לא יודע כמה זה נכון ...
עובדתית שנים חיפה שמה הרבה מאוד כסף וזה לא עבד. אז למה שבהפועל בתקציב צנוע יותר זה כן יעבוד ? יש לנו כוחות על ?
הדבר היחיד שיכול לקרות זה שהכוכבים יסתדרו בשורה, נצליח להגיע 2 עונות רצוף לבתים בקונפרנס ומשם יש לנו סיכוי כבר להגיע לתקציבים גבוהים יותר. אבל בלי תקציב של לפחות מ60 מיליון הסיכוי שנגיע למצב שאנחנו מעפילים לקונפרנס הוא מאוד מאוד נמוך. על אחת כמה וכמה להגיע לאליפות.
הפועל חיפה מצליחה העונה עם תקציב מעט נמוך יותר משלנו
מה התקציב שלנו? דיוויד טןען ש30 מיליון שכר שחקנים ובסהכ 60. אמר .
לא מניח שזה שם אבל כן יותר מהפועל חיפה.
מה אתה אומר?
joshsoos כתב: ↑05 פברואר 2024, 12:17
בכל מקום ספורט נורמלי על תגובה כמו שכתבת אתה זה שהיית מקבל יריקות מאוהדים, בחרא שלנו אתה הדומיננטי ואני החריג, מה הפלא שככה נראה הכדורזבל שלנו.
נראה שאתה ממש סובל
ברור שאני סובל, הלוואי ויכולתי להתנתק מהכדורזבל הישראלי ולהישאר רק עם זה של מעבר לים איפה שאפשר אשכרה ליהנות ( ואני שם הרבה ). אבל כמו ששר הטלפון שלי כשהוא מצלצל- אדומה שלי, אהובה שלי. אני גם סובל וכואב את המצב הכללי במדינה וההתנהגות של הישראלי הממוצע, ועדיין חי כאן. אף אחד לא מבטיח שהחיים קלים.
joshsoos כתב: ↑05 פברואר 2024, 12:17
בכל מקום ספורט נורמלי על תגובה כמו שכתבת אתה זה שהיית מקבל יריקות מאוהדים, בחרא שלנו אתה הדומיננטי ואני החריג, מה הפלא שככה נראה הכדורזבל שלנו.
נראה שאתה ממש סובל
ברור שאני סובל, הלוואי ויכולתי להתנתק מהכדורזבל הישראלי ולהישאר רק עם זה של מעבר לים איפה שאפשר אשכרה ליהנות ( ואני שם הרבה ). אבל כמו ששר הטלפון שלי כשהוא מצלצל- אדומה שלי, אהובה שלי. אני גם סובל וכואב את המצב הכללי במדינה וההתנהגות של הישראלי הממוצע, ועדיין חי כאן. אף אחד לא מבטיח שהחיים קלים.
לא הבנתי, לי נאמר שאנחנו עם מדהים ומיוחד. אפילו נבחר
לא הבנתי, לי נאמר שאנחנו עם מדהים ומיוחד. אפילו נבחר
הפועל חיפה מצליחה העונה עם תקציב מעט נמוך יותר משלנו
מה אתה אומר?
בסוף כל שנה יש אחת שמפתיעה ונכנסת להיות בין ה4 נציגות באירופה. אבל מתי קבוצה שהיא לא מבש חיפה או מכבי עלו לשלב בתים ?
הן עלו כי אלה קבוצות שבמשך כמה שנים היו תחרותיות והשקיעו בהן הרבה כסף והן הצליחו לעלות בסוף.
כמובן גם שהתשובה לנציגה בשלב הבתים שהיא לא מהשלוש הנל היא הפועל. מצד אחד מנחם מצד שני זאת הייתה קבוצה עם הרבה ניקוד. וגם קבוצה הרבה יותר תחורתית במשך כמה שנים טובות.
יהיה קשה לעלות רמה בלי תקציב גבוה למשך כמה שנים. אפשרי אבל קשה מאוד.
מה אתה אומר?
בסוף כל שנה יש אחת שמפתיעה ונכנסת להיות בין ה4 נציגות באירופה. אבל מתי קבוצה שהיא לא מבש חיפה או מכבי עלו לשלב בתים ?
הן עלו כי אלה קבוצות שבמשך כמה שנים היו תחרותיות והשקיעו בהן הרבה כסף והן הצליחו לעלות בסוף.
כמובן גם שהתשובה לנציגה בשלב הבתים שהיא לא מהשלוש הנל היא הפועל. מצד אחד מנחם מצד שני זאת הייתה קבוצה עם הרבה ניקוד. וגם קבוצה הרבה יותר תחורתית במשך כמה שנים טובות.
יהיה קשה לעלות רמה בלי תקציב גבוה למשך כמה שנים. אפשרי אבל קשה מאוד.
אךךךךךך הימים הטובים שמה שהטריד אותנו היה שאנחנו מאבדים ניקוד באירופה
פרסום ראשון: יוסי אבוקסיס חוזר להפועל תל אביב, וירוויח 60 אלף שקלים בחודש. בבית"ר ירושלים, ממנה התפטר בשבוע שעבר, הרוויח אבוקסיס כ-70 אלף שקלים בחודש.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
Xavi כתב: ↑06 פברואר 2024, 10:44
אבוקסיס היה גם לא רע בכלל בקדנציה הקודמת שלנו.
הוא לקח חלק באליפות האחרונה שלנו גם למי ששכח ולמד הרבה מגוטמן
מאזנו של אבוקסיס ב-19 משחקים כמאמן הפועל ת"א 2013 עמד על שמונה ניצחונות, ארבע תוצאות תיקו ושבעה הפסדים (49 אחוזי הצלחה ).
לשם השוואה, המאזן של הפועל העונה (לא כולל המשחק האחרון, כדי שזה יהיה 19 מול 19 משחקים) עומד על 5 נצחונות, 5 תוצאות תיקו ו-9 הפסדים (35% הצלחה).
אם היה מאזן כמו של אבוקסיס אז היינו מקום 5 במקום 8, ובסבירות מאוד גבוהה בפלייאוף העליון.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
לא רוצה להיות אוהד טיפוסי שרק מתלונן, אבל חבל לי שהחוזה לא ארוך יותר. הוא יחשוש לעזוב שוב קבוצה באמצע החוזה לטובת אחרת, אחרי מה שקרה. ומקצועית, אני חושב שבשנתיים וחצי הקרובות לא נשיג מאמן טוב יותר להפועל.
בעיני ההגדרה הנכונה עבור עמדת המאמן היא - יותר מזל משכל
שיהיה בהצלחה .
אגב אם מסתכלים על על משקרה בינואר : קבלנו חיזוק משמעותי ביותר - מאמן סוף סוף, מגן ימני ,קשר אמצע , שחקן כנף ימין ואולי גם חלוץ
יש לנו אמנם בעיה נקודתית במגן שמאל אבל גם שם העסקה היית טובה
shaar7_12 כתב: ↑06 פברואר 2024, 15:45
בעיני ההגדרה הנכונה עבור עמדת המאמן היא - יותר מזל משכל
שיהיה בהצלחה .
אגב אם מסתכלים על על משקרה בינואר : קבלנו חיזוק משמעותי ביותר - מאמן סוף סוף, מגן ימני ,קשר אמצע , שחקן כנף ימין ואולי גם חלוץ
יש לנו אמנם בעיה נקודתית במגן שמאל אבל גם שם העסקה היית טובה
מסכים, פעם ראשונה שאפשר להגיד שחן סול מתנהל בצורה הגיונית, מקווה שימשיך כך.
לא מתלהב מהמינוי. אבל אם יש משהו משמח זה לראות את העיניים של אוהדי ביתר יוצאות. קהל פתטי ומגעיל לא פלא שהם בתחתית, הפכו את המועדון שלהם למועדון בלי עתיד.