הסקת מסקנות פשוטה.
ינאי רוצה- כי הוא מברר לגבי הנושא.
ואדם שרוצה לקדם עסקה כמו ספרא- בא ומזיז עניינים...הקבוצה לא מנוהלת,אין מושג לגבי תקציב,החתמה ושחרור שחקנים,והוא בכיף שלו,לוקח את הזמן לאט לאט
הסקת מסקנות פשוטה.
טוב יסאחי
אני יודע שאתה משתמש רציני עם מקורות, הייתי שמח לדעת מאיפה המספרים. אני גם מכיר סיפורים בתקשורת על 2 מילארד שקל שגם הם לא מסתדרים עם המספרים. סה"כ יש לו 850 מיליון מניות של נופר ועוד 150 מיליון שקיבל מפה ומשם נניח שיש עוד 200 שאנחנו לא יודעים עליהם ( מזה צריך לנכות, הוצ"ש הלוואת, הפועל ו......... שעונים
אני חושב שאלונה הביאה בסביבות ה40-50 מיליון כל עונה ולעניות דעתי היא וזה שבועל אותה, לא יותר עשירים מעופר ינאי.ההוא מפעם כתב: ↑09 יוני 2024, 18:53אני יודע שאתה משתמש רציני עם מקורות, הייתי שמח לדעת מאיפה המספרים. אני גם מכיר סיפורים בתקשורת על 2 מילארד שקל שגם הם לא מסתדרים עם המספרים. סה"כ יש לו 850 מיליון מניות של נופר ועוד 150 מיליון שקיבל מפה ומשם נניח שיש עוד 200 שאנחנו לא יודעים עליהם ( מזה צריך לנכות, הוצ"ש הלוואת, הפועל ו......... שעונים)
אבל נניח 1.2 ( שזה המון ) אבל בשביל תקציב של 80 מיליון צריך להביא 50 מיליון מהבית, זה אחוז די גדול מההון בטח בחברה לא ריווחית.
בשביל להתמודד על אליפות בשני הענפים צריך כבר להביא 100-120 מיליון שזה כבר 10 אחוז מההון שלו, זה לא הגיוני ולא יקרה.
* לכן התהיה שלי לגבי אחזקה בשני ענפים, כי בענף אחד הוא בהחלט יכול להתחרות על אליפות
עם ההשקעה הזאת 6 שנים היא לא התקרבה לאליפות, היא אכן הביאה 3 אליפויות נדירות ברצף עם הרבה מזל כוכבים שהסתדרו להם בשמים ובעיקר בעיית פיר פליי של מכבי ותקופת עשור הזוי של חיפה.dino כתב: ↑09 יוני 2024, 19:03ההוא מפעם כתב: ↑09 יוני 2024, 18:53אני יודע שאתה משתמש רציני עם מקורות, הייתי שמח לדעת מאיפה המספרים. אני גם מכיר סיפורים בתקשורת על 2 מילארד שקל שגם הם לא מסתדרים עם המספרים. סה"כ יש לו 850 מיליון מניות של נופר ועוד 150 מיליון שקיבל מפה ומשם נניח שיש עוד 200 שאנחנו לא יודעים עליהם ( מזה צריך לנכות, הוצ"ש הלוואת, הפועל ו......... שעונים)
אבל נניח 1.2 ( שזה המון ) אבל בשביל תקציב של 80 מיליון צריך להביא 50 מיליון מהבית, זה אחוז די גדול מההון בטח בחברה לא ריווחית.
בשביל להתמודד על אליפות בשני הענפים צריך כבר להביא 100-120 מיליון שזה כבר 10 אחוז מההון שלו, זה לא הגיוני ולא יקרה.
* לכן התהיה שלי לגבי אחזקה בשני ענפים, כי בענף אחד הוא בהחלט יכול להתחרות על אליפות
אני חושב שאלונה הביאה בסביבות ה40-50 מיליון כל עונה ולעניות דעתי היא וזה שבועל אותה, לא יותר עשירים מעופר ינאי.
השאלה המעניינת היא ההון הגברי של צפרא
אם יש לו בכדי לעמוד, בתקציבים כאלו
חיפה מכניסה ממנויים וגרין קלאב מעל 30 מליון בשנה.Adom_Adom כתב: ↑09 יוני 2024, 19:36 אתם מגזימים בסכומים רק בפוסט האחרון שאלונה פרסמה היא טענה שהשקיע 58 מיליון שקל ב3 עונות וגם אז כתבה שיש לזכור שבאר שבע בפיגור מול האחרות בהכנסות קהל וספונסרים.
בלומפילד גדול יותר מטרנר ואני מנחש שאם אנחנו במצב שלהם אנחנו מביאים יותר מינויים וקהל, במצב טוב שלנו והגעה לאירופה לא רואה איך בעלים צריך להביא את הסכומים שכתבתם, רק בהתחלה וגם אז לא צריך לא 30 ולא 50 מיליון(אלה אם כן מגיע מישהו ברמת הגולדהאר שזה פנטזיה שהתרחקה כבר)
משפחת צפרא זה לא רלוונטיעד המ!!ת הפועל כתב: ↑09 יוני 2024, 20:29 מישהו יודע כמה ספרא שווה? ואם לא הוא, אז כמה ״משפחת ספרא״ שווה?
בעיקרון רק העונה 50 מיליון מאירופה, עונה שעברה כמעט 100 , עונה הבא רק מכירת חלאילי 7 מיליון יורוEl dudernio כתב: ↑09 יוני 2024, 20:11חיפה מכניסה ממנויים וגרין קלאב מעל 30 מליון בשנה.Adom_Adom כתב: ↑09 יוני 2024, 19:36 אתם מגזימים בסכומים רק בפוסט האחרון שאלונה פרסמה היא טענה שהשקיע 58 מיליון שקל ב3 עונות וגם אז כתבה שיש לזכור שבאר שבע בפיגור מול האחרות בהכנסות קהל וספונסרים.
בלומפילד גדול יותר מטרנר ואני מנחש שאם אנחנו במצב שלהם אנחנו מביאים יותר מינויים וקהל, במצב טוב שלנו והגעה לאירופה לא רואה איך בעלים צריך להביא את הסכומים שכתבתם, רק בהתחלה וגם אז לא צריך לא 30 ולא 50 מיליון(אלה אם כן מגיע מישהו ברמת הגולדהאר שזה פנטזיה שהתרחקה כבר)
מההתאחדות זכויות שידור וכו' עוד 15 מליון.
מניח שמספונסרים עוד בערך 10 מליון.
אירופה = בעונה סבירה 25 מליון + ( השנה למשל חיפה הכניסה מעל 11 מליון$).
ממכירת שחקנים עוד 10 מליון
בסה"כ הכנסות של כ 80 מליון שקל לפני ששחר הכניס את היד לכיס.
משפחת ספרא זה רק כדי לקבל סדר גודל של כמה הם שווים. אם מישהו יודע עליהם ו/או עליו אני אשמח לדעת.dino כתב:משפחת צפרא זה לא רלוונטיעד המ!!ת הפועל כתב: ↑09 יוני 2024, 20:29 מישהו יודע כמה ספרא שווה? ואם לא הוא, אז כמה ״משפחת ספרא״ שווה?
אם כבר תשאל אג׳מונדו צפרא ביחד עם אשתו הבת של אבא שלה העשיר, משפחת נחמד.
ממליץ על גוגל, מנוע חיפוש חדשני שעוזר לקבל תשובות על שאלות.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑10 יוני 2024, 00:36משפחת ספרא זה רק כדי לקבל סדר גודל של כמה הם שווים. אם מישהו יודע עליהם ו/או עליו אני אשמח לדעת.dino כתב:משפחת צפרא זה לא רלוונטיעד המ!!ת הפועל כתב: ↑09 יוני 2024, 20:29 מישהו יודע כמה ספרא שווה? ואם לא הוא, אז כמה ״משפחת ספרא״ שווה?
אם כבר תשאל אג׳מונדו צפרא ביחד עם אשתו הבת של אבא שלה העשיר, משפחת נחמד.
אני זוכר משהו לפני שנה שמיקי זוהר רצה לעשות איזה הטבות מס למשיכת משקיעים, היה משהו כזה לא? אבל לא זכור לי שהתקדם משהו
מה קשור מע״מ?
ומה עם "השקעה" שמוגדרת כ"הלוואה" ע"י הבעלים כמו שהנוכלים עושים אצלנו?
זה די משנה אם אמר שינאי רצה להיות הבעלים וירד מזה או שהוא מעולם לא רצהאוהד כורסא כתב: ↑10 יוני 2024, 17:51 רמי כהן אמר עכשיו בספורט 5 שינאי לא יהיה הבעלים.
ספרא או פירוק.
מה זה פירוק ? אתם אומרים את זה כאילו כלום . הפועל פירוק תל אביב זה יהיה השם הנרדף ? המועדון לא במצב לפירוק הוא אפילו היה במצב פיננסי לא רע . יש מחלוקת על חובות בסכום שהוא לא בשמיים צריך לסגור אותם ולהמשיך הלאה .אוהד כורסא כתב: ↑10 יוני 2024, 17:51 רמי כהן אמר עכשיו בספורט 5 שינאי לא יהיה הבעלים.
ספרא או פירוק.
אמר שלדעתו הוא לא יהיה ושהוא גם חושב שזה לא נכון להיות גם בכדורגל.dino כתב: ↑10 יוני 2024, 19:07זה די משנה אם אמר שינאי רצה להיות הבעלים וירד מזה או שהוא מעולם לא רצהאוהד כורסא כתב: ↑10 יוני 2024, 17:51 רמי כהן אמר עכשיו בספורט 5 שינאי לא יהיה הבעלים.
ספרא או פירוק.
כל בעלים עושים את זה, ע״מ לקזז את ההפסדים בעונות שיש להם רווח.D red imperia כתב:לא המציאו שום דבר שהלוזונים, טביב או ג'קי בן זקן לא גילו מזמן
4 בעלים שהשקיעו סה"כ 10 מיליון שקל ביחד, על פני 6 שנים, באמצעות הלוואת בעלים, אולי גם עם קיזוז מס, קברו את המועדון בחובות ותביעות, וכעת דורשים החזר מכל רוכש פוטנציאלי כדי לחלץ את המועדון מהקבר.
ערימה של צואה.
רווח יש כמובן רק כשמתתפים בשלב הבתים של ליגת האלופות, הניסנובים קרבו אותנו לשם אבל המינצברגים עשו ממש קפיצת דרך גדולה בכיוון ככה שעוד מעט גם אלה וגם אלה יוכלו למשוך את ההשקעות שלהם.Asafasraf כתב: ↑10 יוני 2024, 21:57כל בעלים עושים את זה, ע״מ לקזז את ההפסדים בעונות שיש להם רווח.D red imperia כתב:לא המציאו שום דבר שהלוזונים, טביב או ג'קי בן זקן לא גילו מזמן
4 בעלים שהשקיעו סה"כ 10 מיליון שקל ביחד, על פני 6 שנים, באמצעות הלוואת בעלים, אולי גם עם קיזוז מס, קברו את המועדון בחובות ותביעות, וכעת דורשים החזר מכל רוכש פוטנציאלי כדי לחלץ את המועדון מהקבר.
ערימה של צואה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אוקיי אז זה קצת שונה וכלל לא החלטייהלום14אדום כתב: ↑10 יוני 2024, 20:44אמר שלדעתו הוא לא יהיה ושהוא גם חושב שזה לא נכון להיות גם בכדורגל.dino כתב: ↑10 יוני 2024, 19:07זה די משנה אם אמר שינאי רצה להיות הבעלים וירד מזה או שהוא מעולם לא רצהאוהד כורסא כתב: ↑10 יוני 2024, 17:51 רמי כהן אמר עכשיו בספורט 5 שינאי לא יהיה הבעלים.
ספרא או פירוק.