הוא בשום פנים ואופן לא מגן ימני.7even כתב: ↑12 ינואר 2024, 12:23הוא ולא אחר
הוא שחקן אגף ימין עם רגל שמאל ושיחק העונה מעט באשדוד כמגן שמאלי במערך של שלושה בלמים.
הוא בשום פנים ואופן לא מגן ימני.7even כתב: ↑12 ינואר 2024, 12:23הוא ולא אחר
נרשם עשרות פעמים האמת.shaolin232 כתב: ↑14 ינואר 2024, 07:19 אני לא רואה חשבון של הקבוצה, אבל שימו לב כמה שחקנים מיותרים יש לנו, אם כבר מדובר על לחסוך אז הם הכתובת.
אייבנדר, אזוגי, פאסי, אלטמן (עם כל האהבה), בונה
נוסיף שחקנים שלא מרוויחים הרבה לדעתי אבל מיותרים במערכת כגון: אל ים וסניור...(היו חייבים להיות מושאלים)
במקום 7 שחקנים שבאמת התרומה שלהם נמוכה, הייתי מביא 3 שחקנים איכותיים סטייל חוסה, לקישור ולהגנה.
מי יקח אותם?shaolin232 כתב: ↑14 ינואר 2024, 07:19 אני לא רואה חשבון של הקבוצה, אבל שימו לב כמה שחקנים מיותרים יש לנו, אם כבר מדובר על לחסוך אז הם הכתובת.
אייבנדר, אזוגי, פאסי, אלטמן (עם כל האהבה), בונה
נוסיף שחקנים שלא מרוויחים הרבה לדעתי אבל מיותרים במערכת כגון: אל ים וסניור...(היו חייבים להיות מושאלים)
במקום 7 שחקנים שבאמת התרומה שלהם נמוכה, הייתי מביא 3 שחקנים איכותיים סטייל חוסה, לקישור ולהגנה.
אוסף ההזויים מתחיל קודם כל כמו שרשמתי בשורה אחרונה - חן סול ולאמה.dino כתב: ↑14 ינואר 2024, 07:51 הם לא חושבים שחלק מרשימת השחקנים הם הזויים, הם מאמינים בהם ויש משחקים שחלק מהם באמת הראו יכולת טובה וכשזה יקרה שוב אני כמובן יכתוב ״לזרוק ללאומית״ בציניות.
אני מתכוון לסניור, בנימין, אל ים בעיקר
פחות לאזוגי, שבאמת כבר ספק אם יש שם עם מה לעבוד.
לגבי אלטמן, פאסי ואיינבינדר, מה הקשר? הם אחלה שחקנים לתקציבים שלנו, בעיקר אלטמן. לא הייתי שם אותם בקטגוריה של 5-6 דרעק תמורת להביא חוזה רודריגז אחד
כי אז עם מי תשחק על הדשא חוץ מה3 רודריגזים? עם סבתא שלי?
הייתי מפריד בין סול ללאמה בהקשר שאתה מדבר.7even כתב: ↑14 ינואר 2024, 08:44אוסף ההזויים מתחיל קודם כל כמו שרשמתי בשורה אחרונה - חן סול ולאמה.dino כתב: ↑14 ינואר 2024, 07:51 הם לא חושבים שחלק מרשימת השחקנים הם הזויים, הם מאמינים בהם ויש משחקים שחלק מהם באמת הראו יכולת טובה וכשזה יקרה שוב אני כמובן יכתוב ״לזרוק ללאומית״ בציניות.
אני מתכוון לסניור, בנימין, אל ים בעיקר
פחות לאזוגי, שבאמת כבר ספק אם יש שם עם מה לעבוד.
לגבי אלטמן, פאסי ואיינבינדר, מה הקשר? הם אחלה שחקנים לתקציבים שלנו, בעיקר אלטמן. לא הייתי שם אותם בקטגוריה של 5-6 דרעק תמורת להביא חוזה רודריגז אחד
כי אז עם מי תשחק על הדשא חוץ מה3 רודריגזים? עם סבתא שלי?
הרי אף אחד לא יביא סטודנט שנה ראשונה במשפטים לנהל משרד עו"ד גדול. לא רק שעשו את זה, הסטודנט מינה מועמד לבית ספר משפטים כסגן שלו.
שניהם יחד מראים למה אנשי מקצוע זה קריטי. ואם אתה לא כזה איש מקצוע טוב לפחות שיספרו אותך. את שניהם אין להם.
איו להם מושג וזה משפיע על איכות השחקנים שהם חושבים שטובים מספיק.
מי הוא? יש עליו קצת דאטה?לירון האדום כתב: ↑14 ינואר 2024, 12:05 הדר יעקבי מפרסמת שהפועל בשיחות עם איהאב גנאיים.
מקווה מאד שיגיע!
קשר באמצע שחסר לנו
שיחק בסכנין בשנים האחרונות והחזיק להם את כל האמצע.זיטו כתב: ↑14 ינואר 2024, 12:09מי הוא? יש עליו קצת דאטה?לירון האדום כתב: ↑14 ינואר 2024, 12:05 הדר יעקבי מפרסמת שהפועל בשיחות עם איהאב גנאיים.
מקווה מאד שיגיע!
קשר באמצע שחסר לנו
כדי שהפועל תביא שחקן אסור שעוד קבוצה תתעניין בו, כי אז הוא יחתום באותה הקבוצה.לירון האדום כתב: ↑14 ינואר 2024, 12:12שיחק בסכנין בשנים האחרונות והחזיק להם את כל האמצע.זיטו כתב: ↑14 ינואר 2024, 12:09מי הוא? יש עליו קצת דאטה?לירון האדום כתב: ↑14 ינואר 2024, 12:05 הדר יעקבי מפרסמת שהפועל בשיחות עם איהאב גנאיים.
מקווה מאד שיגיע!
קשר באמצע שחסר לנו
יצא השנה לשחק באקטובה ונראה לי שלא הולך לו שם.
בינתיים חצי ליגה מתעניינת בו, הפועל חיפה, סכנין, ריינה, אנחנו
הלוואי! חסר לנו בריון לאמצע. הוא אחלה שחקןלירון האדום כתב: ↑14 ינואר 2024, 12:05 הדר יעקבי מפרסמת שהפועל בשיחות עם איהאב גנאיים.
מקווה מאד שיגיע!
קשר באמצע שחסר לנו
נראלי פרופיל גבוה מדי בשבילנו עם כל העצב שבדברלירון האדום כתב: ↑14 ינואר 2024, 19:02 יחזקאל שיחק בב"ש ואתל הטורקים,
אי אפשר לשחק בקבוצה שלישית באותה עונה.
דרך אגב, קארצב לא רואה דשא בטורקיה
השאלה + אופציה לרכישה?InFlames כתב: ↑14 ינואר 2024, 19:05נראלי פרופיל גבוה מדי בשבילנו עם כל העצב שבדברלירון האדום כתב: ↑14 ינואר 2024, 19:02 יחזקאל שיחק בב"ש ואתל הטורקים,
הוא לאמיכול לחתום בקבוצה אחרת עם הקבוצה ביטלה לו את החוזה?לירון האדום כתב: ↑14 ינואר 2024, 19:02 יחזקאל שיחק בב"ש ואתל הטורקים,
אין חיה כזאת לבטל חוזה...Red Wolf כתב: ↑14 ינואר 2024, 20:09הוא לאמיכול לחתום בקבוצה אחרת עם הקבוצה ביטלה לו את החוזה?לירון האדום כתב: ↑14 ינואר 2024, 19:02 יחזקאל שיחק בב"ש ואתל הטורקים,
הוא יכול לערער לפיפא על זה?
זה ברורלירון האדום כתב: ↑14 ינואר 2024, 20:16אין חיה כזאת לבטל חוזה...Red Wolf כתב: ↑14 ינואר 2024, 20:09הוא לאמיכול לחתום בקבוצה אחרת עם הקבוצה ביטלה לו את החוזה?לירון האדום כתב: ↑14 ינואר 2024, 19:02 יחזקאל שיחק בב"ש ואתל הטורקים,
הוא יכול לערער לפיפא על זה?
יתבע אותם והם ישלמו כמו גדולים.
לא סובל את קארצב אבל הוא בדיוק מה שחסר לנו.לירון האדום כתב: ↑14 ינואר 2024, 19:02 יחזקאל שיחק בב"ש ואתל הטורקים,