נט
טייריק
טילמן
זרים שהגיעו לזמן קצר והשאירו טעם של עוד
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
זרים משאירים קצת טעם
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
נייט רובינסון 

נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 426 לייקים
בואו נדבר רגע על ג׳ורדן דייויס שהוזכר כאן לא מעט. אגב, כנראה הזר היחיד בהיסטוריה של הפועל תל אביב ששיחק בה ולא פגש את הקהל אפילו פעם אחת.
לי זכור בעיקר גארד קופצני עם אחלה חדירות אבל קליעה מאוד חלשה. רצינו שהוא יישאר אבל לא ממש התאכזבנו כשעזב. אני טועה?
לי זכור בעיקר גארד קופצני עם אחלה חדירות אבל קליעה מאוד חלשה. רצינו שהוא יישאר אבל לא ממש התאכזבנו כשעזב. אני טועה?
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
לגבי זרים שלא פגשו את הקהל של הפועל - גם וולטר למון, טאליב זאנה, ג'ון דיבלר וגייב יורק לא שיחקו מול קהל בעונה הנוראית שבאה אחר כך.
לגבי דייויס, הוא אכן היה אתלט אדיר, שחקן הגנה מעולה, אבל גם נגר וגם לא ידע למסור. הוא שיחק במורסיה שנתיים וחצי, אבל באמצע העונה הקודמת נחתך, חתם בהמבורג (אחרי סגירת חלון ההעברות ביורוקאפ) ונפצע אחרי שלושה משחקים. העונה הוא משחק 200 קילומטר מפה, בלבנון.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
אלאנדו טאקר, רובינסון ולאטביוס וויליאמס
בכללי הסגל בפבואר-מרץ 20 (לפני תחילת הסגר הראשון של הקורונה) היה נראה טוב ועם המון פוטנציאל להתחבר
ובכל מקרה הייתי גם מחשיב כל זר משמעותי שהיה בעונה בה היה לנו סיכוי גבוה לאליפות
בכללי הסגל בפבואר-מרץ 20 (לפני תחילת הסגר הראשון של הקורונה) היה נראה טוב ועם המון פוטנציאל להתחבר
ובכל מקרה הייתי גם מחשיב כל זר משמעותי שהיה בעונה בה היה לנו סיכוי גבוה לאליפות
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 798 לייקים
פרוויס שורט? בטוטאל שיחק מחצית מהמשחקים ואז פרש ומדובר אולי בזר הכי גדול שנחת פה (לצעירים שפה - שורט הוא מקריי בריבוע...)
Sent from my iPhone using Tapatalk
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
הזרים הכי טובים שגם עשו את זה בכמה עונות,לארגי והבוגד.
-
- קיבל.ה 263 לייקים
שורט לא מקרי בריבוע אלא ליגה אחרת, שחקן של כמעט 15,000 נקודות ב- NBA (בהפועל ממוצע של 24.4 נק, 4.6 ריבאונד ו-4 אסיסטים)
כדי להבין במי מדובר:
https://www.nba.com/player/78139/purvis-short/
-
- קיבל.ה 798 לייקים
מצחיק אתה, פתחת אשכול על זרים ששיחקו מעט והשאירו טעם של עוד. אז אני חשבתי על פרוויס. זה לא אשכול על זרים באופן כללי, מה לבוגד או למייק ששיחקו אצלנו שנים, ולזרים עם ק"מ נמוך וטעם של עוד , כמו פרוויס או נייט?!Nati כתב:הזרים הכי טובים שגם עשו את זה בכמה עונות,לארגי והבוגד.
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
כנראה לא הבנתי אותךCharlie כתב:מצחיק אתה, פתחת אשכול על זרים ששיחקו מעט והשאירו טעם של עוד. אז אני חשבתי על פרוויס. זה לא אשכול על זרים באופן כללי, מה לבוגד או למייק ששיחקו אצלנו שנים, ולזרים עם ק"מ נמוך וטעם של עוד , כמו פרוויס או נייט?!Nati כתב:הזרים הכי טובים שגם עשו את זה בכמה עונות,לארגי והבוגד.
חשבתי שהתכוונת לזר הכי גדול שהיה אצלנו.
כי מישהו לפני כתב על בארי.
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
לא, אתה צודק. באמצע העונה משרד הבריאות אישר בהדרגה אירועים עם קהל. בתחילה אושרה כניסה של 300 אוהדים, המנהלת קבעה שייכנסו אוהדי בית בלבד (מה שהוביל להחלטה תמוהה של ההנהלה להחרים את המתווה ולהודיע שלא תכניס קהל בכלל במשחקי בית, החלטה שגררה המון ביקורת מצד האוהדים ובוטלה). שיחקנו שני משחקי חוץ ללא קהל שלנו בכלל, בנס ציונה ובדרבי (בשניהם איבדנו יתרון דו-ספרתי והפסדנו). אחר כך המכסה הוגדלה ל-500 ואושרה כניסה של אוהדי חוץ, לא זוכר כמה בדיוק אבל מניח שבאיזור ה-100. היו לנו עוד שני משחקי חוץ, בראשל"צ ובחיפה, גם בהם איבדו יתרון והפסדנו (ההפסד לחיפה ממש סיבך אותנו במאבקי הירידה). יורק עוד שיחק בשני המשחקים האלה ולאחריהם שוחרר, אבל לא החשבתי את המשחקים מול 100 אוהדים שלנו כמפגש עם הקהל. המשחק הבא היה משחק בית נגד ב"ש עם 1000 אוהדים (במקרה או שלא, החל מאותו רגע יצאנו לריצה של 8 ניצחונות מ-11 משחקים והבטחנו את ההישארות "יחסית" בקלות בסוף).בני12 כתב: ↑14 פברואר 2024, 23:30אני זוכר משחק בראשון לציון עם קהל קטן שפתחנו טוב (יורק לדעתי עם 12 נקודות) ואז נתנו להם להפוך והפסדנו.
אני מדמיין?