מה צפוי לקרות במועדון בתקופה הקרובה?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
שי שצברג מצטרף לבעלות על הפועל תל אביב
איש העסקים סיכם על רכישת 25 אחוז מהמועדון השייכים לזאב גרינברג תמורת 2.5 מיליון שקל ובודק אפשרות לרכוש אחוזים נוספים. מאיר תושב יהיה ערב אישית להסכם. גרינברג אישר את הפרטים ל-ynet: הושג סיכום סופי, אני סיימתי את חלקי בהפועל ת"א
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... /Sk16mjZ8u
איש העסקים סיכם על רכישת 25 אחוז מהמועדון השייכים לזאב גרינברג תמורת 2.5 מיליון שקל ובודק אפשרות לרכוש אחוזים נוספים. מאיר תושב יהיה ערב אישית להסכם. גרינברג אישר את הפרטים ל-ynet: הושג סיכום סופי, אני סיימתי את חלקי בהפועל ת"א
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... /Sk16mjZ8u
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
הלך אחד הגיע אחד אחר.
שמעתי אותו מדבר בפודקאסט שפירסמו פה, חובת ההוכחה היא עליו
שמעתי אותו מדבר בפודקאסט שפירסמו פה, חובת ההוכחה היא עליו
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 135 לייקים
איך שאני רואה את זה, מהלך כזה רק מרחיק את היום שיבוא רוכש.
(מעבר לעובדה שנראה שהבן אדם ליצן לא מחובר למציאות)
המשתמש על שם רז שלמה
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אין לו וטו על מהלך רכישהסנטה קלאוס כתב:איך שאני רואה את זה, מהלך כזה רק מרחיק את היום שיבוא רוכש.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 774 לייקים
דברו אלינו.. מי הבן אדם, איפה עובד, מה ההורים עושים, כמה יכול/מתכוון להשקיע ויותר חשוב, המלצות למאנצ'ים טובים באיזור הבית שלו לאחרי הפגנות יתקבלו בברכה
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אם אני מבין נכון, זה קואצ'ר (כלומר כלומניק). לא ברור אם הוא באמת מאמין בדברים שהוא מפרסם, אבל אם תחפשו את השם שלו בגוגל תראו תמונות שלו עם פרצופים נחושים ורגישים ליד משפטים כמו "זה לא נגמר כשאתה מפסיד, זה נגמר כשאתה מוותר".
אם חשבתם שאין דבר יותר גרוע מהאחים ניסנוב, אז תתפלאו.
אם חשבתם שאין דבר יותר גרוע מהאחים ניסנוב, אז תתפלאו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
ראיון עם הבעלים החדש החל מדקה 24 ו-25 שניות
פרק 83 
פוד טוב -
חוגגים את השבת הטובה ביותר מאז בריאת העולם (15.5).
ראיון עם מיסטר שצברג, המשקיע המסתורי.
הניצחון ההירואי של החוג, מסדר כבוד לנוער וכמובן, פינת אופנה מורחבת.
כבר כאן
ספוטיפיי:
https://spoti.fi/3mihjMx
רדיו ת"א 102FM:
https://m.102fm.co.il/HAPOEL
רגע, מה עם חולצת דמארי? זריז, זה כאן
https://bit.ly/2OXNlBd

פוד טוב -

הניצחון ההירואי של החוג, מסדר כבוד לנוער וכמובן, פינת אופנה מורחבת.
כבר כאן

ספוטיפיי:
https://spoti.fi/3mihjMx
רדיו ת"א 102FM:
https://m.102fm.co.il/HAPOEL
רגע, מה עם חולצת דמארי? זריז, זה כאן

https://bit.ly/2OXNlBd
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא מבין את הטענות.
אם הבעלים שמיועד לעזוב לא שם כמה עונות שקל.מה רע בבעלים שאולי ישים יותר משקל?
למה תושב ערב להסכם?
כנראה שהוא חושב שהוא מתאים
אם הבעלים שמיועד לעזוב לא שם כמה עונות שקל.מה רע בבעלים שאולי ישים יותר משקל?
למה תושב ערב להסכם?
כנראה שהוא חושב שהוא מתאים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הכל במידעMario כתב:מי זה? אני רציני
ובפודקאסט כאן
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אין מה לדאוג, חברים.

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
מי שכותב ספר אוטומטית חשוד לדעתי.
נקווה שזה לא יהיה גרוע יותר.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 371 לייקים
נראה כמו שילוב של משה חוגג ואלכס דניאל
דווקא לי עלה בראש עידו חג'ג'
שיהיה בהצלחה בכל אופן והלוואי ויצליח לגרום למועדון לחזור למקומו הטבעי.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
האמת ששמעתי אותו בפודקאסט "צבע אדום" לפני שבוע-שבועיים והוא היה נשמע סבבהה (גם המראיינים לא עשו לו יותר מדי בעיות), יש רק שאלה אחת קטנה והיא האם הוא אמין.
לגמרי מרגיש כמו משה חוגג.
אבל לנהל יותר גרועה מהניהול הקיים צריך להיות ממש כשרוני, במידה וישים אפילו שקל זה כבר שיפור לדעתי
אבל לנהל יותר גרועה מהניהול הקיים צריך להיות ממש כשרוני, במידה וישים אפילו שקל זה כבר שיפור לדעתי
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כתבה מוואלה! ספורט, הפועל תל אביב מתקרבת לשינוי: שי שצברג ייכנס במקום זאב גרינברג?
https://sports.walla.co.il/item/3428935
https://sports.walla.co.il/item/3428935
- 7even
- קיבל.ה 2676 לייקים
בהצלחה!
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 949 לייקים
כל ההזויים עלינו
מה עשינו רע שמגיע לנו כל הזיפת הזה?
מה עשינו רע שמגיע לנו כל הזיפת הזה?
long live the zapta
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
בהצלחה. מעניין תוך כמה זמן הוא קובע את ה-11.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
בכל מקרה, מישהו מכיר אותו? שמע עליו?
ראה אותו בשער 2?
ראה אותו בשער 2?
-
- קיבל.ה 338 לייקים
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
נשמע רע לתפארת, הבעלים החדש שרצר הזה.
בדיוק מה שהמועדון הזה לא היה צריך, בנאדם שנראה רודף זרקורים, ככה"נ בלי גב כלכלי ממשי מאחוריו (בדמות של חברה מבוססת עם המוני עובדים, אקזיט משמעותי וכדומה), בלי שיביא שום דבר ממשי לשולחן.
מבואס מהבנאדם היחיד שהוא מבוגר אחראי בהנהלה הזו - בועז תושב - בהנהלה מתעסקים לנו בקטנות, במקום למכור את כל המועדון למישהו רציני (רצוי מחו"ל). הייתי מעדיף לשמוע שזו מתיחה מאוחרת ולא-מוצלחת שנשארה במקרר עוד מאחד באפריל. כמה הוא שם כדי להפוך לקול הקבוע בהנהלה? 2 מיליון? 3 מיליון? איזו שכונה... זה לגמרי מועדון קטן. מרמורק פינת צפרירים.
כמובן שאשמח להתבדות, אבל לתחושתי - עם כזה בעלים, נצטרך עזרה לא רק של אלוהים, אלא של אללה, בודהה, כריסטוס ואלוקים יחד.
בדיוק מה שהמועדון הזה לא היה צריך, בנאדם שנראה רודף זרקורים, ככה"נ בלי גב כלכלי ממשי מאחוריו (בדמות של חברה מבוססת עם המוני עובדים, אקזיט משמעותי וכדומה), בלי שיביא שום דבר ממשי לשולחן.
מבואס מהבנאדם היחיד שהוא מבוגר אחראי בהנהלה הזו - בועז תושב - בהנהלה מתעסקים לנו בקטנות, במקום למכור את כל המועדון למישהו רציני (רצוי מחו"ל). הייתי מעדיף לשמוע שזו מתיחה מאוחרת ולא-מוצלחת שנשארה במקרר עוד מאחד באפריל. כמה הוא שם כדי להפוך לקול הקבוע בהנהלה? 2 מיליון? 3 מיליון? איזו שכונה... זה לגמרי מועדון קטן. מרמורק פינת צפרירים.
כמובן שאשמח להתבדות, אבל לתחושתי - עם כזה בעלים, נצטרך עזרה לא רק של אלוהים, אלא של אללה, בודהה, כריסטוס ואלוקים יחד.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 170 לייקים
על פי מה שנאמר ב5 רדיו הולך הלכנס לו סעיף בחוזה ההעברה שאם והיה ויהיה משא ומתן עם רוכש לקניית הפועל הוא לא יוכל להטיל וטו ויהיה חייב למכור את החלק שלו
מקווה שזה לא חרטא שלהם
מקווה שזה לא חרטא שלהם
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
מאיך שהוא נשמע ומצטייר כבר עדיף ניסנוב על פני היצור הזה
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
עוד אחד שהבין שתמורת השקעה קטנה הוא מקבל פרסום ששווה הרבה יותר.
כל האתרים עם פרסומים אודותיו...
חבל שהפועל הפכה לשוק
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
כל האתרים עם פרסומים אודותיו...
חבל שהפועל הפכה לשוק
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אין לי מושג ואני לא מכיר.
אבל אני די בטוח שגם 98 אחוז מהמגיבים כאן הם כמוני.
ועדין מרשים אותי שיש רק תגובות עוקצניות ושליליות.
מאחל לו ולנו הצלחה. שישקיעה הרבה כסף במועדון יאפס את החובות ויוביל אותנו יחד עם תושב והאחרים לתקופה טובה מהנוכחית שתכלול חזרה למפעלים האירופאים.
אבל אני די בטוח שגם 98 אחוז מהמגיבים כאן הם כמוני.
ועדין מרשים אותי שיש רק תגובות עוקצניות ושליליות.
מאחל לו ולנו הצלחה. שישקיעה הרבה כסף במועדון יאפס את החובות ויוביל אותנו יחד עם תושב והאחרים לתקופה טובה מהנוכחית שתכלול חזרה למפעלים האירופאים.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
לא מבין מה אתם רוצים? גרינברג לא שם שקל באופן מוצהר, מגיע מישהו שאולי ישים שקל כל שכן סינדלו אותו למכור במקרה שתגיע הצעה פרקטית. ממה שדיבר בפודקאסט הוא הבעלים של החברת חרטא הזאת של השידורים בפייסבוק אבל את הכסף שלו הוא מרוויח מסחר במניות. בכל מקרה הבן אדם יצליח וישים כסף בהפועל? הרווחנו עוד אולהה לעונה הבאה(כמובן שבצחוק, הרווחנו עוד תקציב) לבן אדם אין כסף לשים? זה אותו דבר כמו המצב עכשיו. אני חושב שתושב הם היחידים שעושים משהו מבין הבעלים ואם הם סומכים עליו אז גם אני
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כל מילהההוא שאמרו לו כתב:לא מבין מה אתם רוצים? גרינברג לא שם שקל באופן מוצהר, מגיע מישהו שאולי ישים שקל כל שכן סינדלו אותו למכור במקרה שתגיע הצעה פרקטית. ממה שדיבר בפודקאסט הוא הבעלים של החברת חרטא הזאת של השידורים בפייסבוק אבל את הכסף שלו הוא מרוויח מסחר במניות. בכל מקרה הבן אדם יצליח וישים כסף בהפועל? הרווחנו עוד אולהה לעונה הבאה(כמובן שבצחוק, הרווחנו עוד תקציב) לבן אדם אין כסף לשים? זה אותו דבר כמו המצב עכשיו. אני חושב שתושב הם היחידים שעושים משהו מבין הבעלים ואם הם סומכים עליו אז גם אני
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 338 לייקים
אשמח מאוד אם הוא יפתיע את כולנו ויעביר סכומים יפים לתקציב המועדון וינסה להביא ניהול מקצועי למועדון. בהתחשב בנסיון העבר שלנו כאוהדי הפועל עם כל מיני וייצמנים, כבירים וחגגים אנחנו סקפטיים מטבענו.ההוא שאמרו לו כתב: ↑12 אפריל 2021, 16:17 לא מבין מה אתם רוצים? גרינברג לא שם שקל באופן מוצהר, מגיע מישהו שאולי ישים שקל כל שכן סינדלו אותו למכור במקרה שתגיע הצעה פרקטית. ממה שדיבר בפודקאסט הוא הבעלים של החברת חרטא הזאת של השידורים בפייסבוק אבל את הכסף שלו הוא מרוויח מסחר במניות. בכל מקרה הבן אדם יצליח וישים כסף בהפועל? הרווחנו עוד אולהה לעונה הבאה(כמובן שבצחוק, הרווחנו עוד תקציב) לבן אדם אין כסף לשים? זה אותו דבר כמו המצב עכשיו. אני חושב שתושב הם היחידים שעושים משהו מבין הבעלים ואם הם סומכים עליו אז גם אני
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
שמועה אומרת שהוא פעם אמר שהדרך הטובה ביותר להתפרסם היא לקנות מועדון כדורגל.טכנית לארז כתב: ↑12 אפריל 2021, 14:52 מי שכותב ספר אוטומטית חשוד לדעתי.
זה קרה מיד אחרי שהוא כתב ספר שגורס שהדרך הטובה ביותר לשיפור עצמי היא לרומם את רוחו של החוצן הקדום שחי בנשמה של כל אחד ואחד מאיתנו.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
תגיד את האמת, קנית את הספר ?רדפוקס כתב: ↑12 אפריל 2021, 16:33שמועה אומרת שהוא פעם אמר שהדרך הטובה ביותר להתפרסם היא לקנות מועדון כדורגל.טכנית לארז כתב: ↑12 אפריל 2021, 14:52 מי שכותב ספר אוטומטית חשוד לדעתי.
זה קרה מיד אחרי שהוא כתב ספר שגורס שהדרך הטובה ביותר לשיפור עצמי היא לרומם את רוחו של החוצן הקדום שחי בנשמה של כל אחד ואחד מאיתנו.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
כל ההבדל, לדעתי, בינו(שדרך אגב אני מסכים שהוא דמות מגוחכת עם כל הסיפורים שלו על הגשמה עצמית, הספר, החובות וכל הדברים האחרים שבאים איתו) לבין כל האנשים שהזכרת זה שהוא גם ככה מחליף בן אדם שכרגע הוא שולי במערכת ולא תורם לה. כשכבירי לא שם כסף וויצמן לא שם כסף וחג'ג' לא שם כסף קרסת כי הם שמו את הכסף. אם הוא לא ישים כסף לא יהיה שינוי והמצב יישאר אותו דבר כי הוא גם ככה מחליף מישהו שלא שם כסף אבל אם הוא ישים כסף זה יכול לעשות שינוי לטובה במועדון. זה שמכריחים אותו למכור במקרה של הצעה בלי התחשבות בכלל לדעתו זה בונוס ענקי וגם אם הוא בא לעשות סיבוב על המועדון(וכתבתי את זה באשכול הזה לפני איזה שבוע) לפחות שישים משהוRon.T כתב: ↑12 אפריל 2021, 16:32אשמח מאוד אם הוא יפתיע את כולנו ויעביר סכומים יפים לתקציב המועדון וינסה להביא ניהול מקצועי למועדון. בהתחשב בנסיון העבר שלנו כאוהדי הפועל עם כל מיני וייצמנים, כבירים וחגגים אנחנו סקפטיים מטבענו.ההוא שאמרו לו כתב: ↑12 אפריל 2021, 16:17 לא מבין מה אתם רוצים? גרינברג לא שם שקל באופן מוצהר, מגיע מישהו שאולי ישים שקל כל שכן סינדלו אותו למכור במקרה שתגיע הצעה פרקטית. ממה שדיבר בפודקאסט הוא הבעלים של החברת חרטא הזאת של השידורים בפייסבוק אבל את הכסף שלו הוא מרוויח מסחר במניות. בכל מקרה הבן אדם יצליח וישים כסף בהפועל? הרווחנו עוד אולהה לעונה הבאה(כמובן שבצחוק, הרווחנו עוד תקציב) לבן אדם אין כסף לשים? זה אותו דבר כמו המצב עכשיו. אני חושב שתושב הם היחידים שעושים משהו מבין הבעלים ואם הם סומכים עליו אז גם אני
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!