ג׳יקובן בראון
-
- קיבל.ה 411 לייקים
https://www.facebook.com/share/v/jT9N51 ... tid=oFDknk
"כשהפועל תזכה בתואר אני אוכל להגיד לילדים שלי: אבא היה שם כשזה התחיל"
"כשהפועל תזכה בתואר אני אוכל להגיד לילדים שלי: אבא היה שם כשזה התחיל"
-
- קיבל.ה 645 לייקים
אגדה אדומה
מבחינתי הזר הכי גדול שהיה כאן.
הרים את המועדון מקבוצה שמתחרה על הפלייאוף לקבוצה שמשחקת על תארים, וזה יותר קשה מלהביא את התואר מאיפה שאנחנו נמצאים כרגע.
גייקובן
מבחינתי הזר הכי גדול שהיה כאן.
הרים את המועדון מקבוצה שמתחרה על הפלייאוף לקבוצה שמשחקת על תארים, וזה יותר קשה מלהביא את התואר מאיפה שאנחנו נמצאים כרגע.
גייקובן
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
כמה אני אוהב אותו. שחקן מיוחד ואישיות מיוחדת.
המועדון הזה לא אותו דבר בלעדיו.
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
כשהיה בריא הייתה תחושה שאפשר לנצח כל קבוצה בזמן נתון. אגדה בחייו
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1763 לייקים
מקווה שיחזור בעונה הבאה עם עוד רכז בכיר.הוקיץ' כתב:כמה אני אוהב אותו. שחקן מיוחד ואישיות מיוחדת.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
מהראיון היפה הזה די ברור שהוא לא יחזור לשחק בהפועל אבל מעבר לזה, הוא עצמו לא החליט סופית אם לחזור לשחק בכלל.
זה נשמע יותר כמו ראיון פרישה לא רשמי.
זה נשמע יותר כמו ראיון פרישה לא רשמי.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 774 לייקים
מחכה ליום שהוא יאמן אותנו
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
בר טימור ממש רצה את זה לאחר שפרנקו פוטר
-
- קיבל.ה 419 לייקים
הוא מלך ואני אוהב אותו, אבל דווקא מרגיש שהפרידה נכונה.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 798 לייקים
בלתי נמנעתר.ש כתב:הוא מלך ואני אוהב אותו, אבל דווקא מרגיש שהפרידה נכונה.
רק חבל שהוא לא לקח גביע או אליפות בשנתיים שלו אצלנו. הגיע הכי קרוב שאפשר אבל זה התפספס.
שחקן ברמה שלו שאינו נפצע הרבה יעלה לנו מיליון דולר בשנה קל. השאלה אם זה הכיוון של ינאי והפועל.
- רווי
- קיבל.ה 749 לייקים
מעניין איפה היינו בעונה הזאת היום עם גקובן בריא לחלוטין
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1763 לייקים
בגמר האירופאי בטוח.רווי כתב:מעניין איפה היינו בעונה הזאת היום עם גקובן בריא לחלוטין
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
נזכרתי בהודעה הזאת עכשיו. היום היה שידור חוזר של בשיקטש. העונה שלנו נגמרה מעשית כשפרנקו החליט בקיץ שאפשר לוותר על מקריי לטובת אנגולה הלמלם, ונגמרה רשמית כשבראון נפצע. ואז נשארנו בלי אף אלפא דוג.הפועל כתב: ↑14 מרץ 2024, 06:42 בעיניי הקונספציה האמיתית שכשלה פה היתה שאפשר בלי אלפא דוג כזה כמו מקריי או דומיו.
היתרון של גקובן שהוא באמת יודע להתעלות ברגעי אמת, כמו במשחק השלישי בשנה שעברה. אבל הוא פציע ומבוגר. היה צריך שיהיה מישהו אחר לידו שיודע גם לא להחנק כשכולם נעלמים. מקריי היה כזה. אז לא חייבים להשאיר דווקא את מקריי, נניח. אבל במקום זה דני שכנע את כולם שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו לוותר לחלוטין על שחקן מהסוג הזה כי עדיף מישהו נחמד שמקשיב למאמן ומתנהג יפה באימונים או אנערף מה. ואז ברגע האמת אם אין גקובן, אנחנו פשוט קורסים.
היו לנו הרבה דיונים על זה בקיץ, ואני לפחות הרגשתי שדני טועה אבל הרוויח בסדרת הגמר את הזכות שניתן לו קרדיט שהוא יודע מה הוא עושה. לטעמי אתמול הוכח שהוא טעה ובגדול.
החלטה שכולה "האויב של הטוב הוא הטוב יותר" שבסופו של דבר עלתה לנו בעונה כולה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אין ספק שעם ג'ייקובן לא היינו מפסידים את המשחק הזה, אבל האמת היא שדווקא היום זה לא דוגמה טובה בעיני.
היינו גרועים היום מהשניה הראשונה ועד האחרונה. מה שהיינו צריכים זה לא אלפא דוג שיתעלה ברגעים החשובים, אלא מאמן שיוציא את המינימום ממה שיש בקבוצה הזאת.
היינו גרועים היום מהשניה הראשונה ועד האחרונה. מה שהיינו צריכים זה לא אלפא דוג שיתעלה ברגעים החשובים, אלא מאמן שיוציא את המינימום ממה שיש בקבוצה הזאת.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
לפעמים יש משחקים לא משהו. זה קורה, גם בקבוצות ממש טובות. גם עונה שעברה היו לנו לא מעט משחקים בינוניים כאלו שידענו לקחת.
ולפעמים, ועוד יותר בדקות אחרונות של משחקים מכריעים ובפלייאוף, למאמן יש מעט מאד שליטה על מה שקורה על המגרש.
ודווקא בנקודות האלו, שחקנים שיש להם קרח בורידים ויודעים להמשיך לנהל את המשחק ולקבל את ההחלטות הנכונות הם משהו שאין לו כמעט תחליף. ופרנקו, באקט של היבריס, החליט לוותר על אחד כזה מרצונו, ונשאר עם אחד שעשוי מחרסינה.
ולפעמים, ועוד יותר בדקות אחרונות של משחקים מכריעים ובפלייאוף, למאמן יש מעט מאד שליטה על מה שקורה על המגרש.
ודווקא בנקודות האלו, שחקנים שיש להם קרח בורידים ויודעים להמשיך לנהל את המשחק ולקבל את ההחלטות הנכונות הם משהו שאין לו כמעט תחליף. ופרנקו, באקט של היבריס, החליט לוותר על אחד כזה מרצונו, ונשאר עם אחד שעשוי מחרסינה.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אין לי ויכוח עם הנקודה שלך, אני רק חושב שמה שראינו היום זה לא משחק חלש, זו הפועל של דדאס.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אקס היה אמור להיות האדם הזה וגם אנגולה הוא סוג של כזה.הפועל כתב: ↑07 יוני 2024, 00:27 לפעמים יש משחקים לא משהו. זה קורה, גם בקבוצות ממש טובות. גם עונה שעברה היו לנו לא מעט משחקים בינוניים כאלו שידענו לקחת.
אבל כשאקס נראה כמו שהוא נראה ואנגולה פצוע באמת חסר לך האדם הזה...
בדיעבד הטעות לא היתה להחליף זר בקו האחורי אלא הזר שהחליטו להחליף... מנפורד הוא האכזבה הכי גדולה השנה
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
הכדורסל של דדאס לא מספיק טוב, אין שאלה בכלל. אבל מה שאני בעצם מנסה לאמר זה שצריך להסתכל בראייה רחבה יותר.
זאת כבר פעם שניה העונה (אולי שלישית אם סופרים את התבוסה מול ירושלים בגביע) שאנחנו במלטדאון מנטלי במשחק מכריע. כל פעם עם מאמן אחר, ששניהם לא כלומניקים חסרי מושג. וזה כי יש בסגל הזה בעיה בסיסית כתוצאה מחטא ההיבריס הקדמון של פרנקו בקיץ שייחס יותר מדי מההצלחה שנה שעברה לעצמו ופחות מדי לעצם זה שמעבר לים כישרון בסגל היו לו שני שחקני מאני טיים ברמה גבוהה (+עונה מטורפת של אקס).
אז הוא שיחרר אחד מהם, והמשיך להסתמך על השני שהוא כבר מבוגר ופציע להחריד. ואז כשאנחנו מגיעים למאני טיים הקבוצה מתפרקת.
והעונש על החטא הזה הוא שלא נגיע לשום דבר בעונה הזאת.
אני מניח שעם מאמן יותר איכותי מדדאס ופרנקו יכול להיות שזה לא היה קורה, אבל כדי להתגבר על המחסור בשחקני מאני טיים כאלו צריך באמת קבוצה סופר מאומנת ומתורגלת עם מאמן ששולט בה ביד רמה. זה לא דבר שקל להשיג ברמות האלו.
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
איזה שטויות.El dudernio כתב:אקס היה אמור להיות האדם הזה וגם אנגולה הוא סוג של כזה.הפועל כתב: ↑07 יוני 2024, 00:27 לפעמים יש משחקים לא משהו. זה קורה, גם בקבוצות ממש טובות. גם עונה שעברה היו לנו לא מעט משחקים בינוניים כאלו שידענו לקחת.
אבל כשאקס נראה כמו שהוא נראה ואנגולה פצוע באמת חסר לך האדם הזה...
בדיעבד הטעות לא היתה להחליף זר בקו האחורי אלא הזר שהחליטו להחליף... מנפורד הוא האכזבה הכי גדולה השנה
מנפורד של תחילת העונה היה אחד הזרים הטובים בליגה.
קרה מה שקרה עם המלחמה וההשעיה והוא הלך לאיבוד.
אבל לומר שהיתה טעות להשאיר אותו זה אחד הקשקושים הגדולים ששמעתי.
דרך אגב, גם השנה הוא השחקן שניצח לך הכי הרבה משחקים בזריקות של מאני טיים.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 113 לייקים
לא שזה לא היה ידוע לפני, אבל כשרואים את הסגל הבינוני של השחקנים שלנו מתקשה מול הפועל חיפה או קרית אתא, אפשר להבין כמה גדול היה ג'ייקובן בראון
שעם אותו סגל הפך את הפועל לקבוצת טופ יורוקאפ. וזה כשהמחליף שלו שחקן לא רע בכלל וכנראה הזר הכי טוב שלך.

-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הוא פשוט עשה x2 לכל שחקן ביכולת. לחלק אפילו יותר.
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
אפרופו כל הסל פלוס עבירה שאנחנו חוטפים מק. אתא.
אתמול ממש התגעגעתי למהלך הזה שלו, שהוא מצליח להחזיק את השומר שלו על הגב וסוחט ברגע הנכון 'אנד וואן' שכולם יודעים שהולך להגיע...
אתמול ממש התגעגעתי למהלך הזה שלו, שהוא מצליח להחזיק את השומר שלו על הגב וסוחט ברגע הנכון 'אנד וואן' שכולם יודעים שהולך להגיע...
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
מבלי להוריד בכלום מג'ייקובן שהוא שחקן אדיר, לא צריך להגזים. שיחקנו רוב העונה בלעדיו והיינו קבוצת טופ יורוקאפ גם כשהוא היה פצוע. ניצחנו דרבי בלעדיו, קלענו 109 נקודות על הפועל ירושלים כשאייל הראל פתח בחמישיה.
מה שקורה כאן עכשיו זה שילוב של מאמן חסר מושג שמפרק את הקבוצה, וחוסר ביטחון של הרבה שחקנים.
מה שקורה כאן עכשיו זה שילוב של מאמן חסר מושג שמפרק את הקבוצה, וחוסר ביטחון של הרבה שחקנים.
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
זה כל כך רחוק מלהיות נכון.סכין_בבטן_האומה כתב: ↑09 יוני 2024, 11:32 לא שזה לא היה ידוע לפני, אבל כשרואים את הסגל הבינוני של השחקנים שלנו מתקשה מול הפועל חיפה או קרית אתא, אפשר להבין כמה גדול היה ג'ייקובן בראוןשעם אותו סגל הפך את הפועל לקבוצת טופ יורוקאפ. וזה כשהמחליף שלו שחקן לא רע בכלל וכנראה הזר הכי טוב שלך.
אנחנו ממש לא שיחקנו עם הסגל הנוכחי ולא שיחקנו את הכדורסל של דדאס ביורוקאפ.
ביורוקאפ שיחקנו עם זרים נוספים ועם מנפורד בכושר ברוב הקמפיין.
אין לי שום ספק, שאם אניס היה משחק היום באותה קבוצה, עם הכדורסל של פרנקו (ועם שחקנים בכושר סביר) היינו נראים מעולה.
לא בא להמעיט מהגדולה של JB, אבל לומר שאנחנו נראים ככה בגלל שהוא לא משחק זה רחוק מאוד מהמציאות.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
יחזור עונה הבאה? או שיפצע מחזור ראשון ויסיים את העונה שוב? אולי בכלל פרש מכדורסל?
-
- קיבל.ה 205 לייקים
-
- קיבל.ה 387 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3091 לייקים
עוזב את הפועל, החלטה נכונה של המועדון.
בראון

Sent from my 22101320G using Tapatalk
בראון

Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 320 לייקים
השחקן האהוב עלי בכל הזמנים.
אתגעגע
אתגעגע
-
- קיבל.ה 1470 לייקים
השחקן והמנהיג הכי מרגש שהיה כאן ב-20-30 שנה האחרונות
-
- קיבל.ה 1959 לייקים
אני אישית עוד קיוויתי שהוא ישאר כזר שביעי. בכל מקרה החלטה מובנת מצד אחד, אבל מאוד מבאסת שאין גייקובן יותר
אגדה
אגדה

-
- קיבל.ה 194 לייקים
חבל מאוד, בסוף יחתום בירושלים כזר שביעי
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
שחקן מרגש, אישיות, זרתותח גם כשהוא חצי פצוע.
הוא בדיוק מסוג השחקנים שחסרים מזה למעלה בעשור בהפועל בכדורגל.
אבל החלטה נכונה להפריד דרכים.
תודה על הכל
הוא בדיוק מסוג השחקנים שחסרים מזה למעלה בעשור בהפועל בכדורגל.
אבל החלטה נכונה להפריד דרכים.
תודה על הכל
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
מגדולי הפועל בכל הזמנים ואחד המרגשים בהיסטוריה המפוארת שלנו
ג'יקובן בראון מת עליך, אין עליך אתה הגדול מכולם!
ג'יקובן בראון מת עליך, אין עליך אתה הגדול מכולם!
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה