בחירות 2021: הסקר התעדכן
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אם לא תהיה התעוררות באחוזי ההצבעה במגזר הערבי והחילוני זו לא מטרה אפשרית.
בצורה יותר פשוטה , אם רע"מ לא תעבור את אחוז החסימה אין גוש חוסם בשום מצב שהוא.
בצורה יותר פשוטה , אם רע"מ לא תעבור את אחוז החסימה אין גוש חוסם בשום מצב שהוא.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
תם הטקס
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
ועדיין צאו להצביע , גם המצפון חשוב בחייםits-sick כתב:תם הטקס
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
אני באמת לא מצליח להבין את אלה שכל הזמן מתלוננים אבל לא יוצאים להצביע
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
זה יאוש אבל יותר אדישות.ההוא שאמרו לו כתב:אני באמת לא מצליח להבין את אלה שכל הזמן מתלוננים אבל לא יוצאים להצביע
הדבר הכי מפתיע ועוצמתי , שלמדתי על אנשים , ללא קשר לבחירות , הוא האדישות המוחלטת שלהם לדברים שקורים סביבם.
אם זה לא נוגע להם אישית או נגדם אישית זה לא מענין.
שהעולם יעלם? לא מענין.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
מכיר את זה באופן אישית מאמא שלי שבחיים לא הצביעה בבחירות או אנשים מהצבא/תיכון שלא עניין אותם מה שקורה. חבל שזה ככה ואנשים לא טורחים אפילו לנסות להבין למה חשוב להצביע אפילו רק בשביל לבוא ולהשפיע בצורה הכי קטנה שיש על המדינה שבה הם חייםDe Niro כתב: ↑21 מרץ 2021, 10:27זה יאוש אבל יותר אדישות.ההוא שאמרו לו כתב:אני באמת לא מצליח להבין את אלה שכל הזמן מתלוננים אבל לא יוצאים להצביע
הדבר הכי מפתיע ועוצמתי , שלמדתי על אנשים , ללא קשר לבחירות , הוא האדישות המוחלטת שלהם לדברים שקורים סביבם.
שהעולם יעלם? לא מענין.
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אני חושב , שיש אנשים גם מבין אלו שמצביעיםההוא שאמרו לו כתב:מכיר את זה באופן אישית מאמא שלי שבחיים לא הצביעה בבחירות או אנשים מהצבא/תיכון שלא עניין אותם מה שקורה. חבל שזה ככה ואנשים לא טורחים אפילו לנסות להבין למה חשוב להצביע אפילו רק בשביל לבוא ולהשפיע בצורה הכי קטנה שיש על המדינה שבה הם חייםDe Niro כתב: ↑21 מרץ 2021, 10:27זה יאוש אבל יותר אדישות.ההוא שאמרו לו כתב:אני באמת לא מצליח להבין את אלה שכל הזמן מתלוננים אבל לא יוצאים להצביע
שהעולם יעלם? לא מענין.
(ובישראל יש שיעור הצבעה גבוה ביחס למערב) , שלא יודעים להסתכל כמה שנים קדימה וגם לא מאמינים עד כמה המעט דמוקרטיה , שנשארה כאן היא שברירית.
עוד יותר אנשים , לא מבינים או מאמינים שהתהליך התאוקרטיזציה , שקורה בכל עיר ומושבה בישראל , הוא רק עניין של זמן במישור הארצי ובהנהגת המדינה.
לא רוצים להאמין , מדחיקים , אדישים וכל הסיבות האפשריות , כמו ההעלמות הקרבה של האנושות מכדור הארץ.לא אם אלא מתי.
ועדיין גם זה לא קשור אלינו , ולא אכפת לנו.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
ההוא שאמרו לו כתב: ↑21 מרץ 2021, 10:24 אני באמת לא מצליח להבין את אלה שכל הזמן מתלוננים אבל לא יוצאים להצביע

חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
- Shacham
- קיבל.ה 845 לייקים
לשים את עמית סגל מצד אחד ושלושה טרחנים בינוניים כמו דנה וייס, רוני דניאל ורינה מצליח מצד שני זה השירות הכי טוב שאפשר לתת לימין ולביביסטים.
זה לתת תחושה של "ימני אחד מנצח חבורת שמאלנים" כשבפועל גם אני, שאני לא ימני ולא ביביסט, די בטוח שאני יכול לדמגג את החבורה הזאת למוות.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
ערב טוב ,
איך התחושות לקראת פתיחת הקלפיות?
יש רצון ומוטיבציה להצביע?
איך התחושות לקראת פתיחת הקלפיות?
יש רצון ומוטיבציה להצביע?
בסביבתי הקרובה נרשמה ירידה של 100% במצביעי כחול לבן לעומת הבחירות הקודמות
החתול של שרדינגר לשעבר, ולא לשעבר
לא מלך! לא מלכה! לא לורד! לא אדון!
לא ישטו בנו שוב!
לא מלך! לא מלכה! לא לורד! לא אדון!
לא ישטו בנו שוב!
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
באמת? ולאן הולכים הקולות?ff0000 כתב:בסביבתי הקרובה נרשמה ירידה של 100% במצביעי כחול לבן לעומת הבחירות הקודמות
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
ראש ימינה הערב בערוץ 20 (לכל המאמינים באומץ של האיש לעשות שינוי):

- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
מה אתם חושבים, מה הסיכוי ששוב לא יצליחו להרכיב קואליציה,
ואז כמו באיטליה יקחו מועמד חיצוני מוסכם שיהיה ראש ממשלה?
והם יבחרו בי?
מה אומרים בסביבה שלכם?
והם יבחרו בי?
מה אומרים בסביבה שלכם?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אתה מתאים.KingAlpaca כתב:מה אתם חושבים, מה הסיכוי ששוב לא יצליחו להרכיב קואליציה,
והם יבחרו בי?
מה אומרים בסביבה שלכם?
אבל יותר מתאים לאמן את הפועל.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
אני לא רוצה
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2337 לייקים
נראה לי אפשרי שנגיע לסיטואציה הזאת, אבל איכשהו זה יצא שהמועמד ה״חיצוני״ יהיה אחד בשם בינימין נתניהו ולא אתה.KingAlpaca כתב:מה אתם חושבים, מה הסיכוי ששוב לא יצליחו להרכיב קואליציה,
והם יבחרו בי?
מה אומרים בסביבה שלכם?
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
-
- קיבל.ה 338 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
לוינסון השווה בטוויטר לגלעד שליט מקריא הודעות בשבי
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני....
מה אתה אומר למי כדאי להצביע?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אני לא משכנע אף אחד.El dudernio כתב:אני....
אני החלטתי על הצבעה אסטרטגית כדי לחזק את הגוש , ולתת קול למפלגה קטנה בגוש , שאני בטוח שהיא עוברת את אחוז החסימה , לדעתי.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
איזו מפלה קטנה לדעתך בטוח עוברת את אחוז החסימה?
מרץ?
כחול לבן?
רעם?
מרץ?
כחול לבן?
רעם?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כחול לבן חד משמעית תעבור בגדול.El dudernio כתב:איזו מפלה קטנה לדעתך בטוח עוברת את אחוז החסימה?
מרץ?
כחול לבן?
רעם?
רע"מ לא תעבור בוודאות לדעתי.
מרצ מאד מאד גבולית , לדעתי , לא תעבור ככל הנראה.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2337 לייקים
וההתצבעה האסטרגית שלך היא להצביע לזאת שאתה חושב שתעבור בטוח? מה ההיגיון? אם כבר . צריך להצביע לזאת שאתה חושש שלא תעבור...
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אז ההיגיון אומר שאתה צריך להצביע למרצ, ואז הקול שלך יהיה שווה פי ארבע.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
אני לא מסוגל בכלל לדמיין מצב בו הגנצנץ עובר. לא שמעתי על אף אחד שמצביע עבורו.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 1610 לייקים
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
האם את לאריסה טרימבובלר, מתחייבת לא לשבת בממשלה של יאיר לפיד?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
רע"מ עם בל"ד עברו את אחוז החסימה בערך באלפיים קולות בסבב א'.
מרצ עברו ב- 15 אלף קולות בסבב א' , ויש להם מאוכזבים רבים.
אני רק מתרשם שיש המון אנשים , שחוזרים לכחול לבן בימים האחרונים , זה מתבטא מספרית בקבוצות הסגורות השונות של גנץ והמפלגה ברשתות החברתיות.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אתה טועה.its-sick כתב:אני לא מסוגל בכלל לדמיין מצב בו הגנצנץ עובר. לא שמעתי על אף אחד שמצביע עבורו.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
או שלא יהיה שווה כלום.מילפורד כתב:וההתצבעה האסטרגית שלך היא להצביע לזאת שאתה חושב שתעבור בטוח? מה ההיגיון? אם כבר . צריך להצביע לזאת שאתה חושש שלא תעבור...
- מילפורד
- קיבל.ה 2337 לייקים
De Niro כתב: חד משמעית תעבור בגדול.
אני בכלל לא בטוח ששני הציטוטים האלה ברי קיימה ביחד.De Niro כתב: זה מתבטא מספרית בקבוצות הסגורות השונות של גנץ והמפלגה ברשתות החברתיות.
בוא נתאפס אולי קודם על מה האסטרטגיה שלך?De Niro כתב: או שלא יהיה שווה כלום.
אתה מצביע כדי שהכל שלך בטוח ייספר או שאתה מצביע בכוונה שה"גוש מרכז שמאל" (מה שזה לא יהיה הביטוי הזה) יהיה הכי גדול וחזק שהוא יכול להיות?
אם האסטרטגיה שלך היא לחזק את גוש המרכז שמאל בתקווה להחליף את ביבי ועוד במישהו שהוא לא סער/בנט (כמו שאני עד עכשיו הבנתי שאתה רוצה) ואם אתה באמת מאמין שגנץ עובר בודאות ומרצ מאוד גבולית , אז ההיגיון אומר שאתה צריך להצביע מרצ אם אתה הולך עם הצבעה אסטרטגית.
תסלח לי שאני אומר את זה , אבל אם אתה באמת חושב שגנץ עובר ומרצ אולי לא, ובכל זאת מצביע גנץ אז או שאתה לא מצביע אסטרטגית (לגיטימי לגמרי) או שאתה לא מצביע בהיגיון (פחות לגיטימי בעיני).
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אז אולי אני לא מצביע אסטרטגית בראיה שלך.מילפורד כתב:De Niro כתב: חד משמעית תעבור בגדול.אני בכלל לא בטוח ששני הציטוטים האלה ברי קיימה ביחד.De Niro כתב: זה מתבטא מספרית בקבוצות הסגורות השונות של גנץ והמפלגה ברשתות החברתיות.
בוא נתאפס אולי קודם על מה האסטרטגיה שלך?De Niro כתב: או שלא יהיה שווה כלום.
אתה מצביע כדי שהכל שלך בטוח ייספר או שאתה מצביע בכוונה שה"גוש מרכז שמאל" (מה שזה לא יהיה הביטוי הזה) יהיה הכי גדול וחזק שהוא יכול להיות?
אם האסטרטגיה שלך היא לחזק את גוש המרכז שמאל בתקווה להחליף את ביבי ועוד במישהו שהוא לא סער/בנט (כמו שאני עד עכשיו הבנתי שאתה רוצה) ואם אתה באמת מאמין שגנץ עובר בודאות ומרצ מאוד גבולית , אז ההיגיון אומר שאתה צריך להצביע מרצ אם אתה הולך עם הצבעה אסטרטגית.
תסלח לי שאני אומר את זה , אבל אם אתה באמת חושב שגנץ עובר ומרצ אולי לא, ובכל זאת מצביע גנץ אז או שאתה לא מצביע אסטרטגית (לגיטימי לגמרי) או שאתה לא מצביע בהיגיון (פחות לגיטימי בעיני).
אני לא מרגיש נוח להצביע למפלגה ,שלדעתי, לא תעבור את אחוז החסימה.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
לפי רשתות חברתיות גם פייגלין היה עובר בזמנו, זה לא משהו רציני. בסבב א הייתה נפילה בהצבעה במגזר הערבי,לכל 4 המפלגות היו ביחד 10 מנדטים לעומת 15 היום. רע"מ של סבב ד היא סוג של אלטרנטיבה למשותפת, יש הרבה רנשים במגזר מתחתית החברה שלא נוהגים להצביע בדרך כלל ויצביעו לה הפעם. למר"צ יש קהל בוחרים נאמן ששוה לפחות 3 מנדטים שיצביע בכל מקרה, יש עוד 3 מנדטים בערך של אנשים עם תפיסת עולם דומה שיכולים להצביע לה, הסיכוי שלהם לעבור הוא מאוד הגיוני.