El dudernio כתב:
אבל רז אדם היה עדיף היום על על בר כי יש לו מאמן שדאג שהוא יקבל את הכדור במקומות הנכונים ויעשה את הדברים הנכונים. רז אדם אם כל האהבה אליו הוא לא שחקן כדורסל טוב מבר.
נכון אבל צריך להיות אובייקטיבים ולהגיד שבן שרף כן טוב מבר
מה? יעשה קריירה גדולה יותר זה אולי אבל טוב מבר כרגע? איזה קל לזלזל בשחקנים שלנו לפעמים זה מדהים.
איפה ראית פה זלזול?
אני מת על בר והוא אחד הישראלים הטובים בליגה, ואני שר את השיר שלו כאילו אין מחר.
שרף יותר מגוון ומסוכן ויכול לעשות כרגע יותר דברים ממנו.
ranjef כתב: ↑07 יוני 2024, 09:08
נכון אבל צריך להיות אובייקטיבים ולהגיד שבן שרף כן טוב מבר
מה? יעשה קריירה גדולה יותר זה אולי אבל טוב מבר כרגע? איזה קל לזלזל בשחקנים שלנו לפעמים זה מדהים.
איפה ראית פה זלזול?
אני מת על בר והוא אחד הישראלים הטובים בליגה, ואני שר את השיר שלו כאילו אין מחר.
שרף יותר מגוון ומסוכן ויכול לעשות כרגע יותר דברים ממנו.
סתם להשוות את בר לשחקן עם 200 נקודות בליגת העל, שנתן סידרה חלשה נגד רמת גן בגלל משחק אחד זה זלזול לדעתי אבל עזוב שנינו יודעים שבר שחקן מצויין וחשוב בהפועל וזה מה שמשנה.
רז אדם שחקן יותר טוב מבר בשלב הזה של העונה.
העונה שעברה היתה הראשונה שנתנו לו לשחק רכז והוא השתפר בה פלאים.
גם השנה הוא משחק רכז ופשוט משחק נהדר.
לא סתם הוא נבחר לשחקן המשתפר של העונה.
אצלנו הוא שיחק 3 או 2 ושם הוא לא הצליח להביא את היתרונות שלו לידי ביטוי.
הייתי לוקח אותו או את שרף בלי לחשוב פעמיים לשחק אצלנו לפני בר כרכז שני.
ולומר על אמין סטיבנס שהוא שחקן נחמד?
בחמישיות נשאלו השחקנים בכל הקבוצות בארץ מי ה-mvp העונה וכמעט כולם נקבו בשם שלו. ואם אני לא טועה הוא גם מלך הסלים של הליגה או באזור.
בן שרף כבר היום לא פחות טוב מבר בשום אספקט של המשחק.
מבחינת חמישייה מול חמישייה, הם לא נופלים מאיתנו.
יש להם שחקנים מצוינים, לוחמים, ממושמעים, ומסונכרנים מאוד.
(שזה כשלעצמו מבאס כי עם היכולות הכלכליות שלנו זה לא אמור היה להיות ככה)
אונישנקו כתב: ↑07 יוני 2024, 14:26
אני היחיד שראיתי שבחלק גדול מההתקפות שלנו במחצית השנייה, הבן אדם עומד בתוך המגרש ומפריע בתנועה לשחקן שלנו שסמוך לספסל שלהם?
שמתי לב לזה גם בסדרה שלהם נגד ר״ג ולא הבנתי איך זה לא זכה להתייחסות.
רז אדם בעונה מעולה ובכושר הנוכחי של בר שחקן יותר טוב ממנו. בן שרף אגב, ממש לא. הוא היה מחריד עד כה בפלייאוף וממש יצא מהרוטציה של אברהמי בסדרה נגד רמת גן. בכלל, היו לו כמה הצגות העונה, אבל גם לא מעט משחקי נפל. חלק מהמחיר שאתה משלם עם שחקנים צעירים.
אמין סטיבנס שחקן יוצא מן הכלל.
אונישנקו כתב:אני היחיד שראיתי שבחלק גדול מההתקפות שלנו במחצית השנייה, הבן אדם עומד בתוך המגרש ומפריע בתנועה לשחקן שלנו שסמוך לספסל שלהם?
הוא כל הזמן עושה את זה. דדאס התלונן על זה לשופטים עוד בסדרה נגד גודס שגם עשה את זה. הוא לא רגיל לשכונה הזאת שמאמנים לא מקבלים על זה טכני. ואז כשהשופטים אמרו לו אין מה לעשות, הוא נכנס גם, במופגן, גם נגד קרית אתא. והשופטים כמובן לא יכולים לעשות לו כלום כי אברהמי חצי משחק בתוך תחומי המגרש
גביזון כתב: ↑08 יוני 2024, 23:53
מדבר על כל שהיו כמה שריקות נגדם שלא היו צריכות להיות, ברמת שרון? השיפוט דפק אותך היום?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
חוץ מהעבירה ההזויה ששרקו למנפורד בשלשה היו הרבה יותר טעויות נגדנו, עוד פעם שיפוט מחפיר.
כל עוד לא הראו זוית שבה רואים אם הוא נחת על הרגל של פלטין אני לא מתייחס לשריקה הזו כטעות. לעומת זאת, היו 3 שריקות לעבירה רגילה שהיו בלתי, אחת של שרף ושתיים או של אדם, טכנית לפלטין אחרי העבירה שויתרו לו, כדור חוץ שראו שהם טועים ועדיין לא חשבו לשנות את ההחלטה. וזה רק בנגיעה.
מדבר על כל שהיו כמה שריקות נגדם שלא היו צריכות להיות, ברמת שרון? השיפוט דפק אותך היום?
חוץ מהעבירה ההזויה ששרקו למנפורד בשלשה היו הרבה יותר טעויות נגדנו, עוד פעם שיפוט מחפיר.
כל עוד לא הראו זוית שבה רואים אם הוא נחת על הרגל של פלטין אני לא מתייחס לשריקה הזו כטעות. לעומת זאת, היו 3 שריקות לעבירה רגילה שהיו בלתי, אחת של שרף ושתיים או של אדם, טכנית לפלטין אחרי העבירה שויתרו לו, כדור חוץ שראו שהם טועים ועדיין לא חשבו לשנות את ההחלטה. וזה רק בנגיעה.
הדחיפה של רז אדם על הולנד בסוף הייתה גועל נפש, בושה שזה לא היה בלתי.
גם בשאר המשחק הם הלכו מלא פעמים לקו, והם כיסחו את האמאמא של תומר כל המשחק והוא בקושי קיבל שריקות.
adom4 כתב: ↑09 יוני 2024, 00:17
הדחיפה של רז אדם על הולנד בסוף הייתה גועל נפש, בושה שזה לא היה בלתי.
גם בשאר המשחק הם הלכו מלא פעמים לקו, והם כיסחו את האמאמא של תומר כל המשחק והוא בקושי קיבל שריקות.
בהחלט גועל נפש.
הוא נכנס לנישה של שחקן מגעיל ומטונף. גם המרפק למנפורד זו עבירה מסריחה שלא חשבו לתת לו בלתי עליה.
בדיוק, וספציפית לגבי החוץ, שמעו ששמש אומר שהחוץ שלנו אבל הוא לא רצה לשבור לשופט השני את המילה
adom4 כתב: ↑09 יוני 2024, 00:17
בדיוק, וספציפית לגבי החוץ, שמעו ששמש אומר שהחוץ שלנו אבל הוא לא רצה לשבור לשופט השני את המילה
אני רואה שיד שמאל של קפלן מוציאה את הכדור... אני הופך את ההחלטה. יש לך משהו להגיד... אני לא בטוח אולי הולנד בכל זאת נוגע. טוב
יהלום14אדום כתב: ↑09 יוני 2024, 00:23
אני רואה שיד שמאל של קפלן מוציאה את הכדור... אני הופך את ההחלטה. יש לך משהו להגיד... אני לא בטוח אולי הולנד בכל זאת נוגע. טוב
החלטה כדור של קרית אתא...
הייתי בשוק, כאילו רואים יד שחורה ויד לבנה, אולי לא נעים להם אבל זה ברור כ(ספי) שמש
בכלל כמות העבירות שהם עשו במשחק 2 שלא שרקו להם היא הזויה. כמה עבירות על מיקום בצבע, הדחיפה של בייטמון בשלשה על מנפורד, כל השמירות הצמודות ברבע הרביעי אחרי הוצאת כדור היו עבירות.
אם משחקים חזק כי זה פלייאוף, שלפחות יהיה מותר לשני הצדדים.