הייתה מכבי שהפסדנו לה בגמר אנשים היו מקבלים את זה יותר בשיוויון נפש אבל לצער כולנו הם הקבוצה הבכירה בכדורסל בפער מטורף ולכן זה ברור שכדי לקחת אליפויות צריך להשוות את הרמה אליהם
אני חושב שאפשר להתעודד מכל כך הרבה סיבות
1. יש בעלים שניכר שרוצה לבנות פה משהו גדול ולא נלחץ מהרעש, יתרה מכך, הוא מבין את המונופול הרעיל של מכבי ועושה ויעשה מאמצים לשבור אותו
2. נוצר הייפ סביב הקבוצה מה שיכול בקלות להגדיל את ההכנסות בעונה הבאה ולכן אפשר לצפות לקבוצה טובה אף יותר
3. מכבי אשכרה בלחץ, רואים שהם משתמשים בכל כלי על מנת לחבל בפרוייקט וזה עוד עדות לכך שהפועל בדרך הנכונה לשבור את ההגמוניה הגרמנית
4. יש תהליך של התבגרות בקבוצה, הפועל מתחילה להתעצב כמועדון שבאמת מכוון לתארים ולא מבליח ניצחונות. להגיע פעמיים לגמר, לעשות 2 עונות אירופיות טובות, לנצח את מכבי במשחקים בתוך סדרות הגמר ולהיות קרובים עד כדי רבע לנצח את הסדרה כולה. זה לא מזל וזה לא נקודתי, זה מגמתי
הפועל צריכה לעשות עוד קפיצה מדרגה אחת, להשתחרר מהאופי של בעלות אוהדים
נכון זה יפגע בקסם של הקבוצה אבל אני מקווה שלכולם זה ברור שבשביל להיות הטובים ביותר צריך לעשות את המהלך הזה
לא רחוק היום שנחגוג אליפות וכשהיא תגיע זה לא יהיה בהבלחה או במקריות, זאת תהייה אליפות משכנעת
מהצד, זה נראה מעולה
אני יודע שאנשים בדיכאון, להפסיד אליפות פעם שניה למכבי במשחק 3 זה שובר
אבל
אם נסתכל על הסיטואציה בצורה קרה, הפועל הגיעה מלא להיות הישגית בכלל למועמדת קבועה לאליפות
אם לצורך העניין זאת לא הייתה מכבי שהפסדנו לה בגמר אנשים היו מקבלים את זה יותר בשיוויון נפש אבל לצער כולנו הם הקבוצה הבכירה בכדורסל בפער מטורף ולכן זה ברור שכדי לקחת אליפויות צריך להשוות את הרמה אליהם
אני חושב שאפשר להתעודד מכל כך הרבה סיבות
1. יש בעלים שניכר שרוצה לבנות פה משהו גדול ולא נלחץ מהרעש, יתרה מכך, הוא מבין את המונופול הרעיל של מכבי ועושה ויעשה מאמצים לשבור אותו
2. נוצר הייפ סביב הקבוצה מה שיכול בקלות להגדיל את ההכנסות בעונה הבאה ולכן אפשר לצפות לקבוצה טובה אף יותר
3. מכבי אשכרה בלחץ, רואים שהם משתמשים בכל כלי על מנת לחבל בפרוייקט וזה עוד עדות לכך שהפועל בדרך הנכונה לשבור את ההגמוניה הגרמנית
4. יש תהליך של התבגרות בקבוצה, הפועל מתחילה להתעצב כמועדון שבאמת מכוון לתארים ולא מבליח ניצחונות. להגיע פעמיים לגמר, לעשות 2 עונות אירופיות טובות, לנצח את מכבי במשחקים בתוך סדרות הגמר ולהיות קרובים עד כדי רבע לנצח את הסדרה כולה. זה לא מזל וזה לא נקודתי, זה מגמתי
הפועל צריכה לעשות עוד קפיצה מדרגה אחת, להשתחרר מהאופי של בעלות אוהדים
נכון זה יפגע בקסם של הקבוצה אבל אני מקווה שלכולם זה ברור שבשביל להיות הטובים ביותר צריך לעשות את המהלך הזה
לא רחוק היום שנחגוג אליפות וכשהיא תגיע זה לא יהיה בהבלחה או במקריות, זאת תהייה אליפות משכנעת
long live the zapta
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
האכזבה הפעם היא כי היו ציפיות. שנה שעברה כולנו הופתענו מכמה שהקבוצה טובה. השנה כבר ציפינו לזה, וגם הבנו במהלך השנה, ובטח במהלך סדרת הגמר, שזה לא בשמיים.
וכל עוד זה לא מגיע לקללות לשחקנים אני חושב שזה בסדר. המועדון מכוון גבוה, וגם הקהל בהתאם.
וכל עוד זה לא מגיע לקללות לשחקנים אני חושב שזה בסדר. המועדון מכוון גבוה, וגם הקהל בהתאם.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו