אין דבר יותר שנוא ממ*בי תא
- 7even
- קיבל.ה 2728 לייקים
קלעי ברמה גבוהה (דאסטי) כבר נחת כאן אבל כן צריך סנטר ברמה גבוהה שאני בספק אם יגיע. הלוואי שכן.
יחד, רק יחד! 

- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1453 לייקים
טבעי שיהיה להם משחק לא טוב פעם ב.. אם זה מתחיל לחזור על עצמו זה סימן מצוין, לנו היו ערימות של משחקים לא טובים שניצחנו אותם בשנה שעברה.פומפה כתב: ↑09 אפריל 2024, 21:36האמת שאני לא יודע כמה זה מעודד
שים בצד את זה שהם באים למשחקים האלה ברמת מוכנות והתלהבות נמוכה משמעותית ממה שהם מגיעים נגדנו (גם אנחנו אותו דבר), נראה כאילו לא משנה כמה יובילו עליהם אפילו ברבע אחרון הם תמיד יצליחו לחזור.
מרגיש שברגע שהם רוצים/נדחקים לפינה הם מצליחים להוציא מעצמם את המקסימום. שזה בדיוק ההפך ממה שאפשר לומר עלינו.
יש להם שחקני הכרעה שלא מפחדים מעצמם ומהכדור ברגעי האמת. שזה גם לא נראה שאפשר להגיד עלינו העונה.
תוסיף לזה את העובדה שמאוד מאוד קשה לנצח אותם בבית שלהם ורמת האופטימיות שלי לא בשמיים.
הלוואי וכן נצליח להתעלות במאני טיים ולנצח אותם.
מי שהכריע את המשחק זה נטו בולדווין, כשהכל צמוד הם הולכים אליו ורק אליו רק שחשוב לסגור לריבאונד הגנה ואת זה נס ציונה לא עשו טוב בסיום.
בסופו של דבר, במקום הראשון עדיין תלוי בנו תיאורטית, צריכים להגיע לכל משחק כאילו הוא האחרון שנותר ולקחת כל אחד מהם ברצינות.
-
- קיבל.ה 431 לייקים
זה בולדווין וזה דיברתולומאו שחי על המשחקים נגדנו וזה קולסון שמרסק אותנו בצבע וזה סורקין שכל משחק נגדנו זה כאילו שחקן נבא הגיע וזה ניבו שאמנם לא זוכר איזה משחק התפוצצות שלו מולנו אבל הוא השתדרג משמעותית השנה.הלך המומנטום כתב: ↑10 אפריל 2024, 12:38טבעי שיהיה להם משחק לא טוב פעם ב.. אם זה מתחיל לחזור על עצמו זה סימן מצוין, לנו היו ערימות של משחקים לא טובים שניצחנו אותם בשנה שעברה.פומפה כתב: ↑09 אפריל 2024, 21:36האמת שאני לא יודע כמה זה מעודד
שים בצד את זה שהם באים למשחקים האלה ברמת מוכנות והתלהבות נמוכה משמעותית ממה שהם מגיעים נגדנו (גם אנחנו אותו דבר), נראה כאילו לא משנה כמה יובילו עליהם אפילו ברבע אחרון הם תמיד יצליחו לחזור.
מרגיש שברגע שהם רוצים/נדחקים לפינה הם מצליחים להוציא מעצמם את המקסימום. שזה בדיוק ההפך ממה שאפשר לומר עלינו.
יש להם שחקני הכרעה שלא מפחדים מעצמם ומהכדור ברגעי האמת. שזה גם לא נראה שאפשר להגיד עלינו העונה.
תוסיף לזה את העובדה שמאוד מאוד קשה לנצח אותם בבית שלהם ורמת האופטימיות שלי לא בשמיים.
מי שהכריע את המשחק זה נטו בולדווין, כשהכל צמוד הם הולכים אליו ורק אליו רק שחשוב לסגור לריבאונד הגנה ואת זה נס ציונה לא עשו טוב בסיום.
בסופו של דבר, במקום הראשון עדיין תלוי בנו תיאורטית, צריכים להגיע לכל משחק כאילו הוא האחרון שנותר ולקחת כל אחד מהם ברצינות.
זה נכון שבולדווין הוא ראש הנחש, אבל לא חסרים להם כלים שמתעלים ויודעים לתפור אותנו טוב טוב.
אבל כמו שכתבת, בסופו של דבר הכל מתנקז לדבר אחד מולם וזה ריבאונד. לא יעזור שום דבר, לא ניקח ריבאונד לא ננצח.
אלכסנדר לבד (שגם הוא לא חיית ריבאונד) לא מספיקים מול הסוללת גבוהים שלהם.
-
- קיבל.ה 1784 לייקים
מישהו רוצה להזכיר לי מה מצב הניצחונות עד עכשיו בינינו אליהם..כי לפי מה שאני קורא פה,הם בטח כבר פירקו אותנו כמה פעמים העונה.
נערך לאחרונה על ידי Nati ב 10 אפריל 2024, 16:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
מצב הניצחונות בעונה הסדירה מולם לא באמת חשוב וגם לא להתפרק נגדם זו ממזמן לא מטרה , אפילו לפרק אותם פרקנו , הרצון האמיתי זה לנצח אותם במאני טיים בהיכל ולקחת מהם את הצלחת , זו עליית המדרגה שאנחנו כל כך רוצים
-
- קיבל.ה 431 לייקים
תוסיף לזה שיש הבדל מאוד גדול בין איפה שהיינו כשניצחנו אותם להיום והבדל אולי יותר גדול מאיפה שהם היו כשניצחנו אותם להיום
- 7even
- קיבל.ה 2728 לייקים
היתה מספיקה פעם אחת לא במאני טיים כדי לשים את עצמינו במצב קצת יותר טוב.
בכלל זה אני חושב שאם יש סיכוי לאליפות הוא צריך להתחיל בניצחון ביד אליהו בפלייאוף העליון. כמה רחוק זה נשמע כרגע
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1784 לייקים
בכלל לא כל כך רחוק7even כתב:היתה מספיקה פעם אחת לא במאני טיים כדי לשים את עצמינו במצב קצת יותר טוב.
בכלל זה אני חושב שאם יש סיכוי לאליפות הוא צריך להתחיל בניצחון ביד אליהו בפלייאוף העליון. כמה רחוק זה נשמע כרגע
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1453 לייקים
זה הכל מתחיל ונגמר בבולדווין. אם הוא לא משחק הם יתקשו מאוד מול קבוצות חזקות, למרות כושר הקליעה של דיברתולימיאו העונה ובלאט ובראון ומנקו.פומפה כתב: ↑10 אפריל 2024, 15:15זה בולדווין וזה דיברתולומאו שחי על המשחקים נגדנו וזה קולסון שמרסק אותנו בצבע וזה סורקין שכל משחק נגדנו זה כאילו שחקן נבא הגיע וזה ניבו שאמנם לא זוכר איזה משחק התפוצצות שלו מולנו אבל הוא השתדרג משמעותית השנה.הלך המומנטום כתב: ↑10 אפריל 2024, 12:38טבעי שיהיה להם משחק לא טוב פעם ב.. אם זה מתחיל לחזור על עצמו זה סימן מצוין, לנו היו ערימות של משחקים לא טובים שניצחנו אותם בשנה שעברה.פומפה כתב: ↑09 אפריל 2024, 21:36
האמת שאני לא יודע כמה זה מעודד
זה נכון שבולדווין הוא ראש הנחש, אבל לא חסרים להם כלים שמתעלים ויודעים לתפור אותנו טוב טוב.
אבל כמו שכתבת, בסופו של דבר הכל מתנקז לדבר אחד מולם וזה ריבאונד. לא יעזור שום דבר, לא ניקח ריבאונד לא ננצח.
אלכסנדר לבד (שגם הוא לא חיית ריבאונד) לא מספיקים מול הסוללת גבוהים שלהם.
קולסון, ריברו וסורקין חיים מריבאונד התקפה ולכן סגירה לריבאונד חשובה.
כתבתי את זה בעבר, במשחק האחרון ביד אליהו כמעט חצי מהכדורים החוזרים מתחת לסל שלנו הלכו אליהם, גם ריבאונדים טובים, אם שמים על זה דגש וסוגרים אותם טוב הם צריכים להיות בין רבע לשליש באספקט הזה.
ברגע שהם מתאבדים על ריבאונד התקפה עם שניים שלושה שחקנים ואנחנו סוגרים טוב, זה יוצר הזדמנות מעולה למתפרצות.
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
נשבר כבר מהחרא הזה , גם בתקופה טובה שלנו (יחסית ונכון עכשיו אנחנו במשבר אבל עדיין תקופה טובה ביחס לעבר ) אנחנו עדיין מסתכלים עליהם מלמטה , שהחרא הזה ישתנה כבר ונשמח קצת מה קרה סעמעמק
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
והנה אנחנו בימים שאפילו לפנטז על הפסד שלהם במשחק חסר חשיבות זו משימה בלתי אפשרית , גועל נפש ואיכס מחכה כבר לעונה הבאה שהעונה המגעילה הזו תיגמר
- 7even
- קיבל.ה 2728 לייקים
אני רק שאלה - יש/היה למישהו בכלל ספק שהם לוקחים את זה?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2442 לייקים
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 101 לייקים
היום מתחילה בערוץ 12 סדרת דרמה על מוני פנאן. מעניין אם בסדרה שימון ידע או לא.
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
לא מתכנן לראות אבל אין סיכוי שירמזו לזה אפילובעל(ת) האוב כתב:היום מתחילה בערוץ 12 סדרת דרמה על מוני פנאן. מעניין אם בסדרה שימון ידע או לא.
השד יתברך
-
- קיבל.ה 577 לייקים
-
- קיבל.ה 1411 לייקים
מה אתה רוצה? הוא לא ידע כלום.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1784 לייקים
בפעם הראשונה שהוא שמע על הבנק הייתה בשיר שמעון מזרחי מאפיה.Asafasraf כתב:מה אתה רוצה? הוא לא ידע כלום.
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
קצת רגעים של נחת בימים קשים אלו.
אז אפשר לעשות גם אולם גיהנום בלי לזרוק כוסות למגרש וכל מיני דברים שפוגעים בקבוצה שלך
אז אפשר לעשות גם אולם גיהנום בלי לזרוק כוסות למגרש וכל מיני דברים שפוגעים בקבוצה שלך
- 7even
- קיבל.ה 2728 לייקים
בסגלים מלאים אין ליוונים סיכוי אמיתי.
יחד, רק יחד! 

- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1453 לייקים
ממש לא נכון.
במשחק הראשון היו לפנתינאיקוס איזה 10-15 החטאות רצופות לשלוש. אם הם קולעים 2-4 מהם הם מנצחים.
תוסיף על זה את הטעות ההזויה של סלוקאס בסוף והכל יכל להיגמר אחרת.
בטח כשאין להם ביתיות אמיתית והם לא משחקים ביד אליהו הכל אפשרי.
אין לי בעיה שמכבי יעברו בתנאי שבולדווין וקולסון ירסקו איזה פיקה אחת או שתיים כל אחד.
- 7even
- קיבל.ה 2728 לייקים
במשחק הראשון, במחצית גרועה מאד של מכבי נגמר 8 הפרש ושם הבנת שהיוונים בבעיה.הלך המומנטום כתב: ↑26 אפריל 2024, 08:19ממש לא נכון.
במשחק הראשון היו לפנתינאיקוס איזה 10-15 החטאות רצופות לשלוש. אם הם קולעים 2-4 מהם הם מנצחים.
תוסיף על זה את הטעות ההזויה של סלוקאס בסוף והכל יכל להיגמר אחרת.
בטח כשאין להם ביתיות אמיתית והם לא משחקים ביד אליהו הכל אפשרי.
אין לי בעיה שמכבי יעברו בתנאי שבולדווין וקולסון ירסקו איזה פיקה אחת או שתיים כל אחד.
המטרה של קבוצת החוץ היא לצאת מ-2 המשחקים ב 1-1 ואת זה הם השיגו.
הסיכוי היחיד של היוונים הוא העובדה שהשמחק בבלגרד ולא בת"א למרות שלא אתפלא לראות אולם מלא באוהדים ביתיים במשחק הבא.
בסגלים מלאים לדעתי זה חסר סיכוי ליוונים גם בלי הביתיות אבל הלוואי ואתבדה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1474 לייקים
פאו יכולה לנצח משחק אחד בבלגרד בקלות.
מכבי בלי בולדווין מגרדת 80 נק בלחץ
מכבי בלי בולדווין מגרדת 80 נק בלחץ
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
-
- קיבל.ה 1411 לייקים
שישחקו באירופה כמה שיותר משחקים (שחלילה לא יזכו בתואר!).
הפציעות יגיעו לבד.
הפציעות יגיעו לבד.
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
בלי בלדווין לדעתי אנחנו יכולים לקחת סדרה מולם גם אם יתרון הביתיות (בהנחה כמובן שיהיו פה חיזוקים נקודתיים שאנחנו צריכים )
- 7even
- קיבל.ה 2728 לייקים
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
מאמין שעם המאמן החדש משחק ההגנה שלנו יראה טוב יותר , בוא נחכה עד עכשיו לא שמרנו בכלל
- 7even
- קיבל.ה 2728 לייקים
אמן. בשביל משחק הגנה צריך עבודה קבוצתית.
טוב ככל ששחקן יהיה, בהגנה מעל הכל זה תיאום.
ועדיין יעזור ששחקנים יסגרו לריבאונד. זו שערורייה מה שקורה במשחקים מול קבוצות עם 2 גבוהים ורבע.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1411 לייקים
הגזמת (הלוואי ואני טועה).רק הפועל כתב:בלי בלדווין לדעתי אנחנו יכולים לקחת סדרה מולם גם אם יתרון הביתיות (בהנחה כמובן שיהיו פה חיזוקים נקודתיים שאנחנו צריכים )
אנחנו, עד לפני 3 ימים היינו קבוצה בהתפרקות.
רק עכשיו מתחילים להדביק את השברים ואנשים כאן חוזרים ליהירות של הצהובים. קצת צניעות. גם בלי בולדווין, הסגל שלהם יותר טוב משלנו.
- רדנקו
- קיבל.ה 1605 לייקים
שיגיעו לגמר יפסידו שם. שימון והחברים יצטרכו לשלם מענקים בלי שיש להם הכנסות מזה ויהיה להם יותר קשה לשמור את ניבו ואולי גם אחרים בשנה הבאה (כי לדעתי ולצערי גם בשנה הבאה אף קבוצה לא תארח את המשחקים באירופה בארץ).
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 448 לייקים
ניבו כבר סיכם במילאנו עונה הבאה נראה לי
- רדנקו
- קיבל.ה 1605 לייקים
אין לי מושג. אני לא שמעתי על זה.
מתאחד עם פויתרס?
מתאחד עם פויתרס?
-
- קיבל.ה 1084 לייקים
מאחל למכבי הנשמות להעיף את פאן הבכיינים האנטישמים 
(וכמובן אח"כ לעוף בבעיטה עם 8 פצועים)

(וכמובן אח"כ לעוף בבעיטה עם 8 פצועים)
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
-
- קיבל.ה 1050 לייקים

הלוואי הלוואי הלוואי
חמסה חמסה חמסה
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
-
- קיבל.ה 2442 לייקים
אם באמת כל הפרסומים נכונים ושחקנים כמו ניבו ולורנסו יעזבו אותם עונה הבאה אפשר לבנות פה קבוצה שתתן להם בראש
-
- קיבל.ה 509 לייקים