בחירות 2021: הסקר התעדכן
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אני מתרשם שאין ברירה.
כדי להביא את בנט חייבים להבטיח לו מראש להיות ראשון ברוטציה , אחרת , לרה"מ יש ממשלה.
כדי להביא את בנט חייבים להבטיח לו מראש להיות ראשון ברוטציה , אחרת , לרה"מ יש ממשלה.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
לא מבין מה לפיד מנסה לעשות.
תבין, לא תהיה ראש ממשלה, לפחות לא ראשון.
הזדמנות של פעם בחיים להקים ממשלה, קח את לשון המאזניים בנט ועבס ותרצה אותם, אחרי זה נראה.
הזדמנות של פעם בחיים להקים ממשלה, קח את לשון המאזניים בנט ועבס ותרצה אותם, אחרי זה נראה.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הוא חושש שבנט ,לאחר קבלת מנדט מהנשיא, יחבור לגוש השנימריו פצ'אלקה כתב:לא מבין מה לפיד מנסה לעשות.
בנוסף לפי הפרסומים , הוא לא מעוניין לא להבטיח מראש לבנט להיות ראשון ברוטציה כבר כעת.את זה אם זה נכון אני לא מסוגל להבין.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
האמת, לפיד קלאסי.De Niro כתב: ↑31 מרץ 2021, 11:10הוא חושש שבנט ,לאחר קבלת מנדט מהנשיא, יחבור לגוש השנימריו פצ'אלקה כתב:לא מבין מה לפיד מנסה לעשות.
בנוסף לפי הפרסומים , הוא לא מעוניין לא להבטיח מראש לבנט להיות ראשון ברוטציה כבר כעת.את זה אם זה נכון אני לא מסוגל להבין.
הוא חושב שהוא יאנוס את בנט לשבת תחתיו? בנט לא צריך אותו.
נערך לאחרונה על ידי מריו פצ'אלקה ב 31 מרץ 2021, 11:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מה שלא ברור לי הוא מדוע שלפיד לא יטען יש לי ממשלה , אבל אני שני ברוטציה.יש מניעה חוקית?מריו פצ'אלקה כתב:האמת, לפיד קלאסי.De Niro כתב: ↑31 מרץ 2021, 11:10הוא חושש שבנט ,לאחר קבלת מנדט מהנשיא, יחבור לגוש השנימריו פצ'אלקה כתב:לא מבין מה לפיד מנסה לעשות.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
לפיד לדעתי לא רוצה להיות שני ברוטציה. כמו שאני קורא את זה יש 2 גושים בתוך גוש השינוי, מיכאלי ומרץ וסער ובנט.
לפיד בשגעון גדלות של מנהיג הגוש ולדעתי מיכאלי ומרץ אוכלים לו את הראש שישיג כמה שיותר המלצות ויאנוס את בנט להיכנס תחתיו.
הבעיה בגוש הזה שלאף אחד אין מרפקים, גנץ ליברמן וסער צריכים להודיע חד משמעית תמליץ על בנט או שההרכבה תעבור לנתניהו ומשם כל האשמה עליך.
( ההימור שלי ממשלת נתניהו עם עבס ובנט, אולי בן גביר וסמוטריץ יפרדו)
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אם ראש יש עתיד לא רוצה להיות שני ברוטציה , אז פוליטיקה לא מתאימה לו.מריו פצ'אלקה כתב:לפיד לדעתי לא רוצה להיות שני ברוטציה. כמו שאני קורא את זה יש 2 גושים בתוך גוש השינוי, מיכאלי ומרץ וסער ובנט.
לפיד בשגעון גדלות של מנהיג הגוש ולדעתי מיכאלי ומרץ אוכלים לו את הראש שישיג כמה שיותר המלצות ויאנוס את בנט להיכנס תחתיו.
הבעיה בגוש הזה שלאף אחד אין מפרקים, גנץ ליברמן סער וסער צריכים להודיע חד משמעית תמליץ על בנט או שההרכבה תעבור לנתניהו ומשם כל האשמה עליך.
אבל מצד שני , הוא רמז בצורה ברורה שהוא כן מוכן לויתורים בהמשך הדרך.
שוב , השאלה אם הוא יכול להציג בפני הנשיא ממשלה שבה הוא שני ברוטציה? ההגיון אומר שכן. והחוק?
-
- קיבל.ה 554 לייקים
בנט חי בסרט וסער דוחף אותו לזה.
מילא בנט היה מצליח להקים ממשלה שמורכבת מימינה, כח"ל, שס, סער, לפיד, עבודה וליברמן (לא ריאלי)
בכל סיטואציה אחרת שיוריד את האגו שלו, יש לך כולה 7 מנדטים עלובים ושיהיה רוטציה מספר 2 אחרי לפיד כי בכל מקרה בנט יצטרך להישען על הערבים רק שעם לפיד הוא יקבל ראש ממשלה ואצל ביבי הוא יקבל שום דבר.
סער צריך לתמוך בלפיד ואז לבנט לא תהיה ברירה כי אפשר יהיה להגיע ל61 בלעדיו.
מילא בנט היה מצליח להקים ממשלה שמורכבת מימינה, כח"ל, שס, סער, לפיד, עבודה וליברמן (לא ריאלי)
בכל סיטואציה אחרת שיוריד את האגו שלו, יש לך כולה 7 מנדטים עלובים ושיהיה רוטציה מספר 2 אחרי לפיד כי בכל מקרה בנט יצטרך להישען על הערבים רק שעם לפיד הוא יקבל ראש ממשלה ואצל ביבי הוא יקבל שום דבר.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
בנט ילד מגודל, יעדיף להיות אנוס ע"י ביבי ולא ע"י לפיד, גם אם זה ייתן לו להיות רהמ.shaharot כתב: ↑31 מרץ 2021, 12:24 בנט חי בסרט וסער דוחף אותו לזה.
דרוקר אמר יפה, הדרישות של בנט חזיריות ולפיד חייב להסכים.
-
- קיבל.ה 331 לייקים
ממש מצחיק אותי תחזוק ההצגה הזו כאילו לנשיא יש באמת סמכות לעשות משהו
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
יש לו.אדום נחמד כתב:ממש מצחיק אותי תחזוק ההצגה הזו כאילו לנשיא יש באמת סמכות לעשות משהו
חד משמעית.
במקרה , שאין לאף מועמד 61 ממליצים , שיקול הדעת שלו נרחב ביותר.
זו הפרשנות ששמעתי היום ברדיו על ידי פרופ' למשפטים.
-
- קיבל.ה 331 לייקים
בלה בלה בלה. אין לו שום סמכות. הוא לא יכול להמליך אף אחד. הכנסת מחליטה הכל. בין אם להקים קואליציה ובין אם לפרק אותה (אי אמון וזה).
מתחזקים איזו מציאות כאילו מי ש"מקבל מנדט מהנשיא" בא עם יתרון כלשהו, אבל גם זה שטויות. בזמן שלבני נסתה להקים ממשלה ביבי כבר גיבש 61 סביבו, וכולנו יודעים איך זה נגמר.
בסדר, אין בעיה להמשיך לשחק. אבל זה עדיין מצחיק
מתחזקים איזו מציאות כאילו מי ש"מקבל מנדט מהנשיא" בא עם יתרון כלשהו, אבל גם זה שטויות. בזמן שלבני נסתה להקים ממשלה ביבי כבר גיבש 61 סביבו, וכולנו יודעים איך זה נגמר.
בסדר, אין בעיה להמשיך לשחק. אבל זה עדיין מצחיק
-
- קיבל.ה 371 לייקים
הספק השתלחות ספק התחננות של השופרות כלפי בנט ברשתות גורמות לי לחשוב שיש שם נטייה לסיכום עם גוש השינוי
-
- קיבל.ה 693 לייקים
כשיתחילו האיומים נדע שיש באמת סיכוימריו פצ'אלקה כתב: ↑31 מרץ 2021, 17:34 הספק השתלחות ספק התחננות של השופרות כלפי בנט ברשתות גורמות לי לחשוב שיש שם נטייה לסיכום עם גוש השינוי
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
ספק רב אם הוא יעמוד בלחצים.
אני גם עדיין בספק , שהוא יודע בעצמו מה הוא רוצה לעשות.
אני גם עדיין בספק , שהוא יודע בעצמו מה הוא רוצה לעשות.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
בל"ד לא יתמכו באף אחד.
בכמה אנשים מדובר 1 או 2?
בכמה אנשים מדובר 1 או 2?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
1shaharot כתב:בל"ד לא יתמכו באף אחד.
בכמה אנשים מדובר 1 או 2?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הבנתי מהפרשנות הערב , שזה אפשרי בעקבות השינוי של החוק , שמאפשר החלפת ראש ממשלה.De Niro כתב:אם ראש יש עתיד לא רוצה להיות שני ברוטציה , אז פוליטיקה לא מתאימה לו.מריו פצ'אלקה כתב:לפיד לדעתי לא רוצה להיות שני ברוטציה. כמו שאני קורא את זה יש 2 גושים בתוך גוש השינוי, מיכאלי ומרץ וסער ובנט.
הבעיה בגוש הזה שלאף אחד אין מפרקים, גנץ ליברמן סער וסער צריכים להודיע חד משמעית תמליץ על בנט או שההרכבה תעבור לנתניהו ומשם כל האשמה עליך.
שוב , השאלה אם הוא יכול להציג בפני הנשיא ממשלה שבה הוא שני ברוטציה? ההגיון אומר שכן. והחוק?
-
- קיבל.ה 554 לייקים
תודה.
אגב אם בנט חכם כדאי לו להמליץ על לפיד.
גם זה יגרום ללחץ אדיר מהצד של ביבי
וגם זה יעבור יותר חלק אצל הנשיא שמועמד עם 17 מנדטים מקבל את המנדט ולא בנט עם 7.
אחרי זה שיעשו רוטציה ויהיה יותר "נוח" למרצ וליברמן להסכים על זה מאשר לתמוך בבנט אצל הנשיא.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
עוד נקודה חשובה
אם כולם כולל בנט ימליצו על לפיד (חוץ מהמשותפת ורעמ נגיד) זה 58 מנדטים לעומת 52 מנדטים של ביבי.
לא רואה סיכוי שהנשיא יתן לביבי לנסות להרכיב ראשון במיוחד שבנט ממליץ לכאורה על מישהו אחר ולא על עצמו.
זה לעשות שח על ביבי ולקרב אותנו לשחמט
אם כולם כולל בנט ימליצו על לפיד (חוץ מהמשותפת ורעמ נגיד) זה 58 מנדטים לעומת 52 מנדטים של ביבי.
לא רואה סיכוי שהנשיא יתן לביבי לנסות להרכיב ראשון במיוחד שבנט ממליץ לכאורה על מישהו אחר ולא על עצמו.
זה לעשות שח על ביבי ולקרב אותנו לשחמט
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כן , אבל צריך לזכור שכרגע ללפיד יש רק 37 ממליצים.
יש עדיין עבודה לעשות.
יש עדיין עבודה לעשות.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
חבר'ה לא תם הטקס אז יש לי עוד סידורים
לא קבעו כבר עוד בחירות? בשביל מה בזבוז הזמן הזה?
לא קבעו כבר עוד בחירות? בשביל מה בזבוז הזמן הזה?
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הטקס , לא רק שלא תם , הוא רחוק מסיום.
אני לא מתרשם שראש ימינה החליט או קרוב להחליט.
לגבי אילו מהטקסים שאלתם טקס הרכבת הממשלה או טקס הסיום של בחירות 5?
אני לא מתרשם שראש ימינה החליט או קרוב להחליט.
לגבי אילו מהטקסים שאלתם טקס הרכבת הממשלה או טקס הסיום של בחירות 5?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
את הסקר של הפורום אני משאיר למנהל הסקר.
אין ספק , שהייתה כאן הצלחה אדירה מבחינת כמות המשתתפים.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
לא תם הסקר
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
אני דווקא הבנתי הפוך, שמי שמקבל את המנדט חייב להיות מושבע כראש ממשלה.De Niro כתב: ↑31 מרץ 2021, 20:06הבנתי מהפרשנות הערב , שזה אפשרי בעקבות השינוי של החוק , שמאפשר החלפת ראש ממשלה.De Niro כתב:אם ראש יש עתיד לא רוצה להיות שני ברוטציה , אז פוליטיקה לא מתאימה לו.מריו פצ'אלקה כתב: לפיד לדעתי לא רוצה להיות שני ברוטציה. כמו שאני קורא את זה יש 2 גושים בתוך גוש השינוי, מיכאלי ומרץ וסער ובנט.
ראש הממשלה החלופי הרי לא מושבע בתור ראש ממשלה, אלא כ-2 תפקידים שונים ״ראש הממשלה החלופי״ ו-״ראש הממשלה העתידי״. עצם זה שמשתמשים בשפה שונה מראה שעושים בחוק את ההבחנה הזו.
אפשר כמובן להספיק לשנות את החוק טרם ההשבעה, אבל לפחות לפי החוק הנוכחי לא נראה שאפשר לעשות את המהלך הזה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 371 לייקים
אם בן גביר וסמוטריץ מתפצלים על כמה מנדטים זה משאיר את סמוטריץ?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לדעתי , על 5 מנדטים (לא כולל נועם).מריו פצ'אלקה כתב:אם בן גביר וסמוטריץ מתפצלים על כמה מנדטים זה משאיר את סמוטריץ?
זאת כי אופיר סופר שוריין בליכוד , ואמור לחזור ולכהן כחבר כנסת מטעם האיחוד הלאומי - תקומה.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
ראשית , במקרה הנ"ל הליכוד על 29 מנדטים לדעתי.
שנית , סמוטריץ' יצטרך להתקפל אם כך.
היום הוא טען שוב שזה לא יקרה גם במחיר בחירות עשיריות.
גם סטרוק מתנגדת בתוקף.
עוד אין לרה"מ ממשלה או אפילו מנדט.
מבחינת ממליצים הוא מוביל כרגע , אבל סער , גנץ והמשותפת עשויים להפוך את התמונה אם בנט לא יתהפך , וימליץ על רה"מ.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
אני מקבל את ההרגשה שאם ביבי אומר מחר שישראל מפסיקה להיות מדינה יהודית ועושים מדינת כל אזרחיה עם זכויות מלאות לכולם, מפזרים את הצבא ונותנים פיצויים בדמות אדמות לכל הפליטים הפלסטינאיים, אבל הוא נשאר ראש ממשלה ל5 שנים הבאות, יש מצב שהעם יקבל את זה. השאלה היא איך אני מגיע לביבי עם הפרופוזיציה הזאת
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 554 לייקים
סמוטריץ מודיע שהוא לא ישב או יסתמך על רע"מ
-
- קיבל.ה 371 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא מציע לבנות על זה שראש ימינה יעמוד בלחצים.
הוא לא עושה רושם של אחד שבנוי לזה.
גם במצב הנוכחי יהיו לו יותר תרוצים למה לא לחבור ללפיד מאשר הפוך.
הוא לא עושה רושם של אחד שבנוי לזה.
גם במצב הנוכחי יהיו לו יותר תרוצים למה לא לחבור ללפיד מאשר הפוך.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
זה לא יעזור לביבי, הוא צריך או לשכנע את סמוטריץ לשבת עם האחים המוסלמים, או לשכנע את גנץ לתמוך בממשלה בראשותו בתמיכת הערבים, אחרי שהוא פחד להיות ראש ממשלה בעצמו בתמיכת הערבים.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
להקים ממשלה לא , אבל בחירות 5 לדעתי כן יעזרו לוRon.T כתב:זה לא יעזור לביבי, הוא צריך או לשכנע את סמוטריץ לשבת עם האחים המוסלמים, או לשכנע את גנץ לתמוך בממשלה בראשותו בתמיכת הערבים, אחרי שהוא פחד להיות ראש ממשלה בעצמו בתמיכת הערבים.
- תתאבד כבר
- קיבל.ה 157 לייקים
רוע"מ,
כבר היה פה?
#דהנירו
כבר היה פה?
#דהנירו
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש
כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!