טוב, טעיתי, מקרים בודדים של מטורללים שמאימים באירועי ירי קיימים מאז ומתמיד בארהב וביניהם יש גם אנטישמים. הנשיאה מגדירה קריאות נגד ישראל כאנטישמיות. אפשר להגדיר את השמדת כאנטישמיות, אני יכול להבין את ההגדרה הזאת, בטח שהיא באה מישראלי ציוני, אבל אתה מאמין שהשמדת ישראל מאיימת על החיים של יהודי ארהב יותר מאשר על יהודי ישראל?D&3 כתב: ↑06 דצמבר 2023, 15:13דוגמא אחת מיני רבים-
https://www.justice.gov/usao-ndny/pr/co ... nts-campus
ומוזמן לקרוא את דברי הנשיאה של הארווארד לפני חודש, אף אחד לא מתכחש לאנטישמיות שם -
https://www.harvard.edu/president/speec ... rd-hillel/
ואם הייתה התבטאות נגד יהודים כי המתבטא חשב שיהודים = ציונים זה לא אנטישמיות?
וראיתי גם יהודים שהפתרון שלהם למצב זה להעביר את כל יהודי ארץ ישראל לארה"ב , להיות יהודי זה לא קלף קסם.
יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)
-
- קיבל.ה 338 לייקים
-
- קיבל.ה 1010 לייקים
https://www.google.com/amp/s/www.cbsnew ... ntrations/
נראה שזה מפריע להם.
יש חשש אמיתי בתקופה הזו בקרב יהודי ארה"ב שאינם אנטי ציונים, הזלזול בזה בכלל בכלל לא ברור
נראה שזה מפריע להם.
יש חשש אמיתי בתקופה הזו בקרב יהודי ארה"ב שאינם אנטי ציונים, הזלזול בזה בכלל בכלל לא ברור
-
- קיבל.ה 1010 לייקים
זה כמו שאני אגיד שאין עכשיו עלייה באיסלמופוביה בארה"ב כי כל הקריאות נגד מוסלמים בתקופה האחרונה היו בגלל הזעזוע מה7.10 ולא בגלל שנאת מוסלמים טהורה, ולכן הן לא מוגדרות כאסלאמופוביה
-
- קיבל.ה 338 לייקים
-
- קיבל.ה 1010 לייקים
-
- קיבל.ה 338 לייקים
אני חי בגרמניה, אבל נמצא בקשר גם עם יהודים שחיים בארה״ב והם לא מרגישים שום הבדל בין המצב כיום ללפני 5 שנים. אין לי שום מידע לגבי מוסלמים בארה״ב, אבל בגרמניה מי שנגד מהגרים ממשיך להיות נגד מהגרים בלי קשר למתקפה ושום דבר לא השתנה. יש בהחלט רגשות אנטי פלסטיניים שעולות פה בגלל הטבח כמו שבצד המוסלמי יש יותר רגשות אנטי ישראליים בגלל ההרג והרס בעזה. אני לא חושב שאזרח גרמני ממוצא בוסני/כורדי/ טורקי/ אלבני מושפע מכך, אבל לא כיף להזדהות היום כפלסטינאי בגרמניה.
-
- קיבל.ה 1010 לייקים
נראה לי מיצינו, ממליץ לך לקרוא יותר על התחושות של יהודים ומוסלמים בתקופה האחרונה, בקמפוסים ומחוץ להם
- גביזון
- קיבל.ה 3107 לייקים
כתבה ארוכה בצינור עכשיו שמדברת איך קטר בנתה במשך שנים ארגונים תומכי חמאס בקמפוסים, גם פה אמרו לי שזה כבר שטויות, כנראה שתחקירים בערוץ 13 לא שמעו על זה. מציינים שם את אנשי קש והלא קש, האמת מעניין.
בין היתר היתה בקשה מסטודנטים פרוגרסיביים לסמן סטודנטים ציונים.
איחלתי שוב לחברי בגולה בהצלחה, מי ייתן ותסומנו כיוהדים בלבד ולא כציונים חלילה.
חמאס הוא הארגון האנטיפשיסטי בקמפוסים שלכם,lol, בדק בית?
העולם מטומטם, שמרו על עצמכם.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

-
- קיבל.ה 338 לייקים
אין ספק שהצינור היא תוכנית טלוויזיה רצינית שבטח עשתה תחקיר רציני ומעמיק.גביזון כתב: ↑06 דצמבר 2023, 23:43 כתבה ארוכה בצינור עכשיו שמדברת איך קטר בנתה במשך שנים ארגונים תומכי חמאס בקמפוסים, גם פה אמרו לי שזה כבר שטויות, כנראה שתחקירים בערוץ 13 לא שמעו על זה. מציינים שם את אנשי קש והלא קש, האמת מעניין.
- גביזון
- קיבל.ה 3107 לייקים
תראה, אני דיברתי על מגמה באקדמיה לפני עשור, גמני דביל, אבל, המציאות חזקה מהכל.Ron.T כתב:אין ספק שהצינור היא תוכנית טלוויזיה רצינית שבטח עשתה תחקיר רציני ומעמיק.גביזון כתב: ↑06 דצמבר 2023, 23:43 כתבה ארוכה בצינור עכשיו שמדברת איך קטר בנתה במשך שנים ארגונים תומכי חמאס בקמפוסים, גם פה אמרו לי שזה כבר שטויות, כנראה שתחקירים בערוץ 13 לא שמעו על זה. מציינים שם את אנשי קש והלא קש, האמת מעניין.
אין ספק שסטודנט שתומך בחמאס עושה זאת באופן מעמיק מתוך הכרה שהוא גוף מתקדם למען זכויות אדם ויקיר הלהט"ב.
אבל הצינור...
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 07 דצמבר 2023, 00:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- גביזון
- קיבל.ה 3107 לייקים
נו מהD&3 כתב:
-
- קיבל.ה 338 לייקים
לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד בזה ? החמאס מהווה איום עליך ועל המדינה שלך. איך זה קשור למי שחי בחול? מה קשור פה להט״ב וזכויות אדם ? המגמה של עמידה לצד הפלסטינים קיימת כבר הרבה יותר מ10 שנים וזאת הולכת להיות בעיה רצינית למדינת ישראל, כי האנשים האלה הם האליטה הבאה של המדינה שאמורה להיות הגב של ישראל, יהודי ארהב אולי יחסכו מהכספי מיסים שהם משלמים לכיפת ברזל.גביזון כתב: ↑07 דצמבר 2023, 00:03תראה, אני דיברתי על מגמה באקדמיה לפני עשור, גמני דביל, אבל, המציאות חזקה מהכל.Ron.T כתב:אין ספק שהצינור היא תוכנית טלוויזיה רצינית שבטח עשתה תחקיר רציני ומעמיק.גביזון כתב: ↑06 דצמבר 2023, 23:43 כתבה ארוכה בצינור עכשיו שמדברת איך קטר בנתה במשך שנים ארגונים תומכי חמאס בקמפוסים, גם פה אמרו לי שזה כבר שטויות, כנראה שתחקירים בערוץ 13 לא שמעו על זה. מציינים שם את אנשי קש והלא קש, האמת מעניין.
אין ספק שסטודנט שתומך בחמאס עושה זאת באופן מעמיק מתוך הכרה שהוא גוף מתקדם לוין זכויות אדם ויקיר הלהט"ב.
אבל הצינור...
הצינור זאת תוכנית בידור רדודה שלא מתיימרת אפילו לעסוק בנושאים כאלה. וזה עוד מבלי לדבר על זה שהיא משודרת בערוץ טלוויזיה ציוני.
- גביזון
- קיבל.ה 3107 לייקים
כמובן שזו תהיה בעיה, ארה'ב תוותר על ישראל ככלי שלה כניגוח אאסטרטגי מול אירן וכנדבח נוסף לשליטה במזה"ת, בהחלט יכולה להיות תמורה כזאת וזו בהחלט בעיה רצינית לישראלים. במידה והיא תגיע, תגיע ביחד עם ירידה במעמד היהודים והתגברו בליגיטימציית רדיפות. שכן יהיה פיזור יהודי ברחבי העולם.Ron.T כתב:לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד בזה ? החמאס מהווה איום עליך ועל המדינה שלך. איך זה קשור למי שחי בחול? מה קשור פה להט״ב וזכויות אדם ? המגמה של עמידה לצד הפלסטינים קיימת כבר הרבה יותר מ10 שנים וזאת הולכת להיות בעיה רצינית למדינת ישראל, כי האנשים האלה הם האליטה הבאה של המדינה שאמורה להיות הגב של ישראל, יהודי ארהב אולי יחסכו מהכספי מיסים שהם משלמים לכיפת ברזל.גביזון כתב: ↑07 דצמבר 2023, 00:03תראה, אני דיברתי על מגמה באקדמיה לפני עשור, גמני דביל, אבל, המציאות חזקה מהכל.Ron.T כתב: אין ספק שהצינור היא תוכנית טלוויזיה רצינית שבטח עשתה תחקיר רציני ומעמיק.
אין ספק שסטודנט שתומך בחמאס עושה זאת באופן מעמיק מתוך הכרה שהוא גוף מתקדם לוין זכויות אדם ויקיר הלהט"ב.
אבל הצינור...
הצינור זאת תוכנית בידור רדודה שלא מתיימרת אפילו לעסוק בנושאים כאלה. וזה עוד מבלי לדבר על זה שהיא משודרת בערוץ טלוויזיה ציוני.
אמנם כספי המיסים ירדו משמעותית לטובת כיפת ברזל, אך יעלו משמעותית הרבה יותר על איבוד שליטה בחלק אסטרטגי בעולם.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
נראה כמה שנים המשטר האיראני ימשיך להתקיים להוות איזשהו איום על ארהב וגם אם ימשיך להתקיים, ארה״ב תמשיך לשלוט במרח התיכון גם בלי ישראל, ישראל בלי ארהב תגמור כמו סרביה של מילוסביץ.גביזון כתב: ↑07 דצמבר 2023, 00:23כמובן שזו תהיה בעיה, ארה'ב תוותר על ישראל ככלי שלה כניגוח אאסטרטגי מול אירן וכנדבח נוסף לשליטה במזה"ת, בהחלט יכולה להיות תמורה כזאת וזו בהחלט בעיה רצינית לישראלים. במידה והיא תגיע, תגיע ביחד עם ירידה במעמד היהודים והתגברו בליגיטימציית רדיפות. שכן יהיה פיזור יהודי ברחבי העולם.Ron.T כתב:לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד בזה ? החמאס מהווה איום עליך ועל המדינה שלך. איך זה קשור למי שחי בחול? מה קשור פה להט״ב וזכויות אדם ? המגמה של עמידה לצד הפלסטינים קיימת כבר הרבה יותר מ10 שנים וזאת הולכת להיות בעיה רצינית למדינת ישראל, כי האנשים האלה הם האליטה הבאה של המדינה שאמורה להיות הגב של ישראל, יהודי ארהב אולי יחסכו מהכספי מיסים שהם משלמים לכיפת ברזל.
אמנם כספי המיסים ירדו משמעותית לטובת כיפת ברזל, אך יעלו משמעותית הרבה יותר על איבוד שליטה בחלק אסטרטגי בעולם.
- גביזון
- קיבל.ה 3107 לייקים
נכון.Ron.T כתב:נראה כמה שנים המשטר האיראני ימשיך להתקיים וארה״ב תמשיך לשלוט במרח התיכון גם בלי ישראל, ישראל בלי ארהב תגמור כמו סרביה של מילוסביץ.גביזון כתב: ↑07 דצמבר 2023, 00:23כמובן שזו תהיה בעיה, ארה'ב תוותר על ישראל ככלי שלה כניגוח אאסטרטגי מול אירן וכנדבח נוסף לשליטה במזה"ת, בהחלט יכולה להיות תמורה כזאת וזו בהחלט בעיה רצינית לישראלים. במידה והיא תגיע, תגיע ביחד עם ירידה במעמד היהודים והתגברו בליגיטימציית רדיפות. שכן יהיה פיזור יהודי ברחבי העולם.Ron.T כתב: לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד בזה ? החמאס מהווה איום עליך ועל המדינה שלך. איך זה קשור למי שחי בחול? מה קשור פה להט״ב וזכויות אדם ? המגמה של עמידה לצד הפלסטינים קיימת כבר הרבה יותר מ10 שנים וזאת הולכת להיות בעיה רצינית למדינת ישראל, כי האנשים האלה הם האליטה הבאה של המדינה שאמורה להיות הגב של ישראל, יהודי ארהב אולי יחסכו מהכספי מיסים שהם משלמים לכיפת ברזל.
ואחרי שישראל תגמור ככה תגמר בהדרגה אירופה, כי חמאס כמו אלקעידה זה לא רק ישראל.
תראה את הדיון בקונגרס על האקדמיות המובילות.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
אני באמת לא מצליח להבין איך שנאה לציונות גורמת לאנשים לא להבין שהבעיה עם הטרור האיסלמי, והאיסלם בכלל, היא בעיה גלובלית.
אני אשאל את זה בצורה הכי פשוטה שיש.
מה אחוז הדמוקרטיות במדינות האיסלמיות?
מה אחוז הדמוקרטיות במדינות הנוצריות?
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
מה?!גביזון כתב: ↑07 דצמבר 2023, 00:47נכון.Ron.T כתב:נראה כמה שנים המשטר האיראני ימשיך להתקיים וארה״ב תמשיך לשלוט במרח התיכון גם בלי ישראל, ישראל בלי ארהב תגמור כמו סרביה של מילוסביץ.גביזון כתב: ↑07 דצמבר 2023, 00:23 כמובן שזו תהיה בעיה, ארה'ב תוותר על ישראל ככלי שלה כניגוח אאסטרטגי מול אירן וכנדבח נוסף לשליטה במזה"ת, בהחלט יכולה להיות תמורה כזאת וזו בהחלט בעיה רצינית לישראלים. במידה והיא תגיע, תגיע ביחד עם ירידה במעמד היהודים והתגברו בליגיטימציית רדיפות. שכן יהיה פיזור יהודי ברחבי העולם.
ואחרי שישראל תגמור ככה תגמר בהדרגה אירופה, כי חמאס כמו אלקעידה זה לא רק ישראל.
תראה את הדיון בקונגרס על האקדמיות המובילות.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- גביזון
- קיבל.ה 3107 לייקים
"כשהאג'נדה לא מסתדרת עם המציאות, תקוף את המציאות"El dudernio כתב:אני באמת לא מצליח להבין איך שנאה לציונות גורמת לאנשים לא להבין שהבעיה עם הטרור האיסלמי, והאיסלם בכלל, היא בעיה גלובלית.
מה קשור דמוקרטיות וליברליזם?El dudernio כתב: ↑07 דצמבר 2023, 06:43 אני באמת לא מצליח להבין איך שנאה לציונות גורמת לאנשים לא להבין שהבעיה עם הטרור האיסלמי, והאיסלם בכלל, היא בעיה גלובלית.
אתה לא מבין שאלמלא הציונים הקלונליסטים, לא היה עוד שום דיכוי של אוכלוסיות מוסלמיות בעולם, וכל אותם גורמים רדיקלים בדת האחווה והשלום לא היו מורגשים כלל והעולם היה מקום שליו ואוהב?
-
- קיבל.ה 1408 לייקים
תרבות שמקדשת את המוות.
תרבות שמקדשת את העוני בשם הדת.
תרבות שמקדשת רצח על חילול כבוד המשפחה.
מכזו תרבות הרוב שיצמח ימשיך את השושלת.
כל פעם יאשימו את הציונות/ קולוניאליזם/ אירופה/ ארה״ב, אבל אף פעם לא את המוסלמים שבוחרים בדרך הזו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
תרבות שמקדשת את העוני בשם הדת.
תרבות שמקדשת רצח על חילול כבוד המשפחה.
מכזו תרבות הרוב שיצמח ימשיך את השושלת.
כל פעם יאשימו את הציונות/ קולוניאליזם/ אירופה/ ארה״ב, אבל אף פעם לא את המוסלמים שבוחרים בדרך הזו.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
הטרור האסלאמי הסאלפי - סוני הוא אכן בעיה. החמאס הוא קודם כל ארגון לאומי עם שאיפות לאומיות. אירופה וארה״ב לא באמת מעניינות אותו.El dudernio כתב: ↑07 דצמבר 2023, 06:43 אני באמת לא מצליח להבין איך שנאה לציונות גורמת לאנשים לא להבין שהבעיה עם הטרור האיסלמי, והאיסלם בכלל, היא בעיה גלובלית.
כמה שנים ישראל מתמודדת עם טרור ? כמה מתוכן עם אירגוני טרור איסלאמיים וכמה עם אירגוני טרור חילוניים שחלקם הונהגו על ידי פלסטינאים נוצרים ? אתה מאמין נגיד שאם מחר כל הפלסטינאים יתנצרו, אז לא יהיו התקפות על ישראל ?
-
- קיבל.ה 1010 לייקים
אני חושש שהעולם די מתעניין עכשיו בטרור השיעי בים האדוםRon.T כתב: ↑07 דצמבר 2023, 09:38הטרור האסלאמי הסאלפי - סוני הוא אכן בעיה. החמאס הוא קודם כל ארגון לאומי עם שאיפות לאומיות. אירופה וארה״ב לא באמת מעניינות אותו.El dudernio כתב: ↑07 דצמבר 2023, 06:43 אני באמת לא מצליח להבין איך שנאה לציונות גורמת לאנשים לא להבין שהבעיה עם הטרור האיסלמי, והאיסלם בכלל, היא בעיה גלובלית.
כמה שנים ישראל מתמודדת עם טרור ? כמה מתוכן עם אירגוני טרור איסלאמיים וכמה עם אירגוני טרור חילוניים שחלקם הונהגו על ידי פלסטינאים נוצרים ? אתה מאמין נגיד שאם מחר כל הפלסטינאים יתנצרו, אז לא יהיו התקפות על ישראל ?
והשאלה המעניינת היא עם איזה ארגוני טרור ישראל מתמודדת מאז שהטרור האיסלמי תפס תאוצה בעולם, הדברים הם לא בלתי תלויים
- הפועל
- קיבל.ה 1712 לייקים
- יצירת קשר:
אפשר כבר להודות שאין שום סיבה להניח שמנהיגי הצבא והמדינה שהביאו אותנו למצב הזה יצליחו גם להוציא אותנו ממנו?
שמיטב המוחות והנשק ממחסני ארה"ב מתמקדים בפינוי בינוי לעזה עילית, בזמן שחמאס יושב וצוחק במנהרות?
שראש הממשלה לא מוכן אפילו להציע עסקה של כולם תמורת כולם כי זה משרת אותו כל יום שהמבצע נמשך, ואין לאנשים יכולת לפקוח את העיניים ולהבין שהוא משקר לכולנו בפרצוף?
שמיטב המוחות והנשק ממחסני ארה"ב מתמקדים בפינוי בינוי לעזה עילית, בזמן שחמאס יושב וצוחק במנהרות?
שראש הממשלה לא מוכן אפילו להציע עסקה של כולם תמורת כולם כי זה משרת אותו כל יום שהמבצע נמשך, ואין לאנשים יכולת לפקוח את העיניים ולהבין שהוא משקר לכולנו בפרצוף?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1010 לייקים
לאהפועל כתב: ↑07 דצמבר 2023, 10:20 אפשר כבר להודות שאין שום סיבה להניח שמנהיגי הצבא והמדינה שהביאו אותנו למצב הזה יצליחו גם להוציא אותנו ממנו?
- הפועל
- קיבל.ה 1712 לייקים
- יצירת קשר:
ניפגש עוד חודש של פינוי בינוי. מינוס איזה מאה חטופים.D&3 כתב: ↑07 דצמבר 2023, 10:31לאהפועל כתב: ↑07 דצמבר 2023, 10:20 אפשר כבר להודות שאין שום סיבה להניח שמנהיגי הצבא והמדינה שהביאו אותנו למצב הזה יצליחו גם להוציא אותנו ממנו?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 2320 לייקים
D&3 כתב: ↑07 דצמבר 2023, 10:31לאהפועל כתב: ↑07 דצמבר 2023, 10:20 אפשר כבר להודות שאין שום סיבה להניח שמנהיגי הצבא והמדינה שהביאו אותנו למצב הזה יצליחו גם להוציא אותנו ממנו?
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
לא נכון.Ron.T כתב: ↑07 דצמבר 2023, 09:38הטרור האסלאמי הסאלפי - סוני הוא אכן בעיה. החמאס הוא קודם כל ארגון לאומי עם שאיפות לאומיות. אירופה וארה״ב לא באמת מעניינות אותו.El dudernio כתב: ↑07 דצמבר 2023, 06:43 אני באמת לא מצליח להבין איך שנאה לציונות גורמת לאנשים לא להבין שהבעיה עם הטרור האיסלמי, והאיסלם בכלל, היא בעיה גלובלית.
החאמס הוא קודם כל אירגון דתי.
אירגון שרעיונותיו תפיסותיו וחבריו מחוייבים לאיסלאם ונשאבים לרוח האיסלם לפני כל דבר אחר.
לפי ויקפדיה, וכאן יש סיכוי שאני טועה:
סעיף 5 של האמנה קובע כי אידאולוגיית התנועה תחולתה "בכל מקום שבו יש מוסלמים המאמצים להם את האסלאם כאורח חייהם, בכל מקום על פני כדור הארץ".
סעיף 7 קובע כי "התנועה היא כלל-עולמית".
אפשר להמשיך לדון אבל את החאמס לא מעניין רק ישראל את החאמס מעניינת כל ארץ וכל פיסת אדמה שחוקי השריעה חלים בה אם ברצון ואם בכח הזרוע...
לכן הם הרגו אימללו וגירשו את הנוצרים מהרצועה ורצו לעשות זאת גם בגדה... בא לא נהיה תמימים.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
זה בהחלט יכול להיות פיתרון לא רע אם כולם יתנצרו, אם הם יתגיירו אז בכלל ושלא נדבר על חברה חילונית בכלל כי זה יהיה כבר ממש מושלם.Ron.T כתב: ↑07 דצמבר 2023, 09:38הטרור האסלאמי הסאלפי - סוני הוא אכן בעיה. החמאס הוא קודם כל ארגון לאומי עם שאיפות לאומיות. אירופה וארה״ב לא באמת מעניינות אותו.El dudernio כתב: ↑07 דצמבר 2023, 06:43 אני באמת לא מצליח להבין איך שנאה לציונות גורמת לאנשים לא להבין שהבעיה עם הטרור האיסלמי, והאיסלם בכלל, היא בעיה גלובלית.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
זה אמנם כבר לא חדש (23 באוקטובר, שבועיים אחרי הטבח) אבל רק עכשיו קראתי את זה.
https://www.regthink.org/hamas-stances/
ח'אלד משעל באל־ערביה: עמדות חמאס במלחמה
בראיון מקיף וביקורתי ברשת אל־ערביה הסעודית, בכיר חמאס ח'אלד משעל נתבע לפרוס את עמדותיו בנוגע למלחמה: הפגיעה המזוויעה באזרחים, מעורבות איראן, עמדת המדינות הערביות ועוד. דברים בשם אומרם
בראיון מקיף וביקורתי ברשת אל־ערביה הסעודית, בכיר חמאס ח'אלד משעל נתבע לפרוס את עמדותיו בנוגע למלחמה: הפגיעה המזוויעה באזרחים, מעורבות איראן, עמדת המדינות הערביות ועוד. דברים בשם אומרם
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
-
- קיבל.ה 1408 לייקים
ביבי שקרן, זו עובדה כמו שהשמש זורחת במזרח.הפועל כתב:אפשר כבר להודות שאין שום סיבה להניח שמנהיגי הצבא והמדינה שהביאו אותנו למצב הזה יצליחו גם להוציא אותנו ממנו?
מבחינתו, שהמלחמה תמשיך עד לסוף הכהונה שלו, אבל וזה אבל גדול, אני חושב שכן יגיעו לראשי החמאס והמצב בעזה ישתנה, גם לטובת האוכלוסייה שבאמת רוצה לחיות שם.
-
- קיבל.ה 1408 לייקים
ארגון טרור חילוני? בין הדברים הראשונים שהנאצים האלה עשו לחטופות הוא להלביש אותן בלבוש מסורתי, מוסלמי שחא מראה פסיק מגוף האשה.Ron.T כתב:הטרור האסלאמי הסאלפי - סוני הוא אכן בעיה. החמאס הוא קודם כל ארגון לאומי עם שאיפות לאומיות. אירופה וארה״ב לא באמת מעניינות אותו.El dudernio כתב: ↑07 דצמבר 2023, 06:43 אני באמת לא מצליח להבין איך שנאה לציונות גורמת לאנשים לא להבין שהבעיה עם הטרור האיסלמי, והאיסלם בכלל, היא בעיה גלובלית.
-
- קיבל.ה 1049 לייקים
-
- קיבל.ה 69 לייקים
קראתי. לא אמר דברים חדשים, לפחות לא לי, אבל מעניין לראות אותו רוקד בזהירות בין הטיפות, בעיקר לא לעצבן מישהו מהמחנה שלו.its-sick כתב: ↑07 דצמבר 2023, 17:23 זה אמנם כבר לא חדש (23 באוקטובר, שבועיים אחרי הטבח) אבל רק עכשיו קראתי את זה.
הרבה מאוד תוכן סמוי ורמיזות, שאני מאמין שאם ייקראו את הטקסט בעוד שנה פלוס, אנשים פה יבינו למה הוא התכוון.
אתה לא חייב, אבל מעניין אותי לדעת מה המסקנות שלך מהראיון.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
אני רואה אותו בעמדת התגוננות, וזה היה עוד לפני הפלישה. הראיון מתנהל כאילו החמאס מאבד את תמיכת העולם הערבי.
הייתי מצפה ממנו להיות מוכן להתקפות מצד המראיינת, אבל הוא לא בא עם תשובות טובות מהבית.
אני מקווה שהכיוון הוא שהעולם הערבי יסכים לטפל בעזה במקום החמאס אחרי המלחמה (כלומר יסכים לשקם כלכלית רק אם החמאס לא בתמונה).
הייתי מצפה ממנו להיות מוכן להתקפות מצד המראיינת, אבל הוא לא בא עם תשובות טובות מהבית.
אני מקווה שהכיוון הוא שהעולם הערבי יסכים לטפל בעזה במקום החמאס אחרי המלחמה (כלומר יסכים לשקם כלכלית רק אם החמאס לא בתמונה).
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
- גביזון
- קיבל.ה 3107 לייקים
אם אני ברדוגו אני הולך ומתייפח בסליחה.אלון1 כתב:הבן של אייזנקוט נפל בקרבות היום
אבל זה שופר של הביב.
-
- קיבל.ה 1010 לייקים
https://edition.cnn.com/2023/12/07/opin ... index.html
מחשבות של עיתונאית על הדרך בה היא סיקרה בעבר את חמאס בעזה, נקווה שזה יפקח את העיניים לעוד כמה עיתונאים שחוטאים בעבודתם בתקופה הזו
מחשבות של עיתונאית על הדרך בה היא סיקרה בעבר את חמאס בעזה, נקווה שזה יפקח את העיניים לעוד כמה עיתונאים שחוטאים בעבודתם בתקופה הזו