אני חייב שתספר לי מאיפה אתה יודע שמיצנברג מנסה לחלוב עוד כסף??אנחנו בתהליך כתב:תאמינו או לא (ואני גם שונא לכתוב את זה), הניסנובס זה לא מה שיכשיל את העסקה.
הם רוצים למכור, הם בעד ספרא.
הכל תלוי במיצנברג.
כרגע הוא מנסה לחלוב מספרא עוד קצת כסף בגלל שספרא שינה את המתווה הקיים (ובצדק) מפניי שמניית הפועל תל אביב ירדה בערכה בשל ירידת ליגה.
אני רק מקווה שבאיזשהו שלב ספרא לא יפוצץ הכל ויגיד לעצמו מה אני צריך את זה.
אבל שהתקשורת ואף אחד אחר לא יבלבל אתכם, אם זה נופל זה נטו על מינצברג ולא על אף אחד אחר.
אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 1765 לייקים
-
- קיבל.ה 388 לייקים
נטען על ידי צנציפר. באופן מפתיע בזמן האחרון אמר הרבה דברים שהתבררו כנכונים סביר להניח שגם זה.אנחנו בתהליך כתב: ↑19 מאי 2024, 22:00זה פשוט לא נכון.וינסנט כתב: ↑19 מאי 2024, 21:53אתה טועה, ספרא רוצה שכל אחד מהבעלים ישלם את החובות שהוא יצר, מינצברג הסכים כבר, נשארו תושב והשאר. העניין שהם (ניסנוב) לא מודים שיש חובות מצידם ועל זה הם יפילו את העסקה ככל הנראה. לא ישלמו שקל.אנחנו בתהליך כתב: ↑19 מאי 2024, 21:50 תאמינו או לא (ואני גם שונא לכתוב את זה), הניסנובס זה לא מה שיכשיל את העסקה.
הם רוצים למכור, הם בעד ספרא.
הכל תלוי במיצנברג.
כרגע הוא מנסה לחלוב מספרא עוד קצת כסף בגלל שספרא שינה את המתווה הקיים (ובצדק) מפניי שמניית הפועל תל אביב ירדה בערכה בשל ירידת ליגה.
אני רק מקווה שבאיזשהו שלב ספרא לא יפוצץ הכל ויגיד לעצמו מה אני צריך את זה.
אבל שהתקשורת ואף אחד אחר לא יבלבל אתכם, אם זה נופל זה נטו על מינצברג ולא על אף אחד אחר.
-
- קיבל.ה 1765 לייקים
כןןDe Niro כתב:זה לא רק הוא כותב
זה נכתב במפורש בידיעה שפורסמה אתמול
באיזה מגרש נמצא הכדור
שום סיכוי שבעל מניות נחותות (מניות B) של 4.5 אחוז יכול להכשיל עסקה כזו
ומאיפה כותב הידיעה יודע?
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
חלאס זה 90 אחוז ספינים. משתמשים בתקשורת כדי לבדוק עמדות ולהעביר מסרים.
בניתוח קר - למיצברג יש אינטרס למכור הוא סיים פה אין לו שום יכולת לפוצץ את העסקה כי הוא ישלם על זה המון כסף
ספרא בהנחה שרוצה למכור גם בעניין
היחידים שיש להם אינטרס לתקוע זה הבעלים הקודמים. אני לא אומר שהם אכן עושים את זה אין לי מושג, אבל להם אין סיכון בהגדלת החוב שלהם והם מזהים פה הזדמנות להקטין נזקים.
נמתין
בניתוח קר - למיצברג יש אינטרס למכור הוא סיים פה אין לו שום יכולת לפוצץ את העסקה כי הוא ישלם על זה המון כסף
ספרא בהנחה שרוצה למכור גם בעניין
היחידים שיש להם אינטרס לתקוע זה הבעלים הקודמים. אני לא אומר שהם אכן עושים את זה אין לי מושג, אבל להם אין סיכון בהגדלת החוב שלהם והם מזהים פה הזדמנות להקטין נזקים.
נמתין
-
- קיבל.ה 388 לייקים
ניסנוב: ״לא רוצים שקל מספרא״.
לא, רק רוצים שהוא ישלם את ה10 מיליון שקל חובות שהבאתם.
לא, רק רוצים שהוא ישלם את ה10 מיליון שקל חובות שהבאתם.
-
- קיבל.ה 343 לייקים
הלוואי שהיתה לי מכונת זמן לעבור חודש/חודשיים קדימה. אין לי כח כבר.
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
שתשיג אחת תשלח לי הודעה בפרטי גם אני רוצהעד המ!!ת הפועל כתב: ↑19 מאי 2024, 23:31 הלוואי שהיתה לי מכונת זמן לעבור חודש/חודשיים קדימה. אין לי כח כבר.
- 7even
- קיבל.ה 2682 לייקים
חבל, תפספס את האליפות בכדורסל.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑19 מאי 2024, 23:31 הלוואי שהיתה לי מכונת זמן לעבור חודש/חודשיים קדימה. אין לי כח כבר.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 374 לייקים
אני כל כך מפחד שהעסקה תיפול, וכן עדר של עיתונאים וכולי אבל למרות זאת המחשבה על שזה יכול לקרות עושה לי רע
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
מינצברג מדליף לצנצי
הדר מלקטת
הניסנובס מדליפים לרז זהבי ו- וואן
בוואלה סתם מחרטטים
לאף אחד אין באמת מושג
נשאר לנו לסבול ולחכות בשקט
הדר מלקטת
הניסנובס מדליפים לרז זהבי ו- וואן
בוואלה סתם מחרטטים
לאף אחד אין באמת מושג
נשאר לנו לסבול ולחכות בשקט
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 404 לייקים
האמת הופתעתי לטובה מהשיחה של דוויד עם צנצי. הוא אמר שאם לא יהיה הסכם עם ספרא יחפשו משקיעים נוספים או משקיע אחד למכור לו את הקבוצה ואם לא, יתחילו בהכנות לליגה הלאומית בכוחות עצמם.
-
- קיבל.ה 2454 לייקים
מה דעתך על קבוצת הבעלים הקודמת (בועז תושב, האחים ניסנוב וזאב גרינברג)?
"רק שהם צריכים לשלם את מה שהם חייבים כדי שכולנו נוכל להמשיך הלאה. אחרי המלחמה הפסדנו הכנסות ואיבדנו השקעות, ובמקביל גילינו עוד חובות לא ידועים שנאלצנו לשלם. במקום להציע לפתור את זה או לעשות איזושהי תוכנית תשלום, הם עשו כל מה שהם יכולים כדי לא לשלם. בינתיים, אנחנו עמדו בכל התחייבות בחוזה ועוד. בתחילת העסקה העברנו להם יותר מ-1.5 מיליון שקל עבור חלק מהמניות שלהם, ואז כמה ימים לאחר מכן הם סירבו לשלם משכורות לעובדים שלהם, שבסופו של דבר אנחנו שילמנו, כי זה לא היה הוגן עבור אותם עובדים. הדברים האלה מתסכלים, אבל זה בעבר ואני שמח להמשיך הלאה כשהם מוכנים לשלם".
האם המסגרת החדשה תחייב את הבעלים הקודמים לשלם את חובותיהם לפני ביצוע העסקה?
"
עדיין לא קיבלנו הצעה חדשה מאדמונד בכתב, אז כרגע אני לא בטוח, אבל זה בהחלט יקל על העסקה. בשלב מסוים הבעלים הקודמים יצטרכו לשלם את חובותיהם וככל שהם ישלמו אותם בהקדם, כך יהיה טוב יותר לא רק מבחינת העסקה הזו, אלא למועדון ולכל המעורבים".
"עשינו טעויות העונה וחשוב שניקח אחריות ונלמד מהן. מההתחלה המטרה שלנו הייתה לתקן את המועדון הזה עבור האוהדים, וזו אחריות שאני לוקח ברצינות רבה ולכן אנחנו עושים הכל כדי למצוא את הדרך הטובה ביותר קדימה עבור המועדון"
מה לגבי ההצעה שלהם לוותר על המניות שלהם בחינם?
"
היא לא נמסרה לי ישירות, אבל זה בכלל לא הגיוני. כבר שילמנו להם עבור המניות שלהם על ידי פירעון החובות שלהם. יש להם מניות ללא הצבעה שהיינו משלמים עבורן אם לא היו חובות. אך מכיוון שהחובות שלהם עולים על שווי המניות הללו, הם מדוללים לאפס ויצטרכו להחזיר את יתרת החוב שלהם מעבר לכך. זה החוב שהם נדרשים להחזיר, וכבר הורדנו ממנו את שווי המניות".
האם תשלם את החובות שלך?
"יש לנו מעט מאוד חובות, אם בכלל, אבל כן. אם יש חובות מימינו ויש צורך לשלם אותם על מנת להבטיח עסקה הוגנת לקבוצה שלנו ולטובת עתיד המועדון, נעשה זאת".
"רק שהם צריכים לשלם את מה שהם חייבים כדי שכולנו נוכל להמשיך הלאה. אחרי המלחמה הפסדנו הכנסות ואיבדנו השקעות, ובמקביל גילינו עוד חובות לא ידועים שנאלצנו לשלם. במקום להציע לפתור את זה או לעשות איזושהי תוכנית תשלום, הם עשו כל מה שהם יכולים כדי לא לשלם. בינתיים, אנחנו עמדו בכל התחייבות בחוזה ועוד. בתחילת העסקה העברנו להם יותר מ-1.5 מיליון שקל עבור חלק מהמניות שלהם, ואז כמה ימים לאחר מכן הם סירבו לשלם משכורות לעובדים שלהם, שבסופו של דבר אנחנו שילמנו, כי זה לא היה הוגן עבור אותם עובדים. הדברים האלה מתסכלים, אבל זה בעבר ואני שמח להמשיך הלאה כשהם מוכנים לשלם".
האם המסגרת החדשה תחייב את הבעלים הקודמים לשלם את חובותיהם לפני ביצוע העסקה?
"
עדיין לא קיבלנו הצעה חדשה מאדמונד בכתב, אז כרגע אני לא בטוח, אבל זה בהחלט יקל על העסקה. בשלב מסוים הבעלים הקודמים יצטרכו לשלם את חובותיהם וככל שהם ישלמו אותם בהקדם, כך יהיה טוב יותר לא רק מבחינת העסקה הזו, אלא למועדון ולכל המעורבים".
"עשינו טעויות העונה וחשוב שניקח אחריות ונלמד מהן. מההתחלה המטרה שלנו הייתה לתקן את המועדון הזה עבור האוהדים, וזו אחריות שאני לוקח ברצינות רבה ולכן אנחנו עושים הכל כדי למצוא את הדרך הטובה ביותר קדימה עבור המועדון"
מה לגבי ההצעה שלהם לוותר על המניות שלהם בחינם?
"
היא לא נמסרה לי ישירות, אבל זה בכלל לא הגיוני. כבר שילמנו להם עבור המניות שלהם על ידי פירעון החובות שלהם. יש להם מניות ללא הצבעה שהיינו משלמים עבורן אם לא היו חובות. אך מכיוון שהחובות שלהם עולים על שווי המניות הללו, הם מדוללים לאפס ויצטרכו להחזיר את יתרת החוב שלהם מעבר לכך. זה החוב שהם נדרשים להחזיר, וכבר הורדנו ממנו את שווי המניות".
האם תשלם את החובות שלך?
"יש לנו מעט מאוד חובות, אם בכלל, אבל כן. אם יש חובות מימינו ויש צורך לשלם אותם על מנת להבטיח עסקה הוגנת לקבוצה שלנו ולטובת עתיד המועדון, נעשה זאת".
-
- קיבל.ה 2454 לייקים
ממתין לתגובת הגרושניק הראשי זאביק גרונברג דרך גדי ליפקין
״האוהד הפועל״ גרינברג
״האוהד הפועל״ גרינברג
-
- קיבל.ה 2314 לייקים
אי אפשר לקחת לימצברג את זה שהוא יודע לדבר... להרגיע.
אבל הכשלון המקצועי השנה גובר על הכל, ממש מבאסה.
מקווה שאכן העסקה תצא לדרך, נקבל בעלים חדש שהמבחן העיקרי שלו יהיה בעונה שבה נחזור לליגת העל.
הצלחה בלאומית זה לא באמת הצלחה שיכולה להעיד על משהו
אבל הכשלון המקצועי השנה גובר על הכל, ממש מבאסה.
מקווה שאכן העסקה תצא לדרך, נקבל בעלים חדש שהמבחן העיקרי שלו יהיה בעונה שבה נחזור לליגת העל.
הצלחה בלאומית זה לא באמת הצלחה שיכולה להעיד על משהו
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא מאמין לאף מילה של ההנהלה הנוכחית.
מילים יפות מחד , ומאידך , מנסים לפי הפרסומים לכאורה למנות מאמן לא מנוסה שלא ממש אימן או מאמן מהנוער.
שיאים חדשים של שפל.
מילים יפות מחד , ומאידך , מנסים לפי הפרסומים לכאורה למנות מאמן לא מנוסה שלא ממש אימן או מאמן מהנוער.
שיאים חדשים של שפל.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 20 מאי 2024, 12:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2454 לייקים
- Carajo
- קיבל.ה 330 לייקים
לפי הדר יעקבי במידה והעסקה לא תצא לפועל ומינצברג יישאר, הוא לא מתכוון להשקיע עוד כסף ולהסתמך על הכנסות בלבד ומנסה לשכנע את טועמה לעמוד על הקווים כדי לחסוך בהוצאות או את אוהד קדוסי מהנוער.
-
- קיבל.ה 2454 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4748 לייקים
-
- קיבל.ה 2400 לייקים
אבל זה נשמע מאוד הגיוני הוא מת לעוף מפה בכל מקרה
- Carajo
- קיבל.ה 330 לייקים
מצד שני בראיון עם צנציפר שעלה היום הוא אומר שמעבר לשיחות עם ספרא הוא מקיים שיחות עם משקיעים נוספים שיצטרפו לקבוצת השקעה/ייקחו את הקבוצה לבד ושאין להם כוונה לא להשקיע עונה הבאה:
״ לפני שנודע לי על ההתעניינות של אדמונד, כבר הייתי מרוכז בחיזוק הבעלות ושוחחתי עם אנשי עסקים משמעותיים על השקעה אפשרית. למועדון הזה יש פוטנציאל גדול ועדיין יש לו - למרות הכישלונות העונה. אם מסיבה כלשהי לא תהיה עסקה עם אדמונד, סביר להניח שמישהו אחר יבוא לבד או יצטרף אלינו. גם אם מסיבה כלשהי זה לא יקרה, נמשיך להשקיע במועדון בעונה הבאה וגם אחריה.
לא ברחנו מאחריות כשראינו את החובות ולא ברחנו אחרי ה-7 באוקטובר. לא נברח מאחריות בגלל הירידה, אבל אם יש מישהו יותר טוב למועדון וזו תהיה עסקה הוגנת לקבוצה שלנו שרוצה להשקיע בישראל, מחובתנו גם להיות פתוחים לשיחות האלה וככה התהליך עם אדמונד התחיל".
לך תדע למי להאמין.
סאגה מייאשת.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4748 לייקים
עם הפועל תל אביב כבר למדתי לא להאמין לכלום חוץ למה שאתה רואה בעיניים.
בינתיים נחכה בסבלנות.
בינתיים נחכה בסבלנות.
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
עם כל הכבוד להדר קצת נשבר מכתבות קליקים על כלום שמבוססות על שום דבר
-
- קיבל.ה 506 לייקים
אין לי כוחות נפשיים לזה
שיגמר כבר
שיגמר כבר
-
- קיבל.ה 2314 לייקים
-
- קיבל.ה 573 לייקים
למה כבוד? מה לרוב כתבי ספורט ולכבוד? יש בערך 4- 5 כתבים שאני מעריך אותם וכל השאר זה בין שופר לרכלן.אוגוסטוס היל כתב: ↑20 מאי 2024, 12:42 עם כל הכבוד להדר קצת נשבר מכתבות קליקים על כלום שמבוססות על שום דבר
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
לא לחינם היא קיבלה את הכינוי : "מלכת הסימפים"תא מרבוטא כתב: ↑20 מאי 2024, 13:54למה כבוד? מה לרוב כתבי ספורט ולכבוד? יש בערך 4- 5 כתבים שאני מעריך אותם וכל השאר זה בין שופר לרכלן.אוגוסטוס היל כתב: ↑20 מאי 2024, 12:42 עם כל הכבוד להדר קצת נשבר מכתבות קליקים על כלום שמבוססות על שום דבר
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 573 לייקים
מעניין למדתיD red imperia כתב: ↑20 מאי 2024, 13:56לא לחינם היא קיבלה את הכינוי : "מלכת הסימפים"תא מרבוטא כתב: ↑20 מאי 2024, 13:54למה כבוד? מה לרוב כתבי ספורט ולכבוד? יש בערך 4- 5 כתבים שאני מעריך אותם וכל השאר זה בין שופר לרכלן.אוגוסטוס היל כתב: ↑20 מאי 2024, 12:42 עם כל הכבוד להדר קצת נשבר מכתבות קליקים על כלום שמבוססות על שום דבר
היא המסמפפת או מסומפפת?
-
- קיבל.ה 343 לייקים
מה כבר ביקשנו? בעלים אחד עם 100% שליטה, שיש לו הרבה כסף בבנק, ושלא נשמע יותר את המילה ״חובות״ בהקשר של הפועל לעולם. מתי נזכה לראות דבר כזה?
-
- קיבל.ה 3 לייקים
תשמע, לא ביקשת משהו בקטנה (במיוחד בליגה הישראלית), כמה כאלה כבר יש?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑20 מאי 2024, 15:44 מה כבר ביקשנו? בעלים אחד עם 100% שליטה, שיש לו הרבה כסף בבנק, ושלא נשמע יותר את המילה ״חובות״ בהקשר של הפועל לעולם. מתי נזכה לראות דבר כזה?
בגדול רק לחיפה ומכבי (לפחות באופן קונסיסטנטי).
יש משהו במותג שלהם שמושך אנשים מסוג אחד, בעוד אנחנו והאלה שאיני רוצה להגיד את שמם באותו משפט איתנו (בצהוב שחור) משום מה מושכים יצורים מסוג אחר...
- 7even
- קיבל.ה 2682 לייקים
היו פה הרבה השוואות בפורום שקראו לאולטראס - לה פאמיליה באדום.חבקוק_המואבי כתב: ↑20 מאי 2024, 18:19תשמע, לא ביקשת משהו בקטנה (במיוחד בליגה הישראלית), כמה כאלה כבר יש?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑20 מאי 2024, 15:44 מה כבר ביקשנו? בעלים אחד עם 100% שליטה, שיש לו הרבה כסף בבנק, ושלא נשמע יותר את המילה ״חובות״ בהקשר של הפועל לעולם. מתי נזכה לראות דבר כזה?
יש משהו במותג שלהם שמושך אנשים מסוג אחד, בעוד אנחנו והאלה שאיני רוצה להגיד את שמם באותו משפט איתנו (בצהוב שחור) משום מה מושכים יצורים מסוג אחר...
אז למה שלא נמשוך יצורים?
נקווה שאלו שיגיעו יידעו להיפטר מהייצורים ביציע.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1045 לייקים
זה סיפור יפה לספר לעצמך7even כתב: ↑20 מאי 2024, 18:26היו פה הרבה השוואות בפורום שקראו לאולטראס - לה פאמיליה באדום.חבקוק_המואבי כתב: ↑20 מאי 2024, 18:19תשמע, לא ביקשת משהו בקטנה (במיוחד בליגה הישראלית), כמה כאלה כבר יש?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑20 מאי 2024, 15:44 מה כבר ביקשנו? בעלים אחד עם 100% שליטה, שיש לו הרבה כסף בבנק, ושלא נשמע יותר את המילה ״חובות״ בהקשר של הפועל לעולם. מתי נזכה לראות דבר כזה?
אז למה שלא נמשוך יצורים?
אבל רק בשבוע שעבר הקהל של חיפה ומכבי כמעט הרג אחד את השני לפני משחק.
נדקר ו״נחטף״ שם אוהד
הם מדליקים פירוטכניקה בכמות גדולה בערך פי 2 ממך
ולקהל של מכבי יש שירים גזעניים פי כמה מאיתנו ושירים שמתייחסים לאונס ועוד שלל של פנינים.
ההבדל בינינו לבינם הוא התקשורת המגויסת.
שזה גם קשר ישיר למעמד המועדון.
הנכס היחיד שנשאר בדבר הזה שנקרא הפועל תל אביב הוא הקהל שלה
הלאה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- 7even
- קיבל.ה 2682 לייקים
האמת שההבדל בינינו לבינם הוא גם מה שקורה על הדשא. שנה הבאה זה אפילו לא אותו דשא.L.S כתב: ↑20 מאי 2024, 20:56זה סיפור יפה לספר לעצמך7even כתב: ↑20 מאי 2024, 18:26היו פה הרבה השוואות בפורום שקראו לאולטראס - לה פאמיליה באדום.חבקוק_המואבי כתב: ↑20 מאי 2024, 18:19
תשמע, לא ביקשת משהו בקטנה (במיוחד בליגה הישראלית), כמה כאלה כבר יש?
אז למה שלא נמשוך יצורים?
נדקר ו״נחטף״ שם אוהד
ולקהל של מכבי יש שירים גזעניים פי כמה מאיתנו ושירים שמתייחסים לאונס ועוד שלל של פנינים.
הלאה
מה לעשות שלנו הקהל מזיק פי כמה מלהם. רק לראות מה קורה לנו בכדורסל ולהבין.
כבר חודשיים נודדים בין מגרשים ברחבי הארץ רק כי כמה הזויים החליטו לעשות לינץ' באוהד היריבה.
אני כבר לא מדבר על רפרטואר השירים המופלא שלנו שכולל בעיקר - שואה, נאצים, מזדיינים, שרמוטות, הלוויות וכו'.
להעריץ את מי שזה לא גורם לו לסלידה וגועל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 172 לייקים
משהו שחשבתי עליו היום , נכון זה נשמע קצת הזוי אבל
חייב לשתף.
אם האוהדים "מבטיחים" העונה 12,000 מנויים בתנאי
שספרא סוגר את העסקה. האם זה לבד לא יכסה חלק
גדול מהחובות?
הרי המחשבה הריאלית של כל בעלים שלא יהיה היא לגג
5,000 מנויים בליגה לאומית . זה במקרה הטוב.
כלומר נניח במצב החרא הזה קונים רק 4,500 ,
8,000 מנויים לא שווים 15 מיליון שקל?
השאלה איך דואגים ל 12,000 מנויים במחיר יחסית גבוה
לליגה הזאת.
חייב לשתף.
גדול מהחובות?
לליגה הזאת.
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
גם למכבי וגם לחיפה הורידו נקודות העונה.
אתה נודד בין אולמות מסיבות פוליטות. לא כי קרה משהו שלא קרה, קורה ויקרה גם בקבוצות האחרות.
השירים גם שם מתעסקים הרבה מאוד, לא פחות מאיתנו בקללות, גזענות, אונס וכו
אני לא מעריץ או מעריך אלימות ולהיפך. אבל לרמוז או להגיד שהקהל שלנו הוא מה שמרחיק משקיעים ובעלים זה כבר להצטרף לפרופגנדה של התקשורת בארץ
אתה נודד בין אולמות מסיבות פוליטות. לא כי קרה משהו שלא קרה, קורה ויקרה גם בקבוצות האחרות.
אני לא מעריץ או מעריך אלימות ולהיפך. אבל לרמוז או להגיד שהקהל שלנו הוא מה שמרחיק משקיעים ובעלים זה כבר להצטרף לפרופגנדה של התקשורת בארץ
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1765 לייקים
גם בקבוצות אחרות עושים לינץ׳.7even כתב:האמת שההבדל בינינו לבינם הוא גם מה שקורה על הדשא. שנה הבאה זה אפילו לא אותו דשא.L.S כתב: ↑20 מאי 2024, 20:56זה סיפור יפה לספר לעצמך
נדקר ו״נחטף״ שם אוהד
הלאה
כבר חודשיים נודדים בין מגרשים ברחבי הארץ רק כי כמה הזויים החליטו לעשות לינץ' באוהד היריבה.
אני כבר לא מדבר על רפרטואר השירים המופלא שלנו שכולל בעיקר - שואה, נאצים, מזדיינים, שרמוטות, הלוויות וכו'.
הבעיה ששלנו עשו את זה בשידור חי.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
ובתחומי המגרש...Nati כתב: ↑20 מאי 2024, 21:59גם בקבוצות אחרות עושים לינץ׳.7even כתב:האמת שההבדל בינינו לבינם הוא גם מה שקורה על הדשא. שנה הבאה זה אפילו לא אותו דשא.L.S כתב: ↑20 מאי 2024, 20:56
זה סיפור יפה לספר לעצמך
נדקר ו״נחטף״ שם אוהד
הלאה
הבעיה ששלנו עשו את זה בשידור חי.
- 7even
- קיבל.ה 2682 לייקים
יהיו פה 12 אלף מנויים רק אם ספרא מביא את אצילי, סבע, ומנור סולומון כדי להעלות אותנו ליגה.תעיף ליציע כתב: ↑20 מאי 2024, 21:57 משהו שחשבתי עליו היום , נכון זה נשמע קצת הזוי אבל
חייב לשתף.
גדול מהחובות?
לליגה הזאת.
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 2682 לייקים
לא אמרתי שרק הקהל שלנו מרחיק משקיעים.L.S כתב: ↑20 מאי 2024, 21:59 גם למכבי וגם לחיפה הורידו נקודות העונה.
אמרתי שהשילוב בין זה לבין אי ההצלחה הבולטת על הדשא לא הופך את העסק לזוהר במיוחד לרכישה.
וכן, כשאתה קבוצה מצליחה מקצועית פחות קל להתנפל אליך. כשאתה בתחתית הבאר אתה גם לא כזה זוהר למשקיעים וקשה למצוא כאלו נורמלים.
תראה את בית"ר. אמור להיות לה על הנייר הרבה יותר קל מאיתנו...ואין משקיעים עם כיסים מאד עמוקים שעומדים שם בתור.
ביום שנהיה מצליחים על הדשא יהיה פחות קל להתנפל אלינו. באחריות.
אגב סיבות פוליטיות....רשמתי וארשום עד שיובן - כשראיתי אוהדים שלנו חוטפים פרסות סוסים ואלות לפנים בסמי עופר עומר בר לב היה שר הספורט.
כשהשביתו את הליגה פה על סופ"ש אלים בצורה יוצאת דופן, ראלב מג'אדלה היה שר הספורט.
כשאוהדים שלנו עברו לינץ' פסיכי בשער הגיא מתן וילנאי היה שר הספורט.
מישה וכאן זוכר איזה טיפול שורש שנעשה במתפרעים ההם או במתפרעים באשר הם? לא, הגענו שוב לטדי ושוב זה חזר על עצמוץ
האלימות לא התחילה במרץ 2023, אז בוא לא נירה חץ ונרוץ לסמן מטרה. זה סתם לטמון ראש בחול.
יחד, רק יחד!